Kriptovaluta Árfolyam Előrejelzések: Ethereum (ETH), Arbitrum (ARB) és Meme Moguls (MGLS)

Az új év sok ígéretet hozott számos token számára a kriptopiacokon. Azonban csak néhányan tartották meg a bikapiaci lendületüket február hónapra is. Például az Ethereum (ETH) és az Arbitrum (ARB) tokenek egyaránt január elején mutatta be egy ralit, majd később visszakorrigáltak. Ugyanakkor a Meme Moguls elővásárlásának robbanásszerű népszerűsége a tokent az év legjobb kriptovalutái közé emelte befektetési szempontból. Szakértők jelentős, akár 100-szoros hozamokat jósolnak a játék március 11-i bevezetése után.

Kriptovaluta Árfolyam Előrejelzések: Ethereum (ETH), Arbitrum (ARB) és Meme Moguls (MGLS)

A Meme Moguls (MGLS) előértékesítése szárnyal, miközben a token hatalmas hozamlehetőségeket rejteget

A Meme Moguls (MGLS) elővásárlás kezdete óta a token több mint 90%-os hozamot mutatott be azoknak az előzően belépett befektetőknek, akik az első elővásárlási szakaszban csatlakoztak hozzá. Azonban a jó hír az, hogy a token még mindig sokat ígér, mivel továbbra is emelkedik, és több mint 100-szoros hozamot mutathat az árfolyamértéken a játék indítása után. Jelenleg az MGLS token egy kiemelkedő meme érme, amely jelentős hozamlehetőségeket kínál.

A MGLS érme a Meme Moguls platform saját tokenje. Ez a platform egy play-to-earn (P2E) virtuális játékplatform a blockchainen, ahol az emberek mémekkel kereskedhetnek egy szimulációban, hasonlóan a valódi tőzsdéhez. A csapat bejelentette, hogy a játék előzetesét elérhetővé teszik a következő hét napban.

A token jelenleg mindössze $0,0036-os áron érhető el, és ez a legjobb időszak a MGLS token megvásárlására annak érdekében, hogy az esetleges árnövekedésekre felkészüljünk. A Meme Moguls platform 30%-os bónuszt kínál azoknak a befektetőknek, akik megvásárolják a tokent. Miközben az előértékesítés 5. szakaszában járnak, a platform $10,000 értékű MGLS tokeneket ad azoknak a felhasználóknak, akik epikus kihívásokat és küldetéseket teljesítenek a Zealy platformon. Az aktuális elővásárlási szakasz epikus kihívása zajlik, így most a legjobb idő arra, hogy kihasználjuk az alkalmat, és ingyenes MGLS tokent szerezzünk.

Az MGLS token folyamatosan bizonyítja, hogy az év egyik legjobb kriptovalutája lehet növekvő lendülete és piaci hírneve miatt. A Meme Moguls már majdnem 2 millió dollárt gyűjtött az előértékesítése során, és közel 4,000 token tulajdonosa van, tehát az MGLS úgy tűnik, hogy egy potenciális blue-chip kriptovalutává válhat. Még az Ethereum és Arbitrum befektetők is kedvelik az MGLS tokent, hogy ezzel diverzifikálják befektetési portfólióikat.

A Meme Moguls elővásárlása február 28-án zárul. Ez az utolsó lehetőség az $MGLS vásárlására a listázás előtt - Látogasson el a weboldalra ma.

Az Ethereum (ETH) bullish lendülete bár csökken, a növekedés potenciálisan látható

Az Ethereum (ETH) piaci pályája hatalmas növekedést mutatott az elmúlt november óta. Az árfolyam adatok szerint az Ethereum 2023 novemberében érte el a 2,000 dolláros szintet, ami az első alkalom volt 2022 óta ebben a magsságban. Az Ethereum ára azóta egy ralit hajtott végre, elérve az év elején a 2,600 dolláros csúcsot 2024 januárjában.

Azonban az Ethereum lendülete azóta csökkent, és a token február elejére csak éppen a 2,200 dollár felett landolt. Mindazonáltal szakértők úgy vélik, hogy egy újabb bikapiaci lendület következhet be, ahogy a token újabb kitörésre készül.

Az Arbitrum (ARB) árfolyama rekordszintre ugrott (ATH - all-time high)

Kevesebb mint egy évvel az Arbitrum (ARB) indítása óta a token elérte minden idők legmagasabb árfolyamát, 2,40 dolláron január 12-én. Habár az Arbitrum ára azóta lecsökkent a 2 dolláros szint alá, a szakértők szerint a tokennek megvan az esélye, hogy elérje a 2024 első negyedévében a 7 dolláros szintet.

Az Arbitrum az elmúlt hónapban 10%-ot növekedett a CoinMarketCap árfolyamdiagramja szerint. Emellett az Arbitrum kereskedési forgalma az elmúlt héten átlagosan napi 21%-os pozitív pályát mutatott. Ez lehet egy közelgő bikapiac jele.

További információkért a Meme Moguls (MGLS) elővásárlásról:

Látogasson el a Meme Moguls oldalára | Csatlakozzon a közösséghez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Gurulnak a dollármilliók a háromkerekű Teslába

Bár még csak néhány hete érhető el, az eTukTuk előértékesítése már most rekordokat döntöget. A csapatnak ugyanis minimális idő alatt sikerült 1.2 millió dollárt is meghaladó bevételt elérni a natív TUK tokenek forgalmazásával.
2024. 02. 22. 09:33
Megosztás:

Emelkedéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén

A javuló nemzetközi befektetői hangulatnak köszönhetően pozitív tartományban indulhat a kereskedés csütörtökön a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint.
2024. 02. 22. 09:30
Megosztás:

Erősödés a vezető ázsiai piacokon, a Nikkei rekordszinten zárt

Erősödtek a vezető ázsiai tőzsdék csütörtökön, amikor a térség irányadó tőzsdéje, a tokiói börze Nikkei225 indexe 2,13 százalékos emelkedéssel rekordszinten, 39 ezer 116 ponton zárt.
2024. 02. 22. 09:00
Megosztás:

Vegyes forintmozgás reggel

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben csütörtök reggel a szerda kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 02. 22. 08:30
Megosztás:

Üzbegisztánnal tárgyaltunk

Laziz Kudratov üzbég befektetési, ipari és kereskedelmi miniszterrel, a magyar-üzbég gazdasági vegyes vizottság társelnökével tárgyalt telefonon a külgazdasági és külügyminiszter.
2024. 02. 22. 08:00
Megosztás:

Új logisztikai központok épülnek nálunk

A kormány támogatja a logisztikai szektor beruházásait, ezért 2023-ban megteremtette a logisztikai parkok jogszabályi hátterét - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel.
2024. 02. 22. 07:30
Megosztás:

A 4iG önálló vállalatba szervezi űr- és technológiai portfólióját

A bejegyzés alatt álló 4iG Space and Technology Zrt. az alapítást követően 45 százalékos tulajdont szerez a REMRED Technológiai és Fejlesztő Zrt.-ben.
2024. 02. 22. 07:00
Megosztás:

A húszi konfliktus miatt áremelkedésre lehet számítani a klímapiacon

Tucatnyi hajó megtámadása elég volt a konténerhajózás költéségének megháromszorozására, ami jelentősen megnöveli a klímaberendezések szállítási költségét.
2024. 02. 22. 06:30
Megosztás:

Megvásárolta a gönyűi erőművet a Veolia Csoport

Adásvételi szerződést írt alá a Veolia Invest Hungary és az Uniper Csoport az Uniper Hungary Energetikai Kft. 100%-os üzletrészének megvásárlásáról. A Magyarország legmodernebb és az egyik legnagyobb kombinált ciklusú gázturbinás energiatermelő egységeként számontartott gönyűi erőművet tulajdonló és üzemeltető vállalat megvásárlása jól illeszkedik a Veolia Csoport hosszú távú stratégiájába, amelynek fókuszában a magyarországi villamosenergia-ellátás hatékonyságának növelése és a megújuló erőforrások növekvő arányú felhasználása áll.
2024. 02. 22. 05:30
Megosztás:

Kiderült, milyen károktól féltjük leginkább az otthonunkat

Az Allianz lakásbiztosítási szokásokat vizsgáló kutatásában megkérdezettek több mint 85 százalékának van lakásbiztosítása. A MABISZ adatai ennél valamivel alacsonyabbak, a szövetség statisztikái alapján a hazai ingatlanbiztosítási piac telítettsége 73-74 százalék körül mozog évi 350-550 ezer új szerződéskötés mellett.[2] Az Allianz felmérése alapján a döntő többség (85,7%) elsősorban amiatt köt lakásbiztosítást, hogy az ingatlanát és a benne lévő értékeket biztonságban tudja. A kitöltők csaknem 46 százaléka bérbe adja a lakását, ezért számukra kiemelt cél, hogy így visszatéríttethessék a bérlő által okozott esetleges károkat. A válaszadók közel 40 százalékának pedig nagyon fontos a lakásbiztosítás megkötésénél, hogy baj esetén az anyagi károk megtérítése mellett asszisztencia szolgáltatásokkal segítse a biztosító a probléma megfelelő orvoslásában.
2024. 02. 22. 05:00
Megosztás:

Még ébredezik a régió ingatlanpiaca, de a bankok már hiteleznének

A nagy pénzügyi válság óta a leggyengébb évét zárja Közép-Kelet Európa ingatlanpiaca. A KPMG 10 országot felölelő kutatása szerint 2023 első három negyedévében a tranzakciók értéke mindössze a 2022-es forgalom 30 százalékát érte el. A nagy felülteljesítő a régióban Csehország, de Magyarország is a méreteinél nagyobb befektetőnek számít.
2024. 02. 22. 04:30
Megosztás:

Még mindig félünk és halogatunk – fontosnak tartjuk, mégsem járunk szűrővizsgálatokra

A bajt könnyebb megelőzni, mint kezelni – mégis csak minden ötödik magyar jár rendszeresen egészségügyi szűrővizsgálatokra. Az elmúlt két évben legtöbben vér- és laborvizsgálaton, tüdőszűrésen és fogászati ellenőrzésen vettek részt. A nők általában jóval gyakoribb látogatói a szűrővizsgálatoknak, mint a férfiak. A felvilágosítás fontosságát bizonyítja, hogy például nőgyógyászati rákszűrésen a magyar nők kétharmada vett részt az elmúlt két évben – derült ki az NN Biztosító kutatásából. Az adatok egy új egészségtudatossági szakadékra is rámutatnak a magyar társadalomban.
2024. 02. 22. 04:00
Megosztás:

Mostantól zöld alapként működik az Erste ingatlanalapja

Február közepétől ESG befektetési alapként működik az Erste Nyíltvégű Ingatlan Befektetési Alap. Ezzel az Erste alapja lett az első olyan magyarországi ingatlanalap, amely tevékenységét a fenntarthatósági, vagyis ESG szempontok (E, environmental: környezeti, S, social: társadalmi, G, governance: vállalatirányítási területek) figyelembevételével végzi. A 708 milliárd forint nettó eszközértékű Erste Nyíltvégű Ingatlan Befektetési Alap célja, hogy hozzájáruljon az éghajlatváltozás mérsékléséhez, valamint segítsen előmozdítani az éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodást. Ennek érdekében az Erste Alapkezelő Zrt. törekszik arra, hogy olyan új építésű ingatlanokba fektessen, melyek zöld minősítéssel rendelkeznek (LEED minősítési rendszer szerint „Gold” vagy a BREEAM minősítési rendszer szerint „Very Good” vagy WELL), és hosszú távon is stabil jövedelmet biztosítanak az alap befektetői számára.
2024. 02. 22. 03:30
Megosztás:

El ne felejtse befizetni a kötelező-biztosítását!

Annak a közel nyolcvanezer gépjármű-tulajdonosnak, akik az év végi kampányban, január elsejével kötöttek új kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást (kgfb), legkésőbb február 29-én éjfélig kell rendezniük esedékes díjrészletüket – hívja fel a figyelmet a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ). A szigorú határidő az összegnek a biztosítóhoz való beérkezésére vonatkozik.
2024. 02. 22. 03:00
Megosztás:

Egy bátor nyugdíjas, aki úgy döntött, hogy legyőzi az állami nyugdíjrendszert!

Új hős született: az alacsony nyugdíjú nyugdíjas, aki egy kreatív megoldással legyőzte az állami nyugdíjrendszert és megváltoztatta az egész életét. A történet mindenki számára tartogat pozitív üzeneteket.
2024. 02. 22. 02:00
Megosztás:

Egy igazi horoszkóp ami a rossz híreket is megjósolja!

Horoszkópunk rendhagyó módon nem kizárólag a jó dolgokra fókuszál, hanem megmutatja az élet árnyoldalait is és rámutat a problémákra, gondokra és az élet szomorúbb kilátásaira is. Csak akkor olvasd el, ha kellően bátor vagy!
2024. 02. 22. 01:00
Megosztás:

Mire költenének idén a magyarok?

A magyarok 63 százalékának vannak olyan céljai az idei évre, amihez nagyobb anyagi forrás szükséges, a legtöbbet utazásra adnák ki, és a lakásfelújítás is sokaknak fontos cél - derült ki a Cofidis Hitel Monitor reprezentatív kutatásából.
2024. 02. 22. 00:30
Megosztás:

Csontváry festménnyel nyílik meg az ingyenes Róma - Budapest kiállítás a Virág Judit Galériában

Óriási meglepetés: Csontváry Kosztka Tivadar felbecsülhetetlen értékű, a nagyközönség által régóta nem látott, Holdtölte Taorminában című festményét is kiállítja a Virág Judit Galéria a február 22-én nyíló, ingyenes, Róma - Budapest tárlatán.
2024. 02. 22. 00:05
Megosztás:

Át kell formálni az étkezési szokásainkat

Az étkezési kultúra megváltoztatása segítheti a fenntarthatóságot a WWF legfrissebb, Közép-Európában végzett felmérése szerint.
2024. 02. 21. 23:30
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a Skandináv lottón!

A Szerencsejáték Zrt. honlapján olvasható tájékoztatás szerint a február 21-én megtartott 8. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 02. 21. 23:00
Megosztás: