Mik az új kripto szenzációk ügyes befektetők számára, amelyek 100-szoros pénzt ígérnek?

Számos kriptovaluta mémeken alapul, és mostanában nagy figyelmet kapnak jelentős potenciális hozamaik miatt.

Mik az új kripto szenzációk ügyes befektetők számára, amelyek 100-szoros pénzt ígérnek?

Ha a kriptopiac következő nagy dobásába szeretnél befektetni, íme négy kripto, amely akár 100x hozamot is hozhat: Book of Meme (BOME), Pepe (PEPE), Floki (FLOKI) és Angry Pepe Fork (APORK).

Míg a BOME, a PEPE és a FLOKI már bejáratott mémalapú projektek, az Angry Pepe Fork egy 1. fázisú előértékesítési sztár, amely már majdnem 200 ezer dollárt gyűjtött össze. Néhány elemző szerint ez lehet a 2024-es év legforróbb előértékesítése. Nézzük meg, miért.

Book of Meme (BOME): Közelgő áttörés

A Book of Meme (BOME) egy kripto, amely nemrégiben bikás hullámon lovagolt. A CoinMarketCap adatai szerint a Book of Meme ára az elmúlt évben majdnem 800%-kal emelkedett. Marcus Corvinus elemző is optimista maradt ezzel a mémalapú tokennel kapcsolatban. Az X posztjában azt jósolja, hogy a Book of Meme érme elérte a Binance listázási árát, és ezután áttörést fog következni.

A Book of Meme kripto technikai elemzése támogatja ezt az állítást. Például a BOME a 21 napos EMA fölött kereskedik, miközben két technikai indikátor is zöld jelzést mutat. Mindezek miatt a piaci elemzők bikás Book of Meme árfolyam-előrejelzést készítettek. Szerintük a BOME ára 2024 harmadik negyedévében 0,011 dollárra emelkedhet.

Pepe (PEPE): Még mindig jó tartományban

A Pepe (PEPE) egy másik mémalapú kripto, amely emelkedett az árfolyam diagramokon. A CoinMarketCap adatai szerint a PEPE ára az elmúlt 12 hónapban majdnem 400%-kal nőtt. Vegeta nevű prominens elemző is bikás kijelentést tett a Pepe érméről. X posztja szerint a PEPE nagyon jól mozog, és hamarosan elérheti a 0,000047 dollárt.

A technikai elemzés szempontjából a Pepe kripto jövője is bikás. Különösen a PEPE a 21 és 50 napos EMA-k fölött kereskedik, hét technikai indikátor pedig vásárlási zónában van. Ennek eredményeként a piaci elemzők 0,0022 dollárra emelkedést jósolnak a PEPE árfolyam-előrejelzéseikben, mielőtt 2024 harmadik negyedévének vége lenne.

Floki (FLOKI): Új figyelmeztetés

A Floki (FLOKI) egy mémalapú érme, amely szintén a hírek középpontjában áll. Különösen a Floki új figyelmeztetést tett közzé egy csalásról. Az X posztban a Floki tudatta, hogy nincs olyan, hogy Floki token a Base vagy Solana blokkláncokon. A csapat szerint a FLOKI, az egyetlen tokenjük, a Binance Smart Chain és Ethereum blokkláncokon kereskedhető.

Ennek a jelentős Floki hírnek köszönhetően a kriptovaluta iránti érdeklődés növekedhet. Például a Floki érme értéke a YTD diagramon több mint 400%-kal nőtt. Továbbá a Floki Inu az 50 és 100 napos EMA-k fölött kereskedik, nyolc zöld technikai indikátorral. Így a kripto terület szakértői a FLOKI árának 0,000184 dollárra való emelkedését jósolják 2024 harmadik negyedévében.

Angry Pepe Fork (APORK): Egy innovatív mémalapú érme

APORK kripto ICO, Book of Meme, Pepe és Floki kriptovaluták árfolyam elemzése és előrejelzés

Az egyik legújabb kriptovaluta, amely figyelmet kapott, az Angry Pepe Fork (APORK). Az említettekhez hasonlóan ez az érme is a mémekre épít. Azonban, ami megkülönbözteti a többi hasonló projekttől, az az, hogy az Angry Pepe Fork bevezet egy "Conquer To Earn" rendszert. Még a nagy elemző, Scrambller is észrevette ezt a forradalmi projektet.

A rendszer mögötti ötlet az, hogy a hadsereg tagjai letétbe helyezhetik tokenjeiket és csoportként kereshetnek ezen. Amikor több zombi mém érmét foglalnak el, az APY minden résztvevő számára emelkedik. Ezzel egyidejűleg az egyének jelentős jutalmakat és tokeneket szerezhetnek, ha bátran harcolnak a csatatéren. Ez a rendszer ösztönzi a csapatmunkát, ami jobb egyéni nyereségekhez vezethet.

Az Angry Pepe Fork számos más mémalapú projekttől eltérően valódi világban is kereseti potenciállal és felhasználási lehetőségekkel rendelkezik, nem csak egy szórakoztató kriptovaluta. Például az előértékesítés során a felhasználók letétbe helyezhetik Angry Pepe Fork tokenjeiket, ami ritka lehetőség ezen a területen.

Egy Angry Pepe Fork érme ára mindössze 0,014 dollár, mivel az előértékesítés első fázisában van. Azonban ez az ár emelkedni fog, ahogy az előértékesítés lendületet kap és előrehalad. Valójában a piaci elemzők 100x-os emelkedést jósolnak, miután egy Tier-1 CEX listázza az Angry Pepe Forkot 2024 harmadik negyedévében. Ez teszi az Angry Pepe Forkot az egyik legjobb projektnek, amit érdemes figyelni ezen a nyáron.

Felülmúlhatja-e az Angry Pepe Fork a Book of Meme-t, Pepét és Flokit?

Míg a Book of Meme, a Pepe és a Floki várhatóan emelkedést fognak mutatni, hosszú távú növekedési potenciáljuk valószínűleg nem éri el az Angry Pepe Forkét. Ez a mémalapú kripto alacsony piaci kapitalizációval és valódi világban is hasznosítható lehetőségekkel rendelkezik. Ezért ez az újonc gyorsabban fog emelkedni az árfolyam diagramokon, mint társai. Ha meg szeretnéd vásárolni, jelentkezz az Angry Pepe Fork előértékesítésére az alábbi linkek segítségével.

Weboldal:

https://angrypepefork.com/

Előértékesítés: Nézd meg az Angry Pepe Fork előértékesítését

Telegram: https://t.me/AngryPepeFork

Twitter: https://x.com/AngryPorkCoin

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Több mint egymilliárd forint fejlesztési támogatást kap Békés vármegye

Több mint egymilliárd forint fejlesztési támogatás érkezik Békés vármegyébe az európai uniós Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz keretéből - közölte a Békés Vármegyei Önkormányzat az MTI-vel.
2024. 07. 20. 18:00
Megosztás:

Hitelezési platformot indított az ingatlan.com

Már több mint 100 ezren használták az ingatlan.com által a lakosság számára indított online hitelezési platformot, amelynek a fejlesztéshez a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs (NKFI) Hivatal 286,824 millió forint vissza nem térítendő támogatással járult hozzá - közölte az ingatlan.com Zrt. az MTI-vel.
2024. 07. 20. 17:00
Megosztás:

Az élelmiszeripar szakember-utánpótlását segítő projekt indult

Uniós támogatással az élelmiszeripar és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások szakember-utánpótlását segítő magyar-szerb határ menti projekt indult Tápláljuk a jövőt! (Feeding Future) címmel - tájékoztatta a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara az MTI-t.
2024. 07. 20. 16:00
Megosztás:

Balaton térségében ezek a fő úti célok a magyarok körében

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu szállásfoglaló portál adatai alapján pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 20. 15:00
Megosztás:

Komoly lehetőségek állnak a hazai juhágazat előtt

Komoly lehetőségek állnak a hazai juhágazat előtt, éppen ezért az Agrárminisztérium (AM)felülvizsgálta a szektorhoz kapcsolódó támogatások rendszerét. Ennek eredményeként 2024-től kezdődően a források fokozottan szolgálják az állatállomány genetikai minőségének javítását, illetve a minőségi árutermelést, tekintettel a juhtartók szakmai igényeire és lehetőségeire - jelentette be pénteki közleményében a minisztérium.
2024. 07. 20. 14:00
Megosztás:

Tizedével nőtt a napelemes beépített teljesítmény

Az átviteli rendszerirányító MAVIR friss adatsora szerint 2024 júliusáig összesen 6712 megawattnyi naperőművet helyeztek üzembe Magyarországon. Az összes teljesítményből a legnagyobb arányban az ipari létesítmények részesülnek 3678 megawattal. Az 50 kilowatt (kW) feletti rendszerek idén júniusban érték el eddigi negyedórás termelési csúcsukat, amely csak kevéssel maradt el a 3200 megawatt-tól - hívta fel a figyelmet pénteki elemzésében az Energiaügyi Minisztérium (EM).
2024. 07. 20. 13:00
Megosztás:

NIS2 kiberbiztonsági szabályozás - jobb későn, mint soha

Ugyan június 30-án lejárt Kiberbiztonsági tanúsításról és felügyeletről szóló törvényben meghatározott első fontos határidő, a cégvezetőknek azonban még van idejük pótolni a mulasztást, és időben megkezdeni a felkészülést a támadások elhárítására - nem mellesleg az akár milliós nagyságrendű bírság elkerülésére.
2024. 07. 20. 12:00
Megosztás:

Javította Törökország minősítését a Moody's

Felminősítette Törökországot a Moody's Ratings. A nemzetközi hitelminősítő a péntek éjjel Londonban bejelentett döntést mindenekelőtt azzal indokolta, hogy Törökország határozottan visszatért az ortodox monetáris politikához, és ennek már megvannak az első látható eredményei.
2024. 07. 20. 11:00
Megosztás:

Itt a méret a lényeg: ezek a járművek a közutak rémei

A nagy teljesítményű autókkal gyakrabban okoznak kárt másoknak, és ezek értéke is nagyobb - derül ki a Bank360.hu friss káradatok alapján készült elemzéséből. A kötelező biztosítások számához képest csökkent a károk gyakorisága, amiben a legtöbbet futó trolik, kamionok és csuklós buszok az éllovasok.
2024. 07. 20. 10:00
Megosztás:

Így lehet rémálom a nyaralás

Akár 10-20 százalékkal is többet fizethet egy külföldön megvásárolt áruért az, aki a bankkártyás fizetésnél elfogadja azt, hogy a kereskedő bankja forintban vonja le az összeget a dinamikus valutaváltás szolgáltatás keretében – figyelmeztet Gergely Péter. A BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint hatalmas árfolyam-eltérítések itthon is vannak: az EuroNet automatákból kedden 426 forintért lehetett eurót felvenni, a Wizzair oldalán ugyanarra a járatra 13 százalékkal többet kellett fizetnie annak, aki forint helyett euróban akarta ugyanazt a repülőjegyet megvenni.
2024. 07. 20. 09:00
Megosztás:

140 millió eurós befektetés: az OMV is csatlakozik az EIT InnoEnergy-hez

Zártkörű részvénykibocsátás keretében az osztrák székhelyű globális üzemanyag és vegyipari vállalat, az OMV, a romániai integrált energiaipari vállalat, a OMV Petrom és a hollandiai székhelyű vállalat, az ACB Participaties B.V. csatlakozott a fenntartható energiaipari fejlesztésekben élenjáró EIT InnoEnergy-hez idén júliusban. A három cég által biztosított és 140 millió euró értékben lejegyzett részvények jelentős tőkeinjekciót nyújtanak a szervezet átfogó energiaipari célkitűzéseinek megvalósításához.
2024. 07. 20. 08:00
Megosztás:

Új technológia hódít: az acélszerkezetes építkezés előnyei

Az acélszerkezetű épületek nemcsak könnyebbek és tartósabbak, de gyorsabban is építhetők, mint a hagyományos fa szerkezetek. A Magyarországon újdonságnak számító technológia jelentős előnyökkel bír, beleértve a hosszabb élettartamot, a deformálódásmentességet, a rágcsálókkal szembeni ellenállást és a kiváló földrengésállóságot.
2024. 07. 20. 07:00
Megosztás:

A vezető Bitcoin kereskedő, Peter Brandt szerint rendkívül valószínű, hogy a BTC ára eléri a 71 ezer dollárt, mit jelent ez az altcoinok számára?

A vezető Bitcoin kereskedő, Peter Brandt nemrégiben közzétette a BTC technikai, grafikonos elemzését, amelyben azt jósolta, hogy az első számú kriptovaluta hamarosan elérheti a 71 000 dollárt. Mivel a Bitcoin árának ingadozásai nagymértékben befolyásolja az altcoin piacot, újabb kriptó rally következhet, ha Brandt előrejelzése helytálló.
2024. 07. 20. 06:00
Megosztás:

McKinsey: akár megduplázható a budapesti turizmus

Budapest képes volna megduplázni az ideérkező turisták és az általuk itt töltött vendégéjszakák számát, illetve megkétszerezni-háromszorozni a költéseiket a fővárosban – írja a McKinsey & Company tanulmánya, amely szerint Budapest jelenlegi piaci részesedése a globális turizmusból hozzávetőleg fele a hasonló európai városok részesedésének. A turisztikai forgalom megduplázásának érdekében a tanácsadó cég szerint infrastruktúrafejlesztésre, hatékonyabb digitális marketingre és konferenciaturizmusra, valamint az iparági szereplők szoros együttműködésére volna szükség.
2024. 07. 20. 05:00
Megosztás:

Durva! Már itt tartanak a magyar szántóföld árak!

Kétmillió forint fölé emelkedett a szántóföldek hektáronkénti átlagára tavaly, noha az ország különböző régióiban változatosan alakultak, Közép- és Észak-Magyarországon csökkentek, a többi régióban emelkedtek az árak.
2024. 07. 20. 04:00
Megosztás:

Mennyibe kerül valójában egy hőszivattyú beruházás?

Takarékos fűtési-hűtési megoldások a természet energiájával: az épülő vagy korszerűsítés előtt álló épületeknél alapvető kérdés, hogy milyen fűtési rendszert válasszunk. Egyre népszerűbb megoldás a hőszivattyú. De vajon tényleg mélyen a zsebébe kell-e nyúlnia annak, aki ezt az energiahatékony megoldást választja?
2024. 07. 20. 03:00
Megosztás:

Akinek sok készpénze van Magyarországon, ezzel a döntéssel most hatalmasat veszít!

A pénzügyi világban gyakran emlegetik azt a mondást, hogy „a készpénz király”, de a jelenlegi gazdasági helyzetben ez a kijelentés már korántsem olyan egyértelmű. A magyar piacon és a globális gazdaságban is jelentős változások történtek, amelyek alapvetően megváltoztatták a készpénz birtoklásának kockázatait és előnyeit.
2024. 07. 20. 02:00
Megosztás:

1 milliós forintos négyzetméterár a panellakásoknál! Miiii?!

Míg korábban slágertermék volt az ingatlanpiacon a panellakás, néhány éve valamelyest csökkent a népszerűsége, ugyanakkor továbbra is keresett kategória az ingatlanpiacon. Már csak azért is, mert a panellakások esetében jellemzően kisméretű ingatlanról van, ami pedig a vevők elsődleges célpontja most. Ráadásul a befektetők is keresik, hiszen a kisméretű lakások jól kiadhatók.
2024. 07. 20. 01:30
Megosztás:

Sok alkoholt iszol! A májad ezeket a jeleket küldi! - felismered?

Az alkoholfogyasztás kultúránk szerves része lehet, de nem szabad elfelejtenünk, hogy a túlzott alkoholbevitel komoly egészségügyi kockázatokat rejt magában. A máj az egyik legfontosabb szervünk, amely az alkohol lebontásában kulcsszerepet játszik. De mi történik, amikor túl sok alkoholt fogyasztunk, és milyen jeleket küld a májunk, hogy "elég volt"?
2024. 07. 20. 01:00
Megosztás:

A Pepe 24%-ot emelkedett a 24 órás mém érme rally alatt, de ez most a legjobb?

Az új és továbbfejlesztett Pepe előértékesítése, amely saját Layer 2 ETH blokklánccal érkezik, még nagyobb lendületet kapott a mém érme szektor bikás rallyja után. A Pepe Unchained a nagy előd, a Pepe ($PEPE) sikerét kívánja meglovagolni.
2024. 07. 20. 00:01
Megosztás: