Hová tart ezután a Chainlink (LINK) és a Near Protocol (NEAR) árfolyama? A KangaMoon (KANG) a legjobb Meme érmék között szerepel befektetési szempontból

A jelenlegi kriptopiac forr és izgatottsággal teli, olyan érmékkel, mint a Chainlink (LINK) és a Tron (TRON), amelyek a piaci tőke szerint a legjobb tíz kriptopénzek között próbálnak helyet szerezni, miközben megkérdőjelezik a DOGE dominanciáját.

Hová tart ezután a Chainlink (LINK) és a Near Protocol (NEAR) árfolyama? A KangaMoon (KANG) a legjobb Meme érmék között szerepel befektetési szempontból

Különösen a Chainlink token mutatott figyelemreméltó fejlődést az év eleje óta. Annak ellenére, hogy január elején 13 dollárra esett vissza az ára, azóta lendületesen nőtt, és most határozottan a 19 dolláros árszint felett áll, sőt áttörte a 20 dolláros falat is. Azonban jelenleg kihívásokkal szembesül és igyekszik konszolidálódni az elért árfolyamszinteken.

Egy másik világot is vizsgálv a NEAR Protocol (NEAR) token magasabb szintek felé halad, az elmúlt hónapban bikapiaci trendet mutatva.

Közben a KangaMoon (KANG) kripto feltűnő erőként jelenik meg a meme érmék piacán. Bár még mindig az előértékesítési fázisának korai szakaszában van, a kripto már több mint 480 ezer dollárt gyűjtött össze a presale ezen korai időszakában. Érdemes kicsit elmélyülnünk ennek az új mém-érmének a világában.

A KangaMoon (KANG) bejelentkezik a következő legjobb meme érmének befektetési célból, melynek ereje a dinamikus kereseti modelljében van

A KangaMoon (KANG) jelenleg a token előértékesítésének második szakaszában van, és gyors növekedést tapasztalt az aktuális presale kampány során. Figyelemre méltóan a projekt már több mint 324 000 dollárt gyűjtött össze token értékesítésből, ami magában foglalja az első előértékesítési szakaszban elért 200 000 dollárt is. Jelenlegi árfolyama 0,0075 dollár, a natív KANG token erős versenytársa kíván lenni a legjobb meme érméknek.

Különösen figyelemre méltó, hogy a KANG ára jelentős, 50%-os emelkedést produkált, ezáltal a korai beszállóknak jelenleg már 50%-os megtérülést (ROI) biztosítva. A natív KANG token szolgál elsődleges valutaként a KangaMoon ökoszisztémában, melyet az ERC-20 token szabványra építettek fel, amely biztosítja, hogy a tranzakciók ne járjanak további díjak kivetésével.

Bár a projekt kifejezett célja az 55,04 milliárd dolláros NFT piaci érték és a 614,91 milliárd dollárra becsült blockchain játékipar pozitív befolyásolása, melynek érdekében a KangaMoon összefonja a közösségi médiát, a játékokat és a blokkláncot, hogy olyan platformot hozzon létre, ahol a játékosok különböző versenyekben való részvétellel nyereményeket és díjakat nyerhetnek.

Ahelyett, hogy várna, hogy a tőzsdék belistázzák a tokeneket, a KangaMoon jelenleg azokat jutalmazza, akik aktívan részt vesznek a közösségben, KANG tokenekkel. A felhasználók ugyancsak létrehozhatják a saját játékfiguráikat és digitális tárgyaikat, majd azokat valós jutalmakért cserélhetik el. Még ha csak nézed is a játékokat, akkor is kaphatsz jutalmakat a játék eredményeire való fogadás révén.

A jelenlegi, 0,0075 dolláros token árával élve, a potenciális befektetők akár 150%-os megtérülésre is számíthatnak az előértékesítési kampány befejezése előtt. Ráadásul a résztvevők azonnal elkezdhetik a jutalmak gyűjtését, egyszerű tevékenységekkel, mint például a tweetek megosztása és kommentek írása a projekt közösségi média felületein. A KANG token jelentős potenciállal rendelkezik a meme érmék piacára való intenzív betörésre.

A Chainlink (LINK) túllépheti ellenállási zónáját, ha legyőzi a medvék nyomását

Több szempontot is megvizsgáva a Chainlink árfolyamgrafikonja alapvetően biztató képet mutat, tekintettel arra, hogy az elmúlt évben 163,48%-os nyereséget is képes volt felhalmozni. A Chainlink erősen tartotta magát heti ársávjában, ami $17,80 és $19,62 között húzódott, ahonnan március 2-án  sikeresen tudott kitörni, és azóta is őrzi a $20 fölötti árfolyamszinteket.

Bár a Chainlink az elmúlt hónapban több mint 14,6%-ot nyert, a kriptó most próbálja konszolidálni árfolyamát és megőrizni a megszerzett 20 USD fölötti tartományt, a Chainlink token az elmúlt héten 9,5%-os nyereséget könyvel el.

A Chainlinknek előrejelzések szerint még mindig jelentős növekedési potenciál van az altcoinban március végéig. Szakértők szerint a token egy kritikus ponton van, ahol egy másik meteorikus emelkedés is bekövetkezhet, attól függően, hogy a Bitcoin blokkjutalmának felére csökkentése milyen hatást gyakorol rá.

A Near Protocol (NEAR) Új Csúcsokat Ér El, Miközben Fenntartja a Bikapiaci Kilátásokat

A Near Protocol (NEAR) token az elmúlt év során lenyűgöző teljesítményt mutatott, az év elején a érme több mint 70%-kal száguldott fel. Összességében a Near Protocol egy 72,17%-os éves emelkedést mutat, ami általában bikapiaci kilátásokat tükröz.

Bár a Near Protocol február elején alacsonyabb szintekre esett vissza, a token jelenleg egy erős heti ársávot tart fenn, ami $3,11 és $4,17 között mozog. A token azonban újabb tartományokba is betérhet, mivel a közösség 89%-os értékelést ad a NEAR tokennek.

A Near Protocol az elmúlt hónapban 32,42%-kal, az elmúlt 7 napban pedig összesen 17,06%-kal emelkedett, ami azt mutatja, hogy a NEAR továbbra is folytatja a bikapiaci rallyt. A NEAR Protocol árgrafikonjának megtekintése során van esély arra, hogy a trend hamarosan erőteljesebb lendületet kap, ahogy az ellenállási szintekhez közeledik.

Fedezd fel ma a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozzon a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Ezért kapott bírságot az UniCredit Bank

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) több mint 28 millió forint bírságot szabott ki az UniCredit Bankra a pénzmosás- és terrorizmusfinanszírozás-megelőzési tevékenysége kapcsán feltárt hiányosságok miatt; a hiányosságok nem veszélyeztetik a hitelintézet biztonságos működését - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 16:00
Megosztás:

Kiderült, mennyire produktívak a magyar cégek

A hibrid munkavégzésre hosszabb távon is fel kell készülnünk: a magyar szellemi munkát végzők több mint egyharmada legalább egy-két napot otthonról dolgozik – ez is kiderül Magyarország első országos reprezentatív produktivitás-kutatásából. A megkérdezettek negyede arra számít, hogy amikor a vállalati IT-helpdeskhez fordul, nem fogják érteni egymást, mert más nyelvet beszélnek. A többség sem közös tudástárat, sem kollaborációs eszközt nem vesz igénybe a munkája során, a feladatok nyilvántartására és átadására pedig legtöbben Excelt használnak az erre kifejlesztett alkalmazások helyett. A kutatás alapján felállított produktivitás-index számszerűen is megmutatja, mennyire dolgoznak hatékonyan a magyar fehérgallérosok.
2024. 04. 20. 15:00
Megosztás:

Megállapodást kötött a Duna House és az OTP Ingatlanpont

Együttműködési megállapodást írt alá a Duna House és az OTP Ingatlanpont, ezáltal a két országos közvetítői hálózat a kizárólagos megbízásaiknál keresztértékesítési lehetőséget biztosít egymásnak - közölte a két szervezet közös közleményben pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 14:00
Megosztás:

Mennyivel drágább a benzin Magyarországon?

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt. A magyarországi átlagár 3,2 százalékkal magasabb a régiós átlagértéknél. A dízel üzemanyag heti átlagos ára Magyarországon 654 forint volt, ami 31 forinttal, 5 százalékkal haladta meg a régiós 623 forintos átlagárat - jelentette pénteken első alkalommal kiadott kísérleti üzemanyagár-statisztikájában a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 04. 20. 13:00
Megosztás:

Megnyitott Esztergom első McDonald’s étterme

A mai napon megnyílt Esztergom város első McDonald’s étterme. A beruházás megvalósítása közel kétszáz ember, több mint 7 hónapon át tartó összehangolt munkáját igényelte. A Simor János utcában kialakított egységben a „Jövő Élménye” koncepciónak megfelelően kiemelt szerepet kapott az innováció és a digitális fejlesztés. A korszerű étterem több mint 70 ember számára biztosít munkalehetőséget. Az akadálymentesített vendégtérben 90, a teraszon további 30 ülőhely várja a vendégeket, az új egységgel pedig a McCafé is megérkezett a városba.
2024. 04. 20. 12:00
Megosztás:

Bővült a falugazdász-hálózat és a kamarai tagoknak nyújtott szolgáltatások köre

Az új Közös Agrárpolitika jelentette kihívásokra reagálva átalakította és mintegy 700 fősre bővítette falugazdász-hálózatát a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara; a falugazdászok 2024 áprilisától falugazdász tanácsadóként az eddigieknél is szélesebb körben támogatják majd a gazdálkodók munkáját - jelentette be pénteki közleményében a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).
2024. 04. 20. 11:00
Megosztás:

Így emelkedtek a casco díjak az első negyedévben

Az idei első negyedévben megkötött teljes körű casco-szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, 5,9 százalékkal magasabb, mint az előző év hasonló időszakában - közölte a saját adatai alapján az Insura.hu biztosításközvetítő pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 10:00
Megosztás:

Növelte árbevételét a L'Oréal

A francia L'Oréal SA csoport, a világ egyik legnagyobb kozmetikai gyártójának árbevétele 11,24 milliárd euró volt az idei első negyedévben, 8,3 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. Összehasonlítható alapon az árbevétel 9,4 százalékkal nőtt.
2024. 04. 20. 09:00
Megosztás:

Az ellenglobalizáció és Kína külpolitikája

Április 18-án, a Lónyay-Hatvany villában megtartott Counter-Globalization and China’s Foreign Policy című előadás meghívottja Yan Xuetong, a Tsinghua Egyetem világhírű politológia professzora és az egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Intézetének dékánja volt. Miután felvázolta álláspontját azzal kapcsolatban, hogy miként látja Kína és az USA viszonyát, illetve a világ többi, kisebb gazdasági potenciállal rendelkező ország pozícióját, Dr. Eric Hendriks, a Danube Institute vendégkutatója és Dr. Eszterhai Viktor, a Lukács János Stratégiai és Politikai Intézet tudományos munkatársa intéztek hozzá kérdéseket.
2024. 04. 20. 08:00
Megosztás:

Bitcoin láz: a három legnépszerűbb altcoin, amit a kriptobálnák vásárolnak a felezés előtt

A Bitcoin felezési esemény körüli izgalom lázba hozta a befektetőket, az elemzők pedig jelentős növekedést jósolnak a kriptovaluták többségének. A kriptobálnák stratégiák szerint mozognak, ígéretes eszközöket halmozva fel. Jelenleg a KangaMoon (KANG), a Cardano (ADA) és az Ethereum (ETH) került a figyelmük középpontjába. Miközben az Ethereum és a Cardano már jól ismert nevek a top kriptovaluták között, a szakértők úgy vélik, hogy a KANG lehet a leginkább figyelemre méltó P2E érme a közelgő bikapiacban.
2024. 04. 20. 07:00
Megosztás:

Agrártámogatások: akár több évre is előfinanszírozást nyújt az MBH Bank

Tovább bővítette a mezőgazdasági támogatások előfinanszírozásának lehetőségeit az MBH Bank. A hitelintézetnél már nemcsak az aktuális évre, hanem akár egyszerre három évre is igényelhetik a gazdák az Egységes Kérelmek keretében járó támogatások előfinanszírozását. A gyors, egyszerű és rugalmas lehetőség megkönnyítheti az agrárvállalkozások számára, hogy forráshoz jussanak egy olyan időszakban, amikor még inkább megnőtt a likviditás biztosításának jelentősége a zökkenőmentes működés fenntartása érdekében.
2024. 04. 20. 06:00
Megosztás:

Héthavi csúcsra nőtt a spanyolországi fogyasztói bizalom

A spanyolországi fogyasztói bizalmi mutató héthavi csúcsra javult márciusban a spanyol Szociológiai Kutatóközpont (Centro de Investigaciones Sociológicas) pénteken közzétett adatai szerint.
2024. 04. 20. 05:00
Megosztás:

A jelenlegi munkaerőpiaci helyzet a bővülésre kész vállalatoknak kedvez

Továbbra is aktív munkavállalói jelenlét tapasztalható a hazai munkaerőpiacon. Az előző negyedévhez hasonlóan 2024 első három hónapja alatt közel 20%-kal több jelentkezés történt, mint egy évvel korábban. Nógrád és Bács-Kiskun vármegyék kivételével mindenhol nőtt a jelentkezések száma, legnagyobb arányban Jász-Nagykun-Szolnok, Borsod-Abaúj-Zemplén és Baranya vármegyékben – derül ki a Profession.hu legújabb negyedéves jelentéséből.
2024. 04. 20. 04:00
Megosztás:

A jelentős aranytartalék erősíti az ország stabilitását

A jelentős aranytartalék erősíti az ország stabilitását a gazdaság, a pénzügyi rendszer megítélését - írta Veres István, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) igazgatója az MNB pénteken közzétett szakmai cikkében, felhívva a figyelmet arra is, hogy az MNB a régió és a világ egészében megjelenő keresletnövekedést megelőzve többszörözte meg aranytartalékát.
2024. 04. 20. 03:00
Megosztás:

Elindult az új agrártámogatási honlap

Új honlapon, a kap.gov.hu oldalon érhetőek el a 2023-2027 közötti időszakra vonatkozó, magyar Közös Agrárpolitika Stratégiai Tervvel összefüggő információk - közölte az Agrárminisztérium csütörtökön az MTI-vel.
2024. 04. 20. 02:00
Megosztás:

Itt a bruttósított nyugdíjrendszer! Amikor a nyugdíjasok is adót fizetnek a nyugdíjból

Mit jelent pontosan a bruttósított nyugdíjrendszer? Ki járna jól és ki rosszul a bruttósított nyugdíjrendszer bevezetésével? Dr. Farkas András nyugdíjszakértő - akit sokan mint NyugdíjGuru ismernek - magyarázta ezt el az ATV egy korábbi műsorában mindenki számára érthetően.
2024. 04. 20. 01:00
Megosztás:

A CHP kriptó token robbanhat - 1 millió dolláros versenysorozat indul

A GambleFi szektor szupersztárja bejelentette garantált, 1 millió dolláros versenysorozatát. De mit jelent mindez a CHP kriptó token árfolyama számára?
2024. 04. 20. 00:01
Megosztás:

Csúcsot döntött a csehországi személyautó-gyártás

Az első negyedévben éves szinten 11,5 százalékkal 394 443 darabra nőtt a személyautó-gyártás Csehországban - közölte a cseh autóipari szövetség csütörtökön Prágában. A közlemény szerint ez az eddigi legmagasabb első negyedévi termelési adat.
2024. 04. 19. 23:00
Megosztás:

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

A Rába Járműipari Holding Nyrt. csütörtöki közgyűlése, az igazgatóság javaslatának megfelelően úgy határozott, hogy a járműgyártó vállalat idén sem fizet osztalékot - közölte a győri székhelyű cég a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön.
2024. 04. 19. 22:00
Megosztás:

Márciusban csökkentek a német termelői árak

Németországban a termelői árak 2,9 százalékkal csökkentek márciusban az egy évvel korábbiakhoz képest az előző havi 4,1 százalékos esést követően, ezzel már a kilencedik egymást követő hónapban jegyeztek fel éves csökkenést - közölte a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis pénteken.
2024. 04. 19. 21:00
Megosztás: