3 kedvenc kriptó márciusra: nézzük mit mutatnak az árfolyam előrejelzések 2024-re a KangaMoon (KANG), Polkadot (DOT), Chainlink (Link) számára

2024 márciusában három token emelkedik ki a sok közül azáltal, hogy a legtöbben beszélnek róluk, és nagy a kereslet irántuk: a Kangamoon (KANG), a Polkadot (DOT) és a Chainlink (Link).

3 kedvenc kriptó márciusra: nézzük mit mutatnak az árfolyam előrejelzések 2024-re a KangaMoon (KANG), Polkadot (DOT), Chainlink (Link) számára

Míg a Kangamoon (KANG) az élen jár azzal, hogy egy kedvezményes meme-coin előértékesítés közepén tart, miközben a Polkadot és a Chainlink globális elfogadást és elismerést élveznek. Merüljünk el most ebben a három tokenben, és vizsgáljuk meg, mit jelent ez a jövőbeli árjóslatok szempontjából 2024-ben!

KangaMoon (KANG): A következő Memecoin Futam

A KangaMoon egy új mémtoken, amely megkülönbözteti magát a versenytársaktól a social-fi és a Play-to-Earn elemek zökkenőmentes ötvözésével. A KANG token maga egy hős kenguru karaktert képvisel, aki átkel a galaxison, hogy jutalmakért harcoljon.

A KangaMoon játékosai különböző kihívásokban és versenyeken vehetnek részt világszerte. Nem csak a dicsekvés a tét — a győztes játékosok KANG tokeneket és más ritka digitális eszközöket szereznek.

Ezenkívül a KangaMoon ökoszisztéma részeként integrált piactér javítja a játszva keresés (P2E) élményét lehetővé téve a játékosoknak, hogy vásároljanak, eladhassanak és kereskedjenek játékokbeli tárgyakkal, vagy átváltsák jövedelmeiket valódi pénzre.

A KangaMoon közösségének lehetősége van KANG tokeneket keresni a platform indítása előtt az előértékesítési esemény során is. Ez a megközelítés jutalmazza az korai befektetőket és bevonja az elkötelezett közösséget a kezdetektől, biztosítva a projekt jövőbeni növekedésének erős alapját.

A tokenek ára 0,005 dollárról indult az első előértékesítési fázisban, de várhatóan 320%-kal nő a presale haladtával. Minél előbb vásárol valaki KANG tokeneket, annál nagyobb lesz a kedvezmény, és annál magasabb lesz a potenciális ROI.

A globális NFT játékpiac várhatóan évente 21,30%-kal emelkedik 2028-ig (Forrás: Business Research Insights), ami hatalmas felülfutási potenciált jelent a KangaMoon számára. Az elemzők szerint 35x-es növekedés lehetséges 2024-ben, amikor a KangaMoon hivatalosan indul és elérhetővé válik a legfelsőbb kategóriás tőzsdéken.

Polkadot (DOT) 2.0 és Sub0 Konferencia

A layer-1 blokklánc terület egyre versenyképesebbé válik. A Polkadot egyedi megközelítést alkalmaz azzal, hogy parachains-t kínál, amelyek testreszabhatók a különböző projektek konkrét igényeinek kielégítésére, legyen szó akár egy NFT piactérről, vagy magán pénzügyi eszközökről.

Miért vált hirtelen a Polkadot kiemelt témává ebben a hónapban? A Sub0, a Polkadot fejlesztői konferencia márciusban kezdődik, és izgalmas frissítéseket, bejelentéseket és partnerségeket hozhat. Ez az esemény valószínűleg további érdeklődést fog generálni a projekt iránt és növekedési potenciálját illetően is.

A Polkadot hamarosan bemutatja a Polkadot 2.0-át, amely rugalmas skálázást, coretime-ot, blockspace NFT-ket, SnowBridge-et és még sok mást fog bevezetni. A frissítés során a DOT tokenek égetésre kerülnek a coretime eladások során, így az DOT kínálata idővel fokozatosan csökken majd, ahogy nő a hálózat használata.

A jelenlegi Polkadot árfolyam 10,30 dollár, ami megdönti a 10 dolláros ellenállási szintet, amely felett 2 éve nem járt az árfolym. Ha a szint felett tudna zárni heti időtávban, az egy olyan emelkedést indíthat el, ami új csúcsokat hozhat a 2025 végéig tartó időszakban, 60 dollár felett.

Chainlink (Link): Híd a hagyományos pénzügyek és a DeFi között

Ahogy a digitális eszközök válnak az új normává, a hagyományos infrastruktúrának alkalmazkodnia kell ahhoz, hogy elfogadja ezt az új pénzformát. A Chainlink (LINK) Cross-Chain Interoperabilitási protokollja (CCIP) intézmények, vállalatok és akár kormányok által is használható, hogy integrálják a blokklánc technológiát meglévő rendszereikbe.

Például a Chainlink technológiája összekötheti a hagyományos pénzügyi rendszereket a decentralizált pénzügyi (DeFi) alkalmazásokkal. Nem számít, hogy a DeFi alkalmazás az Ethereum vagy a Cardano blokkláncon van-e, mivel a Chainlink technológiája cross-chain kompatibilis. A SWIFT már elkezdte tesztelni a Chainlink CCIP-jét.

A Chainlink ára 2023 október végi 7,20 dollárról egészen 19,67 dollárra emelkedett ennek a pozitív hírnek a hatására. A következő cél a Chainlink esetében a 20 dollár feletti zárás lehet a heti grafikonon, a 16 dolláros szint pedig támaszt nyújt a visszaesések, korrekciók esetén.

Az elemzők akár a 100 dollárt tekintik reális hosszú távú árcélnak a Chainlink esetében. Ez a pénzügyi iparág széles körű elfogadásának, a Bitcoin új történelmi csúcsainak és Sergey Nazarov erős vezetésének a potenciálján alapul.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozzon Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Új bölcsőde épül Makón

Új, két csoportszobás, 24 férőhelyes bölcsődét épít uniós támogatással a görögkatolikus egyház Makón.
2024. 04. 23. 22:30
Megosztás:

A Bosch átadta mérnöki központjának új épületét

A Bosch átadta kolozsvári mérnöki központjának második irodaépületét, amely 21 millió euró beruházással, két év alatt készült el - írja az economedia.ro.
2024. 04. 23. 22:00
Megosztás:

Megháromszorozta profitját a GE

A mai piaci nyitás előtt tette közzé első negyedéves gyorsjelentését a General Electric.
2024. 04. 23. 21:30
Megosztás:

Az MNB 50 bázisponttal csökkentette a jegybanki alapkamatot

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa 50 bázisponttal 7,75 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot, és a kamatfolyosó két szélét is ilyen mértékben mérsékelte keddi kamatdöntő ülésén.
2024. 04. 23. 21:00
Megosztás:

Új módszert tesztel az OMV-Petrom

Új szén-dioxid-megkötő módszer tesztelését kezdi meg az OMV Petrom - közölte a kőolajipari vállalat kedden.
2024. 04. 23. 20:30
Megosztás:

Erősödött a forint kedd kora estére

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben kedden kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 04. 23. 20:00
Megosztás:

Pluszban zártak a nyugat-európai tőzsdék

Erősödéssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék kedden.
2024. 04. 23. 19:30
Megosztás:

Emelkedett a 3 hónapos diszkont kincstárjegy aukciós átlaghozama

Hozamemelkedés mellett értékesített 3 hónapos diszkont kincstárjegyet keddi aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).
2024. 04. 23. 19:00
Megosztás:

A Richter és az OTP húzta fel a BUX-ot

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 813,74 pontos, 1,25 százalékos emelkedéssel, 65 939,26 ponton zárt kedden.
2024. 04. 23. 18:30
Megosztás:

Az EU a gázárak csökkenésére számít

Az Európai Bizottság arra számít, hogy a gázárak csökkenni fognak annak köszönhetően, hogy a cseppfolyósított földgáz (LNG) globális kínálata emelkedik, ami teret ad a megújuló energiaforrásokba történtő befektetéseknek - mondta Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke kedden, az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén elmondott beszédében.
2024. 04. 23. 18:00
Megosztás:

Nagy összegű támogatási program indul a turizmus erősítésére

A turisztikai ágazati szereplők versenyképességét erősítő támogatási program indul: a komplex, három pillérből álló 15 milliárd forintos támogatási programcsomag legfontosabb célja a szolgáltatások minőségének javítása, a vidéki szolgáltatók gazdasági élénkítése célzott programokon keresztül - jelentette be Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter kedden sajtótájékoztatón Budapesten.
2024. 04. 23. 17:30
Megosztás:

Megtörtént a fordulat a belső kerületek ingatlanpiacán is

Az idei év az egyre növekvő keresletről szól a VI., VII., VIII. és IX. kerületi ingatlanpiacán, mely növekedés alapvetően a mérséklődő hitelkamatoknak köszönhető. Mindez persze az árakra is hatással van.
2024. 04. 23. 17:00
Megosztás:

Van még hova fejlődnie idehaza az elektronikus közigazgatási ügyintézésnek

Sokat fejlődött az elektronikus közigazgatási ügyintézés, de hiányosságokat is feltárt az ellenőrzés a stratégiai tervezésben és a felhasználóbarát szempontok egységes érvényesülésében - közölte az Állami Számvevőszék (ÁSZ) kedden.
2024. 04. 23. 16:30
Megosztás:

Kissé gyengült a forint az MNB keddi kamatcsökkentése után

Kissé gyengült a forint a főbb devizákkal szemben azután, hogy a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa 50 bázisponttal 7,75 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot, és a kamatfolyosó két szélét is ilyen mértékben mérsékelte keddi kamatdöntő ülésén.
2024. 04. 23. 16:00
Megosztás:

A szolgáltatóiparnak feltornázta az euróövezeti gazdaságot áprilisban

A vártnál jóval kedvezőbben alakult az euróövezeti szolgáltatóipar teljesítménye áprilisban, aminek a hatására a kompozit beszerzésimenedzser-index is a becsültnél jobb lett annak ellenére, hogy a feldolgozóipar teljesítmény tovább romlott - derül ki a londoni S&P Global Market Intelligence gazdaságkutató intézet és a Hamburg Commercial Bank (HCOB) közös felmérésének kedden ismertetett előzetes értékeléséből.
2024. 04. 23. 15:30
Megosztás:

A Nemzetközi Valutaalap megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet - közölte kedden feltett Facebook-posztjában Varga Mihály pénzügyminiszter.
2024. 04. 23. 15:00
Megosztás:

Állást kaphatnak a tartósan munkanélküliek

A tartós álláskeresők elhelyezkedését segíti az 1,7 milliárd forint hazai forrásból megvalósuló program, amelyre hétfőtől lehet jelentkezni - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára kedden az M1 aktuális csatornán.
2024. 04. 23. 14:30
Megosztás:

Nőtt az SAP árbevétele az idei első negyedévben

A német SAP, a világ vezető vállalatirányítási szoftvergyártó óriása 8 százalékkal növelte árbevételét az idei első negyedévben, elsősorban a felhőszolgáltatási szektor bevételének jelentős bővülésére.
2024. 04. 23. 14:00
Megosztás:

Megtévesztette a City Taxi a fogyasztókat

A fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) versenyfelügyeleti eljárást indított a City Taxi Fuvarszervező Szövetkezettel (City Taxi) szemben, a gyanúja szerint a vállalkozás megtéveszti a fogyasztókat kereskedelmi kommunikációjával - közölte a hatóság kedden az MTI-vel.
2024. 04. 23. 13:30
Megosztás:

Hatbillió forintnyi kínai vállalati beruházás zajlik ma Magyarországon

Jelenleg hatbillió forintnyi kínai vállalati beruházás zajlik Magyarországon, amelyek nyomán mintegy huszonötezer új munkahely jön létre a legfejlettebb technológiai színvonalat hozva hazánkba - közölte a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Pekingben.
2024. 04. 23. 13:00
Megosztás: