Több mint 200 milliárd dollár piaci kapitalizáció tűnt el, mivel a befektetők fedezeti ügyleteket kötnek az Ethereum, Solana és Chainlink kriptodevizákban

Június végéhez közeledve a piac jelentős megrázkódtatással néz szembe, mivel több mint 200 milliárd dollár piaci kapitalizáció tűnt el gyorsan. A befektetők fedezeti ügyleteket kötnek, ami jelentős visszaeséseket okoz a főbb altcoinokban, mint az Ethereum (ETH), a Solana (SOL) és a Chainlink (LINK).

Több mint 200 milliárd dollár piaci kapitalizáció tűnt el, mivel a befektetők fedezeti ügyleteket kötnek az Ethereum, Solana és Chainlink kriptodevizákban

Az Ethereum ára 5,22%-kal csökkent, piaci kapitalizációja 400 milliárd dollár fölött

Az Ethereum (ETH), a második legnagyobb kriptovaluta piaci kapitalizáció szerint, szintén nem mentesült a közelmúltbeli piaci visszaesés alól. Jelenlegi ára 3 310 dollár, ami 5,22%-os csökkenést jelent az elmúlt 24 órában, piaci kapitalizációja pedig 404,77 milliárd dollárra esett vissza.

A -41,4-es MACD szint medvepiaci trendet jelez, tükrözve a szélesebb piaci hangulatot. Az Ethereum közelmúltbeli teljesítménye a befektetők szkeptikus hozzáállását mutatja a jelenlegi körülmények között. Az ár csökkenése ellenére az Ethereum kereskedési volumene 146,90%-kal nőtt, elérve a 16,55 milliárd dollárt ugyanebben az időszakban.

Solana (SOL): medvepiaci kilátások 5,49%-os esés után

A közelmúltbeli piaci mozgások a Solanát (SOL) is érintették. Jelenlegi ára 126,49 dollár, ami 5,49%-os esést jelent az elmúlt 24 órában. A -8,57-es MACD szint is alátámasztja a Solana medvepiaci kilátásait. A közelmúltbeli visszaesés ellenére a Solana erős alapjai és blokklánc technológiája továbbra is bizalmat kelt a befektetők körében, így forró választás marad a piacon.

Piaci kapitalizációja most 58,51 milliárd dollár. Az Ethereummal hasonlóan a Solana kereskedési volumene is drámai növekedést mutatott, 200,88%-os emelkedéssel, ami összesen 2,18 milliárd dollárt jelent.

DTX, Ethereum, Solana és Chainlink kriptodeviza árfolyam elemzés és prognózis

A DTX Exchange népszerűsége nő, több mint 120 000 eszközhöz való hozzáféréssel

A kriptopiac ezen ingadozásait követően a kereskedők olyan platformokra vándorolnak, amelyek jövedelmező kereskedési lehetőségeket és funkciókat kínálnak. A DTX Exchange az ultimátum hibrid kereskedési platform, amely a mai magas tétű piaci környezet igényeit szolgálja ki, több mint 120 000 eszközhöz való hozzáféréssel a kriptovaluták terén.

A DTX elosztott likviditási poolokat, akár 1000-szeres tőkeáttételt és nem letéti pénztárcákat kínál. Ezek a funkciók lehetővé teszik a kereskedők számára, hogy maximalizálják pozícióikat és nagyobb hatékonysággal és ellenőrzéssel kezeljék portfólióikat. Továbbá, a projekt nem igényel KYC követelményeket, így zökkenőmentes kereskedési élményt nyújt és globális közönséget vonz.

A Chainlink (LINK) kereskedési volumene 57,22%-kal nőtt

A Chainlink (LINK) valamivel jobban járt, mint az Ethereum (ETH) és a Solana (SOL), de még mindig érintette a piac turbulenciája. Jelenlegi ára 13,15 dollár, ami 2,68%-os csökkenést jelent az elmúlt 24 órában. Piaci kapitalizációja most 7,99 milliárd dollár. A Chainlink kereskedési volumene 57,22%-kal nőtt, elérve a 276,22 millió dollárt.

A -0,833-as MACD szint kevésbé kifejezett, de még mindig negatív trendet jelez. A Chainlink képessége viszonylag stabil teljesítmény fenntartására a szélesebb piaci visszaesés közepette a blokklánc technológiájának és a közösségi támogatásnak köszönhető.

A befektetők DTX tokeneket vásárolnak fejlett kereskedési eszközeiért

A DTX gazdag chartokkal, grafikonokkal és elemző eszközökkel látja el a kereskedőket, lehetővé téve az informált döntéshozatalt és stratégiai tervezést. A platform támogatja a kvantitatív és algoritmikus kereskedést is, tovább növelve vonzerejét, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy automatizálják stratégiáikat és pontosan hajtsák végre a kereskedéseket.

A jelenlegi piaci volatilitás mellett a DeFi platformok, mint a DTX, stabilitást és jövedelmező lehetőségeket kínálnak. A fejlett kereskedési eszközök és a megfelelőségi intézkedések integrációjával a DTX vezető választássá válik a kereskedők számára, akik 25-szörös nyereséget kívánnak elérni a kripto térben. A hálózat nemrégiben bejelentett egy grandiózus blokklánc integrációt új funkciókkal és továbbfejlesztett biztonsági intézkedésekkel.

További információk:

Látogassa meg a DTX előértékesítést

Olvassa el a Whitepapert

Csatlakozzon a DTX közösséghez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Csökkenéssel nyithat a tőzsde az elemző szerint

A nemzetközi befektetői hangulat romlása miatt szerdán csökkenéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője szerint. A BUX 246,31 pontos, 0,34 százalékos emelkedéssel, 73 622,19 ponton, történelmi csúcson zárt kedden.
2024. 07. 24. 09:00
Megosztás:

Gyengült a forint szerda reggel

Gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben szerda reggel kedd kora estéhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 24. 08:00
Megosztás:

Exkluzív jelentés: A WW3Shiba 90%-os éves hozammal szárnyal, messze maga mögött hagyva az Avaxot, a Stellart és a Brettet a medvepiac közepette, állítják a szakértők

A medvepiaci trend sokak számára nem jó hír, de ez a tökéletes pillanat arra, hogy alulértékelt gyöngyszemeket találjunk. Az egyik ilyen a WW3Shiba, amely jelenleg szembemegy a medvepiaci érzéssel, és lenyűgöző 90%-os éves hozamot kínál a korai befektetőknek, túlszárnyalva még a bullish versenytársakat, mint az Avax és a Stellar.
2024. 07. 24. 07:22
Megosztás:

A BC GEN Hungary Kft. négyszáz új munkahelyet hoz létre Salgótarjánban

A BC GEN Hungary Kft. dél-koreai tulajdonosi hátterű autóipari beszállító vállalat új, mintegy 21 milliárd forint értékű beruházása négyszáz újabb munkahelyet hoz létre Salgótarjánban - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Budapesten.
2024. 07. 24. 07:00
Megosztás:

Nőttek a német adóbevételek júniusban

Erőteljesen nőtt a német szövetségi és regionális tartományi kormányok adóbevétele júniusban éves szinten - közölte a pénzügyminisztérium.
2024. 07. 24. 06:00
Megosztás:

Kiderült, hogy moziznak gyermekeikkel a magyarok

Öt-hét éves kora körül vinné el moziba a gyermekét első alkalommal a magyarok többsége – mutat rá az ETELE Cinema és Opinio piackutató közös reprezentatív felmérése. A legkisebbek első jó mozis élménye leginkább a film kiválasztásán múlik, de sokat számít a családbarát terem, illetve a kedvenc snack és üdítő is.
2024. 07. 24. 05:00
Megosztás:

AI Kereskedési Platform eléri az utolsó előértékesítési kört, miután 50 000 tulajdonost és 9,5 millió dollárt gyűjtött össze

A kriptovaluta és a blokklánc technológia dinamikus világában a Solana (SOL) és a Fetch.ai (FET) kiemelkedik a skálázhatóság és a mesterséges intelligencia fúziójának innovatív lépései miatt. Egy új szereplő is feltűnt, felkeltve az érdeklődést. Az Algotech (ALGT), egy AI-vezérelt kereskedési platform, most érte el előértékesítési fázisának végét, jelentős figyelmet vonzva a befektetőktől.
2024. 07. 24. 04:00
Megosztás:

Nagy a szórás most az ingatlanpiaci alkuknál: 25 százalék és teljes alkuképtelenség is előfordul

Némileg megoszlanak most a vélemények az ingatlanpiacon elérhető alkukról, ugyanis egyes szakértők szerint a jelentős túlárazottság miatt olykor 20-30 százalékos alkukkal is találkozni, míg mások szerint csökkenőben a mértéke.
2024. 07. 24. 03:30
Megosztás:

A fiataloknak fontosabb az állásuk biztonsága, mint a fizetésük mértéke

Az utóbbi években rendkívül fontossá vált a munkavállalóknak, hogy egy állás hosszú távon is biztosított legyen. Ez a szempont leginkább a fiatalabbak számára elvárás, míg az idősebb generációknál a jó munkahelyi kapcsolatok kerültek előtérbe – derül ki a Boston Consulting Group (BCG), a Stepstone Group, valamint a The Network és magyar partnere, a Profession.hu közös nemzetközi kutatásából. A magyar dolgozók válaszai sok esetben eltérnek a globális trendektől.
2024. 07. 24. 03:00
Megosztás:

A VVER-1200-es reaktorok üzemanyaga teljesítménykövető üzemmódra is alkalmas

Roszatom nukleáris üzemanyaggyártó vállalata, a TVEL szakemberei a Manőver-1 névre keresztelt kísérlet során VVER-1200 reaktorokban használt nukleáris üzemanyag paramétereinek változását tanulmányozták a reaktor napi többszöri teljesítményszint-változtatásával. A teljesítmény rugalmas szabályozásának lehetősége még inkább piacképessé teszi a nagy teljesítményű orosz atomerőműveket.
2024. 07. 24. 02:00
Megosztás:

Hatalmas pénzt kaszálhatsz, ha összeomlik a Bitcoin árfolyama

Számos elemző vélekedik úgy, hogy a Bitcoin semmit nem ér, mert nincs mögötte semmilyen érték, hasznosság. Egyelőre azonban a piac és a befektetők nem így vélekednek, hiszen egy Bitcoin árfolyama cikkünk írásakor épp 66.000 dolláron áll, ami forintra átszámítva 23,7 millió forintnak felel meg. Ön úgy ítéli, hogy a Bitcoin árfolyama össze fog omlani? Akkor van egy jó hírünk: meggazdagodhat ezzel, ha bejön a tippje. Hogyan lehet sok pénzt keresni a Bitcoin zuhanásával? Például Bitcoin inverz ETF-fel! Mutatjuk, hogy mi az.
2024. 07. 24. 01:30
Megosztás:

Családi pótlék: dupla összeg érkezik, mutatjuk az időpontot is!

Az előző évekhez hasonlóan, augusztusban a Magyar Államkincstár két alkalommal is folyósítja a családi pótlékot augusztusban így dupla összeg érkezik a jogosultak számlájára. Mikor érkezik a családi pótlék augusztusban?
2024. 07. 24. 01:00
Megosztás:

Bikás mém érmék technikai elemzései, ez most a legjobb köztük 2024-ben?

Ebben a cikkben a legjobb mém érméket vesszük górcső alá, és megosztjuk a javasolt bikás piaci célokat a következő 6-12 hónapban.
2024. 07. 24. 00:01
Megosztás:

Garzonlakást venni vagy bérelni éri meg jobban Budapesten?

A felsőoktatási ponthatárok kihirdetése után a bérlés helyett a lakásvásárlás kérdése is előkerül azoknál a családoknál, ahol van elegendő saját erő egy lakáshitel felvételéhez. A dilemma a saját keresettel rendelkező fiatalok esetében is rendszeresen felmerül.
2024. 07. 23. 23:00
Megosztás:

Azt gondolnánk, hogy nő a kockázat a tőzsdéken, de...

Azt gondolnánk, hogy ahogy éleződik az elnökválasztási verseny az utolsó hónapokban, az kihatással van a részvénypiacokra is. Méghozzá a kockázatok növekedésével, csökkenés formájában. Éppen ezért megnéztük, hogy 1960-tól mostanáig hogyan alakult az S&P500 index az elnökválasztások évében, s egy picit meglepődtem.
2024. 07. 23. 22:00
Megosztás:

Stabilizálódást mutat a pénzügyi vezetők előrejelzése: a legtöbben nem terveznek átszervezést

A pénzügyi vezetők (CFO-k) 70%-a nem tervezi átszervezni pénzügyi osztályát a következő két évben - állapítja meg a Deloitte 2024-es közép-európai CFO-felmérésének kiegészítő tanulmánya, amelyben a szakértők a pénzügyi osztályok belső működését és változó szerepeit vizsgálták.
2024. 07. 23. 21:00
Megosztás:

Vasárnapig gyere el, vár a 33. Művészetek Völgye Fesztivál!

Félidőnél jár a Művészetek Völgye Fesztivál, amely idén közel 3000 programmal csábítja a látogatókat Kapolcsra, Taliándörögdre és Vigántpetendre. Az ország legnagyobb összművészeti fesztiválján 40 különféle helyszín vár mindenkit, művészek, társulatok költöznek be a három település udvaraiba.
2024. 07. 23. 20:30
Megosztás:

Ukrajna felfüggeszti a Lukoil szállításait a Barátság kőolajvezetéken

A magyar sajtó a hétvégén arról írt, hogy Ukrajna felfüggesztette az orosz Lukoiltól származó kőolaj szállítását Magyarország és Szlovákia felé a Barátság kőolajvezetéken.
2024. 07. 23. 20:00
Megosztás:

A Spotifytól hangos a tőzsde

A tőzsdenyitás előtt tette közzé második negyedéves eredményét a Spotify.
2024. 07. 23. 19:30
Megosztás:

A tevetej feldolgozását tanulmányozza egy csádi delegáció Magyarországon

A tevetej kedvező élettani hatásai és különleges összetétele miatt értékes táplálék, a népességgyarapodás miatt világszerte egyre jobban felértékelődik - közölte a mosonmagyaróvári, csaknem egy évtizede e termékkel foglalkozó Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft. ügyvezetője hétfőn az M1 aktuális csatornával.
2024. 07. 23. 19:00
Megosztás: