Hogyan vásárolj Launchpad XYZ érmét 2023-ban?

A Launchpad XYZ blokklánc alapú kripto projekt részére minden adott, hogy forradalmasítsa a Web 3.0-as befektetési szektort.

Hogyan vásárolj Launchpad XYZ érmét 2023-ban?

Célja, hogy a kezdő és tapasztalt kereskedők az eszköz segítségével megalapozott befektetési döntéseket hozhassanak. Aki használja, könnyen megértheti és átláthatja a Web 3.0 befektetési szektort.

A Launchpad XYZ betekintést nyújt az NFT-k, a P2E játékok és az előértékesítések világába. Kezdő befektetők részére is ajánlott, ám mint mindig, most is végezd el a saját elemzésed.

A Launchpad.xyz egyedi funkciói

A Launchpad XYZ-t azoknak a kis tőkével bíró alkalmi befektetőknek ajánljuk, akik szeretnék megtudni, hogy melyik érme a legjobb választás. Ők akár töredékes összegben is befektethetnek egyes drága eszközökbe úgy, hogy csak egy kis részüket birtokolják. Az is igaz, hogy egyes funkciókhoz nagyobb összeg szükségeltetik majd.

A legalapvetőbb funkciók:

- AI-alapú kereső: Rengeteg információt és elemzést találsz rajta a legjobb kriptovalutákkal kapcsolatban.

Egyik fontos elemzőeszköze a Launchpad Quotient, amely az AI segítségével adja meg a kockázat/nyereség arány pontszámát mintegy 400 feletti adatpontból. Az AI-tól tippeket is kérhetsz, és megoszthatod őket a közösségi médiában.

- Decentralizált tőzsde (DEX): szükséges a tokenekkel történő ügyletekhez és az NFT kereskedéshez. 

A hibrid decentralizált tőzsdén több száz kriptovaluta párt és NFT-k adásvételét lehet intézni.

- Hozzáférési lehetőség nagyértékű töredékes eszközökhöz (ingatlanok, szuperautók).

- Hozzáférést nyújt meghívásos alapú ICO-khoz 

Ez azért szuper, mert így sokkal alcsonyabb áron, egy igen minimális befektetéssel vásárolhatsz tokeneket. Akkor juthatsz ehhez a funkcióhoz, ha legalább 90 napon át stakelsz minimum 10.000 LPX tokent (ez a helyzet a zártkörű NFT-kkel, és a P2E játékhoz való hozzáférés esetében is).

 - Zártkörű NFT kibocsátásokban vehetünk részt

A Launchpad azáltal biztosítja a hozzáférést az NFT kollekciókhoz, hogy whitelistre teszi a vásárlókat. Sőt, az NFT szűrővel (ár, kereslet, jövőbeli potenciál) akár olyan NFT-kre is rálelhetsz, amelyek passzolnak a portfóliódhoz.

- Felfedezhetsz vele béta módban lévő P2E játékokat és játékon belüli tokeneket.

A P2E játékközponton belül a piacon elérhető összes P2E játékot láthatod, megnézheted őket valós időben, és akár fogadhatsz is rájuk.

Nyilvánosan elérhető csapat

be the alfa

A Launchpad XYZ projektjének vezérigazgatója, Terence Ribaudo, aki már több, mint 10 éve dolgozik a Web 3.0 iparágban. Ezen kívül sikeres kereskedő, és szakértője a Web 3.0 és a TradeFi termékeknek is. Egyébként a csapat összes tagja bír nyilvános LinkedIn profillal.

Az LPX token előértékesítése igen kedvező

A platform natív tokenje a hasznossági és befektetési token, az LPX. Ez egyrészt arra szolgál, hogy kifizesd belőle például a tokenizált eszközökbe való befektetés díját. Ahhoz, hogy jutalmakat zsebelhess be, valamint exkluzív funkciókat (pl. riasztások) próbálhass ki, a tokent minimum 90 napig le kell kötnöd. 

Mivel a token jelenleg még az előértékesítési fázisának második részénél (1 LPX=0.0445 USDT) tart, most szuper áron juthatsz hozzá. Ez a 10. szakaszban már 0,07 dollár. Jelenleg már több, mint 1,9 millió dollárt gyűjtött a csapat. A 10 szakaszos ICO után a Launchpad XYZ tőzsdén listázzák. Ha pedig LPX birtokos vagy, akkor a Launchpad DEX-en kedvezményes kereskedői díjakban részesülsz.

tokenomics

A Launchpad XYZ teljes tokenkészelete 1 milliárd. Az előértékesítésre ennek 25%-át, 250 millió LPX-et szántak. Ebből a platform fejlesztését, és a DEX jegyzést oldják meg, valamint a marketingköltségeket is ebből fedezik. 

Látogass el a Launchpad XYZ oldalára

Így vásárolj Launchpad XYZ kriptót

Most pedig nézzük meg lépésről-lépésre, hogy hogyan tudsz LPX érmét vásárolni. Ez akkor is segít, ha kezdő vagy és még sosem csináltál ilyet. 

1. lépés: Töltsd le a MetaMask kriptotárcát

metamask crypto wallet

Fontos, hogy ez a tárca fel legyen töltve Ethereummal vagy USDT-vel. A MetaMask jó választás lehet, mert okostelefonon (iOS/Android alkalmazás), és webes böngészőkkel (Chrome, Brave, Edge és Firefox bővítmények) is használhatod. Nyisd meg a MetaMask honlapját, válaszd ki az eszközt, és töltsd le a tárcád. Nyisd meg a MetaMask alkalmazást, és végezd el a beállítását.

2. lépés: Küldj a MetaMaskra Ethereumot vagy Tethert 

Győződj meg róla, hogy van Ethereumod vagy USDT-d. Ha nincs, vásárolhatsz belőlük kripto tőzsdén és átküldheted azt a tárcádba. 

3. lépés: Csatlakoztasd a tárcát a Launchpadhoz

connect wallet

Ha megvan a pénztárcádban a kellő mennyiségű Ethereum vagy Tether, keresd meg a Launcpad előértékesítését, mely a főoldal legtetején található. Csatlakoztasd a tárcád (MetaMask vagy WalletConnect), majd erősítsd meg a döntésed.

4. lépés: Vásárolj Launchpad XYZ tokeneket

bonus

Válaszd ki azt a kriptovalutát (Ethereum vagy Tether), amelyikkel fizetni szeretnél, és írd be a vásárolni kívánt tokenszámot. Erősítsd meg a megrendelést, majd a tárcádon keresztül engedélyezd a tranzakciót. Ha most vásárollsz, akkor 12% bónusz LPX érme is üti a markod!

Ne lepődj meg, ne ess pánikba, ha nem látod egyből az érméket a tárcádban, hiszen ezek az érmék még nem léteznek.Ha véget ért az előértékesítés, egy úgynevezett Token Generálási Eseményen hozzák majd létre az érméket, és ezután tudod igényelni az LPX tokeneket a Launchpad XYZ weboldalán. 

Látogass el a Launchpad XYZ oldalára

Ezek is érdekelhetnek:

6 kripto, amiket érdemes még idén megvásárolni 

A Bitcoin SV 20%-ot rallizott, túl késő már venni belőle? Mutatunk egy alternatívát

A 15 legjobb kripto ICO 2023-as befektetéshez – Kezdeti érmék összehasonlítása

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Akár közvetlenül a bankszámlára is utalható az italcsomagolás visszaváltási díja

A MOHU Mol Hulladékgazdálkodási Zrt. által bevezetett REpont rendszer országosan biztosítja, hogy az italcsomagolások visszaváltási díját egyenesen a bankszámlára is lehet utalni - közölte a MOHU az MTI-vel.
2024. 06. 13. 15:00
Megosztás:

Nem értünk egyet a kínai elektromos autógyártókat sújtó európai büntetővámokkal

Nem értünk egyet a kínai elektromos autógyártókat sújtó brutális európai büntetővámokkal, a túlzott protekcionizmus nem megoldás - nyilatkozta Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter a tárca szerdai közleménye szerint.
2024. 06. 13. 14:30
Megosztás:

Cseh konzorcium vásárolta meg a Foxpost csomagküldő szolgálgatót

A cseh Packeta csomagküldőt is tulajdonló pénzügyi befektetőkből álló konzorcium vásárolta meg a szektortárs Foxpostot magyar tulajdonosaitól - tájékoztatták az MTI-t szerdán a felek.
2024. 06. 13. 14:00
Megosztás:

A jó irodai forgószék ergonomikus, kényelmes és tartós

Biztos számodra is egyértelmű, hogy nem csak azért érdemes minőségi és modern forgószékeket használni az irodai adminisztratív munkák végzésekor, mert stílusosak és professzionális megjelenést kölcsönöznek az irodatérnek, hanem mert sok más számos előnnyel is jár a beszerzésük.
2024. 06. 13. 13:30
Megosztás:

Mérséklődött az ingatlanpiaci forgalom májusban

Mérséklődött a magyarországi ingatlanpiaci forgalom májusban áprilishoz képest, de 2023. azonos időszakát 7,5 százalékkal felülmúlta, és a 2022-esnél is magasabb volt - közölte a Duna House (DH) szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 13. 13:00
Megosztás:

Átadták Az utazó magazin legjobb turisztikai szolgáltatóknak járó díjait

Átadták Az utazó magazin szavazása alapján 2023-as teljesítményüket értékelve a legjobb magyarországi és határon túli turisztikai szolgáltatóknak járó díjakat szerdán Budapesten.
2024. 06. 13. 12:30
Megosztás:

Gyorssegéllyel támogatja a Katolikus Karitász a vihar sújtotta településeket

Ötmillió forint gyorssegéllyel támogatja a Katolikus Karitász az ország nyugati felének azon településeit, ahol az elmúlt napok viharai a legnagyobb pusztítást okozták.
2024. 06. 13. 12:00
Megosztás:

Az előző év a korrekcióé volt a biztosítók, a pénztárak, a tőkepiaci szereplők számára

A korábbi jelentős eszközleértékelődés után a tavalyi a korrekció éve volt a biztosítóknál, pénztáraknál, valamint a tőkepiacokon, és a háztartások bruttó pénzügyi vagyona is jelentősen emelkedett - mondta Szeniczey Gergő, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten.
2024. 06. 13. 11:30
Megosztás:

Az elektromos járműgyártás Kínában tisztességtelen támogatásokban részesül

Az Európai Bizottság vizsgálata szerint az akkumulátoros elektromos járműgyártás Kínában tisztességtelen támogatásban részesül, ami gazdasági kárral fenyegeti az Európai Unió elektromos járműgyártásban érdekelt vállalatait, valamint hátrányos lehet a kínai gyártmányok uniós importőreire, felhasználóira és fogyasztóira, ezért ideiglenes kiegyenlítő vámok bevezetését helyezte kilátásba - tájékoztatott az uniós bizottság szerdán.
2024. 06. 13. 11:00
Megosztás:

Az elektromos járműgyártás Kínában tisztességtelen támogatásokban részesül

Az Európai Bizottság vizsgálata szerint az akkumulátoros elektromos járműgyártás Kínában tisztességtelen támogatásban részesül, ami gazdasági kárral fenyegeti az Európai Unió elektromos járműgyártásban érdekelt vállalatait, valamint hátrányos lehet a kínai gyártmányok uniós importőreire, felhasználóira és fogyasztóira, ezért ideiglenes kiegyenlítő vámok bevezetését helyezte kilátásba - tájékoztatott az uniós bizottság szerdán.
2024. 06. 13. 11:00
Megosztás:

A NAV több ezer hamis alkatrészt és autódiagnosztikai eszközt szűrt ki a piacról tavaly

Csaknem 3000 hamis autóalkatrészt, autódiagnosztikai eszközt és szoftvert szűrt ki a piacról tavaly a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a Járműipari Forgalmazók Szellemi Tulajdonvédelmi Szakmai Egyesületének (JAF) szakmai támogatásával.
2024. 06. 13. 10:30
Megosztás:

A gépbeszerzési nehézségek miatt nőtt a gépi bérmunka iránti igény az agráriumban

A gazdálkodók 81 százaléka számolt be arról, hogy a tartósan alacsony terményárak miatt kieső bevételek miatt az elmúlt egy év során volt olyan tervezett gépvásárlása, amit végül el kellett halasztania - derül ki az Agroinform.hu legutóbbi felméréséből. Ebben a helyzetben tovább nőtt a gépi bérmunka jelentősége, amely tevékenység jellemzőit a mezőgazdasági portál alábbi elemzése mutatja be.
2024. 06. 13. 10:00
Megosztás:

Meghosszabbítja a Kormány a diákhitelekre érvényes kamatstopot

Meghosszabbítja a kormány a diákhitelekre érvényes kamatstopot. A szabad célú Diákhitel kamata a tervek szerint az év második felében is marad 7,99%. A Bankmonitor szakértői megvizsgálták, ez mennyire kedvező a jelenlegi piaci hitelkonstrukciókhoz képest.
2024. 06. 13. 09:30
Megosztás:

Autós utazást tervezel? – Most akár 200 kilométernyi üzemanyag árát kaphatod vissza

Hivatalosan is itt a nyár, és most már dönteni kell, hol töltjük a vakációt. Időpont és szállás kiválasztása mellett érdemes megtervezni a kiadásokat is, hogy legyen keretünk szórakozásra és felhőtlen kikapcsolódásra. Az okos tervezésben segít az OTP Bank Hitelkártya kampánya, amellyel 200 kilométernyi üzemanyagköltséget lehet megspórolni.
2024. 06. 13. 09:00
Megosztás:

Nemzetközi tulajdonoshoz kerülhet a Foxpost, a sikeres magyar startup

Nemzetközi tulajdonossal folytathatja a további dinamikus növekedést a Foxpost, miután a csomagautomata vállalatot értékesítette a Wallis Csoport és a Trueway. A vevő a cseh Packetát is tulajdonló befektetői konzorcium, amely minden zárási feltétel teljesülése után válhat a sikeres magyar startup tulajdonosává.
2024. 06. 13. 08:30
Megosztás:

Hogyan előzi meg a Rollblock (RBLK) a Polkadotot (DOT) és a Litecoint (LTC) a 200-szoros ROI tervével?

A kriptopiac egyre versenyképesebb, és az új projektek kiszorítják a régebbieket a kriptovaluta ranglétrájáról.
2024. 06. 13. 08:00
Megosztás:

KRIPTO HÍREK: A Binance elérte a 200 millió felhasználót, a Bitcoin tranzakciós díjai az egekbe szöktek, és az előértékesítési szuper sztár új trendet indít

A Binance megszilárdította státuszát a legnagyobb kriptotőzsdéként, miután elérte a rekord 200 millió felhasználót. Ezzel a Binance az összes kriptotőzsde felhasználóinak hatalmas 36%-át birtokolja. Más hírek szerint a Bitcoin hálózata által felszámított tranzakciós díjak történelmük során először lépték túl a 195 dollárt.
2024. 06. 13. 07:25
Megosztás:

Személyre szabja az ügyfelek védelmét az Erste, a költési szokásokhoz igazodik a kötelező napi limit

A korlátok néha jók, főleg, ha csalók akarják ellopni a pénzünket. Az Erste ezért személyre szabott, az egyéni költési szokásokhoz igazított átutalási limitet állít be lakossági ügyfeleinek. A Magyar Nemzeti Bank ajánlása nyomán mindenkinél kötelező lesz beállítani a számlát védő korlátot: ez képes megakadályozni, hogy a csalók azonnal minden pénzt el tudjanak vinni. A limitet persze mindenki szabadon saját maga is beállíthatja, módosíthatja, valamint ideiglenes, legfeljebb 12 óráig élő időzáras limitet is megadhat, ha mégis többet szeretne költeni.
2024. 06. 13. 07:00
Megosztás:

Irodapiac: kisebb bérlemények, nagyobb elvárások

A bérlői és a bérbeadói oldalon egyaránt bizonytalanság, kivárás jellemzi a hazai irodapiacot, amelynek meghatározó szereplőire a jövő évtől kezdve vonatkoznak már az ESG jelentéstételi kötelezettségek. Az irányelvek ugyan már ismertek, de a részletszabályokra még várni kell. Kákosy Zsolt MBA MRICS, az ICON property management szenior igazgatója úgy látja, hogy az új követelményrendszer felerősíti a piac polarizációját, az nyer, aki időben felkészül a változásokra.
2024. 06. 13. 06:30
Megosztás:

A celebek ideje lejárt? Így változik a vásárlói magatartás 2024-ben

Egyre tudatosabb vevők, kevésbé hatnak már rájuk a hagyományos vásárlásösztönző reklámok. A celebek szintén kezdik elveszíteni a befolyásolási képességüket, már a véleményvezérekre is csak akkor hallgatnak igazán a követőik, ha szakmai érvekkel keresik a figyelmüket – derül ki az EY legfrissebb, 30 országban több mint 23 000 fogyasztó megkérdezésével készült nemzetközi kutatásából.
2024. 06. 13. 06:00
Megosztás: