300%-os figyelmeztetés: 5 kiemelten figyelendő kriptovaluta: XRP, DOGE, SHIB, SUI, WIF, MTAUR

Ahogy az év vége felé közeledünk, a kriptovaluta piac nagy felfutást jósol, és a hírek is erről számolnak be. A Ripple (XRP), a Dogecoin (DOGE), a Shiba Inu (SHIB), a Sui (SUI) és a DogWifHat (WIF) kiemelkednek a legígéretesebb altcoinok közül, amelyek akár 300%-os növekedési potenciállal is rendelkezhetnek. Ezen túlmenően egy új előértékesítés is felkelti a figyelmet.

300%-os figyelmeztetés: 5 kiemelten figyelendő kriptovaluta: XRP, DOGE, SHIB, SUI, WIF, MTAUR

Valóban megvalósíthatják ezek az érmék a várt növekedést? Nézzük meg a legfrissebb kriptovaluta híreket, árváltozásokat, és mi hajthatja őket új magasságokba.

Minotaurus ($MTAUR): Robbanásveszélyes 400%-os potenciál az előértékesítés során

Kezdjük a Minotaurusszal ($MTAUR), egy új szereplővel a piacon. Az előértékesítés teljes lendülettel halad, és egyedi lehetőséget kínál a vásárlók számára.

Mindössze $0.00005959-ért per token vásárolható, ami 70%-os kedvezményt jelent a bevezetési árból ($0.00020). A mai csatlakozóknak ez mintegy 236%-os értéknövekedést jelenthet a befektetésükre nézve. Azok, akik a kezdetektől fogva részt vesznek, körülbelül 50%-os növekedést tapasztalhatnak. Az előértékesítés folyamatosan növekszik, és akár 400%-os össznövekedési potenciált is mutat.

Altcoin növekedési potenciál 300%

Az $MTAUR a játékbeli hasznosságával is kitűnik. A játékosok tokeneket használhatnak avatár testreszabására, erősítők, power-upok, különleges zónák elérésére és még sok másra.

Minotaurus kripto vásárlása

A közel 15 milliárd dolláros értékű, és évente 9%-kal növekvő casual gaming iparágban az $MTAUR egy virágzó piacra lép be. A játékon túl a tulajdonosok további előnyökre is számíthatnak, beleértve a referral bónuszokat és egy lekötési programot, amely további kedvezményeket biztosít.

$MTAUR kriptovaluta ICO

Az okosszerződést a SolidProof és a Coinsult auditálta, ami növeli a bizalmat. Készen állsz felfedezni, mit kínál az $MTAUR? Ne hagyd ki ezt az előértékesítést — szerezd meg a tokeneket most, és csatlakozz a Minotaurus közösséghez! Százak már meghozták a döntésüket.

>> Az idő szorít! Szerezd meg az $MTAUR-t 70%-os kedvezménnyel még ma! <<

Ripple (XRP): Áttörésre készül

A mai lista második érméje, a Ripple (XRP), továbbra is erős lendületet mutat, és merész előrejelzések szerint az érme jelentős árfolyamszinteket érhet el. A legfrissebb hírek kiemelik, hogy az XRP Ripple jelenlegi árfolyamait messze meghaladó értékeket érhet el, különösen a határokon átnyúló fizetések szerepének köszönhetően. Jelenleg $0.6121 és $0.6613 között mozog, és az XRP árfolyama 9,1%-os növekedést mutatott az elmúlt héten.

A Ripple árfolyama közelít egy kritikus ellenállási szinthez, amely $0.66508-nál van. Ha az XRP áttöri ezt a pontot, magasabb szinteket is tesztelhet, közel $0.76387-hez. Azonban az RSI 70.174-es szintje rövid távú visszahúzódás kockázatát mutatja. Ennek ellenére, az XRP folyamatos terjedésével és a pozitív hírekkel a hosszú távú kilátások továbbra is optimisták.

XRP árfolyam elemzés és előrejelzés

Ha a Ripple tovább növeli a bankok és pénzügyi intézmények általi elfogadottságát, év végére jelentős emelkedést láthatunk. Az XRP áttörheti az $1-es szintet, és ha a lendület kitart, még magasabb szinteket is elérhet.

Dogecoin (DOGE): A mém ereje erősebb, mint valaha

Továbbhaladva, itt van a Dogecoin (DOGE). Ez mindig is egy olyan érme volt, amelyet az erős közösségi támogatás és hirtelen piaci mozgások vezéreltek. Egy 1,4 milliárd dolláros DOGE vásárlás híre után a dogecoin 12,9%-os emelkedést mutatott az elmúlt héten. Jelenlegi ára $0.1208 és $0.1291 között ingadozik, és a tulajdonosok arra spekulálnak, hogy a DOGE tovább növekedhet a következő hónapokban.

Dogecoin kriptovaluta vásárlás

A következő ellenállás $0.144057 körül található. Ha sikerül áttörni ezt a szintet, a DOGE $0.20 vagy annál magasabb szinteket is elérhet, így közelebb kerülve az év végi elvárásokhoz. Bár a Dogecoin ára továbbra is ingadozó, a közelmúltbeli árfolyammozgások azt mutatják, hogy a DOGE jelentős emelkedés előtt állhat, ha a lendület folytatódik.

Shiba Inu (SHIB): Burn mechanizmus és rally potenciál

A második ma említett mémérme a Shiba Inu (SHIB). Az utóbbi időben rendkívül jól teljesített, főként a burn mechanizmusának 5 094%-os növekedése miatt. Az elmúlt héten 27,5%-os áremelkedést tapasztalhatott a SHIB, amely jelenleg $0.0000184 és $0.0000202 között mozog. A kínálat csökkentése fellendítette a SHIB árát, és ez az év vége felé közeledve tovább hajthatja felfelé. Olvass többet a Shiba Inu burn arányáról itt.

Shib burn kriptovaluta égetési ráta

A következő ellenállási szint a SHIB esetében $0.00001897. Ha a közösség továbbra is támogatja a burn mechanizmust, a Shiba Inu kriptovaluta áttörheti ezt az ellenállást, és a $0.00003-as szint felé törhet. Bár az RSI közel túlvett állapotot jelez, a SHIB erős potenciállal rendelkezik a további emelkedésre, különösen, ha még több tokent égetnek el.

Sui (SUI): Kitörés küszöbén

Az utolsó előtti altcoin, a Sui (SUI), bullish mintáival hívta fel a piaci szereplők figyelmét, amelyek azt sugallják, hogy a közeljövőben áttörheti a kulcsfontosságú ellenállási szinteket. A SUI token ára $1.63 és $1.84 között mozog, és az elmúlt héten 7,6%-os áremelkedést mutatott, az elemzők szerint pedig a SUI kitörés előtt állhat.

SUI kriptovaluta vásárlás és árfolyam előrejelzés

Támasz $1.1208-nál, ellenállás pedig $1.4455-nél található, így a SUI hamarosan tesztelheti korábbi, $2.17-es csúcsát. Ha a lendület erős marad, a SUI jelentős növekedést érhet el $2.50-ig vagy annál tovább az év végéig. Az RSI erős bullish lendületet jelez, bár egy rövid visszahúzódás előfordulhat, mielőtt további növekedés következik.

DogWifHat (WIF): Váratlan növekedés

Végül, a DogWifHat (WIF) 37,3%-os növekedéssel lepte meg a piacot az elmúlt héten. Az érme jelenlegi ára $2.26 és $2.56 között mozog, és a spekulációk szerint október végére elérheti az $5-öt. A WIF token erős árfolyammozgást mutatott, a 10 napos mozgóátlag $2.0962-nél áll.

WIF árfolyam elemzés és előrejelzés grafikonon

A WIF következő ellenállási szintje $2.7267-nél található, és ennek áttörése közelebb hozhatja az érmét a korábbi, $4.83-as csúcsához. A piaci hangulat bullish a DogWifHat esetében, és a folyamatos lendület új csúcsok eléréséhez vezethet, amiket sokan várnak az év vége előtt.

Összegzés

Ahogy közeledünk az év végéhez, az XRP, DOGE, SHIB, SUI és WIF erős növekedési potenciált mutatnak. A piaci hangulat és a technikai mutatók arra utalnak, hogy ezek az altcoinok jelentős növekedést produkálhatnak, akár 300%-os szinteket is elérve.

Ezek közül az $MTAUR tűnik a legígéretesebbnek. Az előértékesítési tokenek jelenleg nagyon kedvezőek, és a növekedési potenciál elképesztő. Most a legjobb idő csatlakozni.

Tudj meg többet a Minotaurusról:

Weboldal:

http://minotaurus.io/

Hirdetések: https://t.me/minotaurus_official

Chat: https://t.me/minotaurus_chat

Twitter: https://twiter.com/minotaurus_io

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Egy Cardano kriptovaluta kereskedő szenvedélyes előrejelzést tett: az ADA stagnálni fog, míg az RCO Finance (RCOF) 5000-szeresére növekszik

A kriptopiac volatilitása folyamatosan a tokenárak alakulására összpontosítja a befektetők figyelmét. A token elleni piaci mozgások gyors reagálásra késztetik a befektetőket, hogy elkerüljék a jelentős veszteségeket, míg a pozitív mozgások időzített belépést igényelnek a profit érdekében.
2024. 09. 30. 21:00
Megosztás:

A Grayscale megnevezte a 2024 negyedik negyedévére ígéretes, nagy növekedési potenciállal rendelkező 20 kriptovalutát – Íme az elemzők 5 forró tippje

A Grayscale azonosított ígéretes digitális valutákat, amelyek várhatóan emelkedni fognak 2024 utolsó negyedévében. Ezek közül öt kriptovaluta tűnik ki a szakértői elemzések alapján. Ez a figyelemfelkeltő válogatás erős befektetési potenciált jelezhet, és felkeltheti mindenki érdeklődését, aki nyomon követi a folyamatosan változó kriptopiacot. Fedezd fel, mely érmék vannak lenyűgöző növekedés előtt, és érdemes lehet figyelni rájuk.
2024. 09. 30. 20:30
Megosztás:

100 hazai ingatlanvásárlóból 26 első lakására szerződött

Az otthonteremtési támogatások, a csökkenő lakáshitelkamatok és a gazdasági helyzet javulása valódi fellendülést hozott idén a magyarországi ingatlanpiacon, ahol 100 eladott lakásból Budapesten 23-ra, a vidéki területeken 26-ra első otthonukat szerző vevők kötnek szerződést, mindez 1, illetve 2 százalékos növekedés 2023-hoz képest - közölte a Duna House saját adatai alapján hétfőn az MTI-vel.
2024. 09. 30. 18:30
Megosztás:

Most ingyenesen tervezhetjük meg álmaink otthonát

Négy helyszínen több száz nappali, konyha, hálószoba és étkezőbútor várja a látogatókat október 4. és 6. között Magyarország egyik legnépszerűbb otthonkiállítása. Az ingyenes eseményen szakmai bemutatókkal és szaktanácsadással kerülhetnek közelebb a látogatók álmaik otthonához. A programsorozat egyik fénypontja az RS Bútoráruházban kialakított látványkonyha lesz, ahol Megyeri Csilla, Kamarás Norbert, Kármán Odett, Rékasi Károly és fia, Rékasi Zsigmond is főznek és kóstoltatnak, így a sztárokkal kötetlen beszélgetésre is lehetőség nyílik majd.
2024. 09. 30. 18:00
Megosztás:

Elindult az állatvédelmi témahét

Kezdetét vette az Állatvédelmi Cselekvési Terv Kidolgozásáért és Végrehajtásáért Felelős Kormánybiztosi Titkárság által szervezett állatvédelmi témahét, melyhez több mint 307 ezer gyermek és közel 2400 oktatási és gyermekvédelmi intézmény csatlakozott - tájékoztatta az állatvédelemért felelős kormánybiztos hétfőn az MTI-t.
2024. 09. 30. 17:30
Megosztás:

Egy márka, aminek a termékei közül bátran válogathatunk, ha barkácsolni támad kedvünk

Nagyon változó, hogy ki milyen tevékenységgel szereti elütni a szabadidejét, ki milyen elfoglaltságban leli igazán örömét. A férfiak között sokan vannak, akik előszeretettel barkácsolnak, szerelnek akár otthon is, amivel két legyet ütnek egy csapásra. Egyrészt kikapcsolódnak, másrészt pedig pénzt is spórolnak azáltal, hogy nem kell szakembert hívni, hanem ők maguk oldják meg a feladatokat.
2024. 09. 30. 17:00
Megosztás:

Unod már, hogy vársz a Dogecoin (DOGE) és a Pepe (PEPE) emelkedésére? Vásárolj ETFSwap (ETFS) tokent, és érj el 6700%-os növekedést egy hónap alatt!

Az év eleje óta számos előrejelzés szerint a Dogecoin (DOGE) és a Pepe (PEPE) áttörést érhet el, és új csúcsokra emelkedhet 2024-ben. Azonban ezek a kriptovaluták már kilenc hónapja konszolidálódnak, ami miatt sok befektető fáradtnak érzi magát, és az ETFSwap (ETFS) felé fordul. Ha belefáradtál a Dogecoin (DOGE) és a Pepe (PEPE) emelkedésére való hosszú várakozásba, az ETFSwap (ETFS) egy lehetőséget kínál arra, hogy akár 6700%-os növekedést érj el egy hónap alatt.
2024. 09. 30. 16:00
Megosztás:

Nagyot lassult az infláció Európában

Jelentősen csökken az infláció Franciaországban és Spanyolországban is.
2024. 09. 30. 15:30
Megosztás:

1 millióval kevesebben isznak bort

Októberben a Halloween - események és a boros kulináris fesztiválok inspirálják majd a turistákat utazásra Az ilyen rendezvényekre azért is szükség van, mert csökken a borfogyasztás egész Európában - állítja a Balatoni Turizmus Szövetség előrejelzése.
2024. 09. 30. 15:00
Megosztás:

Ennyit emelkedtek az ipari termelői árak

2024. augusztusban az ipari termelői árak átlagosan 3,0 százalékkal magasabbak voltak az egy évvel korábbinál. A belföldi értékesítés árai 1,2, az exportértékesítésé 4,0 százalékkal nőttek - jelentette hétfőn a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 09. 30. 14:30
Megosztás:

Nagyszabású energetikai pályázat indul ősszel

A közelmúltban társadalmi egyeztetésre bocsátottak egy új rendelettervezetet, amely jelentős változásokat hozhat a távhőrendszerek működésében Magyarországon. A rendelet célja a megújuló energiaforrások, mint a geotermia és a biomassza, nagyobb arányú bevonása a távhőtermelésbe, ezzel csökkentve a földgázfüggőséget és a költségeket - mondta Steiner Attila energetikáért és klímapolitikáért felelős államtitkár a Portfoliónak adott, hétfőn megjelent interjújában.
2024. 09. 30. 14:00
Megosztás:

A bankoknak fel kell mérniük a vállalati hitelfelvevők ESG-kockázatait

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) ajánlást adott ki, amelynek alapján a hitelező pénzügyi szervezeteknek hitelnyújtás előtt kérdőívben kell felmérni a kölcsönt igénylő vállalatok környezeti, társadalmi és vállalatirányítási (ESG) kockázatait, mivel kockázatkezelési folyamataikban ezeket is figyelembe kell majd venniük. A felügyeleti elvárást 2025 júliusától az 500 millió forintot meghaladó céges hitelkihelyezések esetében kell alkalmazni, majd a következő években fokozatosan egyre alacsonyabb szerződéses összegeknél is - jelentette be hétfői közleményében a jegybank.
2024. 09. 30. 13:30
Megosztás:

Októbertől jön új tranzakciós illeték, miközben a mentesség emeléséből nem sokat láttak az ügyfelek

Október elsejétől a pénznemváltásos ügyletek után már kiegészítő tranzakciós illetéket is kell fizetni az auguszban jelentősen megemelt eddigin felül. Az év végéig élő díjstop miatt ezt a bankok nem háríthatják át a lakossági ügyfelekre, de cserébe a többségük egyelőre az illetékmentesség 20 ezer forintos határának 50 ezerre emelkedéséből sem élvezhet semmit - derül ki a Bank360.hu összeállításából.
2024. 09. 30. 13:00
Megosztás:

Augusztusban is dübörgött a turizmus

A Központi Statisztikai Hivatal és a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ legfrissebb adatai szerint 2024 augusztusában tovább nőtt a turisztikai szektor teljesítménye Magyarországon - hívta fel a figyelmet hétfői közleményében a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
2024. 09. 30. 12:30
Megosztás:

Tudta? Magyarország élen jár a napenergia-termelésben

Magyarország az európai élmezőnybe tartozik azzal, hogy - megfelelő időjárási körülmények között - a villamosenergia-fogyasztás több mint kilenctizedét adja a napelemes csúcstermelés - olvasható az Energiaügyi Minisztérium vasárnap közzétett Facebook-bejegyzésében.
2024. 09. 30. 12:00
Megosztás:

Bitcoin bálnák ezt az alulértékelt DeFi kriptót vásárolják – Íme, miért!

A Bitcoin bálnák, akik hatalmas kriptobefektetéseikről híresek, újabb lépéseket tesznek, amelyek felkeltik a figyelmet. Miközben a Bitcoin továbbra is uralja a piacot, ezek a nagy befektetők csendben egy alulértékelt DeFi kriptót halmoznak fel, amely kezd figyelmet kapni: az FXGuys ($FXG). Ahogy a decentralizált pénzügyi (DeFi) piac növekszik, az FXGuys jelentős növekedési esélyekkel bíró versenyzőként emelkedik ki. A Bitcoin bálnák úgy pozícionálják magukat, hogy kihasználják az ebben rejlő hatalmas potenciált.
2024. 09. 30. 11:00
Megosztás:

Erősödő kamatcsökkentési várakozásokra estek a hozamok a itthon és a fejlett piacokon is

A szeptemberi francia és spanyol inflációs adatok, illetve az euróövezet inflációs várakozásai a vártnál is nagyobb mértékben estek és gyenge lett a gazdasági hangulatindex is; az USA-ban pedig a Fed kedvenc inflációs mutatója, a PCE maginfláció is alacsonyabb lett a vártnál. Így nem csoda, hogy végül a fejlett országokban erősödtek a kamatcsökkentési várakozások.
2024. 09. 30. 10:30
Megosztás:

Mire számíthatnak ma a befektetők?

Ma reggel több kínai adat is érkezett: a gyári aktivitás már az ötödik egymást követő hónapban zsugorodott, a szolgáltatási ágazat pedig meredeken lassult szeptemberben, ami arra utal, hogy Pekingnek még több ösztönzőre lesz szüksége ahhoz, hogy elérje a 2024-es növekedési célját, mivel az évből már csak három hónap van hátra.
2024. 09. 30. 10:00
Megosztás:

A BNB tulajdonosok áttérnek a szárnyaló SUI-re és a következő nagy dobásra, a Raboo-ra

A BNB tulajdonosok egyre inkább a SUI-ra és a Raboo-ra helyezik át a fókuszt. Ahogy a BNB árfolyama nyomás alatt áll és stagnál, ezek a feltörekvő projektek jövedelmező alternatívákat kínálnak. A SUI gyors DeFi-elfogadása és a Raboo innovatív AI-mém kombinációja révén mindkettő esélyes a következő nagy kriptovalutaként.
2024. 09. 30. 09:30
Megosztás:

Kétnapos üléssel kezdődik a parlament őszi ülésszaka

A 13 órakor kezdődő ülésen megemlékeznek a közelmúltban elhunyt volt országgyűlési képviselőkről, Donáth Lászlóról (MSZP), Kupa Mihályról (MDF, független), Vincze Kálmánról(FKGP, EKgP) és Bodzás Ferenc Árpádról (MSZP).
2024. 09. 30. 09:00
Megosztás: