Egy okos kriptó bálna6,12 millió dollárt keresett Shiba Inuból – a legjobb mém érmék, amelyek várhatóan megismétlik a júliusi rallyt

A mém érme piac az év során a legnagyobb nyertesek közé tartozik. A Lookonchain legutóbbi adatai, amely egy blokklánc tranzakciókat elemző eszköz, feltárta, hogyan keresett egy okos bálna 6,12 millió dollárt Shiba Inuból.

Egy okos kriptó bálna6,12 millió dollárt keresett Shiba Inuból – a legjobb mém érmék, amelyek várhatóan megismétlik a júliusi rallyt

A tweet szerint egy okos bálna 353,83 milliárd SHIB tokent, 6,6 millió dollár értékben vont ki a Binance-ről. Ennek eredményeként a bálna most 838,87 milliárd SHIB tokent birtokol, amelyek értéke 15,5 millió dollár, így a profitja most 6,12 millió dollár.

A mém érme szezon várhatóan hamarosan visszatér, ezért elemzők piackutatást végeztek annak meghatározására, hogy melyek a legjobb mém érmék, amelyek újabb rallyra készülnek. A lista élén az Angry Pepe Fork áll, amely egyedi „hódíts és keress” modelljével hódít. A listán szerepel még a Pepe, a Shiba Inu, a Dogecoin és a Floki is. Lássuk, miért ezek a legjobb mém érmék, amelyeket érdemes most megvásárolni.

Angry Pepe Fork – Egy ígéretes új szereplő a mém érme piacon

Az Angry Pepe Fork egy Solana-alapú mém érme, amely várhatóan túlszárnyalja a többi mém érmét, mint például a Flokit, a Shibát és a Dogecoint 2024-ben. Az Angry Pepe Fork egyedi projektként tűnik ki, valódi felhasználási lehetőségekkel a „Hódíts és Keress” rendszeren keresztül. A projekt ösztönzi a közösség tagjait, hogy eltávolítsák a blokkláncon károkat okozó zombi mém érméket, és jutalmazza őket APORK tokenekkel.

Az Angry Pepe Fork különlegessége a fix, összesen 1,9 milliárd tokent tartalmazó kínálat, hasonlóan a Bitcoin 21 milliós korlátjához, ami jelentős áremelkedési tendenciát jelez az alapvető kereslet-kínálat elvek alapján. Az Angry Pepe Fork szűkösségi stratégiát alkalmaz, hogy növelje a keresletet és potenciálisan növelje az APORK értékét az idő múlásával.

Érdekes módon az APORK különböző időszakokra, 30, 60 és 90 napra kínál stakelési lehetőségeket, lehetővé téve a tulajdonosok számára, hogy jutalmakat kapjanak a tokenek zárolásáért. Minél hosszabb a stakelési időszak, annál magasabb a befektetők hozama, rugalmasságot és ösztönzést kínálva a hosszú távú befektetésekre. Ez a staking mechanizmus nemcsak arra ösztönzi a befektetőket, hogy hosszabb ideig tartsák tokenjeiket, hanem segít stabilizálni a token piaci értékét is azáltal, hogy csökkenti a forgalomban lévő kínálatot.

A jelenlegi előértékesítés első szakaszában az APORK ára 0,014 dollár. Néhány nap alatt az APORK több mint 160 000 dollárt gyűjtött, és várhatóan a hét végére eléri a 250 000 dollárt. Az ilyen gyors pénzgyűjtés nemcsak a projekt iránti erős érdeklődést mutatja, hanem a projekt iránti erős bizalmat is jelzi. Fontos megjegyezni, hogy az APORK okosszerződéseit egy külső, neves cég auditálta, ami további bizalmat és biztonságot nyújt a befektetők számára.

Apork ICO, Dogecoin árfolyam elemzés és Shiba Inu kriptó árfolyam előrejelzése

A Dogecoin visszatér a régi nyerő útjára

A Dogecoin az internet népszerű mémjére alapul, és egy Shiba Inu szerepel a logóján. Létrehozói egy szórakoztató, könnyed kriptovalutaként képzelték el, amit "mém érme"-ként neveztek el. Nyílt forráskódú kriptovaluta, amelyet a Litecoinból forkáltak 2013-ban. A múltban Elon Musk támogatása segítette a Dogecoin árának növekedését, és a mém érme 2021 májusában elérte a 0,73 dolláros történelmi csúcsot.

Az elemzők továbbra is optimisták a DOGE jövőjét illetően, mivel erős közössége és napi több mint 600 millió dolláros tranzakciós volumene van. Annak ellenére, hogy a kriptopiac lefelé tartó tendenciát mutat, a Dogecoin továbbra is az egyik legjobb mém érme marad, az ára enyhén 0,13 dollár alá esett. A Dogecoin piaci kapitalizációja körülbelül 18 milliárd dollár, és a CoinMarketCap rangsorában a 8. helyen áll.

A DOGE blokklánca robusztus, és a Bitcoinhoz hasonló Proof of Work (PoW) algoritmusra épül. Azonban, a Bitcoin és az APORK ellentétben, a DOGE-nak nincs korlátozott kínálata, így folyamatosan forgalomban marad. Bár a Dogecoin ára más mém érmékhez hasonlóan ingadozik, népszerűsége és széleskörű elfogadottsága azt sugallja, hogy továbbra is jelentős szereplő marad a kriptopiacon.

A Shiba Inu égetési aránya több mint 500%-kal nőtt

A Shiba Inu egy decentralizált, közösség által támogatott kriptovaluta, amelyet világszerte milliók bíznak. A Shiba Inu egy Ethereum-alapú mém érme, amely az egyik legjobb mém érme lett, amelyet most már fizetési formaként is elfogadnak. Az elmúlt napokban a Shiba Inu pozitív tevékenységeket tapasztalt még a kriptopiaci medvés időszakban is.

A Shibburn adatai szerint a Shiba Inu égetési aránya az elmúlt napokban több mint 529,72%-kal nőtt, ami mindenkit elgondolkodtatott, hogyan fog reagálni a Shiba Inu ára. Körülbelül 410,7 billió SHIB tokent égettek el, csökkentve az eredeti forgalomban lévő kínálatot. A Shiba Inu magas kínálatával a tokenek folyamatos égetése biztosan pozitívan befolyásolja az árat.

A CoinMarketCap szerint a Shiba Inu ára továbbra is küzd a fent említett égetésre való reagálással, és az ár a kritikus 0,000080 dolláros támogatási szint alá esett. A Shiba Inu piaci kapitalizációja is csökkenő tendenciát mutat, és 10,5 milliárd dollár alá esett. Bár a közelmúltbeli égetési arány növekedése egyelőre nem segített a Shiba Inu árában, az biztos, hogy hosszú távon befolyásolja a legjobb mém érme teljesítményét.

A Pepe befektetői átvándorolnak az Angry Pepe Fork-ra a hatalmas árcsökkenés után

A Pepe egy deflációs mém érme, amely az Ethereum blokkláncon épült. A Pepe érme május 2024-ben érte el a legnagyobb rallyját, amikor a legjobb mém érme május 27-én 0,000017 dolláros történelmi csúcsot állított fel, több mint 100%-os emelkedéssel ebben az időszakban. Bár a Pepe ára jól teljesített májusban, a történet az elmúlt hetekben megváltozott, mivel a Pepe ára küzd a medvetrenddel, és a befektetők bizalma csökken.

A CoinMarketCap adatai szerint a Pepe ára az elmúlt 30 napban több mint 7%-kal csökkent. A Pepe piaci kapitalizációja is 4,7 milliárd dollárra csökkent, ami az elmúlt hetekben több mint 4%-os csökkenést jelent. Eközben a projekt olyan stratégiát alkalmazott, amelyet sok vezető mém érme is használ, hogy szűkösséget teremtsen a token körül. Deflációs mechanizmusával, amely biztosítja a folyamatos token égetést, a Pepe ára hosszú távon ismét emelkedhet. Ez teszi az egyik legjobb mém érmévé a hosszú távú nyereségre vágyók számára.

A Floki ára továbbra is küzd – Lehetséges-e az újjáéledés?

A Floki (FLOKI) 2024 egyik legjobban teljesítő mém érméje, ára több mint 60%-kal emelkedett az év eleje óta. Az elmúlt hetekben azonban a FLOKI is drasztikus árcsökkenést tapasztalt, jóval a történelmi csúcsa alatt kereskedik.

A technikai mutatók azonban jövőbeni áremelkedést jeleznek, ami egy potenciális bikás mintát jelez. A Flokit erős közösség és intézmények támogatják, beleértve a DWF Labs 12 millió dolláros vásárlását. Közelebbről nézve a Floki piaci kapitalizációja még mindig alacsony, 1,6 milliárd dollár, ami arra utal, hogy a tokennek van jövőbeni rally potenciálja.

Eközben a Floki ára az elmúlt héten 15%-kal csökkent, és a Floki kereskedési volumene is csökkenő tendenciát mutat. Bár a Floki piaci hangulata medvés, az elemzők továbbra is pozitívan látják a jövőbeni kilátásait. Egy vezető kripto elemző, Jonathan Carter szerint, ha a Floki ára megtartja a támogatást 0,000165 dollár körül, az hatalmas rallykat indíthat el a következő hetekben. Ennek eredményeként a Floki az egyik legjobb mém érme, amelyet érdemes megvásárolni és tartani.

Keresd fel az Angry Pepe Fork előértékesítését ITT

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Csökkenéssel nyithat a tőzsde az elemző szerint

A nemzetközi befektetői hangulat romlása miatt szerdán csökkenéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője szerint. A BUX 246,31 pontos, 0,34 százalékos emelkedéssel, 73 622,19 ponton, történelmi csúcson zárt kedden.
2024. 07. 24. 09:00
Megosztás:

Gyengült a forint szerda reggel

Gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben szerda reggel kedd kora estéhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 24. 08:00
Megosztás:

Exkluzív jelentés: A WW3Shiba 90%-os éves hozammal szárnyal, messze maga mögött hagyva az Avaxot, a Stellart és a Brettet a medvepiac közepette, állítják a szakértők

A medvepiaci trend sokak számára nem jó hír, de ez a tökéletes pillanat arra, hogy alulértékelt gyöngyszemeket találjunk. Az egyik ilyen a WW3Shiba, amely jelenleg szembemegy a medvepiaci érzéssel, és lenyűgöző 90%-os éves hozamot kínál a korai befektetőknek, túlszárnyalva még a bullish versenytársakat, mint az Avax és a Stellar.
2024. 07. 24. 07:22
Megosztás:

A BC GEN Hungary Kft. négyszáz új munkahelyet hoz létre Salgótarjánban

A BC GEN Hungary Kft. dél-koreai tulajdonosi hátterű autóipari beszállító vállalat új, mintegy 21 milliárd forint értékű beruházása négyszáz újabb munkahelyet hoz létre Salgótarjánban - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Budapesten.
2024. 07. 24. 07:00
Megosztás:

Nőttek a német adóbevételek júniusban

Erőteljesen nőtt a német szövetségi és regionális tartományi kormányok adóbevétele júniusban éves szinten - közölte a pénzügyminisztérium.
2024. 07. 24. 06:00
Megosztás:

Kiderült, hogy moziznak gyermekeikkel a magyarok

Öt-hét éves kora körül vinné el moziba a gyermekét első alkalommal a magyarok többsége – mutat rá az ETELE Cinema és Opinio piackutató közös reprezentatív felmérése. A legkisebbek első jó mozis élménye leginkább a film kiválasztásán múlik, de sokat számít a családbarát terem, illetve a kedvenc snack és üdítő is.
2024. 07. 24. 05:00
Megosztás:

AI Kereskedési Platform eléri az utolsó előértékesítési kört, miután 50 000 tulajdonost és 9,5 millió dollárt gyűjtött össze

A kriptovaluta és a blokklánc technológia dinamikus világában a Solana (SOL) és a Fetch.ai (FET) kiemelkedik a skálázhatóság és a mesterséges intelligencia fúziójának innovatív lépései miatt. Egy új szereplő is feltűnt, felkeltve az érdeklődést. Az Algotech (ALGT), egy AI-vezérelt kereskedési platform, most érte el előértékesítési fázisának végét, jelentős figyelmet vonzva a befektetőktől.
2024. 07. 24. 04:00
Megosztás:

Nagy a szórás most az ingatlanpiaci alkuknál: 25 százalék és teljes alkuképtelenség is előfordul

Némileg megoszlanak most a vélemények az ingatlanpiacon elérhető alkukról, ugyanis egyes szakértők szerint a jelentős túlárazottság miatt olykor 20-30 százalékos alkukkal is találkozni, míg mások szerint csökkenőben a mértéke.
2024. 07. 24. 03:30
Megosztás:

A fiataloknak fontosabb az állásuk biztonsága, mint a fizetésük mértéke

Az utóbbi években rendkívül fontossá vált a munkavállalóknak, hogy egy állás hosszú távon is biztosított legyen. Ez a szempont leginkább a fiatalabbak számára elvárás, míg az idősebb generációknál a jó munkahelyi kapcsolatok kerültek előtérbe – derül ki a Boston Consulting Group (BCG), a Stepstone Group, valamint a The Network és magyar partnere, a Profession.hu közös nemzetközi kutatásából. A magyar dolgozók válaszai sok esetben eltérnek a globális trendektől.
2024. 07. 24. 03:00
Megosztás:

A VVER-1200-es reaktorok üzemanyaga teljesítménykövető üzemmódra is alkalmas

Roszatom nukleáris üzemanyaggyártó vállalata, a TVEL szakemberei a Manőver-1 névre keresztelt kísérlet során VVER-1200 reaktorokban használt nukleáris üzemanyag paramétereinek változását tanulmányozták a reaktor napi többszöri teljesítményszint-változtatásával. A teljesítmény rugalmas szabályozásának lehetősége még inkább piacképessé teszi a nagy teljesítményű orosz atomerőműveket.
2024. 07. 24. 02:00
Megosztás:

Hatalmas pénzt kaszálhatsz, ha összeomlik a Bitcoin árfolyama

Számos elemző vélekedik úgy, hogy a Bitcoin semmit nem ér, mert nincs mögötte semmilyen érték, hasznosság. Egyelőre azonban a piac és a befektetők nem így vélekednek, hiszen egy Bitcoin árfolyama cikkünk írásakor épp 66.000 dolláron áll, ami forintra átszámítva 23,7 millió forintnak felel meg. Ön úgy ítéli, hogy a Bitcoin árfolyama össze fog omlani? Akkor van egy jó hírünk: meggazdagodhat ezzel, ha bejön a tippje. Hogyan lehet sok pénzt keresni a Bitcoin zuhanásával? Például Bitcoin inverz ETF-fel! Mutatjuk, hogy mi az.
2024. 07. 24. 01:30
Megosztás:

Családi pótlék: dupla összeg érkezik, mutatjuk az időpontot is!

Az előző évekhez hasonlóan, augusztusban a Magyar Államkincstár két alkalommal is folyósítja a családi pótlékot augusztusban így dupla összeg érkezik a jogosultak számlájára. Mikor érkezik a családi pótlék augusztusban?
2024. 07. 24. 01:00
Megosztás:

Bikás mém érmék technikai elemzései, ez most a legjobb köztük 2024-ben?

Ebben a cikkben a legjobb mém érméket vesszük górcső alá, és megosztjuk a javasolt bikás piaci célokat a következő 6-12 hónapban.
2024. 07. 24. 00:01
Megosztás:

Garzonlakást venni vagy bérelni éri meg jobban Budapesten?

A felsőoktatási ponthatárok kihirdetése után a bérlés helyett a lakásvásárlás kérdése is előkerül azoknál a családoknál, ahol van elegendő saját erő egy lakáshitel felvételéhez. A dilemma a saját keresettel rendelkező fiatalok esetében is rendszeresen felmerül.
2024. 07. 23. 23:00
Megosztás:

Azt gondolnánk, hogy nő a kockázat a tőzsdéken, de...

Azt gondolnánk, hogy ahogy éleződik az elnökválasztási verseny az utolsó hónapokban, az kihatással van a részvénypiacokra is. Méghozzá a kockázatok növekedésével, csökkenés formájában. Éppen ezért megnéztük, hogy 1960-tól mostanáig hogyan alakult az S&P500 index az elnökválasztások évében, s egy picit meglepődtem.
2024. 07. 23. 22:00
Megosztás:

Stabilizálódást mutat a pénzügyi vezetők előrejelzése: a legtöbben nem terveznek átszervezést

A pénzügyi vezetők (CFO-k) 70%-a nem tervezi átszervezni pénzügyi osztályát a következő két évben - állapítja meg a Deloitte 2024-es közép-európai CFO-felmérésének kiegészítő tanulmánya, amelyben a szakértők a pénzügyi osztályok belső működését és változó szerepeit vizsgálták.
2024. 07. 23. 21:00
Megosztás:

Vasárnapig gyere el, vár a 33. Művészetek Völgye Fesztivál!

Félidőnél jár a Művészetek Völgye Fesztivál, amely idén közel 3000 programmal csábítja a látogatókat Kapolcsra, Taliándörögdre és Vigántpetendre. Az ország legnagyobb összművészeti fesztiválján 40 különféle helyszín vár mindenkit, művészek, társulatok költöznek be a három település udvaraiba.
2024. 07. 23. 20:30
Megosztás:

Ukrajna felfüggeszti a Lukoil szállításait a Barátság kőolajvezetéken

A magyar sajtó a hétvégén arról írt, hogy Ukrajna felfüggesztette az orosz Lukoiltól származó kőolaj szállítását Magyarország és Szlovákia felé a Barátság kőolajvezetéken.
2024. 07. 23. 20:00
Megosztás:

A Spotifytól hangos a tőzsde

A tőzsdenyitás előtt tette közzé második negyedéves eredményét a Spotify.
2024. 07. 23. 19:30
Megosztás:

A tevetej feldolgozását tanulmányozza egy csádi delegáció Magyarországon

A tevetej kedvező élettani hatásai és különleges összetétele miatt értékes táplálék, a népességgyarapodás miatt világszerte egyre jobban felértékelődik - közölte a mosonmagyaróvári, csaknem egy évtizede e termékkel foglalkozó Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft. ügyvezetője hétfőn az M1 aktuális csatornával.
2024. 07. 23. 19:00
Megosztás: