PEPE, BONK és WIF árak több mint 10%-kal emelkednek, a Rollblock (RBLK) vezetheti az altcoin szezont?

A Pepe (PEPE) 554%-os emelkedést mutat az év elejétől számítva, míg a Bonk (BONK) 7,589.4%-kal ugrott meg, és a Dogwifhat (WIF) az elmúlt öt hónapban 183,014.9%-os növekedést ért el. Még a heti grafikonon is mindegyik altcoin több mint 10%-os emelkedést mutat, ami a piac optimizmusát jelzi.

PEPE, BONK és WIF árak több mint 10%-kal emelkednek, a Rollblock (RBLK) vezetheti az altcoin szezont?

Azonban a Rollblock (RBLK) lehetősége van vezetni az altcoin szezont, mivel 20%-kal emelkedett és 100-szoros növekedési potenciállal rendelkezik a bevételmegosztási modellje és online kaszinó platformja révén. Megvizsgáljuk mindegyiket, hogy megállapítsuk, melyik a legjobb altcoin befektetésre.

A Pepe (PEPE) 554%-ot emelkedett YTD – Tovább Növekedhet?

A Pepe (PEPE) az utóbbi kereskedési ülések során bullish árnövekedést mutatott, ami komoly altcoinná tette a diverzifikációhoz. Az év elejétől számított (YTD) emelkedés 554%, és ezzel az ütemmel új magasságokat érhet el. Az RSI és MACD adatok a Pepe árát illetően is bullishak, ami további jelentős nyereséget vetít előre. Emellett sokan halmozzák a Pepe kriptot a legutóbbi 85%-os havi növekedés miatt. A Pepe árfolyam előrejelzése szerint 2024 negyedik negyedévének végére 0,0025 dollár lehet.

A Bonk Ára 7,589.4%-kal Nőtt – Túl Van a Hype-on?

A Bonk (BONK) is jelentős árnövekedést tapasztalt, mivel az év elejétől számítva (YTD) 7,589.4%-kal emelkedett. Az elmúlt hónapban önmagában 53.3%-kal nőtt a Bonk ára, és ez a bullish lendület további növekedést hozhat. Ha a Bonk kripto áttöri a jelentős árakadályt, új magasságokat érhet el, és a Bonk árfolyam előrejelzése szerint 2024 végére 0,000047 dollár lehet.

A Dogwifhat kripto 183,014.9%-kal emelkedett – Meddig juthat 2024-ben?

A Dogwifhat (WIF) is értéknövekedést tapasztalt, az elmúlt öt hónapban önmagában 183,014.9%-kal emelkedett. Emellett a dogwifhat ára az elmúlt héten is több mint 10%-kal nőtt, megerősítve WIF-et az egyik legnagyobb növekedésű altcoinként. Az RSI és MACD a WIF dogwifhat kriptónál bullishak, és egyedülálló helyzetbe hozzák, ahol a dogwifhat árfolyam előrejelzése szerint 2024 végére 0,2454 dollár lehet, így az egyik legjobb altcoin lesz 2024-ben.

A Rollblock az egyik legjobb altcoin 100-szoros növekedési potenciállal

Rollblock kripto ico

A Rollblock (RBLK) a növekvő GambleFi piac egyik forradalmi szereplője, amely várhatóan 2028-ra eléri a 744 milliárd dollárt. A teljesen engedélyezett és működő online játéktér a legmodernebb blokklánc technológiát használja, hogy javítsa a technológiát, a biztonságot és a hatékonyságot, ezzel megoldva az online iGaming iparág gyakori problémáit. Az RBLK prioritást ad a felhasználói adatvédelemnek, teljesen anonim élményt kínál, és megszünteti a KYC (Ismerd Meg Ügyfeled) ellenőrzéseket. Az RBLK korai befektetői már 20%-os ROI-t értek el, és az ár várhatóan további 550%-kal növekszik az előértékesítés során. A presale már túllépte a 350.000 dolláros finanszírozást, és az iparági szakértők úgy vélik, hogy 2024 májusának végére elérheti az 1 millió dollárt. A szakértők továbbá magabiztosak abban, hogy a kripto a presale után 100-szoros növekedést érhet el, miután nagy tőzsdékre kerül.

Miért vezetheti a Rollblock (RBLK) az altcoin szezont?

Miközben egyértelmű, hogy a PEPE, BONK és WIF mind jelentős árnövekedést mutatott, minden szem a Rollblockra szegeződik, mivel vezethet az altcoin szezonban. Nem csak, hogy már 20%-os áremelkedést mutatott, de a nagy tőzsdei listázásokkal 100-szorosára nőhet, és megelőzheti sok más altcoin növekedési lendületét, így az egyik legjobb altcoin lehet befektetésre.

Fedezd Fel a Rollblock (RBLK) Presale Izgalmas Lehetőségeit Ma!

Weboldal:

https://presale.rollblock.io/

Közösségi oldalak: https://linktr.ee/rollblock

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Több mint harminc helyszínen várják a látogatókat Kecskeméten a Múzeumok éjszakáján

Több mint harminc helyszínen várják a látogatókat Kecskeméten június 22-én, szombaton a Múzeumok éjszakáján - közölte a programokat összefogó Bozsó Gyűjtemény az MTI-vel.
2024. 06. 16. 19:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a hatos lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 24. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 06. 16. 18:00
Megosztás:

Több mint 650 ezren regisztráltak a Gondosóra programra

A Gondosóra programra eddig már több mint 650 ezren regisztráltak, azaz mára minden harmadik 65 év feletti honfitársunk gondosóra-felhasználó - közölte a miniszterelnök főtanácsadója vasárnap a Facebook-oldalán.
2024. 06. 16. 17:00
Megosztás:

Gyógyszertárkereső és szűrővizsgálati funkciókkal bővült az EgészségAblak alkalmazás

Gyógyszertárkereső és szűrővizsgálati funkciókkal bővült az EgészségAblak mobil alkalmazás - közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára vasárnap az MTI-hez eljuttatott közleményében.
2024. 06. 16. 16:00
Megosztás:

Az azonnali Ethereum ETF-ek jóváhagyása - újabb történelmi kriptodeviza mérföldkő?

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) 2024. május 23-án adott zöld utat az azonnali (spot) Ethereum (ETH) tőzsdén kereskedett alapok (ETF) bejegyzésének. Ennek hatására az Ethereum árfolyama már két nappal a döntés előtt 18%-os emelkedést mutatott.
2024. 06. 16. 15:00
Megosztás:

Elindult az Ifjúsági Garancia Plusz Program Nógrád vármegyében

Közös európai uniós vállalás részeként elindult a fiatalok körében megjelenő munkanélküliség ellen küzdő Ifjúsági Garancia Plusz Program Nógrád vármegyében, ahol több mint 1500, 30 év alatti fiatalnak nyújtanak támogatást - tájékoztatta az MTI-t a Nógrád Vármegyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, foglalkoztatás-felügyeleti és munkavédelmi főosztálya pénteken.
2024. 06. 16. 14:00
Megosztás:

Csökkent az ipari termelés Japánban

Japánban csökkent az ipari termelés áprilisban havi és éves összevetésben egyaránt.
2024. 06. 16. 13:00
Megosztás:

Megjelentek a feldolgozóüzemek beruházásait támogató pályázati kiírások

A kormány stratégiai ágazatként tekint az élelmiszeriparra, ezért az ágazat a következő években is kiemelt támogatási lehetőségekre számíthat. A 2027-ig tartó KAP Stratégiai Terv keretei között összesen 200 milliárd forint keretösszeggel, két új pályázati felhívás jelent meg a feldolgozóüzemek fejlesztéseinek támogatására - jelentette be Nagy István agrárminiszter a szaktárca közleménye szerint pénteken.
2024. 06. 16. 12:00
Megosztás:

MÁV nyári menetrend és Volán nyári menetrend: Így alakul a nyári főszezoni menetrend

A népszerű turisztikai úti célokat sűrűbb közlekedéssel kiszolgáló nyári főszezoni közlekedési menetrend június 22-től szeptember 1-jéig lesz érvényben, azt követően pedig utószezoni menetrenddel nyújtják meg a nyarat szeptember 22-ig - közölte a MÁV-Volán-csoport pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 11:00
Megosztás:

Támogatja a villamosenergia-ágazat szereplőinek kiberbiztonsági felkészülését az energiahivatal

Hatályba lépett a rendelet, amely európai szabályrendszert állít fel a határokon átnyúló villamosenergia-áramlás kiberbiztonságára; az egységes európai szabályozás hazai végrehajtásának felügyeletét a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) látja el - közölte a hatóság pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 10:00
Megosztás:

Elrendelte a Centrál Workout pénzügyi vállalkozás végelszámolását az MNB

Visszavonta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a budapesti székhelyű Centrál Workout Pénzügyi Zrt. faktoring végzésére vonatkozó tevékenységi engedélyét és elrendelte végelszámolását - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 09:00
Megosztás:

Minden termékcsoportban nőtt az építőanyag-értékesítés volumene

Az építőanyag-piacon minden termékcsoportban nőtt az értékesítés volumene májusban, az árak azonban csökkentek, ami kedvező jel az otthonfelújítási program júniusi indulása előtt és a lakásépítési szegmens lassú, de biztos felpörgésére utal - erről Juhász Attila, az Újház Zrt. és az ÉVOSZ Építőanyag-kereskedelmi tagozatának elnöke tájékoztatta az MTI-t pénteken.
2024. 06. 16. 08:00
Megosztás:

Átadták a felújított fiatfalvi Ugron-kastélyt Erdélyben

Átadták szombaton a felújított fiatfalvi Ugron-kastélyt Erdélyben, a székelyföldi műemlék épületet magyar kormánytámogatással restaurálták - számolt be a Székelyhon.ro.
2024. 06. 16. 07:00
Megosztás:

Meghirdették az év családbarát vállalata pályázatot

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom az idén is meghirdette az év családbarát vállalata pályázatot.
2024. 06. 16. 06:00
Megosztás:

11,0 százalékkal emelkedett az építőipari termelés volumene

2024 áprilisában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 15,6 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. Az építményfőcsoportok közül az épületek építésének termelése 10,8, az egyéb építményeké 22,6 százalékkal bővült - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken.d
2024. 06. 16. 05:00
Megosztás:

A mesterséges intelligencia korszakába lép az audit

Valódi forradalmat indít a pénzügyi jelentéstétel és a könyvvizsgálat területén a mesterséges intelligencia: a vállalatok csaknem háromnegyede valamilyen szinten már most is alkalmazza ezt pénzügyi beszámolói elkészítéséhez, és ez az arány három éven belül 99 százalékra emelkedik majd - közölte a KPMG legújabb kutatása alapján pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 04:00
Megosztás:

8 Bitcoin bányász eléri az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizációt, jelezve az iparági fellendülést, míg ez a legjobb 5 választás a hullám meglovagolásához

Mivel nyolc Bitcoin bányász már átlépte az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizáció küszöbét, a kriptovaluta piac hihetetlen növekedést tapasztal, ami egy jelentős iparági fellendülésre utal. Az öt legjobban várt kriptovaluta, amely készen áll profitálni ebből a trendből, kiemelt figyelmet kap a befektetőktől és rajongóktól.
2024. 06. 16. 03:00
Megosztás:

Jövő Heti Horoszkóp – Komoly pénzt nyerhet 3 csillagjegy szülötte is!

Üdvözlünk a heti horoszkópban, ahol most különösen szerencsés és pénzügyi lehetőségekkel teli időszak vár rád! A jövő héten (június 16 -22. között) mindegyik csillagjegy számára izgalmas és váratlan eseményeket mutatnak a csillagok, amelyek a személyes életedet is pozitívan befolyásolják. Készülj fel szerencsés találkozásokra, kreatív üzleti fogásokra és váratlan pénzügyi nyereségekre! Olvasd el, milyen szerencsés napok és számok várnak rád, és ne feledd: a szerencséd a csillagokban rejlik!
2024. 06. 16. 02:00
Megosztás:

Figyelmeztetik a nyugdíjasokat – Hamarosan lejár a határidő, sokan rosszul járhatnak

Ebben a hónapban még lehetőség van a tavalyi feltételek szerint kérni a nyugdíj megállapítását - számolt be a tudasfajta.hu.
2024. 06. 16. 01:00
Megosztás:

Ez a három kutyás kriptó nagyot mehet ezen a nyáron

Vitathatatlan, hogy a 2024-es év a mém érmék nagy visszatéréséről szól. A befektetők elkapkodják ezeket az érméket, és várják, hogy elődeikhez hasonlóan elképesztő nyereséget hozzanak. Ez sok érmével meg is történik, ezért nem árt, ha alaposan tájékozódunk, és szemügyre vesszük az aktuális előértékesítéseket.
2024. 06. 16. 00:01
Megosztás: