Elemzők szerint a VeChain (VET) és a KangaMoon (KANG) árfolyama felülmúlhatja a Solana (SOL) árfolyamát 2024-ben

A Solana (SOL) mostanában visszanyerte lendületét, és előrehaladt a korábbi kitörési zónából való visszapattanás után. Kisebb nyereségekkel lépkedett felfelé, de sikerült közel 10%-kal növekednie az elmúlt héten.

Elemzők szerint a VeChain (VET) és a KangaMoon (KANG) árfolyama felülmúlhatja a Solana (SOL) árfolyamát 2024-ben

Azonban az elemzők szerint a VeChain (VET) hamarosan megelőzheti, és a KangaMoon (KANG) is növekedés előtt áll, mégpedig olyan szintre, hogy 2024-ben felülmúlhatja a SOL-t. Megnézzük most, melyek a legjobb kriptovaluták ígérkeznek a legjobb befektetésnek jelenleg.

A Solana (SOL) belépett egy árkorrekciós fázisba - mire számíthatunk tőle?

A Solana (SOL) árfolyam grafikonja egy csökkenő csatorna mintázatban halad, amely tiszteletben tartja a felső és alsó határokat, mint támasz és ellenállási szinteket. Az ár korrigált az elmúlt hónapban, és elérte a korábbi kitörési zónát a korrekció végén. A Solana árfolyama az elmúlt évben 303,6%-kal emelkedett, de a havi charton már csökkenést láthatunk.

Mindeközben a kripto árfolyamának sikerült a 20 napos EMA felett maradnia, ami erős lendületre utal. Jelenleg a Solana kripto egy korrekciós szakaszban van, és egy csökkenő párhuzamos csatorna mintázatot alkot, amíg a korrekciós fázis felső és alsó határai között lebeg. A Solana árfolyam előrejelzés szerint 2024 végére elérheti  a145,94 USD szintet.

A VeChain (VET) bullish a grafikonokon - Elérheti a $0,0450-et 2024 végéig

A VeChain (VET) viszont a növekvő kereskedési volumen mellett növekvő árfolyamot mutat. Részletesebben megvizsgálva, mind az eszköz kereskedési volumene, mind az ára növekedett az előző hét során, így a VeChain ára $0,02516-ról $0,02886-ra emelkedett, és most a zöld zónában van.

Az elemzők szerint a kripto hamarosan megelőzheti a SOL-t a növekedés terén is, mivel a VeChain kripto éves szinten (YTD) már 15%-os emelkedésnél jár. A kripto a január 25-i mélypontjáról $0,025-ről visszapattant és azóta folymatosan pozitív korrekciót mutat. Az eszköz bullish mintázatot mutat a napi charton, jó eredményeket ért el az előző negyedévben, és tovább nőhet a jövőben is. A VeChain árfolyam előrejelzés szerint 2024 végére elérheti a $0,0450-et.

A KangaMoon (KANG) árfolyamának 100-szorozódást várják, amivel megverheti versenytársait

A KangaMoon (KANG) egy újonnan érkező meme coin, amely egy erős közösséget épít fel a meme rajongókból. A platform saját áruházzal és NFT-kkel fog rendelkezni, amelyek további értéket nyújthatnak a játékosoknak.

Minden játékos irányítja saját karakterét, építi és feloldja egyedi képességeit. Ezután világszerte kapcsolatba léphetnek más játékosokkal, hogy megmérkőzzenek velük harcokban és versenyeken, és teszteljék készségeiket.

A játékosok virtuális valutát és ritka játékon belüli tárgyakat is szerezhetnek, ha megnyerik a meccseket, vagy akár részt vesznek speciális eseményeken és nehéz küldetéseken. A projekt jelenleg az előértékesítés (presale) 1. szakaszában van, ahol egyetlen KANG token $0,005-ért kapható. Ez a közösségvezérelt meme coin képes lehet felülmúlni versenytársait, mivel egyedi megközelítést alkalmaz.

A következő fázisban az ára $0,0075-re emelkedik, és a startnál az elemzők 100-szoros áremelkedést prognosztizálnak.

Ráadásul a projekt 0% vásárlási és eladási adót kínál, és az ERC-20 token szabványon alapul, így kompatibilis a legtöbb pénztárcával. Ezek a tényezők teszik a KANG-ot az egyik legjobb kriptovalutává, amit érdemes most vásárolni.

Összefoglalás

Míg a Solana árkorrekciós fázisban van, az elemzők jelentős növekedést prognosztizálnak mind a VeChain, mind a KangaMoon esetében. Különösen a KANG elővásárlás vonzza a legnagyobb figyelmet, mivel ez egy DeFi projekt, amely lehetővé teszi bárki számára, hogy pénzt szerezzen, valós értékre tegyen szert és jutalmakat kapjon.

Fedezze fel a Kangamoon (KANG) elővásárlásának izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com

Csatlakozzon a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Leáll az USA kormányzata? Fullasztó adóssághalom...

Bizakodóak a politikai vezetők, miután találkoztak Joe Biden elnökkel a kormányzati leállás elkerülését célzó költségvetési tervezet elfogadása miatt.
2024. 02. 28. 18:00
Megosztás:

Még akár a kamatemelést is elképzelhetőnek tartja a FED jegybankára

Michelle Bowman, a Fed kormányzótanácsának tagja szerint az infláció tovább fog csökkenni a jelenlegi kamatszint mellett, azonban még túl korai lenne kamatcsökkentésbe kezdeni.
2024. 02. 28. 17:30
Megosztás:

Romlott a fogyasztói bizalom februárban az Egyesült Államokban

Három egymást követő havi emelkedés után februárban a várt további javulás helyett romlott a Conference Board gazdaságkutató intézet Egyesült Államokra vonatkozó fogyasztói hangulatindexe.
2024. 02. 28. 17:00
Megosztás:

Jelentős változás az OTP-nél

Átalakul az OTP-pénztárak vezetése, keddtől egy ügyvezető irányítja az egészségpénztárt és a nyugdíjpénztárt - közölte a társaság kedden az MTI-vel.
2024. 02. 28. 16:30
Megosztás:

Bajban a román költségvetés - mi lesz ennek a vége?

Nyolcvan százalékkal haladta meg a román GDP-arányos költségvetési hiány az egy évvel korábbit januárban - írta az Agerpres kedden.
2024. 02. 28. 16:00
Megosztás:

Európa megsegíti Kelet-Afrikát, 171 millió euró jut rá

Az EU 171 millió eurós humanitárius segélyt mozgósít az Afrika szarván élő emberek számára, akik egyre jobban szükséget szenvednek, mivel a régiót több konfliktus, szélsőséges éghajlati jelenségek és gazdasági sokkok sújtják - jelentette be az Európai Bizottság kedden.
2024. 02. 28. 15:30
Megosztás:

Jelentős elbocsátás a Sony-nál - mi a baj a céggel?

A Sony mintegy 900 alkalmazottját bocsátja el PlayStation részlegétől, a globális létszám úgy 8 százalékát - jelentette kedden a The Verge szakmai hírportál.
2024. 02. 28. 15:00
Megosztás:

Tovább mélyülhet a magyar-dél-koreai kapcsolat

A Gazdasági Innovációs Partnerségi Program (Economic Innovation Partnership Program, EIPP) rendezvényén Dél-Korea és Magyarország szakemberei a magyar-dél-koreai technológiai és tudástranszferben rejlő lehetőségekről egyeztettek kedden Budapesten - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel.
2024. 02. 28. 14:30
Megosztás:

Az MNB változtatott az alapkamaton - miért történik ez?

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa 100 bázisponttal 9,00 százalékra csökkentette az alapkamatot keddi kamatdöntő ülésén.
2024. 02. 28. 14:00
Megosztás:

Komoly fejlesztésbe kezdett a Ganz

Forgógép üzletágában 4,65 milliárd forint értékű technológia fejlesztést indított a Ganz Transzformátor- és Villamos Forgógépgyártó Kft. - közölte a cég kedden az MTI-vel.
2024. 02. 28. 13:30
Megosztás:

Mozgalmas évet tudhat maga mögött a VGP

Eredményes évet zárt a VGP, a cég nettó bérleti díjbevétele 159,1 millió euróra emelkedett tavaly, nyeresége pedig 87,3 millió euróra nőtt - közölte a logisztikai és könnyűipari ingatlanok európai szolgáltatója kedden az MTI-vel.
2024. 02. 28. 13:00
Megosztás:

Spórolni kell a gázzal! - az Unió ezt kéri mindenkitől

Az Európai Bizottság azt ajánlja, hogy az uniós tagállamok az ellátás biztosítása és a piacok stabilizálása érdekében továbbra is takarékoskodjanak a gázzal - olvasható a brüsszeli testület keddi sajtóközleményében.
2024. 02. 28. 12:30
Megosztás:

Ápolni kell az élővilágot

Az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén rendeletjavaslatot fogadott el, amely szerint a tagállamoknak egyre több, 2030-ra legalább 30, 2040-re legalább 60, 2050-re pedig legalább 90 százaléknyi leromlott ökológiai állapotú élőhelyet kell helyreállítaniuk - tájékoztatott az uniós parlament kedden.
2024. 02. 28. 12:00
Megosztás:

Ausztriában kínálkozó karrierlehetőségek feltérképezése: Teljes körű útmutató magyarok számára

Ausztriában való munkavállalás sok magyar számára vonzó lehetőséget jelent, hiszen nemcsak a közelség, hanem a magasabb bérszintek és a jobb életminőség is csábító tényező. Azonban mielőtt az ember belevágna, érdemes alaposan tájékozódni a lehetőségekről, a munkavállalás feltételeiről, és felkészülni a kihívásokra.
2024. 02. 28. 11:35
Megosztás:

Katar komoly pénzt ígért Párizsnak - Macron üdvözli a projektet

Tamim bin Hamad asz-Száni sejk, katari emír franciaországi állami látogatásának első napján aláírt egy megállapodást, amelyben kötelezettséget vállal hazája nevében beruházásokra a francia gazdaságban 2030-ig, 10 milliárd euró értékben.
2024. 02. 28. 11:30
Megosztás:

Egyre több fogyatékossággal élő ember vállal munkát: Bécsben díjazták a 30 éves Salva Vita Alapítványt

Amikor 1993-ban Dávid Andrea megálmodta a fogyatékkal élő emberek esélyegyenlőségéért küzdő Salva Vita Alapítványt, a megváltozott munkaképességű emberek töredéke állt foglalkoztatásban. Azóta ez az arány sokat javult, és ebben kulcsszerepet játszott a civil szféra is. A Salva Vita tevékenységét most külföldön is elismerték: az alapítvány munkatársai Bécsben egyedüli magyar szervezetként vehették át a Zero Project Award 2024 elismerést a 18–29 éves fiatalok integrációját segítő programjukért.
2024. 02. 28. 11:15
Megosztás:

Traktorral vonultak fel Brüsszelben

Hétfőn Brüsszelben, az uniós intézményeknek otthont adó európai negyedben csaknem ezer traktorral vonultak fel ismét az európai gazdák tüntetni, mivel úgy vélik, az Európai Bizottság a hónap eleji tiltakozó akcióik ellenére sem hozott megfelelő intézkedéseket aggályaik eloszlatására.
2024. 02. 28. 11:00
Megosztás:

Tiszta stressz vagy? Akár örülhetsz is neki!

A szervezet nem csak a negatív stresszre reagál: a stressz és a feszültség a mindennapjaink része, ami nyomot hagy a testünkön és a lelkünkön egyaránt. A pozitív stresszt ugyan jól kezeli a szervezetünk, a negatív stressz esetében azonban nem elég csak a testi tünetek enyhítésére koncentrálni.
2024. 02. 28. 10:30
Megosztás:

Vegyes mozgás nyitáskor a vezető európai tőzsdéken

Vegyesen nyitották a napot a főbb európai tőkepiacok szerdán.
2024. 02. 28. 10:20
Megosztás:

Iránykereséssel indulhat ma a tőzsde

Iránykereséssel nyithat szerdán a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője szerint.
2024. 02. 28. 10:00
Megosztás: