Forradalmi EV járművekkel változtatná meg a lakosság életét Ken Nazim és csapata

Egyáltalán nem túlzás azt mondani, hogy a blokklánc-technológia elkötelezett szerelmesei folyamatosan azon dolgoznak, hogy új ötletekkel tegyék jobbá a világot. Bár ezek között kétségtelenül vannak kevésbé hatásosak, időnként ki lehet fogni egy-egy olyan projektet, ami akár milliók életére gyakorolhat pozitív hatást.

Forradalmi EV járművekkel változtatná meg a lakosság életét Ken Nazim és csapata

A hetekkel ezelőtt előértékesítési szakaszába lépett eTukTuk pontosan ilyen. Köszönhetően a projekt egyedi felhasználási módjának, illetve a fejlesztők kitartó munkájának, az eTukTuk egyike lehet 2024 legjobb kezdeményezéseinek.

Az eTukTuk kifejezetten az EV szektorra összpontosít, amit egy kifejezetten holisztikus megoldással készülnek a készítők meghódítani. 

Egy saját gyártású EV riksa, illetve a hozzá tartozó töltöállomás-hálózat segítségével Ázsia lakosságának életszínvonalán jelentősen javíthat az eTukTuk.

Érthető módon ezt látva a korai szakaszaiban lévő előértékesítés döbbenetesen nagy sikereket aratott, ráadásul sokak szerint ez még csak a kezdet.

etuktuk

A világnak a TUK tokenekre van szükségük

A kriptoszektorban mostanáig számtalan olyan projekt ért el kirobbanó sikereket, amelyek egy szektor demokratizálását tűzték ki célul. Az eTukTuk filozófiája tökéletesen illeszkedik ebbe a szemléletbe, miközben egy olyan technológiát tesz elérhetővé, amihez hasonlóra sem volt még példa.

Köszönhetően a blokklánc-technológiának és az AI fejlődésének, az eTukTuk megjelenése a fejlődő országokban hatalmas mértékben szoríthatja vissza a károsanyag-kibocsátást. Bár elektromos járművek már több éve elérhetők, ennek ellenére számos ázsiai ország lakosa számára ez a közlekedési megoldás csak álom marad. 

Azonban az eTukTuk egy olyan háromkerekű EV-járművet mutat be, ami nem csak megfizethető, hanem széles rétegek életét is jobbá teszi. Arról nem is beszélve, hogy a sofőrök és a lakosok mellett a befektetők is jól fognak járni.

A TUK tokenek tulajdonosai különböző módokon juthatnak majd bevételhez, egyúttal fel is tudják majd használni a tokeneket. A profit elsősorban az eTuKTuk töltőállomások bevételéből érkezik. Továbbá idővel különböző P2E játékok is elérhetők lesznek, amivel szórakozás közben is magas hozamot lehet elérni. 

A felhasználási mód tekintetében pedig mód lesz a TUK-kal kiegyenlíteni az utazásunk költségét is.

Mivel az EV-járművek üzemeltetéséhez elenyésző összegekre van szükség, ezért a sofőrök körében várhatóan kiugró lesz az eTukTuk népszerűsége. Emellett a csökkenő károsanyag-kibocsátás hatására a levegő minősége is merőben javulni fog, így valószínűleg a lakosság is hamar a szívébe fogja zárni a háromkerekű türkizkék járgányokat.

Szeretnék TUK tokeneket vásárolni?

Hiba lenne kihagyni az eTuKTukot

Amint az látható, a készítők elkötelezettek amellett, hogy segítséget nyújtsanak azon régiók számára, amelyek a leginkább rászorulnak a felzárkóztatásra. Pontosan ezért tűnik valószínűnek, hogy a megjelenést követően elképesztő sikerekre lehet képes a projekt.

Amikor egy eTukTuk sofőr feltölti az elektromos járművét, a töltésért cserébe a rendszer egy díjat fog felszámolni. A díj a hálózat fenntartására és fejlesztésére, továbbá a hosszú távú befektetők jutalmára lesz majd fordítva.

Mivel számos partnerrel rendelkezni fog az eTukTuk, így akik hosszú távon bizalmat szavaznak a projektnek, magas és állandó bevételre számíthatnak majd.

A teljes hálózat ráadásul rendkívül könnyen skálázható, ami nagyban hozzá fogja segíteni a projektet több országban is az elterjedéshez. 

Jelenleg egy TUK tokent 0.02625 dollárért lehet beszerezni a magyar nyelven is elérhető hivatalos weboldalon keresztül. Köszönhetően az okosszerződéseknek, a tokeneket azonnal le is fogod tudni kötni, amivel írásunk idején több mint 250 százalékos éves hozamot érhetsz el.

A gyűjtés szakaszokra lett bontva, amelyek bizonyos összeghatárok vagy időkeret teljesülsée során változnak. A jelenlegi szakaszból bár még 7 nap van hátra, mindössze 100,000 dollár hiányzik. Vagyis előreláthatólag akár 1-2 napon belül is elfogyhatnak a jelenlegi értéken elérhető kriptók.

Jó hír viszont, hogy a vásárlást BNB, USDT és ETH mellett akár bankkártyával is el tudod végezni. Bár így egy minimális díj kerül majd felszámításra, cserében néhány perc alatt le tudod bonyolítani a vásárlást.

Ha fellelkesített amit idáig olvastál örömmel fogod látni, hogy nem csak lakossági befektetők, hanem kormányok is meglátták az eTukTukban rejlő lehetőségeket. Srí Lanka kormánya ugyanis már a megjelenés előtt szerződést kötött az eTukTukkal 2000 töltőállomás üzemeléséről.

A partneri kapcsolatnak hála így nem csak a töltés, hanem az első járművek is itt fognak először munkába állni.

Végezetül jó ha tudod, hogy a TUK szemben a legtöbb új projekttel nem az Ethereum, hanem a Binance hálózatát használja. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy a vásárláskor minimális gázdíjat kelljen csak megfizetned.

5 év munkája érhet hamarosan a következő fázisba

A csapat már 5 éve dolgozik szakadatlanul az eTukTuk járművek tervén. Az alapos munkának köszönhetően egy valóban forradalmi lehetőség válhat hamarosan elérhető, amivel a most csatlakozó befektetők elképesztő profithoz juthatnak hozzá.

Arról nem is beszélve, hogy a folyamat során tömegek juthatnak munkához, továbbá eközben a légszennyezés mértéke is sokat csökken.

Abban az esetben ha az itt olvasottak alapján kedvet kaptál a projektekhez, úgy mindenképpen látogass el az eTuKTuk weboldalára még ma!

Érdekel az eTukTuk

Ezek is érdekelhetnek:

Nem véletlenül ez a legjobb kriptó - 10 milliónál a Bitcoin Minetrix

Ez most a legjobb 6 előértékesítés a kriptopiacon

A 10 legjobb kriptovaluta befektetés 2024-ben

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Albérlet kiadás okosan: egyre többen kérnek biztosítékként egyoldalú kötelezettségvállaló nyilatkozatot, avagy kiköltözési nyilatkozatot

Jelentősen megugrott az albérletek ára az egész országban, ez azonban nem vetette vissza az albérletpiacot. A felvételi ponthatárok kihirdetésével pedig ismét kezdetét veszi a lakáskeresési roham az egyetemi városokban.
2024. 07. 19. 21:00
Megosztás:

Alig mozdult, mégis csúcson zárt a BÉT

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 41,24 pontos, 0,06 százalékos emelkedéssel, 72 940,89 ponton, új történelmi csúcson zárt pénteken.
2024. 07. 19. 20:00
Megosztás:

Nőtt az eladott új autók száma az Európai Unióban júniusban

Nőtt a forgalomba helyezett új autók száma júniusban az egy évvel korábbihoz képest az Európai Unióban az európai autógyártók szakmai képviseleti szervezete, az ACEA honlapjára csütörtökön felkerült adatok szerint.
2024. 07. 19. 19:00
Megosztás:

Eljárás indult az ALDI Magyarországgal szemben

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárást indított az ALDI Magyarország Bt.-vel szemben a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt - közölte a hatóság csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 19. 18:00
Megosztás:

Az MNB iránymutatást tett közzé a bankoknak az online hitelcsalások ellen

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) vezetői körlevelet adott ki a magyar bankoknak, pénzügyi vállalkozásoknak az online hiteligényléses kibercsalások megelőzésére - közölte a jegybank csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 19. 17:00
Megosztás:

Ezért veszélyes ma külföldről autót behozni Magyarországra

Magyarországon a használt autók jelentős részének manipulálták a kilométeróra-állását, vagyis a jármű kevesebbet ér, mint amennyit kérnek érte. Még nagyobb azonban az esélye, hogy a futásteljesítményt módosították, ha külföldről hozzuk be az autót. A határokon átnyúló tranzakciókat nehéz nyomon követni, ezért a csalók kihasználják ezt a helyzetet és elkerülik, hogy elkapják.
2024. 07. 19. 16:00
Megosztás:

A Richter a denosumab engedélyezését kérte

A Richter tegnap piaczárás után jelentette be, hogy az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) befogadta a denosumabhoz köthető két forgalomba hozatali kérelmét.
2024. 07. 19. 15:00
Megosztás:

Mit érdemes tudni a retinolról?

Ha szeretnénk odafigyelni az arcbőrünk egészségére, esetleg javítani szeretnénk az állapotát, és hatékonyan felvennénk a harcot a különböző problémákkal – például egyenetlen bőrkép, pattanások, pigmentfoltok, ráncok –, akkor fontos a személyre szabott arcápolási rutin kialakítása.
2024. 07. 19. 14:30
Megosztás:

Fehéroroszország vízummentességet vezetett be 35 európai ország állampolgárai számára

"Békeszeretetből' vízummentességet vezet be Fehéroroszország 35 európai ország - közöttük Magyarország - állampolgárai számára 2024. július 21-től december 31-ig - közölte a fehérorosz külügyminisztérium, amelyet az RBK orosz hírportál idézett szerdán.
2024. 07. 19. 14:00
Megosztás:

Leszállította az alaptőkéjét a PannErgy

Leszállította alaptőkéjét a PannErgy az árpilis közgyűlés határozatnak megfelelően - közölte a társaság szerdán a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
2024. 07. 19. 13:00
Megosztás:

A görögdinnye nemcsak finom, rendkívül egészséges is

Dübörög a dinnyeszezon, a zöldségeseknél már megtalálod a hazai csemegét is. Érdemes ezek között keresgélned, hazánk több részén ugyanis tökéletes adottságokkal bíró termőterületek vannak, ahol generációk óta zajlik a görögdinnye termesztése. Lacházi Pál, a Syngenta dinnyeszakértője segítségével hoztunk pár érdekességet nektek.
2024. 07. 19. 12:30
Megosztás:

DH Energy néven indít új üzletágat a Duna House Group

DH Energy néven új üzletágat indít a Duna House Group, az Európa négy országában működő, ingatlanokat és pénzügyi termékeket közvetítő vállalat először Magyarországon lép be az energetikai piacra, főként lakossági és kisvállalati ügyfeleknek kínál energiahatékonysági megoldásokat - közölte a cégcsoport szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 19. 12:00
Megosztás:

A Dogwifhat visszakutyagolt a Top 50 kriptovaluta közé, a WIF 50%-os árfolyam növekedést ért el heti szinten

Nagyot kutyagolt a sapkás kutyás mémcoin: a Solana-alapú mémcoin, a Dogwifhat (WIF) jelentős visszatérést produkált, újra bekerült a top 50 kriptovaluta közé, miután az elmúlt hét során 49,8%-os növekedést ért el.
2024. 07. 19. 11:30
Megosztás:

Két új atomenergiablokk épül Csehországban

A dél-koreai KHNP társaság építi fel a két új atomenergiablokkot a csehországi Dukovanyban - közölte Petr Fiala cseh miniszterelnök a kormány szerdai ülése után Prágában.
2024. 07. 19. 11:00
Megosztás:

Merre megy a kamat Európában?

Nem adott sok támpontot Lagarde: az EKB a vártnak megfelelően 4,5%-on tartotta a jegybanki alapkamatot.
2024. 07. 19. 10:30
Megosztás:

Gyengüléssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Mínuszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken. A londoni FTSE100 index 0,62 százalékkal, a frankfurti DAX-30 index 0,50 százalékkal, a párizsi CAC-40 index pedig 0,35 százalékkal csökkent a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 19. 10:00
Megosztás:

Negatív korrekcióval indulhat a kereskedés

Negatív korrekcióval indulhat a kereskedés pénteken a Budapesti Értéktőzsdén, csütörtökön a BUX 359,91 pontos, 0,5 százalékos emelkedéssel, 72 899,65 ponton, történelmi csúcson zárt.
2024. 07. 19. 09:00
Megosztás:

Gyengült a forint

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 19. 08:00
Megosztás:

Fejhallgató, újragondolva: Bemutatkozik a Dyson OnTrac fejhallgató

A Dyson ma bemutatta első, kizárólag audio célú, magas hanghűségű fejhallgatóját, a Dyson OnTrac-et. A kategóriájában legjobb zajszűrést¹ kínáló fejhallgatók akár 55 órányi² magával ragadó zenehallgatási élményt nyújtanak. 

2024. 07. 19. 07:30
Megosztás:

Megkezdődött a dohány betakarítása

Az elmúlt évek átlagát tekintve csaknem 700 termelő mintegy 2800 hektáron 5000-6000 tonna dohányt termelt évente. Az ágazat a feldolgozásban dolgozókkal együtt, mintegy 10 000-12 000 fő részére biztosított megélhetést - közölte közösségi oldalán Nagy István agrárminiszter az Agrárminisztérium (AM) szerdai közleménye szerint.
2024. 07. 19. 06:00
Megosztás: