Nem véletlenül ez a legjobb kriptó - 10 milliónál a Bitcoin Minetrix

Egy lépéssel közelebb került a Bitcoin Minetrix előértékesítése a listázáshoz, miután elérte a BTCMTX-ből származó bevétel a 10 millió dollárt. A mérföldkő teljesítéséhez csupán 3 hónapra volt szükség, így elmondható, hogy a BTCMTX az elmúlt időszak egyik legsikeresebb gyűjtése.

Nem véletlenül ez a legjobb kriptó - 10 milliónál a Bitcoin Minetrix

Mindezt elsősorban a forradalmai Stake-to-Mine protokoll bevezetésének köszönheti a csapat. Ez az egyszerű, mégis korszakalkotó megoldás lehetővé teszi, hogy hétköznapi felhasználók is magas BTC bányászati jutalmakhoz jussanak hozzá.

Régen láthattunk ekkora sikereket a szektorban

Ahogy azt már a hasonlóan sikeres projekteknél megszokhattuk, előreláthatólag a BTCMTX eladásának üteme is gyorsulni fog. Éppen ezért elképzelhető, hogy a 17 millió dolláros célösszeg már akár március magasságában teljesül is.

Mostanáig a gyűjtés számos befektetőt vonzott be, akik között szép számmal találhatunk népszerű YouTube influenszerek is. Ilyen például Michael Wrubel is, aki szerint a Bitcoin Minetrix képes lehet a korai befektetők számára akár 1000 százaléknál is magasabb hozamot produkálni.

bitcoin

Jól mutatja a projekt körüli izgatottságot, hogy mostanra a Bitcoin Minetrix Telegram és Twitter csatornákhoz több mint 33,000 befektető csatlakozott.

Ilyen háttérrel pedig valóban jó eséllyel lehet képes ez a páratlan kezdeményezés a sikerre.

A készítők előzetes tervei szerint először márciusban, de legkésőbb április első heteiben válik majd elérhetővé a BTCMTX több kriptotőzsdén is. Az időzítés egyáltalán nem véletlen, hiszen a csapat még a következő bitcoinfelezés előtt piacra akarja dobni a projektet.

A következő felezés április utolsó napjaira várható, és ekkor csökken majd le a bányászattal megszerezhető BTC jutalom a felére. Mivel az előző 3 felezés során a digitális arany értéke a sokszorosára emelkedett, sokan arra számítanak, hogy a mostani esemény sem lesz kivétel.

Érdekel a Bitcoin Minetrix

Az ökoszisztéma gerincét a Stake-to-Mine protokoll alkotja 

Szemben a legtöbb előértékesítéssel, a BTCMTX a kezdetektől fogva rendelkezni fog felhasználási móddal. 

Az ERC-20 BTCMTX tokenek segítségével két különböző módon is lehetőség lesz állandó profithoz jutni.

Egyrészt a lekötést követően állandó BTCMTX-ben részesülhetünk majd, másrészt BTC jutalmakat is kapni fogunk.

Utóbbihoz azt követően juthatunk majd hozzá, hogy a lekötés után kapott forgalomba nem hozható krediteket elégetjük. Miután ezzel végeztünk felhőalapú számítási teljesítményt fogunk kapni. Mindezek lezárásaként a sikeresen kibányászott BTC arányos részét kapjuk majd meg.

Ahogy az látható a folyamat során minimális technikai hozzáértésre van szükség, továbbá a bekerülési költség is alacsony. Így a mostanra erősen centralizálttá vált bányászati szektorban a lakossági játékosok ismét labdába rúghatnak.

Ugyan a BTC jutalmak mértékét előre nehéz lenne megmondani a stakeléssel kapcsolatban más a helyzet. Írásunk idején a BTCMTX lekötésével éves szinten közel 70 százalékos profitra számíthatsz.

Vagyis miközben folyamatosan érkezik majd a számlára a BTCMTX, időnként az meg lesz spékelve még némi BTC-vel is.

Sőt, a teljes folyamatot akár a listázáskor elérhetővé váló alkalmazáson keresztül is ellenőrizni tudod majd. Ráadásul az iOS-re és Androidra fejlesztett app segítségével a kreditek égetését, továbbá a BTC felvételét is el tudod majd végezni.

bitcoin

BTCMTX vásárlás itt

A felezés után a BTCMTX értéke a sokszorosára nőhet

Köszönhetően a bemutatott tulajdonságainak, 2024 egyik legjobban várt kriptója a Bitcoin Minetrix. 

Pontosan ezért tartják úgy sokan, hogy a szektor jelenlegi hangulata és az áprilisi bikafutam kapcsán ezzel a projekttel lehet elérni a legmagasabb hozamot.

Ráadásul a Bitcoin Minetrix fundamentális hatást gyakorolhat a jelenlegi bányászati szektorra. Mivel sokaknak a milliós kiadások nem jöhettek szóba a bitcoinbányászat kapcsán, ezért kénytelen-kelletlen, de lemondtak erről a bevételszerzésről.

Most azonban a Bitcoin Minetrix lehetőséget teremt széles rétegek számára, hogy ők is haza tudják vinni a BTC egy apró részét. Arról nem is beszélve, hogy ehhez nem szükséges csillagászati villanyszámlára készülni.

Amennyiben felkeltette az érdeklődésed a projekt, csatlakozni a magyar nyelven is elérhető weboldalon keresztül tudsz.

A vásárlás során használható ETH, USDT, illetve BNB és MATIC altcoinokat egyaránt. Amennyiben egyik kriptóval sem rendelkezel az sem jelenthet akadályt, hiszen így a fizetést bankkártyával is el fogod tudni végezni.

A BTCMTX tokenek azonban villámgyorsan fogynak, így nem érdemes túl sokat késlekedned.

Érdekel a Bitcoin Minetrix

Ezek is érdekelhetnek:

Gyenge lábakon tántorog a Shiba Inu, ezt vedd helyette

Itt a február, ezekből a kriptókból érdemes betárazni

A legjobb kripto 1 dollár alatt 2024-ben – A legolcsóbb kriptovaluta

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Folyamatosan növekszik a használtautó-piac

Jó hír, hogy a tulajdonosváltások száma 2024 eleje óta folyamatosan növekszik, és ez júniusban sem volt másképp. A magyar piac egészét hirdetésszámban és látogatottságban lefedő Használtautó.hu szakértője megnézte, hogy a Datahouse legfrissebb adataival kiegészítve miként fest hazai másodpiac helyzete, beleértve a legnépszerűbb használt autókat, az átlagárakat és a meglepően népszerű hibrideket.
2024. 07. 21. 04:00
Megosztás:

A pestis volt az első biológiai fegyver? - A járványok megváltoztatják a történelmet

A pestis volt az első biológiai fegyver? A Rákóczi-szabadságharc leveréséhez hozzájárult egy baci? A természeti, biológiai és epidemiológiai csapások is elvezethetnek a társadalom felbomlásához? E kérdéseket is feszegeti Pászka Imre, az SZTE nyugalmazott szociológia professzorának három kötetes műve.
2024. 07. 21. 03:00
Megosztás:

Magyarországi nyugdíj korhatár emelése - a törvény így rendelkezik most

Hány éves korban tud ma a jogszabályok szerint öregségi nyugdíjba vonulni valaki hazánkban? Hogyan változott az öregségi nyugdíj korhatár a hatályos jogszabályok szerint? Az öregségi nyugdíjbavonulás korhatára a hatályos törvények szerint évről-évre sávosan emelkedik, így végül egységesen (férfiak és nők esetében is) 65 évre nő a korhatár. Cikkünkből megtudhatja a pontos részleteket.
2024. 07. 21. 02:00
Megosztás:

Íme az időpont: Magyarország így vezeti be az eurót! Mi lesz a forinttal?

Mikor vezetheti be Magyarország az Európai Unió közös pénzét, az EURÓ-t? Mire számíthatunk, mire érdemes már most felkészülni? Mi fog történni a forinttal és egyáltalán mi is az az ERM II. árfolyam mechanizmus?
2024. 07. 21. 01:00
Megosztás:

A PlayDoge előértékesítés 6 millió dollárhoz közelít a piaci gyengeség ellenére

Az elmúlt hetek során több népszerű mém érme is jelentős csökkenést mutatott, de a kripto tér nagyágyúja, a Bitcoin is több mint 15%-ot esett az elmúlt hónapban.
2024. 07. 21. 00:01
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél az ötös lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 29. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 07. 20. 22:00
Megosztás:

Ez Budapest környékének egyik legdinamikusabban fejlődő sportrepülőtere

Rengeteget fejlődött az elmúlt öt évben a Dunaújvárosi Repülőtér, ami egy ambiciózus fiatal nőnek köszönhető. Mihalcsek Noémi vállalkozása 2020-ban vette át a repülőtér üzemeltetését, azóta bővítették a kempinget, fásítottak, épült egy oktatótermük, van már szaniter helyiségük és egy kiváló minőségű streed food büféjük is. A munka azonban nem áll meg, számtalan tervük van még, hogy az egykor országos hírű, szebb napokat látott repülőteret újra a legfejlettebbek között emlegessék nemcsak Budapest környékén, hanem országos szinten is. Mihalcsek Noémi nem titkolt célja, hogy a fiatalokkal megszerettesse a repülést, és eloszlassa a mítoszt, hogy kiváltság ez a hobbi.
2024. 07. 20. 21:00
Megosztás:

Nyári munkával és spórolással készültek a fiatalok a fesztiválszezonra

Nem csak bulizni tudnak és szeretnek a mai fiatalok, de dolgozni és spórolni is hajlandók azért, hogy legyen pénzük a nyári plusz kiadásokra. Az Erste reprezentatív felmérése szerint a legtöbben nem költenének többet 50 ezer forintnál egy nyári fesztiválra, de a költségek ennél könnyen magasabbak is lehetnek. Az Erste idén az Inota Fesztivál programjaihoz csatlakozott támogatóként.
2024. 07. 20. 20:00
Megosztás:

Több mint egymilliárd forint fejlesztési támogatást kap Békés vármegye

Több mint egymilliárd forint fejlesztési támogatás érkezik Békés vármegyébe az európai uniós Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz keretéből - közölte a Békés Vármegyei Önkormányzat az MTI-vel.
2024. 07. 20. 18:00
Megosztás:

Hitelezési platformot indított az ingatlan.com

Már több mint 100 ezren használták az ingatlan.com által a lakosság számára indított online hitelezési platformot, amelynek a fejlesztéshez a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs (NKFI) Hivatal 286,824 millió forint vissza nem térítendő támogatással járult hozzá - közölte az ingatlan.com Zrt. az MTI-vel.
2024. 07. 20. 17:00
Megosztás:

Az élelmiszeripar szakember-utánpótlását segítő projekt indult

Uniós támogatással az élelmiszeripar és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások szakember-utánpótlását segítő magyar-szerb határ menti projekt indult Tápláljuk a jövőt! (Feeding Future) címmel - tájékoztatta a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara az MTI-t.
2024. 07. 20. 16:00
Megosztás:

Balaton térségében ezek a fő úti célok a magyarok körében

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu szállásfoglaló portál adatai alapján pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 20. 15:00
Megosztás:

Komoly lehetőségek állnak a hazai juhágazat előtt

Komoly lehetőségek állnak a hazai juhágazat előtt, éppen ezért az Agrárminisztérium (AM)felülvizsgálta a szektorhoz kapcsolódó támogatások rendszerét. Ennek eredményeként 2024-től kezdődően a források fokozottan szolgálják az állatállomány genetikai minőségének javítását, illetve a minőségi árutermelést, tekintettel a juhtartók szakmai igényeire és lehetőségeire - jelentette be pénteki közleményében a minisztérium.
2024. 07. 20. 14:00
Megosztás:

Tizedével nőtt a napelemes beépített teljesítmény

Az átviteli rendszerirányító MAVIR friss adatsora szerint 2024 júliusáig összesen 6712 megawattnyi naperőművet helyeztek üzembe Magyarországon. Az összes teljesítményből a legnagyobb arányban az ipari létesítmények részesülnek 3678 megawattal. Az 50 kilowatt (kW) feletti rendszerek idén júniusban érték el eddigi negyedórás termelési csúcsukat, amely csak kevéssel maradt el a 3200 megawatt-tól - hívta fel a figyelmet pénteki elemzésében az Energiaügyi Minisztérium (EM).
2024. 07. 20. 13:00
Megosztás:

NIS2 kiberbiztonsági szabályozás - jobb későn, mint soha

Ugyan június 30-án lejárt Kiberbiztonsági tanúsításról és felügyeletről szóló törvényben meghatározott első fontos határidő, a cégvezetőknek azonban még van idejük pótolni a mulasztást, és időben megkezdeni a felkészülést a támadások elhárítására - nem mellesleg az akár milliós nagyságrendű bírság elkerülésére.
2024. 07. 20. 12:00
Megosztás:

Javította Törökország minősítését a Moody's

Felminősítette Törökországot a Moody's Ratings. A nemzetközi hitelminősítő a péntek éjjel Londonban bejelentett döntést mindenekelőtt azzal indokolta, hogy Törökország határozottan visszatért az ortodox monetáris politikához, és ennek már megvannak az első látható eredményei.
2024. 07. 20. 11:00
Megosztás:

Itt a méret a lényeg: ezek a járművek a közutak rémei

A nagy teljesítményű autókkal gyakrabban okoznak kárt másoknak, és ezek értéke is nagyobb - derül ki a Bank360.hu friss káradatok alapján készült elemzéséből. A kötelező biztosítások számához képest csökkent a károk gyakorisága, amiben a legtöbbet futó trolik, kamionok és csuklós buszok az éllovasok.
2024. 07. 20. 10:00
Megosztás:

Így lehet rémálom a nyaralás

Akár 10-20 százalékkal is többet fizethet egy külföldön megvásárolt áruért az, aki a bankkártyás fizetésnél elfogadja azt, hogy a kereskedő bankja forintban vonja le az összeget a dinamikus valutaváltás szolgáltatás keretében – figyelmeztet Gergely Péter. A BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint hatalmas árfolyam-eltérítések itthon is vannak: az EuroNet automatákból kedden 426 forintért lehetett eurót felvenni, a Wizzair oldalán ugyanarra a járatra 13 százalékkal többet kellett fizetnie annak, aki forint helyett euróban akarta ugyanazt a repülőjegyet megvenni.
2024. 07. 20. 09:00
Megosztás:

140 millió eurós befektetés: az OMV is csatlakozik az EIT InnoEnergy-hez

Zártkörű részvénykibocsátás keretében az osztrák székhelyű globális üzemanyag és vegyipari vállalat, az OMV, a romániai integrált energiaipari vállalat, a OMV Petrom és a hollandiai székhelyű vállalat, az ACB Participaties B.V. csatlakozott a fenntartható energiaipari fejlesztésekben élenjáró EIT InnoEnergy-hez idén júliusban. A három cég által biztosított és 140 millió euró értékben lejegyzett részvények jelentős tőkeinjekciót nyújtanak a szervezet átfogó energiaipari célkitűzéseinek megvalósításához.
2024. 07. 20. 08:00
Megosztás:

Új technológia hódít: az acélszerkezetes építkezés előnyei

Az acélszerkezetű épületek nemcsak könnyebbek és tartósabbak, de gyorsabban is építhetők, mint a hagyományos fa szerkezetek. A Magyarországon újdonságnak számító technológia jelentős előnyökkel bír, beleértve a hosszabb élettartamot, a deformálódásmentességet, a rágcsálókkal szembeni ellenállást és a kiváló földrengésállóságot.
2024. 07. 20. 07:00
Megosztás: