Elemzők szerint a VeChain (VET) és a KangaMoon (KANG) árfolyama felülmúlhatja a Solana (SOL) árfolyamát 2024-ben

A Solana (SOL) mostanában visszanyerte lendületét, és előrehaladt a korábbi kitörési zónából való visszapattanás után. Kisebb nyereségekkel lépkedett felfelé, de sikerült közel 10%-kal növekednie az elmúlt héten.

Elemzők szerint a VeChain (VET) és a KangaMoon (KANG) árfolyama felülmúlhatja a Solana (SOL) árfolyamát 2024-ben

Azonban az elemzők szerint a VeChain (VET) hamarosan megelőzheti, és a KangaMoon (KANG) is növekedés előtt áll, mégpedig olyan szintre, hogy 2024-ben felülmúlhatja a SOL-t. Megnézzük most, melyek a legjobb kriptovaluták ígérkeznek a legjobb befektetésnek jelenleg.

A Solana (SOL) belépett egy árkorrekciós fázisba - mire számíthatunk tőle?

A Solana (SOL) árfolyam grafikonja egy csökkenő csatorna mintázatban halad, amely tiszteletben tartja a felső és alsó határokat, mint támasz és ellenállási szinteket. Az ár korrigált az elmúlt hónapban, és elérte a korábbi kitörési zónát a korrekció végén. A Solana árfolyama az elmúlt évben 303,6%-kal emelkedett, de a havi charton már csökkenést láthatunk.

Mindeközben a kripto árfolyamának sikerült a 20 napos EMA felett maradnia, ami erős lendületre utal. Jelenleg a Solana kripto egy korrekciós szakaszban van, és egy csökkenő párhuzamos csatorna mintázatot alkot, amíg a korrekciós fázis felső és alsó határai között lebeg. A Solana árfolyam előrejelzés szerint 2024 végére elérheti  a145,94 USD szintet.

A VeChain (VET) bullish a grafikonokon - Elérheti a $0,0450-et 2024 végéig

A VeChain (VET) viszont a növekvő kereskedési volumen mellett növekvő árfolyamot mutat. Részletesebben megvizsgálva, mind az eszköz kereskedési volumene, mind az ára növekedett az előző hét során, így a VeChain ára $0,02516-ról $0,02886-ra emelkedett, és most a zöld zónában van.

Az elemzők szerint a kripto hamarosan megelőzheti a SOL-t a növekedés terén is, mivel a VeChain kripto éves szinten (YTD) már 15%-os emelkedésnél jár. A kripto a január 25-i mélypontjáról $0,025-ről visszapattant és azóta folymatosan pozitív korrekciót mutat. Az eszköz bullish mintázatot mutat a napi charton, jó eredményeket ért el az előző negyedévben, és tovább nőhet a jövőben is. A VeChain árfolyam előrejelzés szerint 2024 végére elérheti a $0,0450-et.

A KangaMoon (KANG) árfolyamának 100-szorozódást várják, amivel megverheti versenytársait

A KangaMoon (KANG) egy újonnan érkező meme coin, amely egy erős közösséget épít fel a meme rajongókból. A platform saját áruházzal és NFT-kkel fog rendelkezni, amelyek további értéket nyújthatnak a játékosoknak.

Minden játékos irányítja saját karakterét, építi és feloldja egyedi képességeit. Ezután világszerte kapcsolatba léphetnek más játékosokkal, hogy megmérkőzzenek velük harcokban és versenyeken, és teszteljék készségeiket.

A játékosok virtuális valutát és ritka játékon belüli tárgyakat is szerezhetnek, ha megnyerik a meccseket, vagy akár részt vesznek speciális eseményeken és nehéz küldetéseken. A projekt jelenleg az előértékesítés (presale) 1. szakaszában van, ahol egyetlen KANG token $0,005-ért kapható. Ez a közösségvezérelt meme coin képes lehet felülmúlni versenytársait, mivel egyedi megközelítést alkalmaz.

A következő fázisban az ára $0,0075-re emelkedik, és a startnál az elemzők 100-szoros áremelkedést prognosztizálnak.

Ráadásul a projekt 0% vásárlási és eladási adót kínál, és az ERC-20 token szabványon alapul, így kompatibilis a legtöbb pénztárcával. Ezek a tényezők teszik a KANG-ot az egyik legjobb kriptovalutává, amit érdemes most vásárolni.

Összefoglalás

Míg a Solana árkorrekciós fázisban van, az elemzők jelentős növekedést prognosztizálnak mind a VeChain, mind a KangaMoon esetében. Különösen a KANG elővásárlás vonzza a legnagyobb figyelmet, mivel ez egy DeFi projekt, amely lehetővé teszi bárki számára, hogy pénzt szerezzen, valós értékre tegyen szert és jutalmakat kapjon.

Fedezze fel a Kangamoon (KANG) elővásárlásának izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com

Csatlakozzon a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Stagnált a munkanélküliség áprilisban az OECD-országokban

A Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) országaiban átlagosan 4,9 százalék volt a munkanélküliség áprilisban, ami megegyezett a márciusival - olvasható a párizsi székhelyű szervezet honlapján.
2024. 06. 24. 19:30
Megosztás:

Erősödéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Erősödéssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék hétfőn.
2024. 06. 24. 19:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 06. 24. 18:30
Megosztás:

Magas forgalom mellett zárt a tőzsde

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 5,29 pontos, 0,01 százalékos csökkenéssel, 70 373,63 ponton zárt hétfőn.
2024. 06. 24. 18:03
Megosztás:

Ismét az infláció miatt izgulhatnak a befektetők

Ezen a héten viszonylag kevés gazdasági adat érkezik az egyesült Államokból. A piac már a személyi fogyasztási kiadások (PCE) árindexének májusi adatait várja, amit pénteken tőzsdenyitás előtt tesznek közzé.
2024. 06. 24. 17:30
Megosztás:

Ripple (XRP), Cardano (ADA), és ETFSwap (ETFS) árjóslat a június utolsó hetére

Ahogy közeledünk június utolsó hetéhez, a kriptopiac pezseg az ár spekulációktól.
2024. 06. 24. 17:00
Megosztás:

Kínával muszáj megállapodni, különben a Föld elpusztul

Meg kell erősíteni az együttműködést Kínával, mert nélküle lehetetlen teljesíteni a globális klímavédelmi célokat, ugyanakkor az országnak biztonságos alternatívát kell találnia a szénnel mint energiahordozóval szemben - jelentette ki Robert Habeck német alkancellár és gazdasági miniszter vasárnap a dél-kínai Hangcsouban.
2024. 06. 24. 16:30
Megosztás:

Ingyenesen letölthető a gondosóra új alkalmazása

Ingyenesen letölthető a gondosóra új alkalmazása, mely mostantól még nagyobb biztonságot nyújt használóinak - jelentette be vasárnap a Facebook-oldalán a miniszterelnök főtanácsadója, kiemelt társadalompolitikai ügyekért felelős miniszterelnöki biztos.
2024. 06. 24. 16:00
Megosztás:

Csökkentek a tojás- és húsárak tavalyhoz képest

A június eleji adatok szerint csökkent a tojás csomagolóhelyi ára, valamint a vágósertés és a vágócsirke termelői ára 2023 azonos időszakához képest - olvasható az Agrárközgazdasági Intézet (AK) legfrissebb összefoglalóiban.
2024. 06. 24. 15:30
Megosztás:

Továbbra is várják az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek pályázatait

Magyarországon több ezer gyermek él 1-es típusú cukorbetegséggel, a családokért felelős államtitkárság célja, hogy a betegséggel kapcsolatos tudnivalók minél szélesebb körben ismertté váljanak, ezzel is segítve az érintett családokat és közvetlen környezetüket - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára szombaton az MTI-vel.
2024. 06. 24. 15:00
Megosztás:

Megkezdődött a területvédelmi tartalékosok létszámnövelése a Magyar Honvédségnél

Megkezdte a Magyar Honvédség a területvédelmi tartalékosok nagyarányú létszámnövelését, az elindított toborzó kampányban pedig várják azokat, akik hozzá szeretnének járulni Magyarország védelméhez - mondta az MTI-nek a Magyar Honvédség Területvédelmi Erők Parancsnokságának parancsnoka szombaton a tatárszentgyörgyi lőtéren.
2024. 06. 24. 14:30
Megosztás:

Csapatépítő helyszínek Budapesten

A csapatépítők kulcsfontosságú szerepet játszanak a munkahelyi légkör javításában és a munkatársak közötti kapcsolatok erősítésében. Ezek a legjobb csapatépítő helyszínek Budapesten!
2024. 06. 24. 14:10
Megosztás:

Hazánk egy biztonságos ország

Magyarország a világ egyik legbiztonságosabb országa, van tehát mire büszkének lenni - hangoztatta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára szombaton Tiszafüreden, az országos polgárőr napon.
2024. 06. 24. 14:00
Megosztás:

Csökkentek a brit gazdaság aktivitási mérőszámai júniusban

Váratlanul és jelentős mértékben csökkentek a brit gazdaság aktivitásának mérőszámai júniusban.
2024. 06. 24. 13:30
Megosztás:

Az EU jóváhagyta a Hyginett fogkefegyártó magyar állami támogatását

Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a magyar állam 35 millió euró (mintegy 14 milliárd forint) összegű közvetlen támogatást nyújtson a Procter and Gamble (P&G) csoporthoz tartozó Hyginett Magyar-Amerikai Higiéniai Cikkeket Gyártó Kft.-nek - tájékoztatott a brüsszeli testület pénteken.
2024. 06. 24. 13:00
Megosztás:

Lezárult a Kelly, a Gi Group és a Grafton HR szolgáltatók összeolvadása Magyarországon

Lezárult a Kelly Services hazai felvásárlása és integrálása, ezzel a brand megszűnik hazánkban – derült ki a cégcsoport közleményéből. A felvásárlással a Grafton Recruitment megerősítette piaci pozícióját a fehérgalléros, a Gi Group pedig a kékgalléros munkaerő toborzásában.
2024. 06. 24. 12:30
Megosztás:

Nőtt az amerikai gazdasági aktivitás júniusban

Az amerikai gazdasági aktivitás 26 hónapja a leggyorsabb ütemben nőtt júniusban az S&P Global Market Intelligence gazdaságkutató intézet kompozit beszerzésimenedzser-indexének (BMI) pénteken közzétett előzetes értékei alapján.
2024. 06. 24. 12:00
Megosztás:

Új Volánbusz-gyorsjáratok indulnak az M1-esen Páty térségéből a fővárosba

Új Volánbusz-gyorsjáratok indulnak az M1-esen Páty térségéből a fővárosba - közölte a Volánbusz Zrt. pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 24. 11:30
Megosztás:

Varga Mihály a lengyel pénzügyminiszterrel tárgyalt

A magyar EU-elnökség célja, hogy az Európát érintő legfontosabb kérdésekben előrelépést érjen el - jelentette ki Varga Mihály, miután Andrzej Domanski lengyel pénzügyminiszterrel tárgyalt Luxemburgban a Pénzügyminisztérium (PM) pénteki közleménye szerint.
2024. 06. 24. 11:00
Megosztás:

Vegyesen nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék hétfőn.
2024. 06. 24. 10:30
Megosztás: