Ezekkel a kriptók a legjobb befektetések most a nagy kriptó-rallyban: Solana (SOL), Tron (TRX), Chainlink (LINK), Blur (BLUR), Flare (FLR), Meme Moguls (MGLS)

A kriptovaluták folyamatosan változó világában, fontos azok kiválasztása, hogy melyikbe érdemes befektetni egy bikapiaci helyzetben, amelyek jelentős hozamot kínálhat. A sok lehetőség közül a Solana (SOL), Tron (TRX), Chainlink (LINK), Blur (BLUR), Flare (FLR) és Meme Moguls (MGLS) emelkednek most ki ígéretes választásokként azoknak a befektetőknek, akik ki akarják használni a jelenlegi piaci felívelést.

Ezekkel a kriptók a legjobb befektetések most a nagy kriptó-rallyban: Solana (SOL), Tron (TRX), Chainlink (LINK), Blur (BLUR), Flare (FLR), Meme Moguls (MGLS)

A legjobb kriptopénzek a jelenlegi bika piacon:

1. Solana (SOL)

2. Tron (TRX)

3. Chainlink (LINK)

4. Blur (BLUR)

5. Flare (FLR)

6. Meme Moguls (MGLS)

Meme Moguls

A Meme Moguls (MGLS) forradalmasítani készül azt az eljárást, ahogy a meme kultúrát értékeljük a kriptovaluta világon belül. A világ első meme-támogatott részvénypiacakét/tőzsdéjeként pozicionálva magát, innovatív platformot kínál a felhasználóknak, hogy ne csak szórakozásból, hanem valódi befektetési és keresési lehetőségként vegyenek részt a mémekkel való interakcióban.

A Meme Moguls ($MGLS) hullámokat ver a kriptopiacon, egyedi és kiemelkedő meme coin megoldásaival. Jelenleg az előértékesítésének 5. szakaszában van, ahol a token ára 0,0036 dollár, és jelentős érdeklődés mellett nagy összegű USDT mennyiséget gyűjtött már össze a korai befektetőktől. Csak 78 911 278 token maradt a következő áremelkedés előtt, így a Meme Moguls körül fokozódik az izgalom.

A Meme Moguls egyedi megoldást képvisel a kriptotérben, célja az, hogy az első három hónapban legalább 100 milliomost hozzon létre, és a következő nagy meme coin legyen jelentős növekedési potenciállal.

A mémek egyetemes vonzerejének kihasználásával és az üzleti mechanizmusokkal ötvözve a Meme Moguls széles közönséget céloz meg, a laza meme-rajongóktól a komoly befektetőkig.

Solana (SOL)

A Solana (SOL) jelentős pozitív korrekciót mutat, árfolyama az elmúlt évben 390,1%-kal emelkedett, elérve a 110,45 dollárt. Ez a lendület tükrözi a szélesebb piaci helyreállást, valamint a Solana ellenálló képességét és növekvő elfogadottságát.

solanan árfolyam grafikon

A CoinCodex adatai szerint a Solana-ra további növekedést várhat, akár elérve a 400 dollárt a 2024-es Bitcoin felezés után, ami az újításainak és stratégiai partnerségeinek köszönhető.

Chainlink (LINK)

A Chainlink (LINK) erős teljesítményt mutatott az elmúlt évben, 171,83%-os növekedéssel, elérve az 19,6 dollárt. Az előrejelzések szerint a LINK számára bizakodásra ad okot a jövőben, potenciális növekedése a decentralizált pénzügyi (DeFi) ökoszisztéma fontos szerepéből és növekvő hálózati partnerségeiből fakadóan.

chainlink árfolyam grafikon

A CoinCodex jelentős emelkedést jósol a Chainlink számára, akár 89,76 dollárig is mehet 2024 végére, ami 515%-os növekedést jelent az aktuális szintekhez képest. További előrejelzések a Cryptopolitan szerint azt sugallják, hogy a LINK árfolyama fokozatosan emelkedhet, és akár 809,40 dollárig is elérhet 2033-ig.

Blur (BLUR)

Ellenére annak, hogy a Blur (BLUR) az indulása óta 88,84%-os csökkenést mutat, mégis bika piaci hangulat uralkodik jelenleg a piacán. A token az elmúlt hónapban 33,81%-kal emelkedett, ami növekvő érdeklődést és további értéknövekedési potenciált jelent.

Blur árfolyam grafikon

Mint egy NFT piactér, a Blur célja, hogy alkotóknak és gyűjtőknek alacsony díjakat és magas sebességű tranzakciókat biztosítson. Azáltal különbözik versenytársaitól, hogy olyan funkciókat kínál, amelyek a komoly NFT kereskedőknek készültek, beleértve a tétel tranzakciókat és a nulla piaci díjakat a kereskedők számára.

Tron (TRX)

A Tron (TRX) az elmúlt évben 99%-os növekedést mutatott, jelenlegi ára 0,1345 dollár. Ez a növekedés a Tron bővülő ökoszisztémáját és az átláthatóság és felhasználói élmény javítása érdekében tett erőfeszítéseit tükrözi.

tron árfolyam grafikon

Justin Sun által tervezett, a Tron eredetileg egy globális szórakoztató rendszernek szánta magát azáltal, hogy költséghatékony módon megoszthassa a digitális tartalmakat. Lehetővé teszi a tartalomalkotók számára, hogy közvetlenül kapcsolódjanak a fogyasztókhoz, csökkentve az intermediáriusok szükségességét.

Flare (FLR)

A Flare (FLR) az elmúlt hónapban 58,3%-os növekedést tapasztalt, jelenlegi ára 0,03232 dollár. Mint viszonylag új szereplő, a Flare célja, hogy intelligens szerződés funkcionalitást vezessen be különböző blokkláncokra, javítva az interoperabilitást és az eszközhasználatot.

Flare árfolyam grafikon

A legutóbbi árfolyammozgások a kezdeti piaci lelkesedést jelzik, ami további elfogadást és értéknövekedést eredményezhet, ahogy a projekt fejlődik.

Melyik a legjobb kriptopénz befektetés a jelenlegi bikapiacon?

Az ideális kriptopénz a bikapiacban az, amely nemcsak szilárd alapokkal és erős közösségi támogatással rendelkezik, hanem innovatív technológiával is, amely megoldja a jelenlegi korlátokat a blokklánc térben. Több potenciális token is megfelel ennek a leírásnak, ideértve a Solanát (SOL), a Chainlinket (LINK) és a Meme Moguls-t (MGLS).

A Solana (SOL) magas áteresztőképessége és alacsony tranzakciós költségei, a Chainlink (LINK) megbízható adatforrásokat biztosító okosszerződésekre, valamint a Meme Moguls (MGLS) új, mém alapú piac létrehozása miatt emelkedik ki. A blokklánc ökoszisztémák skálázhatósága és biztonsága, valamint egyedi felhasználási esetek teszik ezeket a tokeneket alkalmasnak a bikapiacra.

Melyik kriptopénz fogja vezetni a következő bikapiacot?

Azok a kriptopénzek, amelyeknek a potenciáljuk megvan ahhoz, hogy vezessék a következő bikapiacot, azok, amelyek előkelő helyen állnak a jelentős blokklánc fejlesztések előtt vagy a megbízható fejlesztési tevékenységek és közösségi részvétel áll mögöttük. A Flare (FLR) figyelmet kelt azzal, hogy lehetővé teszi az okosszerződési képességek aktiválását olyan hálózatokon, amelyek eredetileg nem rendelkeztek ilyen funkcióval. Ráadásul a Meme Moguls (MGLS) vonzza a kereskedőket egyedi mémek és kereskedés kombinációjával.

Melyik kriptopénz adhat 1000-szeres hozamot 2024-ben?

A 1000-szeres hozam előrejelzése spekulatív, de a kis piaci kapitalizációval rendelkező projektek, az innovatív megoldások az előző problémákra és az újonnan feltáratlan piacok általában esélyesek erre. A Meme Moguls (MGLS), amely a mémek virális jellegét ötvözi a piaci kereskedelem mechanizmusával, egyedülálló megoldást kínál. Ha ugyanúgy elbűvöli a szélesebb közönséget, mint a korábbi mém tokenek, a hozzáadott haszonnal és erős közösséggel, jelentős növekedést érhet el.

Melyik kriptopénz fog az egekbe szökni 2024-ben?

Azok a kriptopénzek, amelyek valószínűleg az egekbe fognak szökni, azok, amelyek részt vesznek áttörő technológiai fejlesztésekben, stratégiai partnerségekben, vagy belépnek vagy létrehoznak új piacokat. A Tron (TRX) továbbra is bővíti az ökoszisztémáját, a tartalommegosztásra és szórakozásra összpontosítva. A web decentralizálására irányuló fejlesztései jelentős növekedést hozhatnak egy bikapiacban. Ráadásul a Meme Moguls innovatív megközelítése vonzhatja azokat az befektetőket, akik olyan projekteket keresnek, amelyek összekapcsolják a jelenlegi trendeket a valódi hasznossággal.

Látogass el a Meme Moguls oldalára

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Budapesten 148-250 ezer forint között mozognak a legkedvezőbb bérleti díjak

A fővárosban 148-250 ezer forint között mozognak a legkedvezőbb havi bérleti díjak, amelyek például a IX., a XI., és a XVII. kerületben találhatóak, a vidéki egyetemvárosok piacán pedig 90 és 195 ezer forint között érhetőek el a legolcsóbb albérletek - közölte saját adatai alapján az ingatlan.com szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 27. 02:00
Megosztás:

Minimálbér 2025 - 12%-os emelés után mennyi lesz a minimálbér?

2025 lehet az a fordulópont, ahol a minimálbér átlépheti a 300 ezer forintos lélektani határt.
2024. 07. 27. 01:00
Megosztás:

A legjobb mém érmék, amelyeket mindenképp nézz meg augusztusban

A nap még mindig éget, a mém érmék pedig még mindig dübörögnek. Ahogy közeledik a nyár utolsó hónapja, úgy nő egyre inkább egy esetleges bika futam esélye. A kripto térben mindig találni felkapott tokeneket, a mém érmék pedig különösen jól teljesítenek idén. Hoztunk is négy olyan mém érme előértékesítést, amelyek nagyot mehetnek a közelgő tőzsdei listázás után.
2024. 07. 27. 00:01
Megosztás:

Shiba Inu (SHIB) és Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben; a Minotaurus ($MTAUR) előértékesítése felpörög

A Shiba Inu (SHIB) és a Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben ezen a héten. A tokenek forgalomból való kivonása és a legutóbbi eredmények ellenére a Shiba Inu (SHIB) értéke 10%-kal csökkent. A Dogwifhat (WIF) is küzd; át kell törnie az ellenállási szinteket, hogy megállítsa a zuhanást.
2024. 07. 26. 23:20
Megosztás:

A Harro Höfliger GmbH felvásárolta a Manz AG debreceni leányvállalatát

A főként gyógyszeripari és orvostechnológiai gépeket gyártó dél-németországi Harro Höfliger vállalat nyolcmillió euróért megvásárolta a Manz AG magyarországi leányvállalatát, a debreceni Manz Hungary Kft.-t; erről szerdán Debrecenben írták alá a megállapodást a két német cég vezetői.
2024. 07. 26. 22:00
Megosztás:

Több mint ötven fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.
2024. 07. 26. 21:00
Megosztás:

Nyereséges zárás az európai tőzsdéken

Vegyes kezdésből nyereségbe fordultak zárásra pénteken a főbb európai értékpapírpiacok árfolyamindexei.
2024. 07. 26. 20:00
Megosztás:

Emelkedett a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 428,81 pontos, 0,59 százalékos emelkedéssel 73 174,10 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 26. 18:10
Megosztás:

Csökkent az LVMH nyeresége és bevétele az idei első fél évben

A világ legnagyobb luxuscikk-gyártójának számító LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton SA nyeresége 14 százalékkal, a bevétele pedig 1 százalékkal csökkent az idei első fél évben a tavalyi azonos időszakkal összevetve.
2024. 07. 26. 17:00
Megosztás:

Az építőipar megújulásához kell az egyetemek és a szakma fokozottabb együttműködése

Az építőipar megújulásához az ágazat számára mérnökképzést végző egyetemi karok, a kormányzat és az építőipari vállalkozások szorosabb együttműködése is szükséges. Az ÉVOSZ nyolc hazai egyetemmel készít elő koordinált együttműködést az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) és a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) támogatásával. Az egyetemek nyitottak az oktatott tananyagok fejlesztésére és a gyakorlati képzés közös megszervezésére - közölte az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 26. 16:00
Megosztás:

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipari átállás a növekedés három fő pillére

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipar átállása a három fő pillére Magyarország hosszútávú gazdasági növekedésének, amelyek mind a kormány azon vállalásából fakadnak, hogy hazánk 2050-re karbonsemlegessé váljon - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Bukarestben.
2024. 07. 26. 15:00
Megosztás:

Májusban több mint tíz százalékkal nőttek a reálbérek

A célzott és hatékony kormányzati lépések hatására az infláció töretlenül alacsony, ennek eredményeként 2023. szeptembere óta, tehát már 9 hónapja folyamatosan nőnek a reálbérek, májusban 10,4 százalékkal emelkedett a fizetések vásárlóereje - állapította meg Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán a legfrissebb kereseti adatokat értékelve.
2024. 07. 26. 14:00
Megosztás:

Javult a GfK augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe

Az elemzők által vártnál erőteljesebben javult a nürnbergi GfK gazdaságkutató intézet augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe.
2024. 07. 26. 13:00
Megosztás:

Nőtt a bruttó átlagkereset idén májusban az egy évvel korábbihoz képest

Idén májusban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 652 000 forint, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 448 700 forint volt. A bruttó átlagkereset 14,8, a nettó átlagkereset 14,6, a reálkereset pedig 10,4 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 26. 12:00
Megosztás:

Nagyon durva átverés terjed, száznál több ügyfél nevében félmilliárd forint hitelt vettek fel a csalók

Már több százszor igényeltek gyanútlan banki ügyfelek nevében személyi kölcsönt kiberbűnözők Magyarországon. A pénzintézetek a kísérletek egy részét időben észlelték, de száznál is több ügyfélnek nemcsak a számláját nullázták le a csalók, hanem még átlagosan négymillió forintos adósságba is belevitték őket - írja a Bank360.hu.
2024. 07. 26. 11:00
Megosztás:

Bitcoin ETF jelentése: Mi az a Bitcoin ETF?

A kriptovaluták világában a Bitcoin (BTC) az egyik legismertebb és legfontosabb digitális eszköz. Azonban sokan még mindig nem értik teljesen, hogy mi az a Bitcoin, és még kevésbé, hogy mi az a Bitcoin ETF. Ennek a cikknek a célja, hogy érthetően bemutassa a Bitcoin és a Bitcoin ETF fogalmát, azok működését, valamint a piacon lévő legnagyobb Bitcoin ETF-eket.
2024. 07. 26. 10:30
Megosztás:

Vegyesen nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken. A londoni FTSE100 index 0,47 százalékkal erősödött, a frankfurti DAX-30 index 0,34 százalékkal gyengült, a párizsi CAC-40 index pedig 0,19 százalékkal emelkedett a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 26. 10:00
Megosztás:

Iránykereséssel nyithat a tőzsde

Iránykereséssel nyithat pénteken a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint.
2024. 07. 26. 09:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 26. 08:00
Megosztás:

Romániában indít digitális szolgáltatást a Gránit Bank

Elsőként a román piacra lép be a Gránit Bank, amely várhatóan még a harmadik negyedévétől első magyarországi bankként nyújt majd határon átnyúló, úgynevezett cross border szolgáltatást. A román piacra kifejlesztett, háromnyelvű applikáción keresztül szelfivel nyithatnak majd az ügyfelek lej- és devizaszámlát és válthatnak kedvező árfolyamon devizát - jelentette be az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében a pénzintézet.
2024. 07. 26. 07:00
Megosztás: