Elemzők a Rollblockot javasolják a következő kripto kilövésnek a bevételmegosztási modellje miatt, amely felülmúlja a SOL-t és a DOT-ot

Elemzők a Rollblock (RBLK) kriptovalutát a következő potenciális "holdraszállásnak" tartják a piaci tendenciákat meghazudtoló előértékesítése után, amely felkeltette a kripto-rajongók figyelmét innovatív bevételmegosztási modelljével. Az előrejelzések szerint túlszárnyalhatja az iparági óriásokat, mint a Solana (SOL) és a Polkadot (DOT), és a Rollblock mint GambleFi protokoll kiemelkedő vállalkozása vonzó lehetőségeket ígér a befektetők számára, akik 2024-ben 50-szeres hozamra vágynak.

Elemzők a Rollblockot javasolják a következő kripto kilövésnek a bevételmegosztási modellje miatt, amely felülmúlja a SOL-t és a DOT-ot

A Solana árfolyama 160 dollár felett marad a visszaesés ellenére; az emelkedő trend új rallyt jelez

A Solana (SOL) token igyekszik fenntartani pozitív állását annak ellenére, hogy a múlt héten 6%-os csökkenést könyvelt el. Ára jelenleg a kritikus 160 dolláros szint felett tartózkodik. Ez a stabilitás vonzó vásárlási lehetőséget kínál 168 dollár körül, ahogy a Solana trendfordulata lendületet vesz.

Eközben a Solana éves árfolyamdiagramja is figyelemre méltó 715%-os növekedést mutat, 50 dolláros mélypontokról 200 dolláros csúcsokra. Emellett a legfrissebb adatok szerint a Solana ára az elmúlt hónapban 25%-kal emelkedett, és a 24 órás kereskedési volumene 3 milliárd dollár, ami a helyreállás útját jelzi.

Jelenleg a CoinMarketCap adatai szerint a Solana piaci értéke meghaladja a 77 milliárd dollárt, megerősítve ezzel pozícióját az ötödik legnagyobb kriptovalutaként piaci kapitalizáció alapján. Miközben a kérdés, hogy a Solana token túllépheti-e jelenlegi árat, és eléri-e a 200 dolláros célárat június előtt, még nyitott, a kereskedők szorosan figyelik az ármozgásokat.

Polkadot árfolyam: Fordulópontnál, vajon visszapattan a támaszról vagy tovább csökken?

A Polkadot (DOT) ára éves csúcsáról, 10 dollárról visszahúzódott, és megközelíti a kritikus támasz szintet, 7 dollár körül, jelenleg 7,38 dollár körül kereskedik. Az utóbbi csökkenések ellenére a DOT token havi 13%-os növekedése a visszapattanás lehetőségét sugallja, attól függően, hogy képes-e áttörni a jelentős támasz- és ellenállási szinteket.

Eközben a Polkadot közössége szorosan figyeli ezeket a szinteket, hogy meghatározza, vajon a Polkadot visszapattan vagy további veszteségeket szenved el. Egy nemrégiben közzétett bejegyzésben Yapper kriptoelemző kiemelte a Polkadot árának kitörését egy konszolidációs mintából.

Bár jelenleg újratesztelés alatt áll, ahol a korábbi ellenállás támaszszintté vált, ez a legutóbbi változás áremelkedést jelez a DOT számára, és Yapper előrejelzése szerint a Polkadot ára hamarosan újra eléri a 10 dolláros szintet.

Rollblock (RBLK): Engedélyezett kriptojátékterem és 100-szoros potenciál serkenti az előértékesítési hullámot

rollblock kripto ICO

A Rollblock (RBLK) arra készül, hogy az idei előértékesítési piacon a következő kripto "holdraszállásként" tűnjön fel, figyelmet vonzva, mint az egyik legfontosabb kriptovaluta, amelyet érdemes megfontolni. Az előrejelzések szerint túlszárnyalhatja a bevett tokeneket, mint a SOL és a DOT az altcoin piacon, a Rollblock kilátásai fényesnek tűnnek.

Továbbá, az online játék iparhoz való kapcsolódása, amely várhatóan 2028-ra eléri a 744 milliárd dollárt, tovább fokozza az optimizmust az engedéllyel rendelkező és működő iGaming platformja iránt, amely jelentős növekedésre van felkészülve az elkövetkező hónapokban. Különösen a Rollblock különbözteti meg magát azzal, hogy új rést hoz létre a kriptomarketben, mint GambleFi protokoll. A Rollblock különösen DeFi megoldásokat integrál élő játék platformján, egyszerű regisztrációs folyamattal KYC ellenőrzés nélkül.

Emellett a Rollblock számos kulcsfontosságú kérdést kezel a hagyományos online játéktermekkel kapcsolatban, mint a transzparencia és biztonság hiánya. A platform továbbá egy nyereséges bevételmegosztási modellt vezet be, amely a heti bevételek akár 30%-át is allokálja RBLK tokenek visszavásárlására a nyílt piacon. Ezen tokenek felét kivonják a forgalomból, míg a másik fele staking jutalmakra kerül, ami lehetővé teszi a Rollblock számára, hogy a legjobb passzív jövedelem lehetőségeket kínálja a kripto térben.

Ez nagymértékben növelte ismertségét a GameFi közösségben, és további résztvevőket vonzott az éppen folyó token előértékesítésbe. Az előértékesítés tizenkét szakaszából már a harmadikba lépve a natív RBLK token 40%-kal emelkedett, az eredeti 0,010 dolláros árról 0,014 dollárra nőtt. Még kilenc szakasz van hátra, és minden előrelépéssel áremelkedés várható, a piaci elemzők előrejelzése szerint az RBLK ára 30-szorosára nőhet a vezető tőzsdéken történő jegyzés után, tovább erősítve pozícióját az altcoin piacon vásárolható legjobb kriptovaluták között.

Vezetheti-e a Rollblock az altcoin piacot, ahol már a DOT és SOL tokenek is virágzanak?

A Rollblock növekedését találékony bevételmegosztási megközelítése és merész ambíciói hajtják. A GambleFi niche egyik éllovasaként a Rollblock életre szóló lehetőséget kínál a befektetőknek, hogy részt vegyenek egy virágzó ökoszisztémában hosszú távú életképességgel. Az elemzők helyeslő bólogatása és a kripto közösség izgatottsága mellett minden szem a Rollblock útját követi a szélesebb körű elfogadás és elismerés felé.

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal:

https://presale.rollblock.io/

Közösségi oldalak: https://linktr.ee/rollblock

A régiós terjeszkedés biztosíthatja a magyar dinnyetermesztés jövőjét

A sikeres technológia- és fajtaváltást követően a régiós terjeszkedés biztosíthatja a magyar dinnyetermesztés jövőjét - mondták a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) szerdai rendezvényén Budapesten a termelői érdekképviseletek vezetői.
2024. 06. 17. 18:00
Megosztás:

Kétszázharminc településen gyérítik a szúnyogokat a héten

A héten tizenhárom vármegye 230 településén, hatvanezer hektáron gyérítik a szúnyogokat - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője hétfőn az MTI-vel.
2024. 06. 17. 17:30
Megosztás:

Átadták az iskolakertet Tótkomlóson

Az iskolakertprogram fontosságát mutatja, hogy az idén meghirdetett ötödik ütemre is kétszáznál több oktatási intézmény jelentkezett - mondta az Energiaügyi Minisztérium környezetvédelemért felelős helyettes államtitkára hétfőn Tótkomlóson, ahol hivatalosan is átadták az iskolakertet.
2024. 06. 17. 17:00
Megosztás:

Az EU pályázatot írt ki uniós hírek határokon átnyúló terjesztésére

Az Európai Bizottság két pályázatot írt ki, amelyek keretében 9,5 millió eurót ítél oda uniós médiaorgánumoknak digitális formátumú hírek vagy innovatív formátumú hanganyagok gyártására és terjesztésére - közölte a brüsszeli testület hétfőn.
2024. 06. 17. 16:30
Megosztás:

Július elsején indul az otthonfelújítási program

Július elsején indul az otthonfelújítási program, hosszabb futamidővel és többféle tevékenységre igényelhető támogatás - közölte az Energiaügyi Minisztérium és a Nemzetgazdasági Minisztérium hétfőn az MTI-vel.
2024. 06. 17. 16:00
Megosztás:

Létrejött az egyik legnagyobb alkotóműhely a magyar IT piacon

Az Adevinta Classified Media Hungary Kft. ingatlan.com Zrt. által történt, tavaly októberben bejelentett felvásárlása után United Platforms (UP) néven a tulajdonosok idén júniusban egy munkáltatói ernyőmárkát hoztak létre. Az ernyőmárka magában foglalja az ingatlan.com Zrt. márkái, az ingatlan.com, a money.hu és Az Év Irodája mellett a Használtautó.hu-t, Autonavigátor.hu-t, valamint az ED Grouphoz tartozó Jófogást és Vaterát is.
2024. 06. 17. 15:30
Megosztás:

A bankok is drukkolnak a labdarúgó válogatott sikeréért

Nagyon megdobná a magyar labdarúgó válogatott németországi sikere az áruhitelezést – épp ezért a kereskedők és a bankok is szurkolnak azért, hogy a magyar válogatott kiköszörülje a svájci bicska okozta csorbát Németország ellen – vélekedik Gergely Péter, a BiztosDöntés.hupénzügyi szakértője a sorsdöntő mérkőzés előtt.
2024. 06. 17. 15:00
Megosztás:

Brutális, közel 20%-os emelkedés várható az építőipari árakban

Az építőipar 1-2 éve megtorpanó fázisban van, az idei év második felére azonban szakemberek az iparág fellendülését jósolják, ami nem csak egy közel húsz százalékos emelkedést jelenthet az árakban, de jó eséllyel szakemberhiánnyal is szembe kell néznie az építtetőknek. A Budapest környéki agglomerációban már most nehéz ár-érték arányban megfelelő ingatlanhoz jutni, hamarosan azonban szinte lehetetlen lesz.
2024. 06. 17. 14:30
Megosztás:

Az EU elfogadta a természet helyreállításáról szóló jogszabályt

Az Európai Unió Környezetvédelmi Tanácsa luxembourgi ülésén elfogadta a természet helyreállításáról szóló rendeletet, a jogszabály intézkedéseket vezet be annak érdekében, hogy 2030-ig az EU szárazföldi és tengeri területeinek legalább 20 százalékát, 2050-ig pedig lehetőleg valamennyi ökoszisztémát helyreállítsanak, illetve megakadályozzák az élőhelyek romlását - tájékoztatott az uniós tanács hétfőn.
2024. 06. 17. 14:00
Megosztás:

Komplex fejlesztés zárult Salgótarjánban

A salgótarjáni SVG-Hungary Gépgyár Zrt. 206 millió forintos beruházással bővítette termelőkapacitását, és korszerűsítésekkel csökkentette az energiaköltségeket - tájékoztatta az MTI-t a cég hétfőn.
2024. 06. 17. 13:30
Megosztás:

Kissé javultak Svájc GDP-előrejelzései

A svájci gazdaság az idei évben 1,2 százalékkal bővülhet - áll a svájci gazdasági államtitkárság (SECO) hétfőn közzétett előrejelzésében. Az előző, márciusban közzétett prognózisban még 1,1 százalékos svájci GDP-növekedés szerepelt 2024-re.
2024. 06. 17. 13:00
Megosztás:

A budapesti bérleti díjak a középmezőnyben járnak

Tavaly 17 százalékkal emelkedett a budapesti központi elhelyezkedésű lakások bérleti díja 2022-höz képest, ezzel a magyar főváros az európai uniós fővárosok között a középmezőnyben van közvetlenül Madrid és Zágráb után - ismertette az MTI-vel a Duna House az európai városok relatív megélhetési költségeinek összehasonlítását célzó Eurostat tanulmány részleteit hétfőn.
2024. 06. 17. 12:30
Megosztás:

Oroszországban felgyorsult az éves infláció májusban

Az orosz statisztikai hivatal adatai szerint az áprilisi 7,8 százalék után májusban 8,3 százalék volt az éves infláció Oroszországban.
2024. 06. 17. 12:00
Megosztás:

Néprajzi kiállítás nyílik a szentendrei Ferenczy Múzeumban

Takarékos módi címmel nyílik néprajzi kiállítás a szentendrei Ferenczy Múzeumban csütörtökön - tájékoztatta az MTI-t a Ferenczy Múzeumi Centrum (FMC).
2024. 06. 17. 11:30
Megosztás:

A gazdaságot is felpörgethetik a nyári sportesemények?

Az idei nyár különösen sok izgalmat tartogat a sportkedvelőknek, hiszen nem csak a Németországban rendezett labdarúgó-Európa-bajnokságon, de a párizsi olimpián is szurkolhatnak a magyar sportolóknak. Bár hazánk nem szervezője egyik sporteseménynek sem, a rendezvények így is kimutatható hatást gyakorolnak a gazdaság különböző területeire. Az MBH Elemzési Centrum szakértői megvizsgálták, pontosan mely ágazatokban és milyen mértékű mozgásokra lehet számítani az Eb és az olimpia kapcsán.
2024. 06. 17. 11:00
Megosztás:

Gyengülés az ázsiai tőzsdéken

Gyengültek a vezető ázsiai tőzsdék hétfőn. A térség irányadó mutatója, a tokiói börze Nikkei 225 indexe 2,01 százalékkal, 38 074 pontra gyengült. A részvények szélesebb körét felölelő Topix index 1,62 százalékkal süllyedt.
2024. 06. 17. 10:00
Megosztás:

Kriptovaluták már a Neon54-nél is

Az utóbbi években a kriptovaluták világa nagy fejlődésnek örvendhet. Manapság már számos területen használatosak például az online játékokban is.
2024. 06. 17. 09:49
Megosztás:

Álmodozók és befektetők paradicsoma: Eladó a történelmi Barkóczy-kastély

Lenyűgöző természeti kincsek és kiaknázatlan üzleti lehetőségek a Mátra szívében. Képzeljen el egy helyet, ahol a történelem és a természet találkozik, egy helyet, ahol a múlt meséje és a jövő lehetőségei kéz a kézben járnak. Ez a Barkóczy-kastély, amely nemcsak egy ingatlan, hanem egy életre szóló élmény és egy kivételes befektetési lehetőség.
2024. 06. 17. 09:30
Megosztás:

Enyhe emelkedéssel nyithat a BÉT

Enyhe emelkedéssel nyithat hétfőn a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint. A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 486,41 pontos, 0,69 százalékos csökkenéssel 69 536,56 ponton zárt pénteken.
2024. 06. 17. 09:00
Megosztás:

Kínában gyorsult a kiskereskedelmi forgalom és lassult az ipari termelés növekedése

Kínában vegyes májusi makrogazdasági adatok láttak napvilágot hétfőn: a kiskereskedelmi forgalom növekedése gyorsult, az ipari termelésé lassult, miközben stagnált a munkanélküliség.
2024. 06. 17. 08:30
Megosztás: