Míg a Bitcoin akár 50.000 dollárig történő visszaeséssel néz szembe, a hosszú távú befektetők ezekbe az altcoinokba helyezik át a vagyonukat

A Bitcoin 50 000 dollárra való esésének kockázata miatt a hosszú távú befektetők alternatívákat keresnek. Ez az elmozdulás élénk érdeklődést váltott ki bizonyos altcoinok iránt, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek, és ráirányították a figyelmet az általuk kínált lehetőségekre. A cikk bemutatja, mely érmék keltették fel ezeknek a tapasztalt befektetőknek az érdeklődését, utalva a lehetséges piaci mozgásokra, valamint feltárva a kriptovilágban kibontakozó új trendeket.

Míg a Bitcoin akár 50.000 dollárig történő visszaeséssel néz szembe, a hosszú távú befektetők ezekbe az altcoinokba helyezik át a vagyonukat

A CYBRO előértékesítés átlépte az 1,8 millió dollárt: Egy az egymillióból, NeoBank befektetési lehetőség

A CYBRO felkeltette a kripto-bálnák figyelmét, mivel exkluzív token előértékesítése gyorsan meghaladta az 1,8 millió dollárt. Ez a korszerű NeoBank páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci körülmények között maximalizálják nyereségüket.

A szakértők akár 1200%-os megtérülést jósolnak, miközben a CYBRO tokenek előértékesítési ára mindössze 0,03 dollár. Ez a ritka, technológiailag fejlett projekt máris vonzotta a kripto-bálnákat és befolyásos személyeket, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

A tokeneken túl a CYBRO különleges Pontokat is bevezet, amelyek további lehetőségeket kínálnak a befektetők számára. E Pontok birtokosai automatikusan részt vesznek a CYBRO Airdropban, ahol minél több Pontot birtokolnak, annál több tokent kapnak. A CYBRO hetente akár 1 millió Pontot oszt ki, amelyeket a CYBRO alkalmazásban található DeFi Vaultokba való befektetéssel lehet megszerezni.

Bitcoin, Ondo és Aave kriptó árfolyam elemzés és előrejelzés, Cybro kriptovaluta előértékesítése

A CYBRO tokenek birtokosai élvezhetik a jövedelmező staking jutalmakat, exkluzív airdropokat, vásárlások utáni cashbacket, csökkentett kereskedési és hitelezési díjakat, valamint egy erős biztosítási programot a platformon belül.

Mivel a teljes tokenmennyiség mindössze 21%-a érhető el ebben az előértékesítésben, és már körülbelül 80 millió darabot eladtak, ez arany lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy valóban egyedülálló projektben.

>>> Csatlakozz a CYBRO-hoz, és célozz meg akár 1200%-os jövőbeli megtérülést <<<

Ondo Finance: Hagyományos és kriptovilág összekapcsolása tokenizált eszközökkel

Az Ondo Finance a hagyományos pénzügyeket a blokkláncra hozza azáltal, hogy stabil, jövedelemtermelő eszközöket tokenizál. Ez az eljárás szélesebb körű hozzáférést biztosít a magas minőségű pénzügyi termékekhez, megbízhatóságot és hatékonyságot kínálva. Az Ondo együttműködik jól ismert cégekkel, növelve ezzel a bizalmat és biztonságot, ami kulcsfontosságú a változékony kriptotérben.

Termékük, az USDY, egyesíti a stablecoin jellemzőit a hozamlehetőségekkel, amerikai államkötvények által biztosítva. Az Ondo azok számára lehet vonzó, akik valós értékkel és szabályozott gyakorlatokkal összekapcsolt digitális eszközökbe kívánnak befektetni. Az előnyök közé tartoznak a potenciálisan stabil hozamok és az átláthatóság, a jogszabályoknak való megfelelés iránti törekvésekkel.

Aave: A decentralizált pénzügyek jövője

Az Aave hullámokat kelt a decentralizált pénzügyek (DeFi) területén. Az Ethereum blokkláncon fut, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy közvetítő nélkül adjanak kölcsön és vegyenek fel kriptot. Az Aave-val kamatot kereshet kriptoeszközein. Az okosszerződések mindent kezelnek, bizalmat biztosítva a kód által. A platform 17 kriptovalutát támogat, és kínál flash kölcsönöket, amelyek gyorsak és nem igényelnek fedezetet.

Az AAVE tokenek előnyöket nyújtanak, mint például szavazati jogok a változtatásokban, díjkedvezmények, és még sok más. A platform biztonsági modulja a kockázatokat kezeli, növelve az AAVE értékét. Az Aave-ba történő befektetés azt jelentheti, hogy részt vesz a DeFi világának fejlődésében, lehetőséget adva a keresésre, megtakarításra és a jövő alakítására.

Fedezze fel az IO Coint: Megfizethető

AI a decentralizált számítással Az io.net forradalmasítja az AI fejlesztést azáltal, hogy olcsóbbá és hozzáférhetőbbé teszi a számítást. Hálózatuk tízezernyi GPU-t kapcsol össze, amelyek különböző helyeken találhatók, miközben gyors és hatékony marad a felhasználók számára. Olyan csoportokkal dolgoznak együtt, mint a Render és a Filecoin, növelve ezzel rendszerük számítási kapacitását.

Ez a megoldás segít az AI és gépi tanulással foglalkozó cégeknek pénzt megtakarítani. Érdemes lehet befektetni ebbe a coinba, mert támogatja egy olyan technológiai ökoszisztémát, amely növekedhet, ahogy az AI használata terjed. Az előnyök közé tartozik, hogy egy olyan rendszert támogathat, amely alacsonyabb költségeket kínál az AI innovátorok számára, és részese lehet a decentralizált technológiai trend növekedésének.

MANTRA - Új remény az intézményi kriptoelfogadásban

A MANTRA egy figyelemre méltó blokklánc platform, amely a biztonságra és a szabályozásra összpontosít. Intézmények és fejlesztők számára készült, biztosítva a biztonságos és skálázható környezetet. A Cosmos SDK használatával épült, támogatja a gyors tranzakciókat és a szabályozási megfelelést. A nyílt hozzáférés lehetővé teszi a széleskörű használatot, miközben megfelel a valós szabályoknak.

A MANTRA-ba való befektetés hozzáférést nyújt egy blokklánchoz, amely zökkenőmentes Web3 integrációra és a szabályozott valós eszközök kezelésére kínál lehetőséget. A potenciál abban rejlik, hogy ötvözi a hagyományos szabályozási igényeket a modern blokklánc képességekkel, vonzóvá téve azok számára, akik strukturált innovációt keresnek a kriptotérben.

Következtetés

A befektetők óvatosak az ONDO, AAVE, IO és OM rövid távú potenciálját illetően. A figyelem egyre inkább a CYBRO felé fordul, egy korszerű DeFi platformra, amely a Blast blokkláncon működik. A CYBRO mesterséges intelligenciát használ a hozamok összesítésének fokozására, ami vonzóvá teszi a befektetők számára.

Az előnyök közé tartoznak a staking jutalmak, exkluzív airdropok, valamint vásárlás utáni cashback, amely biztosítja a kiváló felhasználói élményt, könnyű befizetésekkel és kifizetésekkel. Az átláthatóságra, megfelelésre és minőségre összpontosítva a CYBRO erős érdeklődést vált ki a kripto-bálnák és befolyásos személyek körében, így kiemelkedő projektté válik.

Weboldal:

https://cybro.io

Twitter: https://twiter.com/Cybro_io

Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB

Telegram: https://t.me/cybro_io

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Tovább csökkent a munkabalesetek száma Magyarországon

A munkabalesetek száma 2023-ban tovább csökkent Magyarországon, derül ki a nemzetgazdaság 2023. évi munkavédelmi helyzetéről szóló jelentésből. A munkabaleseti adatok pozitív változása a hazai munkakörülmények, a munkavégzés biztonságának további javulását, a kormány által kialakított munkavédelmi szabályozási környezet hatékonyságát mutatja, amelynek köszönhetően a halálos munkabalesetek száma is immár három éve folyamatos csökkenést mutat - tájékoztatott pénteki közleményében a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
2024. 09. 14. 13:00
Megosztás:

Egy hírhedt Ethereum kereskedő 5 millió dollárt költött NEIRO-ra és erre az ígéretes kripto ICO-ra

Egy merész lépés, amely felkeltette a kripto világ figyelmét: egy legendás Ethereum kereskedő 5 millió dollárt fektetett be a Neiro Ethereum (NEIRO) és a feltörekvő ICO, az ETFSwap (ETFS) projektjeibe. Ez a stratégiai befektetés kiemeli mindkét projekt hatalmas potenciálját, ahogy azok igyekeznek hullámokat kelteni a folyamatosan változó kriptovaluta piacon.
2024. 09. 14. 12:00
Megosztás:

Az MNB nevével hirdetnek bűnözők befektetési programot

Valótlan hirdetéseket tettek közzé bűnözők a Magyar Nemzeti Bank (MNB) és egy tőzsdei kibocsátó állítólagos befektetési programjáról - közölte az MNB pénteken az MTI-vel.
2024. 09. 14. 11:00
Megosztás:

Futurisztikus környezetben készülnek Chery modelljei

Az ma már nem titok, hogy a Chery a legnagyobb kínai autóexportőr. Az azonban kevésbé közismert, hogy a vállalat központi fejlesztő- és gyártóüzeme is rekordokkal büszkélkedhet. A létesítmény méretei is impozánsak, ám igazán vezérlő és fejlesztő rendszereivel emelkedik ki a világon.
2024. 09. 14. 10:00
Megosztás:

Van megoldás a terézvárosi Airbnb-tulajdonosok számára

A terézvárosi népszavazás és a közelgő kormányzati szabályozás átrendezheti a budapesti Airbnb-piacot, amely számos ingatlantulajdonos számára jelentős fejtörést hozhat. Akik például hitellel vásárolták meg az ingatlant, most döntési helyzetbe kerülhetnek, különösen akkor, ha a rövid távú bérbeadás nehezebbé válik. A money.hu szakértője szerint több megoldás is szóba jöhet azoknak a tulajdonosoknak, akik az esetleges korlátozás után megfontolják, hogy kiszálljanak a hitelből vagy akár az ingatlanból is.
2024. 09. 14. 09:00
Megosztás:

Támadás a Temu és Shein ellen - kereskedelmi háború robbanhat ki

A Biden-adminisztráció közleményben jelezte, hogy az országba beérkező, 800 dollár értéket meg nem haladó csomagok vám - és adómentességének eltörlésére készülnek.
2024. 09. 14. 08:00
Megosztás:

Újabb fejlesztések szükségesek a magyar borászatban

Ahhoz, hogy a magyar borászat erősítse versenyképességét és a magyar bor elismertségét, mindig újabb és újabb fejlesztésekre, innovációra van szükség - mondta Nagy István agrárminiszter pénteken Pannonhalmán, a TóthBorbirtok új borászati feldolgozó üzemének átadásán az Agrárminisztérium (AM) pénteki közleménye szerint.
2024. 09. 14. 07:00
Megosztás:

A Shiba Inu új riválissal néz szembe: Raboo, az AI mémnyuszi, amely a top 20-ba törekszik

7,9 milliárd dollár. Ez a legalacsonyabban rangsorolt kriptovaluta jelenlegi piaci kapitalizációja a top 20 kriptovaluta listáján. A top 20 kriptovaluta listájára felkerülni nagy teljesítmény, de több mémérme, köztük a Shiba Inu, ezt már elérte.
2024. 09. 14. 06:00
Megosztás:

Élénkült a lakáspiac augusztusban

A lakóingatlanok drágulásának üteme éves összevetésben 6,5 százalékra gyorsult augusztusban a júliusi 6,4 százalék után, a kereslet élénkülésével együtt a lakásárak is egyre nagyobb tempóban emelkednek - közölte az ingatlan.com az MTI-vel pénteken.
2024. 09. 14. 05:00
Megosztás:

Megállapodással ért véget a sztrájk az Audi brüsszeli üzemében

Véget ért a sztrájk az Audi német autógyár brüsszeli üzemében, a szakszervezetek és a vezetőség péntek reggel egyezségre jutott - jelentette a Belga nevű belgiumi hírügynökség.
2024. 09. 14. 04:00
Megosztás:

Eddig tartott a tőzsdei felpattanás?

A Bank of America stratégái szerint a részvénypiacok valószínűleg oldalazni fognak, amíg az amerikai foglalkoztatási adatok nem mutatnak egyértelmű jeleket a gyengülés vagy az erősödés irányába.
2024. 09. 14. 03:00
Megosztás:

Nyugdíjtörvény változás! Változnak a nyugdíjrögzítés szabályai

A nyugdíjrögzítés, azaz a nyugdíj folyósítás nélküli megállapítása nagyon hasznos lehetőség a lehető legjobb összegű nyugdíj elérése érdekében. Mit jelt ez a változás és mire érdemes figyelni? Cikkünk az adó.hu blogportál szakmai bejegyzése alapján készült.
2024. 09. 14. 02:00
Megosztás:

Gázszámla átverés !? Hogy lesz a köbméterből MegaJoule?

A gáz fogyasztás elszámolásánál, illetve a földgáz ajánlatokkal kapcsolatban, visszatérő igény a felhasználók részéről az összehasonlíthatóság. Azonban a szolgáltatók nem feltétlenül ugyanabban a mértékegységben számolják el a felhasznált energiahordozót, így az egyes szolgáltatók árai nem feltétlen hasonlíthatók össze egy az egyben.
2024. 09. 14. 01:00
Megosztás:

3 mém érme, amit nem visel meg a piac vergődése

Az utóbbi időben rájár a rúd a kriptovaluta piacra, amiből a mém érméknek is kijutott. Bár a mém érmék durva ingadozásaikról ismertek, az előértékesítéseket általában nem viselik meg a kedvezőtlen piaci körülmények. Éppen ezért ilyen időszakokban (is) kifejezetten ajánlott beléjük fektetni.
2024. 09. 14. 00:01
Megosztás:

Fűtési alternatívák a rezsicsökkentéshez: A hőszivattyú előnyei és hátrányai

Telepítési és méretezési tanácsok a szakértőtől: az energiahatékonyság és a fenntarthatóság egyre fontosabb szemponttá válik a fűtési rendszerek kiválasztásakor.
2024. 09. 13. 23:30
Megosztás:

Hét bemutatóval várja a közönséget a Nemzeti Színház

Hét bemutatóval, köztük Molnár Ferenc Liliom című drámájával, az Olasz szalmakalap című francia bohózattal, egy angol drámával, Radnóti Miklóst idéző koncertszínházzal, egy kísérleti előadással, valamint két ősbemutatóval várja a közönséget a Nemzeti Színház új évada.
2024. 09. 13. 23:00
Megosztás:

A SUI és FET 30%-ot emelkedett az elmúlt 7 napban: Ez a kriptopiac fellendülésének kezdete?

SUI és FET az elmúlt héten 30%-kal emelkedett, ami izgalmat váltott ki a kripto közösségben. Ez a hirtelen növekedés felveti a kérdést egy esetleges piaci helyreállásról. Lehet, hogy ez egy szélesebb körű emelkedő trend kezdete? Fedezd fel, mely más érmék lehetnek növekedésre készek, és mit jelenthet ez a digitális eszközök jövője szempontjából.
2024. 09. 13. 22:30
Megosztás:

Új elnököt választott a NAK

Papp Zsolt Györgyöt választotta elnöknek a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) pénteki közgyűlése - közölte a NAK pénteken az MTI-vel.
2024. 09. 13. 22:00
Megosztás:

A legjobb kriptovaluták, amelyeket szeptemberben 1 dollár alatt érdemes megvásárolni, hogy decemberben több ezer dolláros profitot érj el

Keresel megfizethető kriptovalutákat, amelyek jelentős hozamot biztosíthatnak év végéig? Ez a cikk bemutat egy listát ígéretes digitális valutákról, amelyek egy dollár alatt kereskednek. Fedezd fel, mely alulértékelt érmék rendelkeznek jelentős növekedési és profit potenciállal a következő hónapokban. Tudd meg, mely kriptók készülnek nagy hatást gyakorolni december előtt.
2024. 09. 13. 21:30
Megosztás:

Több megyében is megszűnik a tűzgyújtási tilalom

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (BM OKF) egyetértésével szombattól Komárom-Esztergom, Somogy, Vas és Zala vármegyében visszavonja a tűzgyújtási tilalmat - olvasható a Nébih honlapján pénteken közzétett tájékoztatóban.
2024. 09. 13. 21:00
Megosztás: