Nem véletlenül ez a legjobb kriptó - 10 milliónál a Bitcoin Minetrix

Egy lépéssel közelebb került a Bitcoin Minetrix előértékesítése a listázáshoz, miután elérte a BTCMTX-ből származó bevétel a 10 millió dollárt. A mérföldkő teljesítéséhez csupán 3 hónapra volt szükség, így elmondható, hogy a BTCMTX az elmúlt időszak egyik legsikeresebb gyűjtése.

Nem véletlenül ez a legjobb kriptó - 10 milliónál a Bitcoin Minetrix

Mindezt elsősorban a forradalmai Stake-to-Mine protokoll bevezetésének köszönheti a csapat. Ez az egyszerű, mégis korszakalkotó megoldás lehetővé teszi, hogy hétköznapi felhasználók is magas BTC bányászati jutalmakhoz jussanak hozzá.

Régen láthattunk ekkora sikereket a szektorban

Ahogy azt már a hasonlóan sikeres projekteknél megszokhattuk, előreláthatólag a BTCMTX eladásának üteme is gyorsulni fog. Éppen ezért elképzelhető, hogy a 17 millió dolláros célösszeg már akár március magasságában teljesül is.

Mostanáig a gyűjtés számos befektetőt vonzott be, akik között szép számmal találhatunk népszerű YouTube influenszerek is. Ilyen például Michael Wrubel is, aki szerint a Bitcoin Minetrix képes lehet a korai befektetők számára akár 1000 százaléknál is magasabb hozamot produkálni.

bitcoin

Jól mutatja a projekt körüli izgatottságot, hogy mostanra a Bitcoin Minetrix Telegram és Twitter csatornákhoz több mint 33,000 befektető csatlakozott.

Ilyen háttérrel pedig valóban jó eséllyel lehet képes ez a páratlan kezdeményezés a sikerre.

A készítők előzetes tervei szerint először márciusban, de legkésőbb április első heteiben válik majd elérhetővé a BTCMTX több kriptotőzsdén is. Az időzítés egyáltalán nem véletlen, hiszen a csapat még a következő bitcoinfelezés előtt piacra akarja dobni a projektet.

A következő felezés április utolsó napjaira várható, és ekkor csökken majd le a bányászattal megszerezhető BTC jutalom a felére. Mivel az előző 3 felezés során a digitális arany értéke a sokszorosára emelkedett, sokan arra számítanak, hogy a mostani esemény sem lesz kivétel.

Érdekel a Bitcoin Minetrix

Az ökoszisztéma gerincét a Stake-to-Mine protokoll alkotja 

Szemben a legtöbb előértékesítéssel, a BTCMTX a kezdetektől fogva rendelkezni fog felhasználási móddal. 

Az ERC-20 BTCMTX tokenek segítségével két különböző módon is lehetőség lesz állandó profithoz jutni.

Egyrészt a lekötést követően állandó BTCMTX-ben részesülhetünk majd, másrészt BTC jutalmakat is kapni fogunk.

Utóbbihoz azt követően juthatunk majd hozzá, hogy a lekötés után kapott forgalomba nem hozható krediteket elégetjük. Miután ezzel végeztünk felhőalapú számítási teljesítményt fogunk kapni. Mindezek lezárásaként a sikeresen kibányászott BTC arányos részét kapjuk majd meg.

Ahogy az látható a folyamat során minimális technikai hozzáértésre van szükség, továbbá a bekerülési költség is alacsony. Így a mostanra erősen centralizálttá vált bányászati szektorban a lakossági játékosok ismét labdába rúghatnak.

Ugyan a BTC jutalmak mértékét előre nehéz lenne megmondani a stakeléssel kapcsolatban más a helyzet. Írásunk idején a BTCMTX lekötésével éves szinten közel 70 százalékos profitra számíthatsz.

Vagyis miközben folyamatosan érkezik majd a számlára a BTCMTX, időnként az meg lesz spékelve még némi BTC-vel is.

Sőt, a teljes folyamatot akár a listázáskor elérhetővé váló alkalmazáson keresztül is ellenőrizni tudod majd. Ráadásul az iOS-re és Androidra fejlesztett app segítségével a kreditek égetését, továbbá a BTC felvételét is el tudod majd végezni.

bitcoin

BTCMTX vásárlás itt

A felezés után a BTCMTX értéke a sokszorosára nőhet

Köszönhetően a bemutatott tulajdonságainak, 2024 egyik legjobban várt kriptója a Bitcoin Minetrix. 

Pontosan ezért tartják úgy sokan, hogy a szektor jelenlegi hangulata és az áprilisi bikafutam kapcsán ezzel a projekttel lehet elérni a legmagasabb hozamot.

Ráadásul a Bitcoin Minetrix fundamentális hatást gyakorolhat a jelenlegi bányászati szektorra. Mivel sokaknak a milliós kiadások nem jöhettek szóba a bitcoinbányászat kapcsán, ezért kénytelen-kelletlen, de lemondtak erről a bevételszerzésről.

Most azonban a Bitcoin Minetrix lehetőséget teremt széles rétegek számára, hogy ők is haza tudják vinni a BTC egy apró részét. Arról nem is beszélve, hogy ehhez nem szükséges csillagászati villanyszámlára készülni.

Amennyiben felkeltette az érdeklődésed a projekt, csatlakozni a magyar nyelven is elérhető weboldalon keresztül tudsz.

A vásárlás során használható ETH, USDT, illetve BNB és MATIC altcoinokat egyaránt. Amennyiben egyik kriptóval sem rendelkezel az sem jelenthet akadályt, hiszen így a fizetést bankkártyával is el fogod tudni végezni.

A BTCMTX tokenek azonban villámgyorsan fogynak, így nem érdemes túl sokat késlekedned.

Érdekel a Bitcoin Minetrix

Ezek is érdekelhetnek:

Gyenge lábakon tántorog a Shiba Inu, ezt vedd helyette

Itt a február, ezekből a kriptókból érdemes betárazni

A legjobb kripto 1 dollár alatt 2024-ben – A legolcsóbb kriptovaluta

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Az energiaárak emelése miatt ismét eluralkodik a félelem

Egyre kevésbé bíznak az emberek az energiaellátás jövőjében – derül ki az EY nemzetközi energetikai jelentéséből. A válaszadók alig a harmada (30%) hisz abban, hogy az energia megfizethető marad, tízből heten (72%) pedig már most se tudnák kigazdálkodni, ha 10 százalékkal megemelkedne a villanyszámlájuk.
2024. 02. 29. 00:30
Megosztás:

Berúgta az ajtót a Bitcoin

A Bitcoin (BTC) szerda délután merészen átlépte a bűvös 60.000 dollárt, és ezzel elindult hódító útjára.
2024. 02. 29. 00:01
Megosztás:

Átalakul a fővárosi és az agglomerációs közösségi közlekedés rendszere

Támogatta a budapesti és az agglomerációs közösségi közlekedés új rendszerét szabályozó, március elsejével életbe lépő együttműködési megállapodást szerdán a Fővárosi Közgyűlés.
2024. 02. 28. 23:30
Megosztás:

Rovarhotelekkel ismerkednek a gyerekek

A szemléletformálást a legkisebb korosztály körében érdemes elkezdeni - mondta az Agrárminisztérium (AM) keddi közleménye szerint a tárca természetvédelemért felelős helyettes államtitkára a Zöld Dunakanyar Program keretében megvalósuló rovarhotel projekt átadóján Vácon.
2024. 02. 28. 23:00
Megosztás:

Nettó áramexportőr lett Románia

Nettó áramexportőr lett tavaly Románia: az áramexport 42 százalékkal nőtt az előző évihez képest, 8,2 terawattórára (TWh), az import ugyanakkor 27 százalékkal csökkent, 5,1 terawattórára - írja az economica.net az országos elosztó hálózatot működtető Transelectrica adatai alapján.
2024. 02. 28. 22:30
Megosztás:

Csak úgy repkedtek ma a melegrekordok

Megdőlt az országos napi melegrekord és a csaknem 130 éves fővárosi hajnali melegrekord kedden - közölte a HungaroMet Zrt. a honlapján szerdán.
2024. 02. 28. 22:00
Megosztás:

A migráció nem megoldás a holland munkaerőhiányra

Hosszabb távon a migráció nem tudja megoldani Hollandiában a munkaerőhiányt - olvasható a holland gazdaságpolitikai elemző intézet (CPB) szerdai közleményében.
2024. 02. 28. 21:30
Megosztás:

A nyersolaj árfolyama: a piac az OPEC+ megállapodás meghosszabbítását várja

A nyersolaj árfolyama az elmúlt két napban 2,5%-kal nőtt a fizikai piacon tapasztalható erős kereslet, illetve gyenge kínálat miatt, azonban ma reggel csökkent a Brent jegyzése.
2024. 02. 28. 21:00
Megosztás:

Karbonvám kötelezettség – még pár nap és lejár a határidő!

Az importáruk karbonintenzitását ellensúlyozó mechanizmus (CBAM) egy olyan rendszer, amelyet az Európai Unió hozott létre a kibocsátási kockázat csökkentése érdekében. A CBAM célja, hogy az uniós országokba behozott termékek szén-dioxid-kibocsátását megfelelően számontartsa és ellensúlyozza. Az első CBAM adatszolgáltatási kötelezettség határideje eredetileg január 31. volt, de ezt végül kitolták 30 nappal, így van még pár nap felkészülni. – foglalja össze a Niveus Consulting Group.
2024. 02. 28. 20:45
Megosztás:

Varsóban is felhörrentek a traktorok

Az Európai Unió zöld megállapodása, az ukrán áruk behozatala, valamint a prémes állatok tenyésztésének lengyelországi korlátozása ellen tiltakoztak kedden Varsóban a lengyel gazdák ezrei, képviselőiket vezető politikusok fogadták, előrelépés viszont a gazdák szerint nem történt.
2024. 02. 28. 20:30
Megosztás:

Irodalom érettségi előtt állsz? Akkor itt egy módszer, amivel hatékony lehetsz!

Irodalom érettségire felkészítő könyvek jelentek meg a könyvesboltok toplistáin - ez is mutatja, hogy idén a szokásosnál is nagyobb az érdeklődés a diákok és a szülők részéről. De megjelent egy új, digitális felkészítő alkalmazás is, amelyet a 2024-es követelmények alapján fejlesztettek.
2024. 02. 28. 20:00
Megosztás:

Idén is bízhatnak a gazdák a támogatásokban

A magyar gazdák támogatásai 2024-ben is biztosítottak; a kormány komplex, a pénzügyi és a jövedelembiztonságot erősítő, a beruházásokat ösztönző agrárpolitikai intézkedésekkel járul hozzá az agrárgazdaság fejlődéséhez - mondta Nagy István agrárminiszter az OTP Agrár Gálán kedden Budapesten.
2024. 02. 28. 19:30
Megosztás:

Vegyesen, de többségében csökkenéssel zártak a tőzsdék

Vegyes kezdés után szintén vegyesen, többségében indexcsökkenéssel fejezték be a szerdai kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok.
2024. 02. 28. 19:00
Megosztás:

Sportolók és idősek számára fejleszt szuperélelmiszert a ToTu

A szigetcsépi Capriovus Kft. ToTu termékcsaládja nem csak tejfehérjeallergiásoknak segít a hétköznapokban, hanem sportolók és diétázók is előszeretettel fogyasztják a cég tojásalapú tejhelyettesítőit. A vállalkozás legújabb projektjében a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemmel (MATE) és a Semmelweis Orvostudományi Egyetemmel (SOTE), valamint több magáncéggel is összefogott, hogy időseknek és sportrehabilitációban résztvevőknek fejlesszen vadonatúj egészséges termékeket.
2024. 02. 28. 18:45
Megosztás:

Az OTP és a Richter húzta ma a BUX-ot

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 538,63 pontos, 0,82 százalékos emelkedéssel 66 080,19 ponton zárt szerdán.
2024. 02. 28. 18:30
Megosztás:

Leáll az USA kormányzata? Fullasztó adóssághalom...

Bizakodóak a politikai vezetők, miután találkoztak Joe Biden elnökkel a kormányzati leállás elkerülését célzó költségvetési tervezet elfogadása miatt.
2024. 02. 28. 18:00
Megosztás:

Még akár a kamatemelést is elképzelhetőnek tartja a FED jegybankára

Michelle Bowman, a Fed kormányzótanácsának tagja szerint az infláció tovább fog csökkenni a jelenlegi kamatszint mellett, azonban még túl korai lenne kamatcsökkentésbe kezdeni.
2024. 02. 28. 17:30
Megosztás:

Romlott a fogyasztói bizalom februárban az Egyesült Államokban

Három egymást követő havi emelkedés után februárban a várt további javulás helyett romlott a Conference Board gazdaságkutató intézet Egyesült Államokra vonatkozó fogyasztói hangulatindexe.
2024. 02. 28. 17:00
Megosztás:

Jelentős változás az OTP-nél

Átalakul az OTP-pénztárak vezetése, keddtől egy ügyvezető irányítja az egészségpénztárt és a nyugdíjpénztárt - közölte a társaság kedden az MTI-vel.
2024. 02. 28. 16:30
Megosztás:

Bajban a román költségvetés - mi lesz ennek a vége?

Nyolcvan százalékkal haladta meg a román GDP-arányos költségvetési hiány az egy évvel korábbit januárban - írta az Agerpres kedden.
2024. 02. 28. 16:00
Megosztás: