7 Legjobb kriptó előértékesítés [2024-es Kiadás]

A kriptovaluta piac pezseg a tevékenységtől, mivel az elsődleges érmeajánlatok (ICO-k) továbbra is népszerű módszerek az új blokklánc projektek finanszírozására. 2024-ben az ICO-k területe virágzik, rengeteg lehetőséget kínálva a vásárlóknak, akik ígéretes vállalkozások korai szakaszába kívánnak bekapcsolódni. A piac jelentős érdeklődést mutat különböző szektorok iránt, beleértve a decentralizált pénzügyeket (DeFi), a nem helyettesíthető tokeneket (NFT-ket) és a blokklánc játékokat. Ez a tevékenységi hullám kiemeli a piac robusztus növekedését és a vásárlók növekvő bizalmát ezekben az innovatív projektekben.

7 Legjobb kriptó előértékesítés [2024-es Kiadás]

Átfogó ICO GYIK: Navigálás a 2024-es kriptográfiai tájban

Mi jelent az ICO (initial coin offering, elsődleges érme kibocsátás)?

Az elsődleges érmekibocsátás (ICO) egy olyan esemény, ahol a blokklánc alapú startupok új kriptovaluták vagy tokenek eladásával gyűjtenek pénzt a vásárlóktól. Ezeket a tokeneket más kriptovalutákkal vagy fiat valutákkal lehet megszerezni. Az ICO-k népszerűek a startupok körében, mivel kiküszöbölik a közvetítőket, lehetővé téve a közvetlen kapcsolatot a vásárlók és a cégek között, és hatékony módot biztosítanak tőke generálására új alkalmazások, szolgáltatások vagy tokenek számára.

Hogyan működik egy ICO?

Egy ICO egy fehér könyv kiadásával kezdődik, amely részletezi a projekt technológiáját, a tokenek metrikáit és céljait. A folyamat magában foglalja egy dátum, vásárlási eljárás és szabályok előzetes meghatározását. A vásárlók tokeneket vásárolnak úgy, hogy pénzeszközöket utalnak egy megadott kriptopénztárca címére. Az ICO után ezeket a tokeneket kriptovaluta tőzsdéken lehet kereskedni vagy a projekt ökoszisztémájában használni.

ICO jelentése és a kriptó előértékesítés fogalma

Mi a különbség az ICO és a kriptovaluta előértékesítés között?

Bár mind az ICO-k, mind a kriptovaluta előértékesítések célja a pénzgyűjtés, időzítésükben és a hozzájuk kapcsolódó kockázatokban különböznek. Az ICO-k a kriptovaluta létrehozása után zajlanak és nyilvános tőzsdéken történnek. Ezzel szemben a kriptovaluta előértékesítések a nyilvános bevezetés előtt zajlanak, kedvezményes áron kínálva a tokeneket a korai vásárlóknak, ami nagyobb kockázatot, de potenciálisan nagyobb hozamot jelent.

Milyen előnyei vannak az ICO-ban való részvételnek?

Az ICO-k számos előnyt kínálnak, beleértve a gyors tőkegenerálás lehetőségét egy globális vásárlói csoportból, az alacsony belépési korlátokat és a közvetlen kapcsolatot a projekt csapatával. Emellett lehetőséget biztosítanak a korai vásárlóknak, hogy potenciálisan alacsonyabb áron szerezzék meg a tokeneket, amelyek értéke a projekt fejlődésével növekedhet.

Milyen kockázatokkal járnak az ICO-k?

Az ICO-k jelentős kockázatokkal járnak, beleértve a projekt jogszerűségét befolyásoló szabályozási változásokat, a kriptovaluták belső volatilitását és a csalárd projektek lehetőségét. Az alapos vizsgálat elengedhetetlen, mivel az ICO-kban való részvétel spekulatív és kockázatos lehet.

Hogyan értékelhetjük egy ICO potenciálját?

Egy ICO értékelése magában foglalja a projekt fehér könyvének, a csapat hitelességének, a technológiának, a piaci potenciálnak és a közösségi támogatásnak a kutatását. A projekt ütemtervének, finanszírozási céljainak és token elosztási modelljének áttekintése betekintést nyújthat annak életképességébe. Fontos továbbá a szabályozási megfelelés és az ICO jogi helyzetének értékelése különböző joghatóságokban.

Melyek a legjobb ICO-k 2024-ben?

Néhány figyelemre méltó ICO 2024-ben: BlockDag (BDAG), Algotech Trade (ALGT), Pepe Unchained (PEPU), ETFSwap (ETFS), Base Dawgz (DAWGZ), Solciety (SLCTY) és Minotaurus (MATUR). Ezek a projektek innovatív megközelítéseik és magas hozamlehetőségeik miatt keltették fel a figyelmet.

Hogyan vehetek részt egy ICO-ban?

Az ICO-ban való részvételhez a vásárlóknak regisztrálniuk kell a projekt weboldalán, teljesíteniük kell a szükséges KYC/AML ellenőrzést, és követniük kell az irányelveket a tokenek vásárlásához. Az alapokat általában egy megadott kriptopénztárca címére utalják, és cserébe tokeneket kapnak.

7 legjobb jelenlegi kriptovaluta előértékesítés

Minotaurus ($MTAUR) előértékesítés: Óriási megtakarítások és nagy potenciál

A Minotaurus (MTAUR) készen áll arra, hogy felforgassa a kriptovaluta és játék világát. Lényege egy izgalmas hibrid-kaszuális játék, ahol egy Minótauruszt irányítasz bonyolult labirintusokon keresztül, vad lényekkel harcolsz, és értékes játékon belüli pénzt gyűjtesz. És a legjobb az egészben? Korán bekapcsolódhatsz az akcióba, 80%-os árkedvezménnyel az előértékesítés során.

Miért most a legjobb idő csatlakozni?

A Minotaurus (MTAUR) mostani bekapcsolódása nem is lehetne jobb – íme, miért:

- Óriási megtakarítások: Az előértékesítés során a $MTAUR tokenek darabja mindössze $0.0000425. Figyelembe véve a várható bevezetési árat ($0.00020), ez majdnem ötszörös megtakarítást jelent!

- Növekvő piac: A Statista szerint a kaszuális játékpiac várhatóan eléri a 19,92 milliárd dollárt 2027-re, évi 9%-os növekedési ütemmel. Ez az expanzió erős keresletet jelez az olyan játékok iránt, mint a Minotaurus.

- Erős hasznosság: A $MTAUR tokenekkel exkluzív funkciókat nyithatsz meg a játékban.Testreszabhatod a Minótauruszodat, hozzáférhetsz különleges zónákhoz, és szerezhetsz erősítőket, amelyek javítják a játékélményt.

- Ajánlói és vesting bónuszok: Tokenjeid tartásával és barátaid ajánlásával további előnyöket szerezhetsz. Ezek az ösztönzők még vonzóbbá teszik az előértékesítést.

- Erős kereslet: A SensorTower adatai szerint 2023-ban 5,9 milliárd hibrid kaszuális játék letöltés történt, ami egyértelmű étvágyat mutat az ilyen típusú játékok iránt. A Minotaurus (MTAUR) jól pozicionált, hogy kihasználja ezt a trendet.

- Biztonság és védelem: A projektet alaposan auditálták a SolidProof és Coinsult cégek, biztosítva, hogy biztonságos és megbízható.

Cselekedj most – spórolj nagyot!

minotaurus kriptovaluta előértékesítés ICO

Alacsony belépési költsége, erős piaci potenciálja és magával ragadó játékmenete révén a Minotaurus (MTAUR) előértékesítése nagyszerű lehetőség lehet a többi ígéretes érme között is.

>> Csatlakozz MOST! <<

BlockDag (BDAG): Kritikus kérdések megválaszolása

A BlockDag (BDAG) jelentős vonzerőt nyert innovatív hálózati architektúrája révén, amely nagy tranzakciós volumennel és robusztus biztonsági intézkedésekkel rendelkezik. Az előértékesítés nagy érdeklődést váltott ki, tükrözve a korai alkalmazók és a szélesebb kriptoközösség bizalmát.

A BlockDag (BDAG) egyirányú aciklikus gráf (DAG) struktúrát használ, hogy egyidejűleg nagy mennyiségű tranzakciót kezeljen. Ez a tervezés biztosítja a hatékonyságot és megbízhatóságot, még nagy tranzakciós terhelés alatt is. Fejlett kriptográfiai technikák védik a tranzakciók integritását és titkosságát, biztonságos környezetet biztosítva a felhasználók számára.

Az előértékesítési szakaszra adott erős válasz, jelentős letétekkel a korai alkalmazók részéről, jelentős piaci bizalmat jelez a BlockDag (BDAG) potenciáljában. A BlockDag (BDAG) innovatív megközelítése és technikai erősségei jól pozicionálják a széles körű elfogadásra különböző szektorokban, megoldva a más kriptovaluták által szembesített kulcsfontosságú tranzakciós kihívásokat.

A BlockDag (BDAG) architektúrája és biztonsági fókusza vonzó választássá teszi az alkalmazások számára, amelyek magas áteresztőképességet és biztonságos tranzakciókezelést igényelnek.

Algotech Trade (ALGT): Egy decentralizált kereskedési erőmű

Az Algotech Trade (ALGT) egy decentralizált kriptokereskedési platform, amely fejlett mesterséges intelligenciát használ a kereskedési eredmények javítására. A platform előértékesítése több mint 4 millió dollárt gyűjtött, ami erős érdeklődést mutat a közösségtől. Az Algotech Trade (ALGT) AI protokolljai automatizálják a kereskedési stratégiákat és elemzik a piaci trendeket, hatékony eszközt biztosítva a kereskedők számára. Ez a technológia jelentős elfogadást kíván elérni, növelve a likviditást és a piaci tevékenységet.

A platform számos kriptopárhoz való hozzáférést kínál, javítva a likviditást és lehetővé téve a különböző kereskedési stratégiákat. Az Algotech Trade (ALGT) kockázatcsökkentési stratégiái segítenek a kereskedőknek megőrizni a tőkét, miközben potenciálisan nyereséges ügyleteket kötnek. A több szakaszból álló előértékesítés gyorsan haladt, az első szakaszok jelentős pénzeszközöket gyűjtöttek és növelték a tokenek értékét.

Az Algotech Trade (ALGT) célja, hogy demokratizálja a kereskedést, hedge-fund szintű eszközöket biztosítva a lakossági kereskedők számára. Fejlett funkciói és AI integrációja révén a kriptokereskedési piacon kiemelkedő szereplővé válhat.

Pepe Unchained (PEPU): A Layer-2 Meme Coin forradalom

A Pepe Unchained (PEPU) úttörő szerepet játszik az első Layer-2 blokkláncként, amelyet mém érmék számára terveztek. Ez az innovatív projekt célja az ultragyors tranzakciók és jelentősen alacsonyabb gázdíjak biztosítása a túlterhelt Ethereum hálózathoz képest. Az előértékesítés már meghaladta a 2 millió dollárt, jelentős érdeklődést és hype-ot generálva a hivatalos bevezetés előtt.

A Pepe Unchained (PEPU) egyedi Layer-2 blokklánca 100-szor gyorsabb, mint az Ethereum, vonzóvá téve azt a mém érmék kereskedői számára. A platform alacsonyabb tranzakciós költségei célja, hogy növeljék a kereskedési nyereséget a felhasználók számára. A biztonságot és átláthatóságot az Coinsult és SolidProof által végzett okosszerződés auditok biztosítják.

A Pepe Unchained (PEPU) előértékesítési sikere, amely 18 nap alatt 2 millió dollárt gyűjtött, alátámasztja az erős keresletet és bizalmat ebben a Layer-2 megoldásban. A korai támogatók kedvezményes tokeneket kapnak, amelyeket később kriptotőzsdéken jegyeznek, kezdve egy decentralizált tőzsdével (DEX).

A Pepe Unchained (PEPU) egy „dupla staking” protokollt is bevezet, amely potenciális hozamokat kínál, évi 910%-kal, ami jelentősen meghaladja a piaci átlagot. Növekvő közösséggel és robusztus közösségi média jelenléttel a Pepe Unchained (PEPU) jelentős hatást gyakorolhat a mém érme szegmensre.

ETFSwap (ETFS): Az út vezetője a kripto ETF kereskedésben

Az ETFSwap (ETFS) egy decentralizált pénzügyi (DeFi) platform, amely a kriptovaluták és tokenizált ETF-ek kereskedésére fókuszál. A platform jelentős figyelmet kapott, különösen a Bitcoin milliomosok és az Ethereum bálnák körében, több mint 1,83 millió dollárt gyűjtve az előértékesítés során. Az ETFSwap (ETFS) célja a kripto ETF kereskedés egyszerűsítése és fejlesztése a valós eszközök blokklánc technológiával való integrálásával.

Az ETFSwap (ETFS) tőkeáttételes kereskedési lehetőségeket kínál, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy ügyleteiket akár 10x tőkeáttétellel fokozzák. A platform innovatív eszközei, mint az ETF Szűrő és az ETF Tracker, AI algoritmusokat használnak, hogy pontos ETF ajánlásokat nyújtsanak adatelemzés, piaci érzelmek és minta felismerés alapján.

A közösségi részvétel kulcsfontosságú eleme az ETFSwap (ETFS) működésének, a tokenomika 4%-át a közösség tagjainak jutalmazására fordítják a staking tevékenységekért. Ez a megközelítés biztosítja az aktív részvételt és jutalmazza a közösség hozzájárulásait. Emellett az ETFSwap ökoszisztémája biztonságos, okosszerződéseit alaposan auditálták a CyberScope által, amelyek nem találtak sebezhetőségeket.

Az ETFSwap (ETFS) előértékesítési sikere és fejlett funkciói ígéretes szereplővé teszik a kripto ETF piacon, jelentős elfogadást és hatást várva.

Base Dawgz (DAWGZ): Staking jutalmak és több láncos rugalmasság

A Base Dawgz (DAWGZ) egy új, kutya témájú mém érme, amely gyorsan népszerűvé vált a kripto szcénában. Az előértékesítés már több mint 2,3 millió dollárt gyűjtött, tükrözve az erős piaci érdeklődést. A Base Dawgz (DAWGZ) staking jutalmakat kínál, lehetővé téve a token birtokosainak passzív jövedelem generálását. A csapat a teljes kínálat 20%-át a staking jutalmakra fordítja, amelyeket óránként osztanak szét egy éven keresztül.

A platform előértékesítési tokenjei jelenleg darabonként 0,00581 dollárba kerülnek, az árak a jövőbeli szakaszokban emelkedni fognak, jelentős kedvezményeket kínálva a korai támogatóknak. A staking mellett a Base Dawgz bevezeti a „Share-to-Earn” rendszert, amely ösztönzi a felhasználókat mémek létrehozására és megosztására a Twitteren, hogy további Base Dawgz (DAWGZ) tokeneket szerezzenek.

A Base Dawgz (DAWGZ) több blokkláncon működik, beleértve az Ethereumot, Solanát, Base-t, Avalanche-t és a Binance Smart Chain-t, rugalmasságot és szélesebb piaci hozzáférést biztosítva. Ez a több láncos megközelítés, amelyet a Wormhole és Portal Bridge protokollok tettek lehetővé, növeli a likviditást és a DeFi lehetőségeket.

A mém érme piac általánosan medve hangulatú, a Base Dawgz (DAWGZ) továbbra is túlszárnyalja az előértékesítési mérföldköveket, ami a kereskedők erős bizalmát jelzi. Ambiciózus ütemtervével, beleértve az auditokat, a közösségi növekedést és a jövőbeli fejlesztési terveket, a Base Dawgz (DAWGZ) jelentős növekedés előtt állhat 2024 második felében.

Solciety (SLCTY): Közösségközpontú kriptovaluta platform

A Solciety (SLCTY) egy közösségközpontú kriptovaluta platform, amely a felhasználói elköteleződést és részvételt hangsúlyozza. A platform jelentős erőforrásokat fordít a közösségi tagok jutalmazására, hűséges és aktív felhasználói bázist kialakítva. A Solciety (SLCTY) célja, hogy innovatív funkciókat integráljon, amelyek igazodnak a decentralizált pénzügyek tágabb trendjeihez, pozicionálva magát a jövőbeli növekedésre.

A platform előértékesítési teljesítménye és közösségi fókusza pozitív fogadtatást sugall a piacon. A Solciety (SLCTY) közösségépítésre irányuló megközelítése jelentős elfogadást és piaci jelenlétet érhet el.

A decentralizált pénzügyekre és közösségi jutalmakra fókuszálva a Solciety (SLCTY) jelentős szereplővé válhat a kripto piacon, egyedi megközelítését kihasználva a növekedés és a felhasználói elköteleződés érdekében.

Összefoglalás

A kriptovaluta piac 2024-ben virágzik, számos ígéretes elsődleges érmeajánlat (ICO) vonzza az érdeklődést. A cikkben említett projektek összességében kiemelik a kripto piac dinamikus és fejlődő jellegét, izgalmas lehetőségeket kínálva a korai támogatóknak. Ne feledd, hogy bármilyen kripto előértékesítésben való részvétel kockázatokkal jár, még az olyan nagy ígéretű előértékesítéseknél is, mint a Minotaurus (MTAUR).

minotaurus kripto ico

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Ha 1994-2006 közötti években születtél, kaphatsz 11 millió Ft-ot

Az államilag támogatott konstrukció maximális összege 2024-től egy millióval, 10 millióról 11 millió forintra változik, futamideje a továbbiakban is legfeljebb 20 év lehet. Házasok igényelhetik, akik mindketten elmúltak 18 évesek, de a feleség még nem töltötte be a 30. életévét. Nézzük a részleteket!
2024. 07. 13. 02:00
Megosztás:

Írja fel most! Változik az áram- és gázszolgáltatás ügyfélszolgálati elérhetőségei!

Az E.ON Hungária Csoport még 2022 áprilisában értékesítette egyetemes energiaszolgáltatást nyújtó leányvállalatát, az E.ON Áramszolgáltató Kft.-t az MVM Csoport részére, a cég 2024. június 30-án jogilag is beolvadt az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.
2024. 07. 13. 01:00
Megosztás:

Szakad a Bitcoin? Ezt a 3 kriptót nem érdekli

Az utóbbi időben nem nagyon lehet dicsekedni a BTC teljesítményével. A legnagyobb piaci kapitalizációjú érmére több frontról is rájár a rúd: az ETF-ekből folyamatos a kiáramlás, a dollár is viszonylag erős és a német kormány a hétvégén több mint 900 millió dollár értékben szabadult meg BTC-től. Ezek mind lefelé nyomják az árat, a digitális arany így a héten egy kis időre még az 55 000 dolláros szint alá is benézett.
2024. 07. 13. 00:01
Megosztás:

Védekezz természetes hatóanyagokkal a szúnyogok és a kullancsok ellen!

Szeretjük a nyarat, mert kellemes a hőmérséklet, így sokat tartózkodhatunk a szabadban, kitárhatjuk az ajtókat, ablakokat, azonban ezzel együtt a zavaró rovarok is megjelennek az otthonainkban, így a távoltartásukra is megoldást kell találni. 
2024. 07. 12. 23:30
Megosztás:

Csökkent májusban a hazai ipari termelés

Májusban az ipari termelés volumene 5,2, munkanaphatástól megtisztítva 4,9 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - erősítette meg pénteken kiadott második becslésében a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 12. 23:00
Megosztás:

Tizenhat civil szervezet részesül állami támogatásban

Tizenhat civil szervezet részesül támogatásban a százhatvanmillió forint keretösszegű, egészségügyi témájú pályázatból - közölte a Belügyminisztérium (BM) pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 12. 22:00
Megosztás:

Emelkedéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken.
2024. 07. 12. 21:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben péntek kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 07. 12. 20:00
Megosztás:

Az újszülöttkori oxigénhiány

Ez az állapot nemcsak a születés után következhet be, hanem már a harmadik trimesztertől, tehát a várandósság harmadik harmadától kezdve érintheti a magzatot, egészen a születés utáni 28. napig, tehát az újszülöttkor végéig.
2024. 07. 12. 19:45
Megosztás:

Az európai tőzsdékhez képest alulteljesítő volt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 191,4 pontos, 0,27 százalékos emelkedéssel 72 133,07 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 12. 19:00
Megosztás:

Oroszország a világ vezető búza- és árpaexportőre

Első helyen áll a világon a búza- és árpaexport tekintetében Oroszország a lezárt - 2023. július 1. és 2024. június 30. közötti - mezőgazdasági szezon eredményei szerint az előzetes adatok szerint - jelentette ki Alekszandr Malov, az orosz agrárminisztérium mezőgazdasági főosztályvezetője az orosz parlament felsőházának csütörtöki ülésén.
2024. 07. 12. 18:30
Megosztás:

Pluszban indítottak az amerikai tőzsdék

Erősödéssel nyitottak az amerikai értékpapírpiacok pénteken.
2024. 07. 12. 18:00
Megosztás:

Törökországban mélypontra csökkent a munkanélküliség májusban

Törökországban az előző hónapban jegyzett 8,5 százalék után májusban 8,4 százalékra, 2012. novembere óta a legalacsonyabb szintre csökkent a munkanélküliségi ráta a török statisztikai hivatal (Türkiye Istatistik Kurumu - TÜIK) által közzétett adatok szerint.
2024. 07. 12. 17:30
Megosztás:

Derűlátó a turisztikai szektor

Kitartó optimizmus jellemzi a magyarországi turisztikai szektort, az ágazat szereplői a helyzetüket pozitívnak érzékelték - közölte a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége (VIMOSZ) a GKI Gazdaságkutató közreműködésével végzett legfrissebb felmérése alapján az MTI-vel csütörtökön.
2024. 07. 12. 17:00
Megosztás:

Terjeszkedik az aszály

Különösen Magyarország középső területein fokozódik az aszály, a nyári növényeknek sürgősen esőre lenne szüksége - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.
2024. 07. 12. 16:30
Megosztás:

Már a magtárakban az árpa

Idén a száraz és meleg időjárás miatt az őszi vetésű szántóföldi növények betakarítása a szokásosnál mintegy két héttel korábban megkezdődött, és folyamatosan zajlik a hőségben is: az árpáé már be is fejeződött, a többi kultúra aratása is ütemesen halad, és lassan a végéhez közelít. Köszönet illeti a gazdákat szorgalmukért és kitartásukért - közölte az Agrárminisztérium (AM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 16:00
Megosztás:

A hétvégén éjszakára felfüggesztik a kamionstopot

A nehéz-tehergépjárművek hétvégi forgalomkorlátozása július 13-án (szombaton) 15 órától július 14-én (vasárnap) 22 óráig lett volna érvényben, azonban a kamionstopot a kiemelkedően magas hőmérséklet miatt az éjszakai időszakban szombat 22 óra és vasárnap reggel 6 óra között felfüggesztik - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 15:30
Megosztás:

Tovább mélyülnek az agrárkapcsolataink Azerbajdzsánnal

Oktatási, tudományos és állattartási kérdésekről is egyeztetett Nagy István tárcavezető, Majnun Mammadovval, Azerbajdzsán agrárminiszterével - közölte az Agrárminisztérium (AM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 15:00
Megosztás:

A Magyar Posta figyelemfelhívó kampányt indít

Postásnak lenni nem küzdősport szlogennel figyelemfelhívó kampányt indít a Magyar Posta a kézbesítők, a hivatalokban dolgozó ügyfélkapcsolati munkatársak védelme érdekében.
2024. 07. 12. 14:30
Megosztás:

Csökkentek a nagykereskedelmi árak júniusban Németországban

Németországban a nagykereskedelmi árak csökkentek havi szinten a szakértők által várt növekedés helyett, míg éves összevetésben minimálisan lassult a csökkenés mértéke a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis pénteken közzétett adatai szerint.
2024. 07. 12. 14:00
Megosztás: