Forradalmi EV járművekkel változtatná meg a lakosság életét Ken Nazim és csapata

Egyáltalán nem túlzás azt mondani, hogy a blokklánc-technológia elkötelezett szerelmesei folyamatosan azon dolgoznak, hogy új ötletekkel tegyék jobbá a világot. Bár ezek között kétségtelenül vannak kevésbé hatásosak, időnként ki lehet fogni egy-egy olyan projektet, ami akár milliók életére gyakorolhat pozitív hatást.

Forradalmi EV járművekkel változtatná meg a lakosság életét Ken Nazim és csapata

A hetekkel ezelőtt előértékesítési szakaszába lépett eTukTuk pontosan ilyen. Köszönhetően a projekt egyedi felhasználási módjának, illetve a fejlesztők kitartó munkájának, az eTukTuk egyike lehet 2024 legjobb kezdeményezéseinek.

Az eTukTuk kifejezetten az EV szektorra összpontosít, amit egy kifejezetten holisztikus megoldással készülnek a készítők meghódítani. 

Egy saját gyártású EV riksa, illetve a hozzá tartozó töltöállomás-hálózat segítségével Ázsia lakosságának életszínvonalán jelentősen javíthat az eTukTuk.

Érthető módon ezt látva a korai szakaszaiban lévő előértékesítés döbbenetesen nagy sikereket aratott, ráadásul sokak szerint ez még csak a kezdet.

etuktuk

A világnak a TUK tokenekre van szükségük

A kriptoszektorban mostanáig számtalan olyan projekt ért el kirobbanó sikereket, amelyek egy szektor demokratizálását tűzték ki célul. Az eTukTuk filozófiája tökéletesen illeszkedik ebbe a szemléletbe, miközben egy olyan technológiát tesz elérhetővé, amihez hasonlóra sem volt még példa.

Köszönhetően a blokklánc-technológiának és az AI fejlődésének, az eTukTuk megjelenése a fejlődő országokban hatalmas mértékben szoríthatja vissza a károsanyag-kibocsátást. Bár elektromos járművek már több éve elérhetők, ennek ellenére számos ázsiai ország lakosa számára ez a közlekedési megoldás csak álom marad. 

Azonban az eTukTuk egy olyan háromkerekű EV-járművet mutat be, ami nem csak megfizethető, hanem széles rétegek életét is jobbá teszi. Arról nem is beszélve, hogy a sofőrök és a lakosok mellett a befektetők is jól fognak járni.

A TUK tokenek tulajdonosai különböző módokon juthatnak majd bevételhez, egyúttal fel is tudják majd használni a tokeneket. A profit elsősorban az eTuKTuk töltőállomások bevételéből érkezik. Továbbá idővel különböző P2E játékok is elérhetők lesznek, amivel szórakozás közben is magas hozamot lehet elérni. 

A felhasználási mód tekintetében pedig mód lesz a TUK-kal kiegyenlíteni az utazásunk költségét is.

Mivel az EV-járművek üzemeltetéséhez elenyésző összegekre van szükség, ezért a sofőrök körében várhatóan kiugró lesz az eTukTuk népszerűsége. Emellett a csökkenő károsanyag-kibocsátás hatására a levegő minősége is merőben javulni fog, így valószínűleg a lakosság is hamar a szívébe fogja zárni a háromkerekű türkizkék járgányokat.

Szeretnék TUK tokeneket vásárolni?

Hiba lenne kihagyni az eTuKTukot

Amint az látható, a készítők elkötelezettek amellett, hogy segítséget nyújtsanak azon régiók számára, amelyek a leginkább rászorulnak a felzárkóztatásra. Pontosan ezért tűnik valószínűnek, hogy a megjelenést követően elképesztő sikerekre lehet képes a projekt.

Amikor egy eTukTuk sofőr feltölti az elektromos járművét, a töltésért cserébe a rendszer egy díjat fog felszámolni. A díj a hálózat fenntartására és fejlesztésére, továbbá a hosszú távú befektetők jutalmára lesz majd fordítva.

Mivel számos partnerrel rendelkezni fog az eTukTuk, így akik hosszú távon bizalmat szavaznak a projektnek, magas és állandó bevételre számíthatnak majd.

A teljes hálózat ráadásul rendkívül könnyen skálázható, ami nagyban hozzá fogja segíteni a projektet több országban is az elterjedéshez. 

Jelenleg egy TUK tokent 0.02625 dollárért lehet beszerezni a magyar nyelven is elérhető hivatalos weboldalon keresztül. Köszönhetően az okosszerződéseknek, a tokeneket azonnal le is fogod tudni kötni, amivel írásunk idején több mint 250 százalékos éves hozamot érhetsz el.

A gyűjtés szakaszokra lett bontva, amelyek bizonyos összeghatárok vagy időkeret teljesülsée során változnak. A jelenlegi szakaszból bár még 7 nap van hátra, mindössze 100,000 dollár hiányzik. Vagyis előreláthatólag akár 1-2 napon belül is elfogyhatnak a jelenlegi értéken elérhető kriptók.

Jó hír viszont, hogy a vásárlást BNB, USDT és ETH mellett akár bankkártyával is el tudod végezni. Bár így egy minimális díj kerül majd felszámításra, cserében néhány perc alatt le tudod bonyolítani a vásárlást.

Ha fellelkesített amit idáig olvastál örömmel fogod látni, hogy nem csak lakossági befektetők, hanem kormányok is meglátták az eTukTukban rejlő lehetőségeket. Srí Lanka kormánya ugyanis már a megjelenés előtt szerződést kötött az eTukTukkal 2000 töltőállomás üzemeléséről.

A partneri kapcsolatnak hála így nem csak a töltés, hanem az első járművek is itt fognak először munkába állni.

Végezetül jó ha tudod, hogy a TUK szemben a legtöbb új projekttel nem az Ethereum, hanem a Binance hálózatát használja. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy a vásárláskor minimális gázdíjat kelljen csak megfizetned.

5 év munkája érhet hamarosan a következő fázisba

A csapat már 5 éve dolgozik szakadatlanul az eTukTuk járművek tervén. Az alapos munkának köszönhetően egy valóban forradalmi lehetőség válhat hamarosan elérhető, amivel a most csatlakozó befektetők elképesztő profithoz juthatnak hozzá.

Arról nem is beszélve, hogy a folyamat során tömegek juthatnak munkához, továbbá eközben a légszennyezés mértéke is sokat csökken.

Abban az esetben ha az itt olvasottak alapján kedvet kaptál a projektekhez, úgy mindenképpen látogass el az eTuKTuk weboldalára még ma!

Érdekel az eTukTuk

Ezek is érdekelhetnek:

Nem véletlenül ez a legjobb kriptó - 10 milliónál a Bitcoin Minetrix

Ez most a legjobb 6 előértékesítés a kriptopiacon

A 10 legjobb kriptovaluta befektetés 2024-ben

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Leáll az USA kormányzata? Fullasztó adóssághalom...

Bizakodóak a politikai vezetők, miután találkoztak Joe Biden elnökkel a kormányzati leállás elkerülését célzó költségvetési tervezet elfogadása miatt.
2024. 02. 28. 18:00
Megosztás:

Még akár a kamatemelést is elképzelhetőnek tartja a FED jegybankára

Michelle Bowman, a Fed kormányzótanácsának tagja szerint az infláció tovább fog csökkenni a jelenlegi kamatszint mellett, azonban még túl korai lenne kamatcsökkentésbe kezdeni.
2024. 02. 28. 17:30
Megosztás:

Romlott a fogyasztói bizalom februárban az Egyesült Államokban

Három egymást követő havi emelkedés után februárban a várt további javulás helyett romlott a Conference Board gazdaságkutató intézet Egyesült Államokra vonatkozó fogyasztói hangulatindexe.
2024. 02. 28. 17:00
Megosztás:

Jelentős változás az OTP-nél

Átalakul az OTP-pénztárak vezetése, keddtől egy ügyvezető irányítja az egészségpénztárt és a nyugdíjpénztárt - közölte a társaság kedden az MTI-vel.
2024. 02. 28. 16:30
Megosztás:

Bajban a román költségvetés - mi lesz ennek a vége?

Nyolcvan százalékkal haladta meg a román GDP-arányos költségvetési hiány az egy évvel korábbit januárban - írta az Agerpres kedden.
2024. 02. 28. 16:00
Megosztás:

Európa megsegíti Kelet-Afrikát, 171 millió euró jut rá

Az EU 171 millió eurós humanitárius segélyt mozgósít az Afrika szarván élő emberek számára, akik egyre jobban szükséget szenvednek, mivel a régiót több konfliktus, szélsőséges éghajlati jelenségek és gazdasági sokkok sújtják - jelentette be az Európai Bizottság kedden.
2024. 02. 28. 15:30
Megosztás:

Jelentős elbocsátás a Sony-nál - mi a baj a céggel?

A Sony mintegy 900 alkalmazottját bocsátja el PlayStation részlegétől, a globális létszám úgy 8 százalékát - jelentette kedden a The Verge szakmai hírportál.
2024. 02. 28. 15:00
Megosztás:

Tovább mélyülhet a magyar-dél-koreai kapcsolat

A Gazdasági Innovációs Partnerségi Program (Economic Innovation Partnership Program, EIPP) rendezvényén Dél-Korea és Magyarország szakemberei a magyar-dél-koreai technológiai és tudástranszferben rejlő lehetőségekről egyeztettek kedden Budapesten - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel.
2024. 02. 28. 14:30
Megosztás:

Az MNB változtatott az alapkamaton - miért történik ez?

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa 100 bázisponttal 9,00 százalékra csökkentette az alapkamatot keddi kamatdöntő ülésén.
2024. 02. 28. 14:00
Megosztás:

Komoly fejlesztésbe kezdett a Ganz

Forgógép üzletágában 4,65 milliárd forint értékű technológia fejlesztést indított a Ganz Transzformátor- és Villamos Forgógépgyártó Kft. - közölte a cég kedden az MTI-vel.
2024. 02. 28. 13:30
Megosztás:

Mozgalmas évet tudhat maga mögött a VGP

Eredményes évet zárt a VGP, a cég nettó bérleti díjbevétele 159,1 millió euróra emelkedett tavaly, nyeresége pedig 87,3 millió euróra nőtt - közölte a logisztikai és könnyűipari ingatlanok európai szolgáltatója kedden az MTI-vel.
2024. 02. 28. 13:00
Megosztás:

Spórolni kell a gázzal! - az Unió ezt kéri mindenkitől

Az Európai Bizottság azt ajánlja, hogy az uniós tagállamok az ellátás biztosítása és a piacok stabilizálása érdekében továbbra is takarékoskodjanak a gázzal - olvasható a brüsszeli testület keddi sajtóközleményében.
2024. 02. 28. 12:30
Megosztás:

Ápolni kell az élővilágot

Az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén rendeletjavaslatot fogadott el, amely szerint a tagállamoknak egyre több, 2030-ra legalább 30, 2040-re legalább 60, 2050-re pedig legalább 90 százaléknyi leromlott ökológiai állapotú élőhelyet kell helyreállítaniuk - tájékoztatott az uniós parlament kedden.
2024. 02. 28. 12:00
Megosztás:

Ausztriában kínálkozó karrierlehetőségek feltérképezése: Teljes körű útmutató magyarok számára

Ausztriában való munkavállalás sok magyar számára vonzó lehetőséget jelent, hiszen nemcsak a közelség, hanem a magasabb bérszintek és a jobb életminőség is csábító tényező. Azonban mielőtt az ember belevágna, érdemes alaposan tájékozódni a lehetőségekről, a munkavállalás feltételeiről, és felkészülni a kihívásokra.
2024. 02. 28. 11:35
Megosztás:

Katar komoly pénzt ígért Párizsnak - Macron üdvözli a projektet

Tamim bin Hamad asz-Száni sejk, katari emír franciaországi állami látogatásának első napján aláírt egy megállapodást, amelyben kötelezettséget vállal hazája nevében beruházásokra a francia gazdaságban 2030-ig, 10 milliárd euró értékben.
2024. 02. 28. 11:30
Megosztás:

Egyre több fogyatékossággal élő ember vállal munkát: Bécsben díjazták a 30 éves Salva Vita Alapítványt

Amikor 1993-ban Dávid Andrea megálmodta a fogyatékkal élő emberek esélyegyenlőségéért küzdő Salva Vita Alapítványt, a megváltozott munkaképességű emberek töredéke állt foglalkoztatásban. Azóta ez az arány sokat javult, és ebben kulcsszerepet játszott a civil szféra is. A Salva Vita tevékenységét most külföldön is elismerték: az alapítvány munkatársai Bécsben egyedüli magyar szervezetként vehették át a Zero Project Award 2024 elismerést a 18–29 éves fiatalok integrációját segítő programjukért.
2024. 02. 28. 11:15
Megosztás:

Traktorral vonultak fel Brüsszelben

Hétfőn Brüsszelben, az uniós intézményeknek otthont adó európai negyedben csaknem ezer traktorral vonultak fel ismét az európai gazdák tüntetni, mivel úgy vélik, az Európai Bizottság a hónap eleji tiltakozó akcióik ellenére sem hozott megfelelő intézkedéseket aggályaik eloszlatására.
2024. 02. 28. 11:00
Megosztás:

Tiszta stressz vagy? Akár örülhetsz is neki!

A szervezet nem csak a negatív stresszre reagál: a stressz és a feszültség a mindennapjaink része, ami nyomot hagy a testünkön és a lelkünkön egyaránt. A pozitív stresszt ugyan jól kezeli a szervezetünk, a negatív stressz esetében azonban nem elég csak a testi tünetek enyhítésére koncentrálni.
2024. 02. 28. 10:30
Megosztás:

Vegyes mozgás nyitáskor a vezető európai tőzsdéken

Vegyesen nyitották a napot a főbb európai tőkepiacok szerdán.
2024. 02. 28. 10:20
Megosztás:

Iránykereséssel indulhat ma a tőzsde

Iránykereséssel nyithat szerdán a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője szerint.
2024. 02. 28. 10:00
Megosztás: