Egy Solana (SOL) milliomos, aki elsők között fektetett Render (RNDR) tokenbe, most ezt jósolja a következő 100x-os kriptónak

Egy Solana (SOL) milliomos, aki híres a korábbi okos befektetéséről a Render (RNDR) érmébe, most egy új token, a Pullix (PLX) felé fordította figyelmét. Fontos megjegyezni, hogy ez az új token a sikeres előértékesítés utolsó fázisában van, így a korai befektetők kedvezményesen juthatnak hozzá a tokenekhez a következő hónapban esedékes nyilvános start előtt. Nézzük meg, miért lehet, hogy ez a milliomos valami nagy dolgot vár a Pullix (PLX) esetében.

Egy Solana (SOL) milliomos, aki elsők között fektetett Render (RNDR) tokenbe, most ezt jósolja a következő 100x-os kriptónak

A Solana (SOL) útja 8 dollárról 120 dollárra

A Solana 2023 kezdetén még kevesebb mint 8 dolláron állt, majd 2024-ben elérte a 120 dolláros csúcsot. Azok, akik az alját csípték el a Solana összeomlásának és kitartottak, nagyvonalúan meg lettek jutalmazva, néhány befektető pedig milliomossá vált az eljárás során.

Ez a hatalmas, 1400%-os nyereség annak köszönhető, hogy a Solana a decentralizált pénzügyek (DeFi) projektek választott blokklánca lett. Például a Solana TVL (zárolt érték) 2023 kezdetén mindössze 210 millió dollár volt, de a jelenlegi írás idején már több mint 2 milliárd dollár.

A Solana a DEX (decentralizált tőzsde) színtérét is uralja, a platform többször is túllépte az Ethereum 24 órás kereskedési volumenét ebben az évben. A Solana memecoin őrület nagy részben a Solana DEX kereskedési volumenéért felelős, de elismerés illeti a Jupiter JUP token január 31-i indítását is.

De az igazán fontos kérdés még mindig az: Meddig nőhet még a Solana ára? Ha a Solana elérné az Ethereum jelenlegi piaci kapitalizációját, akkor 813 dollár lenne az ára, és ha a Solana elérné az Ethereum mindenkori csúcsát a piaci kapitalizációjában, akkor 1297 dollárra emelkedne az ára. Ezért a szakértők úgy vélik, hogy a Solana ára 2025-ben 1000 dollár körül sem lehetetlen.

A Render (RNDR) az AI hullámra pattan

Az AI (mesterséges intelligencia) narratíva az egyik legforróbb trend a kriptopiacokon, és a Render az újonnan érkezők közül az egyik, amely a legelső helyért küzd. A Render árfolyama az elmúlt hét napban 57,45%-kal emelkedett, miközben a hype tovább nő a platform körül.

A Render alapvető küldetése az, hogy decentralizálja a renderelési folyamatot a film-, játék- és VR-iparágakban. Jelenleg a nagyobb cégek a központosított renderelésre támaszkodnak, ami költséges lehet és lassíthatja a termelést a nagy kereslet miatt.

A Render ezt a problémát kívánja megoldani azzal, hogy egy decentralizált infrastruktúrát biztosít, amely felhasználja a felhasználók eszközeinek szabad számítási kapacitását a projektek gyors és hatékony rendereléséhez. Egy ilyen megoldás potenciálisan megingathat egy trillió dolláros iparágat, ahogy egyre több cég veszi át a Render platformját.

A Render grafikonának technikai elemzése egy bullish áttörést mutat az 5,00 dolláros ellenállási szint felett, és egy új mindenkori csúcs létrehozásának kísérletét 8,76 dollár fölött. A szakértők azt jósolják, hogy a felfutás csúcsán a Render elérheti az 50 milliárd dolláros piaci kapitalizációt, ami egy 107,79 dolláros tokenárat jelenthet.

A Solana milliomos, aki korán felismerte a Renderben rejlő lehetőséget, most egy kisebb vagyont birtokol, és sok kereskedő az ő nyomdokaiba szeretne lépni. Érdekes módon ez a nagyhal egy másik potenciális gyöngyszemet is azonosított — a Pullix-ot.

Pullix (PLX) forradalmasítja a kereskedést hibrid modelljével

A Pullixnak ambiciózus küldetése van a decentralizált pénzügyek (DeFi) és a központosított tőzsdék (CeFi) összeolvadásával, hogy valóban felhasználóközpontú platformot hozzanak létre. Ez a hibrid modell azt célozza, hogy kihasználja mindkét szektor előnyeit, likviditást és felhasználóbarát élményt nyújtva anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni a DeFi térben értékesített autonómiával.

A hibrid modell korai fogadtatása rendkívül pozitív volt, több mint 7,2 millió dollár gyűlt össze eddig a kedvezményes tokenek előértékesítése során. A Solana nagyhal megjegyzi, hogy az ilyen korai siker azt jelzi, hogy a Pullixnek megvan a potenciálja a hagyományos kereskedési piac felkorbácsolására.
A Pullix egy bevételmegosztó modellt vezet be a natív PLX tokenén keresztül, egy innovatív mechanizmust, amely lehetővé teszi a token tulajdonosoknak, hogy részesedjenek a platform tranzakciós díjaiból. Ez a modell közösségvezérelt ökoszisztémát teremt, ahol a felhasználók érdekeltek a platform sikerében.

A Pullix elkötelezett amellett, hogy megoldja a sok jelenlegi tőzsdénél jelenlévő magas díjszerkezet problémáját, ami más befektetőket is vonzhat. A Pullix nullás jutalékot és szoros spreadeket ígér, így a kereskedés hozzáférhetőbbé és jövedelmezőbbé válik a felhasználók számára.

Az érdeklődő felek részt vehetnek a Pullix jelenlegi token értékesítésében és PLX tokeneket szerezhetnek be 0,14 dolláros kedvezményes áron a nyilvános jegyzés előtt. Nem garantált, hogy meddig lesznek még elérhetőek a fennmaradó tokenek, ezért érthető, hogy jelenleg a Pullix token előértékesítése komoly lázban tartja a befektetőket.

A Pullix-ra nemcsak versenytársként, hanem a kriptotőzsdei piac jelenlegi bajnokainak potenciális "gyilkosaként" is tekintenek. A szakértők szerint 100-szoros nyereség sem kizárható a következő hetekben, ahogy a platform hivatalosan elindul és elkezdődik az árképzés.

További információkért a Pullix előértékesítésével kapcsolatban látogasson el az alábbi linkekre:

Látogassa meg a Pullixet

Csatlakozzon a Pullix közösségekhez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Megállapodást kötött a Duna House és az OTP Ingatlanpont

Együttműködési megállapodást írt alá a Duna House és az OTP Ingatlanpont, ezáltal a két országos közvetítői hálózat a kizárólagos megbízásaiknál keresztértékesítési lehetőséget biztosít egymásnak - közölte a két szervezet közös közleményben pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 14:00
Megosztás:

Mennyivel drágább a benzin Magyarországon?

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt. A magyarországi átlagár 3,2 százalékkal magasabb a régiós átlagértéknél. A dízel üzemanyag heti átlagos ára Magyarországon 654 forint volt, ami 31 forinttal, 5 százalékkal haladta meg a régiós 623 forintos átlagárat - jelentette pénteken első alkalommal kiadott kísérleti üzemanyagár-statisztikájában a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 04. 20. 13:00
Megosztás:

Megnyitott Esztergom első McDonald’s étterme

A mai napon megnyílt Esztergom város első McDonald’s étterme. A beruházás megvalósítása közel kétszáz ember, több mint 7 hónapon át tartó összehangolt munkáját igényelte. A Simor János utcában kialakított egységben a „Jövő Élménye” koncepciónak megfelelően kiemelt szerepet kapott az innováció és a digitális fejlesztés. A korszerű étterem több mint 70 ember számára biztosít munkalehetőséget. Az akadálymentesített vendégtérben 90, a teraszon további 30 ülőhely várja a vendégeket, az új egységgel pedig a McCafé is megérkezett a városba.
2024. 04. 20. 12:00
Megosztás:

Bővült a falugazdász-hálózat és a kamarai tagoknak nyújtott szolgáltatások köre

Az új Közös Agrárpolitika jelentette kihívásokra reagálva átalakította és mintegy 700 fősre bővítette falugazdász-hálózatát a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara; a falugazdászok 2024 áprilisától falugazdász tanácsadóként az eddigieknél is szélesebb körben támogatják majd a gazdálkodók munkáját - jelentette be pénteki közleményében a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).
2024. 04. 20. 11:00
Megosztás:

Így emelkedtek a casco díjak az első negyedévben

Az idei első negyedévben megkötött teljes körű casco-szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, 5,9 százalékkal magasabb, mint az előző év hasonló időszakában - közölte a saját adatai alapján az Insura.hu biztosításközvetítő pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 10:00
Megosztás:

Növelte árbevételét a L'Oréal

A francia L'Oréal SA csoport, a világ egyik legnagyobb kozmetikai gyártójának árbevétele 11,24 milliárd euró volt az idei első negyedévben, 8,3 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. Összehasonlítható alapon az árbevétel 9,4 százalékkal nőtt.
2024. 04. 20. 09:00
Megosztás:

Az ellenglobalizáció és Kína külpolitikája

Április 18-án, a Lónyay-Hatvany villában megtartott Counter-Globalization and China’s Foreign Policy című előadás meghívottja Yan Xuetong, a Tsinghua Egyetem világhírű politológia professzora és az egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Intézetének dékánja volt. Miután felvázolta álláspontját azzal kapcsolatban, hogy miként látja Kína és az USA viszonyát, illetve a világ többi, kisebb gazdasági potenciállal rendelkező ország pozícióját, Dr. Eric Hendriks, a Danube Institute vendégkutatója és Dr. Eszterhai Viktor, a Lukács János Stratégiai és Politikai Intézet tudományos munkatársa intéztek hozzá kérdéseket.
2024. 04. 20. 08:00
Megosztás:

Bitcoin láz: a három legnépszerűbb altcoin, amit a kriptobálnák vásárolnak a felezés előtt

A Bitcoin felezési esemény körüli izgalom lázba hozta a befektetőket, az elemzők pedig jelentős növekedést jósolnak a kriptovaluták többségének. A kriptobálnák stratégiák szerint mozognak, ígéretes eszközöket halmozva fel. Jelenleg a KangaMoon (KANG), a Cardano (ADA) és az Ethereum (ETH) került a figyelmük középpontjába. Miközben az Ethereum és a Cardano már jól ismert nevek a top kriptovaluták között, a szakértők úgy vélik, hogy a KANG lehet a leginkább figyelemre méltó P2E érme a közelgő bikapiacban.
2024. 04. 20. 07:00
Megosztás:

Agrártámogatások: akár több évre is előfinanszírozást nyújt az MBH Bank

Tovább bővítette a mezőgazdasági támogatások előfinanszírozásának lehetőségeit az MBH Bank. A hitelintézetnél már nemcsak az aktuális évre, hanem akár egyszerre három évre is igényelhetik a gazdák az Egységes Kérelmek keretében járó támogatások előfinanszírozását. A gyors, egyszerű és rugalmas lehetőség megkönnyítheti az agrárvállalkozások számára, hogy forráshoz jussanak egy olyan időszakban, amikor még inkább megnőtt a likviditás biztosításának jelentősége a zökkenőmentes működés fenntartása érdekében.
2024. 04. 20. 06:00
Megosztás:

Héthavi csúcsra nőtt a spanyolországi fogyasztói bizalom

A spanyolországi fogyasztói bizalmi mutató héthavi csúcsra javult márciusban a spanyol Szociológiai Kutatóközpont (Centro de Investigaciones Sociológicas) pénteken közzétett adatai szerint.
2024. 04. 20. 05:00
Megosztás:

A jelenlegi munkaerőpiaci helyzet a bővülésre kész vállalatoknak kedvez

Továbbra is aktív munkavállalói jelenlét tapasztalható a hazai munkaerőpiacon. Az előző negyedévhez hasonlóan 2024 első három hónapja alatt közel 20%-kal több jelentkezés történt, mint egy évvel korábban. Nógrád és Bács-Kiskun vármegyék kivételével mindenhol nőtt a jelentkezések száma, legnagyobb arányban Jász-Nagykun-Szolnok, Borsod-Abaúj-Zemplén és Baranya vármegyékben – derül ki a Profession.hu legújabb negyedéves jelentéséből.
2024. 04. 20. 04:00
Megosztás:

A jelentős aranytartalék erősíti az ország stabilitását

A jelentős aranytartalék erősíti az ország stabilitását a gazdaság, a pénzügyi rendszer megítélését - írta Veres István, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) igazgatója az MNB pénteken közzétett szakmai cikkében, felhívva a figyelmet arra is, hogy az MNB a régió és a világ egészében megjelenő keresletnövekedést megelőzve többszörözte meg aranytartalékát.
2024. 04. 20. 03:00
Megosztás:

Elindult az új agrártámogatási honlap

Új honlapon, a kap.gov.hu oldalon érhetőek el a 2023-2027 közötti időszakra vonatkozó, magyar Közös Agrárpolitika Stratégiai Tervvel összefüggő információk - közölte az Agrárminisztérium csütörtökön az MTI-vel.
2024. 04. 20. 02:00
Megosztás:

Itt a bruttósított nyugdíjrendszer! Amikor a nyugdíjasok is adót fizetnek a nyugdíjból

Mit jelent pontosan a bruttósított nyugdíjrendszer? Ki járna jól és ki rosszul a bruttósított nyugdíjrendszer bevezetésével? Dr. Farkas András nyugdíjszakértő - akit sokan mint NyugdíjGuru ismernek - magyarázta ezt el az ATV egy korábbi műsorában mindenki számára érthetően.
2024. 04. 20. 01:00
Megosztás:

A CHP kriptó token robbanhat - 1 millió dolláros versenysorozat indul

A GambleFi szektor szupersztárja bejelentette garantált, 1 millió dolláros versenysorozatát. De mit jelent mindez a CHP kriptó token árfolyama számára?
2024. 04. 20. 00:01
Megosztás:

Csúcsot döntött a csehországi személyautó-gyártás

Az első negyedévben éves szinten 11,5 százalékkal 394 443 darabra nőtt a személyautó-gyártás Csehországban - közölte a cseh autóipari szövetség csütörtökön Prágában. A közlemény szerint ez az eddigi legmagasabb első negyedévi termelési adat.
2024. 04. 19. 23:00
Megosztás:

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

A Rába Járműipari Holding Nyrt. csütörtöki közgyűlése, az igazgatóság javaslatának megfelelően úgy határozott, hogy a járműgyártó vállalat idén sem fizet osztalékot - közölte a győri székhelyű cég a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön.
2024. 04. 19. 22:00
Megosztás:

Márciusban csökkentek a német termelői árak

Németországban a termelői árak 2,9 százalékkal csökkentek márciusban az egy évvel korábbiakhoz képest az előző havi 4,1 százalékos esést követően, ezzel már a kilencedik egymást követő hónapban jegyeztek fel éves csökkenést - közölte a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis pénteken.
2024. 04. 19. 21:00
Megosztás:

Az Alteo rendkívüli osztalékot fizet

Az Alteo Energiaszolgáltató Nyrt. közgyűlése 200 forint alaposztalék mellett 200 forint rendkívüli osztalék kifizetéséről döntött részvényenként, elfogadva az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát pénteken - tette közzé a vállalat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.
2024. 04. 19. 20:00
Megosztás:

Kecsegtető volt az évkezdése az ABB-nek

Növekvő árbevétellel és javuló működési eredménnyel zárta az első negyedévet a svájci ABB, az ipari digitális technológiák területén vezető globális vállalat - tájékoztatta a cég az MTI-t csütörtökön.
2024. 04. 19. 19:30
Megosztás: