Célba vetted a kripto bikafutamot? Nézd meg ezt a 4 altcoint, amelyek jelenleg az előértékesítési szakaszban vannak

A befektetők mindig keresik azokat az altcoinokat, amelyek a bikafutam során kiemelkedő hozamokat nyújthatnak.

Célba vetted a kripto bikafutamot? Nézd meg ezt a 4 altcoint, amelyek jelenleg az előértékesítési szakaszban vannak

Ennek fényében az ETFSwap (ETFS), a Dogecoin20 (DOGE20), a DTX Exchange (DTX) és az Algotech (ALGT) olyan előértékesítési lehetőségekkel rendelkeznek, amelyek jelentős nyereséget hozhatnak a közelgő kripto bikafutamban.

Diverzifikáld kripto portfóliódat az ETFSwap (ETFS) segítségével a következő bikafutamra

Az ETFSwap (ETFS) vezeti az altcoinok listáját azáltal, hogy egyesíti a decentralizált technológia előnyeit a tokenizált ETF befektetések stabilitásával és struktúrájával. Az ETFSwap (ETFS) egy deflációs ERC20 token, amely egyedi módot kínál a befektetőknek portfólióik diverzifikálására különböző eszközosztályok között, miközben a kripto piac egy esetleges bikafutamra készül. Az ETFSwap platformján keresztül a felhasználók könnyedén befektethetnek a listázott ETF-ekbe a natív token (ETFS) segítségével, és élvezhetik a projekt jutalmazási és tulajdonosi alapú ökoszisztémáját.

A közelgő kripto bikafutam során az ETFSwap (ETFS) kiemelkedik a többi altcoin közül innovatív és vonzó tőkeáttételi funkcióival. A rendelkezésre álló ETF-ek mindegyikénél 10x-es tőkeáttétellel a befektetők könnyedén elérhetik az 1000%-os profitot. Ezenkívül az ETFSwap (ETFS) egy 50x-es tőkeáttételi funkciót is alkalmaz, amely lehetővé teszi a befektetők számára, hogy bővítsék pozícióikat a listázott ETF-ekben, így akár 5000%-os megtérülést is elérhetnek.

A tokenek tétbe helyezésének ösztönzése érdekében az ETFSwap (ETFS) platform vonzó éves százalékos hozamokat (APY) biztosít a tétbe helyezési rendszerén keresztül, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy passzív jövedelmet szerezzenek a tétbe helyezett tokenek számának alapján. Ezenkívül az ETFSwap platform fejlett, mesterséges intelligencia által vezérelt eszközöket biztosít, mint például az ETF Screener, ETF Filter és az ETF Finder, amelyek segítik a felhasználókat a legjobb döntések meghozatalában az ETF befektetések terén.

Dogecoin20 (DOGE20): Újraéleszti a DOGE közösség lelkesedését az altcoinok iránt

A stake-to-earn Dogecoin20 (DOGE20) újraélesztette a Doge közösség lelkesedését az altcoinok iránt a Dogecoin visszaesésének árnyékában, jelentős befektetői érdeklődést vonzva, és a Dogecoin20 (DOGE20) előértékesítésének befejezésekor több mint 10 millió tokent eladva. A befektetők, akik nyereséget kívánnak elérni a közelgő kripto bikafutam során, kihasználhatják a Dogecoin20 (DOGE20) lehetőségeit, mivel a token áremelkedése alapján akár 100x-os hozamot is elérhetnek.

A Dogecoin20 (DOGE20) azonban április 20-án indult, és a token kínálatát 140 milliárdban korlátozták, hogy ellensúlyozzák az eredeti Dogecoin inflációs tokenomikáját. A befektetők továbbra is vásárolhatnak Dogecoin20 (DOGE20) tokent 0,00002 dollár/token áron.

DTX Exchange (DTX): Sokoldalú kapu a közelgő kripto bikafutam kihasználására

A DTX Exchange (DTX) egy másik altcoin, amely felkeltette a befektetők figyelmét, akik portfóliójuk diverzifikálására törekszenek, miközben a kripto piac egy újabb bikafutam felé tart. A DTX Exchange (DTX) hozzáférést biztosít több mint 120,000 eszközhöz különböző piacokon, beleértve a kriptovalutákat, a devizát, a részvényeket és még sok mást.

A DTX Exchange funkciói közé tartozik az 1,000x-es tőkeáttétel kiválasztott eszközökön, az elosztott likviditási poolok és a nem letétkezelő pénztárca rendszer. Jelenleg 0,04 dollár/token áron a DTX Exchange (DTX) ígéretes növekedési potenciált mutat, mivel a DTX Exchange várhatóan 0,06 dollárra emelkedik az előértékesítés következő szakaszában.

ETFS kriptó ico

Algotech (ALGT): Az algoritmikus kereskedési megoldások lehetőséget adnak a befektetőknek

Algoritmus stratégiák és szilárd technikai infrastruktúra révén az Algotech (ALGT) azon altcoinok közé tartozik, amelyek lehetőséget biztosítanak befektetőik számára a fejlettebb kereskedési lehetőségek elérésére. Az Algotech (ALGT) figyelmet kapott a sikeres privát/magvető eladása után. Ez megteremtette az alapot egy lenyűgöző nyilvános előértékesítéshez, amely során az Algotech (ALGT) eladta az első szakasz tokenkészletét.

Az Algotech (ALGT) nyilvános előértékesítésének 2. szakaszában a token ára 0,04 dollárról 0,06 dollárra emelkedett. Az Algotech (ALGT) korai befektetői jelentős megtérülést várhatnak, amikor a token ára 0,15 dollárra emelkedik, mielőtt a főbb tőzsdéken jegyzik.

ETFSwap (ETFS): A legjövedelmezőbb előértékesítés

Több mint 300 millió eladott tokennel a folyamatban lévő előértékesítés során az ETFSwap (ETFS) meghatározza az új altcoinok tempóját a kripto piacon. Ahogy egyre több befektető csatlakozik a platformhoz, az ETFSwap (ETFS) előértékesítésének következő szakasza várhatóan még magasabbra emeli az árat a jelenlegi 0,01831 dollárról 0,03846 dollárra. Ez lehetőséget ad az ETFSwap (ETFS) korai befektetőinek, hogy jelentős nyereséget érjenek el még a kripto bikafutam előtt.

További információk az ETFS előértékesítésről:

Látogasd meg az ETFSwap előértékesítést

Csatlakozz az ETFSwap közösséghez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Új kripto lép tőzsdére – még van lehetőséged olcsón vásárolni

A közelmúltban tapasztalt piaci visszaesés ellenére néhány mém érme gyarapodni tudott, ami a befektetők érdeklődését is felkeltette.
2024. 07. 23. 00:01
Megosztás:

A Minotaurus ($MTAUR) előértékesítés teljes lendületben a piaci kihívások ellenére

A kriptopiac jelentős kihívásokkal néz szembe, a JPMorgan elemzői kétségbe vonják a közelmúltbeli korrekció fenntarthatóságát.
2024. 07. 22. 23:00
Megosztás:

Az EU-ban csökkent a GDP-arányos hiány és nőtt az államadósság az idei első negyedévben

Az euróövezetben és az Európai Unióban is csökkent a GDP-arányos államháztartási hiány az idei első negyedévben az tavalyi utolsó negyedévvel összevetve, míg az államadósság aránya mindkét körben nőtt - közölte az EU statisztikai hivatala, az Eurostat nem végleges adatként hétfőn.
2024. 07. 22. 22:00
Megosztás:

Hatályba lépett az Ecodesign Keretrendelet – új szabályok a termékek fenntarthatóságának növeléséért

Július 18-án hatályba lépett az Ecodesign Keretrendelet az Európai Unióban, lehetővé téve azon kötelező környezetvédelmi szempontok előírását, amelyeket az uniós piacra kerülő termékek tervezésekor figyelembe kell venni. A Keretrendelet célja, hogy lényegesen javítsa az uniós piacon forgalmazott termékek körforgásos jellegét, energiahatékonyságát és más fenntarthatósági tulajdonságait. Dránovits Dóra és Horváth Fanny, a DLA Piper Hungary szakértői összefoglalták a rendelet főbb intézkedéseit.
2024. 07. 22. 21:00
Megosztás:

Az SZTE frissdiplomása bekerült az Európai Űrügynökség (ESA) különleges programjába

Antal Levente 1 hónapot tölthet el Belgiumban a „CubeSat Summer School" program keretein belül, ahol az Európai Űrügynökség (ESA) munkatársai és külső szakértők előadások és gyakorlati tevékenységek széles skáláját tartják majd a több mint 20 országból érkező egyetemisták elit csoportjának.
2024. 07. 22. 20:00
Megosztás:

Ötből négy magyar diák megfelelő pénzügyi alapműveltséggel rendelkezik

Csaknem minden harmadik magyar diák kifejezetten magas pénzügyi műveltséggel, a hazai tanulók 81,7 százaléka a társadalmi szempontból elvárható vagy annál magasabb szintű pénzügyi képességekkel rendelkezik - ez derült ki az Oktatási Hivatal és a Pénziránytű Alapítvány együttműködésében elkészült a 2022-es PISA vizsgálat pénzügyi műveltség mérésének magyar jelentéséből. A magyar diákok által elért átlagpontszám 492, amely meghaladja a mérésben részt vevő 20 ország 475 pontos átlagát.
2024. 07. 22. 19:00
Megosztás:

Az employer branding kulcsa az autókölcsönző szektorban: hogyan legyen a legvonzóbb munkahely a piacon?

Az autókölcsönző szektor egy dinamikusan változó, folyamatosan toborzó iparág, ahol a szezonális ingadozások és a folyamatos fluktuáció kihívásokat jelentenek. Legújabb kutatásunk rávilágított, hogy az autókölcsönző cégek online jelenléte jelentős, de a munkavállalói kommunikáció hiányzik.
2024. 07. 22. 18:38
Megosztás:

Idén az első félévben az ingatlanpiac éves összevetésben jobban teljesített

A hazai ingatlanpiacon a Duna House (DH) becslése szerint az első félév 61 646 adásvétellel zárult, ami 40 százalékos emelkedés a tavalyi év azonos időszakához képest - közölte a DH hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 22. 18:00
Megosztás:

A legjobb hazai értékpapírok között az MBH Jelzálogbank jelzáloglevelei

A legjobb besorolású hazai értékpapírok közé kerültek az MBH Jelzálogbank jelzáloglevelei a Moody’s Ratings hétfőn ismertetett értékelése alapján. A globális hitelminősítő a befektetésre ajánlott sáv felső közép fokozatát jelentő A1 besorolást adott az MBH Csoporthoz tartozó hitelintézet jelzáloglevél-kibocsátási programjára.
2024. 07. 22. 17:00
Megosztás:

A kínai jegybank csökkentette az éves alapkamatot és az ötéves kamatlábat

A kínai központi bank történelmi mélypontra, 3,35 százalékra csökkentette az egyéves hitelek referenciakamatát (Loan Prime Rate/LPR) az eddigi 3,45 százalékról hétfői döntésével, és ugyancsak rekordalacsonyra vitte le az ötéves lejáratú hitel kamatát, 3,95 százalékról, 3,85 százalékra.
2024. 07. 22. 16:00
Megosztás:

Nőtt a fizikai dolgozók átlagos órabére a második negyedévben

A második negyedévben a fizikai munkát végző szak- és betanított munkások átlagos bruttó órabére 2104 forint volt, ami 13,5 százalékos növekedés az előző év hasonló időszakában mért 1853 forinthoz képest - közölte a Trenkwalder és a Moore Hungary hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 22. 15:00
Megosztás:

Felelősségteljesen lebonyolított, látványos és különleges olimpiát terveznek a házigazdák

Látványos, különleges, de egyben felelősségteljesen lebonyolított olimpiára készülnek a párizsi szervezők.
2024. 07. 22. 14:00
Megosztás:

Az iBanFirst legdinamikusabban fejlődő európai piaca lettünk

Az iBanFirst, a deviza- és nemzetközi fizetések vezető globális szolgáltatója 150 százalékos növekedést ért el Magyarországon tranzakciós volumenben 2024. első félévében az előző év azonos időszakához képest, a kimenő fizetések értéke 793 millió euróra nőtt - közölte a vállalat az MTI érdeklődésére.
2024. 07. 22. 13:00
Megosztás:

Elérhetővé vált az önellenőrzés az eÁfa kapcsán

A NAV által biztosított eÁfa rendszer fejlesztésének következő fontos mérföldköve a bevallások önellenőrzésére, javítására, vagy helyesbítésére vonatkozó operáció elérhetővé tétele, amely az előzetes tervekkel összhangban július elejére véglegesedtek és a hónap eleje óta az eÁfa rendszerben önellenőrzési bevallások is beadhatók. Az önellenőrzésre természetesen mind a webes, mind pedig a gépi kapcsolatú ún. M2M eÁfa rendszerben egyaránt van lehetőség.
2024. 07. 22. 12:00
Megosztás:

A héten kissé mérséklődik a hőség

A jövő héten kissé mérséklődik a hőség, kedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
2024. 07. 22. 11:00
Megosztás:

Drága bolti smoothie-k helyett otthoni turmix!

Egy könnyed smoothie vagy turmix tökéletes reggeli lehet egy sietős reggelen, ráadásul még egészséges is. A gond csupán annyi, hogy a bolti (főleg a bio) változatok meglehetősen borsos árúak, így nem mindenki engedheti meg magának ezeket, pláne nem rendszeresen.
2024. 07. 22. 10:30
Megosztás:

Erősödéssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék hétfőn. A londoni FTSE100 index 0,44 százalékkal, a frankfurti DAX index 0,52 százalékkal, a párizsi CAC-40 index pedig 0,49 százalékkal erősödött a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 22. 10:00
Megosztás:

Emelkedéssel indulhat a kereskedés a tőzsdén az elemző szerint

Emelkedéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) hétfőn az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője szerint. A BUX 41,24 pontos, 0,06 százalékos emelkedéssel, 72 940,89 ponton, új történelmi csúcson zárt pénteken.
2024. 07. 22. 09:00
Megosztás:

Minimálisan erősödött a forint

Minimálisan erősödött a forint árfolyama hétfő reggel a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 07. 22. 08:00
Megosztás:

Volt vármegye, ahol ötödével nőtt, míg máshol ennyivel csökkent a meghirdetett állások száma

Két vármegye kivételével az ország egész területén nőtt az álláshirdetésekre beérkezett jelentkezések száma 2024 második negyedében az előző év azonos időszakához képest. A legnagyobb emelkedés Jász-Nagykun-Szolnok, Heves és Fejér vármegyékben történt. Az elérhető állások száma az elmúlt másfél évhez hasonlóan továbbra is csökken év-év összehasonlításában, de már csak 2,9%-kal marad el a tavalyitól – mutatott rá a Profession.hu aktuális negyedéves jelentése.
2024. 07. 22. 07:00
Megosztás: