Hogyan vásárolj Launchpad XYZ érmét 2023-ban?

A Launchpad XYZ blokklánc alapú kripto projekt részére minden adott, hogy forradalmasítsa a Web 3.0-as befektetési szektort.

Hogyan vásárolj Launchpad XYZ érmét 2023-ban?

Célja, hogy a kezdő és tapasztalt kereskedők az eszköz segítségével megalapozott befektetési döntéseket hozhassanak. Aki használja, könnyen megértheti és átláthatja a Web 3.0 befektetési szektort.

A Launchpad XYZ betekintést nyújt az NFT-k, a P2E játékok és az előértékesítések világába. Kezdő befektetők részére is ajánlott, ám mint mindig, most is végezd el a saját elemzésed.

A Launchpad.xyz egyedi funkciói

A Launchpad XYZ-t azoknak a kis tőkével bíró alkalmi befektetőknek ajánljuk, akik szeretnék megtudni, hogy melyik érme a legjobb választás. Ők akár töredékes összegben is befektethetnek egyes drága eszközökbe úgy, hogy csak egy kis részüket birtokolják. Az is igaz, hogy egyes funkciókhoz nagyobb összeg szükségeltetik majd.

A legalapvetőbb funkciók:

- AI-alapú kereső: Rengeteg információt és elemzést találsz rajta a legjobb kriptovalutákkal kapcsolatban.

Egyik fontos elemzőeszköze a Launchpad Quotient, amely az AI segítségével adja meg a kockázat/nyereség arány pontszámát mintegy 400 feletti adatpontból. Az AI-tól tippeket is kérhetsz, és megoszthatod őket a közösségi médiában.

- Decentralizált tőzsde (DEX): szükséges a tokenekkel történő ügyletekhez és az NFT kereskedéshez. 

A hibrid decentralizált tőzsdén több száz kriptovaluta párt és NFT-k adásvételét lehet intézni.

- Hozzáférési lehetőség nagyértékű töredékes eszközökhöz (ingatlanok, szuperautók).

- Hozzáférést nyújt meghívásos alapú ICO-khoz 

Ez azért szuper, mert így sokkal alcsonyabb áron, egy igen minimális befektetéssel vásárolhatsz tokeneket. Akkor juthatsz ehhez a funkcióhoz, ha legalább 90 napon át stakelsz minimum 10.000 LPX tokent (ez a helyzet a zártkörű NFT-kkel, és a P2E játékhoz való hozzáférés esetében is).

 - Zártkörű NFT kibocsátásokban vehetünk részt

A Launchpad azáltal biztosítja a hozzáférést az NFT kollekciókhoz, hogy whitelistre teszi a vásárlókat. Sőt, az NFT szűrővel (ár, kereslet, jövőbeli potenciál) akár olyan NFT-kre is rálelhetsz, amelyek passzolnak a portfóliódhoz.

- Felfedezhetsz vele béta módban lévő P2E játékokat és játékon belüli tokeneket.

A P2E játékközponton belül a piacon elérhető összes P2E játékot láthatod, megnézheted őket valós időben, és akár fogadhatsz is rájuk.

Nyilvánosan elérhető csapat

be the alfa

A Launchpad XYZ projektjének vezérigazgatója, Terence Ribaudo, aki már több, mint 10 éve dolgozik a Web 3.0 iparágban. Ezen kívül sikeres kereskedő, és szakértője a Web 3.0 és a TradeFi termékeknek is. Egyébként a csapat összes tagja bír nyilvános LinkedIn profillal.

Az LPX token előértékesítése igen kedvező

A platform natív tokenje a hasznossági és befektetési token, az LPX. Ez egyrészt arra szolgál, hogy kifizesd belőle például a tokenizált eszközökbe való befektetés díját. Ahhoz, hogy jutalmakat zsebelhess be, valamint exkluzív funkciókat (pl. riasztások) próbálhass ki, a tokent minimum 90 napig le kell kötnöd. 

Mivel a token jelenleg még az előértékesítési fázisának második részénél (1 LPX=0.0445 USDT) tart, most szuper áron juthatsz hozzá. Ez a 10. szakaszban már 0,07 dollár. Jelenleg már több, mint 1,9 millió dollárt gyűjtött a csapat. A 10 szakaszos ICO után a Launchpad XYZ tőzsdén listázzák. Ha pedig LPX birtokos vagy, akkor a Launchpad DEX-en kedvezményes kereskedői díjakban részesülsz.

tokenomics

A Launchpad XYZ teljes tokenkészelete 1 milliárd. Az előértékesítésre ennek 25%-át, 250 millió LPX-et szántak. Ebből a platform fejlesztését, és a DEX jegyzést oldják meg, valamint a marketingköltségeket is ebből fedezik. 

Látogass el a Launchpad XYZ oldalára

Így vásárolj Launchpad XYZ kriptót

Most pedig nézzük meg lépésről-lépésre, hogy hogyan tudsz LPX érmét vásárolni. Ez akkor is segít, ha kezdő vagy és még sosem csináltál ilyet. 

1. lépés: Töltsd le a MetaMask kriptotárcát

metamask crypto wallet

Fontos, hogy ez a tárca fel legyen töltve Ethereummal vagy USDT-vel. A MetaMask jó választás lehet, mert okostelefonon (iOS/Android alkalmazás), és webes böngészőkkel (Chrome, Brave, Edge és Firefox bővítmények) is használhatod. Nyisd meg a MetaMask honlapját, válaszd ki az eszközt, és töltsd le a tárcád. Nyisd meg a MetaMask alkalmazást, és végezd el a beállítását.

2. lépés: Küldj a MetaMaskra Ethereumot vagy Tethert 

Győződj meg róla, hogy van Ethereumod vagy USDT-d. Ha nincs, vásárolhatsz belőlük kripto tőzsdén és átküldheted azt a tárcádba. 

3. lépés: Csatlakoztasd a tárcát a Launchpadhoz

connect wallet

Ha megvan a pénztárcádban a kellő mennyiségű Ethereum vagy Tether, keresd meg a Launcpad előértékesítését, mely a főoldal legtetején található. Csatlakoztasd a tárcád (MetaMask vagy WalletConnect), majd erősítsd meg a döntésed.

4. lépés: Vásárolj Launchpad XYZ tokeneket

bonus

Válaszd ki azt a kriptovalutát (Ethereum vagy Tether), amelyikkel fizetni szeretnél, és írd be a vásárolni kívánt tokenszámot. Erősítsd meg a megrendelést, majd a tárcádon keresztül engedélyezd a tranzakciót. Ha most vásárollsz, akkor 12% bónusz LPX érme is üti a markod!

Ne lepődj meg, ne ess pánikba, ha nem látod egyből az érméket a tárcádban, hiszen ezek az érmék még nem léteznek.Ha véget ért az előértékesítés, egy úgynevezett Token Generálási Eseményen hozzák majd létre az érméket, és ezután tudod igényelni az LPX tokeneket a Launchpad XYZ weboldalán. 

Látogass el a Launchpad XYZ oldalára

Ezek is érdekelhetnek:

6 kripto, amiket érdemes még idén megvásárolni 

A Bitcoin SV 20%-ot rallizott, túl késő már venni belőle? Mutatunk egy alternatívát

A 15 legjobb kripto ICO 2023-as befektetéshez – Kezdeti érmék összehasonlítása

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

272,3 milliárd forint korrigált adózás előtti eredménnyel zárta az első három negyedévet az MBH Bank

Stabilan növekvő pénzügyi eredményekkel zárta az év első kilenc hónapját, ezen belül pedig a harmadik negyedévet az MBH Bank. A Budapesti Értéktőzsde honlapján közzétett eredménykimutatás alapján 2023 harmadik negyedévében közel 107 milliárd forint korrigált adózás előtti eredményt ért el a bank, az első három negyedév korrigált adózás előtti eredménye így 272,3 milliárd forintot tett ki. A féléves adathoz képest a társaság mérlegfőösszege 2,4%-kal emelkedett, összesen közel 10 737 milliárd forintra. Az MBH Bank kiemelkedő jövedelemtermelő képesség mellett, a magas inflációs környezet ellenére is erős költséghatékonysággal, erős tőkehelyzettel, magas likviditási szintekkel, valamint stabil portfólióminőséggel zárta az év első kilenc hónapját.
2023. 12. 02. 15:00
Megosztás:

Szívelégtelenség, amely világszerte hozzávetőlegesen 64 millió embert érint

Van egy betegség, ami világszinten többeket érint, mint a tüdőgyulladás és a szívroham. Ez nem más, mint a szívelégtelenség, amely kevéssé szerepel a köztudatban, így azt is kevesen tudják, hogy világszerte legalább 64 millió ember küzd ezzel a problémával1. Ma Magyarországon megközelítőleg 250-300 ezer beteg szenved szívelégtelenségben, és éves szinten 30-35 ezer főre tehető az újonnan diagnosztizáltak száma[2]. Bár végleges gyógymód egyelőre nem létezik, vannak olyan kezelési lehetőségek, amelyek segíthetnek lassítani a betegség egyes formáinak előrehaladását. Éppen ezért fontos a megfelelő tájékoztatás és párbeszéd kialakítása a betegséggel kapcsolatban, illetve a betegek és az egészségügyi dolgozók támogatása.
2023. 12. 02. 14:00
Megosztás:

Hatósági eljárások indultak az RTL Sztárbox és Reggeli műsorai kapcsán

A „Sztárbox” és a „Reggeli” című műsorszámok egy-egy epizódja miatt is eljárást indít az RTL szolgáltatója ellen a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa. A testület több, külföldi hatóság alá tartozó műsorszám helytelen korhatár-besorolásáról is tájékoztatta az illetékes társszabályozókat.
2023. 12. 02. 13:00
Megosztás:

Adatvizualizációs versenyt rendez az SAP és az IFUA Horváth

Az SAP új döntéstámogató eszköze, az SAP Analytics Cloud (SAC) egyre nagyobb szerepet kap a vállalati üzleti intelligencia (Business Intelligence, BI) és teljesítménymenedzsment (Corporate Performance Management, CPM) projektekben. Annak érdekében, hogy a SAC minél szélesebb körben ismertté váljon, az SAP Hungary és az IFUA Horváth közös adatvizualizációs versenyt indít, ahova vállalatok szakemberei mellett intézmények, egyetemisták, illetve magánszemélyek jelentkezését is várják.
2023. 12. 02. 12:00
Megosztás:

Újabb 100 magyarországi bolt döntött önkéntes karácsonyi boltzárról

December 24-én és 31-én is zárva tart a DIEGO teljes magyarországi bolthálózata – erről határoztak az üzleteket üzemeltető franchise partnerek azt elősegítendő, hogy a munkavállalók és a családi vállalkozások tagjai egyaránt a szeretteik körében tölthessék az ünnepeket.
2023. 12. 02. 11:00
Megosztás:

Klímás fűtés és gyors megtérülés? Igen, lehetséges!

A fűtés gazdaságosságát főként az épület szigetelése határozza meg, a klímák esetében viszont számos más olyan praktika is ismert, amivel spórolhatunk a költségeinken. Kaloczkai Sándor, a Gree légkondicionálók műszaki vezetője felhívta rá a figyelmet, ha a teljes fűtési idényben használnánk a klímaberendezést, kizárólag fűtésre optimalizált modellt válasszunk, de sokat számítanak a beállítások is. A szakértő rámutatott, a nagyobb családi házak tulajdonosai járhatnak igazán jól a klímás fűtéssel, de a kisebb lakásoknál az alacsony bekerülési költségnek köszönhetően a megtérülési idő is hamar jelentkezik.
2023. 12. 02. 09:30
Megosztás:

Egyre több európai országban szabvány a központi porszívó

Az otthoni takarítás nem tartozik a magyarok legkedveltebb tevékenységei közé. A modern technológia azonban jelentősen megkönnyítheti ezt a feladatot. Az egyik leginnovatívabb megoldás a központi porszívó-rendszer, ami nem csak a takarítást teszi egyszerűbbé, hanem az otthoni levegő minőségének javításával hozzájárul az egészségünk védelméhez is.
2023. 12. 02. 08:30
Megosztás:

Csépai Orsolya az Alfa Biztosító pénzügyi vezérigazgató-helyettese

Az Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. pénzügyi vezérigazgató-helyettesi pozícióját 2024. január 9-től Csépai Orsolya tölti be – a szakember az NN Biztosítótól érkezett az Alfa felsővezetésébe.
2023. 12. 02. 08:00
Megosztás:

Tizenhat hónapja csökken a brit gyáripar aktivitása

Lassuló ütemben ugyan, de az előző tizenöt hónaphoz hasonlóan novemberben is csökkent a brit feldolgozószektor aktivitása a pénteken ismertetett átfogó havi mérőszámok alapján.
2023. 12. 02. 07:00
Megosztás:

5,4 milliárd forint támogatást kapott a Rába energetikai beruházásokra

Mintegy 5,4 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást kapott a Rába Járműipari Holding Nyrt. üzleti portfóliójába tartozó Rába Futómű Kft. a Gyármentő programban energiahatékonyság javulást eredményező és megújuló energiatermelő beruházásokra - közölte a győri székhelyű járműgyártó vállalat pénteken a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.
2023. 12. 02. 06:00
Megosztás:

Egyre több vevőjelölt lép ki a lakáspiacra, a vásárlók kedvező helyzetben maradhatnak

Erősödött a kereslet a lakáspiacon köszönhetően annak, hogy az érdeklődők egy része még szeretné kihasználni a kifutó nagyvárosi CSOK-ot. Sokan pedig már a jövőre induló CSOK Pluszra készülnek.Az ingatlan.com novemberi végleges adatai szerint 16 százalékkal nagyobb volt a kereslet az egy évvel korábbinál, októberhez képest pedig 8 százalékos volt az eladó lakóingatlanokra érkező érdeklődések száma. November végén az eladó ingatlanok száma 18 százalékkal bővült, és már közel 200 ezer ingatlanhirdetésből válogathatnak a vevők. A novemberben frissen eladásra meghirdetett lakóingatlanok száma viszont kismértékben csökkent.Az év eleji lakáspiaci forgalmat erősíthetik azok a pozitív változások, amik a CSOK Plusz tervezetéhez képest a Magyar Közlönyben jelentek meg.
2023. 12. 02. 05:00
Megosztás:

A SZÉP-kártya eredeti rendeltetésének visszaállítását kérik a turizmus szereplői

Turisztikai évadzáró rendezvényt szervezett a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK), amelyen a területi kereskedelmi és iparkamarák közel 90 százalékának vállalkozói képviselték az ország szinte valamennyi turisztikai régióját. Az eseményen a szakma képviselői – kamarai szakemberek és turisztikai vállalkozások, valamint szakmai szervezetek – az idei évi tapasztalatokat, jó gyakorlatokat osztották meg egymással, és javaslatokat fogalmaztak meg, amelyek hozzájárulhatnának a belföldi turizmus élénkítéséhez.
2023. 12. 02. 04:00
Megosztás:

Újraszámítják az összes nyugdíjat 2024 január 1-től!

Újraszámítják a hazai nyugdíjakat 2024 januárjától, mert a törvény úgy rendelkezik, hogy a nyugdíjakat emelni kell: a megállapított társadalombiztosítási nyugellátást a megállapítás naptári évét követően minden azt követő év január hónapjában az emelés évére tervezett fogyasztói árnövekedésnek megfelelő mértékben kell emelni. Mit is jelent ez pontosan, forintban? Cikkünkben magyarázó videót is talál!
2023. 12. 02. 03:00
Megosztás:

Mennyibe kerül 1 köbméter lakossági földgáz most tényleg?

Ha a gázszámlánkra pillantunk, akkor sokunknak elmegy az életkedve is, mert nem értjük, hogyan lesz egy köbméter elfogyasztott földgázból korrigált mennyiség és azt pedig már végképp nem értjük, hogy a végén miért kell mégis MJ (megajoule) árat fizetnünk? Mitől függ a gáz fűtőértéke? És a legfontosabb kérdés: hány forintba kerül egy köbméter lakossági gáz jelenleg? Most végre Ön is megtudhatja!
2023. 12. 02. 02:00
Megosztás:

Felemás termeléscsökkentési döntés az OPEC ülésen, az olaj maradt a korábbi alacsonyabb árszinten

A nyersolaj árjegyzése a tegnapi, napközbeni alacsonyabb szinten maradt ma reggel.
2023. 12. 02. 01:00
Megosztás:

Mesterséges Intelligencia kriptót keresel? Ezeket nézd!

A mesterséges intelligencia, vagy röviden MI vagy AI 2023-ban fénysebességgel hódította meg a világot. Az új technológiával lehetővé vált, hogy hatalmas mennyiségű adatot akár másodpercek alatt fel lehessen dolgozni.
2023. 12. 02. 00:01
Megosztás:

Nőtt a gazdaság teljesítménye

A bruttó hazai termék volumene Magyarországon 2023 harmadik negyedévében a szezonálisan és naptárhatással kiigazított és kiegyensúlyozott adatok alapján 0,9 százalékkal nőtt az előző negyedévhez mérten - erősítette meg pénteken második becslésével a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2023. 12. 01. 23:00
Megosztás:

Fejlesztési támogatást nyert el Füzesgyarmat

Egymilliárd forintból valósíthat meg hat fejlesztést a Békés vármegyei Füzesgyarmat - tájékoztatta az önkormányzat az MTI-t.
2023. 12. 01. 22:00
Megosztás:

Leszállítja első Cybertruck-jait a Tesla

Hosszú várakozás és körülbelül kétévnyi folyamatos csúszás után úgy tűnik, hogy megkezdődhet a Tesla Cybertruck leszállítása a vásárlóknak.
2023. 12. 01. 21:00
Megosztás:

Vegyesen változott a forint péntek estére

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntek estére a reggeli szintekhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2023. 12. 01. 20:00
Megosztás: