Hogyan lehet regisztrálni a Google Cloud Platformra? Mit tesz lehetővé a szolgáltatás?

A nyilvános felhőbe való áttérés minden technológiatudatos vállalkozás számára fontos. Ebben segít a GCP, vagyis a Google Cloud Platform, amely az egyik legnépszerűbb felhőszolgáltatás jelenleg. Mit tesz lehetővé a szolgáltatás? Milyen előnyökkel jár a használata? Érdemes Google Cloud Premier partner segítségét igénybe venni? Minden fontos kérdést megválaszolunk a témával kapcsolatban!

Hogyan lehet regisztrálni a Google Cloud Platformra? Mit tesz lehetővé a szolgáltatás?

A Google Cloud Platform rugalmas megoldást kínál minden vállalkozás számára

A felhőmegoldás biztosítja a vállalkozások számára minden helyzetben a rugalmasságot és a skálázhatóságot, segítségével optimalizálhatóvá válnak az infrastruktúra fenntartási költségei. A felhőbe való áttérés az egész vállalatra pozitív hatással van. A Google Cloud Platform esetében a Google saját infrastruktúra kiépítését is lehetővé teszi a szerverterület biztosítása mellett. A szolgáltatásai például támogatják az egyszerű alkalmazásindítást, a biztonságot a külső támadások és a szervezeten belüli veszélyek ellen, valamint többféle adatbázis létrehozását és használatát.

A HIPAA compliance on Google Cloud Platform, vagyis a GCP magyarul megfelel a szövetségi HIPAA törvénynek és a GDPR rendeletnek. Mindemellett támogatják az új funkciók bevezetését anélkül, hogy módosítani kellene a már meglévőket, amelynek köszönhetően elkerülhetőek a nagyobb változtatások a szerveren. Továbbá lehetővé teszik a fájlok, a tartalmak és az objektumok biztonságos tárolását, valamint az azonnali adatfeldolgozást és a szinkronizálást. Az említettek mellett a Google Cloud Platform szolgáltatásai támogatják a folyamatfigyelést, a hibakövetést, illetve a hatalmas mennyiségű adat elemzését és kezelését egyaránt. Továbbá a szolgáltatásai támogatják a gépi tanulást, a tárgyak internetét, a mesterséges intelligencia fejlesztését, az API-k létrehozását, valamint a hibrid és multicloud megoldásokat. Lényegében a Google Cloud Platform segítségével bármilyen termék telepíthető és fejleszthető. A Google Cloud Platform rendkívül rugalmas megoldást nyújt, kiváló választás egyéni vállalkozók, startupok, illetve kis- és nagyvállalatok számára egyaránt. Olyan népszerű vállalatok is a Google Cloud Platformot használják, mint a PayPal, a Spotify, a Revolut, a GitLab, a Twitter, a Burger King, a New York Times és a 20th Century Fox.

Számos előnnyel rendelkezik a Google Cloud Platform

A Google Cloud Platform szoftver előnyei közé sorolhatóak például a költségek, hisz csak azért kell fizetni, ami ténylegesen felhasználásra került. További előnye a hozzáférhetőség, hiszen garantálja a legmagasabb üzemidőt és stabilitást. Mindemellett biztonságot is kínál a Google, mert a szolgáltatást rendszeresen alávetik biztonsági auditoknak. Továbbá rugalmasság is jellemzi a platformot, hiszen olyan szolgáltatásokat és eszközöket kínál, amelyeket bárki egyszerűen összeállíthat az igényeinek megfelelően. Érdemes felfedezni a GCP nyújtotta lehetőségeket, amelyhez a Google 300 dolláros utalványt ad a kezdeti költségek fedezésére. Sőt, mindenképpen érdemes igénybe venni a FOTC tanúsított Google Cloud Premier partner segítségét, hiszen ebben az esetben 500 dollár értékű utalványt lehet elkölteni az első költségekre. Nemcsak a nagyobb összegű utalvány miatt érdemes a Google Cloud Premier partner FOTC mellett dönteni, hanem amiatt is, mert segít a regisztrációban, illetve üzleti és technológiai támogatást kínál az első lépésekhez, a megoldások helyes kiválasztásához, valamint a telepítéshez és a fejlesztéshez egyaránt.

Nyugdíjba mennél, de nincs hozzá elég szolgálati éved? Akkor köss megállapodást, így!

A nyugdíjjogosultság és a nyugdíj összege szempontjából kifejezetten fontos szerepe van a szolgálati idő (meglévő évek) hosszának. A szolgálati idő szerzésére bizonyos esetekben megállapodás-kötéssel is van lehetőség, mutatjuk, hogyan.
2023. 03. 28. 04:00
Megosztás:

Megnyílt Üzbegisztán budapesti nagykövetsége

Megnyílt Üzbegisztán budapesti nagykövetsége, ezzel a Türk Államok Szervezetének minden tagállama rendelkezik már diplomáciai képviselettel Magyarországon, bezárkózás és elszigeteltség helyett tehát nyitásra kerül sor - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn.
2023. 03. 28. 03:30
Megosztás:

Facebook függőség - ez egy betegség? Hogyan lehet kezelni a Facebook függőséget?

Létezik olyan, hogy Facebook függő valaki? Igen, léteznek emberek, akik függőséggel küzdenek a Facebook használata miatt. Ez akkor fordulhat elő, ha valaki túlzottan sok időt tölt a Facebookon, és nehézségei vannak annak elhagyásával vagy korlátozásával.
2023. 03. 28. 03:00
Megosztás:

Lezárult az Input Program

Lezárult az informatikai startup cégek piaci terjeszkedését támogató Input Program - közölte a konzorciumvezető Neumann János Nonprofit Közhasznú Kft. hétfőn az MTI-vel.
2023. 03. 28. 02:30
Megosztás:

Átadták a 450. Magyar Posta csomagautomatát

A Magyar Posta sikeresen teljesítette a legutóbbi hálózatbővítését a 450. csomagautomata átadásával - közölte a társaság az MTI-vel hétfőn.
2023. 03. 28. 02:00
Megosztás:

Kibertámadás érte a francia nemzetgyűlést

Egy oroszbarát kibertámadás miatt elérhetetlen volt hétfőn a francia nemzetgyűlés internetes oldala. A szolgáltatás délután helyreállt.
2023. 03. 28. 01:30
Megosztás:

Vegyesen zártak a New York-i tőzsde főbb mutatói

Vegyesen zártak hétfőn a New York-i értéktőzsde irányadó mutatói.
2023. 03. 28. 00:30
Megosztás:

Az amerikai hadsereg felfüggesztette toborzókampányát

Az amerikai hadsereg részben leállította új toborzókampányát, miután meghatározó reklámhangját, Jonathan Majors színészt erőszakos cselekmények vádjával a hét végén őrizetbe vették.
2023. 03. 28. 00:05
Megosztás:

Vállalatok ESG céljainak elérésében is segít a 10 Millió Fa!

A 10 millió Fa közössége három és fél év alatt Magyarország szerte közel kétszázezer fát és több mint negyvenezer cserjét ültetett el. Céljuk 2023-ra, hogy az adó 1%-ból és más adományokból befolyó hozzájárulások segítségével még közelebb kerüljenek ahhoz, hogy a programjukba bevonjanak legalább tízmillió embert, akik legalább egy fát elültetnek életük során. Az alapítvány ezenfelül minél több vállaltnak kíván segítséget nyújtani ESG céljaik elérésében.
2023. 03. 27. 23:30
Megosztás:

13 ezer rendőrt mozgósítanak kedden a nyugdíjreform elleni újabb tiltakozónapra

Franciaországban 13 ezer rendőrt és csendőrt mozgósítanak kedden országszerte a vitatott nyugdíjreform elleni tiltakozásul tizedik alkalommal meghirdetett utcai felvonulásokon, miközben a stratégiai ágazatokban harmadik hete folytatódik a határozatlan idejű munkabeszüntetés.
2023. 03. 27. 23:00
Megosztás:

Újabb mentőautók beszerzésére nyílt lehetőség

Tovább folytatódik az Országos Mentőszolgálat 2010-ben megkezdett korszerűsítése, most újabb 33 mentőautó beszerzésére nyílt lehetőség 1,5 milliárd forint értékben - jelentette be a Belügyminisztérium egészségügyi államtitkára hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón.
2023. 03. 27. 22:30
Megosztás:

Áprilisban megkezdődik Magyarország legnagyobb gyorsforgalmi útjának felújítása

Magyarország legnagyobb gyorsforgalmi útfelújítása indul április 12-én - közölte az MKIF Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. hétfőn az MTI-vel.
2023. 03. 27. 22:00
Megosztás:

Megkezdődött a digitális témahét

Megkezdődött a nyolcadik digitális témahét, Magyarország "legnagyobb digitális pedagógiai eseménye", amelynek fő célja a digitális kompetencia fejlesztése az oktatásban - közölte a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat hétfőn az MTI-vel.
2023. 03. 27. 21:30
Megosztás:

Három vármegye kivételével visszavonták a másodfokú riasztásokat

Három vármegye - Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar - kivételével mindenhol visszavonta az erős széllökések miatt kiadott másodfokú (narancs) riasztásokat az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfő este.
2023. 03. 27. 21:00
Megosztás:

2022-es rekord teljesítménye után osztalékot fizethet a Waberer’s

Tőzsdei bevezetése óta a legmagasabb EBIT eredményét és EBIT margin szintjét érte el a Waberer’s International, miután 14,1 százalékkal bővülő árbevétellel zárta a 2022-es évet. A Budapesti Értéktőzsde Prémium kategóriájában jegyzett vállalat 675,9 millió eurós árbevétel mellett 33,3 millió eurós EBIT-et mutatott fel, így a menedzsment részvényenként 100 forintos osztalék kifizetését javasolja az éves közgyűlésen.
2023. 03. 27. 20:30
Megosztás:

Júniusban nyitják meg újra a Gyógyszerészeti Múzeumot Kolozsváron

Júniusban nyitják meg újra a Gyógyszerészeti Múzeumot az elmúlt öt évben restaurált kolozsvári Mauksch-Hintz-házban - közölte az MTI-vel hétfőn az Erdélyi Történeti Múzeum, melyhez a főtéri közgyűjtemény is tartozik.
2023. 03. 27. 20:00
Megosztás:

Gyengült a forint hétfőn

Gyengült kissé a forint hétfőn az előző heti nagy erősödést követően a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon.
2023. 03. 27. 19:30
Megosztás:

Pluszban zártak az európai tőzsdék

A bankrendszerrel szembeni fenntartások enyhülésének köszönhetően indexemelkedéssel zártak hétfőn a főbb európai értékpapírpiacok.
2023. 03. 27. 19:00
Megosztás:

Ma emelkedett a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 277,80 pontos, 0,66 százalékos emelkedéssel 42 096,72 ponton zárt hétfőn.
2023. 03. 27. 18:30
Megosztás:

Általánosba jársz vagy középiskolás vagy? Nyerhetsz most 1 milliót!

Idén immár harmadik alkalommal hirdették meg a VándorViadalt, a 7., 8. és 9. osztályos diákok ökoturisztikai vetélkedőjét. A versenyre az előző évekhez képest most még jobban megéri jelentkezni az iskolás csapatoknak, idén először ugyanis komoly fődíjjal is jár a kalandos kihívás: egymillió forint értékben kap a nyertes csapat sportszer utalványt, amelyből fele-fele arányban részesül az iskola és a négyfős csapat.
2023. 03. 27. 18:00
Megosztás: