Elmerülés a mémcoinok világába: A három legjobb mémérme, amit meg kell venni a Doge Nap előtt

Ahogy közeleg a Doge Nap eseménye, számos kriptotrader készül belevetni magát a mémérmék világába, hogy megragadják ezt a különleges lehetőséget. Bár a Dogecoin (DOGE) továbbra is a mémcoinok királya, számos alternatíva hamarosan felülmúlhatja. Ilyenek például a KangaMoon (KANG), a Shiba Inu (SHIB) és a Dogwifhat (WIF). Nézzük meg, miért.

Elmerülés a mémcoinok világába: A három legjobb mémérme, amit meg kell venni a Doge Nap előtt

KangaMoon (KANG): Egy robbanásra kész mémcoin

A KangaMoon (KANG) az utóbbi időben felbukkant legjobb mémérmék egyike, és izgalmas stratégiájával vonzza a kereskedőket. Egy 20 000 tagú közösséggel és több mint 5800 tokentulajdonossal a KangaMoon sikerre van ítélve a Doge Nap előtt. A folyamatban lévő előértékesítése során már 5,5 millió dollárt gyűjtött, és a tervek szerint április vége előtt eléri a 7 millió dollárt.

A KangaMoon legkülönlegesebb tulajdonsága, hogy a KANG token nem csak egy mémérme, hanem valós használati értékkel is bír. Ez lesz a fő játékon belüli valuta a KangaMoon közelgő Play to Earn (P2E) játékában. Ebben a játékban a játékosok KANG tokent használhatnak tárgyak vásárlására vagy karakterfejlesztésre. Ez azonnal elválasztja a KANG-et a 99%-nyi hype által vezérelt mémérmétől.

Nemcsak ezt nyújtja a KangaMoon, hanem egy célja van: visszaadni a közösségének. Ennek eredményeképpen a KangaMoon ingyenes KANG tokent kínál legaktívabb közösségi tagjainak a hivatalos indítás előtt. Emiatt számtalan ember siet kedvelni vagy kommentálni a KangaMoon közösségi média bejegyzéseit, hogy ingyen szerezzenek ebből az innovatív mémcoinból.

Egy KANG token jelenleg csak 0,0196 dollárba kerül, ami 290%-os növekedést jelent a kezdeti árához képest. Ez azonban az 5. szakasz előértékesítési ára, és további áremelkedések várhatóak a fejlődés során. A szakértők azt jósolják, hogy a token ára akár 50-szeresére is ugorhat, ha egy első osztályú CEX felveszi a mémérmét a 2024-es második negyedévben. A P2E játékpiachoz kapcsolódva, amely várhatóan 885 millió dollárt ér el 2028-ra, ez a jóslat megvalósíthatónak tűnik.

Shiba Inu (SHIB): A mémcoin titánok egyike

A Shiba Inu (SHIB) mint egyik legnépszerűbb mémcoin, átvette az irányítást a kriptoközösség felett, a Dogecoin által inspirálódva. Amikor ismét elérkezik a Doge Nap, a Shiba Inu támogatói még nagyobb lendületre számítanak.

Az elmúlt év során a Shiba Inu árfolyama 0,000011 dollárról 0,000023 dollárra nőtt. Ebben az időszakban piaci tőkeértéke 6,82 milliárd dollárról 13,67 milliárd dollárra ugrott. A technikai elemzés szintén bikás jeleket mutat a mémérme számára. A Shiba Inu kripto jelenleg a 50 és 100 napos EMÁ-k felett kereskedik, miközben 14 zöld indikátorral büszkélkedhet.

Ennek eredményeként a szakértők optimista bullish Shiba Inu ár-előrejelzést tettek közzé. Azt jósolják, hogy értéke elérheti a 0,000033 dollárt a 2024-es második negyedévben. Ez az ár-előrejelzés a Shiba Inut a figyelemre méltó mémérmék közé sorolja a Doge Nap előtt.

mémcoinok kriptó

Dogwifhat (WIF): Egy mémcoin, ami a bullish hullámokon lovagol

Végül, de nem utolsósorban említenünk kell a Dogwifhat (WIF) mémcoint, amely hullámokat vet a piacon. A WIF rajongói izgatottan várják a Doge Napot, mert úgy vélik, ez lehet az ő ragyogó pillanatuk. Más szóval, a Dogwifhat az egyik legizgalmasabb kiegészítés bármely mémcoin befektető portfóliójához.

Az elmúlt év során a Dogwifhat ára 0,17 dollárról 2,87 dollárra nőtt, és piaci tőkéje 100 millió dollárról 2,86 milliárd dollárra emelkedett. A technikai elemzés szempontjából a Dogwifhat kripto további növekedésre számíthat. Az RSI-je jelenleg 49,29-en áll - ez vételi jelzés.

Mindezek miatt a kiemelkedő piacelemzők továbbra is optimisták. Azt jósolják, hogy a Dogwifhat ára elérheti a 3,13 dollárt 2024-es második negyedévének vége előtt. Ez a Dogwifhat-et azok közé a mémérmék közé sorolja, amelyekbe érdemes lehet befektetni.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal:

https://KangaMoon.com/

Csatlakozzon a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Az EU 337,5 millió euróra büntette az élelmiszergyártó Mondelezt

Az Európai Bizottság 337,5 millió eurós (mintegy 135 milliárd forint) bírságot szabott ki a Mondelez amerikai élelmiszergyártó nemzetközi nagyvállalatra, amiért az uniós versenyszabályokat megsértve korlátozta a különböző csokoládé-, keksz- és kávétermékek kereskedelmét a tagállamok között - tájékoztatott az uniós bizottság csütörtökön.
2024. 05. 23. 23:30
Megosztás:

Gyárat épít Nagybányán a Karl Mayer GmbH

Gyárat épít Nagybányán a textilipari gépeket gyártó Karl Mayer GmbH 25 millió eurós (9,653 milliárd forint) befektetéssel - jelentette be kedden a Máramaros megyei önkormányzat.
2024. 05. 23. 23:00
Megosztás:

Új elnöke lett a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének

Lakatos Pétert, a Videoton társvezérigazgatóját és egyik tulajdonosát választotta elnökének a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ-BusinessHungary) közgyűlése négy évre. A szakember az elmúlt 4 évben a szervezet társelnöke volt - közölte az MGYOSZ az MTI-vel csütörtökön.
2024. 05. 23. 22:30
Megosztás:

Több millió letelepedési kérelmet nyújtottak be a Nagy-Britanniában élő EU-állampolgárok

A brit belügyminisztérium csütörtökön ismertetett friss adatai szerint az első negyedév végéig csaknem 8 millió letelepedési kérelmet nyújtottak be a Nagy-Britanniában élő EU-állampolgárok.
2024. 05. 23. 22:00
Megosztás:

A kormány célja a gazdasági növekedés visszaállítása

A magyar gazdaság az első negyedévben visszatért a növekedési pályára. A kormány az egyensúly erősítésével is a gazdaság növekedését építi újra, ezért fokozatosan csökkenti a költségvetési hiányt és az államadósságot - közölte az államháztartás önkormányzatok nélkül számolt központi alrendszerének április végi helyzetéről csütörtökön kiadott részletes tájékoztatójában a Pénzügyminisztérium (PM).
2024. 05. 23. 21:30
Megosztás:

Csökkent a 12 hónapos kincstárjegy aukciós átlaghozama

Az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) 30 milliárd forintért hirdetett meg jegyzésre 12 hónapos diszkont kincstárjegyet a csütörtöki aukción.
2024. 05. 23. 21:00
Megosztás:

Az a közösség, ami épül, erősödik

Ahol építenek, korszerűsítenek, újat hoznak létre, ott a közösség életrevaló, élni akar - mondta a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára csütörtökön Nyírlugoson.
2024. 05. 23. 20:30
Megosztás:

Jó hangulatban magas forgalom mellett kereskedtek a magyar tőzsdén

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 362,43 pontos, 0,53 százalékos emelkedéssel 68 319,51 ponton zárt csütörtökön.
2024. 05. 23. 20:00
Megosztás:

Vegyesen zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.
2024. 05. 23. 19:30
Megosztás:

Kissé erősödött a forint

Kissé erősödött a forint a főbb devizákkal szemben csütörtökön kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 05. 23. 19:00
Megosztás:

Új elnöke lett a Pénztárszövetségnek

Mohr Lajost, a Erste Önkéntes Nyugdíjpénztár ügyvezető igazgatóját választották az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége (ÖPOSZ) új elnökévé a szervezet közgyűlésén - tájékoztatta a szövetség csütörtökön az MTI-t.
2024. 05. 23. 18:30
Megosztás:

E hónapban erősödött az euróövezeti gazdasági aktivitása

A vártnál lényegesen kedvezőbben alakult az euróövezet feldolgozóipari teljesítménye májusban, a kompozit beszerzésimenedzser-index is a becsültnél jobb lett annak ellenére, hogy a szolgáltatóipar teljesítménye stagnált áprilishoz viszonyítva - derül ki a londoni S&P Global Market Intelligence gazdaságkutató intézet és a Hamburg Commercial Bank (HCOB) közös felmérésének csütörtökön ismertetett előzetes értékeléséből.
2024. 05. 23. 18:00
Megosztás:

A kormány célja az országon belüli fejlettségi különbségek csökkentése

A kormány célja, hogy uniós és hazai források felhasználásával csökkentse az országon belüli fejlettségi különbségeket - jelentette ki a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára csütörtökön Székesfehérváron.
2024. 05. 23. 17:30
Megosztás:

Életbevágóan fontos a szűrővizsgálat

A 2-es típus cukorbetegség a szív-érrendszeri és a vese- mellett a daganatos betegségek kockázatát is megnöveli, ezért érdemes rákszűréseket végezni a diabéteszben szenvedők körében - közölte egy nemrégiben elvégzett kutatására hivatkozva a Pécsi Tudományegyetem (PTE) az MTI-vel.
2024. 05. 23. 17:00
Megosztás:

Az értékpapírok kibocsátói közzétették előző éves jelentésüket

Minden szabályozott piacra bevezetett értékpapír kibocsátója határidőben közzétette a tavalyi pénzügyi évről készített éves jelentését - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 23. 16:30
Megosztás:

Nagy volumenű beruházást hajtott végre nálunk a Siemens Energy

Különös jelentősége van a Siemens Energy beruházási programjának, amelynek keretében a vállalat új üzemcsarnokot épített, képzési központot nyitott és napelemparkot is telepített, hogy képes legyen saját maga megtermelni a működéséhez szükséges energia egy részét - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Budapesten.
2024. 05. 23. 16:00
Megosztás:

Megtéveszthette a fogyasztókat a Natur Tanya

A fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt versenyfelügyeleti eljárást indított a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a Natur Tanya Hungary Kft.-vel és a Naturweb Kft.-vel szemben.
2024. 05. 23. 15:30
Megosztás:

A mérnöki, a programozói és az orvosi pálya a legcsábítóbb

A mérnöki, programozói és orvosi pályán helyezkednének el legszívesebben a tudományos-technológiai képzések hallgatói, emellett az egyetemisták "menőnek" tartják a menedzseri karriert, az adattudományhoz, a mesterséges intelligenciához kapcsolódó szakmákat, és az egészségügyi életpályát is - közölt az MTI-vel a Siemens Zrt. az UNIside felsőoktatási portállal az egyetemisták pályaképéről, jövőbeni karrierterveikről végzett online kérdőíves kutatásának eredményeit szerdán.
2024. 05. 23. 15:00
Megosztás:

Kevesebb használt lakás kelt el az Egyesült Államokban áprilisban

Csökkent az Egyesült Államokban az eladott használt lakások száma áprilisban.
2024. 05. 23. 14:30
Megosztás:

Romániában épül meg Európa legnagyobb lőporgyára

Csaknem négyszázmillió eurós beruházásból Romániában, Brassó megyében épül meg Európa legnagyobb lőporgyára - erősítette meg Nicolae Ciuca szenátusi elnök, volt kormányfő szerdán Bukarestben, a Black Sea Defense and Aerospace (BSDA-2024) elnevezésű nemzetközi hadifelszerelés-kiállítás megnyitóján.
2024. 05. 23. 14:00
Megosztás: