Ne hagyd ki a következő piaci fellendülést: Szakértői ajánlások a legjobban teljesítő kriptovalutákhoz!

Ahogy a kriptopiac egy lehetséges fellendülés jeleit mutatja, a befektetők egyre inkább keresik a következő nagy lehetőségeket. Ez a cikk szakértők véleményét tárja fel azokról a kriptovalutákról, amelyek jelentős növekedés előtt állhatnak. Fedezd fel, mely érmék nyernek lendületet, és kínálhatnak jelentős hozamokat a közelgő piaci trend során.

Ne hagyd ki a következő piaci fellendülést: Szakértői ajánlások a legjobban teljesítő kriptovalutákhoz!

DOGEN: Az első memetoken az Alfa hímeknek, akik a legjobbat követelik

Szabadítsd fel belső alfádat a DOGEN-nel, a memetokennel, amely azoknak készült, akik gyönyörű életet akarnak élni. A DOGEN az alfa kutya, amely sosem hagyja ki az esélyt, hogy nagyot nyerjen. Ez az a token, amely a győzteseké, akik nem érik be kevesebbel. Képzelj el luxusautókat, pénzkötegeket és gyönyörű nőket — ez az Alfa DOGEN életstílus!

HODL, mint egy főnök, hódítsd meg a piacot

Dogen és Juoiter JUP kriptovaluta vásárlás kezdőknek is

Készen állsz arra, hogy úgy élj, mint egy Alfa DOGEN, és élvezd az élet legszebb dolgait? A felszállópályán van, és 700%-os fellendülésre készül a presale végéig — és ez csak a kezdet. A DOGEN-nel akár ezerszeres hozamot is elérhetsz, hiszen a memetokenek vezetik az altcoin szezon legforróbb trendjét.

Minél hamarabb szállsz be, annál többet nyersz! Ez egy olyan ajánlat, amit mások irigyelni fognak, és te leszel a csúcson.

Kihagytad a WIF, Popcat vagy Ponke emelkedését?

ONDO Finance kriptodeviza hírek és árfolyam elemzés

A DOGEN az új kutya a Solana memetokenek között, a BONK, WIF és Popcat mellett, amelyek 1000%-os növekedést produkáltak. Jelenleg alulértékelt, a DOGEN készen áll arra, hogy új szintre emelje a kriptotörténetet, és rekordokat döntsön ebben a bull run-ban.

Közösségi alapú, valódi értékkel

A DOGEN nem egy rövid távú hype; ez egy növekvő mozgalom. A DOGEN mögött álló csapat célja, hogy egy virágzó közösséget építsen ki alfa vezetőkből, akik nem érik be kevesebbel, és készen állnak meghódítani a piacot. Ez a token valós értéket kínál, izgalmas kampányoktól kezdve exkluzív előnyökig a korai felhasználók számára. A DOGEN lehetőséget kínál arra, hogy valami maradandó részévé válj.

A DOGEN többszintű ajánlóprogramja kíméletlen: minden tokenvásárlás után 7%-ot kapsz a közvetlen „testvéreidtől” (1. szint) a referral kódoddal. Ráadásul minél több embert hozol be, annál több szintet oldasz fel, így még több profitot halmozhatsz fel.

Tartsd meg a DOGEN-t, és hagyd, hogy mások irigyeljenek!

Csatlakozz a Dogen sereghez még ma

és hódítsd meg a kripto világát!

Mantra és Ethena kriptovaluta árfolyam elemzés és előrejelzés

Jupiter (JUP): A vezető Solana-alapú DEX aggregátor kiterjeszti a DeFi horizontjait

A Jupiter (JUP) a Decentralizált Pénzügy (DeFi) szektor kiemelkedő platformja a Solana blokkláncon. A világ legnépszerűbb decentralizált tőzsde (DEX) aggregátoraként ismert, amely hatékony token swapokat, határidős kereskedést és decentralizált stabilcoin menedzsmentet kínál. A Jupiter szolgáltatásai túlmutatnak a likviditás aggregálásán, mostantól perpetual futures-t is kínál, és bevezeti saját decentralizált stabilcoinját, hogy csökkentse a letétkezelési és szabályozási kockázatokat.

A platform növekedése és innovatív funkciói növelik a potenciálját a DeFi térben. A jelenlegi piaci ciklusban a JUP szolgáltatásainak bővítése és a kockázatok mérséklésére összpontosító stratégiája vonzó lehetőséget jelenthet a Solana DeFi ökoszisztémája iránt érdeklődők számára.

Ondo Finance: Tokenizált valós eszközök a blokklánc hatékonyságáért

Az Ondo Finance összekapcsolja a hagyományos pénzügyeket és a blokkláncot azáltal, hogy tokenizálja a stabil, jövedelmet termelő valós eszközöket. Ez hozzáférést biztosít magas színvonalú pénzügyi termékekhez, növelve a pénzügyi infrastruktúra és a hozzáférhetőség hatékonyságát a blokklánc révén. Az Ondo felépítése egy vagyonkezelési ágat és egy technológiai ágat foglal magában, amelyek célja a funkciók és a méretezhetőség növelése.

A projekt olyan partnerekkel működik együtt, mint a BlackRock, és a Coinbase platformját használja az eszközök biztonságos tárolására, különös figyelmet fordítva a minőségre és a biztonságra. A jelenlegi piaci ciklusban az Ondo innovatív megközelítése vonzó lehet azok számára, akik szabályozott és átlátható pénzügyi termékeket keresnek a blokklánc térben.

OM: MANTRA – Biztonságos, szabályozási megfelelőséggel rendelkező blokklánc intézmények számára

Az OM: MANTRA egy biztonságra összpontosító, Layer 1 blokklánc, amely valós szabályozási követelményeknek is megfelel. Intézmények és fejlesztők számára készült, lehetővé téve egy engedély nélküli blokklánc működését engedélyezett alkalmazásokkal. A Cosmos SDK-t használja, és támogatja az Inter-Blockchain Communication-t (IBC), valamint a CosmWasm-t. Saját Proof-of-Stake validátor készlettel biztosítja a hálózat biztonságát, és akár 10 000 tranzakciót is képes feldolgozni másodpercenként.

Beépített modulokkal, SDK-kkal és API-kkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik szabályozási megfelelőséggel rendelkező valós eszközök létrehozását és kezelését. A biztonságra és a megfelelőségre összpontosítva az OM: MANTRA ígéretes lehetőséget kínál a jelenlegi piaci ciklusban.

ENA: Az Ethena digitális dollárja és internetes kötvénye az Ethereumon

Az ENA az Ethena protokoll tokenje az Ethereumon, amely lehetővé teszi egy digitális dollár létrehozását bankok nélkül. Az Ethena egy „internetes kötvényt” kínál, amely egy dollár alapú megtakarítási eszköz, amely bárki számára elérhető a világon.

Ez lehetővé teszi az emberek számára, hogy dollárban takarítsanak meg pénzt anélkül, hogy bankra lenne szükségük. A cél az, hogy a digitális pénz mindenki számára hozzáférhetővé váljon. A jelenlegi piaci környezetben az ENA vonzó lehet azok számára, akik a hagyományos bankrendszeren kívüli pénzügyi megoldásokat keresnek.

Összegzés

Bár a JUP, ONDO, OM és ENA esetleg kevesebb rövid távú potenciállal rendelkeznek, a DOGEN kitűnik. Luxusra és sikerre vágyóknak készült, és a presale végére várhatóan 700%-os növekedést érhet el, ezerszeres hozammal az altcoin szezonban. A sikeres tokenek, mint a BONK és a Popcat nyomán a DOGEN egy vezető közösséget épít, valós előnyökkel és exkluzív ajánlatokkal a korai felhasználók számára.

Weboldal:

Dogen crypto

Twitter: https://x.com/dogenmeme

Telegram: https://t.me/Dogen_Portal

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kriptovaluta vásárlás kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Milyen napon születtél? Ettől függ, mit kell tenned a pénzügyi szerencsédért!

Születésed napja nem csupán életed kezdetét jelzi, hanem megmutatja, milyen energiák kísérik pénzügyi utadat. A hét minden napja különleges rezgést hordoz, amely befolyásolja, hogyan kell cselekedned, hogy pénzügyi szerencséd teljesedjen. Nézzük, mit üzen neked születésed napja!
2024. 10. 22. 01:00
Megosztás:

A villany- és gázszámlákat kötelező elektronikusan fogadni január 1-jétől

Jogszabályváltozás miatt 2025. január 1-jétől az energiakereskedők és a hálózati elosztó társaságok a nem lakossági felhasználók energiaszámláit kizárólag elektronikus formában bocsáthatják ki; az új évtől a papíralapú számla helyett az MVM is csak elektronikus számlát állíthat ki ezeknek az ügyfeleknek - közölte a vállalat hétfőn az MTI-vel.
2024. 10. 22. 00:30
Megosztás:

A Crypto All-Stars ICO 2,5 millió dollár felett – ez a legjobb kripto, amit most vehetsz?

Az előértékesítés már átlépte a 2,5 millió dolláros határt, ami jól mutatja, hogy a $STARS mennyire gyorsan vonzza magához a nagy megtérülést kereső befektetőket.
2024. 10. 22. 00:01
Megosztás:

Veterán elemző jósolja meg a vezető mém érmék jövőbeli árait a legfrissebb piaci fejlemények alapján – Melyik érme képes 25 000%-os emelkedést produkálni?

Egy tapasztalt kriptovaluta szakértő nyilvánosságra hozta a vezető mém tokenek jövőbeli kilátásait. A piaci változások felkeltették az érdeklődést aziránt, hogy mely digitális eszközök tapasztalhatnak exponenciális növekedést. Az érdeklődők kíváncsiak arra, hogy mely érme emelkedhet jelentősen az értékében, és hozhat figyelemre méltó hozamokat.
2024. 10. 21. 23:30
Megosztás:

A szakértők szerint a kriptovaluták növekvő elfogadottsága felhajtja majd a Bitcoin, az Ethereum és egy váratlan AI altcoin árát

Ahogy a kriptovaluták egyre szélesebb körű elfogadottságot nyernek, a piaci elemzők jelentős áremelkedést jósolnak a vezető tokenek, például a Bitcoin és az Ethereum számára. Érdekes módon a figyelem egy váratlan, mesterséges intelligencia alapú altcoin felé is fordul, amely szintén emelkedő pályára állhat. Melyik ez a váratlan digitális érme, és mi mozgatja ezt az optimizmust? A cikkben a szakértők meglátásait tárjuk fel e jóslatok mögött.
2024. 10. 21. 23:00
Megosztás:

Tovább erősödnek az agrárkapcsolatok Magyarország és Laosz között

Magyarország tovább erősíti partnerkapcsolatait Laosszal a mezőgazdaság és az oktatás terén - mondta Farkas Sándor, az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára, aki hétfőn Budapesten fogadta Linkham Douangsavanht, a Laoszi Népi Demokratikus Köztársaság mezőgazdasági és erdészeti miniszterét, az ország nagykövetét és delegációját az AM közleménye szerint.
2024. 10. 21. 22:00
Megosztás:

Ne maradj le a DeFi fellendülésről: 3 kriptovaluta, amelyek a következő bull run során akár 100-szoros nyereséget is hozhat – A ZDEX az innovatív technológiájával a középpontban

A decentralizált pénzügyek (DeFi) gyors ütemben növekednek, és néhány kiválasztott kriptovaluta hatalmas növekedés előtt állhat a közelgő bikapiac során. Olyan tokenekről van szó, amelyek innovatív technológiákat használnak, és nagy figyelmet keltenek, mivel képesek lehetnek a befektetések jelentős megsokszorozására. A befektetők alig várják, hogy megismerjék ezeket az ígéretes lehetőségeket.
2024. 10. 21. 21:30
Megosztás:

Így változik az M2-es metró közlekedése

Karbantartás miatt az M2-es metró csak a Déli pályaudvar és a Puskás Ferenc Stadion megállók között közlekedik csütörtökön és pénteken este 21 órától, illetve szombaton és vasárnap egész nap - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfőn az MTI-vel.
2024. 10. 21. 21:00
Megosztás:

Ez a viruló Solana mémkriptó megelőzheti a Dogecoint és a Shiba Inut, és elérheti az 1 dolláros árat

Egy új kriptovaluta a Solana hálózaton nagy figyelmet kelt a kripto közösségben. Ez a memecoin gyorsan népszerűségre tesz szert, és akár túl is szárnyalhatja olyan ismert tokenek sikerét, mint a Dogecoin és a Shiba Inu, azzal a céllal, hogy elérje az áhított 1 dolláros árfolyamot. A befektetők izgatottan várják, mely digitális eszközök mutathatnak jelentős növekedést a virágzó piacon.
2024. 10. 21. 20:30
Megosztás:

Fiatalok ötleteit ismerték el a BoschxRichter Ipari Innovációs Díjjal

A felsőoktatásban tanuló fiatalok ötleteit ismerték el a BoschxRichter Ipari Innovációs Díjjal, amelyet 2024 tavaszán első alkalommal hirdetettek meg - közölték a szervezők hétfőn az MTI-vel.
2024. 10. 21. 20:00
Megosztás:

Egy vármegye kivételével mindenhol aktívabbak voltak a munkakeresők a harmadik negyedévben

Nógrád vármegye kivételével az ország egész területén nőtt a nyitott állásokra érkezett jelentkezések száma, a legnagyobb emelkedést Somogy, Fejér és Zala vármegyékben mérték idén a harmadik negyedévben az előző év azonos időszakához képest - közölte a Profession.hu hétfőn az MTI-vel.
2024. 10. 21. 19:30
Megosztás:

BÉT: visszafogott hangulatban kereskedtek a tőzsdéken

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 237,94 pontos, 0,32 százalékos csökkenéssel, 73 990,26 ponton zárt hétfőn.
2024. 10. 21. 19:00
Megosztás:

100-szorozó Altcoin nyereségek 2025-ig: Biztosíts egy 10 millió dolláros portfóliót ezekkel a legjobb választásokkal

Rendkívüli lehetőség a kriptovaluta piacon: Hogyan növelheted befektetésed akár 100-szorosára 2025-re. A kriptovaluta piacon páratlan lehetőség kínálkozik azok számára, akik 2025-re monumentális hozamokat szeretnének elérni. A stratégiai befektetések gondosan kiválasztott altcoinokba most akár 10 millió dolláros vagyont eredményezhetnek, az induló tőkédet akár 100-szorosára is növelve. Ebben a cikkben bemutatjuk azokat a digitális valutákat, amelyek robbanásszerű növekedés előtt állnak, és amelyek átalakíthatják befektetési portfóliódat.
2024. 10. 21. 18:30
Megosztás:

Indul a társadalmi egyeztetés a fővárosi Airbnb-szabályozásról

Az Új Gazdaságpolitikai Akcióterv keretében elindul a fővárosi Airbnb- szabályozás társadalmi egyeztetése, cél a megfizethető lakhatás biztosítása - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) hétfőn az MTI-vel.
2024. 10. 21. 18:00
Megosztás:

Megújulnak a pályaudvarok

Az Építési és Közlekedési Minisztérium irányítása alatt tíz, nagy forgalmat bonyolító vasúti pályaudvart építenek újjá - jelentette be Lázár János miniszter hétfőn a Facebook-oldalára feltöltött videóüzenetében.
2024. 10. 21. 17:30
Megosztás:

Nevet vált a Rama és a Flora margarinok forgalmazója

Upfield Magyarország Kft.-ről Flora Food Hungary Kft.-re változtatta nevét a közismert és közkedvelt Rama, Flora, Violife és Viodeli termékek hazai forgalmazója. Minderre azt követően került sor, hogy a kft. anyavállalata, az Upfield Group BV holdingtársaság szeptember közepén Flora Food Group BV-re változtatta nevét, a központi weboldal pedig immár a florafoodgroup.com címen érhető el.
2024. 10. 21. 17:00
Megosztás:

A szökési sebesség elérése a hosszú távú értékteremtés érdekében

2022-ben és 2023-ban a bankszektor a legjobb évét produkálta a 2008-as pénzügyi válság óta –a nyereségesség, a tőkehelyzet és a likviditás mind tovább javultak iparági szinten – derül ki a McKinsey & Company a globális bankpiacról kiadott tanulmányából.
2024. 10. 21. 16:30
Megosztás:

Rekordon a bankkártyahasználat – egyre több kártya költözik a mobilokba

Minden eddiginél gyakrabban és nagyobb értékben használtuk a bankkártyáinkat 2024 második negyedévében. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) friss adatai[1] szerint kiugróan nőtt a külföldi kártyás fizetések mértéke, illetve a mobiltárcás tranzakciók száma és értéke is. Az OTP Bank saját adataiból generációs különbségek látszódnak: amíg a Junior ügyfelek a mobilfizetést részesítik előnyben, addig a felnőtt korosztályra az érintéses bankkártyás fizetés a legjellemzőbb.
2024. 10. 21. 16:00
Megosztás:

FoxPost néven megy tovább a Packeta és FoxPost egyesített cége

A Packeta és a FoxPost egyesítése után a tulajdonosok a lokális márka megtartása mellett döntöttek, ezért az új vállalat FoxPost néven működik tovább. A névváltás, a Packeta csomagautomatái esetében az arculat fokozatos frissítésével is jár, amely a FoxPost megjelenéséhez igazodik, ezzel biztosítva az egységes márkamegjelenést és erősítve a vállalat piaci jelenlétét.
2024. 10. 21. 15:30
Megosztás:

Holnap jön az MNB kamatdöntése - mi lesz a forinttal?

Holnap jön az MNB kamatdöntése. A múlt héten Virág Barnabás, az MNB alelnöke több fórumon is elmondta, hogy nem csak októberben, hanem akár hosszabb ideig is szünetelhet a kamatcsökkentési ciklus.
2024. 10. 21. 15:00
Megosztás: