Toncoin árfolyam-előrejelzés – Ugranak a kereskedők a világelső AR/VR érme előértékesítésére

A Toncoin árfolyama az elmúlt 24 órában több mint 12 százalékot ugrott felfelé, és hétfőn reggel 6,80 dolláron kereskedtek vele. A befektetők látványosan megrohanták az altcoin vásárlási felületét.

Toncoin árfolyam-előrejelzés – Ugranak a kereskedők a világelső AR/VR érme előértékesítésére

A TON legutóbbi árfolyam-emelkedése a Total Value Locked (TVL) értékét is új történelmi csúcsra, 148 millió dollárra repítette. A DefiLlama adatai szerint ez a TVL közel háromszoros növekedést jelent csak az elmúlt hónapban.

A Toncoin árfolyama képes volt áttörni a 4 órás grafikonon megjelenő, rövid távú, csökkenő trendvonalat, és most a 6,683 dolláros ellenállási szintnél próbálkozik a kihívással. Ha a kriptónak sikerül a következő órákban e küszöb felett zárnia egy 4 órás gyertyát, akkor a TON-nak meglesz az alapja ahhoz, hogy a következő 24 órában leküzdje a 7,726 dolláros ellenállási szintet.

A Toncoin árfolyama leküzdi a negatív trendvonalat

toncoin kriptó árfolyam

A TON/USDT 4 órás grafikonja (Forrás: TradingView)

Ugyanakkor a 6,683 dolláros szint elutasítása a következő fél napban érvénytelenítheti a bikás feltevést. Ebben az alternatív forgatókönyvben a Toncoin árfolyama az 5,675 dolláros támasz tesztelését kockáztathatja. Ez nem csak a fent említett negatív trendvonal alá helyezné vissza, hanem rövid távon a TON-t a 4,641 dollárig történő zuhanás kockázatának is kiteheti.

A Toncoin árfolyama tovább emelkedhet, miután két jelentős, technikai jelzés is megváltozott

A TON 4 órás grafikonjának technikai indikátorai arra utalnak, hogy a Toncoin árfolyama tovább emelkedhet az elkövetkező napokban. Mind a Relatív Erősség Index (RSI), mind a Mozgó Átlag Konvergencia Divergencia (MACD) indikátorok a TON további emelkedésére utalnak. Ez azután következik be, hogy mindkét mutató jelentős, bikás technikai jeleket adott az elmúlt 24 órában.

A legutóbbi kereskedési nap során a MACD vonal a MACD Signal vonal fölé emelkedett. A kereskedők általában ezt a technikai eseményt annak jeleként azonosítják, hogy egy kriptovaluta pozitív trendbe lépett. Azzal, hogy a MACD vonal a MACD Signal vonal fölé tört, úgy tűnik, hogy ez a bikás lehetőség is erősödik.

Eközben az RSI a hétfőt megelőző 24 órában az SMA (Simple Moving Average) vonal fölé is áttört. Ez arra utal, hogy a bikák kerültek fölénybe a medvékkel szemben. Míg a két vonal közötti, növekvő rés azt jelezheti, hogy a vevők még mindig építik az előnyüket.

Miközben a Toncoin árfolyama újabb bikás trendbe lép, a 5thScape továbbra is megállíthatatlanul száguld. A token nemrég a folyamatban lévő előértékesítéssel átlépte az 5 millió dolláros határt.

A tokenizáció és a virtuális valóság egyesítése

A 5thScape csapata úgy véli, hogy a tokenizáció fontos szerepet játszik majd az AR/VR jövőjében, és úttörő szerepet kíván játszani ebben a két feltörekvő iparágban. Ennek a víziónak a középpontjában a 5thScape natív 5SCAPE tokenje áll.

Az 5SCAPE birtoklásával a felhasználók jutalmakat szerezhetnek azáltal, hogy a 5thScape dinamikus, lekötési rendszerében zárolják a tokenjeiket. A pool részben a játékosok előfizetéseiből és a virtuális élmények fizetett használatából töltődik. Ez azt jelenti, hogy azok a befektetők, akik letétbe helyezik a tokenjeiket, nagyobb jutalmakra tehetnek szert, ahogy egyre több ember csatlakozik a 5thScape platformjához.

Amellett, hogy a befektetőknek hozzáférést biztosít a dinamikus lekötési poolhoz, az 5SCAPE a 5thScape ökoszisztémán belül hasznos tokenként is szolgál majd. A játékosok zökkenőmentes tranzakciós élményt élvezhetnek majd, miközben különféle termékeket és szolgáltatásokat szabadítanak fel. Ez magában foglalja a játékbeli eszközök megvásárlását és kereskedelmét, valamint a prémium tartalmakhoz való hozzáférést.

A 5thScape ökoszisztéma folyamatos fejlődésének biztosítása érdekében a fejlesztők, akik játékokat készítenek a 5thScape számára, 5SCAPE tokenekben kapnak kompenzációt. A játéképítők további tokeneket is szerezhetnek majd a 5thScape fejlesztői központjában való részvétellel.

A befektetők nagyban fogadnak az 5thScape-re

A 5thScape már az előértékesítés első 5 fázisában több mint 5,3 millió dollárt gyűjtött össze.

Mivel az 5SCAPE tokent a tervek szerint 0,01 dolláron vezetik majd be, a mostani 0,00327 dolláros vétel csaknem 206 százalékos nyereséget jelent a bevezetés előtt.

Vásárolj 5SCAPE tokent itt

Ez is érdekelhet:

Élesedik a TON token a Lucky Block-on, 200%-os üdvözlő bónusz jár a belépőknek

Egy új kripto előértékesítés veri a Bitcoin, a Solana és az XRP árfolyamát

A legjobb kriptók 1 dollár alatt

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Felújították a szegedi 4-es villamosvonal pályájának egy részét

Önkormányzati forrásból felújították a szegedi 4-es villamosvonal pályájának egy részét, így szombaton üzemkezdettől helyreáll a közlekedési rend a teljes vonalon - tájékoztatta a polgármesteri hivatal pénteken az MTI-t.
2024. 05. 20. 07:00
Megosztás:

Csökkent a Graboplast árbevétele tavaly

A Graboplast Zrt. árbevétele tavaly 20,3 milliárd forint volt, 1,4 milliárd forinttal kevesebb az előző évinél - tájékoztatta a magyar tulajdonú, padlóburkolatokat gyártó győri székhelyű vállalat pénteken az MTI-t.
2024. 05. 20. 06:00
Megosztás:

Átadták a Szegedi Tudományegyetem Energetikai Innovációs Tesztállomását

A Szegedi Tudományegyetem (SZTE) Science Parkjában többéves fejlesztési munka után átadták az SZTE Energetikai Innovációs Tesztállomását (EIT) - közölte az intézmény pénteken az MTI-vel.
2024. 05. 20. 05:00
Megosztás:

Együttműködési megállapodást kötött az Aeroplex és a Romaero

Együttműködési megállapodást írt alá az Aeroplex Közép-Európai Légijármű Műszaki Központ Kft. (ACE) és a román Romaero S.A. pénteken Budapesten, amely alapján a magyar vállalat saját megrendelői részére repülőgép-karbantartást végez a bukaresti Baneasa repülőtéren, ebbe bevonja a román repülőgép-karbantartó vállalat létesítményeit, infrastruktúráját, eszközparkját, szakembereit.
2024. 05. 20. 04:00
Megosztás:

Ságvári Pál lett az Energiaszabályozók Regionális Egyesületének alelnöke

Az Energiaszabályozók Regionális Egyesülete (ERRA) éves közgyűlésén ismét a szervezet alelnökévé választotta Ságvári Pált; a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) stratégiai és nemzetközi ügyekért felelős elnökhelyettese 2026-ig töltheti be a posztot - közölte a hivatal pénteken az MTI-vel.
2024. 05. 20. 03:00
Megosztás:

Kétszer gyorsabban nő a paradicsom palánta ezzel az ügyes trükkel...

A paradicsom termesztése nemcsak ízletes gyümölcsöket eredményez, hanem nagyszerű hobbi is, amely sok kertésznek örömet okoz. Azonban sokan szembesülnek azzal a kihívással, hogy a paradicsom palántáik lassan nőnek, és nem érik el a kívánt méretet a szezon végére.
2024. 05. 20. 02:00
Megosztás:

Ha sok a készpénzed otthon, bajba kerülhetsz Magyarországon!

Az elmúlt években a készpénzhasználat Magyarországon is növekedett, sokan a biztonság és a kényelem miatt döntenek úgy, hogy nagyobb összegeket tartanak otthon. Azonban ez a döntés komoly kockázatokat rejt magában, melyeket nem szabad figyelmen kívül hagyni. Jogszabályi háttér és az otthon tartott készpénz miatti ellenőrzés kockázata.
2024. 05. 20. 01:00
Megosztás:

A Toncoin jól teljesít, de van egy érme, ami simán lenyomhatja

Dunát lehet rekeszteni a kripto piacon elérhető érmékkel. Az óriási választékban azonban nem mindig egyszerű megtalálni a legjobb vételeket. A sok újonc előszeretettel hívja ki a régi motorosokat, ami különösen a mém érmékre igaz.
2024. 05. 20. 00:01
Megosztás:

Lassult az infláció áprilisban Ausztriában

Ausztriában a fogyasztói árak éves növekedésének mértéke az előzetesen közölttel összhangban 3,5 százalékra, 2021. szeptembere óta a legalacsonyabbra csökkent áprilisban az előző havi 4,1 százalékot követően - derült ki az osztrák statisztikai hivatal (Bundesanstalt Statistik Österreich - STAT) pénteken közzétett végleges adataiból.
2024. 05. 19. 23:00
Megosztás:

Megszűnt Bács-Kiskun vármegyében is a tűzgyújtási tilalom

A jelenleg is tartó esőzésnek és az elmúlt 24 órában lehullott csapadéknak köszönhetően május 18-tól Bács-Kiskun vármegyében is megszűnik a tűzgyújtási tilalom - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) pénteken az MTI-vel.
2024. 05. 19. 22:00
Megosztás:

Tüntetést tartanak jövő héten a cseh gazdák

Megtartják jövő szerdán a már korábban bejelentett kormányellenes tüntetéseiket a cseh gazdák, a cseh szakszervezetek szövetsége viszont bejelentette, hogy a keddre tervezett tiltakozó akciójukat lemondják, mert nem akarják tovább élezni a Robert Fico szlovák kormányfő elleni merénylet következtében kialakult feszültséget - közölték pénteken Prágában.
2024. 05. 19. 21:00
Megosztás:

High-tech fejlesztéseket adtak át Sárváron

A gazdaságélénkítő beruházások támogatásának köszönhetően a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) elősegíti a fenntartható és inkluzív gazdasági növekedést az egész országban, ezzel magasabb versenyképességet és új perspektívákat teremtve számos vidéki településen - írta pénteki közleményében az NGM.
2024. 05. 19. 20:00
Megosztás:

Intenzív fejlődés szakaszába lép a gazdaság

Az extenzív korszakot lezárva a magyar gazdaság egyre inkább átkerül az intenzív fejlődés szakaszába, amikor jelentősen nő a hozzáadott érték - mondta a pénzügyminiszter Kaposváron, ahol támogatásáról biztosította a városban tervezett okosipari beruházást.
2024. 05. 19. 19:00
Megosztás:

Ötszörösére nőtt az új EKR-tőzsde forgalma a második aukcióra

A februárban indult szervezett piac a hitelesített energiamegtakarítások adásvételére kínál lehetőséget, közvetlenül ösztönözve a hazai energiahatékonysági fejlesztéseket; a februári első aukción 13 ezer gigajoule megtakarítás cserélt gazdát, a napokban lezajlott második forgalma ennek sokszorosa, 68 ezer gigajoule volt - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) pénteken.
2024. 05. 19. 18:00
Megosztás:

Össze kell fognunk természeti értékeink védelméért

A természeti értékek megőrzése megköveteli a széles körű összefogást az állami intézmények, a civil és tudományos szervezetek, valamint a helyi közösségek között - mondta az Agrárminisztérium (AM) természetvédelemért felelős államtitkára Budapesten, a Magyar Nemzeti Parkok Hetének pénteki nyitó rendezvényén.
2024. 05. 19. 17:00
Megosztás:

Csökkent az ipari termelés Svájcban az első negyedévben

Az első negyedévben csökkent Svájc ipari termelése éves összevetésben - közölte a svájci szövetségi statisztikai hivatal, a Schweizer Bundesamt für Statistik (BFS) pénteken.
2024. 05. 19. 16:00
Megosztás:

Több ezer utca és járda újult meg a Magyar falu program keretében

A Magyar falu program keretében 2019 óta több mint 3200 utca újult meg, 1300 járdát újítottak fel és több mint 100 kerékpárútszakasz készült el a magyar kistelepüléseken - közölte pénteken a Vas vármegyei Magyarlakon a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos, aki a térség országgyűlési képviselőjével és a község polgármesterével közösen adta át a felújított Boldog Brenner János utcát, valamint a hozzá csatlakozó, a szőlőhegyre vezető több mint egy kilométeres útszakaszt.
2024. 05. 19. 15:00
Megosztás:

2,4 százalékon maradt az euróövezeti infláció

Az előzetesen közölttel összhangban március után áprilisban is 2,4 százalék volt az éves infláció az euróövezetben az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat pénteken közzétett végleges adatai szerint.
2024. 05. 19. 14:00
Megosztás:

Csökkent az AutoWallis árbevétele és nyeresége

Az AutoWallis csoport 89,1 milliárd forint árbevételt ért el az első negyedévben, 11 százalékkal kevesebbet, mint az előző év azonos időszakában. Adózás utáni eredménye 1,48 milliárd forint lett, 70 százalékkal csökkent a tavalyi első negyedévhez képest - közölte a vállalat pénteken.
2024. 05. 19. 13:00
Megosztás:

Manikűr otthon? Miért ne?

Szereted, ha a manikűröd mindig csodálatos? Már annyiszor ültél a manikűrösnél, hogy pontosan tudod, mit hogyan kell csinálni? Ráadásul a családtagjaid is folyton gyönyörködnek a körmöd legújabb színeiben? Ha kacérkodsz a gondolattal, hogy kipróbáld otthon a gél lakkot, akkor a gél lakkot is tartalmazó szetteket neked találták ki. 
2024. 05. 19. 12:00
Megosztás: