Bika-hullám söpör végig a BNB (BNB) és az Optimism (OP) kriptók piacán, míg a KangaMoon (KANG) 50%-os megtérülést biztosít az korai vásárlóknak

A kriptopiac vezető altcoinjainak aktuális piaci trendjei azt mutatják, hogy egy bika-hullám ad most őrült optimista hangulatot. A vezető altcoinok közül a BNB (BNB) és az Optimism (OP) változó mértékben bár, de jelentős árfolyam-rallyt mutat.

Bika-hullám söpör végig a BNB (BNB) és az Optimism (OP) kriptók piacán, míg a KangaMoon (KANG) 50%-os megtérülést biztosít az korai vásárlóknak

Közben a KangaMoon (KANG) is lendületet vett és egyre növekvő befektetői érdeklődésre tart számot. A korai befektetők már jelentős profitot könyveltek el a projekttel kapcsolatban, míg elemzők további nyereségeket prognosztizálnak a következő hetekben is. Nézzünk kicsit a dolgok mélyére. 

Emelkedést jelző technikai szignálok támogatják a BNB (BNB) tokent

Az BNB (BNB) token az elmúlt hetekben jelentős bullish hangulatot mutatott. A piaci statisztikák szerint a token az elmúlt héten több mint 11%-kal emelkedett. Ráadásul a token ára az elmúlt hónapban 31%-kal nőtt. Ennek a jelentős emelkedő trendnek köszönhetően az BNB árfolyam jó úton van ahhoz, hogy áttörje a 400 dolláros fontos technikai szintet is.

Ezenkívül a BNB kereskedési volumene a blokkláncon a 60 milliárd dolláros érték elérésének küszöbén áll. A token piaci aktivitásában tapasztalt marginális növekedés után egyre valószínűbb, hogy a BNB ezeket a mérföldköveket a következő hetekben el tudja érni. Fontos megjegyezni, hogy a BNB 395 dollár felett 2 évvel ezelőtt járt először, és annak újbóli meghódítása után az elemzők további hosszabb távú emelkedő trendet prognosztizálnak a következő napokban.

Az Optimism (OP) árfolyama január utolsó hetében visszahúzódást tapasztalt, azóta azonban bika-lendületben van. A token ára az elmúlt hónapban 26%-kal emelkedett. Az elmúlt héten azonban enyhe visszahúzódás következett be, ami 7%-os árcsökkenést eredményezett. A kis visszaesés ellenére az Optimism token azon az úton halad, hogy áttörje a 4 dolláros ellenállási szintet.

Bár az Optimism jelenleg 4 dollár alatt kereskedik, még mindig jelentős valószínűsége van annak, hogy a következő hetekben rallyt indítson. Mint a kriptopiac egyik legfontosabb alternatív érméje, az Optimism az elmúlt héten óta folyamatosan növeli kereskedési forgalmát. Ennek megfelelően az elemzők azt prognosztizálják, hogy az első negyedév végéig 50%-os megtérülést érhet el.

Az Optimism (OP) arra törekszik, hogy ismét elérje az eddigi legmagasabb árszintjét a jelentős bika-hangulat közepette

Az Optimism (OP) árfolyama január utolsó hetében visszaesést élt át, azóta azonban bullish-lendületben van. A token ára az elmúlt hónapban 26%-kal emelkedett. Az elmúlt héten azonban enyhe korrekció következett be, ami 7%-os árcsökkenést eredményezett. A kis visszaesés ellenére az Optimism token azon az úton halad, hogy áttörje a 4 dolláros ellenállási szintet.

Bár az Optimism jelenleg 4 dollár alatt kereskedik, még mindig jelentős valószínűsége van annak, hogy a következő hetekben rallyt indítson. Mint a kriptopiac egyik legfontosabb altcoinja, az Optimism az elmúlt hét óta folyamatosan növeli kereskedési forgalmát. Ennek megfelelően az elemzők azt prognosztizálják, hogy az első negyedév végéig 50%-os nyereséget is elérhet még.

A KangaMoon (KANG) várhatóan 35-szörös megtérülést hozhat 2024-ben

Ahhoz, hogy befektetők és szakértők figyelmét is felkeltse egy kriptoprojekt, olyan erős hasznossággal és valódi növekedési potenciállal kell rendelkeznie, mint amilyen a KangaMoon (KANG). Míg csak az előértékesítés 2. szakaszában tart, a KangaMoon már így is több mint ezer befektetőt vonzott a projektbe.

Különösen érdemes megemlíteni, hogy a $KANG token első szakaszának befektetői eddig 50%-os megtérülést értek el. Az elemzők továbbá azt prognosztizálják, hogy a presale végéig akár 350%-os megtérülést (ROI) is el lehet érni. Így bölcs döntés lehet most csatlakozni a $KANG előértékesítéséhez annak érdekében, hogy pozíciót szerezzünk a potenciális árnövekedéshez. A befektetők most mindössze 0,0075 dollárért vásárolhatják meg a KANG tokent.

A platform már több mint 326,000 dollárt gyűjtött az előértékesítés során, és további összegek várhatók, ahogy egyre több befektető csatlakozik a presale-hez. Míg az Optimism és a BNB nevű legjobb alternatív érmék bullish előrejelzései érthetőek, hiszen már bizonyítottak a kriptopiacon, míg egy olyan magas potenciálú meme-token, mint a KangaMoon, most az előértékesítés második szakaszában tudja magához vonzani az aktuális befektetői tömeget.

A KangaMoon platform egy play-to-earn (P2E) ökoszisztéma, amely lehetővé teszi a tagok számára, hogy versenyezzenek a GameFi jellegű funkciók segítségével, és jutalmakat, NFT-ket és akár $KANG tokent is kereshessenek. A tagok ezeket a jutalmakat kereskedhetik a piacokon nyereségért cserébe. Emellett a SocialFi struktúra lehetővé teszi a tagok számára, hogy kapcsolatba lépjenek hasonlóan gondolkodó meme-rajongókkal a Kangaversumban.

Bár jelenleg előértékesítési fázisban van a token, de a felhasználók már részt vehetnek a közösségi tevékenységekben, hogy jövedelmet szerezzenek. Mivel a játékpiac 176 milliárd dollár feletti értékű, a KangaMoonba történő befektetés kaput jelent a több milliárdos piac felfedezéséhez.

Összességében a KangaMoon projekt a társadalmi interakció, a szórakozás és a befektetők nettó vagyonának növelésének együttes lehetőségét kínálja.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) presale izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Ezért kapott bírságot az UniCredit Bank

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) több mint 28 millió forint bírságot szabott ki az UniCredit Bankra a pénzmosás- és terrorizmusfinanszírozás-megelőzési tevékenysége kapcsán feltárt hiányosságok miatt; a hiányosságok nem veszélyeztetik a hitelintézet biztonságos működését - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 16:00
Megosztás:

Kiderült, mennyire produktívak a magyar cégek

A hibrid munkavégzésre hosszabb távon is fel kell készülnünk: a magyar szellemi munkát végzők több mint egyharmada legalább egy-két napot otthonról dolgozik – ez is kiderül Magyarország első országos reprezentatív produktivitás-kutatásából. A megkérdezettek negyede arra számít, hogy amikor a vállalati IT-helpdeskhez fordul, nem fogják érteni egymást, mert más nyelvet beszélnek. A többség sem közös tudástárat, sem kollaborációs eszközt nem vesz igénybe a munkája során, a feladatok nyilvántartására és átadására pedig legtöbben Excelt használnak az erre kifejlesztett alkalmazások helyett. A kutatás alapján felállított produktivitás-index számszerűen is megmutatja, mennyire dolgoznak hatékonyan a magyar fehérgallérosok.
2024. 04. 20. 15:00
Megosztás:

Megállapodást kötött a Duna House és az OTP Ingatlanpont

Együttműködési megállapodást írt alá a Duna House és az OTP Ingatlanpont, ezáltal a két országos közvetítői hálózat a kizárólagos megbízásaiknál keresztértékesítési lehetőséget biztosít egymásnak - közölte a két szervezet közös közleményben pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 14:00
Megosztás:

Mennyivel drágább a benzin Magyarországon?

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt. A magyarországi átlagár 3,2 százalékkal magasabb a régiós átlagértéknél. A dízel üzemanyag heti átlagos ára Magyarországon 654 forint volt, ami 31 forinttal, 5 százalékkal haladta meg a régiós 623 forintos átlagárat - jelentette pénteken első alkalommal kiadott kísérleti üzemanyagár-statisztikájában a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 04. 20. 13:00
Megosztás:

Megnyitott Esztergom első McDonald’s étterme

A mai napon megnyílt Esztergom város első McDonald’s étterme. A beruházás megvalósítása közel kétszáz ember, több mint 7 hónapon át tartó összehangolt munkáját igényelte. A Simor János utcában kialakított egységben a „Jövő Élménye” koncepciónak megfelelően kiemelt szerepet kapott az innováció és a digitális fejlesztés. A korszerű étterem több mint 70 ember számára biztosít munkalehetőséget. Az akadálymentesített vendégtérben 90, a teraszon további 30 ülőhely várja a vendégeket, az új egységgel pedig a McCafé is megérkezett a városba.
2024. 04. 20. 12:00
Megosztás:

Bővült a falugazdász-hálózat és a kamarai tagoknak nyújtott szolgáltatások köre

Az új Közös Agrárpolitika jelentette kihívásokra reagálva átalakította és mintegy 700 fősre bővítette falugazdász-hálózatát a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara; a falugazdászok 2024 áprilisától falugazdász tanácsadóként az eddigieknél is szélesebb körben támogatják majd a gazdálkodók munkáját - jelentette be pénteki közleményében a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).
2024. 04. 20. 11:00
Megosztás:

Így emelkedtek a casco díjak az első negyedévben

Az idei első negyedévben megkötött teljes körű casco-szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, 5,9 százalékkal magasabb, mint az előző év hasonló időszakában - közölte a saját adatai alapján az Insura.hu biztosításközvetítő pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 10:00
Megosztás:

Növelte árbevételét a L'Oréal

A francia L'Oréal SA csoport, a világ egyik legnagyobb kozmetikai gyártójának árbevétele 11,24 milliárd euró volt az idei első negyedévben, 8,3 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. Összehasonlítható alapon az árbevétel 9,4 százalékkal nőtt.
2024. 04. 20. 09:00
Megosztás:

Az ellenglobalizáció és Kína külpolitikája

Április 18-án, a Lónyay-Hatvany villában megtartott Counter-Globalization and China’s Foreign Policy című előadás meghívottja Yan Xuetong, a Tsinghua Egyetem világhírű politológia professzora és az egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Intézetének dékánja volt. Miután felvázolta álláspontját azzal kapcsolatban, hogy miként látja Kína és az USA viszonyát, illetve a világ többi, kisebb gazdasági potenciállal rendelkező ország pozícióját, Dr. Eric Hendriks, a Danube Institute vendégkutatója és Dr. Eszterhai Viktor, a Lukács János Stratégiai és Politikai Intézet tudományos munkatársa intéztek hozzá kérdéseket.
2024. 04. 20. 08:00
Megosztás:

Bitcoin láz: a három legnépszerűbb altcoin, amit a kriptobálnák vásárolnak a felezés előtt

A Bitcoin felezési esemény körüli izgalom lázba hozta a befektetőket, az elemzők pedig jelentős növekedést jósolnak a kriptovaluták többségének. A kriptobálnák stratégiák szerint mozognak, ígéretes eszközöket halmozva fel. Jelenleg a KangaMoon (KANG), a Cardano (ADA) és az Ethereum (ETH) került a figyelmük középpontjába. Miközben az Ethereum és a Cardano már jól ismert nevek a top kriptovaluták között, a szakértők úgy vélik, hogy a KANG lehet a leginkább figyelemre méltó P2E érme a közelgő bikapiacban.
2024. 04. 20. 07:00
Megosztás:

Agrártámogatások: akár több évre is előfinanszírozást nyújt az MBH Bank

Tovább bővítette a mezőgazdasági támogatások előfinanszírozásának lehetőségeit az MBH Bank. A hitelintézetnél már nemcsak az aktuális évre, hanem akár egyszerre három évre is igényelhetik a gazdák az Egységes Kérelmek keretében járó támogatások előfinanszírozását. A gyors, egyszerű és rugalmas lehetőség megkönnyítheti az agrárvállalkozások számára, hogy forráshoz jussanak egy olyan időszakban, amikor még inkább megnőtt a likviditás biztosításának jelentősége a zökkenőmentes működés fenntartása érdekében.
2024. 04. 20. 06:00
Megosztás:

Héthavi csúcsra nőtt a spanyolországi fogyasztói bizalom

A spanyolországi fogyasztói bizalmi mutató héthavi csúcsra javult márciusban a spanyol Szociológiai Kutatóközpont (Centro de Investigaciones Sociológicas) pénteken közzétett adatai szerint.
2024. 04. 20. 05:00
Megosztás:

A jelenlegi munkaerőpiaci helyzet a bővülésre kész vállalatoknak kedvez

Továbbra is aktív munkavállalói jelenlét tapasztalható a hazai munkaerőpiacon. Az előző negyedévhez hasonlóan 2024 első három hónapja alatt közel 20%-kal több jelentkezés történt, mint egy évvel korábban. Nógrád és Bács-Kiskun vármegyék kivételével mindenhol nőtt a jelentkezések száma, legnagyobb arányban Jász-Nagykun-Szolnok, Borsod-Abaúj-Zemplén és Baranya vármegyékben – derül ki a Profession.hu legújabb negyedéves jelentéséből.
2024. 04. 20. 04:00
Megosztás:

A jelentős aranytartalék erősíti az ország stabilitását

A jelentős aranytartalék erősíti az ország stabilitását a gazdaság, a pénzügyi rendszer megítélését - írta Veres István, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) igazgatója az MNB pénteken közzétett szakmai cikkében, felhívva a figyelmet arra is, hogy az MNB a régió és a világ egészében megjelenő keresletnövekedést megelőzve többszörözte meg aranytartalékát.
2024. 04. 20. 03:00
Megosztás:

Elindult az új agrártámogatási honlap

Új honlapon, a kap.gov.hu oldalon érhetőek el a 2023-2027 közötti időszakra vonatkozó, magyar Közös Agrárpolitika Stratégiai Tervvel összefüggő információk - közölte az Agrárminisztérium csütörtökön az MTI-vel.
2024. 04. 20. 02:00
Megosztás:

Itt a bruttósított nyugdíjrendszer! Amikor a nyugdíjasok is adót fizetnek a nyugdíjból

Mit jelent pontosan a bruttósított nyugdíjrendszer? Ki járna jól és ki rosszul a bruttósított nyugdíjrendszer bevezetésével? Dr. Farkas András nyugdíjszakértő - akit sokan mint NyugdíjGuru ismernek - magyarázta ezt el az ATV egy korábbi műsorában mindenki számára érthetően.
2024. 04. 20. 01:00
Megosztás:

A CHP kriptó token robbanhat - 1 millió dolláros versenysorozat indul

A GambleFi szektor szupersztárja bejelentette garantált, 1 millió dolláros versenysorozatát. De mit jelent mindez a CHP kriptó token árfolyama számára?
2024. 04. 20. 00:01
Megosztás:

Csúcsot döntött a csehországi személyautó-gyártás

Az első negyedévben éves szinten 11,5 százalékkal 394 443 darabra nőtt a személyautó-gyártás Csehországban - közölte a cseh autóipari szövetség csütörtökön Prágában. A közlemény szerint ez az eddigi legmagasabb első negyedévi termelési adat.
2024. 04. 19. 23:00
Megosztás:

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

A Rába Járműipari Holding Nyrt. csütörtöki közgyűlése, az igazgatóság javaslatának megfelelően úgy határozott, hogy a járműgyártó vállalat idén sem fizet osztalékot - közölte a győri székhelyű cég a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön.
2024. 04. 19. 22:00
Megosztás:

Márciusban csökkentek a német termelői árak

Németországban a termelői árak 2,9 százalékkal csökkentek márciusban az egy évvel korábbiakhoz képest az előző havi 4,1 százalékos esést követően, ezzel már a kilencedik egymást követő hónapban jegyeztek fel éves csökkenést - közölte a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis pénteken.
2024. 04. 19. 21:00
Megosztás: