Elkerülhetetlen Bitcoin-összeomlás? A vezető elemző 5 altcoint nevez meg, amelyek túlélhetik a közelgő kriptovaluta vérfürdőt

Egy közelgő Bitcoin zuhanás sokkolta a kriptovilágot, és aggodalmat keltett a befektetők körében. Ahogy a pánik terjed, egy piaci szakértő előállt egy merész jóslattal. Öt kevésbé ismert altcoin ígéretes növekedést mutat, még a zűrzavar közepette is. Fedezd fel, mely digitális valuták állnak készen a növekedésre a káosz közepette.

Elkerülhetetlen Bitcoin-összeomlás? A vezető elemző 5 altcoint nevez meg, amelyek túlélhetik a közelgő kriptovaluta vérfürdőt

A CYBRO előértékesítés eléri az 1,8 millió dolláros mérföldkövet: Egy páratlan befektetési lehetőség

A CYBRO felkeltette a kriptobálnák figyelmét, mivel az exkluzív token előértékesítés gyorsan meghaladta az 1,8 millió dollárt. Ez a csúcstechnológiás platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetők számára, hogy bármilyen piaci körülmények között maximalizálják nyereségüket.

A szakértők akár 1200%-os megtérülést jósolnak, a CYBRO tokenek előértékesítési ára pedig mindössze 0,03 dollár darabonként. Ez a ritka, technológiailag fejlett projekt máris jelentős kriptobálnákat és influenszereket vonzott, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez. Egy izgalmas fejleményként a CYBRO bevezetett egy ajánlói programot is, amely 12%-os jutalékot kínál a közvetlen ajánlók tokenvásárlásai után, 3%-ot a második szintű ajánlók után, és 2%-ot a harmadik szintű ajánlók után. A jutalmakat hetente fizetik USDT-ben, az ajánlók pedig a referral kód első használatával dupla CYBRO Pontokat kapnak az első befizetésük után.

A tokeneken felül a CYBRO exkluzív Pontokat is bevezet, amelyek további előnyöket biztosítanak a befektetőknek. Ezek a Pontok automatikusan jogosítanak a CYBRO Airdrop-ra, ahol a kapott tokenek mennyisége arányos a birtokolt Pontokkal. Hetente akár 1 millió Pont kerül kiosztásra, amelyeket a CYBRO DeFi Vaults-ba történő befektetéssel lehet megszerezni.

Cybro kriptovaluta token vásárlás és befektetés előértékesítésben

A CYBRO tokenek birtokosai jelentős staking jutalmakat, exkluzív airdropokat, vásárlási visszatérítéseket, alacsonyabb kereskedési és hitelezési díjakat, valamint egy robusztus biztosítási programot élvezhetnek a platformon belül.

Mivel az előértékesítés során a teljes tokenmennyiség mindössze 21%-a érhető el, és már körülbelül 80 millió token elkelt, ez egy arany lehetőség a ravasz befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy igazán egyedülálló projektben.

>>> Csatlakozz a CYBRO-hoz, és célozz meg akár 1200%-os hozamot <<<

Ethereum: Egy forradalom a következő magasságok felé

Az Ethereum egy vezető blokklánc, amely lehetővé teszi az okosszerződéseket és a decentralizált alkalmazásokat. Ez hozta el a világnak az ERC-20 tokeneket, amelyeket széles körben használnak alkalmazások kormányzati és használati célokra. Mióta Vitalik Buterin elindította, az Ethereum áttért a Proof-of-Stake rendszerre. Ez a változás növeli a hatékonyságot és a decentralizációt. A jövőbeli frissítések célja a skálázhatóság javítása és a költségek csökkentése.

Az Ethereum alapvető tokenje, az Ether (ETH), a tranzakciók üzemanyagaként szolgál és kereskedelmi eszközként működik. Az előrejelzések szerint az ETH ára jövőre elérheti a 6580,53 dollárt, követve a korábbi bikapiacok mintáját. Az innovációra fókuszálva az Ethereum továbbra is kulcsszereplő marad a kriptovilágban.

Solana növekedés előtt áll a 2024-es potenciális altcoin szezonban

A Solana, egy blokklánc platform, amely a skálázhatóságra összpontosít, figyelmet kap 2024-ben. Magas kapacitású hálózatával a Solana támogatja a decentralizált alkalmazásokat az Ethereum és a Cardano mellett. Architektúrája felgyorsítja a tranzakciókat, vonzóvá téve a fejlesztők számára. A Solana natív kriptovalutája, a SOL, kulcsszerepet játszik az ökoszisztémában, mivel lehetővé teszi a tranzakciókat, programokat futtat, és jutalmazza a hálózat hozzájárulóit.

Más platformokkal ellentétben a Solana nem használ shardolást vagy másodlagos rétegeket, ami vonzó lehet azoknak a befektetőknek és fejlesztőknek, akik magas aktivitást elbíró platformot keresnek. A potenciális altcoin szezon közeledtével a Solana technológiája és a SOL érme nagyobb érdeklődést és értéknövekedést tapasztalhat.

Dogwifhat (WIF) lendületet kap

A Dogwifhat (WIF) egyre népszerűbbé válik a kriptovilágban. Ez a mémérme a Dogwifhat mém ihlette, és a Solana blokkláncon működik. Kutyatémája révén kiemelkedik, megfogva a mémérmék közösségi és szórakoztató aspektusát. A WIF, hasonlóan más mémérmékhez, az internetes kultúra és a közösségi hangulat által vonzza a figyelmet, nem pedig a hagyományos befektetési szabályok szerint.

A Solana blokkláncon való jelenléte gyors és olcsó tranzakciókat jelenthet. Mivel a mémérmék gyakran izgalmat hoznak, a WIF is felkelti a kriptohívők figyelmét, akik valami különlegeset keresnek. Jövője bizonytalan, de hozzájárul a kriptovilág sokszínűségéhez 2024-ben.

Floki: Mémérmétől küldetésig, új távlatokat nyitva 2024-re

A Floki mémérmeként indult, amelyet Elon Musk Shiba Inu kutyája, "Floki" ihletett. Azóta fejlődött, és most már a hasznosságra és jótékonyságra összpontosít. A Floki ökoszisztéma olyan projekteket tartalmaz, mint az NFT játék Valhalla és a DeFi szolgáltatás FlokiFi. Támogatja a valós tranzakciókat a NOWPayments segítségével, valamint egy előre fizetett Floki kártyával.

A Floki globálisan is változást kíván hozni, például iskolák építésével Laoszban és Nigériában. 2024-re ez az érme arra törekszik, hogy kitűnjön más mémérmék közül, változatos kínálatával és a digitális fejlesztések társadalmi hatásokkal való összekapcsolásával. Az, hogy a The Economic Times is említi, növekvő érdeklődést és potenciált sugall.

AVAX felfedezése: Az Avalanche potenciálja 2024-ben

Az Avalanche egy Layer-1 blokklánc, amely gyors és megfizethető tranzakciókat biztosít. Környezetbarát megközelítéséről ismert, akár 4500 tranzakciót képes kezelni másodpercenként. Felhasználói egyedi Subneteket hozhatnak létre köszönhetően speciális funkcióinak. Az Avalanche hibrid konszenzus mechanizmust használ a gyors tranzakciók véglegesítésére. A hálózat három fő láncból áll, lehetővé téve a különféle funkciókat a tranzakcióktól a okosszerződésekig.

A platform natív tokenje, az AVAX, kulcsszerepet játszik a tranzakciókban, a hálózat biztonságában és a Subnetek működésében. Az AVAX hasznossága magában foglalja a fizetéseket és a stakinget, valamint egyedi tokenek és blokkláncok létrehozását. Ahogy a kriptovaluták piaca fejlődik, az Avalanche érdekes lehetőségeket kínál a fejlődés és elfogadás szempontjából 2024-ben.

Összegzés

A jelenlegi, 2024-es bikapiacon az ETH, SOL és WIF kevésbé mutat rövid távú potenciált. Hasonlóan, a FLOKI sem hoz azonnali nyereséget. Ezzel szemben a CYBRO, egy fejlett DeFi platform, egyedülálló kereseti lehetőségeket kínál. Figyelemre méltó az AI-vezérelt hozam-aggregációja a Blast blokkláncon.

A CYBRO előnyöket kínál, mint staking jutalmak, exkluzív airdropok és cashback. Zökkenőmentes befizetési és kifizetési folyamatok, valamint átláthatóság és megfelelés emelik a felhasználói élményt. A kriptobálnák és influenszerek erős érdeklődése tovább erősíti a CYBRO ígéretét, mint kiemelkedő projektet.

Honlap:

https://cybro.io

Twitter: https://twiter.com/Cybro_io

Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB

Telegram: https://t.me/cybro_io

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Nem indulnak Ausztriába vonatok Magyarországról

Nem indulnak Ausztriába vonatok Magyarországról, az osztrák vasúttársaság (ÖBB) tájékoztatása szerint, vasárnap 18 órától várhatóan hétfő éjfélig az ÖBB leállítja a vasúti közlekedést Hegyeshalom és Bécs között is, a vonatok pótlására pedig nincs lehetőség - közölte a Mávinform vasárnap az MTI-vel.
2024. 09. 15. 22:00
Megosztás:

Íme 5 RWA kriptovaluta, amelyek gazdaggá tesznek és megszabadítanak a 9-től 5-ig tartó robottól

Eleged van a napi ingázásból és a merev munkarendből? Fedezz fel olyan úttörő kriptoeszközöket, amelyek képesek megváltoztatni az életed. Ezek a rejtett digitális kincsek lehetőséget kínálnak a pénzügyi szabadságra, és segíthetnek kitörni a hétköznapi, 9-től 5-ig tartó munkából. Olvass tovább, hogy megtudd, melyik érmék állnak készen a robbanásszerű növekedésre a valós eszközöket (RWA) képviselő kriptók világában.
2024. 09. 15. 21:00
Megosztás:

Az OVF közzétette az önállóan védekező települések listáját

Az elmúlt 24 órában számos helyről érkezett megkeresés, hogy a lakosság milyen módon támogathatja az árvízi védekezést, ezért közzétették az önállóan védekező települések listáját - közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) vasárnap közösségi oldalán.
2024. 09. 15. 20:00
Megosztás:

1 dollár alatti kriptók, amelyekből 1 milliárd dolláros portfóliót lehet építeni - Szakértők az XLM, LUNC és CYBRO mellett tették le a voksukat

Néhány kriptovaluta, amely kevesebb mint egy dolláros árfolyamon kereskedik, jelentős érdeklődést váltott ki a szakértők körében. A Stellar (XLM), a Terra Classic (LUNC) és a Cybro (CYBRO) a legkiemelkedőbb választások közé tartoznak. Ezek a kriptók ígéretes hozamokat kínálnak, és a következő nagy lehetőségként tűnhetnek fel egy milliárd dolláros portfólió építésében. Tudd meg, miért tartják ezeket az érméket érettnek a növekedésre.
2024. 09. 15. 19:00
Megosztás:

Őszi bormustrát rendeznek Szegeden

Több mint száz bortermelő várja szerdától a helybélieket és a városba érkező turistákat Szegeden a Bor tér elnevezésű gasztronómiai fesztiválon a Dóm téren – tájékoztatták a szervezők az MTI-t.
2024. 09. 15. 18:00
Megosztás:

Nagy István: jön az ár, de mi készen állunk

Jön az ár, de mi készen állunk; az eredményes védekezés feltétele a fegyelmezett munka és a jó szervezettség - közölte az agrárminiszter a közösségi oldalán vasárnap.
2024. 09. 15. 17:00
Megosztás:

Winelovers Wine Awards - A tokaji borok sikerét hozta az idei verseny

Tokaji borok bizonyultak a legjobbnak a 3. Winelovers Wine Awards nemzetközi borversenyen, amelynek eredményeit szombaton hirdették ki a budapesti Corinthia Hotelben megtartott Winelovers 100 Nagykóstolón.
2024. 09. 15. 16:10
Megosztás:

Csúcsformában a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér

Csúcsformában a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, augusztusig az utasforgalom közel 20, az áruforgalom 50 százalékos növekedés mutat - közölte Lóga Máté, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) gazdaságstratégiáért, iparért, pénzügyi forrásokért és makrogazdasági elemzésért felelős államtitkára és a Budapest Airport Zrt. igazgatóságának elnöke a tárca vasárnapi közleménye szerint.
2024. 09. 15. 15:00
Megosztás:

Szeptember 15-től indul a jelentkezés a Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogram 2025-ös évfolyamára

Szeptember 15-től indul a jelentkezés a Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogram 2025-ös évfolyamára - tájékoztatta a Miniszterelnökség vasárnap az MTI-t.
2024. 09. 15. 14:00
Megosztás:

Gyorsuló lakásdrágulás augusztusban, de gyűlnek a felhők a főváros felett

Éves összevetésben tovább gyorsult a lakások éves felértékelődése az ingatlan.com augusztusi lakásárindexe alapján. Az összeállítás az augusztusi trendek mellett bemutatja az aktuális lakásárakat, és a rájuk ható legaktuálisabb tényezőket. Az ingatlan.com lakásárindexének megbízhatóságát alátámasztja, hogy az MNB legfrissebb - 2024 első negyedéves - lakásárindexétől 0,3 százaléknál is kisebb mértékben tér el.
2024. 09. 15. 13:00
Megosztás:

Koncertek, vásár és szakmai beszélgetések a független lemezkiadók vásárán

Koncertek, vásár és szakmai beszélgetések várják az érdeklődőket a hazai független kiadók vásárán (Independent Label Fair - ILF) szeptember 21-én. A nyolcadik alkalommal megszervezett ingyenes esemény helyszíne a Magyar Zene Háza és a Pontoon.
2024. 09. 15. 12:00
Megosztás:

Talpbetétekkel még többet hozhatunk ki a cipőinkből!

Mindannyian arra vágyunk, hogy divatos, stílusos lehessen a megjelenésünk. Sokszor ennek kapcsán azt gondoljuk, hogy muszáj a kényelem oltárán áldoznunk. Ha egyszerre szeretnénk a kényelmet és a divatot, akkor a talpbetét lehet számunkra az ideális megoldás.
2024. 09. 15. 11:00
Megosztás:

Olcsóbb üzembentartás nagyobb teljesítményű kipufogóval? 

Joggal merülhet fel a kérdés, hogy milyen előnyökkel jár egy utángyártott kipufogórendszer. Vajon egy nagy teljesítményű kipufogó javíthatja a motor teljesítményét és üzemanyag-fogyasztását, esetleg versenyautósra változtathatja meg a hangját is?
2024. 09. 15. 10:00
Megosztás:

Koszovóra vonatkozó intézkedéscsomagot fogadott el a szerb kormány

Koszovóra vonatkozó jogi, gazdasági és szociális intézkedéscsomagot fogadott el a szerb kormány a szombati rendkívüli ülésén.
2024. 09. 15. 09:00
Megosztás:

Tényleg megéri megvenni a legolcsóbb apa-fia szetteket?

Manapság egyre népszerűbbek az összeöltözős családi fotózások, sőt, sokan már a hétköznapok során is szívesen viselnek lányaikkal vagy fiaikkal összepasszoló szetteket.
2024. 09. 15. 08:11
Megosztás:

Pécsen és Villányban is kínál programokat az Európai Bordalfesztivál

Négy ország énekegyüttese, több néptánccsoport és zenekar, valamint Berecz András népi énekes is fellép a Pécsen és Villányban zajló 28. Európai Bordalfesztiválon szeptember 20. és 22. között.
2024. 09. 15. 07:00
Megosztás:

Romániában csökkentek a közvetlen külföldi tőkebefektetések

Romániában 21 százalékkal csökkentek a közvetlen külföldi tőkebefektetések az év első hét hónapjában – közölte a Román Nemzeti Bank (BNR) pénteken.
2024. 09. 15. 06:00
Megosztás:

Újabb nyolc vármegyében és a fővárosban is megszűnik a tűzgyújtási tilalom

Budapesten és további nyolc vármegyében oldja fel szeptember 15-től a tűzgyújtási tilalmat a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) - tudatta a szervezet szombaton az MTI-vel.
2024. 09. 15. 05:00
Megosztás:

Az átlagosnál kétszer több hőségnap volt idén nyáron

Az idei nyáron az átlagosnál kétszer több hőségnapot regisztrált a HungaroMet Zrt., azaz olyan napot, amikor a legmagasabb hőmérséklet elérte a 30 Celsius-fokot.
2024. 09. 15. 04:00
Megosztás:

A keleti beruházásokra nyitott európai államok sokat profitálhatnak az új világgazdasági korszakból

A keleti beruházásokra nyitott európai államok sokat profitálhatnak az új világgazdasági korszakból, és a legjobb példa erre éppen Magyarország - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.
2024. 09. 15. 03:00
Megosztás: