3 mémérme, amit elkapkodnak a befektetők

A januári gyenge kezdést követően a jelek szerint februárban éledezni kezdett a kriptoszektor. A bitcoin képes volt megőrizni 43,000 dollárnál az értékét, miközben az Ethereum továbbra is 2300 dollár körül táncol.

3 mémérme, amit elkapkodnak a befektetők

A Solana értéke ugyan sokat esett, ez azonban egy kicsit sem meglepő annak fényében, hogy közel 300 százalékot erősödött az altcoin 4 hónap alatt.

Az éledező szektorban pedig egyre több olyan kriptó bukkan fel, amelyekből érdemes lehet még a legnagyobb tömegek előtt beszerezni néhányat.

Mivel a legmagasabb hozamot várhatóan ismét a mémérmékkel lehet elérni, így most ezek közül mutatunk 3 olyan lehetőséget is, amelyekkel a következő bikafutam során brutálisan bevételhez lehet hozzájutni.

Harcolj, stakelj és keress a Meme Kombat segítségével

Különleges előértékesítésekből nincs hiány a szektorban, azonban még a különösen erős mezőnyből is kiemelkedik a Meme Kombat.

Matt Whiteman és csapata ugyanis egy korszakalkotó ökoszisztémát hozott létre, amivel egyszerre lehet aktív és passzív módon is bevételhez jutni.

Köszönhetően az Ethereum hálózatának, az okosszerződések segítségével már akár a hamarosan esedékes listázás előtt meg tudod kezdeni a passzív jövedelemszerzést.

Ehhez nem kell mást tenned, csak az ETH vagy ERC-20 USDT-vel elvégzett vásárlást követően rákattintani a stakelésre. Jó azonban ha tudod, hogy BNB, vagy BEP-20 USDT használata esetén kizárólag a listázás után lesz mód az MK altcoinok lekötésére.

Ez azonban még nem minden, hiszen a Meme Kombat legjobb részét egyértelműen az aktív profitszerzés alkotja.

Nevéhez hűen a Meme Kombat világában különböző mém tokenek kabalái mérik majd össze erejüket. A harcok első évada a listázáskor fog indulni, amikor összesen 11 különböző vicces karakter mérheti majd össze erejét.

Maguk a csaták egy mesterséges intelligencia segítségével lesznek majd levezényelve, amiket akár élőben is nyomon lehet majd követni. Bár pontosan részletek ezzel kapcsolatban még nem ismertek annyit lehet tudni, hogy különböző harci szekvenciák követik majd egymást véletlenszerű sorrendben.

A felhasználók az összecsapások nyertesére, illetve a harcok különböző részleteire köthetnek majd fogadásokat. 

A készítők úgy tervezik, hogy röviddel az első évad után már a harcok második felvonása is elérhető lesz. Ebben nem csupán kibővült karakterkínálatra kell készülni, hanem új csatázási lehetőségeket is ki lehet majd próbálni.

A Meme Kombat írásunk idejére már több mint 8.2 millió dollárt gyűjtött vagyis elképzelhető, hogy néhány héten belül listázásra is kerülnek az MK tokenek.

mk token

Amennyiben érdekel a projekt, vagy szeretnéd még a listázás előtt bebiztosítani a helyed a vásárlók között, nem érdemes sokat késlekedni.

Elemzők szerint akik így tesznek, akár 10-szeres hozamot is elérhetnek, minimális idő alatt!

Szeretnék csatlakozni a Meme Kombathoz

Közeleg az amerikai választás, pörög a TRUMP

Az Egyesült Államokban javában dübörög a választási kampány, aminek köszönhetően a kriptobefektetők és republikánusok kedvenc tokenje, a Maga (TRUMP) is hatalmas sikereket tudott elérni.

Bár a bukott elnök korábban kifejezetten a kiptopénzek ellen ágált, ennek ellenére ő maga is piacra dobott egy saját ihletésű NFT sorozatot. Ennek értéke kezdetben kimagasló volt, azonban a hype csökkenésével teljesen értéktelenné váltak a digitális “műalkotások”.

A TRUMP tokenekkel kapcsolatban az elérhető információk alapján úgy tűnik közvetlenül a projekt nem köthető a kis kezű exelnökhöz. Ennek ellenére a projekt készítői saját bevallásuk szerint aktívan adományoznak a bevételekből Trump választási stábjának.

Érdekessége a projektnek, hogy SOL érmékkel is mód van a vásárlásra, vagyis az ETH-val szemben minimális gázdíjakkal kell számolni.

A MAGA 2023 augusztusában jelent meg, és sokáig tetszhalott állapotban mozgott. A változás első jelei a novemberi rally idején jelentkeztek, amit további futam követett.

maga trump árfolyam grafikon

Ezért írásunk idején a TRUMP értéke csúcsán, 2.52 dolláron áll. Ennek ellenére viszont a projekt teljes mérete még csak most érte el a 100 millió dollárt.

Mivel ez a méret alacsonynak számít, továbbá a választások közeledtével a TRUMP is nagyot pöröghet, ezért érdemes lehet néhány kriptót beszerezni. Politikai hovatartozástól függetlenül is. 

A TRUMP az előző 30 nap során közel 1100 százalékkal erősödött, azonban nem zárható ki, hogy ki fognak tartani a MAGA bikák még egy ideig.

Visszatért a májusi sztár, ismét 100x hozamot kínál a Sponge

A Sponge 2023 május első hetében vált elérhetővé, közvetlenül a Pepe indulását követően.

Köszönhetően a sokak által ismert és szeretett látványvilágnak, a Sponge értéke pillanatok alatt a sokszorosára növekedett.

A listázást semmilyen előértékesítés nem előzte meg, így mindössze 1 millió dolláros mérettel jelent meg az altcoin. A siker gyorsan jött, ezért alig egy héttel később már 100 millió dollárnál járt a szivacsos kriptó kapitalizációja.

kriptó kapizalizáció

Más szóval akik még időben vásároltak, azoknak 100-szoros hozam ütötte a markát.

A történetnek itt viszont még nincs vége, mivel az első sikerek után a csapat tovább dolgozott az ökoszisztéma tökéletesítésén. 

Ezért bár az árfolyam átmenetileg visszaesett, az előző hetek során új csúcsokat ért el a Sponge.

A kiemelt figyelem elsődleges oka az, hogy hetekkel ezelőtt a készítők bejelentették, fundamentális változáson esik át a projekt.

Ennek keretén belül idővel kifezetésre kerülnek az eredeti Sponge kriptók, és helyüket a SPONGE V2 veszi át.

Az új token kizárólag stakelés útján szerezhető be, és jelenleg még nem vásárolható egyetlen kriptotőzsdén sem. Vagyis a jelenlegi akció keretén belül kizárólag egy szűk réteg fog rendelkezni az új kriptókkal.

Ezért akik még időben cselekednek, ismét lehetőséget kapnak a 100-szoros hozam elérésre.

Arról nem is beszélve, hogy a V2 megjelenésével párhuzamosan egy Play to Earn játék is bekerül a kínálatba.

sponge coin

Amennyiben nem szeretnél lemaradni erről a különleges lehetőségről, abban az esetben mindenképpen látogass el a megújult Sponge magyar nyelvű weboldalára!

Végezetül ha a csatlakozás mellett teszed le a voksod, úgy jó ha tudod, hogy több kriptó mellett bankkártyát is használhatsz a fizetés során.

Érdekel a Sponge

Ezek is érdekelhetnek:

Nem véletlenül ez a legjobb kriptó - 10 milliónál a Bitcoin Minetrix

Forradalmi EV járművekkel változtatná meg a lakosság életét Ken Nazim és csapata

A legjobb kripto 1 dollár alatt 2024-ben – A legolcsóbb kriptovaluta

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

A beruházásösztönzési stratégia fókuszában most a délnyugat-magyarországi térség áll

A kormány beruházásösztönzési stratégiájának fókuszában most a délnyugat-magyarországi térség áll, a cél elősegíteni a régióbeli vármegyék iparának gyors fejlődését - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Budapesten.
2024. 07. 24. 18:00
Megosztás:

Tesztlaboratóriumot nyitott a Continental Temesváron

Egyik legnagyobb európai tesztlaboratóriumát nyitotta meg a Continental Temesváron - írta az economedia.ro a vállalat közleménye alapján.
2024. 07. 24. 17:00
Megosztás:

Szántóföldi körkép a nyári hőhullám hatásairól

Megjelent az Európai Bizottság Közös Kutatóközpontjának (JRC) júliusi, meteorológiai és műholdas adatokra alapozott, szántóföldi kultúrákra vonatkozó elemzése - közölte az MTI-vel kedden az Agrárminisztérium (AM).
2024. 07. 24. 16:00
Megosztás:

Újabb gyorsforgalmi közúti kapcsolat létesül Magyarország és Ausztria között

Újabb gyorsforgalmi közúti kapcsolat létesül Magyarország és Ausztria között - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) kedden az MTI-vel.
2024. 07. 24. 15:00
Megosztás:

Bérlés helyett érdemes megfontolni a lakásvásárlást

A felsőoktatási felvételi ponthatárok kihirdetése után felmerül a lakásvásárlás kérdése, az ingatlan.com elemzése szerint a megfelelő önrésszel rendelkező családoknak vagy fiataloknak ismét érdemes mérlegelniük, hogy a bérlés helyett inkább vásároljanak egy garzonlakást.
2024. 07. 24. 14:00
Megosztás:

Finn tőkebefektetővel egyesül az OXO Technologies

Egyesül a 3TS Capital Partnerrel az OXO Technologies, miután többségi tulajdont szerez a finnországi magántőke- és kockázatitőke-társaságban - közölte az OXO Technologies Holding Nyrt. hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 24. 13:00
Megosztás:

Bitcoin árfolyam előrejelzés: a BTC ETF tőkebeáramlások pótolják a hiányt és tartják az árat a $70K felé

Miközben a hosszú távú kilátások Bitcoin és Ethereum számára továbbra is bullishak maradnak az intézményi érdeklődés és jelentős ETF beáramlások miatt, a rövid távon volatilitás tapasztalható.
2024. 07. 24. 12:30
Megosztás:

A klímaváltozás és az erdei termékek iránti igény egyre erősebb nyomás alá helyezik az erdőket

A klímaváltozás növeli az erdők kitettségét a különböző stresszoroknak, mint az erdőtüzek vagy a kártevők – olvasható az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezetének (FAO) új kiadványában, ami egyúttal az innováció fontosságára hívja fel a figyelmet a fenntartható erdőgazdálkodás elérésében.
2024. 07. 24. 11:00
Megosztás:

Gyengüléssel nyitottak a vezető európai tőzsdék

Mínuszban nyitottak a főbb európai tőkepiacok szerdán. A londoni FTSE-100 index 0,58 százalék, a frankfurti DAX index 0,86 százalék, a párizsi CAC-40 index pedig 1,48 százalék csökkenéssel indított.
2024. 07. 24. 10:00
Megosztás:

Csökkenéssel nyithat a tőzsde az elemző szerint

A nemzetközi befektetői hangulat romlása miatt szerdán csökkenéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője szerint. A BUX 246,31 pontos, 0,34 százalékos emelkedéssel, 73 622,19 ponton, történelmi csúcson zárt kedden.
2024. 07. 24. 09:00
Megosztás:

Gyengült a forint szerda reggel

Gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben szerda reggel kedd kora estéhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 24. 08:00
Megosztás:

Exkluzív jelentés: A WW3Shiba 90%-os éves hozammal szárnyal, messze maga mögött hagyva az Avaxot, a Stellart és a Brettet a medvepiac közepette, állítják a szakértők

A medvepiaci trend sokak számára nem jó hír, de ez a tökéletes pillanat arra, hogy alulértékelt gyöngyszemeket találjunk. Az egyik ilyen a WW3Shiba, amely jelenleg szembemegy a medvepiaci érzéssel, és lenyűgöző 90%-os éves hozamot kínál a korai befektetőknek, túlszárnyalva még a bullish versenytársakat, mint az Avax és a Stellar.
2024. 07. 24. 07:22
Megosztás:

A BC GEN Hungary Kft. négyszáz új munkahelyet hoz létre Salgótarjánban

A BC GEN Hungary Kft. dél-koreai tulajdonosi hátterű autóipari beszállító vállalat új, mintegy 21 milliárd forint értékű beruházása négyszáz újabb munkahelyet hoz létre Salgótarjánban - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Budapesten.
2024. 07. 24. 07:00
Megosztás:

Nőttek a német adóbevételek júniusban

Erőteljesen nőtt a német szövetségi és regionális tartományi kormányok adóbevétele júniusban éves szinten - közölte a pénzügyminisztérium.
2024. 07. 24. 06:00
Megosztás:

Kiderült, hogy moziznak gyermekeikkel a magyarok

Öt-hét éves kora körül vinné el moziba a gyermekét első alkalommal a magyarok többsége – mutat rá az ETELE Cinema és Opinio piackutató közös reprezentatív felmérése. A legkisebbek első jó mozis élménye leginkább a film kiválasztásán múlik, de sokat számít a családbarát terem, illetve a kedvenc snack és üdítő is.
2024. 07. 24. 05:00
Megosztás:

AI Kereskedési Platform eléri az utolsó előértékesítési kört, miután 50 000 tulajdonost és 9,5 millió dollárt gyűjtött össze

A kriptovaluta és a blokklánc technológia dinamikus világában a Solana (SOL) és a Fetch.ai (FET) kiemelkedik a skálázhatóság és a mesterséges intelligencia fúziójának innovatív lépései miatt. Egy új szereplő is feltűnt, felkeltve az érdeklődést. Az Algotech (ALGT), egy AI-vezérelt kereskedési platform, most érte el előértékesítési fázisának végét, jelentős figyelmet vonzva a befektetőktől.
2024. 07. 24. 04:00
Megosztás:

Nagy a szórás most az ingatlanpiaci alkuknál: 25 százalék és teljes alkuképtelenség is előfordul

Némileg megoszlanak most a vélemények az ingatlanpiacon elérhető alkukról, ugyanis egyes szakértők szerint a jelentős túlárazottság miatt olykor 20-30 százalékos alkukkal is találkozni, míg mások szerint csökkenőben a mértéke.
2024. 07. 24. 03:30
Megosztás:

A fiataloknak fontosabb az állásuk biztonsága, mint a fizetésük mértéke

Az utóbbi években rendkívül fontossá vált a munkavállalóknak, hogy egy állás hosszú távon is biztosított legyen. Ez a szempont leginkább a fiatalabbak számára elvárás, míg az idősebb generációknál a jó munkahelyi kapcsolatok kerültek előtérbe – derül ki a Boston Consulting Group (BCG), a Stepstone Group, valamint a The Network és magyar partnere, a Profession.hu közös nemzetközi kutatásából. A magyar dolgozók válaszai sok esetben eltérnek a globális trendektől.
2024. 07. 24. 03:00
Megosztás:

A VVER-1200-es reaktorok üzemanyaga teljesítménykövető üzemmódra is alkalmas

Roszatom nukleáris üzemanyaggyártó vállalata, a TVEL szakemberei a Manőver-1 névre keresztelt kísérlet során VVER-1200 reaktorokban használt nukleáris üzemanyag paramétereinek változását tanulmányozták a reaktor napi többszöri teljesítményszint-változtatásával. A teljesítmény rugalmas szabályozásának lehetősége még inkább piacképessé teszi a nagy teljesítményű orosz atomerőműveket.
2024. 07. 24. 02:00
Megosztás:

Hatalmas pénzt kaszálhatsz, ha összeomlik a Bitcoin árfolyama

Számos elemző vélekedik úgy, hogy a Bitcoin semmit nem ér, mert nincs mögötte semmilyen érték, hasznosság. Egyelőre azonban a piac és a befektetők nem így vélekednek, hiszen egy Bitcoin árfolyama cikkünk írásakor épp 66.000 dolláron áll, ami forintra átszámítva 23,7 millió forintnak felel meg. Ön úgy ítéli, hogy a Bitcoin árfolyama össze fog omlani? Akkor van egy jó hírünk: meggazdagodhat ezzel, ha bejön a tippje. Hogyan lehet sok pénzt keresni a Bitcoin zuhanásával? Például Bitcoin inverz ETF-fel! Mutatjuk, hogy mi az.
2024. 07. 24. 01:30
Megosztás: