Ezekkel a kriptók a legjobb befektetések most a nagy kriptó-rallyban: Solana (SOL), Tron (TRX), Chainlink (LINK), Blur (BLUR), Flare (FLR), Meme Moguls (MGLS)

A kriptovaluták folyamatosan változó világában, fontos azok kiválasztása, hogy melyikbe érdemes befektetni egy bikapiaci helyzetben, amelyek jelentős hozamot kínálhat. A sok lehetőség közül a Solana (SOL), Tron (TRX), Chainlink (LINK), Blur (BLUR), Flare (FLR) és Meme Moguls (MGLS) emelkednek most ki ígéretes választásokként azoknak a befektetőknek, akik ki akarják használni a jelenlegi piaci felívelést.

Ezekkel a kriptók a legjobb befektetések most a nagy kriptó-rallyban: Solana (SOL), Tron (TRX), Chainlink (LINK), Blur (BLUR), Flare (FLR), Meme Moguls (MGLS)

A legjobb kriptopénzek a jelenlegi bika piacon:

1. Solana (SOL)

2. Tron (TRX)

3. Chainlink (LINK)

4. Blur (BLUR)

5. Flare (FLR)

6. Meme Moguls (MGLS)

Meme Moguls

A Meme Moguls (MGLS) forradalmasítani készül azt az eljárást, ahogy a meme kultúrát értékeljük a kriptovaluta világon belül. A világ első meme-támogatott részvénypiacakét/tőzsdéjeként pozicionálva magát, innovatív platformot kínál a felhasználóknak, hogy ne csak szórakozásból, hanem valódi befektetési és keresési lehetőségként vegyenek részt a mémekkel való interakcióban.

A Meme Moguls ($MGLS) hullámokat ver a kriptopiacon, egyedi és kiemelkedő meme coin megoldásaival. Jelenleg az előértékesítésének 5. szakaszában van, ahol a token ára 0,0036 dollár, és jelentős érdeklődés mellett nagy összegű USDT mennyiséget gyűjtött már össze a korai befektetőktől. Csak 78 911 278 token maradt a következő áremelkedés előtt, így a Meme Moguls körül fokozódik az izgalom.

A Meme Moguls egyedi megoldást képvisel a kriptotérben, célja az, hogy az első három hónapban legalább 100 milliomost hozzon létre, és a következő nagy meme coin legyen jelentős növekedési potenciállal.

A mémek egyetemes vonzerejének kihasználásával és az üzleti mechanizmusokkal ötvözve a Meme Moguls széles közönséget céloz meg, a laza meme-rajongóktól a komoly befektetőkig.

Solana (SOL)

A Solana (SOL) jelentős pozitív korrekciót mutat, árfolyama az elmúlt évben 390,1%-kal emelkedett, elérve a 110,45 dollárt. Ez a lendület tükrözi a szélesebb piaci helyreállást, valamint a Solana ellenálló képességét és növekvő elfogadottságát.

solanan árfolyam grafikon

A CoinCodex adatai szerint a Solana-ra további növekedést várhat, akár elérve a 400 dollárt a 2024-es Bitcoin felezés után, ami az újításainak és stratégiai partnerségeinek köszönhető.

Chainlink (LINK)

A Chainlink (LINK) erős teljesítményt mutatott az elmúlt évben, 171,83%-os növekedéssel, elérve az 19,6 dollárt. Az előrejelzések szerint a LINK számára bizakodásra ad okot a jövőben, potenciális növekedése a decentralizált pénzügyi (DeFi) ökoszisztéma fontos szerepéből és növekvő hálózati partnerségeiből fakadóan.

chainlink árfolyam grafikon

A CoinCodex jelentős emelkedést jósol a Chainlink számára, akár 89,76 dollárig is mehet 2024 végére, ami 515%-os növekedést jelent az aktuális szintekhez képest. További előrejelzések a Cryptopolitan szerint azt sugallják, hogy a LINK árfolyama fokozatosan emelkedhet, és akár 809,40 dollárig is elérhet 2033-ig.

Blur (BLUR)

Ellenére annak, hogy a Blur (BLUR) az indulása óta 88,84%-os csökkenést mutat, mégis bika piaci hangulat uralkodik jelenleg a piacán. A token az elmúlt hónapban 33,81%-kal emelkedett, ami növekvő érdeklődést és további értéknövekedési potenciált jelent.

Blur árfolyam grafikon

Mint egy NFT piactér, a Blur célja, hogy alkotóknak és gyűjtőknek alacsony díjakat és magas sebességű tranzakciókat biztosítson. Azáltal különbözik versenytársaitól, hogy olyan funkciókat kínál, amelyek a komoly NFT kereskedőknek készültek, beleértve a tétel tranzakciókat és a nulla piaci díjakat a kereskedők számára.

Tron (TRX)

A Tron (TRX) az elmúlt évben 99%-os növekedést mutatott, jelenlegi ára 0,1345 dollár. Ez a növekedés a Tron bővülő ökoszisztémáját és az átláthatóság és felhasználói élmény javítása érdekében tett erőfeszítéseit tükrözi.

tron árfolyam grafikon

Justin Sun által tervezett, a Tron eredetileg egy globális szórakoztató rendszernek szánta magát azáltal, hogy költséghatékony módon megoszthassa a digitális tartalmakat. Lehetővé teszi a tartalomalkotók számára, hogy közvetlenül kapcsolódjanak a fogyasztókhoz, csökkentve az intermediáriusok szükségességét.

Flare (FLR)

A Flare (FLR) az elmúlt hónapban 58,3%-os növekedést tapasztalt, jelenlegi ára 0,03232 dollár. Mint viszonylag új szereplő, a Flare célja, hogy intelligens szerződés funkcionalitást vezessen be különböző blokkláncokra, javítva az interoperabilitást és az eszközhasználatot.

Flare árfolyam grafikon

A legutóbbi árfolyammozgások a kezdeti piaci lelkesedést jelzik, ami további elfogadást és értéknövekedést eredményezhet, ahogy a projekt fejlődik.

Melyik a legjobb kriptopénz befektetés a jelenlegi bikapiacon?

Az ideális kriptopénz a bikapiacban az, amely nemcsak szilárd alapokkal és erős közösségi támogatással rendelkezik, hanem innovatív technológiával is, amely megoldja a jelenlegi korlátokat a blokklánc térben. Több potenciális token is megfelel ennek a leírásnak, ideértve a Solanát (SOL), a Chainlinket (LINK) és a Meme Moguls-t (MGLS).

A Solana (SOL) magas áteresztőképessége és alacsony tranzakciós költségei, a Chainlink (LINK) megbízható adatforrásokat biztosító okosszerződésekre, valamint a Meme Moguls (MGLS) új, mém alapú piac létrehozása miatt emelkedik ki. A blokklánc ökoszisztémák skálázhatósága és biztonsága, valamint egyedi felhasználási esetek teszik ezeket a tokeneket alkalmasnak a bikapiacra.

Melyik kriptopénz fogja vezetni a következő bikapiacot?

Azok a kriptopénzek, amelyeknek a potenciáljuk megvan ahhoz, hogy vezessék a következő bikapiacot, azok, amelyek előkelő helyen állnak a jelentős blokklánc fejlesztések előtt vagy a megbízható fejlesztési tevékenységek és közösségi részvétel áll mögöttük. A Flare (FLR) figyelmet kelt azzal, hogy lehetővé teszi az okosszerződési képességek aktiválását olyan hálózatokon, amelyek eredetileg nem rendelkeztek ilyen funkcióval. Ráadásul a Meme Moguls (MGLS) vonzza a kereskedőket egyedi mémek és kereskedés kombinációjával.

Melyik kriptopénz adhat 1000-szeres hozamot 2024-ben?

A 1000-szeres hozam előrejelzése spekulatív, de a kis piaci kapitalizációval rendelkező projektek, az innovatív megoldások az előző problémákra és az újonnan feltáratlan piacok általában esélyesek erre. A Meme Moguls (MGLS), amely a mémek virális jellegét ötvözi a piaci kereskedelem mechanizmusával, egyedülálló megoldást kínál. Ha ugyanúgy elbűvöli a szélesebb közönséget, mint a korábbi mém tokenek, a hozzáadott haszonnal és erős közösséggel, jelentős növekedést érhet el.

Melyik kriptopénz fog az egekbe szökni 2024-ben?

Azok a kriptopénzek, amelyek valószínűleg az egekbe fognak szökni, azok, amelyek részt vesznek áttörő technológiai fejlesztésekben, stratégiai partnerségekben, vagy belépnek vagy létrehoznak új piacokat. A Tron (TRX) továbbra is bővíti az ökoszisztémáját, a tartalommegosztásra és szórakozásra összpontosítva. A web decentralizálására irányuló fejlesztései jelentős növekedést hozhatnak egy bikapiacban. Ráadásul a Meme Moguls innovatív megközelítése vonzhatja azokat az befektetőket, akik olyan projekteket keresnek, amelyek összekapcsolják a jelenlegi trendeket a valódi hasznossággal.

Látogass el a Meme Moguls oldalára

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Pénzhoroszkóp: Mesés pénzek jöhetnek a héten a Baknak és a Vízöntőnek, a Kos lottón nyerhet nagyot

Heti horoszkóp 2024. április 15-21. között. A csillagjegyek részletes heti horoszkópjai egy izgalmas hétre világítanak rá, ahol minden jegy számára kínálkozik lehetőség a szerencsejátékokban, új kapcsolatokban és pénzügyekben való sikerre egyaránt.
2024. 04. 15. 01:00
Megosztás:

10 000%-os hozam? Ezzel csalogatja a befektetőket ez a környezetbarát kriptó

A Dogwifhat (WIF) befektetői most felfedezték az eTukTuk (TUK) nevű új, zöld előértékesítést, ami 2024-ben akár 10 000 százalékos potenciális nyereséget is hozhat. A WIF a közelmúltbeli csúcsról visszaesett, jelenleg 3,46 dollár körül kereskednek vele, ami közel 20 százalékos csökkenést jelent az eddigi legmagasabb árhoz képest.
2024. 04. 15. 00:01
Megosztás:

Szankciókat jelentettek be az orosz fémek árutőzsdei forgalmazására

Szankciókat jelentett be a brit és az amerikai kormány orosz fémek árutőzsdei forgalmazására.
2024. 04. 14. 23:00
Megosztás:

Az ESET az egészségügyi alkalmazások használatának kockázataira hívja fel az emberek figyelmét

Az egészségügyi alkalmazások kiberbiztonsági kockázataira hívja fel a figyelmet az ESET informatikai cég: az elemzés szerint az érzékeny személyes adatokat is gyűjtő és felhasználó egészségügyi appok (mHealth) piaca már most kétszámjegyű növekedést produkál, és 2030-ra a becslések szerint eléri a 861 milliárd dollárt.
2024. 04. 14. 22:00
Megosztás:

Bővült a pécsi Penthe Autóház

Bővítette telephelyét, az autók szervizeléséhez szükséges új eszközöket szerzett be, korszerűsítette raktárát az Opel, Isuzu, Land Rover márkák kereskedelmével és szervizelésével foglalkozó pécsi Penthe Autóház Kft.
2024. 04. 14. 21:00
Megosztás:

Elindult a Fertő-táj vonatjárat Ausztriába

Az idén április és augusztus között jár Sopron és az ausztriai Neusiedl am See között a Fertő-táj vonatjárat, hogy minél többen környezetbarát módon kereshessék fel az UNESCO világörökség részévé nyilvánított Fertő-táj magyar és osztrák oldalának településeit - közölte a vonatokat közlekedtető GYSEV Zrt. szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 14. 20:00
Megosztás:

Rekordszámú volt a bérlet- és jegyeladás márciusban

Márciusban rekordszámú, 932 ezer ország- és vármegyebérletet, valamint napijegyet váltottak az utasok - közölte a MÁV-VOLÁN-csoport szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 14. 19:00
Megosztás:

Nem számítanak idén javulásra a német vállalatok

A német vállalatok 2024-ben sem számítanak a gazdaság fellendülésére az IW (Institut der deutschen Wirtschaft) gazdaságkutató intézet legfrissebb, szombaton publikált felmérése szerint.
2024. 04. 14. 18:00
Megosztás:

A technológia fejlődés velejárója, hogy új kockázatok ütik fel a fejüket

A mesterséges intelligencia (MI) elterjedésével az információbiztonsági szakértők feladatai már kiterjednek az azzal kapcsolatos biztonsági kockázatok kezelésére is, mert újszerű kitettséget jelentenek az intelligens eszközök és az MI-vel ellátott folyamatautomatizálás is - ismerteti a Deloitte könyvvizsgáló és tanácsadó cég az MTI-nek küldött közleményében.
2024. 04. 14. 17:00
Megosztás:

3,6%-ra csökkent az infláció márciusban

A várakozásunknál minimálisan kedvezőbben alakulva 3,6%-ra mérséklődött az infláció éves üteme februárban. Ennél alacsonyabb inflációs rátát 2021. februárban közöltek legutóbb. Az előző hónaphoz képesti változás +0,8%-os volt, ami visszafogottabb év eleji átárazási dinamikát tükröz, mint amit az elmúlt két évben láthattunk. Enyhülő inflációs nyomást jelez, hogy a maginfláció 5,1%-ról 4,4%-ra mérséklődött.
2024. 04. 14. 16:00
Megosztás:

Zsarolóvírustól a „disznóvágás-átverésig”

A Visa közzétette félévente megjelenő, csalásokról szóló nemzetközi jelentésének 2024. tavaszi kiadását, amely a fogyasztókat és vállalkozásokat világszerte érintő legjellemzőbb fizetési veszélyekre hívja fel a figyelmet.
2024. 04. 14. 15:00
Megosztás:

Új kaparós sorsjegy jelent meg, a neve: Ajándék sorsjegy

Az ünnepi alkalmakat megédesítő, vidám hangulatú és a szemnek is vonzó kaparóssal bővül a Szerencsejáték Zrt. sorsjegykínálata.
2024. 04. 14. 14:00
Megosztás:

Romániában nőtt az első kéthavi folyó fizetésimérleg-hiány

Romániában 24,69 százalékkal nőtt az első kéthavi folyó fizetésimérleg-hiány éves összevetésben - közölte pénteken a Román Nemzeti Bank (BNR).
2024. 04. 14. 13:00
Megosztás:

A bortermeléshez elengedhetetlenek a környezetkímélő technológiák

Az agrártárca elkötelezett amellett, hogy Magyarországon minél kisebb környezetterheléssel járjon a szőlőtermesztés és minél energiahatékonyabban állítsuk elő a borokat - jelentette ki Nagy István agrárminiszter a Nemzetközi Szőlészeti és Borászati Szervezet 100. évfordulója alkalmából szervezett találkozón pénteken Bresciában a tárca közleménye szerint.
2024. 04. 14. 12:00
Megosztás:

Csendesen döntött csúcsot a hazai lakáspiac

Tavaly október-decemberben történelmi csúcsra ért az új otthonok árszintjét jellemző index a KSH legfrissebb, előzetes adatai szerint. Ugyanebben az időszakban a használt lakásoknál viszont árcsökkenést regisztrált a statisztika. Az ellentmondás ellenére az Eurostat adatai azt mutatják, hogy a hazai lakáspiac nagyjából belesimul az európai trendbe.
2024. 04. 14. 11:00
Megosztás:

Konferenciát rendezett a MÁV-Start

A MÁV-Start szervezésében rendezték meg pénteken az Európai Vasúti és Pályahálózat-működtetők Közössége (CER) CEO Coalition rendezvényt - tudatta a vasúttársaság az MTI-vel.
2024. 04. 14. 10:00
Megosztás:

Csökkent a külföldi befektetések értéke Romániában

Éves viszonylatban 8 százalékkal csökkent a külföldi befektetések értéke Romániában az év első két hónapjában - közölte pénteken a Román Nemzeti Bank (BNR).
2024. 04. 14. 09:00
Megosztás:

Emelkedő forgalomban nőtt a BUX a héten

Emelkedő forgalom mellett nőtt a héten a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 67 289,07 ponton, új történelmi csúcson zárt pénteken, 761,66 ponttal, 1,14 százalékkal magasabban, mint egy héttel korábban.
2024. 04. 14. 08:00
Megosztás:

A Bitgo támogatást nyújt az ARB-nek, a medve trend új mélypontra süllyeszti az ADA-t, míg a KANG szárnyal

Ez a cikk egy áttekintés a kriptopiac aktuális trendjeiről, kiemelve néhány vezető kriptovaluta fontos fejleményeit az iparban. Az egyik ilyen fejlemény, hogy a Bitgo partnerségre lépett az Arbitrum (ARB) tokennel. Eközben, miután a Cardano (ADA) veszített lendületéből, a token a piaci kapitalizáció alapján elvesztette kilencedik helyét legnagyobb kriptovaluták között.
2024. 04. 14. 07:00
Megosztás:

Romlott az amerikai fogyasztói hangulat áprilisban

Az elemzők által vártnál jelentősebben romlott a Michigani Egyetem amerikai fogyasztói hangulatindexe áprilisban.
2024. 04. 14. 06:00
Megosztás: