Legjobb kriptodeviza-előértékesítés a felezés előtt: a DTX tőzsde lehet a következő Dogecoin 25-szörös megtérüléssel vezető elemző szerint, miközben a DTX előértékesítése átlépi a 230 ezer dollárt

Ahogy közeledik a 2024. április 21-re várt Bitcoin-felezési esemény, a kriptopiac jelentős változásokra készül. A befektetők mindig nagy reményeket fűztek ehhez az eseményhez, mivel általában áremelkedéssel jár, ami izgalmas pillanatot teremt.

Legjobb kriptodeviza-előértékesítés a felezés előtt: a DTX tőzsde lehet a következő Dogecoin 25-szörös megtérüléssel vezető elemző szerint, miközben a DTX előértékesítése átlépi a 230 ezer dollárt

Eközben az egyik vezető elemző lenyűgöző előrejelzéseket tett közzé. A DTX Exchange lehet a következő Dogecoin, miután a presale során lenyűgöző növekedést ért el. Ez azt jelentheti, hogy az itt befektetők akár 25-szörös megtérülést is elérhetnek a befektetésükön.

A Dogecoin 20%-os csökkenése egy hét alatt aggodalmakat vet fel

A Dogecoin jelenleg bizonytalan jövővel néz szembe. Egykor a kisbefektetők körében volt a legnépszerűbb; azonban a DOGE több mint 20%-ot esett csupán egy hét alatt. Jelenleg 0,16 dolláron kereskednek vele, és a DOGE-befektetők egyre nyugtalanabbak, ahogyan csökken a befektetésük értéke.

Azonban vannak jelentős okok a visszaesés mögött. A piacot elárasztó utánzók, a valóban innovatív blokklánc-vállalkozásokkal szembeni verseny, és a befektetői hangulat általános elmozdulása a mémérmékől az igazán fontos hasznos eszközök felé úgy tűnik, hogy ezek okozták a Dogecoin értékének csökkenését. Az ilyen változó szabályozások és a piaci volatilitás részei ezeknek a makrogazdasági tényezőknek.

Azonban, annak ellenére, hogy mindez a szerencsétlenség végzetként nehezedik rá, a Dogecoin továbbra is a legnagyobb mémérme a piaci kapitalizációt tekitve. Ráadásul a friss eladási hullám érdeklődést váltott ki a bálnák körében, így százmillió DOGE mozoghat a blokklánchálózaton keresztül. Ezek a bálnák vagy megveszik a mélypontot, vagy realizálják a profitot, de egyelőre nyilvánvaló, hogy a Dogecoin körül még mindig óriási a figyelem.

Elemző szerint a DTX Exchange lehet a következő Dogecoin, 25-szörös ROI várható

DTX Exchange kriptó

Egy vezető elemző nemrégiben megjósolta, hogy a DTX Exchange lehet a következő Dogecoin, ami az első befektetők számára lenyűgöző, 25-szörös megtérülést eredményezhet. Ez az előrejelzés a platform innovációján, erős funkcióin és a növekvő befektetői érdeklődésen alapul.

A projekt folyamatban lévő előértékesítése mindössze három nap alatt 235 000 dollárt ért el, és a projekt továbbra is kivételes ütemben halad előre. A növekedés mögötti kulcsfontosságú tényezők a fejlett kereskedési funkciók és az egyszerűsített felület.

A DTX Exchange egyre inkább megbízható névvé válik egyedülálló kereskedési funkciói miatt. A projekt várhatóan páratlan kereskedési funkciókat kínál, mint például 1000x tőkeáttétel és KYC nélküli kereskedés. Ezenkívül a projekt várhatóan széles körű kripto- és nem kripto-eszközöket fog kínálni, amelyek a DTX-et a jövő platformjává teszik.

Következtetés

Ahogy a kriptovaluta-világ felkészül a nagyon várt Bitcoin-felezési eseményre, mindenki azt keresi, mi lesz a következő nagy dobás a digitális eszközök táján. A DTX Exchange (DTX) kiváló tőkeáttételű kereskedési platformjával és lenyűgöző előértékesítési teljesítményével jelentkezett mint lehetséges kihívó.

A jelenlegi 0,02 dolláros áránál a DTX gyorsan fogy az első előértékesítési szakaszban, és a készletnek már csak az 50%-a maradt meg, mielőtt az ár a következő körben 0,075 dollárra emelkedne. Az elemzők ezt az életben egyszeri lehetőségként hirdetik az új kripto-befektetők számára.

Tudjon meg többet:

Látogasson el a DTX előértékesítés oldalára

Olvassa el a Fehér Könyvet

Csatlakozzon a DTX Közösséghez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Ötödével nőtt a Budapest Airport forgalma előző évben

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér utasforgalma tavaly 20 százalékkal, 14,6 millióra nőtt, így az év végére elérte a 2019-es rekordév 91 százalékát - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) hétfőn közzétett adataiból.
2024. 04. 30. 21:00
Megosztás:

Mínuszban zártak az európai tőzsdék

Mínuszban zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék kedden.
2024. 04. 30. 20:00
Megosztás:

Meghaladta az elvárt szintet a német GDP

A vártnál jobban alakult az első negyedévi német GDP-növekedés a szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis kedden publikált előzetes adatai alapján: az idei első negyedévben ár, szezonális és naptári kiigazítással 0,2 százalékkal nőtt a német bruttó hazai termék (GDP) az előző negyedévihez képest.
2024. 04. 30. 19:30
Megosztás:

Vegyesen mozgott a forint

Vegyesen mozgott a forint a főbb devizákkal szemben kedden kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 04. 30. 19:00
Megosztás:

Felülteljesített a BÉT

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 256,1 pontos, 0,38 százalékos emelkedéssel, 68 142,02 ponton, történelmi csúcson zárt kedden.
2024. 04. 30. 18:30
Megosztás:

Öt mód, ahogyan a generatív mesterséges intelligencia felturbózhatja a munkaerőt

Ahogy a mesterséges intelligencia (MI) egyre inkább mindannyiunk életének részévé válik, úgy kezdik a cégek is rendszerszinten beépíteni azt a napi munkafolyamataikba. Egyre több vállalat látja be, hogy az MI segítségével gyorsabb, átgondoltabb, a gazdasági és piaci helyzetnek megfelelő döntéseket hozhatnak, de a mesterséges intelligencia a munka világára is hatással lesz, ám nem úgy, ahogy sokan félnek tőle: nem felváltja, hanem megerősíti, új eszközökkel vértezi fel a munkavállalókat. A Magyarországon informatikai és ügyfélszolgálati területen mintegy 800 főt foglalkoztató Unisys szakértői összegyűjtötték, hogyan.
2024. 04. 30. 18:30
Megosztás:

A KSH felgyorsítja a GDP-adatok közlését

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) 2024. első negyedévétől kezdődően 15 nappal korábban, a tárgyidőszak végét követő 30. napon teszi közzé a bruttó hazai termék (GDP) adatait - közölte a KSH kedden az MTI-vel.
2024. 04. 30. 18:00
Megosztás:

Ma közli a KSH a bruttó hazai termék első negyedévi alakulását

A bruttó hazai termék (GDP) első negyedévi alakulásáról szóló jelentését teszi közzé ma a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) az első becslés alapján.
2024. 04. 30. 17:30
Megosztás:

Visszaszorultak az ipari termelői árak 2024. márciusában

Az ipari termelői árak 2024 márciusában az egy évvel korábbihoz képest 3,0 százalékkal mérséklődtek, az előző hónaphoz viszonyítva lényegében nem változtak (+0,1 százalék) - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden.
2024. 04. 30. 17:00
Megosztás:

Beperelte a román államot a Rompetrol

Beperelte a román államot a bíróságon a Rompetrol kőolajipari vállalat - írta az economica.net.
2024. 04. 30. 16:30
Megosztás:

Németországban stagnált a munkanélküliség áprilisban

Németországban az elemzői várakozásokkal összhangban immár ötödik hónapja stagnált a szezonálisan kiigazított munkanélküliségi ráta áprilisban - derült ki a német szövetségi munkaügyi hivatal, a Bundesagentur für Arbeit (BA) kedden közzétett adataiból.
2024. 04. 30. 16:00
Megosztás:

Kína nagyot bukhat Donald Trump újraválasztásával

Donald Trump valószínűsíthető vámszigorítási tervei miatt a kínai gazdaság a volt amerikai elnök újbóli megválasztásának vesztesei között lehet, de markánsan negatív hatásoknak a második Trump-kormányzat esetén is korlátozott az esélyük - áll londoni makrogazdasági elemzők hétfőn ismertetett átfogó helyzetértékekésében.
2024. 04. 30. 15:30
Megosztás:

Varga Mihály szerint ismét a növekedési pályán vagyunk

A magyar gazdaság visszatért a növekedési pályára az év első három hónapjában, éves alapon 1,7 százalékkal, az előző negyedévhez képest 0,8 százalékkal bővült a GDP - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter Facebook-üzenetében a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedd reggel közétett GDP-adataira reagálva.
2024. 04. 30. 15:00
Megosztás:

Előző hónapban nőtt a kiskereskedelmi forgalom a németeknél

Várakozáson felül nőtt márciusban a német kiskereskedelmi forgalom az előző havihoz képest a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis keddi jelentése alapján.
2024. 04. 30. 15:00
Megosztás:

Nőtt a gazdaság teljesítménye az előző év azonos időszakához képest

A bruttó hazai termék (GDP), a gazdaság teljesítménye 2024 első negyedévében 1,7 százalékkal haladta meg az előző év azonos időszakit - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden első becslése alapján.
2024. 04. 30. 14:30
Megosztás:

Németországban áprilisban az előző havival megegyező éves inflációt mértek

A márciusival megegyező volt az áprilisi éves infláció Németországban a szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis hétfőn ismertetett előzetes adatai szerint.
2024. 04. 30. 14:00
Megosztás:

Bővült a szegedi Stravaco Kft.

Uniós támogatással, egy csaknem 300 millió forintos beruházás részeként új irodaépületet alakított ki és bővítette eszköz- és gépállományát a szegedi Stravaco Építőipari Kft. - tájékoztatta a vállalkozás az MTI-t.
2024. 04. 30. 13:30
Megosztás:

Sikeresen bocsátott ki társadalmi célú kötvényeket az MFB

Kimagasló befektetői érdeklődés mellett zajlott a Magyar Fejlesztési Bank első társadalmi célú kötvényeinek aukciója. A kibocsátással közel 25 milliárd forintnyi forrást vont be az MFB olyan projektek finanszírozására, amelyek pozitív társadalmi hatást fejtenek ki.
2024. 04. 30. 13:00
Megosztás:

India lehet a világ leggyorsabban növekvő gazdasága

Az IMF módosította a 2024-es előrejelzését az ázsiai gazdaságok teljesítményével kapcsolatban, a korábbi 4,2 százalékról, 4,5 százalékra emelték a növekedés várható mértékét.
2024. 04. 30. 12:30
Megosztás:

Jól fogadták az emberek a zsugorinfláció miatti tájékoztatókat

Pozitívan fogadta a lakosság a zsugorinfláció - az azonos áron kínált, de kiszereléscsökkentett termékek - miatt bevezetett új tájékoztatási kötelezettséget, és negyedük próbálja tudatosan elkerülni ezeket az árukat - állapította meg a Reacty Digital felmérésében, amelyről közleményben tájékoztatta az MTI-t.
2024. 04. 30. 12:00
Megosztás: