Egy új kripto előértékesítés veri a Bitcoin, a Solana és az XRP árfolyamát

A kriptopénzpiac idén nagy tőkebeáramlást tapasztalt, bár a nagy tőkebefektetők március közepén jelentős korrekciót élhettek át. Míg az olyan bevált szereplők, mint a Bitcoin, a Solana és az XRP továbbra is a legnépszerűbb kriptopénz eszközök közé tartoznak, folyamatosan új tokenek jelennek meg, amelyek a reflektorfényből szintén részesedni szeretnének.

Egy új kripto előértékesítés veri a Bitcoin, a Solana és az XRP árfolyamát

Ezen újoncok közül a Bitcoin Minetrix projekt keltette fel a kereskedők figyelmét, mivel több mint 12 millió dollárt gyűjtött a kripto előértékesítése alatt. Potenciálisan 2024-ben felülmúlhatja a magas piaci kapitalizációjú érméket.

A Bitcoin, a Solana és az XRP árfolyamai 2024-ben

A Bitcoin árfolyama 2024-ben volatilis volt, március 14-én új történelmi csúcsot ért el 73 700 dollárral, majd a héten közel 60 ezer dollárra zuhant. Jelenleg 66,5 ezer dollár körül kereskednek vele.

A Bitcoin jövőbeli pályája továbbra is bizonytalan, amelyet olyan tényezők befolyásolnak, mint a globális gazdasági feltételek, a szabályozási fejlemények és az intézményi elfogadás. Míg a közelgő felezési esemény fellendítheti a bitcoin árfolyamát a következő hónapokban, egyes elemzők az 55 ezer dollárnál lévő éves érték-területi csúcs (VAH) újratesztelésére is számítanak.

bitcoin árfolyam grafikon

A skálázhatóságáról és gyorsaságáról ismert Solana 2023-ban lenyűgöző növekedést ért el, különösen a decentralizált pénzügyek (DeFi) és a nem-pénzügyi tokenek (NFT) területén. A hálózati kiesésekkel és a potenciális centralizációval kapcsolatos aggodalmak azonban némileg visszafogták a lelkesedést. A SOL jelenleg 186  dollár körül kereskedik, ami jóval magasabb a 2023-as 121 dolláros csúcshoz képest.

solana kriptó árfolyam grafikon

Az XRP árfolyama ezzel szemben továbbra is jelentősen elmarad a 2018-as, történelmi csúcsától az amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelettel (SEC) folyó, jogi csatározás miatt. A bizonytalanság ellenére az XRP továbbra is ígéretes a pénzügyi szektorban való hasznossága szempontjából, jelenleg 0,64 dollár körül kereskednek vele.

XRP kriptó árfolyam grafikon

Bitcoin Minetrix: Új kripto előértékesítés ambiciózus célokkal

A 2023 végén indult Bitcoin Minetrix (BTCMTX) egy új generációs kriptopénzként került be a kínálatba, amelyet egy egyedülálló "Stake-to-Mine" ökoszisztéma működtet. Ez a mechanizmus a meglévő, felhőalapú bányászat néhány észlelt hiányosságát hivatott orvosolni, és a felhasználóknak egy demokratikusabb megoldást kínál.

bitcoin

Stake to Mine - Egyedülálló funkció, amely ötvözi a bányászatot és a tétet

A Bitcoin Minetrix elsődleges funkciója a staking. A hagyományos lekötéssel ellentétben azonban, amely csak APY hozammal jutalmazza meg a felhasználókat, a Bitcoin Minetrix a bányászati mechanikát keveri a lekötési lehetőséggel.

A felhasználók BTCMTX tokeneket köthetnek le, hogy "bányászati krediteket" szerezzenek. Ezek a kreditek aztán elégethetők, hogy hozzájáruljanak a tényleges Bitcoin bányászatához. Ezzel a megközelítéssel a rajongóknak egyszerűvé válik a bányászati ökoszisztémába való belépés. A bányászoknak pedig költséghatékony a bányászati műveletek elvégzése. És kisebb lesz az esélye a rosszindulatú tevékenységeknek.

A BTCMTX jelenleg előértékesítés formájában érhető el, amely fokozatosan emelkedő tokenárakkal szakaszokra oszlik. Eddig több mint 12,4 millió dollárnyi befektetést hozott a projektnek. A korai résztvevők potenciális előnyei közé tartoznak a kedvezményes tokenárak és a tétjuttatások, amelyek a cikk írásának idején 56 százalékos APY-t jelentenek.

Vajon a Bitcoin Minetrix képes megfelelni az őt övező hype-nak?

Több pozitív jellemzője is a Bitcoin Minetrix mellett szól.

Kezdő státusz

Mivel előértékesítésként érhető el, a felhasználóknak korai mozgási lehetőséget biztosít.

Technológiai innováció

A lekötés és a bányászat összekapcsolásával elérhetőbbé teszi a bányászatot és tisztességesebbé a felhőbányászatot.

Hosszú távú jutalmak

A platform jövedelmező APY-t is biztosít a stakerek (a tokenjüket lekötő felhasználóknak), ami jó hír a passzív nyereséget keresőknek. Ráadásul a Bitcoin Minetrix közössége egyre növekszik. Valószínű, hogy a jelenlegi tempó, amellyel a tokeneket az előértékesítés során értékesítik, a következő napokban tovább növekszik.

Akit még most is érdekel ez a projekt, az a bitcoinminetrix.com oldalon kapcsolódhat be a vásárlásba.

Érdekel a Bitcoin Minetrix

Ezek is érdekelhetnek:

Ezen a héten a Solana, a Toncoin és a Green Bitcoin érdekli igazán a befektetőket

A Dogecoin20 lekörözi az eredetit, már 2 millió dollárt gyűjtött az előértékesítésen

A jelenlegi legújabb mém érmék, amit nem érdemes kihagyni

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Új bölcsőde épül Makón

Új, két csoportszobás, 24 férőhelyes bölcsődét épít uniós támogatással a görögkatolikus egyház Makón.
2024. 04. 23. 22:30
Megosztás:

A Bosch átadta mérnöki központjának új épületét

A Bosch átadta kolozsvári mérnöki központjának második irodaépületét, amely 21 millió euró beruházással, két év alatt készült el - írja az economedia.ro.
2024. 04. 23. 22:00
Megosztás:

Megháromszorozta profitját a GE

A mai piaci nyitás előtt tette közzé első negyedéves gyorsjelentését a General Electric.
2024. 04. 23. 21:30
Megosztás:

Az MNB 50 bázisponttal csökkentette a jegybanki alapkamatot

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa 50 bázisponttal 7,75 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot, és a kamatfolyosó két szélét is ilyen mértékben mérsékelte keddi kamatdöntő ülésén.
2024. 04. 23. 21:00
Megosztás:

Új módszert tesztel az OMV-Petrom

Új szén-dioxid-megkötő módszer tesztelését kezdi meg az OMV Petrom - közölte a kőolajipari vállalat kedden.
2024. 04. 23. 20:30
Megosztás:

Erősödött a forint kedd kora estére

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben kedden kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 04. 23. 20:00
Megosztás:

Pluszban zártak a nyugat-európai tőzsdék

Erősödéssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék kedden.
2024. 04. 23. 19:30
Megosztás:

Emelkedett a 3 hónapos diszkont kincstárjegy aukciós átlaghozama

Hozamemelkedés mellett értékesített 3 hónapos diszkont kincstárjegyet keddi aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).
2024. 04. 23. 19:00
Megosztás:

A Richter és az OTP húzta fel a BUX-ot

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 813,74 pontos, 1,25 százalékos emelkedéssel, 65 939,26 ponton zárt kedden.
2024. 04. 23. 18:30
Megosztás:

Az EU a gázárak csökkenésére számít

Az Európai Bizottság arra számít, hogy a gázárak csökkenni fognak annak köszönhetően, hogy a cseppfolyósított földgáz (LNG) globális kínálata emelkedik, ami teret ad a megújuló energiaforrásokba történtő befektetéseknek - mondta Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke kedden, az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén elmondott beszédében.
2024. 04. 23. 18:00
Megosztás:

Nagy összegű támogatási program indul a turizmus erősítésére

A turisztikai ágazati szereplők versenyképességét erősítő támogatási program indul: a komplex, három pillérből álló 15 milliárd forintos támogatási programcsomag legfontosabb célja a szolgáltatások minőségének javítása, a vidéki szolgáltatók gazdasági élénkítése célzott programokon keresztül - jelentette be Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter kedden sajtótájékoztatón Budapesten.
2024. 04. 23. 17:30
Megosztás:

Megtörtént a fordulat a belső kerületek ingatlanpiacán is

Az idei év az egyre növekvő keresletről szól a VI., VII., VIII. és IX. kerületi ingatlanpiacán, mely növekedés alapvetően a mérséklődő hitelkamatoknak köszönhető. Mindez persze az árakra is hatással van.
2024. 04. 23. 17:00
Megosztás:

Van még hova fejlődnie idehaza az elektronikus közigazgatási ügyintézésnek

Sokat fejlődött az elektronikus közigazgatási ügyintézés, de hiányosságokat is feltárt az ellenőrzés a stratégiai tervezésben és a felhasználóbarát szempontok egységes érvényesülésében - közölte az Állami Számvevőszék (ÁSZ) kedden.
2024. 04. 23. 16:30
Megosztás:

Kissé gyengült a forint az MNB keddi kamatcsökkentése után

Kissé gyengült a forint a főbb devizákkal szemben azután, hogy a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa 50 bázisponttal 7,75 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot, és a kamatfolyosó két szélét is ilyen mértékben mérsékelte keddi kamatdöntő ülésén.
2024. 04. 23. 16:00
Megosztás:

A szolgáltatóiparnak feltornázta az euróövezeti gazdaságot áprilisban

A vártnál jóval kedvezőbben alakult az euróövezeti szolgáltatóipar teljesítménye áprilisban, aminek a hatására a kompozit beszerzésimenedzser-index is a becsültnél jobb lett annak ellenére, hogy a feldolgozóipar teljesítmény tovább romlott - derül ki a londoni S&P Global Market Intelligence gazdaságkutató intézet és a Hamburg Commercial Bank (HCOB) közös felmérésének kedden ismertetett előzetes értékeléséből.
2024. 04. 23. 15:30
Megosztás:

A Nemzetközi Valutaalap megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet - közölte kedden feltett Facebook-posztjában Varga Mihály pénzügyminiszter.
2024. 04. 23. 15:00
Megosztás:

Állást kaphatnak a tartósan munkanélküliek

A tartós álláskeresők elhelyezkedését segíti az 1,7 milliárd forint hazai forrásból megvalósuló program, amelyre hétfőtől lehet jelentkezni - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára kedden az M1 aktuális csatornán.
2024. 04. 23. 14:30
Megosztás:

Nőtt az SAP árbevétele az idei első negyedévben

A német SAP, a világ vezető vállalatirányítási szoftvergyártó óriása 8 százalékkal növelte árbevételét az idei első negyedévben, elsősorban a felhőszolgáltatási szektor bevételének jelentős bővülésére.
2024. 04. 23. 14:00
Megosztás:

Megtévesztette a City Taxi a fogyasztókat

A fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) versenyfelügyeleti eljárást indított a City Taxi Fuvarszervező Szövetkezettel (City Taxi) szemben, a gyanúja szerint a vállalkozás megtéveszti a fogyasztókat kereskedelmi kommunikációjával - közölte a hatóság kedden az MTI-vel.
2024. 04. 23. 13:30
Megosztás:

Hatbillió forintnyi kínai vállalati beruházás zajlik ma Magyarországon

Jelenleg hatbillió forintnyi kínai vállalati beruházás zajlik Magyarországon, amelyek nyomán mintegy huszonötezer új munkahely jön létre a legfejlettebb technológiai színvonalat hozva hazánkba - közölte a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Pekingben.
2024. 04. 23. 13:00
Megosztás: