Lugano elindítja a Plan ₿ Biz Iskolát; a szakértők továbbra is optimisták 5 kriptovalutát illetően, amelyek hatalmas nyári növekedési potenciállal rendelkeznek

Lugano új lépést tett a kriptovaluta piacon azzal, hogy bevezette a Plan ₿ Biz Iskolát, egy egyedülálló programot, amelynek célja a blokklánc oktatásának előmozdítása. Ez a lépés felkeltette a kereskedők és szakértők figyelmét.

Lugano elindítja a Plan ₿ Biz Iskolát; a szakértők továbbra is optimisták 5 kriptovalutát illetően, amelyek hatalmas nyári növekedési potenciállal rendelkeznek

Jelenleg öt olyan kriptovalutára összpontosítanak, amelyek idén nyáron kilőhetnek: DTX Exchange (DTX), Solana (SOL), Ripple (XRP), Toncoin (TON) és Cardano (ADA).

Míg a legtöbbjük jól bevált kriptovaluta, a DTX Exchange egy Stage 2 előértékesítési sztár, amely már 100%-ot emelkedett. Ráadásul egyes elemzők szerint ez lehet a következő 100x token 2024-ben. Lássuk, miért.

DTX Exchange (DTX): Egy Játékváltó Online Kereskedési Platform

A DTX Exchange (DTX) gyorsan teret nyer a kriptovaluta szektorban. Az előértékesítés önmagában eddig több mint 800 ezer dollárt gyűjtött; így 2024 júliusának végére körülbelül 1 millió dollárra számíthatunk. A Coin Gabbar szerint a DTX Exchange az egyik legjobb 5 kripto előértékesítés – ez egy merész kijelentés, amely potenciálját mutatja.

A legtöbb platformmal, például a Coinbase-szel vagy a Binance-szal ellentétben, a DTX Exchange egy hibrid kereskedési platformmal büszkélkedhet, amely ötvözi a CEX és a DEX legjobb elemeit. Ennek köszönhetően a felhasználók több mint 120 000 eszközhöz férhetnek hozzá (FX, áruk, kriptovaluták stb.), nem csak kriptovalutához. Ezenkívül a DTX Exchange nem igényel KYC-ellenőrzéseket, ami népszerűvé teheti a magánéletüket féltő kereskedők körében.

Az ökoszisztémát a DTX hasznossági token működteti, amely számos előnyt kínál. Például azok, akik rendelkeznek ezzel a tokennel, irányítási szavazati jogokat, fejlett elemzőeszközöket és csökkentett kereskedési díjakat kapnak. Ezenkívül mindenki, aki 100 dollár értékben vásárol DTX-et az előértékesítés során, részt vehet a DTX Exchange 1 millió dolláros nyereményjátékán, amelyben tíz ember nyer 100 ezer dollárt.

Jelenleg egy DTX token mindössze 0,04 dollárba kerül. De ez a Stage 2 előértékesítési ár már 100%-ot emelkedett. Ahogy az előértékesítés előrehalad, további emelkedések várhatóak. Az ár 0,06 dollárra fog emelkedni a Stage 3 kezdetekor – ami 50%-os megtérülést jelent azok számára, akik most vásárolnak. Így a szakértők 100x-os ugrást jósolnak, amikor egy Tier-1 CEX 2024 harmadik negyedévében listázza a DTX-et – ezáltal a legjobb érmévé válik.

Solana (SOL): Új mindenkori csúcs (ATH) jöhet

A Solana (SOL) egy másik kriptovaluta, amely mostanában emelkedő hullámon lovagol. A CoinMarketCap adatai szerint a Solana ára az elmúlt 12 hónapban több mint 650%-kal emelkedett. A kriptoelemző Crypto King soha nem látott még ilyen felfelé mutató diagramot. X-bejegyzésében King egy új ATH közeledtét jósolja a Solana érme számára.

A SOL technikai elemzése is bullish képet fest. Például a Solana kripto a 100 és 200 napos EMA felett kereskedik, miközben 23 technikai mutató a vásárlási zónában van. Mindezen okok miatt a piaci elemzők bullish Solana árfolyam-előrejelzést készítettek. Azt jósolják, hogy 160 dollárra emelkedhet 2024 harmadik negyedévének vége előtt.

Ripple (XRP): Merész előrejelzés egy jelentős elemzőtől

Következőként a Ripple-t (XRP) említjük, amely erőteljes szereplő a kriptovaluta piacon. A CoinMarketCap adatai szerint a Ripple ára az elmúlt évben 1%-ot ugrott. Azonban Brett Hill szerint hamarosan hatalmas bullish futás jöhet. X-bejegyzése szerint az XRP hamarosan 2,90 - 16,10 dollár közötti ugrást tapasztalhat.

A Ripple érme technikai elemzése szempontjából is fényes a jövő. Például az XRP-re vonatkozóan több mint 12 technikai mutató jelenleg zöld. A kriptoipar szakértői figyelembe veszik ezeket a tényezőket, amikor Ripple árfolyam-előrejelzéseiket készítik. Ezért azt jósolják, hogy az XRP a 2024 harmadik negyedévében 0,60 dolláron fog kereskedni.

Toncoin (TON): Most már Kazahsztán által jóváhagyva

Az utolsó előtti helyen a Toncoin (TON) áll, amely izgalmas fejleményeket tapasztalt. Különösen a Kazahsztáni Asztanai Nemzetközi Pénzügyi Központ (AIFC) bejelentette, hogy jóváhagyta a Toncoin kereskedelmét. Ennek eredményeként a Toncoin iránti érdeklődés az egekbe szökhet, ahogy egyre többen kapnak lehetőséget annak tranzakciós használatára.

A TON értékmozgása közel 500%-kal nőtt az év eleje óta. Emellett a Toncoin az 50 és 100 napos EMA felett kereskedik, és 25 zöld technikai mutatóval rendelkezik. Mindezen bullish Toncoin hírek és jelek miatt a piaci elemzők 9,59 dollárra történő ugrást jósolnak 2024 harmadik negyedévének vége előtt.

Cardano (ADA): Bullish rally közeleg

Végül a Cardano-ról (ADA) beszélünk, amely az árfolyamdiagramokon szárnyal. A CoinMarketCap adatai szerint a Cardano ára több mint 40%-kal emelkedett az 1 éves diagramon. Emellett Captain Faibik szerint ez a bullish trend folytatódni fog. Azt is állítja, hogy a csökkenő ék kitörése megerősítést nyert, és 70%-os bullish rallyt vár a következő napokban.

Továbbá, több mint 17 technikai mutató most a vásárlási zónában van a Cardano érme számára. A Cardano árfolyam-előrejelzéseikben a szakértők továbbra is magabiztosak a hosszú távú növekedésben. Ezért azt jósolják, hogy a Cardano érme ára 2024 harmadik negyedévében 0,55 dollárra fog emelkedni.

DTX Exchange kripto ICO és Solana, Ripple és Toncoin kriptovaluta árfolyam elemzés és előrejelzés

Záró gondolatok a jelenleg legígéretesebb kriptovalutákról

A Plan ₿ Biz Iskola bevezetésével Lugano-ban, Svájcban, a kriptovaluta piac pezseg. A DTX Exchange, a Solana, a Ripple, a Toncoin és a Cardano a legforróbb digitális valuták közé tartoznak, és várhatóan idén nyáron szárnyalni fognak.

De a DTX Exchange mindegyiknél előnyben van. Ennek az újoncnak alacsonyabb a piaci kapitalizációja és kapcsolatai vannak az 1,4 billió dolláros FX piaccal. Ezért a DTX-nek sokkal kevesebb új forrásra van szüksége az áremelkedéshez, miközben hosszú távon stabilabb marad. Ha meg szeretné vásárolni ezt a kriptovalutát, regisztráljon a DTX előértékesítésére az alábbi linkeken.

Látogass el a DTX Előértékesítésre

Olvasd el a Fehér Könyvet

Csatlakozz a DTX Közösséghez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A UPS egészségügyi üzletága négy piacán több mint 20 millió eurót fektet be az európai hőmérséklet-szabályozott flottája bővítésébe

A UPS Healthcare 20 millió eurós beruházással több mint 200 korszerű, hőmérséklet-szabályozott járművet vásárol, hogy bővítse hűtési lánc képességeit jelentős európai egészségügyi piacain, Olaszországban, Franciaországban, Hollandiában és Magyarországon.
2024. 07. 06. 18:00
Megosztás:

Mérgezést okozhatnak ezek a gumicukrok

Mérgezést okozhatnak az új szintetikus kannabinoidokat tartalmazó gumicukrok - figyelmeztetett a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.
2024. 07. 06. 17:00
Megosztás:

Az idei viharszezonban rekord kárkifizetések várhatók

Ismét évtizedes rekordot dönthetnek meg az idei viharszezon biztosítói kárkifizetései, a május-augusztusi időszak felénél járva a számla már meghaladja a tavalyi négy hónap időarányos részét - közölte a friss adatok alapján a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 06. 16:00
Megosztás:

NMHH: Problémás volt a TV2 Comedy és a Balázsék műsor is

Figyelmeztetésben részesítette a román társhatóság a médiatanács jelzése nyomán a TV2 Comedyt a klasszifikációs rendelkezések megsértése miatt. Keddi ülésén a médiatanács közigazgatási hatósági eljárást indított a Radio Plus Kft.-vel szemben, miután az határidőn túl tett eleget a testület határozatában foglalt közlemény közzétételi kötelezettségnek a Balázsék című műsorszám három adására vonatkozóan - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kommunikációs igazgatósága csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 06. 15:00
Megosztás:

Ezt gondolja az Agrárminisztérium a labóratóriumi húsról

A laboratóriumi hús előállítása és forgalomba hozatala számos kérdést és aggályt vet fel, amelyek többségére még nem rendelkezünk megnyugtató válaszokkal - mondta Nobilis Márton élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelős államtitkár Brüsszelben az Agrárminisztérium tájékoztatása szerint.
2024. 07. 06. 14:00
Megosztás:

Az egész európai légteret érintik a késések

Az egész európai légteret érintik a késések, nemcsak Budapestet - mondta a Budapest Airport kommunikációs és kormányzati kapcsolatok vezérigazgató-helyettese szombaton az M1 aktuális csatornán.
2024. 07. 06. 13:00
Megosztás:

20 milliárd forintos beruházással Kazahsztánban terjeszkedne Magyarország egyik legnagyobb mezőgazdasági cégcsoportja

A tervek szerint körülbelül 50 millió eurós – azaz mintegy 20 milliárd forintos – összértékű beruházással Kazahsztánban folytatná terjeszkedését az UBM, hazánk piacvezető takarmánygyártó, és egyik legnagyobb takarmányalapanyag-kereskedő cégcsoportja. Az UBM két éven belül egy nagyságrendileg 30 ezer tonna éves kapacitású premixüzemet, egy laboratóriumot, valamint egy oktatási központot tervez felépíteni Kazahsztán déli részén. A mezőgazdasági cégcsoport a beruházás második szakaszában – várhatóan 2028-ig – három, egyenként mintegy 100 ezer tonna éves kapacitással rendelkező takarmánygyárat is létesítene a közép-ázsiai országban.
2024. 07. 06. 12:00
Megosztás:

Joe Biden nem lép vissza

Joe Biden amerikai elnök választási gyűlésen erősítette meg pénteken, hogy nem áll szándékában visszalépni a jelöltségtől az elnökjelölti vitán mutatott gyenge szereplése, valamint az erre vonatkozó felhívások ellenére sem.
2024. 07. 06. 11:00
Megosztás:

Megalakította kormányát Sir Keir Starmer brit miniszterelnök

Megalakította kormányát péntek este Sir Keir Starmer munkáspárti brit miniszterelnök.
2024. 07. 06. 10:00
Megosztás:

Negyed százalékponttal csökkentette az alapkamatot a román jegybank

Romániában negyed százalékponttal csökkent a jegybanki alapkamat - közölte pénteken a Román Nemzeti Bank (BNR).
2024. 07. 06. 09:00
Megosztás:

A kereskedők eladják a Dogecoin-t (DOGE), a Floki Inu-t (FLOKI) és más mémcoinokat, ahogy a piac összeomlik; a tőke a DTX Exchange-re áramlik

A legutóbbi kriptopiac-összeomlás sok befektetőt megrémített, mivel a mémcoinok, mint a Dogecoin (DOGE) és a Floki Inu (FLOKI) jelentős árfolyamcsökkenést szenvedtek el.
2024. 07. 06. 07:32
Megosztás:

A magyar erdők a magyaroké, így az abból származó haszon is

A magyar erdők haszna a magyar embereké - hangoztatta az Agrárminisztérium erdőkért és földügyekért felelős államtitkára csütörtökön Egerben, az Országos Erdészeti Egyesület 154. vándorgyűlésének nyitónapján.
2024. 07. 06. 07:00
Megosztás:

Az ETFSwap (ETFS) előértékesítés vezeti a kriptopiac fellendülését, mivel bálnák 2 millió dollár fölé tolták

Ahogy a kriptoszektor kilábal a súlyos visszaeséséből, egy reménysugár jelent meg egy Ethereum-alapú projekt formájában.
2024. 07. 06. 06:00
Megosztás:

Ennyit nőtt a kiskereskedelmi forgalom

Májusban a kiskereskedelmi forgalom volumene a nyers és a naptárhatástól megtisztított adatok szerint egyaránt 3,6 százalékkal nőtt az előző év azonos időszakihoz képest - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 06. 05:00
Megosztás:

Az XRP árfolyama várhatóan csökken a 2 milliárd dolláros büntetés miatt, míg az MTAUR emelkedése várható

A Ripple (XRP) jelenleg jelentős kihívásokkal néz szembe, mivel az SEC egy közelgő 2 milliárd dolláros büntetésétől tart, amelyet a Binance ügyével való összehasonlítások elutasítottak. Ez a helyzet lefelé irányuló nyomást helyezett a Ripple-re (XRP), hozzájárulva a közelmúltbeli visszaeséséhez. Ahogy a Ripple (XRP) navigál ezen szabályozási akadályok között, a kriptopiac szorosan figyeli az eredményt, amely a Ripple (XRP) árfolyamát az aktuális szintek alá nyomhatja.
2024. 07. 06. 04:00
Megosztás:

Viharos idők

Szokatlan erővel indul idén a hurrikánszezon. A Mexikói-öbölben június elején kezdődik a hurrikánszezon, de az első hetekben csak heves zivatarok, kisebb viharok szoktak előfordulni.
2024. 07. 06. 03:00
Megosztás:

Dupla áramot fogyaszt a légkondid, ha nem figyelsz erre az egyszerű dologra!

A nyári hőségben a légkondicionáló berendezések a lakások elengedhetetlen kellékei. Ezek a készülékek képesek a hőmérsékletet kellemes szinten tartani, ám működtetésük jelentős mennyiségű elektromos áramot igényel.
2024. 07. 06. 02:00
Megosztás:

Korlátozni akarják a készpénzhasználatot? Vagy akkor miért ez a rendelet?

Az MNB még 2023 elején rendeletben határozta meg, hogy a bankoknak mennyi bankjegykiadó automatát (ATM) kell üzemeltetniük.
2024. 07. 06. 01:00
Megosztás:

Bitcoin-vérengzés: Megismétlődhet a 2021 májusi összeomlás?

Andrew Kang alapkezelő nemrég arra figyelmeztetett, hogy a BTC akár a 2021 májusi összeomlást is megismételheti.
2024. 07. 06. 00:01
Megosztás:

Csökkent a hazai ipari termelés éves szinten

Májusban az ipari termelés volumene 5,2, munkanaphatástól megtisztítva 4,9 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól. 2024. áprilisához mérten 1,1 százalékkal mérséklődött az ipari kibocsátás a szezonálisan és munkanappal kiigazított adatok alapján - jelentette pénteken első becslése alapján a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 05. 23:00
Megosztás: