Szakértők szorosan figyelemmel kísérik a Solanát, a Render Tokent és a KangaMoont, mivel a KANG az égbe szökik 180%-kal

Néhány érme kiemelkedik a kriptopiac szakértői és kereskedői számára. Míg a Solana (SOL) és a Render Token (RNDR) már egy ideje nagy figyelmet kap, egy új meme érme, a KangaMoon (KANG) 180%-os emelkedéssel lépett színre. Számos elemző sugallja, hogy ez a 4. szakaszbeli előértékesítési csillag elérheti az 0,5 dollárt 2024-ben. Nézzük meg, hogy miért.

Szakértők szorosan figyelemmel kísérik a Solanát, a Render Tokent és a KangaMoont, mivel a KANG az égbe szökik 180%-kal

Ali Martinez Optimista Jövőképet Fest a Solana (SOL) Kapcsán

Nemrégiben a Solana (SOL) folyamatos emelkedési trendet mutatott. A CoinMarketCap adatai szerint a Solana ára az elmúlt 30 napban 109 dollárról 181 dollárra nőtt, és piaci kapitalizációja 49 milliárd dollárról 81 milliárd dollárra növekedett ebben az időszakban. A kriptoelemző, Ali Martinez szerint a SOL napi grafikonján megjelenő TD eladási jelzés érvénytelenné vált, ami a Solana bullish, azaz emelkedő kilátásaira utal.

A technikai elemzés is bullish képet fest erről a kriptóról, mivel 25 indikátor mutat zöldet. Nemcsak ez, de a Solana kripto jelenleg is a 50 és 100 napos EMA felett kereskedik. Mindezen okok miatt a szakértők bullish, azaz emelkedést váró árfolyam-előrejelzést adtak a Solanára. Előrejelzésük szerint a SOL ára 2024 második negyedévében elérheti a 251 dollárt.

Render Token (RNDR): Új Együttműködés a Stability AI-val

Eközben a Render Token (RNDR) is a hírek középpontjába került. Leginkább azért, mert a Render Token bejelentette, hogy Emad, a Stability AI alapítója új tanácsadóként csatlakozott hozzájuk. Ezzel a partnerséggel a Render Network a következő generációs AI modelleken, IP jogok rendszerein és további területeken fog dolgozni.

Ez a Render Token hír egy rallyt indíthat el ebben a kriptóban. Értéke az elmúlt hónapban 5,73 dollárról 10,67 dollárra emelkedett, és a Render Token piaci kapitalizációja 2,14 milliárd dollárról 4,06 milliárd dollárra ugrott. Továbbá, most már 25 technikai indikátor mutat zöldet az RNDR esetében. Így a piaci elemzők 2024 második negyedévére 16,50 dolláros ugrást jósolnak a Render Tokennek.

KangaMoon (KANG): Emelkedés a mém-coinok Piacán

A KangaMoon (KANG) vonzereje a meme érmék piacán felkeltette az iparág szakértőinek figyelmét, akik szorosan követik annak pályáját. Valójában a KangaMoon nemrégiben 180%-ot ugrott, ami lenyűgöző mértékű emelkedés. Ezzel a figyelemre méltó ugrással a KangaMoon gyorsan a 2024-es év legforróbb meme érméjévé vált.

A KANG-ot a többi meme érmétől az különbözteti meg, hogy használata és közösségvezérelt megközelítése van. A KANG lesz a fő játékbeli pénznem a KangaMoon közelgő játékában, ahol játszva lehet pénzt keresni (P2E). A KANG segítségével karaktereket lehet fejleszteni vagy játékbeli tárgyakat vásárolni a KangaMoon piacterén.

A Yahoo Finance szerint a P2E játékok piaca 2028-ra elérheti az 885 millió dollárt. Így a KangaMoon stratégikusan pozicionálja magát, hogy kihasználja e növekedést. Ez az innovatív meme érme jelenleg az előértékesítésének 4. szakaszában van, és mindössze 0,014 dollárba kerül.

Továbbá, a kereslet égbekiáltóan magas, mivel a KangaMoon eddig már több mint 2,2 millió dollárt gyűjtött össze, és előrejelzések szerint ez az összeg elérheti a 3 millió dollárt március vége előtt. E tények alapján az elemzők egy olyan emelkedést várnak a KANG esetében, amely elérheti az 0,5 dollárt, amint egy Tier-1 CEX (központi kriptovaluta-tőzsde) felveszi a listájára 2024 második negyedévében. Ez a KANG-ot jelenleg az egyik legfigyelemreméltóbb meme érmévé teszi.

Megelőzheti-e a KangaMoon a Solanát és a Render Tokent?

A KangaMoon piaci kapitalizációja 14 millió dollár, ami csak egy töredéke a Solana és a Render Token piaci kapitalizációjának. Ez azt jelenti, hogy a KangaMoonnak komoly növekedési potenciálja van, ha sikerül népszerűséget szereznie, mivel kevesebb új befektetésre van szüksége a növekedéshez.

Ha ingyen szeretnél KANG-ot szerezni, most megteheted, ha aktív közösségi taggá válsz. Az előértékesítés során a szerencsés közösségi tagok, akik megosztják, kommentálják vagy kedvelik a KangaMoon közösségi médiájának bejegyzéseit, megkaphatják ezt a meme érmét. Kövesd az alábbi linkeket, és ne maradj le egy jövőbeli meme érmék titánjáról.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz a Telegram Közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Április elejétől ismét nő a hazai gázkészlet

Április elejétől újra nő a hazai gázkészlet - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 15. 07:00
Megosztás:

Az adósságállomány nagysága hordozza a legnagyobb veszélyt az Egyesült Államokra nézve

Az Egyesült Államok legnagyobb ellensége nem Kína vagy Oroszország, hanem a 35 billió dolláros adósságállomány - állapítja meg elemzésében a The National Interest, a Center for the National Interest politikai agytröszt online platformja.
2024. 04. 15. 06:00
Megosztás:

Nagy sikert arat a zöld konzultáció

Nagy siker a zöld konzultáció: eddig mintegy 60 ezren válaszoltak a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű online párbeszéd kérdéseire - mondta a HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. igazgatósági elnöke Siófokon szombaton.
2024. 04. 15. 05:00
Megosztás:

A német autóipar szembemegy mindenkivel

A német autóipar szakmai képviseleti szervezete, a VDA ellenzi a kínai elektromos autókra kivetni tervezett uniós védővámot, mivel megítélése szerint az a technológiai együttműködés akadályozásával mindkét félnek ártana.
2024. 04. 15. 04:00
Megosztás:

Miért a fejünk tetején nő a hajunk, nem pedig a talpunkon? – Egy szőrös kérdés tudományos magyarázata

Amikor utoljára a tükörbe néztünk, valószínűleg nem azon tűnődtünk, hogy miért pont a fejünk tetején van az a buja, vagy éppen nem annyira buja hajkorona, ami nap mint nap formázásra késztet minket. De gondolkozzunk csak el: miért éppen ott, és miért nem máshol?
2024. 04. 15. 03:00
Megosztás:

Milyen veszély leselkedik a forintjainkra, ha Magyarország bevezeti az eurót?

Magyarország potenciális áttérése a forintról az euróra komplex gazdasági és társadalmi változásokat von maga után. Ennek elemzéséhez érdemes megvizsgálni a korábbi eurót bevezető országok tapasztalatait, és ezek alapján felmérni a kisemberek – pl. dolgozók, nyugdíjasok – helyzetét érintő lehetséges következményeket.
2024. 04. 15. 02:00
Megosztás:

Pénzhoroszkóp: Mesés pénzek jöhetnek a héten a Baknak és a Vízöntőnek, a Kos lottón nyerhet nagyot

Heti horoszkóp 2024. április 15-21. között. A csillagjegyek részletes heti horoszkópjai egy izgalmas hétre világítanak rá, ahol minden jegy számára kínálkozik lehetőség a szerencsejátékokban, új kapcsolatokban és pénzügyekben való sikerre egyaránt.
2024. 04. 15. 01:00
Megosztás:

10 000%-os hozam? Ezzel csalogatja a befektetőket ez a környezetbarát kriptó

A Dogwifhat (WIF) befektetői most felfedezték az eTukTuk (TUK) nevű új, zöld előértékesítést, ami 2024-ben akár 10 000 százalékos potenciális nyereséget is hozhat. A WIF a közelmúltbeli csúcsról visszaesett, jelenleg 3,46 dollár körül kereskednek vele, ami közel 20 százalékos csökkenést jelent az eddigi legmagasabb árhoz képest.
2024. 04. 15. 00:01
Megosztás:

Szankciókat jelentettek be az orosz fémek árutőzsdei forgalmazására

Szankciókat jelentett be a brit és az amerikai kormány orosz fémek árutőzsdei forgalmazására.
2024. 04. 14. 23:00
Megosztás:

Az ESET az egészségügyi alkalmazások használatának kockázataira hívja fel az emberek figyelmét

Az egészségügyi alkalmazások kiberbiztonsági kockázataira hívja fel a figyelmet az ESET informatikai cég: az elemzés szerint az érzékeny személyes adatokat is gyűjtő és felhasználó egészségügyi appok (mHealth) piaca már most kétszámjegyű növekedést produkál, és 2030-ra a becslések szerint eléri a 861 milliárd dollárt.
2024. 04. 14. 22:00
Megosztás:

Bővült a pécsi Penthe Autóház

Bővítette telephelyét, az autók szervizeléséhez szükséges új eszközöket szerzett be, korszerűsítette raktárát az Opel, Isuzu, Land Rover márkák kereskedelmével és szervizelésével foglalkozó pécsi Penthe Autóház Kft.
2024. 04. 14. 21:00
Megosztás:

Elindult a Fertő-táj vonatjárat Ausztriába

Az idén április és augusztus között jár Sopron és az ausztriai Neusiedl am See között a Fertő-táj vonatjárat, hogy minél többen környezetbarát módon kereshessék fel az UNESCO világörökség részévé nyilvánított Fertő-táj magyar és osztrák oldalának településeit - közölte a vonatokat közlekedtető GYSEV Zrt. szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 14. 20:00
Megosztás:

Rekordszámú volt a bérlet- és jegyeladás márciusban

Márciusban rekordszámú, 932 ezer ország- és vármegyebérletet, valamint napijegyet váltottak az utasok - közölte a MÁV-VOLÁN-csoport szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 14. 19:00
Megosztás:

Nem számítanak idén javulásra a német vállalatok

A német vállalatok 2024-ben sem számítanak a gazdaság fellendülésére az IW (Institut der deutschen Wirtschaft) gazdaságkutató intézet legfrissebb, szombaton publikált felmérése szerint.
2024. 04. 14. 18:00
Megosztás:

A technológia fejlődés velejárója, hogy új kockázatok ütik fel a fejüket

A mesterséges intelligencia (MI) elterjedésével az információbiztonsági szakértők feladatai már kiterjednek az azzal kapcsolatos biztonsági kockázatok kezelésére is, mert újszerű kitettséget jelentenek az intelligens eszközök és az MI-vel ellátott folyamatautomatizálás is - ismerteti a Deloitte könyvvizsgáló és tanácsadó cég az MTI-nek küldött közleményében.
2024. 04. 14. 17:00
Megosztás:

3,6%-ra csökkent az infláció márciusban

A várakozásunknál minimálisan kedvezőbben alakulva 3,6%-ra mérséklődött az infláció éves üteme februárban. Ennél alacsonyabb inflációs rátát 2021. februárban közöltek legutóbb. Az előző hónaphoz képesti változás +0,8%-os volt, ami visszafogottabb év eleji átárazási dinamikát tükröz, mint amit az elmúlt két évben láthattunk. Enyhülő inflációs nyomást jelez, hogy a maginfláció 5,1%-ról 4,4%-ra mérséklődött.
2024. 04. 14. 16:00
Megosztás:

Zsarolóvírustól a „disznóvágás-átverésig”

A Visa közzétette félévente megjelenő, csalásokról szóló nemzetközi jelentésének 2024. tavaszi kiadását, amely a fogyasztókat és vállalkozásokat világszerte érintő legjellemzőbb fizetési veszélyekre hívja fel a figyelmet.
2024. 04. 14. 15:00
Megosztás:

Új kaparós sorsjegy jelent meg, a neve: Ajándék sorsjegy

Az ünnepi alkalmakat megédesítő, vidám hangulatú és a szemnek is vonzó kaparóssal bővül a Szerencsejáték Zrt. sorsjegykínálata.
2024. 04. 14. 14:00
Megosztás:

Romániában nőtt az első kéthavi folyó fizetésimérleg-hiány

Romániában 24,69 százalékkal nőtt az első kéthavi folyó fizetésimérleg-hiány éves összevetésben - közölte pénteken a Román Nemzeti Bank (BNR).
2024. 04. 14. 13:00
Megosztás:

A bortermeléshez elengedhetetlenek a környezetkímélő technológiák

Az agrártárca elkötelezett amellett, hogy Magyarországon minél kisebb környezetterheléssel járjon a szőlőtermesztés és minél energiahatékonyabban állítsuk elő a borokat - jelentette ki Nagy István agrárminiszter a Nemzetközi Szőlészeti és Borászati Szervezet 100. évfordulója alkalmából szervezett találkozón pénteken Bresciában a tárca közleménye szerint.
2024. 04. 14. 12:00
Megosztás: