Online kaszinók – új generációs játékok egy új generáció számára

Az online kaszinó játékok manapság már egyre elterjedtebbé váltak a fiatal felnőtt generáció körében. Hatalmas divat lett egy ideje pókerezni és más kártyajátékokkal játszani. Valahogy sikkessé vált a fiatalabb korosztály körében is legalább egy kártyajáték ismerete. Mi történt? Mi hozta ezt a változást és mit hoz a jövő? Járjunk utána.

Online kaszinók – új generációs játékok egy új generáció számára

Megszületett az Y generáció, a húzóerő

Korábban a kaszinók világát főleg a vagyonosabb középkorú réteg uralta. Aztán a technológia fejlődésével és az Y generáció, vagyis az 1984 és 1994 között születettek megjelenésével történt valami. A kaszinó játékok egyre népszerűbbé kezdtek válni a köreikben. Főleg a póker aratott nagy sikereket, valahogy ismét menővé vált ennek a játéknak az ismerete. Ennek köszönhető, hogy mára már a kaszinójátékok kitörtek a szokásos formális jelenlétből és egy teljesen más irányba kezdtek fejlődni.

Az Y és a későbbi generációk megjelenése egyszerűen megváltoztatta a játékszabályokat. Mára már szinte kifejezetten ennek a generációnak a kedvére fejlesztették ki a valós kaszinó játékok online verzióit is. Mik lehet ennek az okai? Az első talán annak köszönhető, hogy magát a kaszinózást és főleg a pókert valahogy mindig a gazdagok világához kötötték. A csillogás, a nyugati stílusú életérzés, a különféle szerencsejátékok és pénzjutalommal járó kártyajátékok világához köthető. Az új generációhoz a technológia betörésével, pontosabban az internet teljes mértékű elterjedésével közelebb kerülhetett ez a világ is. Videóklippek és filmek százai játszódnak olyan környezetben, ahol a kaszinók csillogó fényei, a márkás szivarok bódító füstje és a whiskey aromás zamata szimbolizálja a gazdagságot, gondtalanságot, fényűzést és szabadságot. Annak a szabadságnak a vágyát, amivel már ez a korosztály szinte veleszületett. Ugyanakkor egy teljesen más világot is közel hozott az internet ilyen körű elterjedése vele.

A kényelem játékát és a játék kényelmét

Ugyanis ez a generáció és az utánuk jövőek már egy sokkalta természetesebb módon használják az internet adta lehetőségeket – ellenben például a „boomerek” generációjával. Ők azok, akik még a digitalizáció előtt születtek. Az Y generációt képviselők viszont a lehető legtöbb feladatot és a szórakozást is áthelyezték az online térbe. Nem akarnak minden áron időt szakítani például feleslegesen az utazásra, vagy drága italokra költeni. Többségük számára az italozás és a szórakozás már élmény szintű, és ezért csak különleges esetekben jelennek meg fizikailag is egy kaszinóban.

Ők időt szeretnének spórolni, azt szeretnék, hogy kényelmesen az otthonukból játszhassák kedvenc játékaikat. Ezért az online kaszinók világa manapság már egyre inkább az ő igényeik szerint fejlődik és változik. Nincs kizárva, hogy néhány év múlva a kaszinók már a VR, vagyis a virtuális valóság világában fogják elhozni a legszuperebb szerencsejátékokat és kártyapartikat. Ezzel akár élethű, fiktív virtuális térben tehetjük próbára magunkat. Ez viszont még a jövő zenéje – habár egy nem is olyan távoli jövőé.

Folytatódik a kisbenzinkutak támogatása

A kormány a kisbenzinkutak további megsegítésére 18,5 milliárd forintot különített el, péntektől megnyílt az igénylés lehetősége az elektronikus felületen, a pályázók már augusztusban hozzájuthatnak a támogatáshoz - közölte az Agrárminisztérium pénteken az MTI-vel.
2022. 08. 20. 01:00
Megosztás:

Alacsonyabb dózisban is hatékony az Imvanex oltóanyag

Az Imvanex nevű, himlő elleni oltóanyag kisebb mennyiségben, intradermálisan, vagyis bőrbe beadva elegendő antitestet termel a majomhimlő ellen - közölte az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) pénteken.
2022. 08. 20. 00:01
Megosztás:

Zivatarveszélyre figyelmeztet a meteorológiai szolgálat

Zivatarveszély miatt országos figyelmeztetéseket adott ki szombatra, augusztus 20-ára az Országos Meteorológiai Szolgálat.
2022. 08. 19. 23:00
Megosztás:

Németországban rekordszintű volt a termelői áremelkedés júliusban

Németországban soha nem látott mértékben emelkedtek a termelői árak júliusban éves összevetésben.
2022. 08. 19. 22:00
Megosztás:

A németek 70 százaléka spórol az energiával

Egyre többen takarékoskodnak Németországban az árak emelkedése miatt, egy pénteken ismertetett felmérés szerint a legtöbben az energiafogyasztásukat fogják vissza.
2022. 08. 19. 21:00
Megosztás:

Nyári pangás jellemezte a tőzsdét

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 109 pontos, 0,25 százalékos csökkenéssel, 42 990,47 ponton zárt pénteken.
2022. 08. 19. 20:00
Megosztás:

Erősödött a forint pénteken

Erősödéssel zárta a hét utolsó kereskedési napját a forint a főbb devizákkal szemben.
2022. 08. 19. 19:00
Megosztás:

Európa legkedvezőbb feltételeivel igényelhetők a diákhitel támogatások

Óriási az érdeklődés a valaha volt legnépszerűbb termék, a Diákhitel Plusz iránt, melyet még szeptember 30-ig igényelhetnek a hallgatók. A Diákhitel Plusz egy szabad felhasználású, teljesen kamatmentes termék, mely egyszeri, 500 ezer forintot jelent az igénylőnek.
2022. 08. 19. 18:00
Megosztás:

Veszélyes étrend-kiegészítőt vont ki a forgalomból a Nébih

Komoly egészségkárosodást is okozhat a GentleManus elnevezésű, férfiaknak szánt étrend-kiegészítő tiltott gyógyszerhatóanyag-tartalma miatt, ezért a terméket a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) kivonta a forgalomból és visszahívta a fogyasztóktól - közölte a Nébih a honlapján pénteken.
2022. 08. 19. 17:00
Megosztás:

Legyen egységes repohár visszaváltási rendszer, a vendégek a leadott repoharak után kapják vissza a pénzüket!

A repohár visszaváltásával kapcsolatos visszásságok piaci önszabályozó megoldását, vagyis a rendszer racionális, egységes és valóban fenntartható átalakítását javasolja a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) és a Zöld Követ Egyesület. Javaslatuk fontos része, hogy a repoharat választó vendégek visszakapják annak ellenértékét.
2022. 08. 19. 16:00
Megosztás:

Melyik bank drágított leginkább a lakáshitel kamatokon az elmúlt évben?

Bár komolynak érezzük a lakáshitel kamatok emelkedését, a money.hu adatai szerint az elmúlt egy évben a vizsgált 9 banknál 4,11 százalékkal emelkedett a legjobb adósoknak ajánlott standard kamat. Ez messze elmarad a jegybanki alapkamat, de még a referenciakamat emelkedésétől is. A money.huadataiból látható, melyik bank emelt leginkább, illetve, hogy mely pénzintézetek versengenek a legalacsonyabb kamatszintekkel.
2022. 08. 19. 15:00
Megosztás:

Kezd szétesni a fogyasztói bizalom az Egyesült Királyságban

Rekord mélypontjára esett a fogyasztói bizalom az Egyesült Királyságban a júliusi felmérés alapján.
2022. 08. 19. 14:00
Megosztás:

A nyersanyagárak miatt ismét túllőtt a célon a japán infláció

Japánban 2,4%-ra emelkedett júliusban az infláció a júniusi 2,2% után. A növekedés mintegy felét az energiaköltségek tették ki.
2022. 08. 19. 13:00
Megosztás:

A mai gazdasági adatok is elszomorítóak

A briteknél 40 éves mélypontra esett a fogyasztói bizalom a -44 pontos értékével a júniusi -41 pontot követően. Egyre csúnyábban fest a szigetország gazdasága.
2022. 08. 19. 12:00
Megosztás:

Gyengültek nyitáskor a vezető nyugat-európai tőzsdék

Gyengüléssel indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken.
2022. 08. 19. 10:00
Megosztás:

Ennyivel nőtt a háztartások pénzügyi vagyona a második negyedévben

A pénzügyi eszközök 837 milliárd, a kötelezettségek 145 milliárd forintos emelkedésének eredőjeként az idei második negyedévben 692 milliárd forinttal nőtt a háztartások nettó pénzügyi vagyona - derül ki a pénzügyi számlák előzetes adataiból, amelyek csütörtökön jelentek meg az MNB honlapján.
2022. 08. 19. 09:00
Megosztás:

Történelmi csúcsra emelkedett az infláció az euróövezetben

Az euróövezet éves inflációs rátája júliusban új rekordra, 8,9 százalékra emelkedett a júniusi 8,6 százalékról; az EU-ban 9,8 százalékot jegyeztek fel a júniusi 9,6 százalékot követően - derült ki az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat előzetes adatokon alapuló csütörtöki jelentéséből.
2022. 08. 19. 08:00
Megosztás:

Alacsony a bizalom a használtautó-értékesítők iránt Magyarországon

Magyarországon az egyik legalacsonyabb a bizalom a használtautó-értékesítők iránt - derül ki a carVertical 17 országban, 4500 ember megkérdezésével készített felméréséből.
2022. 08. 19. 07:00
Megosztás:

Több mint félmilliárd forint jogdíjat fizet ki az EJI a színészeknek

Az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) 543 millió forint jogdíjat fizet ki több mint 11 ezer - 95 százalékban magyar - előadóművésznek műsoraik televíziós ismétlése után.
2022. 08. 19. 06:00
Megosztás:

Természetkárosítás nélkül is kielégíthető a tűzifaszükséglet

A magyarországi erdészetek a megnövekedett tűzifaszükségletet is ki tudják elégíteni természetkárosítás nélkül - hangsúlyozza a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) csütörtöki közleményében.
2022. 08. 19. 05:00
Megosztás: