Egy okos kriptó bálna6,12 millió dollárt keresett Shiba Inuból – a legjobb mém érmék, amelyek várhatóan megismétlik a júliusi rallyt

A mém érme piac az év során a legnagyobb nyertesek közé tartozik. A Lookonchain legutóbbi adatai, amely egy blokklánc tranzakciókat elemző eszköz, feltárta, hogyan keresett egy okos bálna 6,12 millió dollárt Shiba Inuból.

Egy okos kriptó bálna6,12 millió dollárt keresett Shiba Inuból – a legjobb mém érmék, amelyek várhatóan megismétlik a júliusi rallyt

A tweet szerint egy okos bálna 353,83 milliárd SHIB tokent, 6,6 millió dollár értékben vont ki a Binance-ről. Ennek eredményeként a bálna most 838,87 milliárd SHIB tokent birtokol, amelyek értéke 15,5 millió dollár, így a profitja most 6,12 millió dollár.

A mém érme szezon várhatóan hamarosan visszatér, ezért elemzők piackutatást végeztek annak meghatározására, hogy melyek a legjobb mém érmék, amelyek újabb rallyra készülnek. A lista élén az Angry Pepe Fork áll, amely egyedi „hódíts és keress” modelljével hódít. A listán szerepel még a Pepe, a Shiba Inu, a Dogecoin és a Floki is. Lássuk, miért ezek a legjobb mém érmék, amelyeket érdemes most megvásárolni.

Angry Pepe Fork – Egy ígéretes új szereplő a mém érme piacon

Az Angry Pepe Fork egy Solana-alapú mém érme, amely várhatóan túlszárnyalja a többi mém érmét, mint például a Flokit, a Shibát és a Dogecoint 2024-ben. Az Angry Pepe Fork egyedi projektként tűnik ki, valódi felhasználási lehetőségekkel a „Hódíts és Keress” rendszeren keresztül. A projekt ösztönzi a közösség tagjait, hogy eltávolítsák a blokkláncon károkat okozó zombi mém érméket, és jutalmazza őket APORK tokenekkel.

Az Angry Pepe Fork különlegessége a fix, összesen 1,9 milliárd tokent tartalmazó kínálat, hasonlóan a Bitcoin 21 milliós korlátjához, ami jelentős áremelkedési tendenciát jelez az alapvető kereslet-kínálat elvek alapján. Az Angry Pepe Fork szűkösségi stratégiát alkalmaz, hogy növelje a keresletet és potenciálisan növelje az APORK értékét az idő múlásával.

Érdekes módon az APORK különböző időszakokra, 30, 60 és 90 napra kínál stakelési lehetőségeket, lehetővé téve a tulajdonosok számára, hogy jutalmakat kapjanak a tokenek zárolásáért. Minél hosszabb a stakelési időszak, annál magasabb a befektetők hozama, rugalmasságot és ösztönzést kínálva a hosszú távú befektetésekre. Ez a staking mechanizmus nemcsak arra ösztönzi a befektetőket, hogy hosszabb ideig tartsák tokenjeiket, hanem segít stabilizálni a token piaci értékét is azáltal, hogy csökkenti a forgalomban lévő kínálatot.

A jelenlegi előértékesítés első szakaszában az APORK ára 0,014 dollár. Néhány nap alatt az APORK több mint 160 000 dollárt gyűjtött, és várhatóan a hét végére eléri a 250 000 dollárt. Az ilyen gyors pénzgyűjtés nemcsak a projekt iránti erős érdeklődést mutatja, hanem a projekt iránti erős bizalmat is jelzi. Fontos megjegyezni, hogy az APORK okosszerződéseit egy külső, neves cég auditálta, ami további bizalmat és biztonságot nyújt a befektetők számára.

Apork ICO, Dogecoin árfolyam elemzés és Shiba Inu kriptó árfolyam előrejelzése

A Dogecoin visszatér a régi nyerő útjára

A Dogecoin az internet népszerű mémjére alapul, és egy Shiba Inu szerepel a logóján. Létrehozói egy szórakoztató, könnyed kriptovalutaként képzelték el, amit "mém érme"-ként neveztek el. Nyílt forráskódú kriptovaluta, amelyet a Litecoinból forkáltak 2013-ban. A múltban Elon Musk támogatása segítette a Dogecoin árának növekedését, és a mém érme 2021 májusában elérte a 0,73 dolláros történelmi csúcsot.

Az elemzők továbbra is optimisták a DOGE jövőjét illetően, mivel erős közössége és napi több mint 600 millió dolláros tranzakciós volumene van. Annak ellenére, hogy a kriptopiac lefelé tartó tendenciát mutat, a Dogecoin továbbra is az egyik legjobb mém érme marad, az ára enyhén 0,13 dollár alá esett. A Dogecoin piaci kapitalizációja körülbelül 18 milliárd dollár, és a CoinMarketCap rangsorában a 8. helyen áll.

A DOGE blokklánca robusztus, és a Bitcoinhoz hasonló Proof of Work (PoW) algoritmusra épül. Azonban, a Bitcoin és az APORK ellentétben, a DOGE-nak nincs korlátozott kínálata, így folyamatosan forgalomban marad. Bár a Dogecoin ára más mém érmékhez hasonlóan ingadozik, népszerűsége és széleskörű elfogadottsága azt sugallja, hogy továbbra is jelentős szereplő marad a kriptopiacon.

A Shiba Inu égetési aránya több mint 500%-kal nőtt

A Shiba Inu egy decentralizált, közösség által támogatott kriptovaluta, amelyet világszerte milliók bíznak. A Shiba Inu egy Ethereum-alapú mém érme, amely az egyik legjobb mém érme lett, amelyet most már fizetési formaként is elfogadnak. Az elmúlt napokban a Shiba Inu pozitív tevékenységeket tapasztalt még a kriptopiaci medvés időszakban is.

A Shibburn adatai szerint a Shiba Inu égetési aránya az elmúlt napokban több mint 529,72%-kal nőtt, ami mindenkit elgondolkodtatott, hogyan fog reagálni a Shiba Inu ára. Körülbelül 410,7 billió SHIB tokent égettek el, csökkentve az eredeti forgalomban lévő kínálatot. A Shiba Inu magas kínálatával a tokenek folyamatos égetése biztosan pozitívan befolyásolja az árat.

A CoinMarketCap szerint a Shiba Inu ára továbbra is küzd a fent említett égetésre való reagálással, és az ár a kritikus 0,000080 dolláros támogatási szint alá esett. A Shiba Inu piaci kapitalizációja is csökkenő tendenciát mutat, és 10,5 milliárd dollár alá esett. Bár a közelmúltbeli égetési arány növekedése egyelőre nem segített a Shiba Inu árában, az biztos, hogy hosszú távon befolyásolja a legjobb mém érme teljesítményét.

A Pepe befektetői átvándorolnak az Angry Pepe Fork-ra a hatalmas árcsökkenés után

A Pepe egy deflációs mém érme, amely az Ethereum blokkláncon épült. A Pepe érme május 2024-ben érte el a legnagyobb rallyját, amikor a legjobb mém érme május 27-én 0,000017 dolláros történelmi csúcsot állított fel, több mint 100%-os emelkedéssel ebben az időszakban. Bár a Pepe ára jól teljesített májusban, a történet az elmúlt hetekben megváltozott, mivel a Pepe ára küzd a medvetrenddel, és a befektetők bizalma csökken.

A CoinMarketCap adatai szerint a Pepe ára az elmúlt 30 napban több mint 7%-kal csökkent. A Pepe piaci kapitalizációja is 4,7 milliárd dollárra csökkent, ami az elmúlt hetekben több mint 4%-os csökkenést jelent. Eközben a projekt olyan stratégiát alkalmazott, amelyet sok vezető mém érme is használ, hogy szűkösséget teremtsen a token körül. Deflációs mechanizmusával, amely biztosítja a folyamatos token égetést, a Pepe ára hosszú távon ismét emelkedhet. Ez teszi az egyik legjobb mém érmévé a hosszú távú nyereségre vágyók számára.

A Floki ára továbbra is küzd – Lehetséges-e az újjáéledés?

A Floki (FLOKI) 2024 egyik legjobban teljesítő mém érméje, ára több mint 60%-kal emelkedett az év eleje óta. Az elmúlt hetekben azonban a FLOKI is drasztikus árcsökkenést tapasztalt, jóval a történelmi csúcsa alatt kereskedik.

A technikai mutatók azonban jövőbeni áremelkedést jeleznek, ami egy potenciális bikás mintát jelez. A Flokit erős közösség és intézmények támogatják, beleértve a DWF Labs 12 millió dolláros vásárlását. Közelebbről nézve a Floki piaci kapitalizációja még mindig alacsony, 1,6 milliárd dollár, ami arra utal, hogy a tokennek van jövőbeni rally potenciálja.

Eközben a Floki ára az elmúlt héten 15%-kal csökkent, és a Floki kereskedési volumene is csökkenő tendenciát mutat. Bár a Floki piaci hangulata medvés, az elemzők továbbra is pozitívan látják a jövőbeni kilátásait. Egy vezető kripto elemző, Jonathan Carter szerint, ha a Floki ára megtartja a támogatást 0,000165 dollár körül, az hatalmas rallykat indíthat el a következő hetekben. Ennek eredményeként a Floki az egyik legjobb mém érme, amelyet érdemes megvásárolni és tartani.

Keresd fel az Angry Pepe Fork előértékesítését ITT

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A kriptovaluta bálnák az RWA altcoinokat támogatják 2000%-os hatalmas nyereség reményében 2025 januárjára

Nagy befektetők hatalmas téteket helyeznek el egy speciális digitális valuta típusban, céljuk a megdöbbentő hozam elérése 2025 elejére. Ezek a kevéssé ismert érmék egyre nagyobb figyelmet kapnak. A körülöttük zajló felhajtás óriási profit hullámokat sejtet. A kíváncsi olvasók felfedezhetik, mely altcoinok állnak készen robbanásszerű növekedésre, ahogy ez az izgalmas cikk részletezi.
2024. 09. 28. 23:30
Megosztás:

Kibertámadás érte a holland rendőrséget

Kibertámadás során ismeretlenek megszerezték a holland rendőrség kötelekében dolgozó összes rendőr nevét és elérhetőségét - jelentette be David van Weel, az ország biztonsági és igazságügyi minisztere pénteken a parlamenthez írott levelében, de hozzátette, hogy a hackerek nem jutottak hozzá nyomozásokkal kapcsolatos információkhoz.
2024. 09. 28. 23:00
Megosztás:

A Shiba Inu és a Pepe emelkedőben van, de az igazi főnyeremény a 100-szoros áttörést hozó sztár, Raboo lehet

100-szoros mémérmék... nem a kivételek, hanem a szabályok. Lehet, hogy a Dogecoinnak tulajdonítják a kezdést, de a Shiba Inu és a Pepe Coin mutatta meg a világnak, hogyan lehet a mémérmékkel elképzelhetetlen gazdagságot teremteni. A mémek nem „értelmetlenek”. Valójában a „kultúra egységei”, és így működik az internet.
2024. 09. 28. 22:00
Megosztás:

Ingyenes koncertekkel ünnepli a zene világnapját a Magyar Zene Háza

Ingyenes koncertekkel és filmvetítéssel ünnepel a Magyar Zene Háza október 1-jén, a zene világnapján.
2024. 09. 28. 21:00
Megosztás:

Klaus Iohannis nem jelölteti magát a parlamenti választásokon

A második elnöki mandátuma végéhez közeledő Klaus Iohannis román államfő pénteken közösségi oldalán cáfolta, hogy indulni akarna a december elsején tartandó parlamenti választásokon, és elutasította, hogy a parlament törvénymódosítással tegye lehetővé számára a választásokon való részvételt.
2024. 09. 28. 20:00
Megosztás:

Ezt az 5 kriptót vedd az októberi nagy kitörés előtt – várhatóan 5000%-os nyereség

2024 októbere fordulópontnak ígérkezik a kriptovaluta-rajongók számára. A piaci mutatók jelentős kitörésre utalnak, és bizonyos digitális valuták rendkívüli növekedés előtt állnak. Ez a cikk öt kriptovalutát mutat most be, amelyek várhatóan ugrásszerűen növekedhetnek, és elképesztő hozamokat kínálhatnak. Fedezd fel, mely érmék hozhatnak lenyűgöző nyereséget, ahogy a piac készül erre a várt fellendülésre.
2024. 09. 28. 19:30
Megosztás:

Újabb intézkedések lépnek életbe a gyermekes családok támogatására

Újabb intézkedések lépnek életbe a gyermekes családok támogatására: október 1-jétől könnyebben vehetik igénybe a csok pluszt, a falusi csok-ot és a Babaváró támogatást a speciálisan adózók és az őstermelők - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) szombaton az MTI-vel.
2024. 09. 28. 19:00
Megosztás:

21 cég részesült elismerésben a 2024-es Kiválóan Vezetett Vállalatok díjátadóján

Szeptember 26-án, egy díjátadó gála keretein belül lezárult a Deloitte Private 2024-es Best Managed Companies mentorprogramja, mely a hazai magánvállalatok támogatására és elismerésére jött létre. Az idei év során 8 új cég csatlakozott a magyar, és egyben a nemzetközi Best Managed közösséghez, összesen pedig 21 hazai magánvállalat érdemelte ki a minősítést.
2024. 09. 28. 18:30
Megosztás:

5 olyan kriptovaluta 5 dollár alatt, amelyek felülmúlhatják a Tron (TRX) 7,300%-os rallyját

Megfizethető kripto befektetési alternatívák feltérképezése a Tron (TRX) helyett, potenciálisan hatalmas megtérüléssel. Ez a cikk öt ígéretes altcoint mutat be, amelyek ára 5 dollár alatt van, és amelyek jelentős növekedés előtt állhatnak, esetleg meghaladva a Tron lenyűgöző, 7300%-os rallyját. Fedezd fel, mely érmék lehetnek a következő nagy teljesítők az egyre változó kriptovaluta piacon!
2024. 09. 28. 18:00
Megosztás:

Orbán Viktor Csehországba utazott

Orbán Viktor miniszterelnök is személyesen felköszönti 80. születésnapján Milos Zeman korábbi cseh köztársasági elnököt - erősítette meg az MTI-nek Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke az erről szóló cseh sajtóértesüléseket.
2024. 09. 28. 17:00
Megosztás:

Magyarország továbbra is kiemelkedő eredményeket mutat az innováció terén a 2024-es Global Innovation Index rangsorban

A World Intellectual Property Organization (WIPO) szeptember 26-án tette közzé a Global Innovation Index (GII) legfrissebb kiadását, amely megerősítette Magyarország nemzetközi innovációs pozícióját: a tavalyi év után megőriztük 23. helyünket az európai és 34. helyünket a magas jövedelmű országok között - ismerteti a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.
2024. 09. 28. 16:00
Megosztás:

Energiatárolási beruházásnál kapott megbízást a Siemens Zrt.

A dunántúli Litéren épül az akkumulátoros egység, melyhez a Siemens biztosít energiaelosztó berendezéseket.
2024. 09. 28. 15:00
Megosztás:

A BYD elsősorban helyi munkaerő alkalmazására törekszik Magyarországon

A BYD kínai autóipari vállalat szegedi beruházásával több ezer munkahelyet teremt majd, és elsősorban helyi munkaerő alkalmazására törekszik. Ennek érdekében hatékony együttműködést kíván kialakítani a szegedi oktatási intézményekkel - közölte magyarországi PR-cégén keresztül a sencseni társaság pénteken az MTI-vel.
2024. 09. 28. 14:00
Megosztás:

Válság idején a kockázati tőke kulcsfontosságú a gazdasági növekedés fenntartásában

A Magyar Kockázati– és Magántőke Egyesület (HVCA) idén immár 25. alkalommal rendezte meg éves befektetési konferenciáját 2024. szeptember 24-én a Budapest Music Centerben. A rangos eseményen az idei évben is átadták a már hagyománynak számító Harsányi-díjat, amelyet ezúttal a technológiai és kockázatitőke-ipar kiemelkedő alakja, Jonathan Medved nyert el.
2024. 09. 28. 13:00
Megosztás:

Tovább lassult az infláció az Egyesült Államokban

A személyi fogyasztási kiadások (PCE) árindex augusztusban 0,1 százalékkal emelkedett havi szinten, a júliusi 0,2 százalék után, ami megfelelt a várakozásoknak.
2024. 09. 28. 12:00
Megosztás:

Minél magasabb pozíciót töltenek be, annál nagyobb a nyomás a nőkön, hogy gyorsan visszatérjenek a szülési szabadságról

Szigorú szabályok védik a gyermeket vállaló alkalmazottakat, mégis számos akadály várhatja azokat, akik a szülési szabadság lejártát követően vissza szeretnének térni a munkába. Sok érintett munkavállaló negatív tapasztalatokról számolt be erről az időszakról, de a munkáltatók többsége (68%) kellően rugalmasnak tartja a szülési szabadságról visszatérő dolgozóknak kínált feltételeket.
2024. 09. 28. 11:00
Megosztás:

Ez a 4 kriptovaluta ígéri a legnagyobb nyereséget a bikapiacon

Ahogy a kriptopiac lendületet vesz, az FXGuys ($FXG), a Fantom (FTM), az Aave (AAVE) és a TRON (TRX) kiemelkednek erős alapjaikkal, innovatív technológiáikkal és növekvő befektetői érdeklődésükkel. Ezek az altcoinok egyre inkább a bikapiaci nyereségek élvonalában tűnnek fel. Lássuk, mi áll e trendek mögött!
2024. 09. 28. 10:00
Megosztás:

Íme a 3 legfelkapottabb kriptovaluta, amelyekre érdemes tétet tenni az altcoin szezon előtt

A Bitcoin csökkenő dominanciája az elmúlt hetekben jelezte, hogy a régóta várt altcoin szezon közeleg, és a kripto befektetők ennek megfelelően pozícionálják magukat. Az altcoin szezon közeledtével a szakértők áttanulmányozták a grafikonokat és a whitepapereket, hogy megtalálják a következő fellendülés előtt a legjobb befektetéseket, és az IntelMarkets (INTL), SUI és Near Protocol (NEAR) kriptovalutákban találták meg őket.
2024. 09. 28. 09:00
Megosztás:

Solana árfolyam előrejelzés: Túlszárnyalhatja-e a SOL a 200 dollárt? A Raboo egyedi AI mém integrációja 1 dolláros spekulációt vált ki

A Solana ismét reflektorfényben van, miután egy nemrégiben tapasztalt bikás fellendülés azt az elvárást erősítette, hogy a SOL hamarosan túllépheti a 200 dolláros határt.
2024. 09. 28. 08:30
Megosztás:

A DTX Exchange (DTX) lenyűgözi a BNB és Ethereum (ETH) kereskedőket az új VIP visszatérítési rendszerével – napi kereskedési nyereség akár 3%-áig

Egy érdekes tény a kriptovalutákkal kapcsolatban az intenzív verseny – folyamatosan jelennek meg új és innovatív projektek.
2024. 09. 28. 08:03
Megosztás: