3 mém érme, amit figyelj mielőtt 75 000 lenne a Bitcoin

Ne tévesszen meg, hogy a Bitcoin a jelenlegi pozitív piaci hangulat kellős közepén veszít az erejéből, hiszen csak látszólag csökken a bikák lendülete.

3 mém érme, amit figyelj mielőtt 75 000 lenne a Bitcoin

Ebben a cikkben megnézzük, mely három mém érmét (Dogeverse, Sealana, WienerAI) lehet érdemes megnézni, még mielőtt a Bitcoin elérné a 75 000 dolláros árfolyamát.

Mindjárt elmagyarázunk részletesen mindent.

Bitcoin árelemzés

Szóval a BTC cikkünk írásakor, szerda délután alattomosan 70.000 dollár alá kúszott. Ez az avatatlan szem számára szokatlan, és így sokan meglepődtek azon, hogy az előző kereskedési napok során majd 72.000 dollárt is elérő érme ennyire visszahőkölt. 

A medvék úgy tűnik, hogy minden erőforrásukat bevetik annak érdekében, hogy korlátot szabjanak a ralli előtt, és védik a 72.500 dollár feletti szinteket. A medvék talán csapdát állítottak a bikáknak a magasabb tartományban, de az is megeshet, hogy az érme bumerángként tér majd vissza, és meg sem áll egészen 75 000 dollárig.

A szakértők meglátása az, hogy a BTC árfolyama rövid és hosszú távon a jövőben is bikás marad. Vedd figyelembe, hogy a BTC értéke rövid időn belül visszapattanhat. Ha pedig ez megtörténik, megvan az üzemanyag az érme számára a hosszú távú emelkedés kivitelezéséhez.

A Bitcoin árfolyama a heti időkeretben is hasonló tendenciát vetít előre, és látszólag az ék felső ellenállásának újratesztelésére készül.

bitcoin árfolyam grafikon és árfolyam elemzés

Forrás: TradingView

A bikafutam ugyan kissé lassabb tempóra váltott, az egyedi vonzerővel bíró mém érmék továbbra is emelkedőben vannak, és pár népszerű token jelentős hozamot ért el. 

Jelenleg számos mém érme tartja az előértékesítését, melyekről illik tudni, hogy bevezetésük során bizony sokszor túltehetnek a hagyományos digitális eszközök teljesítményén. Ezen mém érmék ICO-jához csatlakozók gyors és jelentős nyereséggel kacérkodhatnak.

A heti grafikonon azt láthatjuk, hogy az RSI elfordult a csökkenő trendtől, aminek bikás utalása van. Eddig ha a BTC értéke a csökkenő párhuzamos csatorna fölé tört, mindig erős emelkedés következett, és megdőlt a régi történelmi csúcs. A fentiek alapján várhatóan a BTC árfolyama a következő hetek során új csúcsok felé menetelhet.

Dogeverse (DOGEVERSE)

A sikerre éhes Dogeverse kutyás mém érme ICO-ja már több mint 15 millió dollárt gyűjtött össze, és rengeteg befektető várja a küszöbön álló tőzsdei bevezetését.

A DOGEVERSE natív token összesen hat blokkláncot (Ethereum, Polygon, Solana, Avalanche, Base és BNB Chain) szemelt ki magának.

Az ICO egyik érdekessége, hogy a rajta részt vevő vásárlók azon a blokkláncon igényelhetik az érméiket, amelyik szimpatikus a számukra. Azaz nem az Ethereumon kell leadniuk igényüket a DOGEVERSE natív tokenekre, majd átvinniük egyéb láncra, hanem az adott blokkláncon végezhetik a mechanizmust.

A projekt meglehetősen elkötelezett az iránt, hogy biztosítsa a kényelmet és a nagy rugalmasságot a felhasználói számára. Ezen kívül a feldolgozási sebesség és a költségek optimalizálása valószínűleg a kereskedési élményt is javítja majd.

Egy DOGEVERSE token jelenleg 0,00031 dollárt kóstál. Az ICO végén az érmét decentralizált tőzsdén (DEX) jegyzik majd, és további népszerű központi tőzsdén való debütálás is várható. 

Nézd meg a DOGEVERSE előértékesítését

Sealana (SEAL)

Hadd mutassunk be egy friss Solana mém érmét, a feltörekvő Sealana-t, mely a jelenleg is aktív előértékesítésén már több, mint 2,3 millió dollárt gyűjtött össze. Ez azt mutatja a számunkra, hogy meglehetősen nagy benne a potenciál. 

A vicces érmét a pletykák összefüggésbe hozzák a Slerf csapatával, és részben emiatt optimisták az elemzők. Nem aprózzák el, néhányan közülük 100-szoros növekedést jósolnak a SEAL számára.

A Sealana feleleveníti a híres South Park című sorozat szórakoztató történetét, mely során egy bátor fóka maga mögött hagyja a tengeri életét, és követi a mém érmék iránti vonzalmát. A Sealana közösségi médiajelenléte is sebesen növekszik, X követőinek száma például már meghaladja az 5200-at. 

Az előértékesítési befektetők a hivatalos honlapon a vásárlási widget-hez való csatlakozással vásárolhatnak SEAL-t ETH, USDT, BNB, SOL, vagy bankkártya segítségével. A felhasználók az érméket az ICO utáni airdrop során kapják kézhez.

Mivel a SEAL hard cap-je nem ismert, a csapatnak hála sorra jelennek meg új funkciók, illetve a közösségi média is dübörög, az előértékesítés gyakorlatilag bármikor véget érhet. 

Tekintsd meg a SEAL előértékesítését

WienerAI (WAI)

A WienerAI kutyás kriptovaluta kiaknázza a mémek iránti szeretetet a mesterséges intelligencia (MI) remekbeszabott világával. A projekt egyik nagy dobása az általa kifejlesztett kereskedési bot, amely prediktív technológiát alkalmaz, és így keresi meg a felhasználók számára legjobb kriptopénz befektetéseket.

Az MI bot átpásztázza a piac egészét, és adatokat gyűjtve, másodpercek alatt elemzi is azokat, végezetül pedig felkínálja a szerinte legjobb kriptopiaci lehetőségeket. A WienerAI egyszerű, díjmentes cserét is felkínál a DEX-ek között, és hatékonyan megvéd a MEV botoktól. 

A WienerAI tehát nem csupán egy közönséges, hasznosság nélküli mém érme, ICO-ja már meg is döntötte a 2,5 millió dolláros gyűjtési mérföldkövet.

Tokenomikáján belül a teljes 69 milliárd érméből álló WAI-kínálat 30%-a az előértékesítsére van szánva, míg 20% a lekötési jutalmak számára van fenntartva. A stakelők jelenleg 386%-os hozamban részesülhetnek. 

Eddig, azaz szerda délutánig 2,683,762,0417 WAI-t kötöttek le. Csatlakozz a népszerű ICO-hoz ETH, BNB, USDT vagy bankkártya segítségével.

Keresd fel a WAI előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

A legjobb 2024-ben megvásárolható mém érmék

Innováció a blokkláncban: A 5thScape AR/VR funkcióinak és a Solana sebességének összehasonlítása

A 99Bitcoins lehet az év egyik legjobb befektetése?

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Lassult az euróövezet gazdasági aktivitásának növekedése júliusban

A várt mérsékelt gyorsulás helyett lassult az euróövezet gazdasági aktivitásának növekedése júliusban - derül ki a londoni S&P Global Market Intelligence gazdaságkutató intézet és a Hamburg Commercial Bank (HCOB) közös felmérésének szerdán ismertetett előzetes értékeiből.
2024. 07. 27. 03:00
Megosztás:

Budapesten 148-250 ezer forint között mozognak a legkedvezőbb bérleti díjak

A fővárosban 148-250 ezer forint között mozognak a legkedvezőbb havi bérleti díjak, amelyek például a IX., a XI., és a XVII. kerületben találhatóak, a vidéki egyetemvárosok piacán pedig 90 és 195 ezer forint között érhetőek el a legolcsóbb albérletek - közölte saját adatai alapján az ingatlan.com szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 27. 02:00
Megosztás:

Minimálbér 2025 - 12%-os emelés után mennyi lesz a minimálbér?

2025 lehet az a fordulópont, ahol a minimálbér átlépheti a 300 ezer forintos lélektani határt.
2024. 07. 27. 01:00
Megosztás:

A legjobb mém érmék, amelyeket mindenképp nézz meg augusztusban

A nap még mindig éget, a mém érmék pedig még mindig dübörögnek. Ahogy közeledik a nyár utolsó hónapja, úgy nő egyre inkább egy esetleges bika futam esélye. A kripto térben mindig találni felkapott tokeneket, a mém érmék pedig különösen jól teljesítenek idén. Hoztunk is négy olyan mém érme előértékesítést, amelyek nagyot mehetnek a közelgő tőzsdei listázás után.
2024. 07. 27. 00:01
Megosztás:

Shiba Inu (SHIB) és Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben; a Minotaurus ($MTAUR) előértékesítése felpörög

A Shiba Inu (SHIB) és a Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben ezen a héten. A tokenek forgalomból való kivonása és a legutóbbi eredmények ellenére a Shiba Inu (SHIB) értéke 10%-kal csökkent. A Dogwifhat (WIF) is küzd; át kell törnie az ellenállási szinteket, hogy megállítsa a zuhanást.
2024. 07. 26. 23:20
Megosztás:

A Harro Höfliger GmbH felvásárolta a Manz AG debreceni leányvállalatát

A főként gyógyszeripari és orvostechnológiai gépeket gyártó dél-németországi Harro Höfliger vállalat nyolcmillió euróért megvásárolta a Manz AG magyarországi leányvállalatát, a debreceni Manz Hungary Kft.-t; erről szerdán Debrecenben írták alá a megállapodást a két német cég vezetői.
2024. 07. 26. 22:00
Megosztás:

Több mint ötven fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.
2024. 07. 26. 21:00
Megosztás:

Nyereséges zárás az európai tőzsdéken

Vegyes kezdésből nyereségbe fordultak zárásra pénteken a főbb európai értékpapírpiacok árfolyamindexei.
2024. 07. 26. 20:00
Megosztás:

Emelkedett a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 428,81 pontos, 0,59 százalékos emelkedéssel 73 174,10 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 26. 18:10
Megosztás:

Csökkent az LVMH nyeresége és bevétele az idei első fél évben

A világ legnagyobb luxuscikk-gyártójának számító LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton SA nyeresége 14 százalékkal, a bevétele pedig 1 százalékkal csökkent az idei első fél évben a tavalyi azonos időszakkal összevetve.
2024. 07. 26. 17:00
Megosztás:

Az építőipar megújulásához kell az egyetemek és a szakma fokozottabb együttműködése

Az építőipar megújulásához az ágazat számára mérnökképzést végző egyetemi karok, a kormányzat és az építőipari vállalkozások szorosabb együttműködése is szükséges. Az ÉVOSZ nyolc hazai egyetemmel készít elő koordinált együttműködést az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) és a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) támogatásával. Az egyetemek nyitottak az oktatott tananyagok fejlesztésére és a gyakorlati képzés közös megszervezésére - közölte az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 26. 16:00
Megosztás:

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipari átállás a növekedés három fő pillére

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipar átállása a három fő pillére Magyarország hosszútávú gazdasági növekedésének, amelyek mind a kormány azon vállalásából fakadnak, hogy hazánk 2050-re karbonsemlegessé váljon - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Bukarestben.
2024. 07. 26. 15:00
Megosztás:

Májusban több mint tíz százalékkal nőttek a reálbérek

A célzott és hatékony kormányzati lépések hatására az infláció töretlenül alacsony, ennek eredményeként 2023. szeptembere óta, tehát már 9 hónapja folyamatosan nőnek a reálbérek, májusban 10,4 százalékkal emelkedett a fizetések vásárlóereje - állapította meg Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán a legfrissebb kereseti adatokat értékelve.
2024. 07. 26. 14:00
Megosztás:

Javult a GfK augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe

Az elemzők által vártnál erőteljesebben javult a nürnbergi GfK gazdaságkutató intézet augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe.
2024. 07. 26. 13:00
Megosztás:

Nőtt a bruttó átlagkereset idén májusban az egy évvel korábbihoz képest

Idén májusban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 652 000 forint, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 448 700 forint volt. A bruttó átlagkereset 14,8, a nettó átlagkereset 14,6, a reálkereset pedig 10,4 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 26. 12:00
Megosztás:

Nagyon durva átverés terjed, száznál több ügyfél nevében félmilliárd forint hitelt vettek fel a csalók

Már több százszor igényeltek gyanútlan banki ügyfelek nevében személyi kölcsönt kiberbűnözők Magyarországon. A pénzintézetek a kísérletek egy részét időben észlelték, de száznál is több ügyfélnek nemcsak a számláját nullázták le a csalók, hanem még átlagosan négymillió forintos adósságba is belevitték őket - írja a Bank360.hu.
2024. 07. 26. 11:00
Megosztás:

Bitcoin ETF jelentése: Mi az a Bitcoin ETF?

A kriptovaluták világában a Bitcoin (BTC) az egyik legismertebb és legfontosabb digitális eszköz. Azonban sokan még mindig nem értik teljesen, hogy mi az a Bitcoin, és még kevésbé, hogy mi az a Bitcoin ETF. Ennek a cikknek a célja, hogy érthetően bemutassa a Bitcoin és a Bitcoin ETF fogalmát, azok működését, valamint a piacon lévő legnagyobb Bitcoin ETF-eket.
2024. 07. 26. 10:30
Megosztás:

Vegyesen nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken. A londoni FTSE100 index 0,47 százalékkal erősödött, a frankfurti DAX-30 index 0,34 százalékkal gyengült, a párizsi CAC-40 index pedig 0,19 százalékkal emelkedett a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 26. 10:00
Megosztás:

Iránykereséssel nyithat a tőzsde

Iránykereséssel nyithat pénteken a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint.
2024. 07. 26. 09:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 26. 08:00
Megosztás: