Befektetői Őrület: a Meme Moguls (MGLS) tokenek iránt nagy a kereslet, a Tron (TRX) és a Ripple (XRP) árfolyama csökkenőben

A Meme Moguls előértékesítésének februárban való befejezése előtt a befektetők rekordmértékben vásárolnak $MGLS tokeneket. Ez a hirtelen növekedés új izgalmakat teremtett a projekt előzetes értékesítése körül, amely már közel 2 millió dollárt gyűjtött össze. Eközben a TRON (TRX) és a Ripple (XRP) küzd a medvepiaci hangulattal, ami néhány befektetőt arra késztet, hogy eladja a készleteit.

Befektetői Őrület: a Meme Moguls (MGLS) tokenek iránt nagy a kereslet, a Tron (TRX) és a Ripple (XRP) árfolyama csökkenőben

A TRON stabil maradt, az alapítók vitája ellenére is

A TRON elveszítette első helyét a stablecoinok között. A Solana váltotta fel, amely jelentős növekedést tapasztalt az elmúlt év során. Ez aggodalmakat keltett a TRON piaci pozíciója miatt, és néhány szakértő szerint a felhasználói bizalom csökkenhet.

A TRON-nak jogi problémákkal is szembe kell néznie, mivel alapítója, Justin Sun több váddal is szembesült az SEC-től. Habár ezek közvetlenül nem kapcsolódnak a TRON-hoz, de a projektet érintheti Sun-hoz való kapcsolódása miatt. Az elemzők szerint ez a folyamatos jogi bizonytalanság károsíthatja a TRON hitelességét és korlátozhatja a jövőbeni partnerségeket.

Ugyanakkor a TRON továbbra is fejleszti az ökoszisztémáját. A fejlesztők jelenleg több új partnerséget vizsgálnak, köztük egyet a ChainGPT-vel, egy közelgő, AI által hajtott chatbot-tal. A cikk írásakor a TRON árfolyama 0,1199 dolláron áll, és az elmúlt héten 3,18%-kal növekedett, jelezve, hogy továbbra is ellenálló marad a legutóbbi kihívások ellenére is.

A Ripple napi forgalma 40%-kal zuhant vissza

A Ripple (XRP) napi kereskedési volumene jelentős csökkenést mutat az elmúlt 24 órában. A volumene 43,94%-kal zuhant, szinte megfeleződve 2 milliárd dollárról 1 milliárd dollárra. Ez a visszaesés valószínűleg két tényezőnek köszönhető: az éppen aktuális medvepiaci hangulatnak, valamint a közelgő pernek a Ripple és az SEC között.

Február 12-én a Ripple bíróságra megy az SEC-vel, ami arra készteti a befektetőket, hogy többféle eredményre is spekuláljanak. Egy elmélet szerint a Ripple-nek esetleg 40 milliárd XRP tokent kellene elégetnie. Habár ez növelhetné a Ripple értékét, de ez a folyamatos jogi bizonytalanság visszafogja a Ripple-t a további növekedéstől.

A Meme Moguls iránti kereslet új csúcsot ért el

A Meme Moguls növekedése továbbra is lenyűgözi a kripto elemzőket. Ez a virágzó előértékesítés már majdnem 2 millió dollárt gyűjtött össze, és irányító tokenjének az ára 90%-kal növekedett. Annak ellenére, hogy a medvepiac miatt néhány projekt befektetőket veszített, a Meme Moguls gyorsabban növekedett, mint valaha. Az előértékesítés február végén ér véget, és a fejlesztők március 11-én indítják a projekt játékát.

A Meme Moguls játékot úgy tervezték, hogy tanítsa az embereket a befektetésekről, eszközökről és vagyonépítésről. Bevezet egy virtuális meme részvénypiacot, ahol a befektetők kereskedési stratégiákat építhetnek, eszközökkel kereskedhetnek, és versenyezhetnek egy játékon belüli ranglistán. A legjobb 20 rangsorolt játékos minden hónapban részesül egy nyereményalap részéből.

A következő héten a Meme Moguls fejlesztői terveznek egy előzetes játék bemutatót. Ennek a bemutatónak köszönhetően a korai befektetők megismerhetik a játék összes funkcióját, és miután a bemutató befejeződik, a csapat elvégezheti a végleges simításokat.

A Meme Moguls jelenleg az előértékesítés ötödik szakaszában van, amikor az $MGLS 0,0036 dollárért kapható. Várhatóan ez a szakasz hamarosan elfogy, ezután az $MGLS ára 0,0042 dollárra nő majd. Az aktuális pályán maradva a szakértők azt jósolják, hogy az $MGLS elérheti a 0,19 dollárt 2024-ben, ami a Meme Moguls-t az év egyik legjövedelmezőbb DeFi előértékesítésévé tenné.

További információkért a Meme Moguls (MGLS) előértékesítéséről:

Keresd fel a Meme Moguls oldalát  |  Csatlakozz a közösséghez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Az EU hétmilliárd euróval támogatja közlekedési infrastruktúrák kiépítését

Az Európai Bizottság több mint hétmilliárd euró összegű uniós támogatásban részesít 134 közlekedési projektet, köztük kilenc magyar, fenntartható, biztonságos és intelligens közlekedési infrastruktúrák kiépítését célzó kezdeményezést - tájékoztatott a brüsszeli testület szerdán.
2024. 07. 18. 22:00
Megosztás:

A DTX Tőzsde harca a BNB és a Ripple áremelkedési potenciáljával, miközben a globális nagybefektetők az 1 millió dolláros előértékesítéshez özönlenek

A DTX tőzsde, a Binance (BNB) és a Ripple (XRP) a spekulatív kriptopiacon elért legutóbbi teljesítményükkel megragadják a mainstream figyelmet. A Ripple ára rendkívüli emelkedést mutatott, míg a BNB továbbra is tartja magát az állandó nyereségekkel. Ezen fejlemények közepette a DTX tőzsde hullámokat kelt az 1 millió dolláros, szárnyaló előértékesítésével.
2024. 07. 18. 21:30
Megosztás:

Megjelent a Fed Bézs Könyve - miről árulkodik?

Az amerikai gazdaság a harmadik negyedévbe lépve enyhe ütemben növekedett, az ország több régiójában stagnáló vagy csökkenő aktivitás tapasztalható – derült ki az amerikai jegybank felméréséből.
2024. 07. 18. 21:00
Megosztás:

Új csúcson zárt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 359,91 pontos, 0,5 százalékos emelkedéssel, 72 899,65 ponton, történelmi csúcson zárt csütörtökön.
2024. 07. 18. 20:00
Megosztás:

Vegyesen zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.
2024. 07. 18. 19:00
Megosztás:

Fellendült a lakáshitelezés az első fél évben

A magyar lakáshitelpiacon csaknem 10 százalékkal több hitelt vettek fel az idei első fél évben, mint tavaly egész évben - közölte a Bankmonitor szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 18. 18:00
Megosztás:

Romániában nőtt a külföldi turisták száma májusban

Romániában 12,4 százalékkal nőtt az országba látogató külföldi turisták száma májusban a tavalyi év azonos időszakához képest - írta Radu Oprea gazdasági miniszter közlése alapján a Profit.ro.
2024. 07. 18. 17:00
Megosztás:

Hamarosan kezdődik a parlagfűszezon

A parlagfű pollenkoncentrációja várhatóan július utolsó hétvégéjén több helyen is elérheti a tüneteket okozó szintet, az allergiás tünetek erősségének mérséklése érdekében a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) azt javasolja a parlagfű virágporára érzékenyeknek, hogy mielőbb kezdjék meg a gyógyszeres kezelést vagy keressék fel kezelőorvosukat a megfelelő gyógyszeres kezelés beállítása érdekében.
2024. 07. 18. 16:00
Megosztás:

Lassult az euróövezeti infláció júniusban

Lassult az éves infláció az euróövezetben júniusban az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat szerdán közölt végleges adatai szerint.
2024. 07. 18. 15:00
Megosztás:

Már több mint húszezren dolgoznak a Nyári diákmunka programban

A kormány idén tizenkettedszer hirdette meg az országszerte népszerű Nyári diákmunka programját mintegy 3,8 milliárd forint keretösszegből. A kimagasló érdeklődés miatt a forráskeretet a vármegyék még közel félmilliárd forinttal megemelték, így eddig csaknem 3700 munkáltató 21 400 diák foglalkoztatását tudja megvalósítani 4,3 milliárd forintból - összegezte szerdai közleményében Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára.
2024. 07. 18. 13:00
Megosztás:

A Tetra Pak bejelentette, hogy Alex Henriksen lesz a kelet-európai régió ügyvezető igazgatója

A Tetra Pak, a világ egyik vezető élelmiszerfeldolgozással és csomagolással foglalkozó vállalata bejelentette, hogy augusztus 1-jei hatállyal Alex Henriksent nevezi ki a vállalat kelet-európai működéséért felelős ügyvezető igazgatójának. Henriksen Lyndsey Loyden-Edwards helyét veszi át, aki hamarosan új pozícióban folytatja a munkát.
2024. 07. 18. 12:05
Megosztás:

40 év után ismét Szilvásváradra figyel a világ

Az ország talán legnépszerűbb kirándulóhelye minden évszakban izgalmas kalandokat, a nyugalomra vágyóknak pedig teljes kikapcsolódást kínál. Az utóbbi évek fejlesztéseinek köszönhetően megszámlálhatatlan lovasprogram, kerékpáros túrák, lebilincselő gyerekprogramok várják a látogatókat. Szeptemberben pedig 1984 után újra a település ad otthont a Négyesfogathajtó Világbajnokságnak.
2024. 07. 18. 11:00
Megosztás:

Rendkívül kedvező áron beszerezhető a szlovák autópálya matrica

Magyarországon egy ideig nem emelkedett évről évre az autópálya matricák ára. Amióta viszont bevezették az inflációkövető áremelést, egyre mélyebben kell a magyar autósoknak a zsebükbe nyúlniuk, ha igénybe szeretnék venni hazánk gyorsforgalmi útjait.
2024. 07. 18. 10:30
Megosztás:

Erősödéssel kezdtek a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.
2024. 07. 18. 10:00
Megosztás:

Kis emelkedéssel indulhat a kereskedés a tőzsdén

Enyhe emelkedéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) csütörtökön az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint, aki azt sem tartja kizártnak, hogy újra csúcsot dönthet a magyar részvényindex.
2024. 07. 18. 09:00
Megosztás:

Alig mozdult a forint árfolyama reggelre

A szerda esti szint közelében jegyezték a forintot csütörtök reggel a főbb devizákkal szemben a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 18. 08:00
Megosztás:

Bemutatták az új magyar elektromos midibuszt

Új magyar jármű született - cseh koprodukcióban. Budapesten a sajtó szélesebb nyilvánossága előtt is bemutatták a bajai gyárban készült GANZ-SOR EBN8 nevű elektromos midibusz prototípusát. A jármű a „Vállalati kutatási, fejlesztési és innovációs tevékenységek ösztönzése” című GINOP Plusz-2.1.1-21 pályázati felhívás támogatásával született meg. A 8 méter hosszú, alacsonypadlós jármű 45 utast tud kényelmesen szállítani, hatótávja pedig 300 kilométer. A busz „szívét”, a hajtást, valamint a szoftvert magyar szakemberek fejlesztették ki, a kocsiszekrény Csehországból érkezett. A midibuszból jelenleg egy darab létezik, azonban a típusengedély megszerzését követően évi 50 jármű készülhet a GANZ-SOR-ból.
2024. 07. 18. 08:00
Megosztás:

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a BÉT és az UniCredit Bank

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) Nyrt. és az UniCredit Bank Hungary Zrt. a középvállalatok versenyképességének és növekedési lehetőségeinek javítása érdekében - olvasható a szervezetek közös közleményében, amelyet szerdán juttattak el az MTI-nek.
2024. 07. 18. 07:00
Megosztás:

Justin Sun 5 millió dollár értékben vásárolt ETH-t a spot Ethereum ETF-ek kereskedésének megkezdése előtt

Justin Sun állítólag 5 millió dollár értékben vásárolt ETH-t a spot Ethereum ETF-ek kereskedésének megkezdése előtt. A spot Ethereum ETF-ek iránti várakozás több kisebb és nagyobb kripto befektetőt is arra ösztönzött, hogy fogadjanak egy potenciális ETH emelkedésre, amikor a kripto ETF élőben elindul.
2024. 07. 18. 06:00
Megosztás:

A jegybank célszintjén maradt júniusban a brit infláció

Az előző hónaphoz hasonlóan a Bank of England célszintjével azonos ütemű volt júniusban az éves összevetésű brit infláció.
2024. 07. 18. 05:00
Megosztás: