3 mémérme, amit elkapkodnak a befektetők

A januári gyenge kezdést követően a jelek szerint februárban éledezni kezdett a kriptoszektor. A bitcoin képes volt megőrizni 43,000 dollárnál az értékét, miközben az Ethereum továbbra is 2300 dollár körül táncol.

3 mémérme, amit elkapkodnak a befektetők

A Solana értéke ugyan sokat esett, ez azonban egy kicsit sem meglepő annak fényében, hogy közel 300 százalékot erősödött az altcoin 4 hónap alatt.

Az éledező szektorban pedig egyre több olyan kriptó bukkan fel, amelyekből érdemes lehet még a legnagyobb tömegek előtt beszerezni néhányat.

Mivel a legmagasabb hozamot várhatóan ismét a mémérmékkel lehet elérni, így most ezek közül mutatunk 3 olyan lehetőséget is, amelyekkel a következő bikafutam során brutálisan bevételhez lehet hozzájutni.

Harcolj, stakelj és keress a Meme Kombat segítségével

Különleges előértékesítésekből nincs hiány a szektorban, azonban még a különösen erős mezőnyből is kiemelkedik a Meme Kombat.

Matt Whiteman és csapata ugyanis egy korszakalkotó ökoszisztémát hozott létre, amivel egyszerre lehet aktív és passzív módon is bevételhez jutni.

Köszönhetően az Ethereum hálózatának, az okosszerződések segítségével már akár a hamarosan esedékes listázás előtt meg tudod kezdeni a passzív jövedelemszerzést.

Ehhez nem kell mást tenned, csak az ETH vagy ERC-20 USDT-vel elvégzett vásárlást követően rákattintani a stakelésre. Jó azonban ha tudod, hogy BNB, vagy BEP-20 USDT használata esetén kizárólag a listázás után lesz mód az MK altcoinok lekötésére.

Ez azonban még nem minden, hiszen a Meme Kombat legjobb részét egyértelműen az aktív profitszerzés alkotja.

Nevéhez hűen a Meme Kombat világában különböző mém tokenek kabalái mérik majd össze erejüket. A harcok első évada a listázáskor fog indulni, amikor összesen 11 különböző vicces karakter mérheti majd össze erejét.

Maguk a csaták egy mesterséges intelligencia segítségével lesznek majd levezényelve, amiket akár élőben is nyomon lehet majd követni. Bár pontosan részletek ezzel kapcsolatban még nem ismertek annyit lehet tudni, hogy különböző harci szekvenciák követik majd egymást véletlenszerű sorrendben.

A felhasználók az összecsapások nyertesére, illetve a harcok különböző részleteire köthetnek majd fogadásokat. 

A készítők úgy tervezik, hogy röviddel az első évad után már a harcok második felvonása is elérhető lesz. Ebben nem csupán kibővült karakterkínálatra kell készülni, hanem új csatázási lehetőségeket is ki lehet majd próbálni.

A Meme Kombat írásunk idejére már több mint 8.2 millió dollárt gyűjtött vagyis elképzelhető, hogy néhány héten belül listázásra is kerülnek az MK tokenek.

mk token

Amennyiben érdekel a projekt, vagy szeretnéd még a listázás előtt bebiztosítani a helyed a vásárlók között, nem érdemes sokat késlekedni.

Elemzők szerint akik így tesznek, akár 10-szeres hozamot is elérhetnek, minimális idő alatt!

Szeretnék csatlakozni a Meme Kombathoz

Közeleg az amerikai választás, pörög a TRUMP

Az Egyesült Államokban javában dübörög a választási kampány, aminek köszönhetően a kriptobefektetők és republikánusok kedvenc tokenje, a Maga (TRUMP) is hatalmas sikereket tudott elérni.

Bár a bukott elnök korábban kifejezetten a kiptopénzek ellen ágált, ennek ellenére ő maga is piacra dobott egy saját ihletésű NFT sorozatot. Ennek értéke kezdetben kimagasló volt, azonban a hype csökkenésével teljesen értéktelenné váltak a digitális “műalkotások”.

A TRUMP tokenekkel kapcsolatban az elérhető információk alapján úgy tűnik közvetlenül a projekt nem köthető a kis kezű exelnökhöz. Ennek ellenére a projekt készítői saját bevallásuk szerint aktívan adományoznak a bevételekből Trump választási stábjának.

Érdekessége a projektnek, hogy SOL érmékkel is mód van a vásárlásra, vagyis az ETH-val szemben minimális gázdíjakkal kell számolni.

A MAGA 2023 augusztusában jelent meg, és sokáig tetszhalott állapotban mozgott. A változás első jelei a novemberi rally idején jelentkeztek, amit további futam követett.

maga trump árfolyam grafikon

Ezért írásunk idején a TRUMP értéke csúcsán, 2.52 dolláron áll. Ennek ellenére viszont a projekt teljes mérete még csak most érte el a 100 millió dollárt.

Mivel ez a méret alacsonynak számít, továbbá a választások közeledtével a TRUMP is nagyot pöröghet, ezért érdemes lehet néhány kriptót beszerezni. Politikai hovatartozástól függetlenül is. 

A TRUMP az előző 30 nap során közel 1100 százalékkal erősödött, azonban nem zárható ki, hogy ki fognak tartani a MAGA bikák még egy ideig.

Visszatért a májusi sztár, ismét 100x hozamot kínál a Sponge

A Sponge 2023 május első hetében vált elérhetővé, közvetlenül a Pepe indulását követően.

Köszönhetően a sokak által ismert és szeretett látványvilágnak, a Sponge értéke pillanatok alatt a sokszorosára növekedett.

A listázást semmilyen előértékesítés nem előzte meg, így mindössze 1 millió dolláros mérettel jelent meg az altcoin. A siker gyorsan jött, ezért alig egy héttel később már 100 millió dollárnál járt a szivacsos kriptó kapitalizációja.

kriptó kapizalizáció

Más szóval akik még időben vásároltak, azoknak 100-szoros hozam ütötte a markát.

A történetnek itt viszont még nincs vége, mivel az első sikerek után a csapat tovább dolgozott az ökoszisztéma tökéletesítésén. 

Ezért bár az árfolyam átmenetileg visszaesett, az előző hetek során új csúcsokat ért el a Sponge.

A kiemelt figyelem elsődleges oka az, hogy hetekkel ezelőtt a készítők bejelentették, fundamentális változáson esik át a projekt.

Ennek keretén belül idővel kifezetésre kerülnek az eredeti Sponge kriptók, és helyüket a SPONGE V2 veszi át.

Az új token kizárólag stakelés útján szerezhető be, és jelenleg még nem vásárolható egyetlen kriptotőzsdén sem. Vagyis a jelenlegi akció keretén belül kizárólag egy szűk réteg fog rendelkezni az új kriptókkal.

Ezért akik még időben cselekednek, ismét lehetőséget kapnak a 100-szoros hozam elérésre.

Arról nem is beszélve, hogy a V2 megjelenésével párhuzamosan egy Play to Earn játék is bekerül a kínálatba.

sponge coin

Amennyiben nem szeretnél lemaradni erről a különleges lehetőségről, abban az esetben mindenképpen látogass el a megújult Sponge magyar nyelvű weboldalára!

Végezetül ha a csatlakozás mellett teszed le a voksod, úgy jó ha tudod, hogy több kriptó mellett bankkártyát is használhatsz a fizetés során.

Érdekel a Sponge

Ezek is érdekelhetnek:

Nem véletlenül ez a legjobb kriptó - 10 milliónál a Bitcoin Minetrix

Forradalmi EV járművekkel változtatná meg a lakosság életét Ken Nazim és csapata

A legjobb kripto 1 dollár alatt 2024-ben – A legolcsóbb kriptovaluta

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Minimálbér 2025 - 12%-os emelés után mennyi lesz a minimálbér?

2025 lehet az a fordulópont, ahol a minimálbér átlépheti a 300 ezer forintos lélektani határt.
2024. 07. 27. 01:00
Megosztás:

A legjobb mém érmék, amelyeket mindenképp nézz meg augusztusban

A nap még mindig éget, a mém érmék pedig még mindig dübörögnek. Ahogy közeledik a nyár utolsó hónapja, úgy nő egyre inkább egy esetleges bika futam esélye. A kripto térben mindig találni felkapott tokeneket, a mém érmék pedig különösen jól teljesítenek idén. Hoztunk is négy olyan mém érme előértékesítést, amelyek nagyot mehetnek a közelgő tőzsdei listázás után.
2024. 07. 27. 00:01
Megosztás:

Shiba Inu (SHIB) és Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben; a Minotaurus ($MTAUR) előértékesítése felpörög

A Shiba Inu (SHIB) és a Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben ezen a héten. A tokenek forgalomból való kivonása és a legutóbbi eredmények ellenére a Shiba Inu (SHIB) értéke 10%-kal csökkent. A Dogwifhat (WIF) is küzd; át kell törnie az ellenállási szinteket, hogy megállítsa a zuhanást.
2024. 07. 26. 23:20
Megosztás:

A Harro Höfliger GmbH felvásárolta a Manz AG debreceni leányvállalatát

A főként gyógyszeripari és orvostechnológiai gépeket gyártó dél-németországi Harro Höfliger vállalat nyolcmillió euróért megvásárolta a Manz AG magyarországi leányvállalatát, a debreceni Manz Hungary Kft.-t; erről szerdán Debrecenben írták alá a megállapodást a két német cég vezetői.
2024. 07. 26. 22:00
Megosztás:

Több mint ötven fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.
2024. 07. 26. 21:00
Megosztás:

Nyereséges zárás az európai tőzsdéken

Vegyes kezdésből nyereségbe fordultak zárásra pénteken a főbb európai értékpapírpiacok árfolyamindexei.
2024. 07. 26. 20:00
Megosztás:

Emelkedett a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 428,81 pontos, 0,59 százalékos emelkedéssel 73 174,10 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 26. 18:10
Megosztás:

Csökkent az LVMH nyeresége és bevétele az idei első fél évben

A világ legnagyobb luxuscikk-gyártójának számító LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton SA nyeresége 14 százalékkal, a bevétele pedig 1 százalékkal csökkent az idei első fél évben a tavalyi azonos időszakkal összevetve.
2024. 07. 26. 17:00
Megosztás:

Az építőipar megújulásához kell az egyetemek és a szakma fokozottabb együttműködése

Az építőipar megújulásához az ágazat számára mérnökképzést végző egyetemi karok, a kormányzat és az építőipari vállalkozások szorosabb együttműködése is szükséges. Az ÉVOSZ nyolc hazai egyetemmel készít elő koordinált együttműködést az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) és a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) támogatásával. Az egyetemek nyitottak az oktatott tananyagok fejlesztésére és a gyakorlati képzés közös megszervezésére - közölte az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 26. 16:00
Megosztás:

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipari átállás a növekedés három fő pillére

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipar átállása a három fő pillére Magyarország hosszútávú gazdasági növekedésének, amelyek mind a kormány azon vállalásából fakadnak, hogy hazánk 2050-re karbonsemlegessé váljon - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Bukarestben.
2024. 07. 26. 15:00
Megosztás:

Májusban több mint tíz százalékkal nőttek a reálbérek

A célzott és hatékony kormányzati lépések hatására az infláció töretlenül alacsony, ennek eredményeként 2023. szeptembere óta, tehát már 9 hónapja folyamatosan nőnek a reálbérek, májusban 10,4 százalékkal emelkedett a fizetések vásárlóereje - állapította meg Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán a legfrissebb kereseti adatokat értékelve.
2024. 07. 26. 14:00
Megosztás:

Javult a GfK augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe

Az elemzők által vártnál erőteljesebben javult a nürnbergi GfK gazdaságkutató intézet augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe.
2024. 07. 26. 13:00
Megosztás:

Nőtt a bruttó átlagkereset idén májusban az egy évvel korábbihoz képest

Idén májusban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 652 000 forint, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 448 700 forint volt. A bruttó átlagkereset 14,8, a nettó átlagkereset 14,6, a reálkereset pedig 10,4 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 26. 12:00
Megosztás:

Nagyon durva átverés terjed, száznál több ügyfél nevében félmilliárd forint hitelt vettek fel a csalók

Már több százszor igényeltek gyanútlan banki ügyfelek nevében személyi kölcsönt kiberbűnözők Magyarországon. A pénzintézetek a kísérletek egy részét időben észlelték, de száznál is több ügyfélnek nemcsak a számláját nullázták le a csalók, hanem még átlagosan négymillió forintos adósságba is belevitték őket - írja a Bank360.hu.
2024. 07. 26. 11:00
Megosztás:

Bitcoin ETF jelentése: Mi az a Bitcoin ETF?

A kriptovaluták világában a Bitcoin (BTC) az egyik legismertebb és legfontosabb digitális eszköz. Azonban sokan még mindig nem értik teljesen, hogy mi az a Bitcoin, és még kevésbé, hogy mi az a Bitcoin ETF. Ennek a cikknek a célja, hogy érthetően bemutassa a Bitcoin és a Bitcoin ETF fogalmát, azok működését, valamint a piacon lévő legnagyobb Bitcoin ETF-eket.
2024. 07. 26. 10:30
Megosztás:

Vegyesen nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken. A londoni FTSE100 index 0,47 százalékkal erősödött, a frankfurti DAX-30 index 0,34 százalékkal gyengült, a párizsi CAC-40 index pedig 0,19 százalékkal emelkedett a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 26. 10:00
Megosztás:

Iránykereséssel nyithat a tőzsde

Iránykereséssel nyithat pénteken a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint.
2024. 07. 26. 09:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 26. 08:00
Megosztás:

Romániában indít digitális szolgáltatást a Gránit Bank

Elsőként a román piacra lép be a Gránit Bank, amely várhatóan még a harmadik negyedévétől első magyarországi bankként nyújt majd határon átnyúló, úgynevezett cross border szolgáltatást. A román piacra kifejlesztett, háromnyelvű applikáción keresztül szelfivel nyithatnak majd az ügyfelek lej- és devizaszámlát és válthatnak kedvező árfolyamon devizát - jelentette be az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében a pénzintézet.
2024. 07. 26. 07:00
Megosztás:

Közel 1,5 éve nem lehet ilyen olcsón személyi hitelt igényelni

Mindenki a lakáshitelek kamatcsökkenéséről beszél, közben szépen lassan, de a személyi kölcsönök is egyre olcsóbbá váltak. Július 23-tól a legolcsóbb személyi hitel kamata újra 11% alá csökkent, közel 1,5 éve nem lehet ilyen kedvező kondíciók mellett fedezetlen hitelt felvenni.
2024. 07. 26. 06:00
Megosztás: