Befektetői Őrület: a Meme Moguls (MGLS) tokenek iránt nagy a kereslet, a Tron (TRX) és a Ripple (XRP) árfolyama csökkenőben

A Meme Moguls előértékesítésének februárban való befejezése előtt a befektetők rekordmértékben vásárolnak $MGLS tokeneket. Ez a hirtelen növekedés új izgalmakat teremtett a projekt előzetes értékesítése körül, amely már közel 2 millió dollárt gyűjtött össze. Eközben a TRON (TRX) és a Ripple (XRP) küzd a medvepiaci hangulattal, ami néhány befektetőt arra késztet, hogy eladja a készleteit.

Befektetői Őrület: a Meme Moguls (MGLS) tokenek iránt nagy a kereslet, a Tron (TRX) és a Ripple (XRP) árfolyama csökkenőben

A TRON stabil maradt, az alapítók vitája ellenére is

A TRON elveszítette első helyét a stablecoinok között. A Solana váltotta fel, amely jelentős növekedést tapasztalt az elmúlt év során. Ez aggodalmakat keltett a TRON piaci pozíciója miatt, és néhány szakértő szerint a felhasználói bizalom csökkenhet.

A TRON-nak jogi problémákkal is szembe kell néznie, mivel alapítója, Justin Sun több váddal is szembesült az SEC-től. Habár ezek közvetlenül nem kapcsolódnak a TRON-hoz, de a projektet érintheti Sun-hoz való kapcsolódása miatt. Az elemzők szerint ez a folyamatos jogi bizonytalanság károsíthatja a TRON hitelességét és korlátozhatja a jövőbeni partnerségeket.

Ugyanakkor a TRON továbbra is fejleszti az ökoszisztémáját. A fejlesztők jelenleg több új partnerséget vizsgálnak, köztük egyet a ChainGPT-vel, egy közelgő, AI által hajtott chatbot-tal. A cikk írásakor a TRON árfolyama 0,1199 dolláron áll, és az elmúlt héten 3,18%-kal növekedett, jelezve, hogy továbbra is ellenálló marad a legutóbbi kihívások ellenére is.

A Ripple napi forgalma 40%-kal zuhant vissza

A Ripple (XRP) napi kereskedési volumene jelentős csökkenést mutat az elmúlt 24 órában. A volumene 43,94%-kal zuhant, szinte megfeleződve 2 milliárd dollárról 1 milliárd dollárra. Ez a visszaesés valószínűleg két tényezőnek köszönhető: az éppen aktuális medvepiaci hangulatnak, valamint a közelgő pernek a Ripple és az SEC között.

Február 12-én a Ripple bíróságra megy az SEC-vel, ami arra készteti a befektetőket, hogy többféle eredményre is spekuláljanak. Egy elmélet szerint a Ripple-nek esetleg 40 milliárd XRP tokent kellene elégetnie. Habár ez növelhetné a Ripple értékét, de ez a folyamatos jogi bizonytalanság visszafogja a Ripple-t a további növekedéstől.

A Meme Moguls iránti kereslet új csúcsot ért el

A Meme Moguls növekedése továbbra is lenyűgözi a kripto elemzőket. Ez a virágzó előértékesítés már majdnem 2 millió dollárt gyűjtött össze, és irányító tokenjének az ára 90%-kal növekedett. Annak ellenére, hogy a medvepiac miatt néhány projekt befektetőket veszített, a Meme Moguls gyorsabban növekedett, mint valaha. Az előértékesítés február végén ér véget, és a fejlesztők március 11-én indítják a projekt játékát.

A Meme Moguls játékot úgy tervezték, hogy tanítsa az embereket a befektetésekről, eszközökről és vagyonépítésről. Bevezet egy virtuális meme részvénypiacot, ahol a befektetők kereskedési stratégiákat építhetnek, eszközökkel kereskedhetnek, és versenyezhetnek egy játékon belüli ranglistán. A legjobb 20 rangsorolt játékos minden hónapban részesül egy nyereményalap részéből.

A következő héten a Meme Moguls fejlesztői terveznek egy előzetes játék bemutatót. Ennek a bemutatónak köszönhetően a korai befektetők megismerhetik a játék összes funkcióját, és miután a bemutató befejeződik, a csapat elvégezheti a végleges simításokat.

A Meme Moguls jelenleg az előértékesítés ötödik szakaszában van, amikor az $MGLS 0,0036 dollárért kapható. Várhatóan ez a szakasz hamarosan elfogy, ezután az $MGLS ára 0,0042 dollárra nő majd. Az aktuális pályán maradva a szakértők azt jósolják, hogy az $MGLS elérheti a 0,19 dollárt 2024-ben, ami a Meme Moguls-t az év egyik legjövedelmezőbb DeFi előértékesítésévé tenné.

További információkért a Meme Moguls (MGLS) előértékesítéséről:

Keresd fel a Meme Moguls oldalát  |  Csatlakozz a közösséghez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Vegyes forintmozgás reggel

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben csütörtök reggel a szerda kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 02. 22. 08:30
Megosztás:

Üzbegisztánnal tárgyaltunk

Laziz Kudratov üzbég befektetési, ipari és kereskedelmi miniszterrel, a magyar-üzbég gazdasági vegyes vizottság társelnökével tárgyalt telefonon a külgazdasági és külügyminiszter.
2024. 02. 22. 08:00
Megosztás:

Új logisztikai központok épülnek nálunk

A kormány támogatja a logisztikai szektor beruházásait, ezért 2023-ban megteremtette a logisztikai parkok jogszabályi hátterét - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel.
2024. 02. 22. 07:30
Megosztás:

A 4iG önálló vállalatba szervezi űr- és technológiai portfólióját

A bejegyzés alatt álló 4iG Space and Technology Zrt. az alapítást követően 45 százalékos tulajdont szerez a REMRED Technológiai és Fejlesztő Zrt.-ben.
2024. 02. 22. 07:00
Megosztás:

A húszi konfliktus miatt áremelkedésre lehet számítani a klímapiacon

Tucatnyi hajó megtámadása elég volt a konténerhajózás költéségének megháromszorozására, ami jelentősen megnöveli a klímaberendezések szállítási költségét.
2024. 02. 22. 06:30
Megosztás:

Megvásárolta a gönyűi erőművet a Veolia Csoport

Adásvételi szerződést írt alá a Veolia Invest Hungary és az Uniper Csoport az Uniper Hungary Energetikai Kft. 100%-os üzletrészének megvásárlásáról. A Magyarország legmodernebb és az egyik legnagyobb kombinált ciklusú gázturbinás energiatermelő egységeként számontartott gönyűi erőművet tulajdonló és üzemeltető vállalat megvásárlása jól illeszkedik a Veolia Csoport hosszú távú stratégiájába, amelynek fókuszában a magyarországi villamosenergia-ellátás hatékonyságának növelése és a megújuló erőforrások növekvő arányú felhasználása áll.
2024. 02. 22. 05:30
Megosztás:

Kiderült, milyen károktól féltjük leginkább az otthonunkat

Az Allianz lakásbiztosítási szokásokat vizsgáló kutatásában megkérdezettek több mint 85 százalékának van lakásbiztosítása. A MABISZ adatai ennél valamivel alacsonyabbak, a szövetség statisztikái alapján a hazai ingatlanbiztosítási piac telítettsége 73-74 százalék körül mozog évi 350-550 ezer új szerződéskötés mellett.[2] Az Allianz felmérése alapján a döntő többség (85,7%) elsősorban amiatt köt lakásbiztosítást, hogy az ingatlanát és a benne lévő értékeket biztonságban tudja. A kitöltők csaknem 46 százaléka bérbe adja a lakását, ezért számukra kiemelt cél, hogy így visszatéríttethessék a bérlő által okozott esetleges károkat. A válaszadók közel 40 százalékának pedig nagyon fontos a lakásbiztosítás megkötésénél, hogy baj esetén az anyagi károk megtérítése mellett asszisztencia szolgáltatásokkal segítse a biztosító a probléma megfelelő orvoslásában.
2024. 02. 22. 05:00
Megosztás:

Még ébredezik a régió ingatlanpiaca, de a bankok már hiteleznének

A nagy pénzügyi válság óta a leggyengébb évét zárja Közép-Kelet Európa ingatlanpiaca. A KPMG 10 országot felölelő kutatása szerint 2023 első három negyedévében a tranzakciók értéke mindössze a 2022-es forgalom 30 százalékát érte el. A nagy felülteljesítő a régióban Csehország, de Magyarország is a méreteinél nagyobb befektetőnek számít.
2024. 02. 22. 04:30
Megosztás:

Még mindig félünk és halogatunk – fontosnak tartjuk, mégsem járunk szűrővizsgálatokra

A bajt könnyebb megelőzni, mint kezelni – mégis csak minden ötödik magyar jár rendszeresen egészségügyi szűrővizsgálatokra. Az elmúlt két évben legtöbben vér- és laborvizsgálaton, tüdőszűrésen és fogászati ellenőrzésen vettek részt. A nők általában jóval gyakoribb látogatói a szűrővizsgálatoknak, mint a férfiak. A felvilágosítás fontosságát bizonyítja, hogy például nőgyógyászati rákszűrésen a magyar nők kétharmada vett részt az elmúlt két évben – derült ki az NN Biztosító kutatásából. Az adatok egy új egészségtudatossági szakadékra is rámutatnak a magyar társadalomban.
2024. 02. 22. 04:00
Megosztás:

Mostantól zöld alapként működik az Erste ingatlanalapja

Február közepétől ESG befektetési alapként működik az Erste Nyíltvégű Ingatlan Befektetési Alap. Ezzel az Erste alapja lett az első olyan magyarországi ingatlanalap, amely tevékenységét a fenntarthatósági, vagyis ESG szempontok (E, environmental: környezeti, S, social: társadalmi, G, governance: vállalatirányítási területek) figyelembevételével végzi. A 708 milliárd forint nettó eszközértékű Erste Nyíltvégű Ingatlan Befektetési Alap célja, hogy hozzájáruljon az éghajlatváltozás mérsékléséhez, valamint segítsen előmozdítani az éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodást. Ennek érdekében az Erste Alapkezelő Zrt. törekszik arra, hogy olyan új építésű ingatlanokba fektessen, melyek zöld minősítéssel rendelkeznek (LEED minősítési rendszer szerint „Gold” vagy a BREEAM minősítési rendszer szerint „Very Good” vagy WELL), és hosszú távon is stabil jövedelmet biztosítanak az alap befektetői számára.
2024. 02. 22. 03:30
Megosztás:

El ne felejtse befizetni a kötelező-biztosítását!

Annak a közel nyolcvanezer gépjármű-tulajdonosnak, akik az év végi kampányban, január elsejével kötöttek új kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást (kgfb), legkésőbb február 29-én éjfélig kell rendezniük esedékes díjrészletüket – hívja fel a figyelmet a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ). A szigorú határidő az összegnek a biztosítóhoz való beérkezésére vonatkozik.
2024. 02. 22. 03:00
Megosztás:

Egy bátor nyugdíjas, aki úgy döntött, hogy legyőzi az állami nyugdíjrendszert!

Új hős született: az alacsony nyugdíjú nyugdíjas, aki egy kreatív megoldással legyőzte az állami nyugdíjrendszert és megváltoztatta az egész életét. A történet mindenki számára tartogat pozitív üzeneteket.
2024. 02. 22. 02:00
Megosztás:

Egy igazi horoszkóp ami a rossz híreket is megjósolja!

Horoszkópunk rendhagyó módon nem kizárólag a jó dolgokra fókuszál, hanem megmutatja az élet árnyoldalait is és rámutat a problémákra, gondokra és az élet szomorúbb kilátásaira is. Csak akkor olvasd el, ha kellően bátor vagy!
2024. 02. 22. 01:00
Megosztás:

Mire költenének idén a magyarok?

A magyarok 63 százalékának vannak olyan céljai az idei évre, amihez nagyobb anyagi forrás szükséges, a legtöbbet utazásra adnák ki, és a lakásfelújítás is sokaknak fontos cél - derült ki a Cofidis Hitel Monitor reprezentatív kutatásából.
2024. 02. 22. 00:30
Megosztás:

Csontváry festménnyel nyílik meg az ingyenes Róma - Budapest kiállítás a Virág Judit Galériában

Óriási meglepetés: Csontváry Kosztka Tivadar felbecsülhetetlen értékű, a nagyközönség által régóta nem látott, Holdtölte Taorminában című festményét is kiállítja a Virág Judit Galéria a február 22-én nyíló, ingyenes, Róma - Budapest tárlatán.
2024. 02. 22. 00:05
Megosztás:

Át kell formálni az étkezési szokásainkat

Az étkezési kultúra megváltoztatása segítheti a fenntarthatóságot a WWF legfrissebb, Közép-Európában végzett felmérése szerint.
2024. 02. 21. 23:30
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a Skandináv lottón!

A Szerencsejáték Zrt. honlapján olvasható tájékoztatás szerint a február 21-én megtartott 8. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 02. 21. 23:00
Megosztás:

Nagyon gyenge évet zárt Kelet-Közép Európa ingatlanpiaca

A 2008-as válság óta a leggyengébb évét zárta Kelet-Közép Európa ingatlanpiaca: az ingatlan tranzakciók volumene tavaly az első három negyedévben 3,2 milliárd dollárt ért el, ez mindössze a 2022-es egész évi forgalom 30 százaléka - ez derült ki a KPMG 10 országot felölelő Property Landing Barometer kutatásból.
2024. 02. 21. 22:30
Megosztás:

Kevesli a hatósági munkaügyi ellenőrzést a Magyar Szakszervezeti Szövetség

Kevésnek tartja a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MASZSZ) a hatósági munkaügyi ellenőrzések gyakoriságát, és érdemi változást sürget.
2024. 02. 21. 22:00
Megosztás:

2900 milliárd forintot kap a magyar agrárium - kik élveznek most előnyt?

Megkezdődött a vidékfejlesztési- és agrárpályázatok kiírása előtti társadalmi egyeztetés, így egy-egy részlet még változhat, de már most látszik, hogy összességében mintegy 2900 milliárd forint juthat a hazai mezőgazdaságnak 2027-ig. A nagyon különböző célú és formájú pályázatok egyik közös vonása, hogy többségükben kiemelt figyelmet kapnak az ökológiai szempontok, így az ökogazdálkodást, vagy csak a fenntarthatóság emelt kritériumait vállaló pályázók jelentős előnyöket élveznek majd.
2024. 02. 21. 21:30
Megosztás: