3 mém érme, amit figyelj mielőtt 75 000 lenne a Bitcoin

Ne tévesszen meg, hogy a Bitcoin a jelenlegi pozitív piaci hangulat kellős közepén veszít az erejéből, hiszen csak látszólag csökken a bikák lendülete.

3 mém érme, amit figyelj mielőtt 75 000 lenne a Bitcoin

Ebben a cikkben megnézzük, mely három mém érmét (Dogeverse, Sealana, WienerAI) lehet érdemes megnézni, még mielőtt a Bitcoin elérné a 75 000 dolláros árfolyamát.

Mindjárt elmagyarázunk részletesen mindent.

Bitcoin árelemzés

Szóval a BTC cikkünk írásakor, szerda délután alattomosan 70.000 dollár alá kúszott. Ez az avatatlan szem számára szokatlan, és így sokan meglepődtek azon, hogy az előző kereskedési napok során majd 72.000 dollárt is elérő érme ennyire visszahőkölt. 

A medvék úgy tűnik, hogy minden erőforrásukat bevetik annak érdekében, hogy korlátot szabjanak a ralli előtt, és védik a 72.500 dollár feletti szinteket. A medvék talán csapdát állítottak a bikáknak a magasabb tartományban, de az is megeshet, hogy az érme bumerángként tér majd vissza, és meg sem áll egészen 75 000 dollárig.

A szakértők meglátása az, hogy a BTC árfolyama rövid és hosszú távon a jövőben is bikás marad. Vedd figyelembe, hogy a BTC értéke rövid időn belül visszapattanhat. Ha pedig ez megtörténik, megvan az üzemanyag az érme számára a hosszú távú emelkedés kivitelezéséhez.

A Bitcoin árfolyama a heti időkeretben is hasonló tendenciát vetít előre, és látszólag az ék felső ellenállásának újratesztelésére készül.

bitcoin árfolyam grafikon és árfolyam elemzés

Forrás: TradingView

A bikafutam ugyan kissé lassabb tempóra váltott, az egyedi vonzerővel bíró mém érmék továbbra is emelkedőben vannak, és pár népszerű token jelentős hozamot ért el. 

Jelenleg számos mém érme tartja az előértékesítését, melyekről illik tudni, hogy bevezetésük során bizony sokszor túltehetnek a hagyományos digitális eszközök teljesítményén. Ezen mém érmék ICO-jához csatlakozók gyors és jelentős nyereséggel kacérkodhatnak.

A heti grafikonon azt láthatjuk, hogy az RSI elfordult a csökkenő trendtől, aminek bikás utalása van. Eddig ha a BTC értéke a csökkenő párhuzamos csatorna fölé tört, mindig erős emelkedés következett, és megdőlt a régi történelmi csúcs. A fentiek alapján várhatóan a BTC árfolyama a következő hetek során új csúcsok felé menetelhet.

Dogeverse (DOGEVERSE)

A sikerre éhes Dogeverse kutyás mém érme ICO-ja már több mint 15 millió dollárt gyűjtött össze, és rengeteg befektető várja a küszöbön álló tőzsdei bevezetését.

A DOGEVERSE natív token összesen hat blokkláncot (Ethereum, Polygon, Solana, Avalanche, Base és BNB Chain) szemelt ki magának.

Az ICO egyik érdekessége, hogy a rajta részt vevő vásárlók azon a blokkláncon igényelhetik az érméiket, amelyik szimpatikus a számukra. Azaz nem az Ethereumon kell leadniuk igényüket a DOGEVERSE natív tokenekre, majd átvinniük egyéb láncra, hanem az adott blokkláncon végezhetik a mechanizmust.

A projekt meglehetősen elkötelezett az iránt, hogy biztosítsa a kényelmet és a nagy rugalmasságot a felhasználói számára. Ezen kívül a feldolgozási sebesség és a költségek optimalizálása valószínűleg a kereskedési élményt is javítja majd.

Egy DOGEVERSE token jelenleg 0,00031 dollárt kóstál. Az ICO végén az érmét decentralizált tőzsdén (DEX) jegyzik majd, és további népszerű központi tőzsdén való debütálás is várható. 

Nézd meg a DOGEVERSE előértékesítését

Sealana (SEAL)

Hadd mutassunk be egy friss Solana mém érmét, a feltörekvő Sealana-t, mely a jelenleg is aktív előértékesítésén már több, mint 2,3 millió dollárt gyűjtött össze. Ez azt mutatja a számunkra, hogy meglehetősen nagy benne a potenciál. 

A vicces érmét a pletykák összefüggésbe hozzák a Slerf csapatával, és részben emiatt optimisták az elemzők. Nem aprózzák el, néhányan közülük 100-szoros növekedést jósolnak a SEAL számára.

A Sealana feleleveníti a híres South Park című sorozat szórakoztató történetét, mely során egy bátor fóka maga mögött hagyja a tengeri életét, és követi a mém érmék iránti vonzalmát. A Sealana közösségi médiajelenléte is sebesen növekszik, X követőinek száma például már meghaladja az 5200-at. 

Az előértékesítési befektetők a hivatalos honlapon a vásárlási widget-hez való csatlakozással vásárolhatnak SEAL-t ETH, USDT, BNB, SOL, vagy bankkártya segítségével. A felhasználók az érméket az ICO utáni airdrop során kapják kézhez.

Mivel a SEAL hard cap-je nem ismert, a csapatnak hála sorra jelennek meg új funkciók, illetve a közösségi média is dübörög, az előértékesítés gyakorlatilag bármikor véget érhet. 

Tekintsd meg a SEAL előértékesítését

WienerAI (WAI)

A WienerAI kutyás kriptovaluta kiaknázza a mémek iránti szeretetet a mesterséges intelligencia (MI) remekbeszabott világával. A projekt egyik nagy dobása az általa kifejlesztett kereskedési bot, amely prediktív technológiát alkalmaz, és így keresi meg a felhasználók számára legjobb kriptopénz befektetéseket.

Az MI bot átpásztázza a piac egészét, és adatokat gyűjtve, másodpercek alatt elemzi is azokat, végezetül pedig felkínálja a szerinte legjobb kriptopiaci lehetőségeket. A WienerAI egyszerű, díjmentes cserét is felkínál a DEX-ek között, és hatékonyan megvéd a MEV botoktól. 

A WienerAI tehát nem csupán egy közönséges, hasznosság nélküli mém érme, ICO-ja már meg is döntötte a 2,5 millió dolláros gyűjtési mérföldkövet.

Tokenomikáján belül a teljes 69 milliárd érméből álló WAI-kínálat 30%-a az előértékesítsére van szánva, míg 20% a lekötési jutalmak számára van fenntartva. A stakelők jelenleg 386%-os hozamban részesülhetnek. 

Eddig, azaz szerda délutánig 2,683,762,0417 WAI-t kötöttek le. Csatlakozz a népszerű ICO-hoz ETH, BNB, USDT vagy bankkártya segítségével.

Keresd fel a WAI előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

A legjobb 2024-ben megvásárolható mém érmék

Innováció a blokkláncban: A 5thScape AR/VR funkcióinak és a Solana sebességének összehasonlítása

A 99Bitcoins lehet az év egyik legjobb befektetése?

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Erősödéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék szerdán.
2024. 06. 12. 19:30
Megosztás:

Emelkedett a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 455,8 pontos, 0,65 százalékos emelkedéssel 70 237,82 ponton zárt szerdán.
2024. 06. 12. 19:00
Megosztás:

Hárommilliárd forint felett az Ötöslottó főnyereménye

Közel három és fél hónapja halmozódik az Ötöslottó főnyereménye, így a szerencsevadászok ezen a héten már 3,03 milliárd forintért szállhatnak versenybe. A 3 milliárdos határ átlépése elég ritka, az Ötöslottó elmúlt 67 éves játéktörténelmében ez csupán a 14. alkalom.
2024. 06. 12. 18:00
Megosztás:

A Richter eszközöket vásárol a Mithra Pharmaceuticalstól

A Richter sikeresen lezárta a tárgyalásokat, és megállapodott a Mithra Pharmaceuticals SA („Mithra”) és leányvállalata, a Mithra Recherche et Développement SA („Mithra R&D”) belgiumi eszközeinek megvásárlásáról.
2024. 06. 12. 17:30
Megosztás:

Jelentős pluszban indítottak az amerikai tőzsdék

Erősödéssel nyitottak az amerikai értékpapírpiacok szerdán.
2024. 06. 12. 16:30
Megosztás:

Stagnált a brit gazdaság áprilisban

Áprilisban stagnált, az áprilissal zárult három hónapban viszont élénk ütemben nőtt a brit gazdaság teljesítménye.
2024. 06. 12. 15:30
Megosztás:

Májusban gyorsult a németországi infláció

Gyorsult májusban a németországi infláció az előző havi három éves mélypontról a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis végleges adatokat publikáló szerdai jelentése alapján.
2024. 06. 12. 15:00
Megosztás:

Kínában nem gyorsult az infláció májusban

Kínában az elemzők által várt gyorsulás helyett az áprilisival megegyező volt a fogyasztói árak emelkedése májusban, ezzel már a negyedik egymást követő hónapban jegyeztek föl emelkedést.
2024. 06. 12. 14:30
Megosztás:

Átlagosan 10-15 százalékkal nőttek a nyári táborok árai

A Taborfigyelo.hu adatai szerint átlagosan 10-15 százalékkal nőttek a nyári táborok árai, így egy napközis tábor átlagára valamivel 50 ezer forint felett van, míg egy ottalvós táborért átlagosan 80 ezer forintot kell fizetnie a családoknak; a táborok átlagárai között régiónként akár 10 százalékos eltérés is lehet.
2024. 06. 12. 14:00
Megosztás:

Megújul Tiszafüred belvárosa

Megújul Tiszafüred belvárosa, a projekt megvalósítása során egyebek mellett zöldfelületek újulnak meg, játszótéri játékokat telepítenek, új burkolatot kap több út és kerékpártámaszokat helyeznek el - közölte a kommunikációért felelős cég az MTI-vel.
2024. 06. 12. 13:30
Megosztás:

Már kevésbé hatásosak a hagyományos vásárlásösztönző reklámok

Egyre tudatosabb a vevők, akikre már kevésbé hatnak a hagyományos vásárlásösztönző reklámok, a véleményvezérekre is csak akkor hallgatnak a követőik, ha szakmai érvekkel keresik a figyelmüket - derül ki az EY legfrissebb, globális fogyasztói felméréséből, amelynek eredményeiről közleményben tájékoztatták az MTI-t.
2024. 06. 12. 13:00
Megosztás:

Kanadai cégre bízta Románia a cernavodai atomerőmű korszerűsítését

A Canadian Nuclear Partners (CNP) részvénytársaságra bízta a romániai atomerőművet működtető Nuclearelectrica (SNN) a jelenleg két blokkal működő cernavodai erőmű 700 megawattos egyes blokkja korszerűsítésének projektmenedzsmentjét - közölte az Agerpres hírügynökség kedden.
2024. 06. 12. 12:30
Megosztás:

A Költségvetési Tanács elnöke szerint indokolt a fegyelmezett költségvetés tartása

Indokolt a nagyon fegyelmezett költségvetés, illetve annak folyamatos monitorozása, hogy tartható-e a 4,5 százalékos hiánycél - mondta a Költségvetési Tanács (KT) elnöke a Magyar Közgazdasági Társaság meghívására tartott online előadásában kedden.
2024. 06. 12. 12:00
Megosztás:

Budapesten tanácskoznak a világ legnagyobb ipari paradicsomfeldolgozói

A globális ipari paradicsomfeldolgozói és -termelői szektor legnagyobb szereplői érkeztek Budapestre az Ipari Paradicsom Világtanács (WPTC) és a Nemzetközi Kertészettudományi Társaság (ISHS) 15. világkongresszusára, 17. szimpóziumára - közölte az Univer Product Zrt., az esemény kiemelt támogatója az MTI-vel kedden.
2024. 06. 12. 11:30
Megosztás:

Megújul a 135 éves múltra visszatekintő vasúti képzés

Megújul a 135 éves múltra visszatekintő vasúti képzés, egységesebbé, rugalmasabbá és hatékonyabbá válik a vasúti alapképzések és a folyamatos időszakos oktatások rendszere - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) kedden az MTI-vel.
2024. 06. 12. 11:00
Megosztás:

Megindult a forgalom az M44 gyorsforgalmi út két új felüljáróján

Megindult a forgalom az M44 gyorsforgalmi út két új felüljáróján - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) kedden az MTI-vel.
2024. 06. 12. 10:30
Megosztás:

Egyre kevesebben járnak napi nyolc órában munkába

Egyre elterjedtebb jelenség, hogy a cégek nem a megszokott, napi nyolcórás, helyi munkavégzésben, hanem alternatív módon foglalkoztatják a munkavállalóikat. Az atipikus munkavégzés elterjedését a 2020-as koronavírus-járvány korábban sosem látott mértékben gyorsította fel. A már megszokottnak mondható home office és távmunka mellett még számos alternatíva létezik – derül ki a Profession.hu adataiból.
2024. 06. 12. 10:00
Megosztás:

Kormányzati segítséggel cigányzenétől lesznek hangosak az ország éttermei

97 prímás, 45 hegedűs, 60 brácsás, 8 csellós, 73 nagybőgős, 19 klarinétos és 58 cimbalmos zenél majd országszerte az éttermekben - jelentős túljelentkezéssel zárult a Muzsikáló Magyarország 2024 program pályázati időszaka.
2024. 06. 12. 09:41
Megosztás:

Kis emelkedéssel indulhat a kereskedés a tőzsdén

Kis emelkedéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) szerdán az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint, miután kedden negatív korrekció történt a hazai részvénypiacon.
2024. 06. 12. 09:00
Megosztás:

6 milliárdos részvényvisszavásárlást jelentett be a GM

A General Motors 6 milliárd dollár értékű részvényvisszavásárlási programot jelentett be, mivel a korábbi 10 milliárdos program várhatan kifut ebben a negyedévben.
2024. 06. 12. 08:30
Megosztás: