Lugano elindítja a Plan ₿ Biz Iskolát; a szakértők továbbra is optimisták 5 kriptovalutát illetően, amelyek hatalmas nyári növekedési potenciállal rendelkeznek

Lugano új lépést tett a kriptovaluta piacon azzal, hogy bevezette a Plan ₿ Biz Iskolát, egy egyedülálló programot, amelynek célja a blokklánc oktatásának előmozdítása. Ez a lépés felkeltette a kereskedők és szakértők figyelmét.

Lugano elindítja a Plan ₿ Biz Iskolát; a szakértők továbbra is optimisták 5 kriptovalutát illetően, amelyek hatalmas nyári növekedési potenciállal rendelkeznek

Jelenleg öt olyan kriptovalutára összpontosítanak, amelyek idén nyáron kilőhetnek: DTX Exchange (DTX), Solana (SOL), Ripple (XRP), Toncoin (TON) és Cardano (ADA).

Míg a legtöbbjük jól bevált kriptovaluta, a DTX Exchange egy Stage 2 előértékesítési sztár, amely már 100%-ot emelkedett. Ráadásul egyes elemzők szerint ez lehet a következő 100x token 2024-ben. Lássuk, miért.

DTX Exchange (DTX): Egy Játékváltó Online Kereskedési Platform

A DTX Exchange (DTX) gyorsan teret nyer a kriptovaluta szektorban. Az előértékesítés önmagában eddig több mint 800 ezer dollárt gyűjtött; így 2024 júliusának végére körülbelül 1 millió dollárra számíthatunk. A Coin Gabbar szerint a DTX Exchange az egyik legjobb 5 kripto előértékesítés – ez egy merész kijelentés, amely potenciálját mutatja.

A legtöbb platformmal, például a Coinbase-szel vagy a Binance-szal ellentétben, a DTX Exchange egy hibrid kereskedési platformmal büszkélkedhet, amely ötvözi a CEX és a DEX legjobb elemeit. Ennek köszönhetően a felhasználók több mint 120 000 eszközhöz férhetnek hozzá (FX, áruk, kriptovaluták stb.), nem csak kriptovalutához. Ezenkívül a DTX Exchange nem igényel KYC-ellenőrzéseket, ami népszerűvé teheti a magánéletüket féltő kereskedők körében.

Az ökoszisztémát a DTX hasznossági token működteti, amely számos előnyt kínál. Például azok, akik rendelkeznek ezzel a tokennel, irányítási szavazati jogokat, fejlett elemzőeszközöket és csökkentett kereskedési díjakat kapnak. Ezenkívül mindenki, aki 100 dollár értékben vásárol DTX-et az előértékesítés során, részt vehet a DTX Exchange 1 millió dolláros nyereményjátékán, amelyben tíz ember nyer 100 ezer dollárt.

Jelenleg egy DTX token mindössze 0,04 dollárba kerül. De ez a Stage 2 előértékesítési ár már 100%-ot emelkedett. Ahogy az előértékesítés előrehalad, további emelkedések várhatóak. Az ár 0,06 dollárra fog emelkedni a Stage 3 kezdetekor – ami 50%-os megtérülést jelent azok számára, akik most vásárolnak. Így a szakértők 100x-os ugrást jósolnak, amikor egy Tier-1 CEX 2024 harmadik negyedévében listázza a DTX-et – ezáltal a legjobb érmévé válik.

Solana (SOL): Új mindenkori csúcs (ATH) jöhet

A Solana (SOL) egy másik kriptovaluta, amely mostanában emelkedő hullámon lovagol. A CoinMarketCap adatai szerint a Solana ára az elmúlt 12 hónapban több mint 650%-kal emelkedett. A kriptoelemző Crypto King soha nem látott még ilyen felfelé mutató diagramot. X-bejegyzésében King egy új ATH közeledtét jósolja a Solana érme számára.

A SOL technikai elemzése is bullish képet fest. Például a Solana kripto a 100 és 200 napos EMA felett kereskedik, miközben 23 technikai mutató a vásárlási zónában van. Mindezen okok miatt a piaci elemzők bullish Solana árfolyam-előrejelzést készítettek. Azt jósolják, hogy 160 dollárra emelkedhet 2024 harmadik negyedévének vége előtt.

Ripple (XRP): Merész előrejelzés egy jelentős elemzőtől

Következőként a Ripple-t (XRP) említjük, amely erőteljes szereplő a kriptovaluta piacon. A CoinMarketCap adatai szerint a Ripple ára az elmúlt évben 1%-ot ugrott. Azonban Brett Hill szerint hamarosan hatalmas bullish futás jöhet. X-bejegyzése szerint az XRP hamarosan 2,90 - 16,10 dollár közötti ugrást tapasztalhat.

A Ripple érme technikai elemzése szempontjából is fényes a jövő. Például az XRP-re vonatkozóan több mint 12 technikai mutató jelenleg zöld. A kriptoipar szakértői figyelembe veszik ezeket a tényezőket, amikor Ripple árfolyam-előrejelzéseiket készítik. Ezért azt jósolják, hogy az XRP a 2024 harmadik negyedévében 0,60 dolláron fog kereskedni.

Toncoin (TON): Most már Kazahsztán által jóváhagyva

Az utolsó előtti helyen a Toncoin (TON) áll, amely izgalmas fejleményeket tapasztalt. Különösen a Kazahsztáni Asztanai Nemzetközi Pénzügyi Központ (AIFC) bejelentette, hogy jóváhagyta a Toncoin kereskedelmét. Ennek eredményeként a Toncoin iránti érdeklődés az egekbe szökhet, ahogy egyre többen kapnak lehetőséget annak tranzakciós használatára.

A TON értékmozgása közel 500%-kal nőtt az év eleje óta. Emellett a Toncoin az 50 és 100 napos EMA felett kereskedik, és 25 zöld technikai mutatóval rendelkezik. Mindezen bullish Toncoin hírek és jelek miatt a piaci elemzők 9,59 dollárra történő ugrást jósolnak 2024 harmadik negyedévének vége előtt.

Cardano (ADA): Bullish rally közeleg

Végül a Cardano-ról (ADA) beszélünk, amely az árfolyamdiagramokon szárnyal. A CoinMarketCap adatai szerint a Cardano ára több mint 40%-kal emelkedett az 1 éves diagramon. Emellett Captain Faibik szerint ez a bullish trend folytatódni fog. Azt is állítja, hogy a csökkenő ék kitörése megerősítést nyert, és 70%-os bullish rallyt vár a következő napokban.

Továbbá, több mint 17 technikai mutató most a vásárlási zónában van a Cardano érme számára. A Cardano árfolyam-előrejelzéseikben a szakértők továbbra is magabiztosak a hosszú távú növekedésben. Ezért azt jósolják, hogy a Cardano érme ára 2024 harmadik negyedévében 0,55 dollárra fog emelkedni.

DTX Exchange kripto ICO és Solana, Ripple és Toncoin kriptovaluta árfolyam elemzés és előrejelzés

Záró gondolatok a jelenleg legígéretesebb kriptovalutákról

A Plan ₿ Biz Iskola bevezetésével Lugano-ban, Svájcban, a kriptovaluta piac pezseg. A DTX Exchange, a Solana, a Ripple, a Toncoin és a Cardano a legforróbb digitális valuták közé tartoznak, és várhatóan idén nyáron szárnyalni fognak.

De a DTX Exchange mindegyiknél előnyben van. Ennek az újoncnak alacsonyabb a piaci kapitalizációja és kapcsolatai vannak az 1,4 billió dolláros FX piaccal. Ezért a DTX-nek sokkal kevesebb új forrásra van szüksége az áremelkedéshez, miközben hosszú távon stabilabb marad. Ha meg szeretné vásárolni ezt a kriptovalutát, regisztráljon a DTX előértékesítésére az alábbi linkeken.

Látogass el a DTX Előértékesítésre

Olvasd el a Fehér Könyvet

Csatlakozz a DTX Közösséghez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Hitelezési platformot indított az ingatlan.com

Már több mint 100 ezren használták az ingatlan.com által a lakosság számára indított online hitelezési platformot, amelynek a fejlesztéshez a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs (NKFI) Hivatal 286,824 millió forint vissza nem térítendő támogatással járult hozzá - közölte az ingatlan.com Zrt. az MTI-vel.
2024. 07. 20. 17:00
Megosztás:

Az élelmiszeripar szakember-utánpótlását segítő projekt indult

Uniós támogatással az élelmiszeripar és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások szakember-utánpótlását segítő magyar-szerb határ menti projekt indult Tápláljuk a jövőt! (Feeding Future) címmel - tájékoztatta a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara az MTI-t.
2024. 07. 20. 16:00
Megosztás:

Balaton térségében ezek a fő úti célok a magyarok körében

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu szállásfoglaló portál adatai alapján pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 20. 15:00
Megosztás:

Komoly lehetőségek állnak a hazai juhágazat előtt

Komoly lehetőségek állnak a hazai juhágazat előtt, éppen ezért az Agrárminisztérium (AM)felülvizsgálta a szektorhoz kapcsolódó támogatások rendszerét. Ennek eredményeként 2024-től kezdődően a források fokozottan szolgálják az állatállomány genetikai minőségének javítását, illetve a minőségi árutermelést, tekintettel a juhtartók szakmai igényeire és lehetőségeire - jelentette be pénteki közleményében a minisztérium.
2024. 07. 20. 14:00
Megosztás:

Tizedével nőtt a napelemes beépített teljesítmény

Az átviteli rendszerirányító MAVIR friss adatsora szerint 2024 júliusáig összesen 6712 megawattnyi naperőművet helyeztek üzembe Magyarországon. Az összes teljesítményből a legnagyobb arányban az ipari létesítmények részesülnek 3678 megawattal. Az 50 kilowatt (kW) feletti rendszerek idén júniusban érték el eddigi negyedórás termelési csúcsukat, amely csak kevéssel maradt el a 3200 megawatt-tól - hívta fel a figyelmet pénteki elemzésében az Energiaügyi Minisztérium (EM).
2024. 07. 20. 13:00
Megosztás:

NIS2 kiberbiztonsági szabályozás - jobb későn, mint soha

Ugyan június 30-án lejárt Kiberbiztonsági tanúsításról és felügyeletről szóló törvényben meghatározott első fontos határidő, a cégvezetőknek azonban még van idejük pótolni a mulasztást, és időben megkezdeni a felkészülést a támadások elhárítására - nem mellesleg az akár milliós nagyságrendű bírság elkerülésére.
2024. 07. 20. 12:00
Megosztás:

Javította Törökország minősítését a Moody's

Felminősítette Törökországot a Moody's Ratings. A nemzetközi hitelminősítő a péntek éjjel Londonban bejelentett döntést mindenekelőtt azzal indokolta, hogy Törökország határozottan visszatért az ortodox monetáris politikához, és ennek már megvannak az első látható eredményei.
2024. 07. 20. 11:00
Megosztás:

Itt a méret a lényeg: ezek a járművek a közutak rémei

A nagy teljesítményű autókkal gyakrabban okoznak kárt másoknak, és ezek értéke is nagyobb - derül ki a Bank360.hu friss káradatok alapján készült elemzéséből. A kötelező biztosítások számához képest csökkent a károk gyakorisága, amiben a legtöbbet futó trolik, kamionok és csuklós buszok az éllovasok.
2024. 07. 20. 10:00
Megosztás:

Így lehet rémálom a nyaralás

Akár 10-20 százalékkal is többet fizethet egy külföldön megvásárolt áruért az, aki a bankkártyás fizetésnél elfogadja azt, hogy a kereskedő bankja forintban vonja le az összeget a dinamikus valutaváltás szolgáltatás keretében – figyelmeztet Gergely Péter. A BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint hatalmas árfolyam-eltérítések itthon is vannak: az EuroNet automatákból kedden 426 forintért lehetett eurót felvenni, a Wizzair oldalán ugyanarra a járatra 13 százalékkal többet kellett fizetnie annak, aki forint helyett euróban akarta ugyanazt a repülőjegyet megvenni.
2024. 07. 20. 09:00
Megosztás:

140 millió eurós befektetés: az OMV is csatlakozik az EIT InnoEnergy-hez

Zártkörű részvénykibocsátás keretében az osztrák székhelyű globális üzemanyag és vegyipari vállalat, az OMV, a romániai integrált energiaipari vállalat, a OMV Petrom és a hollandiai székhelyű vállalat, az ACB Participaties B.V. csatlakozott a fenntartható energiaipari fejlesztésekben élenjáró EIT InnoEnergy-hez idén júliusban. A három cég által biztosított és 140 millió euró értékben lejegyzett részvények jelentős tőkeinjekciót nyújtanak a szervezet átfogó energiaipari célkitűzéseinek megvalósításához.
2024. 07. 20. 08:00
Megosztás:

Új technológia hódít: az acélszerkezetes építkezés előnyei

Az acélszerkezetű épületek nemcsak könnyebbek és tartósabbak, de gyorsabban is építhetők, mint a hagyományos fa szerkezetek. A Magyarországon újdonságnak számító technológia jelentős előnyökkel bír, beleértve a hosszabb élettartamot, a deformálódásmentességet, a rágcsálókkal szembeni ellenállást és a kiváló földrengésállóságot.
2024. 07. 20. 07:00
Megosztás:

A vezető Bitcoin kereskedő, Peter Brandt szerint rendkívül valószínű, hogy a BTC ára eléri a 71 ezer dollárt, mit jelent ez az altcoinok számára?

A vezető Bitcoin kereskedő, Peter Brandt nemrégiben közzétette a BTC technikai, grafikonos elemzését, amelyben azt jósolta, hogy az első számú kriptovaluta hamarosan elérheti a 71 000 dollárt. Mivel a Bitcoin árának ingadozásai nagymértékben befolyásolja az altcoin piacot, újabb kriptó rally következhet, ha Brandt előrejelzése helytálló.
2024. 07. 20. 06:00
Megosztás:

McKinsey: akár megduplázható a budapesti turizmus

Budapest képes volna megduplázni az ideérkező turisták és az általuk itt töltött vendégéjszakák számát, illetve megkétszerezni-háromszorozni a költéseiket a fővárosban – írja a McKinsey & Company tanulmánya, amely szerint Budapest jelenlegi piaci részesedése a globális turizmusból hozzávetőleg fele a hasonló európai városok részesedésének. A turisztikai forgalom megduplázásának érdekében a tanácsadó cég szerint infrastruktúrafejlesztésre, hatékonyabb digitális marketingre és konferenciaturizmusra, valamint az iparági szereplők szoros együttműködésére volna szükség.
2024. 07. 20. 05:00
Megosztás:

Durva! Már itt tartanak a magyar szántóföld árak!

Kétmillió forint fölé emelkedett a szántóföldek hektáronkénti átlagára tavaly, noha az ország különböző régióiban változatosan alakultak, Közép- és Észak-Magyarországon csökkentek, a többi régióban emelkedtek az árak.
2024. 07. 20. 04:00
Megosztás:

Mennyibe kerül valójában egy hőszivattyú beruházás?

Takarékos fűtési-hűtési megoldások a természet energiájával: az épülő vagy korszerűsítés előtt álló épületeknél alapvető kérdés, hogy milyen fűtési rendszert válasszunk. Egyre népszerűbb megoldás a hőszivattyú. De vajon tényleg mélyen a zsebébe kell-e nyúlnia annak, aki ezt az energiahatékony megoldást választja?
2024. 07. 20. 03:00
Megosztás:

Akinek sok készpénze van Magyarországon, ezzel a döntéssel most hatalmasat veszít!

A pénzügyi világban gyakran emlegetik azt a mondást, hogy „a készpénz király”, de a jelenlegi gazdasági helyzetben ez a kijelentés már korántsem olyan egyértelmű. A magyar piacon és a globális gazdaságban is jelentős változások történtek, amelyek alapvetően megváltoztatták a készpénz birtoklásának kockázatait és előnyeit.
2024. 07. 20. 02:00
Megosztás:

1 milliós forintos négyzetméterár a panellakásoknál! Miiii?!

Míg korábban slágertermék volt az ingatlanpiacon a panellakás, néhány éve valamelyest csökkent a népszerűsége, ugyanakkor továbbra is keresett kategória az ingatlanpiacon. Már csak azért is, mert a panellakások esetében jellemzően kisméretű ingatlanról van, ami pedig a vevők elsődleges célpontja most. Ráadásul a befektetők is keresik, hiszen a kisméretű lakások jól kiadhatók.
2024. 07. 20. 01:30
Megosztás:

Sok alkoholt iszol! A májad ezeket a jeleket küldi! - felismered?

Az alkoholfogyasztás kultúránk szerves része lehet, de nem szabad elfelejtenünk, hogy a túlzott alkoholbevitel komoly egészségügyi kockázatokat rejt magában. A máj az egyik legfontosabb szervünk, amely az alkohol lebontásában kulcsszerepet játszik. De mi történik, amikor túl sok alkoholt fogyasztunk, és milyen jeleket küld a májunk, hogy "elég volt"?
2024. 07. 20. 01:00
Megosztás:

A Pepe 24%-ot emelkedett a 24 órás mém érme rally alatt, de ez most a legjobb?

Az új és továbbfejlesztett Pepe előértékesítése, amely saját Layer 2 ETH blokklánccal érkezik, még nagyobb lendületet kapott a mém érme szektor bikás rallyja után. A Pepe Unchained a nagy előd, a Pepe ($PEPE) sikerét kívánja meglovagolni.
2024. 07. 20. 00:01
Megosztás:

Júniusban csökkentek a termelői árak Oroszországban

Oroszországban január óta júniusban csökkentek először a termelői árak havi összevetésben, miközben lassult az éves szintű növekedés.
2024. 07. 19. 23:00
Megosztás: