A 99Bitcoins lehet az év egyik legjobb befektetése?

A 99Bitcoins úton van afelé, hogy a történelem egyik legnagyobb kriptovalutája legyen, mivel egy új és egyedülálló irányzatot indít el, amelyet Learn-To-Earn (vagyis tanulj-és-keress) néven ismerünk.

A 99Bitcoins lehet az év egyik legjobb befektetése?

A 99Bitcoins platform már több mint egy évtizede létezik, 2013 óta tanítja az embereket a kriptoiparról és általában a kriptovalutákról hasznos útmutatókkal, magyarázatokkal és hasonló tartalmakkal.

Most a saját kriptopénzük, a 99BTC bevezetésével, majd egy új platform létrehozásával kívánnak majd kitűnni a kriptoszférából. Az oldaluk új interaktív tanulási modulokat használ majd, így a tanulás szórakoztatóvá és vonzóvá válik. Ráadásul kriptovalutákkal fogja jutalmazni a felhasználókat a leckék, kvízek és egyéb feladatok elvégzéséért.

Miközben a projekt az L2E alapítójaként vonul be a történelembe, ami valószínűleg az egyik új trend lesz - az időzítése pedig kiváló, mutatjuk is, hogy miért.

A piac helyzete

2024 a Bitcoin negyedik felezsének éve. Ez azért fontos, mert a Bitcoin még mindig a kriptoipar első számú vezetője, és egyesek szerint ezt a pozíciót akár örökre megis fogja tartani.

Akár igaz ez, akár nem, a BTC egyelőre a legdominánsabb kriptovaluta a piacon. Ez azért fontos, mert a felezéseket mindig hatalmas bikafutások követték, amelyek 6-12 hónappal a felezés után következtek be. Más szóval, egy újabb bikafutás várhatóan az év második felében vagy 2025 elején kezdődik.

99bitcoins kripto ico

Az emelkedő árakkal számtalan új kereskedő fog csatlakozni a kriptoiparhoz, akik profitra vágynak, de nem rendelkeznek megfelelő oktatással és a szektor megértésével.

Míg a bikafutások jellemzően azt jelentik, hogy szinte minden kripto potenciális eszköz a futás idejére, ezek az új kereskedők valószínűleg mindent elveszítenek, amit nyertek, amint a rally veszít erejéből. Ez történt mindig, amikor nagyobb áremelkedések voltak, mivel az új felhasználók nem tudták, mire számítsanak.

Megnézem a 99Bitcoins oldalát

Miért ez a tökéletes időpont a 99BTC indítására?

Itt jön a képbe a 99Bitcoins és az új platformja. A platform a kriptovalutákról szóló tanulásért 99BTC tokenekkel fogja jutalmazni az embereket, ami akár szárnyalni is fog, a Bitcoin piaci dominanciája által maga mögött húzva. Ráadásul oktatni fogják a kereskedőket arról, hogy mi fog történni, hogyan viselkedjenek, hogyan reagáljanak, hogyan használják a kockázatkezelési eszközöket és stratégiákat, és így tovább.

99bitcoins

Ezzel a tudással felvértezve, amelyet vonzó és kifizetődő módon biztosítanak számukra, az új felhasználóknak sokkal nagyobb esélyük lesz arra, hogy elkerüljék a pusztító veszteségeket, mint azoknak, akik részt vettek a korábbi rallykban, és a kriptotél miatt visszariadtak a kriptoszektor mélyebb felfedezésétől.

Ez azt is jelenti, hogy a 99BTC egy olyan token, amely hatalmas potenciállal rendelkezik a jövőre nézve. A 99Bitcoin már közel 1,5 millió dollárt gyűjtött össze, egy 99BTC tokent a cikk írásakor 0,00105 dollárért vásárolhatsz meg. Mint említettük, amint elindul a token és megérkezik a bikafutam, a 99BTC ára valószínűleg az egekbe szökhet a piac többi részével együtt.

Meg kell jegyezni, hogy mindez egyelőre csak spekuláció, de történelmi adatokon alapul. Mint ilyen, van bizonyos valószínűsége annak, hogy a dolgok így alakulnak, de nincs garancia arra, hogy ez így is lesz.

Megnézem a 99Bitcoinst

Ezek is érdekelhetnek:

A Toncoin jól teljesít, de van egy érme, ami simán lenyomhatja

A Sealana érme előértékesítése egyre csak duzzad

A legjobb kripto 1 dollár alatt 2024-ben

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A tavalyinak a duplája lehet idén a kajszitermelés

Az idén a becslések szerint 16-18 ezer tonna kajszibarackot takaríthatnak be a termelők, ez több mint duplája a tavalyi 6-8 ezer tonnának, de elmarad a 2022-es adatoktól - derül ki a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet, a FruitVeB MTI-nek küldött felméréséből.
2024. 06. 14. 01:00
Megosztás:

Kritikus szinten az EURÓ árfolyama, az MNB-nek résen kell lennie

Fokozott óvatosságra lehet szükség az MNB-től az EUR/HUF árfolyam alakulását nézve - olvashatjuk az ERSTE elemzői anyagában.
2024. 06. 14. 00:30
Megosztás:

Túllépte az 1 milliót az új mém érme, megelőzheti a BRETT-et?

Képzeld el azt, hogy ha 500 dollárt fektettél volna a BRETT-be február 27-én, amikor azt 0,0001308 dollárért bevezették a decentralizált tőzsdéken, ma már 634 938 dollárod volna. A Base Dawgz könnyedén teljesíthet ugyanilyen jól.
2024. 06. 14. 00:01
Megosztás:

Elindult a MÁV-Volán-csoport EMMA elnevezésű egységes utazástervezője

Tesztüzemben megkezdte működését szerdán a MÁV-Volán-csoport EMMA (Egységes Menetrend Magyarországon) elnevezésű utazástervezője.
2024. 06. 13. 23:30
Megosztás:

Éves szinten nagyot nőtt az amerikai költségvetés májusi hiánya

Az amerikai költségvetés májusi hiánya 347 milliárd dollár volt, 44 százalékkal magasabb a tavaly májusinál, amikor 240 milliárd dollárt tett ki - közölte az amerikai pénzügyminisztérium.
2024. 06. 13. 23:00
Megosztás:

Nem változtatott a Fed az irányadó dollárkamaton

Az amerikai jegybank szerepét betöltő Federal Reserve (Fed) a piaci várakozásoknak megfelelően nem változtatott az 5,25-5,50 százalékos irányadó dollárkamat-tartományon szerdán végződött kétnapos kamatdöntő ülésén.
2024. 06. 13. 22:30
Megosztás:

A Henkel Magyarország Kft. bezárja körösladányi gyárát

A Henkel Magyarország Kft. vegyipari cég bezárja a Békés vármegyei Körösladányban működő gyárát - jelentette be a társaság szerdán a honlapján.
2024. 06. 13. 22:00
Megosztás:

Kína bírálta az elektromos autóira kivetendő uniós vámtervet

A kínai kereskedelmi minisztérium, valamint a külügyminisztérium kifogásolta és élesen bírálta az Európai Uniónak a kínai elektromos autógyártókra vonatkozó büntetővám-tervezetét, egyben ellenintézkedéseket ígért.
2024. 06. 13. 21:30
Megosztás:

Élelmezési és egészségügyi program indult hajléktalanoknak

Hajléktalan emberek számára indult 8,5 milliárd forintos összeggel élelmezési és egészségügyi program, amelynek keretében országosan 88 helyszínen munkanapokon átlagosan 4200 adag ételt osztanak ki.
2024. 06. 13. 21:00
Megosztás:

Dolgozók százainak tartozik a MÁV Zrt.

Csaknem hatszáz dolgozójának tartozik szerződéses megbízásaik kifizetésével hónapok óta a MÁV Zrt., a kifizetés felgyorsítására a Vasutasok Szakszervezete (VSZ) Lázár János közbenjárását kéri. A vasúttársaság reagálásában cáfolta a szakszervezet közleményében írtakat.
2024. 06. 13. 20:30
Megosztás:

Bővítik a munkaerőpiacot a TOP Plusz programban

Több mint 70 milliárd forint áll rendelkezésre a munkaerőpiac bővítésére, így például az inaktívak felkutatására a Terület- és településfejlesztési operatív program (TOP) pluszban - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.
2024. 06. 13. 20:00
Megosztás:

Melyik a legjobb hajbeültetési módszer?

A kopaszodás egy igen széles réteget érintő probléma, hiszen a férfiak 50%-a találkozik ezzel a jelenséggel még 50 éves kora előtt. Mivel a folyamat külső beavatkozás nélkül nem visszafordítható, egyre többen élnek olyan modern eljárásokkal, mint a hajbeültetés.
2024. 06. 13. 19:30
Megosztás:

A nemzetközi hangulat miatt esés volt a tőzsdén

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 214,85 pontos, 0,31 százalékos csökkenéssel, 70 022,97 ponton zárt csütörtökön.
2024. 06. 13. 19:00
Megosztás:

Veszteséges zárás az európai tőzsdéken

Gyenge kezdés után nagy veszteséggel fejezték be a csütörtöki kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok.
2024. 06. 13. 18:30
Megosztás:

Gyengült csütörtökön a forint

Gyengült csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.
2024. 06. 13. 18:03
Megosztás:

Megfelelő stratégiával a cápákkal szemben is van esélyed!

Az e-kereskedelem felpörgésével egyes piacokon kiéleződött a helyzet, számtalan konkurens verseng a vevők kegyeiért, és közülük előnyben vannak azok a meghatározó piaci szereplők, akik jókora összeget költenek marketingre.
2024. 06. 13. 17:30
Megosztás:

Döntött a Fed, maradnak a magas kamatok

Az amerikai jegybank nem változtatott a jelenlegi irányadó kamaton, így az továbbra is az 5,25-5%-os tartományban marad. Ez megfelelt a piaci várakozásoknak, így nem okozott meglepetést.
2024. 06. 13. 17:00
Megosztás:

Hogyan szállítsuk biztonságosan az üveget?

Törékeny dolgokat szállítani mindig kihívás – pláne akkor, ha egy nagy értékű, nagy méretű üveglapról van szó vagy akár többről. A megrendelést követően pedig sok esetben magunknak kell gondoskodni a helyes fel- és lerakodásról, ezért nem árt lépésről lépésre tisztában lenni a rögzítés és illesztés technikáival.
2024. 06. 13. 16:30
Megosztás:

Budapesten ülésezett a 25 éves Magyar-Szlovák Mezőgazdasági Munkacsoport

Az agrárium aktuális kihívásait és a gazdálkodók érdekérvényesítési lehetőségeit is áttekintették a Magyar-Szlovák Mezőgazdasági Munkacsoport ülésének résztvevői szerdán az Agrárminisztériumban (AM) - erről közleményben tájékoztatta az MTI-t a szaktárca.
2024. 06. 13. 16:00
Megosztás:

A többség elégedett a biztosító társaságokkal

Az ügyfelek több mint négyötöde elégedett a biztosító társaságok működésével, azoknak is jó a véleményük, akiknek az elmúlt 5 évben volt káreseményük - közölte a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 13. 15:30
Megosztás: