7 Legjobb kriptó előértékesítés [2024-es Kiadás]

A kriptovaluta piac pezseg a tevékenységtől, mivel az elsődleges érmeajánlatok (ICO-k) továbbra is népszerű módszerek az új blokklánc projektek finanszírozására. 2024-ben az ICO-k területe virágzik, rengeteg lehetőséget kínálva a vásárlóknak, akik ígéretes vállalkozások korai szakaszába kívánnak bekapcsolódni. A piac jelentős érdeklődést mutat különböző szektorok iránt, beleértve a decentralizált pénzügyeket (DeFi), a nem helyettesíthető tokeneket (NFT-ket) és a blokklánc játékokat. Ez a tevékenységi hullám kiemeli a piac robusztus növekedését és a vásárlók növekvő bizalmát ezekben az innovatív projektekben.

7 Legjobb kriptó előértékesítés [2024-es Kiadás]

Átfogó ICO GYIK: Navigálás a 2024-es kriptográfiai tájban

Mi jelent az ICO (initial coin offering, elsődleges érme kibocsátás)?

Az elsődleges érmekibocsátás (ICO) egy olyan esemény, ahol a blokklánc alapú startupok új kriptovaluták vagy tokenek eladásával gyűjtenek pénzt a vásárlóktól. Ezeket a tokeneket más kriptovalutákkal vagy fiat valutákkal lehet megszerezni. Az ICO-k népszerűek a startupok körében, mivel kiküszöbölik a közvetítőket, lehetővé téve a közvetlen kapcsolatot a vásárlók és a cégek között, és hatékony módot biztosítanak tőke generálására új alkalmazások, szolgáltatások vagy tokenek számára.

Hogyan működik egy ICO?

Egy ICO egy fehér könyv kiadásával kezdődik, amely részletezi a projekt technológiáját, a tokenek metrikáit és céljait. A folyamat magában foglalja egy dátum, vásárlási eljárás és szabályok előzetes meghatározását. A vásárlók tokeneket vásárolnak úgy, hogy pénzeszközöket utalnak egy megadott kriptopénztárca címére. Az ICO után ezeket a tokeneket kriptovaluta tőzsdéken lehet kereskedni vagy a projekt ökoszisztémájában használni.

ICO jelentése és a kriptó előértékesítés fogalma

Mi a különbség az ICO és a kriptovaluta előértékesítés között?

Bár mind az ICO-k, mind a kriptovaluta előértékesítések célja a pénzgyűjtés, időzítésükben és a hozzájuk kapcsolódó kockázatokban különböznek. Az ICO-k a kriptovaluta létrehozása után zajlanak és nyilvános tőzsdéken történnek. Ezzel szemben a kriptovaluta előértékesítések a nyilvános bevezetés előtt zajlanak, kedvezményes áron kínálva a tokeneket a korai vásárlóknak, ami nagyobb kockázatot, de potenciálisan nagyobb hozamot jelent.

Milyen előnyei vannak az ICO-ban való részvételnek?

Az ICO-k számos előnyt kínálnak, beleértve a gyors tőkegenerálás lehetőségét egy globális vásárlói csoportból, az alacsony belépési korlátokat és a közvetlen kapcsolatot a projekt csapatával. Emellett lehetőséget biztosítanak a korai vásárlóknak, hogy potenciálisan alacsonyabb áron szerezzék meg a tokeneket, amelyek értéke a projekt fejlődésével növekedhet.

Milyen kockázatokkal járnak az ICO-k?

Az ICO-k jelentős kockázatokkal járnak, beleértve a projekt jogszerűségét befolyásoló szabályozási változásokat, a kriptovaluták belső volatilitását és a csalárd projektek lehetőségét. Az alapos vizsgálat elengedhetetlen, mivel az ICO-kban való részvétel spekulatív és kockázatos lehet.

Hogyan értékelhetjük egy ICO potenciálját?

Egy ICO értékelése magában foglalja a projekt fehér könyvének, a csapat hitelességének, a technológiának, a piaci potenciálnak és a közösségi támogatásnak a kutatását. A projekt ütemtervének, finanszírozási céljainak és token elosztási modelljének áttekintése betekintést nyújthat annak életképességébe. Fontos továbbá a szabályozási megfelelés és az ICO jogi helyzetének értékelése különböző joghatóságokban.

Melyek a legjobb ICO-k 2024-ben?

Néhány figyelemre méltó ICO 2024-ben: BlockDag (BDAG), Algotech Trade (ALGT), Pepe Unchained (PEPU), ETFSwap (ETFS), Base Dawgz (DAWGZ), Solciety (SLCTY) és Minotaurus (MATUR). Ezek a projektek innovatív megközelítéseik és magas hozamlehetőségeik miatt keltették fel a figyelmet.

Hogyan vehetek részt egy ICO-ban?

Az ICO-ban való részvételhez a vásárlóknak regisztrálniuk kell a projekt weboldalán, teljesíteniük kell a szükséges KYC/AML ellenőrzést, és követniük kell az irányelveket a tokenek vásárlásához. Az alapokat általában egy megadott kriptopénztárca címére utalják, és cserébe tokeneket kapnak.

7 legjobb jelenlegi kriptovaluta előértékesítés

Minotaurus ($MTAUR) előértékesítés: Óriási megtakarítások és nagy potenciál

A Minotaurus (MTAUR) készen áll arra, hogy felforgassa a kriptovaluta és játék világát. Lényege egy izgalmas hibrid-kaszuális játék, ahol egy Minótauruszt irányítasz bonyolult labirintusokon keresztül, vad lényekkel harcolsz, és értékes játékon belüli pénzt gyűjtesz. És a legjobb az egészben? Korán bekapcsolódhatsz az akcióba, 80%-os árkedvezménnyel az előértékesítés során.

Miért most a legjobb idő csatlakozni?

A Minotaurus (MTAUR) mostani bekapcsolódása nem is lehetne jobb – íme, miért:

- Óriási megtakarítások: Az előértékesítés során a $MTAUR tokenek darabja mindössze $0.0000425. Figyelembe véve a várható bevezetési árat ($0.00020), ez majdnem ötszörös megtakarítást jelent!

- Növekvő piac: A Statista szerint a kaszuális játékpiac várhatóan eléri a 19,92 milliárd dollárt 2027-re, évi 9%-os növekedési ütemmel. Ez az expanzió erős keresletet jelez az olyan játékok iránt, mint a Minotaurus.

- Erős hasznosság: A $MTAUR tokenekkel exkluzív funkciókat nyithatsz meg a játékban.Testreszabhatod a Minótauruszodat, hozzáférhetsz különleges zónákhoz, és szerezhetsz erősítőket, amelyek javítják a játékélményt.

- Ajánlói és vesting bónuszok: Tokenjeid tartásával és barátaid ajánlásával további előnyöket szerezhetsz. Ezek az ösztönzők még vonzóbbá teszik az előértékesítést.

- Erős kereslet: A SensorTower adatai szerint 2023-ban 5,9 milliárd hibrid kaszuális játék letöltés történt, ami egyértelmű étvágyat mutat az ilyen típusú játékok iránt. A Minotaurus (MTAUR) jól pozicionált, hogy kihasználja ezt a trendet.

- Biztonság és védelem: A projektet alaposan auditálták a SolidProof és Coinsult cégek, biztosítva, hogy biztonságos és megbízható.

Cselekedj most – spórolj nagyot!

minotaurus kriptovaluta előértékesítés ICO

Alacsony belépési költsége, erős piaci potenciálja és magával ragadó játékmenete révén a Minotaurus (MTAUR) előértékesítése nagyszerű lehetőség lehet a többi ígéretes érme között is.

>> Csatlakozz MOST! <<

BlockDag (BDAG): Kritikus kérdések megválaszolása

A BlockDag (BDAG) jelentős vonzerőt nyert innovatív hálózati architektúrája révén, amely nagy tranzakciós volumennel és robusztus biztonsági intézkedésekkel rendelkezik. Az előértékesítés nagy érdeklődést váltott ki, tükrözve a korai alkalmazók és a szélesebb kriptoközösség bizalmát.

A BlockDag (BDAG) egyirányú aciklikus gráf (DAG) struktúrát használ, hogy egyidejűleg nagy mennyiségű tranzakciót kezeljen. Ez a tervezés biztosítja a hatékonyságot és megbízhatóságot, még nagy tranzakciós terhelés alatt is. Fejlett kriptográfiai technikák védik a tranzakciók integritását és titkosságát, biztonságos környezetet biztosítva a felhasználók számára.

Az előértékesítési szakaszra adott erős válasz, jelentős letétekkel a korai alkalmazók részéről, jelentős piaci bizalmat jelez a BlockDag (BDAG) potenciáljában. A BlockDag (BDAG) innovatív megközelítése és technikai erősségei jól pozicionálják a széles körű elfogadásra különböző szektorokban, megoldva a más kriptovaluták által szembesített kulcsfontosságú tranzakciós kihívásokat.

A BlockDag (BDAG) architektúrája és biztonsági fókusza vonzó választássá teszi az alkalmazások számára, amelyek magas áteresztőképességet és biztonságos tranzakciókezelést igényelnek.

Algotech Trade (ALGT): Egy decentralizált kereskedési erőmű

Az Algotech Trade (ALGT) egy decentralizált kriptokereskedési platform, amely fejlett mesterséges intelligenciát használ a kereskedési eredmények javítására. A platform előértékesítése több mint 4 millió dollárt gyűjtött, ami erős érdeklődést mutat a közösségtől. Az Algotech Trade (ALGT) AI protokolljai automatizálják a kereskedési stratégiákat és elemzik a piaci trendeket, hatékony eszközt biztosítva a kereskedők számára. Ez a technológia jelentős elfogadást kíván elérni, növelve a likviditást és a piaci tevékenységet.

A platform számos kriptopárhoz való hozzáférést kínál, javítva a likviditást és lehetővé téve a különböző kereskedési stratégiákat. Az Algotech Trade (ALGT) kockázatcsökkentési stratégiái segítenek a kereskedőknek megőrizni a tőkét, miközben potenciálisan nyereséges ügyleteket kötnek. A több szakaszból álló előértékesítés gyorsan haladt, az első szakaszok jelentős pénzeszközöket gyűjtöttek és növelték a tokenek értékét.

Az Algotech Trade (ALGT) célja, hogy demokratizálja a kereskedést, hedge-fund szintű eszközöket biztosítva a lakossági kereskedők számára. Fejlett funkciói és AI integrációja révén a kriptokereskedési piacon kiemelkedő szereplővé válhat.

Pepe Unchained (PEPU): A Layer-2 Meme Coin forradalom

A Pepe Unchained (PEPU) úttörő szerepet játszik az első Layer-2 blokkláncként, amelyet mém érmék számára terveztek. Ez az innovatív projekt célja az ultragyors tranzakciók és jelentősen alacsonyabb gázdíjak biztosítása a túlterhelt Ethereum hálózathoz képest. Az előértékesítés már meghaladta a 2 millió dollárt, jelentős érdeklődést és hype-ot generálva a hivatalos bevezetés előtt.

A Pepe Unchained (PEPU) egyedi Layer-2 blokklánca 100-szor gyorsabb, mint az Ethereum, vonzóvá téve azt a mém érmék kereskedői számára. A platform alacsonyabb tranzakciós költségei célja, hogy növeljék a kereskedési nyereséget a felhasználók számára. A biztonságot és átláthatóságot az Coinsult és SolidProof által végzett okosszerződés auditok biztosítják.

A Pepe Unchained (PEPU) előértékesítési sikere, amely 18 nap alatt 2 millió dollárt gyűjtött, alátámasztja az erős keresletet és bizalmat ebben a Layer-2 megoldásban. A korai támogatók kedvezményes tokeneket kapnak, amelyeket később kriptotőzsdéken jegyeznek, kezdve egy decentralizált tőzsdével (DEX).

A Pepe Unchained (PEPU) egy „dupla staking” protokollt is bevezet, amely potenciális hozamokat kínál, évi 910%-kal, ami jelentősen meghaladja a piaci átlagot. Növekvő közösséggel és robusztus közösségi média jelenléttel a Pepe Unchained (PEPU) jelentős hatást gyakorolhat a mém érme szegmensre.

ETFSwap (ETFS): Az út vezetője a kripto ETF kereskedésben

Az ETFSwap (ETFS) egy decentralizált pénzügyi (DeFi) platform, amely a kriptovaluták és tokenizált ETF-ek kereskedésére fókuszál. A platform jelentős figyelmet kapott, különösen a Bitcoin milliomosok és az Ethereum bálnák körében, több mint 1,83 millió dollárt gyűjtve az előértékesítés során. Az ETFSwap (ETFS) célja a kripto ETF kereskedés egyszerűsítése és fejlesztése a valós eszközök blokklánc technológiával való integrálásával.

Az ETFSwap (ETFS) tőkeáttételes kereskedési lehetőségeket kínál, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy ügyleteiket akár 10x tőkeáttétellel fokozzák. A platform innovatív eszközei, mint az ETF Szűrő és az ETF Tracker, AI algoritmusokat használnak, hogy pontos ETF ajánlásokat nyújtsanak adatelemzés, piaci érzelmek és minta felismerés alapján.

A közösségi részvétel kulcsfontosságú eleme az ETFSwap (ETFS) működésének, a tokenomika 4%-át a közösség tagjainak jutalmazására fordítják a staking tevékenységekért. Ez a megközelítés biztosítja az aktív részvételt és jutalmazza a közösség hozzájárulásait. Emellett az ETFSwap ökoszisztémája biztonságos, okosszerződéseit alaposan auditálták a CyberScope által, amelyek nem találtak sebezhetőségeket.

Az ETFSwap (ETFS) előértékesítési sikere és fejlett funkciói ígéretes szereplővé teszik a kripto ETF piacon, jelentős elfogadást és hatást várva.

Base Dawgz (DAWGZ): Staking jutalmak és több láncos rugalmasság

A Base Dawgz (DAWGZ) egy új, kutya témájú mém érme, amely gyorsan népszerűvé vált a kripto szcénában. Az előértékesítés már több mint 2,3 millió dollárt gyűjtött, tükrözve az erős piaci érdeklődést. A Base Dawgz (DAWGZ) staking jutalmakat kínál, lehetővé téve a token birtokosainak passzív jövedelem generálását. A csapat a teljes kínálat 20%-át a staking jutalmakra fordítja, amelyeket óránként osztanak szét egy éven keresztül.

A platform előértékesítési tokenjei jelenleg darabonként 0,00581 dollárba kerülnek, az árak a jövőbeli szakaszokban emelkedni fognak, jelentős kedvezményeket kínálva a korai támogatóknak. A staking mellett a Base Dawgz bevezeti a „Share-to-Earn” rendszert, amely ösztönzi a felhasználókat mémek létrehozására és megosztására a Twitteren, hogy további Base Dawgz (DAWGZ) tokeneket szerezzenek.

A Base Dawgz (DAWGZ) több blokkláncon működik, beleértve az Ethereumot, Solanát, Base-t, Avalanche-t és a Binance Smart Chain-t, rugalmasságot és szélesebb piaci hozzáférést biztosítva. Ez a több láncos megközelítés, amelyet a Wormhole és Portal Bridge protokollok tettek lehetővé, növeli a likviditást és a DeFi lehetőségeket.

A mém érme piac általánosan medve hangulatú, a Base Dawgz (DAWGZ) továbbra is túlszárnyalja az előértékesítési mérföldköveket, ami a kereskedők erős bizalmát jelzi. Ambiciózus ütemtervével, beleértve az auditokat, a közösségi növekedést és a jövőbeli fejlesztési terveket, a Base Dawgz (DAWGZ) jelentős növekedés előtt állhat 2024 második felében.

Solciety (SLCTY): Közösségközpontú kriptovaluta platform

A Solciety (SLCTY) egy közösségközpontú kriptovaluta platform, amely a felhasználói elköteleződést és részvételt hangsúlyozza. A platform jelentős erőforrásokat fordít a közösségi tagok jutalmazására, hűséges és aktív felhasználói bázist kialakítva. A Solciety (SLCTY) célja, hogy innovatív funkciókat integráljon, amelyek igazodnak a decentralizált pénzügyek tágabb trendjeihez, pozicionálva magát a jövőbeli növekedésre.

A platform előértékesítési teljesítménye és közösségi fókusza pozitív fogadtatást sugall a piacon. A Solciety (SLCTY) közösségépítésre irányuló megközelítése jelentős elfogadást és piaci jelenlétet érhet el.

A decentralizált pénzügyekre és közösségi jutalmakra fókuszálva a Solciety (SLCTY) jelentős szereplővé válhat a kripto piacon, egyedi megközelítését kihasználva a növekedés és a felhasználói elköteleződés érdekében.

Összefoglalás

A kriptovaluta piac 2024-ben virágzik, számos ígéretes elsődleges érmeajánlat (ICO) vonzza az érdeklődést. A cikkben említett projektek összességében kiemelik a kripto piac dinamikus és fejlődő jellegét, izgalmas lehetőségeket kínálva a korai támogatóknak. Ne feledd, hogy bármilyen kripto előértékesítésben való részvétel kockázatokkal jár, még az olyan nagy ígéretű előértékesítéseknél is, mint a Minotaurus (MTAUR).

minotaurus kripto ico

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Nélkülözhetetlen az ember az AI mellett egy friss kutatás szerint

Az AI és az automatizáció jelentősen átalakítja az értékesítési folyamatokat, lehetővé téve a vállalatok számára a valós idejű adatkezelést és a személyre szabott ajánlatok gyors kidolgozását – derül ki a Timeteam Hungary friss kutatásából.
2024. 10. 06. 19:00
Megosztás:

Tegyünk nagy tétet az IntelMarkets (INTL) kriptóra az 50x-es potenciálra, vagy válasszuk a túlárazott Ethereumot (ETH) és Solanát (SOL)? Szakértők szerint ez egy könnyű döntés

A kriptopiac még mindig gyerekcipőben jár a hagyományos pénzügyi rendszerekhez képest, de a potenciálból nincs hiány. A látszólag túlárazott Ethereum (ETH) és Solana (SOL) mellett az IntelMarkets (INTL) egy ígéretes szereplő, amire érdemes odafigyelni.
2024. 10. 06. 18:00
Megosztás:

Új történelmi csúcsra ért a SUI kriptovaluta, miközben a DTX Exchange (DTX) várhatóan megelőzi a Dogecoint ebben a bikapiaci ciklusban

A Sui (SUI) nem lassítja a bikás lendületét, akár van korrekció, akár nincs. A token jó úton halad afelé, hogy ebben a hónapban új történelmi csúcsot (ATH) állítson fel, hacsak nem történik valami meglepetés. Eközben a Dogecoin (DOGE) a piac egészét érintő visszaesés áldozata lett, de a széleskörű vélemény szerint néhány nap múlva visszapattanásra lehet számítani.
2024. 10. 06. 17:00
Megosztás:

Október 8-tól forgalmi változások lesznek a Gyermekvasúton

Karbantartás miatt október 8-tól hétköznapokon forgalmi változások lesznek a Gyermekvasúton - tudatta a Mávinform vasárnap a vasúttársaság honlapján.
2024. 10. 06. 16:00
Megosztás:

Az 5 legjobb kriptovaluta, amelyek várhatóan lehagyják a Dogecoint — 100-szoros megtérülést jósolnak 2025-re

A kriptovaluta piac gyorsan változik, és új érmék kerülnek a figyelem középpontjába. Egyes digitális valuták erőteljes növekedési jeleket mutatnak, és 2025-re túlszárnyalhatják a népszerű nevek teljesítményét. Az előrejelzések szerint hatalmas megtérülést hozhatnak a befektetőknek. Ez a cikk öt ígéretes érmét mutat be, amelyek lenyűgöző növekedés előtt állnak, felkeltve az érdeklődést jövőbeli potenciáljuk iránt.
2024. 10. 06. 15:00
Megosztás:

Szakképzési oktatók adatalapú előrejelzéssel segítik a sikeres szakmaszerzést

Az Esélyteremtő Program (ETP) olyan pályázati lehetőséget kínál a szakképzésben oktatók számára, amelynek célja a korai iskolaelhagyás megelőzése és a diákok sikeres szakmaszerzésének elősegítése. Ezt támogatja a KRÉTA előrejelző rendszere, ami a diákok tanulmányi eredményei és egyéb adatai alapján figyelmezteti a szülőket és a tanárokat a korai iskolaelhagyás kockázatára – közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) vasárnap az MTI-vel.
2024. 10. 06. 14:00
Megosztás:

Lendületesen növekszik Vietnám gazdasági teljesítménye

Lendületesen nőtt a harmadik negyedévben Vietnám bruttó hazai terméke (GDP) és szeptemberi ipari termelése az országot szeptember elején sújtó tájfun ellenére is a statisztikai hivatal jelentése alapján.
2024. 10. 06. 13:00
Megosztás:

Az Egyesült Államok délkeleti részén folytatódott az árvíz utáni kárfelmérés

Az Egyesült Államok délkeleti államaiban szombaton folytatódott az árvíz utáni kárfelmérés, megkezdődött a helyreállítás, miközben tovább kutatnak az áldozatok után.
2024. 10. 06. 12:00
Megosztás:

Egy nagy Shiba Inu (SHIB) befektető milliókat fektet FXGuys-ba (FXG) – Ez lesz a következő nagy áttörés?

A kriptovaluták világában a megfelelő időzítés és előrelátás óriási nyereségekhez vezethet. Egy korai Shiba Inu (SHIB) befektető, aki a mémérme meteorszerű emelkedése során milliókat keresett, nemrégiben áthelyezte a figyelmét – és nyeresége jelentős részét – az FXGuys (FXG) projektbe.
2024. 10. 06. 11:00
Megosztás:

Donald Trump több tízezer támogatója előtt tartott beszédet

A Pennsylvania állam nyugati részén fekvő kisvárosban a becslések szerint több mint 50 ezer támogatója gyűlt össze.
2024. 10. 06. 09:00
Megosztás:

Komoly kihívások előtt a magyar kereskedelmi szektor - Az omnichannel alapvető igény lett

A digitális fejlődés, a globális piac gyors ütemű növekedése és a megváltozott fogyasztói szokások új kihívásokat és lehetőségeket teremtenek mind a gyártók, mind a kereskedők számára. Ez kiemelten igaz a hazai kereskedelem résztvevőire, akik sokszor érzik magukat kiszorulni a fokozódó versenyben. Hogyan javítható a versenyképesség, mi lehet a jó stratégia? Erre keresi a választ az első hazai Omnichannel Scale 2024 kutatás, amely átfogó képet nyújt arról, hogyan képesek a kereskedők megragadni a lehetőségeket, miközben szembenéznek az omnichannel stratégia bevezetésével járó kihívásokkal.
2024. 10. 06. 08:00
Megosztás:

Tokajban történelmi léptékű fejlesztés zajlik

Tokajban történelmi léptékű fejlesztés zajlik, teljesen megújul a belváros - mondta a családokért felelős államtitkár szombaton Tokajban, a Szüreti Napok ünnepélyes megnyitóján.
2024. 10. 06. 07:00
Megosztás:

Országos Mentőszolgálat: Elindult az új ügyeleti rendszer

Az új ügyeleti rendszer 2024. október 1-jén elindult és jól működik Budapesten is.
2024. 10. 06. 06:00
Megosztás:

Új vezetőkkel készül nemzetközi terjeszkedésre a Biggeorge Property

Nemzetközi expanziós terveinek megvalósításához kiváló piaci szakemberekkel erősíti csapatát a Biggeorge Property - közölte a társaság szombaton az MTI-vel.
2024. 10. 06. 05:00
Megosztás:

Csökkent az első három negyedévben a német autógyártás

Az év első kilenc hónapjában csökkent a Németországban gyártott és forgalomba helyezett személygépkocsik száma a német autóipar szakmai képviseleti szerve a VDA (Verband der Automobilindustrie e.V.) jelentése alapján. Átlagon felüli mértékben csökkentek az elektromos autók eladásai.
2024. 10. 06. 03:00
Megosztás:

Jöhet a bruttósított magyar nyugdíjrendszer! De ki jár jól ezzel?

A jól ismert nyugdíjszakértő Dr. Farkas András az ATV egyik korábbi adásában a nyugdíjak bruttósításának témáját mutatta be. Mit takar ez pontosan? Kiknek lenne előnyös, és kik számára jelentene veszteséget a nyugdíjak bruttósításának bevezetése?
2024. 10. 06. 02:00
Megosztás:

A BAK mellett még váratlan pénzeső hull 4 csillagjegyre a jövő héten, csak tudd, mire figyelj

Ne feledd, a szerencse változó, de a lehetőségek megragadása a te kezedben van! Sok sikert és anyagi gyarapodást kívánunk ezzel a friss pénzügyi horoszkóppal a jövő hétre!
2024. 10. 06. 01:00
Megosztás:

Új hónap, új esélyek – 3 kripto ICO, amit nem hagyhatsz ki októberben

A negyedik negyedév általában jól alakul a kriptovaluta piacon, és egyelőre úgy tűnik, hogy ez idén sem lesz másként. Az előértékesítések különösen pörögnek, ráadásul a hozamot is megsokszorozhatják.
2024. 10. 06. 00:01
Megosztás:

Elemzők szerint a Shiba Inu (SHIB) nem fogja elérni az 1 dollárt, a Dogecoin (DOGE) felülmúlja a Ripple-t (XRP), és az ETFSwap (ETFS) áttöri a 15 dolláros szintet

A kriptoelemzők ezen a héten kiemelkedő előrejelzései közé tartozik, hogy a SHIB nem éri el az 1 dolláros szintet, míg a Dogecoin (DOGE) felülmúlja a Ripple-t (XRP). Eközben az újonnan megjelent ETFSwap (ETFS) várhatóan áttöri a 15 dolláros határt, ezzel a legkeresettebb tokenné válva a kriptopiacon.
2024. 10. 05. 23:00
Megosztás:

Vajon a Ripple jogi küzdelmei 10-szeres nyereséget hoznak? A CYBRO még nagyobb potenciállal rendelkező riválisként emelkedik fel

Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete (SEC) és a Ripple Labs közötti folyamatban lévő jogi csata továbbra is árnyékot vet az XRP, a Ripple hálózat natív tokenjének jövőjére.
2024. 10. 05. 22:00
Megosztás: