Bálnák halmoznak fel Chainlinket (LINK), Rollblockot (RBLK) és Binance Coint (BNB) májusban – Mit tudhatnak ők?

A kripto bálnák mozgolódni kezdtek a legutóbbi medvepiacot követően. A Bitcoin 66 000 dollárra emelkedésével a szakértők úgy vélik, hogy több projekt is jelentős emelkedés elé nézhet az elkövetkező hetekben. Három projekt, amely már felkeltette a bálnák figyelmét, a Chainlink, a Rollblock és a Binance Coin (BNB). Mivel mindhárom projekt már pozitív tartományban van, a szakértők szerint jelentős emelkedésre lehet számítani, különösen a Rollblock esetében, amely több mint 720%-os hozamot is elérhet.

Bálnák halmoznak fel Chainlinket (LINK), Rollblockot (RBLK) és Binance Coint (BNB) májusban – Mit tudhatnak ők?

Chainlink eléri a 100%-os éves hozamot

A Chainlink lenyűgöző teljesítménye a második negyedévben folytatódott, így az altcoin éves hozama elérte a 107%-ot. Ez a mérföldkő új befektetők beáramlását eredményezte, és a Chainlink napi kereskedési volumene 25,95%-kal emelkedett az elmúlt 24 órában. Jelenleg a Chainlink 13,82 dolláron kereskedik, piaci kapitalizációja pedig 8,1 milliárd dollár. A 2017-es indulása óta a Chainlink kiemelkedő növekedést mutatott, felülmúlva a piac sok vezető kriptovalutáját. A legutóbbi emelkedés után a szakértők úgy vélik, hogy a Chainlink 2024-ben átlépheti a 20 dollárt. Ennek eredményeképpen a kripto bálnák növelik Chainlink (LINK) tokenjeiket portfólióik optimalizálása érdekében.

A Binance sikeresen bevezet egy új biztonsági protokollt

A Binance nemrégiben bevezette az “ellenszert” a címhamisítás növekvő problémájára, amikor egy befektetőt rászednek, hogy pénzt küldjön egy hamis címre. Ez az új algoritmus már óriási sikert aratott, és több mint 13,4 millió hamis címet azonosított. Ez hatalmas lendületet adott a Binance Coin ökoszisztémájának. Mivel a kripto csalások száma növekszik, ez a fejlesztés nagyban növeli a Binance Coin és a Binance Smart Chain biztonságérzetét. Azóta, hogy ez a frissítés megtörtént, a Binance Coin ára 2,29%-kal emelkedett, és a Binance Coin (BNB) most 580,85 dolláron kereskedik. A 2024-ben már tapasztalt erős teljesítmény után a szakértők úgy vélik, hogy a Binance Coin (BNB) az egyik legjobb kriptovaluta lehet a piacon májusban. De hogyan viszonyul a Binance Coin a Rollblockhoz?

Miért vonzza a kripto bálnákat a Rollblock?

rollblock kripto ico

A Rollblock a GambleFi protokolljával vonzza a kripto bálnákat. Ez az innovatív projekt az elsők között alkalmazza a blokklánc technológiát az online játék iparban, és hatása döntő lehet. A blokklánc technológia alkalmazásával a Rollblock képes megoldani az iparág nagy problémáit, mint a transzparencia és a biztonság. A Rollblock már elindította szolgáltatását, amely több mint 150 különböző játékot kínál. A platform teljes mértékben engedélyezett, és a következő hónapokban sportfogadási lehetőségeket is bevezet, amelyek a főbb sportágakat, köztük az MMA-t, a golfot, a boxot, a futballt és az NFL-t fogják lefedni.

A legfőbb oka annak, hogy a kriptó-bálnák a Rollblockot vásárolják, az a projekt bevétel-megosztási lehetősége. A Rollblock napi bevételeinek akár 30%-át is megosztja az $RBLK token birtokosaival. Ezt úgy teszi, hogy a bevételt felhasználva nyílt piacon visszavásárolja a $RBLK tokeneket, és az így visszavásárolt tokenek felét elégeti. A fennmaradó mennyiség felét staking jutalmakra fordítja, amely a kripto piacon a legjövedelmezőbb passzív jövedelem lehetőségeket kínálja. Ez nagyszerű módja lehet a befektetők számára, hogy passzív jövedelemforrásokat építsenek ki, és kulcsszerepet játszott a Rollblock gyors növekedésében. Jelenleg az előértékesítés második szakaszában a befektetők 0,012 dollárért vásárolhatnak $RBLK tokeneket. A szakértők úgy vélik, hogy a tokenek értéke akár 720%-kal is növekedhet az előértékesítés során, és ennek eredményeként a tokenek iránt nagy a kereslet.

A kripto bálnák kihasználják a Rollblock hozamait

A Rollblock hosszú távú ütemtervvel rendelkezik, nagy tervekkel a játék iparban való fejlesztésekben való úttörő szerepre. Kevés versenytárssal a szakértők úgy vélik, hogy a Rollblock gyorsan a világ egyik vezető kriptovalutájává válhat. Mivel az RBLK ára várhatóan akár 880%-kal is növekedhet már az előértékesítés során, sok befektető úgy dönt, hogy korán vásárol, hogy maximalizálja hozamait.

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal:

https://presale.rollblock.io/

Közösségi oldalak: https://linktr.ee/rollblock

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Növekvő forgalomban emelkedett a BUX a héten

Növekvő forgalomban emelkedett a héten a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX pénteken történelmi csúcson, 70 378,92 ponton zárt, 842,36 ponttal, 1,21 százalékkal magasabban mint egy héttel korábban.
2024. 06. 23. 09:00
Megosztás:

A kisgyermekes szülők érdekében indított versenyfelügyeleti eljárást a GVH

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) versenyfelügyeleti eljárást indított a szlovákiai EC Global SVK s.r.o. vállalkozással szemben tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt; a GVH gyanúja szerint a cég a weboldalán reklámozott, jellemzően kisgyermekes szülőknek ajánlott termékek esetében megtéveszti a fogyasztókat az egészségre és gyógyhatásra vonatkozó állításokkal.
2024. 06. 23. 08:00
Megosztás:

Továbbra is a szomszédos országok átlaga alatt maradtak az üzemanyagárak

Az üzemanyagárak továbbra is a szomszédos országok átlagárai alatt maradtak, a családok védelme érdekében a kormány továbbra is folyamatosan nyomon követi az árak alakulását - erősítette meg pénteki közleményében a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
2024. 06. 23. 07:00
Megosztás:

Kriptó forró percek: Az ETH felszállásra készül, az MTAUR forró üldözésében!

Az Ethereum (ETH) egy jelentős áttörés küszöbén áll, annak ellenére, hogy az utóbbi időben stagnált az árfolyama. Pozitív szabályozási fejlemények, beleértve az SEC döntését, miszerint nem indítanak eljárást az Ethereum (ETH) ellen, valamint a Spot ETH tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) közelgő indulása, megalapozták a növekedés lehetőségét. Ezek a tényezők várhatóan jelentős intézményi tőkét vonzanak az Ethereum (ETH) ökoszisztémájába, ami az árfolyam emelkedését eredményezheti. Az elemzők egyre optimistábbak, és azt jósolják, hogy az Ethereum (ETH) az elkövetkező hónapokban elérheti a 10.000 dollárt, amit a bálna aktivitás növekedése és a befektetői kitartás is hajt.
2024. 06. 23. 06:00
Megosztás:

Az MNB a régióból elsőként lett a CASI nemzetközi zöld kapacitásépítő szervezet tagja

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) a kelet-közép-európai régióban elsőként csatlakozott a CASI nemzetközi szervezethez, amelynek célja, hogy világszerte kellő létszámban legyenek szakértői a fenntartható befektetéseknek - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 23. 05:00
Megosztás:

A Solana ETF vírusként terjed, az Algotech 9,2 millió dolláros előértékesítése történelmet ír, és a Robinhood kiterjeszti kriptoambícióit

A kriptovaluták világa gyorsan változik, ami az ipar növekvő érettségét és szélesebb körű elfogadását mutatja a legújabb fejlemények révén.
2024. 06. 23. 04:00
Megosztás:

Raoul Pal a Solanát látja a legbikábbnak az altcoinok között, amit érdemes megvásárolni a rally előtt.

A Real Vision alapítója és befektetési guruja szenzációs kriptopiac-elemzést közölt.
2024. 06. 23. 03:00
Megosztás:

Nem Magyarország Európa legszegényebb országa - az NGM elmagyarázza, hogy miért

Az elmúlt napokban látott napvilágot az Eurostat friss adatközlése, miszerint a magyar háztartások fogyasztása az uniós átlag 70 százalékát éri el. Az adatot többen helytelenül értelmezve, a közvéleményt tudatosan félrevezetve úgy állították be, hogy Magyarország az unió legszegényebb országa, ami teljességgel nonszensz és szándékos hazugság - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 23. 02:00
Megosztás:

Mennyi lenne az Ön nyugdíja, ha a Kormány nem törli el a svájci indexálást? Kiszámoltuk!

Jól vagy rosszul jártak a magyar nyugdíjasok, mikor a Kormány a nyugdíjak számításakor a svájci indexálást megszüntette? Mennyi lenne most a nyugdíj, ha nem nyúltak voltak bele a számítási képletbe? Erre a kérdésre adunk választ cikkünkben.
2024. 06. 23. 01:00
Megosztás:

Ezért a 3 kutyás kriptóért megőrülnek most a befektetők

Az idei év kétségtelenül legnagyobb sztárjai a mém érmék, azon belül pedig a kutyás érmék a legkapósabbak. Van is miből válogatni, de leginkább három olyan érme található jelenleg a piacon, amelynek egyáltalán nem lehet ellenállni, ha a portfólió színesítéséről van szó. Az elkötelezett befektetők mindig keresik a lehetőségeket, és a technológiai fejlődésnek köszönhetően mindig van egy újabb és valamiben többet tudó érme a kínálatban.
2024. 06. 23. 00:01
Megosztás:

Több mint ezer gyermek pályaválasztását támogatta a Felzárkózó Települések Program

Ötven hátrányos helyzetű kistelepülés iskoláiban több mint ezer hetedikes és nyolcadikos gyermek pályaválasztásához nyújtott támogatást a Felzárkózó Települések Program a most zárult, 2023/24-es tanévben, hogy a leszakadó térségekből érkező gyerekek középiskolai lemorzsolódását csökkentsék - közölték a program koordinátorai pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 22. 23:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél 3 milliárdot az Ötös Lottón

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 25. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 06. 22. 21:00
Megosztás:

Öntözésfejlesztési projekteket támogató döntések születtek

A mezőgazdasági termelés biztonságának fenntartásában, a magas hozzáadott értékű növényi kultúrák termesztésében az öntözés fejlesztése meghatározó jelentőségűvé vált a megváltozott klimatikus viszonyok között. Az Agrárminisztérium több mint száz újabb gazdálkodói öntözésfejlesztési projekthez biztosít most forrást - jelentette be pénteki, az MTI-nek eljuttatott közleményében Nagy István agrárminiszter.
2024. 06. 22. 20:00
Megosztás:

Gyérebb termésre számítanak idén a meggytermesztők

A szélsőséges tavaszi időjárás miatt az átlagosnál kisebb meggytermés várható, az alacsonyabb hozamok ugyanakkor nem csak a magyarországi ültetvényekre jellemzőek, ezért a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet (FruitVeB) várakozásai szerint a magyar meggy kedvező pozícióba kerülhet az európai piacon - összegezte véleményét pénteki elemzésében a két szakmai szervezet.
2024. 06. 22. 19:00
Megosztás:

Áprilisban nőtt az átlagkereset és a reálbér is

A célzott és hatékony kormányzati intézkedések visszaszorították az inflációt, amely áprilisban 3,7 százalékos volt. Ennek, valamint a 15 százalékos minimálbér és 10 százalékos garantált bérminimum emelésnek köszönhetően 2023. szeptembere óta, azaz 8 hónapja töretlenül emelkednek a reálbérek, áprilisban 9,5 százalékkal nőtt a fizetések vásárlóereje - értékelte pénteki közleményében a legfrissebb adatokat Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára.
2024. 06. 22. 18:00
Megosztás:

Májusban háromhavi csúcson volt az éves infláció Japánban

Japánban 2,8 százalékra, háromhavi csúcsra nőtt az éves infláció májusban az áprilisi 2,5 százalékról a pénteken ismertetett kormányzati adatok szerint.
2024. 06. 22. 17:00
Megosztás:

A bruttó átlagkereset áprilisban meghaladta az egy évvel korábbit

2024. áprilisában a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 645 300, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 444 000 forint volt. A bruttó átlagkereset 13,5, a nettó átlagkereset 13,4, a reálkereset pedig 9,5 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal(KSH).
2024. 06. 22. 16:00
Megosztás:

Az IMF szerint az eurózóna inflációja 2025 második felében tér vissza a 2 százalékos célhoz

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) szerint az eurózóna inflációja 2025. második felében valószínűleg visszatér az Európai Központi Bank (EKB) 2 százalékos céljához - áll a washingtoni központú szervezet honlapján.
2024. 06. 22. 15:00
Megosztás:

Az élhetőséget nem csupán az anyagi jólét határozza meg

Egy ország élhetősége csak részben az anyagi jólét függvénye, ezen kívül fontos az emberi kapcsolatok minősége és az élettel szembeni, megfelelően megfogalmazott elvárások - jelentette ki a közigazgatási és területfejlesztési miniszter csütörtökön a Veszprém Televízióban adott interjúban.
2024. 06. 22. 14:00
Megosztás:

A kormány tovább kívánja növelni a már jelenleg is rekordmagas foglalkoztatási arányt

Magyarországon ma a foglalkoztatás 75 százalékos szinten van, hiszen 2010 óta egymillió munkahelyet sikerült teremteni, de a kormány célja, hogy ezt a rekordarányt a következő években még magasabbra, egészen 85 százalékra emelje - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Budapesten.
2024. 06. 22. 13:00
Megosztás: