Íme két kriptopénz, amik most különösen jól teljesítenek

A sokak által ismert és szeretett zöld békás PEPE token értéke mindössze egyetlen hét alatt 55 százalékkal növekedett.

Íme két kriptopénz, amik most különösen jól teljesítenek

Ezzel a Pepe továbbra is egyike azon kevés 2023-ban megjelent mém tokennek, ami továbbra is képes a számottevő növekedésre.

A Pepe írásunk idején a világ harmadik legnagyobb mém tokenje és amennyiben az erősödés tartós marad, még a Shiba Inut is megelőzheti méretben.

Eközben azonban egyre többen kapják fel a fejüket a Meme Kombatra, mivel a projekt akár még a Pepe sikereit is képes lehet felülmúlni.

160 százalékot ugrott a Pepe értéke

Jelenleg a PEPE tokeneket 0.00000162 dollárért lehet elérni, miután 6 egymást követő napon is emelkedni tudott az árfolyam.

A 0.00000135 dolláros ellenálláson gond nélkül áttörtek a bikák, így az árfolyam július óta nem látott szintet tudott elérni.

Ennek köszönhetően a Pepe értéke 160 százalékkal magasabb érhető el, és nem zárható ki, hogy további növekedésre lehet számítani. A most látható mozgás már csak azért is elképesztő, mivel az indulást követő siker után sokan leírták a tokent.

Ezzel szemben az előző időszakban látott erősödés során gyakran lehetett látni napi 300 millió dollárnál is magasabb kereskedési volumeneket. Sőt, a kiugrás idején 24 óra alatt közel 600 millió dollár értékben cseréltek gazdát a tokenek.

pepe price chart árfolyam grafikon

Vagyis elmondható, hogy a kereskedők számára egyáltalán nem számít régi lemeznek a PEPE, sőt.

Elnézve a Pepe X profilját, továbbra is gyors növekedést láthatunk a felhasználók számában, ezért mostanra az oldalt már közel 360,000 felhasználó követi.

Továbbá a mostani futamnak hála még a CoinMarketCap legnépszerűbb tokenjei közé is be tudott kerülni átmenetileg a projekt.

Bár a Pepe továbbra is minimális felhasználási móddal rendelkezik, ez úgy látszik egy kicsit sem riasztja vissza a befektetőket. Azonban pontosan ezért a most csatlakozóknak érdemes felkészülni a magas volatilitásra is.

Az altcoinok között exponenciális növekedést láthatunk

A Pepe mostani sikere csak egy apró részlete a teljes szektorban zajló rallynak. 

Szokás szerint a Bitcoin töri az utat, amit az Ethereum mellett a legtöbb altcoin követ.

A mém kriptók népszerűsége elsősorban az elképesztő megtérülési lehetőségben rejlik. Mivel a legtöbb ilyen projekt viszonylag alacsony mérettel rendelkezik, így egyáltalán nem ritka az 500-, sőt akár 1000 százalékos növekedés sem a korai fázisokban.

Vagyis amit a 2021-ben a “minden rally” idején láthattunk, az a jelenség egyre inkább kezd most is kibontakozni.

MK vásárlása itt

A következő nagy dobás a Meme Kombat lehet?

A Pepe, DOGE, vagy akár a SHIB tokenekkel a legnagyobb probléma az, hogy mostanra a kezdeti bevételeket szinte lehetetlen lenne elérni.

Ezzel szemben azonban a Meme Kombat korai befektetői könnyedén érhetnek el egészen elképesztő hozamokat.

Nem csupán a projekt virális jellegéből kifolyólag hanem azért is, mivel a az ERC-20 MK tokenek izgalmas felhasználási móddal fognak a kezdetektől fogva rendelkezni.

A felhasználók különböző népszerű mém tokenek kabaláinak harcaira köthetnek fogadásokat, amivel kimagasló mennyiség MK-hoz juthatnak majd hozzá.

A csaták minden lényeges eleme on-chain adatok formájában is elérhető lesz, továbbá ezeket egy fejlett mesterséges intelligencia vezényli majd le. Vagyis nem csupán a maximális transzparencia garantált, hanem egyúttal a harcok véletlenszerűsége is.

Izgalmas csavar azonban az, hogy a fogadási rendszerhez kizárólag azok férhetnek majd hozzá, akik lekötötték az MK tokenjeiket. Hála azonban az on- és off-chain egyedi ötvözésének, a jutalomként megszerzett MK-ért semmilyen költség nem kerül felszámításra.

Vagyis lényegében ingyenesen férhetsz hozzá a jutalmadhoz, amit azonnal fel is használhatsz a fogadásokhoz.

Mostanra a Meme Kombat csapatának sikerült közel 3 millió dollárt összegyűjteni és a fejlesztők tervei szerint akár már januárban elérhetővé válhat az MK több kriptotőzsdén.

Amennyiben felkeltette a projekt az érdeklődésed, abban az esetben a vásárlást el tudod végezni ETH, USDT és BNB használatával egyaránt.

Ha szeretnéd a projektek alaposabban is megismerni, látogass el a Meme Kombat magyar nyelvű weboldalára, még ma!

Irány a Meme Kombat oldala!

Ez is érdekelhet: 

Az arany értékét követve 700 000 dollár lehet hamarosan a Bitcoin

Öt kötelező kriptovaluta, amit figyelned kell 2024-ben

A 20 legjobb kriptovaluta befektetés 2023-ban

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Emelte a tétet a Vertikal Group Nyrt.

A Vertikal Group Nyrt. csaknem 94,8 millió darab új részvényt bocsátott ki 928 millió forint értékben, az így befolyt forrást finanszírozási és fejlesztési célokra használja fel - tájékoztatta az MTI-t a környezetgazdálkodással foglalkozó társaság pénteken.
2024. 03. 04. 15:30
Megosztás:

Új rendszert fejlesztett ki az Ipsum-Tech Kft.

Intelligens, benzinkutakon működtethető szélvédőmosó rendszert fejlesztett ki a budapesti székhelyű, autószervizeléssel foglalkozó Ipsum-Tech Kft. a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal 201 millió forintos támogatásával - közölte a cég az MTI-vel.
2024. 03. 04. 15:00
Megosztás:

Lassú, de biztos ütemben csökken a brit feldolgozóipar

Lassuló ütemben ugyan, de továbbra is csökken a brit feldolgozószektor aktivitása a pénteken ismertetett havi mérőszámok alapján.
2024. 03. 04. 14:30
Megosztás:

Mennyire alacsony már az USA infláció ahhoz, hogy a kamathoz nyúljanak?

Több, mint fél tucat Fed-jegybankár szólalt meg pénteken, és megjelent a központi bank féléves rendszerességű monetáris politikai jelentése, ami Jerome Powell e heti kongresszusi meghallgatásának alapját adhatja.
2024. 03. 04. 14:00
Megosztás:

Többet keresnek a nők Romániában mint a férfiak!

A női munkavállalók átlagbére meghaladta a férfiakét Romániában - írja az Agerpres a bukaresti munkaügyi minisztérium közleménye alapján.
2024. 03. 04. 13:30
Megosztás:

Összefog a szakma a lakáspiacért

Széles körű szakmai összefogással javaslatcsomag készült a magyar lakásállomány megújítására, amely hozzájárulhat a magyarok életminőségének és az ország energiafüggetlenségének növeléséhez is - tájékoztatta az Egyensúly Intézet pénteken közleményben az MTI-t.
2024. 03. 04. 13:00
Megosztás:

Változás az Antenna Hungária vezetőségében

Az Antenna Hungária Zrt. (AH) vezérigazgatói pozícióját március elsejétől Papp-Gerlei Gyöngyvér korábbi vezérigazgató-helyettes veszi át Blénessy Lászlótól - közölte az AH anyavállalata, a 4iG távközlési és informatikai társaság pénteken a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
2024. 03. 04. 12:30
Megosztás:

Reszkess Elf Bar és Poco Bar! Harcot indít a NAV a cigaretta feketekereskedelemmel szemben!

Az illegális dohánykereskedelemmel szemben 2023. nyarán alakított munkacsoportot az adóhivatal, amely legújabb intézkedésként egyeztetésre hívta a piaci szereplőket, valamint az Országos Dohányboltellátó Kft. és a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága képviselőit - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-vel.
2024. 03. 04. 12:00
Megosztás:

Jót tehet a lakásbiztosítási piacnak a havi célzott kampány

Élénkítheti a lakásbiztosítási piacot Magyarország első lakásbiztosítási kampánya - mondta pénteki sajtótájékoztatóján Budapesten a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) közigazgatási államtitkára.
2024. 03. 04. 11:30
Megosztás:

Bővült az Út az egészséghez program

Az iszkaszentgyörgyi kastélyparkkal bővült tovább a Budapesti Szent Ferenc Kórház szív- és érrendszeri betegségek megelőzésért létrehozott kardioösvény-programja - közölte az aktív Magyarországért felelős államtitkárság pénteken az MTI-vel.
2024. 03. 04. 11:00
Megosztás:

Vegyes nyitás a vezető nyugat-európai tőzsdéken

Vegyesen indítottak a főbb nyugat-európai tőzsdemutatók hétfőn.
2024. 03. 04. 10:30
Megosztás:

Iránykereséssel nyithat ma a tőzsde

Iránykereséssel nyithat hétfőn a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint.
2024. 03. 04. 10:00
Megosztás:

Vegyes mozgás az ázsiai tőzsdéken

Vegyesen mozogtak a vezető ázsiai tőzsdék hétfőn.
2024. 03. 04. 09:30
Megosztás:

Szakszerű arcápolás felnőttkori pattanások esetén

Bizonyára veled is előfordult már, hogy pont egy fontos esemény napján bukkant elő egy pattanás az arcodon. Ez bosszantó tud lenni, ám a serdülőkor velejárója. Azonban ha felnőttként is gyakran szembesülsz ezzel, érdemes jobban utánajárni az okának. 
2024. 03. 04. 09:10
Megosztás:

Hová tart ezután a Chainlink (LINK) és a Near Protocol (NEAR) árfolyama? A KangaMoon (KANG) a legjobb Meme érmék között szerepel befektetési szempontból

A jelenlegi kriptopiac forr és izgatottsággal teli, olyan érmékkel, mint a Chainlink (LINK) és a Tron (TRON), amelyek a piaci tőke szerint a legjobb tíz kriptopénzek között próbálnak helyet szerezni, miközben megkérdőjelezik a DOGE dominanciáját.
2024. 03. 04. 08:30
Megosztás:

Vegyes forintmozgás reggel

Vegyesen alakult a forint árfolyama hétfő reggel a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 03. 04. 08:30
Megosztás:

Februárban lassult az euróövezeti infláció

Az elemzői várakozásoknál kevésbé lassult az euróövezeti éves infláció februárban az EU statisztikai hivatala, az Eurostat pénteken ismertetett előzetes adata szerint.
2024. 03. 04. 08:00
Megosztás:

Képes lehet ez a DeFi kriptó potenciális 100-szoros növekedésre, kihívást jelentve a BNB (BNB) és az Arbitrum (ARB) számára?

Az április végéig várható Bitcoin felezés hatására, néhány új DeFi projekt is komoly meglepetésekkel szolgál. Ennek az élvonalában áll a Pullix (PLX) token, amely jelentős figyelmet kapott az elmúlt időszakban a kriptopiac szereplőitől. A kriptovilágot figyelő befektetők optimisták, és úgy vélik, hogy a Pullix egyedi tulajdonságainak és remek indulásának köszönhetően versenybe szállhat akár a BNB (BNB) vagy az Arbitrum (ARB) ellen, amikor beköszönt a Bitcoin feleződés ideje. További részletek vendégbejegyzésünkben.
2024. 03. 04. 07:30
Megosztás:

A NAV továbbra is ügyfelei rendelkezésére áll

Március elsejétől az adóhivatal általános tájékoztatási tevékenységét az országos illetékességgel működő tájékoztatási igazgatósága látja el, az ügyfelek továbbra is a megszokott csatornákon kérhetnek segítséget adózási kérdésekben - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-vel.
2024. 03. 04. 07:00
Megosztás:

Februárban felfelé ívelt a BUX

Februárban is folytatódott a BUX-index emelkedése a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT), a részvényforgalom azonban csökkent januárhoz képest.
2024. 03. 04. 06:00
Megosztás: