SingularityNET (AGIX) és Ondo (ONDO) bálnák a KangaMoon (KANG) felé fordulnak az 50-szeres potenciálért

SingularityNET (AGIX) árfolyamdiagramja az elmúlt év során jelentős bikás tendenciát mutatott, értéke 250%-kal emelkedett, ami az adott időszakban a legnagyobb nyertesek közé pozicionálta. Ennek ellenére új projektek kezdenek felgyorsulni, mivel az Ondo (ONDO) az elmúlt hónapban önmagában 109,3%-os növekedést mutatott. Azonban a hónap legjelentősebb nyereségét a KangaMoon (KANG) érte el, mivel ez a kriptovaluta 180%-os emelkedést produkált. Sorra fogjuk venni az egyes árfolyamok teljesítményét, hogy megállapítsuk, miért ezek a legjobb kriptopénzek.

SingularityNET (AGIX) és Ondo (ONDO) bálnák a KangaMoon (KANG) felé fordulnak az 50-szeres potenciálért

A SingularityNET (AGIX) 250%-kal nő – Az árfolyama elérheti az 1,86 Dollárt

A SingularityNET (AGIX) monumentális növekedést mutat, és most is bullish a grafikai képe alapján. Csak az elmúlt év során a SingularityNET ára 250%-kal emelkedett, és az előző hónapban 92,4%-kal nőtt. Ráadásul az elmúlt héten a SingularityNET kripto 27,1%-kal nőtt, 1 dolláros szintről egészen 1,39 dolláros maximális értékig. A SingularityNET árfolyam előrejelzése szerint 2024 végére elérheti az 1,86 dollárt.

Ondo (ONDO) 74,4%-kal megugrik – Elérheti az 1,54 Dollárt

Az Ondo (ONDO) is gyors növekedést mutat a diagramokon, ahol az elmúlt hónapban 109,3%-kal nőtt. Az Ondo ára most új magasságokba érhet, különösen, mivel az elmúlt héten 24%-kal nőtt, és 0,67 dollárról 0,96 dollárra emelkedett.

Az RSI és MACD adatok alapján a kripto most még jelentősebb felfelé irányuló trendeket láthat, és vezetheti a következő bikapiaci rohamot. Az Ondo árfolyam előrejelzése szerint 2024 negyedik negyedévére elérheti az 1,54 dollárt.

kriptó bálna

KangaMoon (KANG) 5,000%-kal megugorhat, mivel bevezeti a Social-Fi elemeket

A KangaMoon (KANG) masszív bullish tendenciát mutat, és ennek a növekedésnek a katalizátora a széles körű ökoszisztémája, amely lehetővé teszi a játékosok és felhasználók számára az idejük monetizálását. Különösen azzal, hogy bárki hozzáférhet a Social-Fi elemekhez, a Play-to-Earn (P2E) mechanikához és a közösség-vezérelt megközelítéshez.

Mindezek tetejében bárki KANG tokeneket is szerezhet küldetések teljesítésével, játékosokkal való harcolással és közösség-vezérelt eseményeken való részvétellel, ami NFT-k felhalmozásához is vezet. Ebben a széles körű ökoszisztémában bárki vásárolhat, eladhat vagy cserélhet bármilyen játékbeli tárgyat vagy karaktert. Ez a megközelítés jelentős nyomot hagyott a kriptó iparágban.

Jelenleg a kripto ICO-ja a 4. szakasznál tart, ahol több mint 3 millió dollárt gyűjtöttek már, és április végéig el szeretnék érni a 4 millió dolláros célt. A kripto értéke is 0,005 dollárról 0,014 dollárra ugrott, ami 180%-os emelkedést jelent. Az elemzők szerint a KangaMoon indítását követően 5,000%-kal ugorhat meg, így ez lehet a befektetésre leginkább ajánlott kripto.

Összefoglalás

Mind a SingularityNET, mind az Ondo jelentős bullish tendenciát mutatott a diagramokon, ami masszív áremelkedéshez vezetett. Azonban a legjelentősebb nyereségeket a KangaMoonnal lehet elérni, mivel nemcsak széles körű ökoszisztémát vezet be, de jelentős tőkebeáramlást is kaphat az AGIX és ONDO tulajdonosoktól. Ezek az aspektusok 2024-ben a legjobb kriptopénzek egyikévé pozicionálják.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) Előértékesítésének Izgalmas Lehetőségeit Már Ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozzon Telegram Közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Újabb légijárat lesz nyártól hazánk és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Pekingben.
2024. 04. 23. 23:00
Megosztás:

Új bölcsőde épül Makón

Új, két csoportszobás, 24 férőhelyes bölcsődét épít uniós támogatással a görögkatolikus egyház Makón.
2024. 04. 23. 22:30
Megosztás:

A Bosch átadta mérnöki központjának új épületét

A Bosch átadta kolozsvári mérnöki központjának második irodaépületét, amely 21 millió euró beruházással, két év alatt készült el - írja az economedia.ro.
2024. 04. 23. 22:00
Megosztás:

Megháromszorozta profitját a GE

A mai piaci nyitás előtt tette közzé első negyedéves gyorsjelentését a General Electric.
2024. 04. 23. 21:30
Megosztás:

Az MNB 50 bázisponttal csökkentette a jegybanki alapkamatot

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa 50 bázisponttal 7,75 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot, és a kamatfolyosó két szélét is ilyen mértékben mérsékelte keddi kamatdöntő ülésén.
2024. 04. 23. 21:00
Megosztás:

Új módszert tesztel az OMV-Petrom

Új szén-dioxid-megkötő módszer tesztelését kezdi meg az OMV Petrom - közölte a kőolajipari vállalat kedden.
2024. 04. 23. 20:30
Megosztás:

Erősödött a forint kedd kora estére

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben kedden kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 04. 23. 20:00
Megosztás:

Pluszban zártak a nyugat-európai tőzsdék

Erősödéssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék kedden.
2024. 04. 23. 19:30
Megosztás:

Emelkedett a 3 hónapos diszkont kincstárjegy aukciós átlaghozama

Hozamemelkedés mellett értékesített 3 hónapos diszkont kincstárjegyet keddi aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).
2024. 04. 23. 19:00
Megosztás:

A Richter és az OTP húzta fel a BUX-ot

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 813,74 pontos, 1,25 százalékos emelkedéssel, 65 939,26 ponton zárt kedden.
2024. 04. 23. 18:30
Megosztás:

Az EU a gázárak csökkenésére számít

Az Európai Bizottság arra számít, hogy a gázárak csökkenni fognak annak köszönhetően, hogy a cseppfolyósított földgáz (LNG) globális kínálata emelkedik, ami teret ad a megújuló energiaforrásokba történtő befektetéseknek - mondta Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke kedden, az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén elmondott beszédében.
2024. 04. 23. 18:00
Megosztás:

Nagy összegű támogatási program indul a turizmus erősítésére

A turisztikai ágazati szereplők versenyképességét erősítő támogatási program indul: a komplex, három pillérből álló 15 milliárd forintos támogatási programcsomag legfontosabb célja a szolgáltatások minőségének javítása, a vidéki szolgáltatók gazdasági élénkítése célzott programokon keresztül - jelentette be Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter kedden sajtótájékoztatón Budapesten.
2024. 04. 23. 17:30
Megosztás:

Megtörtént a fordulat a belső kerületek ingatlanpiacán is

Az idei év az egyre növekvő keresletről szól a VI., VII., VIII. és IX. kerületi ingatlanpiacán, mely növekedés alapvetően a mérséklődő hitelkamatoknak köszönhető. Mindez persze az árakra is hatással van.
2024. 04. 23. 17:00
Megosztás:

Van még hova fejlődnie idehaza az elektronikus közigazgatási ügyintézésnek

Sokat fejlődött az elektronikus közigazgatási ügyintézés, de hiányosságokat is feltárt az ellenőrzés a stratégiai tervezésben és a felhasználóbarát szempontok egységes érvényesülésében - közölte az Állami Számvevőszék (ÁSZ) kedden.
2024. 04. 23. 16:30
Megosztás:

Kissé gyengült a forint az MNB keddi kamatcsökkentése után

Kissé gyengült a forint a főbb devizákkal szemben azután, hogy a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa 50 bázisponttal 7,75 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot, és a kamatfolyosó két szélét is ilyen mértékben mérsékelte keddi kamatdöntő ülésén.
2024. 04. 23. 16:00
Megosztás:

A szolgáltatóiparnak feltornázta az euróövezeti gazdaságot áprilisban

A vártnál jóval kedvezőbben alakult az euróövezeti szolgáltatóipar teljesítménye áprilisban, aminek a hatására a kompozit beszerzésimenedzser-index is a becsültnél jobb lett annak ellenére, hogy a feldolgozóipar teljesítmény tovább romlott - derül ki a londoni S&P Global Market Intelligence gazdaságkutató intézet és a Hamburg Commercial Bank (HCOB) közös felmérésének kedden ismertetett előzetes értékeléséből.
2024. 04. 23. 15:30
Megosztás:

A Nemzetközi Valutaalap megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet - közölte kedden feltett Facebook-posztjában Varga Mihály pénzügyminiszter.
2024. 04. 23. 15:00
Megosztás:

Állást kaphatnak a tartósan munkanélküliek

A tartós álláskeresők elhelyezkedését segíti az 1,7 milliárd forint hazai forrásból megvalósuló program, amelyre hétfőtől lehet jelentkezni - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára kedden az M1 aktuális csatornán.
2024. 04. 23. 14:30
Megosztás:

Nőtt az SAP árbevétele az idei első negyedévben

A német SAP, a világ vezető vállalatirányítási szoftvergyártó óriása 8 százalékkal növelte árbevételét az idei első negyedévben, elsősorban a felhőszolgáltatási szektor bevételének jelentős bővülésére.
2024. 04. 23. 14:00
Megosztás:

Megtévesztette a City Taxi a fogyasztókat

A fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) versenyfelügyeleti eljárást indított a City Taxi Fuvarszervező Szövetkezettel (City Taxi) szemben, a gyanúja szerint a vállalkozás megtéveszti a fogyasztókat kereskedelmi kommunikációjával - közölte a hatóság kedden az MTI-vel.
2024. 04. 23. 13:30
Megosztás: