Heti Horoszkóp - Nagy fordulatot hoz a május!

A május hónap nagyon szeszélyes, egyik nap hétágról süt a nap, míg a következő napon újra be kell fűtenünk a lakást olyan hideg van. A májusi horoszkópok is komoly fordulatokban bővelkednek, így szinte minden csillagjegy szülöttjének érdemes felkészülnie valami váratlan eseményre a következő héten. Pozitív vagy negatív fordulatra számítsunk? Heti horoszkópunkból most megtudhatod. Horoszkóp 2021. május 10. - 16. időszakra.

Heti Horoszkóp - Nagy fordulatot hoz a május!

KOS (Aries) március 21. - április 20.

Munkahelyén jelentős változások fognak bekövetkezni. Az sincs kizárva, hogy ha jó stratégiát választ még beosztása is megváltozik. Ne ijedjen meg, ha esetleg olyan területen kell majd helyt állni, mely most még ismeretlen. A családja támogatóként mindig ott lesz ön mellett még ha úgy érzi, hogy ez nem mindig van így. Barátja vagy esetleg egy közeli ismerőse anyagilag megszorul és önhöz fordul tanácsért. Gondolja jól át, hogy milyen ötleteket ad neki.

BIKA (Taurus) április 21.- május 21.

Itt az idő elgondolkodni azon, hogy változtasson életén és kitágítsa látókörét. Szíve mélyén már nagyon régóta vágyik erre, csak a megfelelő lépéshez mindig mástól várta a segítséget. A mai napon, ha jól figyel több jel is ez irányba fogja terelni és segíti a döntésben. Járjon nyitott szemmel, figyelje a jelzéseket. Hamarosan belép az életébe egy olyan személy is, aki nem csak barátja lesz, hanem talán attól sokkal több is.

IKREK (Gemini) május 22.- június 21.

Izgalmas időszak következik a pénzügyek terén, hiszen egy olyan döntést kell rövidesen meghoznia, melyet már hónapok óta (évek óta?) halogat. Ez pedig nem más, mint egy komolyabb felújítási, építési munka, melytől eddig leginkább annak finanszírozási nehézségei miatt ódzkodott. Érdemes lehet körülnéznie, mert számos államilag támogatott hitel és lakásfelújítási támogatás is igénybe vehető ilyen célra.

RÁK (Cancer) június 22. - július 22.

Döntéseit évek óta befolyásolja az a tény, hogy valamiért felelősnek érzi magát olyan személyek iránt, akikkel hosszabb időt töltött együtt. Ne higgye, hogy ha elhalmozza őket anyagiakkal és megad nekik mindent, akkor azzal elhallgattathatja lelkiismeretét. Gondolkozzon el azon, hogy nem szándékosan alakítják úgy a mindennapokat, hogy ön kellemetlenül érezze magát. Vizsgálja meg a tényeket és zárja le a múltat.

OROSZLÁN (Leo) július 23. - augusztus 23.

Ha arra vágyik, hogy végre olyan dolgot tegyen meg, amit már évek óta tervezget itt az ideje, hogy belevágjon. Ne keresse tovább a kifogásokat! Most jött el a pillanat, még, ha úgy érzi, hogy semmi jel nem mutat erre. Valósítsa meg önmagát, melyért a környezete is hálás lesz.

Pénzügyi téren is jó kilátások vannak, mert olyan lehetőség fog kínálkozni, melyet, ha megragad élete sokkal könnyebbé fog válni.

SZŰZ (Virgo) augusztus 24. - szeptember 22.

Sokan gondolják úgy, hogy most remek lehetőség szabad pénzeszközeiket befektetni egy igen jó hozamokkal bíró alapba, melyet mindenki olyan nagyon dicsér. Vigyázzon és legyen körültekintő, mert nem minden arany, ami fénylik. Még az is előfordulhat, hogy azok, akik igyekeznek tanáccsal ellátni, nem vizsgálták meg a felmerülő veszélyeket és ezért a tranzakció nem hozza meg a várva várt eredményt

MÉRLEG (Libra) szeptember 23. - október 23.

Olyan helyzet következik be, melytől régóta tartott, éppen ezért mindig igyekezte elterelni gondolatait. Ne aggódjon minden jól fog alakulni és mindenki megelégedésével zárulnak a dolgok. Munkája terén lehetséges, hogy jogi segítségre lesz szüksége és ideig óráig anyagi gondok is felmerülnek, de  olyan helyről fog érkezni a segítség, melyre nem is gondol.  Legyen körültekintő és figyelmes, de nem kell mindig a legrosszabbra gondolni, ha valaki segítő kezet nyújt.

SKORPIÓ (Scorpio) október 24. - november 22.

A hét folyamán lehetősége lesz bizonyítani rátermettségét és szakmai felkészültségét, mely talán karrierje szempontjából is mérföldkövet fog jelenteni. Ha lehetősége adódik, ne legyen rest és éljen vele, mert épp itt az ideje, hogy megmutassa, Önben sokkal több van mint, amit gondolnak. Egyéniségének és tehetségének olyan oldalát mutathatja meg, mely eddig rejtve volt munkatársai előtt és ezért nem is gondolkoztak azon, hogy új feladatokkal bízzák meg.

NYILAS (Sagittarius) november 23. - december 21.

Elérkezett az idő, hogy vére a sarkára álljon és elmondja véleményét munkahelyén. Ne féljen, hogy esetleg ezért kellemetlen perceket fognak okozni önnek, mert ez csak ideig óráig fog tartani. Családi környezetében is jelentős fordulat fog bekövetkezni, mely nem várt meglepetés sorozatot indít majd el. Első pillanatban megijed a kialakult helyzettől, de ne féljen, tökéletesen helyt fog álli új szerepében is.

BAK (Capricorn) december 22. - január 20.

Ha kilép a munkahelyének ajtaján, itt az ideje, hogy a munkájával járó gondolatokat is ott hagyja. Az elkövetkezendő időszakban töltsön több időt családjával és szeretteivel. Barátai, már régóta várják, hogy csatlakozzon hozzájuk és együtt töltsenek egy kis időt. Talán most jött el a pillanat, mikor végre egy hosszabb szabadságot engedélyezzen magának és csak azzal foglalkozzon, ami önnek a legnagyobb örömet szerzi.

VÍZÖNTŐ (Aquarius) január 21. - február 19.

 

Sokan gondolnak Önre, mint elérendő példa, még akkor is, ha Ön ezt nem is gondolja. Ha úgy érzi, hogy valakinek a segítségére van szüksége, bátran adjon tanácsot, mely szívből jön. Szerelem terén egy régi ismerős ismét látótérbe kerül, mely érzés megdobogtatja a szívét. Ne támasszon feltételeket, csak engedje magát sodorni, hogy megtörténjenek az események. Ha a megélt élmény jól esik, élvezze és adja mindig önmagát.

Sokan gondolnak Önre, mint elérendő példa, még akkor is, ha Ön ezt nem is gondolja. Ha úgy érzi, hogy valakinek a segítségére van szüksége, bátran adjon tanácsot, mely szívből jön. Szerelem terén egy régi ismerős ismét látótérbe kerül, mely érzés megdobogtatja a szívét. Ne támasszon feltételeket, csak engedje magát sodorni, hogy megtörténjenek az események. Ha a megélt élmény jól esik, élvezze és adja mindig önmagát.

 

HALAK (Pisces) február 20. - március 20.

Eljött az ideje, hogy a jól megérdemelt szabadságát élvezze. Ne tétovázzon és vegye elő a bakancslistáját, s keljen útra. Felfrissülve és megújulva fog visszatérni, melynek nem csak családja, de főnöke is örülni fog. Anyagi téren is szerencsés időszak előtt áll, mert Fortuna maga mellé szegődött. Minden jól sikerül, amibe belefog, ezért itt az idő, hogy elgondolkozzon azon, hogy saját vállalkozást indítson, melyhez az anyagi segítség is megérkezik.

Hozzászólások

A brit felnőttek több mint 80 százalékát beoltották

A csütörtökön ismertetett legfrissebb adatok szerint a brit felnőtt lakosság több mint 80 százaléka megkapta a koronavírus elleni oltás első dózisát, és csaknem 60 százaléknak mindkét adagot beadták.
2021. 06. 18. 05:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Delta elemzés

2021. 06. 18. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Opus elemzés

2021. 06. 18. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Magyar Telekom elemzés

2021. 06. 18. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Richter elemzés

2021. 06. 18. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

MOL elemzés

2021. 06. 18. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

OTP elemzés

2021. 06. 18. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Kedvezménykártyával élénkítenék a fővárosi turizmust

Úgynevezett Restart Budapest kedvezmény- és programkártya elindításával élénkítenék a fővárosi turizmust szakmai szervezetek, az idén megújult kártya harmadik vendégéjszakát, ingyenes fővárosi közlekedést és fürdő belépést kínál, és számos más kedvezmény is jár vele.
2021. 06. 18. 03:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Józsefvárosi közétkeztetés: valótlanságot állít az önkormányzat, az összes jogsértés megállt a bíróság előtt

A sajtóban megjelenő híresztelésekkel ellentétben valótlan, hogy jogtalanul bírságolta meg a józsefvárosi önkormányzatot a Közbeszerzési Döntőbizottság.
2021. 06. 18. 03:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Szoftverrobotok csökkenthetik a súlyos munkaerőhiányt

A koronavírus-járvány lecsengésével szinte az összes szektorban rendkívül pozitívak a kilátások, ugyanakkor a cégek életét napjainkban a munkaerőhiány nehezíti meg. Ma már viszont sok olyan pozíció létezik, ami nagyon egyszerűen kiváltható szoftverrobotok alkalmazásával. Szőnyi András, a Mortoff üzletfejlesztési vezetője arról beszélt, hogy a technológia különböző applikációk használatában, fájlok konvertálásában, adatfeldolgozásban és komplex riportok generálásában is a vállalatok hasznára válhat úgy, hogy a már meglévő munkatársakkal kreatívabb feladatokat tudnak végeztetni.
2021. 06. 18. 02:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Újabb adóügyi fizetési kedvezményeket jelentett be a NAV

A Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára, Izer Norbert a szerdai napon újabb fizetési kedvezményeket jelentett be a koronavírus-járványt követő gazdasági helyreállítás keretében. A fizetési halasztásra és a részletfizetésre, valamint az adótartozás mérséklésére vonatkozó igényeket 2021 végéig lehet benyújtani, Karácsony Balázs, a BDO adóigazgatója gyakorlati példákon keresztül foglalta össze az intézkedések előnyeit.
2021. 06. 18. 02:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Gyors ügyintézést ígér az MVM Démász a napelemes csatlakozók számára

Az MVM Démász a növekvő igények miatt felgyorsította a háztartási napelemes rendszerek hálózatra csatlakoztatását - közölte a szolgáltató az MTI-vel csütörtökön.
2021. 06. 18. 01:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Budapesti útdíj bevezetését sürgeti a Levegő Munkacsoport

Minden személy- és tehergépkocsira kiterjedő budapesti útdíj bevezetéséért indít petícióta Levegő Munkacsoport. A kilométer-és szennyezés-arányos útdíj a teherautók esetében jelenleg is létezik országunkban mintegy 7100 kilométeren, ezt bővítenék ki Budapest egész területére, kiterjesztve a személygépjárművekre is, méghozzá úgy, hogy a városi útdíjból származó bevételt részben visszajuttatnák a rászoruló budapestieknek, részben pedig a környezetkímélőbb közlekedésre fordítanák.
2021. 06. 18. 01:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Négycsillagos szálloda épül Debrecenben

Négycsillagos, 155 szobás üzleti szálloda épül Debrecen belvárosában, a 8,2 milliárd forint értékű beruházás alapkövét csütörtökön tették le a cívisvárosban.
2021. 06. 18. 00:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Nagy osztalékot fizet a Telekom macedón leányvállalata

A Magyar Telekom leányvállalata, a Makedonski Telekom AD - Skopje (MakTel) a 2020. üzleti év után 1,38 milliárd macedón dénár (mintegy 7,90 milliárd forint) osztalék kifizetéséről határozott a csütörtöki közgyűlésén - közölte a Magyar Telekom a tőzsde honlapján csütörtökön.
2021. 06. 17. 23:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Uniós támogatással fejlesztette a képzéseit a MATE

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) több mint 315 millió forint uniós támogatással fejlesztette a duális és kooperatív képzéseit 2017 szeptembere és 2021 májusa között - közölte az intézmény csütörtökön az MTI-vel.
2021. 06. 17. 23:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Csökkent az építőipari termelés az euróövezetben

Csökkent áprilisban az építőipari termelés az euróövezetben és az EU-ban az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat csütörtökön publikált jelentése alapján.
2021. 06. 17. 22:30
Megosztás:
Hozzászólások:

A CNN nem helyettesíthető tokenekként értékesíti archívumának tartalmát

A CNN amerikai hírtelevízió nem helyettesíthető tokenekként (NFT) értékesíti az elmúlt több mint négy évtized meghatározó történelmi eseményeiről készített beszámolóit.
2021. 06. 17. 22:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Emelkedett a munkanélküliek száma az USA-ban

Másfél hónapja először emelkedett az első alkalommal munkanélküli segélyt kérők száma az Egyesült Államokban a múlt héten, jóllehet számos bizonyíték mutatja, hogy a gazdaság és a munkaerőpiac stabilan lábal kifelé a világjárvány által okozott recesszióból.
2021. 06. 17. 21:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Lendületes németországi növekedést vár az IfW gazdaságkutató

A német gazdaság teljesítménye lendületes növekedéssel már a harmadik negyedévben eléri a válság előtti szintet a kieli IfW gazdaságkutató intézet honlapján publikált legfrissebb prognózisa alapján.
2021. 06. 17. 21:00
Megosztás:
Hozzászólások: