Web3 alkalmazások robbanásszerű növekedési potenciálja 2024-ben: Near Protocol (NEAR) és Arbitrum (ARB) vezetésével; a Pullix (PLX) hibrid kereskedési platform indítását tervezi

A 2024-es év lehet a Web3 alkalmazások éve a Near Protocol (NEAR) és az Arbitrum (ARB) érmék növekvő potenciálja miatt. Míg az Arbitrum árfolyama az elmúlt hónapban több mint 60%-kal emelkedett, addig a Near Protocol csak kisebb, 5%-os növekedést mutatott, de látszanak az egyre nagyobb rali jelei. Közben a Pullix (PLX) fejlesztése azon az úton halad, hogy bemutasson egy hibrid kereskedési platformot, amely átalakítja azt, ahogyan az emberek a blokkláncokon kereskednek. A kriptoszakértők a PLX érmét az egyik legjobb kriptovalutának választották a 2024-es évben történő befektetés szempontjából.

Web3 alkalmazások robbanásszerű növekedési potenciálja 2024-ben: Near Protocol (NEAR) és Arbitrum (ARB) vezetésével; a Pullix (PLX) hibrid kereskedési platform indítását tervezi

A Pullix (PLX) a különböző kereskedési protokollokat összehangolva alkot hibrid tőzsdét

A Pullix (PLX) megoldja mind a DeFi, mind a CeFi kereskedési tőzsdék skálázási hiányosságait azzal, hogy bevezeti a hibrid tőzsdét a blokklánc hálózaton. A Pullix tőzsdei kereskedésével az egyének különböző kereskedési eszközosztályokban trédelhetnek, miközben napi jutalmakat is szerezhetnek. A Pullix tőzsdei platformjának un. "Trade-to-Earn" modellje kedvezményeket kínál a kereskedési díjakból, valamint lehetőséget nyújt a magas értékű PLX token megszerzésére.

A PLX token egy használati token a Pullix hálózatán, amely kizárólagos hozzáférést biztosít a tulajdonosoknak bizonyos funkciókhoz a platformon. Emellett a $PLX tulajdonosok használhatják a tokent fedezetként hitelfelvételhez, vagy egyszerűen választhatják azt, hogy átváltják a tokent más kriptovalutákra vagy akár hagyományos devizákra. Lehetséges továbbá a PLX tokennel kereskedni passzív jövedelemért is.

Az összes ezzel járó hasznosság mellett nem meglepő, hogy a PLX token hatalmas sikert arat a kriptopiacokon. Még mindig elővásárlási fázisában van, mégis a Pullix token az egyik legjobb kriptovaluta lett a befektetők számára. Az alacsony, mindössze 0,08 dolláros áron a $PLX egy olcsó, ugyanakkor magas értékű token, amelyet a befektetők megvásárolhatnak annak érdekében, hogy pozíciót vegyenek fel a potenciális jövőbeli nyereség érdekében.

A befektetők eszközeinek biztonsága garantált, mivel a smart contract-ot az InterFi Network auditálta. KYC folyamaton esett át, amelyet a BlockAudit Team hitelesített. Miután elindul a Uniswap-on, a csapat tervei szerint a Pullix token likviditását 2 évre zárolják majd.

A kriptoanalitikusok egy több mint 200%-os robbanást prognosztizálnak a PLX árában indulása előtt, ami az egyik legjobb jelenlegi token vásárlását ígéri. Közben, mivel még van idő az indításig, a $PLX mostani megvásárlása lehet a legjobb befektetési döntés 2024-ben.

Medvehangulat veszi körül a Near Protocolt-t (NEAR), annak ellenére, hogy az elemzők pozitív kilátásokat vázolnak fel

A Near Protocol (NEAR) az elmúlt hónapban csökkenő pályán mozgott. A Near Protocol az elmúlt hónapban így mindössze 5%-os emelkedessel zárt. Annak ellenére, hogy a Near Protocolt korábban a Web3 alkalmazások úttörőjeként dicsérték, az elmúlt hónapban kissé alulteljesített.

Kiemelendő továbbá, hogy a Near Protocol kereskedési volumene az elmúlt néhány hétben szignifikánsen csökkent. Bár még az év elején jár, a Near Protocol jelenlegi pályája óriási szerepet játszhat a token általános teljesítményében 2024 első negyedévében.

Az Arbitrum fordulóponthoz érkezett, és továbbra is bikapiac ígérkezik

Az Arbitrum (ARB) az elmúlt hónapban több mint 60%-kal emelkedett, jelentős emelkedési pályára állva. A piaci statisztikák szerint az Arbitrum árfolyama a 2 dollár fölé emelkedett a rally során, majd január második felében visszaesett a 2 dolláros szint alá. Az Arbitrum jelenleg azon a ponton lebeg, amit az elemzők visszatesztelésnek észlelnek, ami esetlegesen egy újabb ralihoz vezethet.

Így arra számítanak, hogy az Arbitrum további jelentős áremelkedést mutathat még rövid távon. Közben, amint a token visszapattan, bizonytalan, hogy az Arbitrum rali milyen mértékig fog eljutni 2024 első negyedévében. A Coinpedia Arbitrum árfolyam előrejelzése alapján 2024 végéig az érmével átlagosan 3 dolláron fognak majd kereskedni.

További információk a Pullix előértékesítésével kapcsolatban:

Látogass el a Pullix oldalára

Csatlakozz a Pullix közösségéhez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Folytatódik a párizsi balhé

Folytatódott az Eiffel-torony dolgozóinak sztrájkja kedden, Párizs legismertebb turistalátványossága az egymást követő második napon nem nyitott ki.
2024. 02. 21. 17:00
Megosztás:

Négyen kikerültek az EU feketelistájáról

Az Európai Unió illetékes tanácsa felülvizsgálta és frissítette az adózási szempontból nem együttműködő országok és területek uniós jegyzékét, a Bahama-szigeteket, Belize-t, a Seychelle-szigeteket, valamint a Turks- és Caicos-szigeteket törölte onnan, így a lista 12 szereplősre apadt.
2024. 02. 21. 16:30
Megosztás:

A TLE reménykedik a változásban

A Társaság a Lakásépítésért, Lakásfelújításért Egyesület (TLE) álláspontja szerint az év elején életbe lépett átalakított családtámogatási rendszer - csok plusz, megemelt falusi csok és babaváró kölcsön - akkor tudja mérsékelni a lakáspiaci visszaesést, ha kiszámítható módon, hosszú távon fennmarad.
2024. 02. 21. 16:00
Megosztás:

Szigorítottak a románok

Romániában nagy többséggel megszavazta a képviselőház kedden azt a törvénytervezetet, amely betiltja az energiaitalok forgalmazását kiskorúak számára.
2024. 02. 21. 15:30
Megosztás:

Felújítás Szegeden

Felújítják Szeged egyik meghatározó műemlékét, a Lechner Ödön és Pártos Gyula által tervezett Milkó-palotát - jelentette be Binszki József (DK) várospolitikai alpolgármester kedden a helyszínen.
2024. 02. 21. 15:00
Megosztás:

Jók a kilátásai Romániának

Hét évre lehet szüksége Romániának ahhoz, hogy 3 százalékra csökkentse a költségvetési hiányt - nyilatkozta kedden Marcel Bolos pénzügyminiszter.
2024. 02. 21. 14:30
Megosztás:

Programokat indít a GINOP Plusz

A munkaerőpiaci aktivitás növelése érdekében a kormány márciusban 70, áprilisban 200 milliárd forintos kerettel indít programot a GINOP Plusz programon keresztül, 2030-ig pedig több mint 460 milliárd forint uniós forrás segítheti a foglalkoztatás és az aktivitás növelését, a munkaerő-tartalékok mozgósítását, a munkában állók képzését, valamint a munkakörülmények javítását - tájékoztatta az MTI-t a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden.
2024. 02. 21. 14:00
Megosztás:

Megújul a Szegedi Szakképzési Centrum három iskolája

Csaknem hétmilliárd forint uniós és hazai támogatásból megújul a Szegedi Szakképzési Centrum három legnagyobb iskolája - jelentette be Avramucz Mihály kancellár kedden.
2024. 02. 21. 13:30
Megosztás:

Erősíteni kell a növényvédelmet

Az élelmiszerlánc biztonságát a gyökerétől, tehát a növényvédelemtől kell garantálni, éppen ezért a növényorvosok szakmai naprakészsége nem csupán tudományos, hanem a társadalmi érdek is - jelentette ki az Agrárminisztérium (AM) keddi közleménye szerint Nagy István a 70. Növényvédelmi Tudományos Napok című rendezvényen, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem budai kampuszán.
2024. 02. 21. 13:00
Megosztás:

Megkezdődött a feliratkozás a Smart Manufacturing Festivalra

Elindult a regisztráció az ország első ipari digitalizációs fesztiváljára, a Smart Manufacturing Festival - "A fejlődés társadalmasítása!" rendezvényen több mint 30 helyszínen, mintegy 50 féle program várja a látogatókat 2024. február 26. és március 8. között - közölte az Ipar 4.0 Nemzeti Technológiai Platform Szövetség (NTPSZ) az MTI-vel.
2024. 02. 21. 12:30
Megosztás:

A gerinc 3 leggyakoribb betegsége

A gerincoszlop a test fő tartószerkezete, az a tengely, amely a csontvázat támogatja. Ez a mozgásszervi rendszer legfontosabb szegmense, az összes többi a gerinchez kapcsolódik. Összetett anatómiai felépítés lévén számos betegség okozhat problémákat a gerinc szintjén, amelyek nemcsak műtét által kezelhetőek.
2024. 02. 21. 12:15
Megosztás:

Bemutatkozik kishazánk Cannes-ban

A külföldi működőtőke beáramlás szempontjából a legjelentősebb ipari és logisztikai ingatlanfejlesztésekkel mutatkozik be Magyarország a világ elsőszámú ingatlanfejlesztési kiállításán, a MIPIM-en március 12-15. között Cannes-ban - közölte az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK) és Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) szerdán az MTI-vel.
2024. 02. 21. 12:00
Megosztás:

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át.
2024. 02. 21. 11:45
Megosztás:

Korszerűsítik a komáromi idősek otthonát

Energiamegtakarítást eredményező, komplex felújítást végeznek a komáromi bentlakásos idősek otthonában, ahol 90 embert gondoznak - közölte az önkormányzat az MTI-vel.
2024. 02. 21. 11:30
Megosztás:

Bővült a FA-ZON Bútor Kft.

Megmunkálóközpontot szerzett be és raktárbázist alakított ki a FA-ZON Bútor Gyártó, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. a telephelyén, a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Tomajmonostorán - közölte a cég az MTI-vel.
2024. 02. 21. 11:00
Megosztás:

Vegyesen mozogtak az ázsiai indexek

Vegyesen mozogtak a vezető ázsiai tőzsdék szerdán.
2024. 02. 21. 10:00
Megosztás:

Bizonytalan a kereskedés iránya

Bizonytalanul kezdődhet a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT), a tőzsdeindex iránykereséssel nyithat szerdán - írta az MTI-nek küldött előrejelzésében az Equilor Befektetési Zrt. elemzője.
2024. 02. 21. 09:30
Megosztás:

NFT-kkel kapcsolatos altcoinok vásárlása 2024. első negyedévében: Theta Network (THETA), Flow (FLOW) és Everlodge (ELDG)

Az NFT-k jelenleg robbanásszerű növekedést mutatnak, miután az elmúlt két év legmagasabb NFT-értékesítése épp most történt meg.
2024. 02. 21. 09:10
Megosztás:

Az ORDI és MINA árak emelkednek, míg a Meme Moguls (MGLS) előértékesítése egyre népszerűbb a kriptovaluta-rajongók körében

A kriptovaluták dinamikus világában az ORDI és MINA árfolyamainak emelkedése jól bizonyítja, hogy a kriptovaluta-rajongók körében növekvő érdeklődés tapasztalható az innovatív digitális eszközök iránt. Ez a fellendülés egybeesik a Meme Moguls (MGLS) előértékesítésének növekvő népszerűségével, amely magára vonja most a kriptóközösség figyelmét. Ahogy a befektetők és kereskedők körében növekszik ezeknek a tokeneknek a támogatása, a piac észrevehetően elmozdul az új és ígéretes projektek felé.
2024. 02. 21. 08:40
Megosztás:

Enyhe forintmozgás reggel

Minimálisan mozdult el a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben szerda reggelre kedd kora estéhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 02. 21. 08:30
Megosztás: