3 mémérme, amit elkapkodnak a befektetők

A januári gyenge kezdést követően a jelek szerint februárban éledezni kezdett a kriptoszektor. A bitcoin képes volt megőrizni 43,000 dollárnál az értékét, miközben az Ethereum továbbra is 2300 dollár körül táncol.

3 mémérme, amit elkapkodnak a befektetők

A Solana értéke ugyan sokat esett, ez azonban egy kicsit sem meglepő annak fényében, hogy közel 300 százalékot erősödött az altcoin 4 hónap alatt.

Az éledező szektorban pedig egyre több olyan kriptó bukkan fel, amelyekből érdemes lehet még a legnagyobb tömegek előtt beszerezni néhányat.

Mivel a legmagasabb hozamot várhatóan ismét a mémérmékkel lehet elérni, így most ezek közül mutatunk 3 olyan lehetőséget is, amelyekkel a következő bikafutam során brutálisan bevételhez lehet hozzájutni.

Harcolj, stakelj és keress a Meme Kombat segítségével

Különleges előértékesítésekből nincs hiány a szektorban, azonban még a különösen erős mezőnyből is kiemelkedik a Meme Kombat.

Matt Whiteman és csapata ugyanis egy korszakalkotó ökoszisztémát hozott létre, amivel egyszerre lehet aktív és passzív módon is bevételhez jutni.

Köszönhetően az Ethereum hálózatának, az okosszerződések segítségével már akár a hamarosan esedékes listázás előtt meg tudod kezdeni a passzív jövedelemszerzést.

Ehhez nem kell mást tenned, csak az ETH vagy ERC-20 USDT-vel elvégzett vásárlást követően rákattintani a stakelésre. Jó azonban ha tudod, hogy BNB, vagy BEP-20 USDT használata esetén kizárólag a listázás után lesz mód az MK altcoinok lekötésére.

Ez azonban még nem minden, hiszen a Meme Kombat legjobb részét egyértelműen az aktív profitszerzés alkotja.

Nevéhez hűen a Meme Kombat világában különböző mém tokenek kabalái mérik majd össze erejüket. A harcok első évada a listázáskor fog indulni, amikor összesen 11 különböző vicces karakter mérheti majd össze erejét.

Maguk a csaták egy mesterséges intelligencia segítségével lesznek majd levezényelve, amiket akár élőben is nyomon lehet majd követni. Bár pontosan részletek ezzel kapcsolatban még nem ismertek annyit lehet tudni, hogy különböző harci szekvenciák követik majd egymást véletlenszerű sorrendben.

A felhasználók az összecsapások nyertesére, illetve a harcok különböző részleteire köthetnek majd fogadásokat. 

A készítők úgy tervezik, hogy röviddel az első évad után már a harcok második felvonása is elérhető lesz. Ebben nem csupán kibővült karakterkínálatra kell készülni, hanem új csatázási lehetőségeket is ki lehet majd próbálni.

A Meme Kombat írásunk idejére már több mint 8.2 millió dollárt gyűjtött vagyis elképzelhető, hogy néhány héten belül listázásra is kerülnek az MK tokenek.

mk token

Amennyiben érdekel a projekt, vagy szeretnéd még a listázás előtt bebiztosítani a helyed a vásárlók között, nem érdemes sokat késlekedni.

Elemzők szerint akik így tesznek, akár 10-szeres hozamot is elérhetnek, minimális idő alatt!

Szeretnék csatlakozni a Meme Kombathoz

Közeleg az amerikai választás, pörög a TRUMP

Az Egyesült Államokban javában dübörög a választási kampány, aminek köszönhetően a kriptobefektetők és republikánusok kedvenc tokenje, a Maga (TRUMP) is hatalmas sikereket tudott elérni.

Bár a bukott elnök korábban kifejezetten a kiptopénzek ellen ágált, ennek ellenére ő maga is piacra dobott egy saját ihletésű NFT sorozatot. Ennek értéke kezdetben kimagasló volt, azonban a hype csökkenésével teljesen értéktelenné váltak a digitális “műalkotások”.

A TRUMP tokenekkel kapcsolatban az elérhető információk alapján úgy tűnik közvetlenül a projekt nem köthető a kis kezű exelnökhöz. Ennek ellenére a projekt készítői saját bevallásuk szerint aktívan adományoznak a bevételekből Trump választási stábjának.

Érdekessége a projektnek, hogy SOL érmékkel is mód van a vásárlásra, vagyis az ETH-val szemben minimális gázdíjakkal kell számolni.

A MAGA 2023 augusztusában jelent meg, és sokáig tetszhalott állapotban mozgott. A változás első jelei a novemberi rally idején jelentkeztek, amit további futam követett.

maga trump árfolyam grafikon

Ezért írásunk idején a TRUMP értéke csúcsán, 2.52 dolláron áll. Ennek ellenére viszont a projekt teljes mérete még csak most érte el a 100 millió dollárt.

Mivel ez a méret alacsonynak számít, továbbá a választások közeledtével a TRUMP is nagyot pöröghet, ezért érdemes lehet néhány kriptót beszerezni. Politikai hovatartozástól függetlenül is. 

A TRUMP az előző 30 nap során közel 1100 százalékkal erősödött, azonban nem zárható ki, hogy ki fognak tartani a MAGA bikák még egy ideig.

Visszatért a májusi sztár, ismét 100x hozamot kínál a Sponge

A Sponge 2023 május első hetében vált elérhetővé, közvetlenül a Pepe indulását követően.

Köszönhetően a sokak által ismert és szeretett látványvilágnak, a Sponge értéke pillanatok alatt a sokszorosára növekedett.

A listázást semmilyen előértékesítés nem előzte meg, így mindössze 1 millió dolláros mérettel jelent meg az altcoin. A siker gyorsan jött, ezért alig egy héttel később már 100 millió dollárnál járt a szivacsos kriptó kapitalizációja.

kriptó kapizalizáció

Más szóval akik még időben vásároltak, azoknak 100-szoros hozam ütötte a markát.

A történetnek itt viszont még nincs vége, mivel az első sikerek után a csapat tovább dolgozott az ökoszisztéma tökéletesítésén. 

Ezért bár az árfolyam átmenetileg visszaesett, az előző hetek során új csúcsokat ért el a Sponge.

A kiemelt figyelem elsődleges oka az, hogy hetekkel ezelőtt a készítők bejelentették, fundamentális változáson esik át a projekt.

Ennek keretén belül idővel kifezetésre kerülnek az eredeti Sponge kriptók, és helyüket a SPONGE V2 veszi át.

Az új token kizárólag stakelés útján szerezhető be, és jelenleg még nem vásárolható egyetlen kriptotőzsdén sem. Vagyis a jelenlegi akció keretén belül kizárólag egy szűk réteg fog rendelkezni az új kriptókkal.

Ezért akik még időben cselekednek, ismét lehetőséget kapnak a 100-szoros hozam elérésre.

Arról nem is beszélve, hogy a V2 megjelenésével párhuzamosan egy Play to Earn játék is bekerül a kínálatba.

sponge coin

Amennyiben nem szeretnél lemaradni erről a különleges lehetőségről, abban az esetben mindenképpen látogass el a megújult Sponge magyar nyelvű weboldalára!

Végezetül ha a csatlakozás mellett teszed le a voksod, úgy jó ha tudod, hogy több kriptó mellett bankkártyát is használhatsz a fizetés során.

Érdekel a Sponge

Ezek is érdekelhetnek:

Nem véletlenül ez a legjobb kriptó - 10 milliónál a Bitcoin Minetrix

Forradalmi EV járművekkel változtatná meg a lakosság életét Ken Nazim és csapata

A legjobb kripto 1 dollár alatt 2024-ben – A legolcsóbb kriptovaluta

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

A Temut vizsgálja a GVH

A Gazdasági Versenyhivatalnál (GVH) több bejelentéses eljárás is folyamatban van a kínai Temu online piactér kereskedelmi gyakorlatával kapcsolatban; a versenyhivatal értékeli a beadványokban foglaltakat, illetve részletes adatgyűjtést végez, és ezek alapján megteszi a szükséges intézkedéseket a magyar fogyasztók védelme érdekében, indokolt esetben versenyfelügyeleti eljárást indít - tájékoztatta a nemzeti versenyhatóság kedden az MTI-t.
2024. 02. 28. 08:00
Megosztás:

Indul a GINOP harmadik szakasza

A márciusban 70 milliárd forint kerettel induló munkahelyi képzéseket támogató GINOP plusz program újabb, harmadik szakaszában 15 milliárd forintra lehet pályázni minden vármegyéből, és a fővárosból - hangsúlyozta Hankó Balázs, a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára kedden az M1 aktuális csatornán.
2024. 02. 28. 07:30
Megosztás:

Szárnyalt az autóipari termelés Romániában

Éves szinten 26,34 százalékkal nőtt januárban az autóipari termelés Romániában - írja az economedia.ro a Romániai Autógyártók Egyesületének (ACAROM) adatai alapján.
2024. 02. 28. 06:30
Megosztás:

A vevők ideje jöhet a használtautó-piacon

A Használtautó.hu statisztikái szerint árcsökkenés jelei mutatkoznak a magyar piacon. 3 év után így újra a vevők kerülhetnek kedvezőbb helyzetbe, ami a kínálat alakulására is komoly hatással lehet. A portál több mint 3 millió hirdetés alapján vizsgálta meg az elmúlt 3 év áremelkedésének a tendenciáit. A Datahouse újautó-adatait felhasználva a 20 legnépszerűbb modell átlagárait pedig összehasonították a használtpiacon látottakkal.
2024. 02. 28. 05:30
Megosztás:

Kelet-Európa adta a VGP szerződések több mint felét a VGP csoportnál

Eredményes évet zárt tavaly a VGP, a logisztikai és könnyűipari ingatlanok európai szolgáltatója. A cég 2024-ben további 41,3 millió EUR éves bérleti díjbevételre számít, ami a nettó bérleti díjbevétel jelentős növekedését támogatja, az ingatlanjaik 99 százalékos kihasználtsággal működnek. A csoporton belül Kelet-Európa - elsősorban Románia, Szlovákia, a Cseh Köztársaság és Magyarország - adta az új lízingszerződések 54%-át. Hazánkban a tavalyi évben összesen 59 000 m² területen adtak át ingatlanokat, és további 100 000m²-en folynak még építkezések.
2024. 02. 28. 05:00
Megosztás:

4,65 milliárd forintos gyárfejlesztést jelentett be a Ganz

Összesen 12 millió euró értékű technológiafejlesztési célú beruházást indított forgógép üzletágában a Ganz Transzformátor- és Villamos Forgógépgyártó Kft. (Ganz). A Rotating Machine 2.0 nevű fejlesztési programnak köszönhetően elsősorban a gyártás során használt eszközöket és berendezéseket újítják fel, valamint a teljes gépállomány korszerűsítésére is sor kerül. A fejlesztések célja a gyár modern gyártóüzemmé alakítása, melyet a Ganz hosszútávú stratégiájának megfelelően végeznek el annak érdekében, hogy a megújulóenergia-szektort az eddigieknél jobban ki tudják szolgálni.
2024. 02. 28. 04:30
Megosztás:

Automatizálja hálózatfelügyeleti rendszereit a 4iG Csoport

Az Elisa Polystar nemzetközi szoftvercéggel működik együtt a hálózatfelügyelet automatizálása kapcsán a 4iG Csoport. A két vállalat automatizált hálózatüzemeltetési- és felügyeleti rendszer bevezetéséről írt alá együttműködési szerződést. Az együttműködés első fázisában az innovatív megoldást elsőként a Vodafone Magyarországnál vezetik be.
2024. 02. 28. 04:00
Megosztás:

Miért szálltak el ennyire az albérletárak, és hogyan lehetne ezt csökkenteni?

A fizetésekhez képest Európában Budapesten a legdrágább lakást bérelni – az Economist február 20-án közzétett kutatása szerint. Nagy közfelháborodást váltott ki a téma, ezért a Habitat for Humanity Magyarország szakértői összegyűjtötték ennek okait és a lehetséges intézkedéseket.
2024. 02. 28. 03:30
Megosztás:

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

Az egészségügyi területen az adatok hiánya és költségessége korlátozza az MI fejlődését, különösen a bőrbetegségek esetén. A magyar MI fejlesztő csapat, az AIP Labs azonban létrehozott egy olyan fejlett, generatív MI-t, amely nemcsak tanul a meglévő forrásokból, hanem új adatokat is képes létrehozni, megkerülve a drága és nehezen beszerezhető címkézett adatok problémáját. Így szintetikus képeket tudnak alkotni olyan ritka bőrbetegségekről is, amelyekről jelenleg kevés információ áll rendelkezésre.
2024. 02. 28. 03:00
Megosztás:

Új népbetegség a láthatáron - antimikrobiális rezisztencia (AMR)

2050-re népbetegség lehet az antimikrobiális rezisztencia (AMR), amit korunk egyik legjelentősebb állat- és közegészségügyi kihívásának tekintenek. A megoldás keresése így már most rendkívül időszerű.
2024. 02. 28. 02:00
Megosztás:

450 millió forintból fejlesztik a hazai startupokat

A magyarországi startup ökoszisztéma fejlesztésére a Virgo Ventures Technológiai Inkubátor Kft. 450 millió forint támogatást nyert el a Startup Factory pályázaton - közölte a cég kedden az MTI-vel.
2024. 02. 28. 01:30
Megosztás:

Ismét jól teljesített a horvát gazdaság

A horvát gazdaság teljesítménye 2,8 százalékkal bővült tavaly az előző évhez viszonyítva - közölte első gyorsbecslése alapján a horvát statisztikai hivatal (DZS) kedden.
2024. 02. 28. 01:00
Megosztás:

Negyedével nőtt a kőolajvezetéket üzemeltető Janaf nyeresége

Az Adria kőolajvezeték horvátországi szakaszát üzemeltető Janaf vállalat nettó nyeresége tavaly 52 millió euró volt, ami 27,6 százalékkal több, mint 2022-ben. A társaság teljes bevétele 29 százalékkal, 153,3 millió euróra emelkedett - közölte a cég kedden.
2024. 02. 28. 00:30
Megosztás:

Bővítette szolgáltatási területét a GreenGo autómegosztó

A GreenGo az eddigi budapesti szolgáltatási területét öt helyszínnel bővítette, így mintegy 300 000 lakos számára vált elérhetőbbé az autómegosztás - közölte a GreenGo kedden az MTI-vel.
2024. 02. 27. 23:30
Megosztás:

A GVH célkeresztjében a Temu

Több bejelentéses eljárás is folyamatban van a Gazdasági Versenyhivatalnál (GVH) a kínai Temu online piactér kereskedelmi gyakorlatával kapcsolatban. A GVH vizsgálói értékelik a beadványokban foglaltakat, illetve részletes adatgyűjtést végeznek, ezek alapján pedig a nemzeti versenyhatóság megteszi a szükséges intézkedéseket a magyar fogyasztók védelme érdekében, indokolt esetben versenyfelügyeleti eljárást indít.
2024. 02. 27. 23:00
Megosztás:

100 bázispontot vágott az MNB

9 százalékra csökkent a hazai alapkamat. A mai ülésen 100 bázispontos kamatcsökkentés hajtott végre a Magyar Nemzeti Bank. Az általános konszenzus 100 bázispontról szólt, azonban a 75 bázispontos csökkentés mellett is jócskán fel lehetett sorakoztatni érveket, ahogy arra Virág Barnabás alelnök is utalt egy múlt heti lapinterjúban. A mai kamatdöntéssel az overnight jegybanki betét 8 százalékra, az overnight fedezett hitel kamata 10 százalékra csökkent.
2024. 02. 27. 22:30
Megosztás:

Megrótták a Boeinget

Megrovó értékelést adott ki a Boeing biztonsági kultúrájáról az amerikai légi irányítási hatóság (FAA).
2024. 02. 27. 22:00
Megosztás:

Egymásnak feszülhetnek az olajóriások

Az Exxon és a Cnooc azt fontolgatja, hogy él elővásárlási jogával, és megveszi a Hess részesedését a guyanai tengeri olajmezőn zajló beruházásban.
2024. 02. 27. 21:30
Megosztás:

Félvezetők - érdemes venni ilyen részvényt?

Egy kicsit beszéljünk a félvezető részvényekről! De mielőtt belevágnánk, tudja-e a kedves olvasó, hogy miért ez a neve ezeknek az anyagoknak?
2024. 02. 27. 21:00
Megosztás:

Drága mulatság elektromos autót gyártani - és venni?

Az e-autózási piacon vegyesek a várakozások: egyre nőhet az ilyen járművek aránya, gyártásuk azonban még hat évig drágább lehet, mint a hagyományos kocsiké - véli a megkérdezettek többsége a KPMG által elvégzett felmérés szerint, amelynek összefoglalóját kedden juttatták el az MTI-nek.
2024. 02. 27. 20:30
Megosztás: