A 7 legjobb altcoin, amely áprilisban csilloghat

A Bitcoin (BTC) még mindig fürdik a legújabb történelmi csúcsának bűvöletében, mely során értéke felment 73,750.07 dollárig. Hasonló szint közelébe a 2021-es bikapiac óta még csak nem is jutott. Azóta viszont már az altcoinok piacát is megérintette ez a hullámzás.

A 7 legjobb altcoin, amely áprilisban csilloghat

A Solana-alapú mém érmék számítanak a legnagyobb sztároknak. Példának okáért a SLERF, a WIF és a BONK csúcspontjukon több mint 100-szorosára növekedtek, és milliókat ajándékoztak így a legkorábbi befektetőknek.

A most befektetni készülők előtt a fenti projektek jó példával járnak elől, és igyekeznek olyan mém érmék mellett dönteni, amelyekkel legalább akkora nyereséget érhetnek el, mint a korábbi befektetők.

Több száz új token elemzése után - átnézve a tokenomikájukat, megismerve a fejlesztőcsapatukat, és a közösségi támogatottságuk mértékét - a következő projekteket tartjuk a legjobbaknak: Dogecoin 20 (DOGE20), Slothana (SLOTH), Sponge V2 (SPONGEV2), Smog (SMOG), 5th Scape (5SCAPE). Ezeknek az érméknek 50-szeres vagy annál nagyobb a hozama. 

Vizsgáljuk meg őket közelebbről!

Ezek az idei április legtündöklőbb altcoin csillagai – gyors elemzés

Mielőtt belemennénk a részletekbe, tekintsük át a legfontosabb információkat a 7 legjobb projektről: 

1. Dogecoin20 (DOGE20) – Több mint 10 millió dollárt gyűjtött össze az ICO-ja során

2. Slothana (SLOTH) – A népszerű mém érme mögött tapasztalt csapat áll

3. Sponge V2 (SPONGEV2) – P2E mechanizmusával és a staking bridge segítségével túltesz elődjén

4. Smog (SMOG) – Még mindig 10% kedvezménnyel vehetsz a csúcsán 300 millió dolláros piaci kapitalizációt elért érméből

5. 5th Scape (5SCAPE) – A blokklánc és az AAA VR játékok mixe a magas szintű élményért

6. ApeCoin (APE) – A majmos érme metaverzumot kíván indítani

7. Dogecoin (DOGE) – Zsúfolt bikafutam várható a felezési esemény és a DOGE-nap után

Ez a 7 projekt fog aratni áprilisban - mélyreható elemzés

Az alapok átfutása után ideje rátérnünk az egyes érmék tüzetesebb vizsgálatára:

1. Dogecoin20 (DOGE20) – Több mint 10 millió dollárt gyűjtött össze az ICO-ja során

A DOGE20 nem titkoltan a Dogecoin-ból merített ihletet, de mégis eltérőek az alapjai, hiszen Ethereum blokkláncra építkezik.

dogecoin

A Dogecoin energiaigényes Proof-of-Work bányászatára fittyet hányva a DOGE20 az Ethereum sokkal hatékonyabb Proof-of-Stake protokollját használja, és élvezi annak számtalan előnyét. Nézzük csak, mik ezek!

Először is, az Ethereum hálózat a Dogecoin üteméhez képest sokkal gyorsabb tranzakciós sebességet biztosít.

Ezenkívül inkább számít környezetbarát választásnak, már csak abból kifolyólag is, hogy a Proof-of-Stake kevesebb energiát emészt fel a bányászatnál. Plusz ERC-20 érmeként a DOGE20 kiaknázza az Ethereum ökoszisztémáját és decentralizált közösségét.

De a legnagyobb előny mégis a DOGE20 lekötési jutalmazási rendszere. A Dogecoin nem, viszont a DOGE20 felajánlja a befektetők számára, hogy leköthessék a tokenjeiket, és két év alatt a teljes tokenkínálat 15%-át is kiosztják.

A csapat biztosítja a teljes átláthatóságot, ami érinti a tokenomika felosztását is: kiterjed az előértékesítésre, a marketingre, a projekt kincstárára valamint a tőzsdei likviditásra.

Abban egyetértünk, hogy a Dogecoin legutóbbi 2021-es bikafutama igen vad volt, de szembesülnünk kell a korlátaival is. Olyanokra gondolunk itt, mint például a csigalassú tranzakciók és a lekötési jutalom teljes hiánya. A DOGE20 vele szemben gyorsabb tranzakciókat, jövedelmező staking rendszert és energiatakarékos beállításokat ad.

Mivel a Dogecoin bálnák szemezgetnek a magasabb ROI-val rendelkező kriptókkal, a DOGE20 ideális helyzetben van ahhoz, hogy a következő nagy kutyás mém érme lehessen. Mivel a DOGE20 egyesíti a Dogecoin népszerűségének előnyeit az alacsonyabb kapitalizációval, a nyeresége is sokkal busásabb lehet.

Vásárold meg a Dogecoin 20 tokent most

2.Slothana (SLOTH) – A népszerű mém érme mögött tapasztalt csapat áll

Ha figyelemmel követed a mém érme-őrületet, akkor valószínűleg hallottál már a legújabb versenyzőről, a Slothana (SLOTH) tokenről. Ez a Solana-alapú érme még igen fiatal, de ahhoz képest elég nagy a felhajtás körülötte. 

slothana kriptó

Ez a lajhár témájú projekt pár nap alatt már 7,8 millió dollárt gyűjtött össze előértékesítése során.

Az ICO-nak nincsenek szakaszai,  a befektetőknek csak SOL tokeneket kell küldeniük egy kijelölt pénztárcacímre, hogy az induláskor SLOTH tokenekhez jussanak egy airdrop során. A folyamat tehát egyszerű, és a célközönség úgy tűnik, vevő rá. 

A Slothana egyértelműen az ICO-ja által próbálja bevonzani a befektetőket.

A projekt időzítése tökéletes, hiszen a SLOTH érme április 20-a előtt indul majd a tőzsdéken, ez pedig egy olyan dátum, amelyet a mém-fanok csak "Doge-napként" emlegetnek.

A 2024-es Doge-napnak óriási jelentősége van, mert párhuzamosan zajlik a Bitcoin régóta várt feleződési eseményével. Ez egy olyan mérföldkő, amely eddig a történelem során mindig megelőzte a hatalmas bikafutamokat.

A Slothana képzett csapata ugyan még nem vállalta fel magát, de egyesek azt rebesgetik, hogy a sikeres Smog projektet is ők felügyelik.

A lajhár témájú token különleges előértékesítésének, jó időzítésének, és remek csapatának hála valószínűleg a következő nagy durranása lehet a Solana láncnak.

Vásárold meg a Slothana tokent most

3.Sponge V2 (SPONGEV2) – P2E mechanizmusával és a staking bridge segítségével túltesz elődjén

Ez a mém érme elődjének, a Sponge-nak a felfrissített V2-es verziója. A Sponge V2 célul tűzte ki, hogy lekörözi a Sponge 100-szoros, 100 millió dolláros piaci csúcsát, és biztos ami biztos alapon mellé toldott még némi hasznosságot is.

sponge kriptó

A Sponge V2 beveti magát a play-to-earn játéktérbe, és fűszerezesként P2E játéka jutalmakat kínál. Aztán akad még itt csattanó, ami nem más, mint az új stake-to-bridge technológia.

A cél a Sponge V2 számára a nagy kriptotőzsdéken való megjelenés, mint a Binance és az OKX. A Sponge csapata a BONK és a MEME mém érmékhez hasonlóan kész meghódítani a csúcsot.

A játéklehetőség, a jövedelmező lekötési jutalmak és a nagy tőzsdei listázások világos ütemterve olyan helyzetet teremt a Sponge V2-nek, mely során minden esélye megvan arra, hogy hatalmas nyereséget érjen el a mostani bikás hangulatú mém érmék piacán.

Vásárold meg a Sponge V2 tokent most

4.Smog (SMOG) – Még mindig 10% kedvezménnyel vehetsz a csúcsán 300 millió dolláros piaci kapitalizációt elért érméből

Most jöjjön az az érme, amit a SLOTH kapcsán már említettünk. A Smog szerintünk igenis sokat adhat a kriptopiacnak. 

smog token

Amióta a SMOG felkerült a Jupiter nevű decentralizált tőzsdére, hatalmasat növekedett. A token jelenleg 0,21 dollár feletti értéket csillant, és piaci kapitalizációja 170 millió dollárra rúg. Ha továbbra is ilyen szép eredményeket ér el, akkor könnyen egy olyan Tier 1 tőzsdén találhatja magát, mint amilyen a Binance is.

Ha pedig már szerepel a Binance felületén, az a SMOG-tulajdonosok és a mém érme rajongók számára is hatalmas motivációt jelent, és a legnagyobb magasságokba repítheti a sárkányos érmét.

A Smog lehetőségei már csak azért is ennyire erősek egy tomboló bikafutam esetén, mert élvezi a közösség támogatását, és hasznossága is példaértékű.

Az érme igazán közösségorientált, hiszen a csapat folyamatosan motiválja az érdeklődőket és a befektetőket.

A projekt airdropja mindig  kínál új feladatokat és jutalmakat a résztvevők számára, és ezzel elősegíti a kulcsfontosságú hosszú távú fenntarthatóságot.

A Smog a multi-chain funkciók integrálásával kész kiaknázni az Ethereum ökoszisztémát. Merülj el te is a token vonzerejében és hasznosságában!

Vásárold meg a Smog Tokent most

5. 5th Scape (5SCAPE) – A blokklánc és az AAA VR játékok mixe a magas szintű élményért

A 5thScape feltörekvő projektje egyesíti az AAA VR-játékok világát a blokklánc-technológia erejével, és láthatóan képes gyorsan elnyerni a kriptósok és a játékosok kegyeit.

A 5thScape ökoszisztémájában hemzsegnek a hiperrealisztikus VR-játékok, a hipermodern hardverek, és emellett a lekötéseken át passzív jövedelemlehetőségek is a rendelkezésünkre állnak. A kínálat részei az adrenalint felturbózó harci játékok, a versenyszimulációk, és az olyan sportos címek, mint az Epic Cricket Arena.

De a 5thScape több, mint a szoftverek halmaza. A csapat saját fejlesztésű, kristálytiszta vizuális megjelenítéssel bíró, és intuitív vezérlésű VR-headset-en és egy ergonomikus, nagy mozgásteret adó integrált játékszéken is dolgozik.

A 5SCAPE érme az egész ökoszisztéma táplálójaként mutatkozik be. A birtokosok lekötési jutalmakban részesülhetnek, és élethosszig tartó hozzáférést kapnak a 5thScape játékkönyvtárához. A csapat ezen kívül tervez egy decentralizált piacteret is, ahol a tehetséges alkotók saját tartalmak fejlesztésével tehetnek szert komoly jövedelemre.

A 5thScape remek helyzetben van ahhoz, hogy sikert arasson. Először is, a VR-játékpiac hihetetlenül gyorsan növekszik, az elemzők prognózisai szerint 2030-ra 109 milliárd dolláros piacot jelenthet.

A projekt okosszerződéseit gondosan ellenőrizték, és a fejlesztőcsapat KYC-ellenőrzésen is átment.

A 5thScape blokklánc-alapú VR játékplatform jelenleg is tartó ICO-ja már 3,8 millió dollárt gyűjtött össze. A befektetők nagyon várják a tőzsdei bevezetést is.

Vásárold meg a 5th Scape tokent most

6.ApeCoin (APE) – A majmos érme metaverzumot kíván indítani

A Bored Ape Yacht Club NFT-k csapata álmodta meg az ApeCoin (APE) ERC-20 tokent, amely kormányzási jogokkal ruházza fel a tulajdonosait az ApeCoin DAO-n belül. Ami viszont leginkább megfogja a befektetőket, az az, hogy az APE integrálódhat a Yuga Labs közelgő Otherside metaverzumába.

Tavaly az Otherside-ba való röpke bepillantás 4,5 dollárra lőtte ki az APE értékét, tehát ha az Otherside élesben is elindul, valószínűleg hatalmas lendületet vesz, és minden korábbi csúcsot túlszárnyal majd.

Bár azóta az APE visszahőkölt, jelenleg 1,74 dollár körül mozog, de ez az alacsonyabb árfolyam még előnyös lehet a hosszú távú tartáshoz.

Ha minél előbb szeretnél beszállni a metaverzum játékokba, mindenképp kövesd figyelemmel az ApeCoin fejleményeit. 

7.Dogecoin (DOGE) – Zsúfolt bikafutam várható a felezési esemény és a DOGE-nap után

Úgy gondoljuk, hogy a Dogecoin-t már nem kell bemutatnunk. A 2013-ban indult érme elég sokáig viszonylagos nyugalomban élt, és csak a 2021-es bikafutam során mutatta be igazán, hogy mit tud.

Sikere után hirtelen több száz hasonló érme lepte el a piacot, köztük volt a Shiba Inu is.

Ma az internetes mémként indult  DOGE már elmondhatja magáról, hogy egy szilárd alapokkal és nagy hasznossággal rendelkező legitim kriptovaluta, azaz széles körben elfogadott fizetési mód a kriptoökoszisztémában és még azon kívül is.

A potenciálisan április 19-én bekövetkező Bitcoin feleződés pedig szuper alkalom lesz ahhoz, hogy a DOGE még a 20-i Doge Day előtt ráérezzen a nagy lendültre.

Következtetés

A mém érmék körüli befektetői zsongás egyre nagyobb, és a kripto bikafutam is tovább zajlik. Azonban nem árt vigyázni, hiszen a piacon a shitcoinok is hemzsegnek, és nehéz köztük meglelni a legjobbakat.

Ha masszív profitra vágysz, elemzésünk szerint a Dogecoin 20 (DOGE20), a Slothana (SLOTH), a Sponge V2 (SPONGEV2), a Smog (SMOG), és a 5th Scape (5SCAPE) tűnnek a lehető legjobb választásnak.

A legjobb rész az, hogy ezek az érmék még mindig az előértékesítésüket tartják, mely során kedvező árat kínálnak. Ne feledd azonban, hogy ezek a tokenek várhatóan gyorsan elfogynak, így ha teheted, cselekedj gyorsan.

Ezek is érdekelhetnek:

A legjobb 2024-es RWA projektek, amelyekre érdemes lecsapni

A Slothana ICO-ja nagy eséllyel több multimilliomost is szülhet

A 10 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Az okos pénz ezeket a kriptókat keresi most, te is?

Ahogy a kriptopiac továbbra is egy közelgő bikapiacot vár, az ügyes befektetők tokeneket halmoznak fel, hogy növeljék portfóliójukat a piacon. Tekintettel a fellendülési potenciáljukra, a Solana (SOL) és az Avalanche (AVAX) kereskedési volumene növekedést mutatott. Ebben a háttérben egy új piaci szereplő, a KangaMoon (KANG) megmutatta, hogy potenciálisan az egyik legjobb altcoinná válhat a piacon.
2024. 05. 21. 03:00
Megosztás:

Pénzhoroszkóp és szerencse kilátások a hétre - A KOS lottón nyerhet, de a többiekre mi vár?

Ahogy a csillagok állása változik, úgy hoznak új lehetőségeket és szerencsés pillanatokat az életünk különböző területein. Ez a hét különleges pénzügyi és szerencsejóslatainkkal készülünk! Fedezd fel, hogy mely napokon lesz érdemes lottózni, melyik szerencseállat jelentheti a változást, és milyen izgalmas pénzügyi lehetőségek várnak rád!
2024. 05. 21. 02:00
Megosztás:

Semmi nem ment meg minket: egyre több pénzzel tartozunk majd a bankoknak

Újabb csúcsra jutott a lakosság fennálló lakáshitel-állománya és az állomány bővülése is. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint a következő hónapokban az alacsony kamatozás mellett elérhető akár 50 millió forintos CSOK Plusz által hajtott hitelkereslet-bővülés, valamint az ingatlanárakban prognosztizálható emelkedés felgyorsíthatja a hitelállomány bővülését.
2024. 05. 21. 01:00
Megosztás:

A 99Bitcoins lehet az év egyik legjobb befektetése?

A 99Bitcoins úton van afelé, hogy a történelem egyik legnagyobb kriptovalutája legyen, mivel egy új és egyedülálló irányzatot indít el, amelyet Learn-To-Earn (vagyis tanulj-és-keress) néven ismerünk.
2024. 05. 21. 00:01
Megosztás:

Egyre többen rendelkeznek adójuk 1+1 százalékáról

Hétmilliárd forinttal többet ajánlottak fel az adózók a személyi jövedelemadójuk 1+1 százalékából a mostani bevallásukban, mint tavaly, az eSZJA portálra belépők száma pedig meghaladta a 4 milliót - közölte a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára, szombaton az MTI-vel.
2024. 05. 20. 23:00
Megosztás:

Javított előrejelzésén az ENSZ

Javultak a globális gazdasági kilátások az Egyesült Államok és a nagy feltörekvő gazdaságok erős teljesítményének köszönhetően, bár a sebezhetőség továbbra is fennáll az ENSZ január közepén kiadott jelentésének évközi frissítése szerint.
2024. 05. 20. 22:00
Megosztás:

A kínai jegybank szinten tartotta az éves alapkamatot és az ötéves kamatlábat

A kínai központi bank az elemzői várakozásoknak megfelelően történelmi mélyponton, 3,45 százalékon tartotta az egyéves hitelek referenciakamatát (Loan Prime Rate/LPR) hétfői döntésével, és ugyancsak rekordalacsony, 3,95 százalék maradt az ötéves lejáratú hitelek kamata.
2024. 05. 20. 21:00
Megosztás:

Pluszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Erősödéssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék hétfőn.
2024. 05. 20. 20:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 05. 20. 19:00
Megosztás:

Kamatdöntő ülést tart a jegybank

A jövő héten kamatdöntő ülést tart a jegybank, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a munkaerőpiacról közöl adatokat.
2024. 05. 20. 18:00
Megosztás:

Vegyesen indítottak az amerikai tőzsdék

Vegyesen nyitottak az amerikai értékpapírpiacok hétfőn.
2024. 05. 20. 17:00
Megosztás:

Újfent pályázhatnak támogatásra az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

Ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára szombaton az MTI-vel.
2024. 05. 20. 16:00
Megosztás:

Bölcsőde épül Perbálon

Kétszázkilencvenmillió forint vissza nem térítendő kormányzati támogatásból két csoportszobás bölcsőde épül Perbálon, zöldmezős beruházással - jelentette be a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Pest vármegyei településen pénteken.
2024. 05. 20. 15:00
Megosztás:

Többen kötöttek utasbiztosítást az első negyedévben

A Netrisk idei adatai szerint az első negyedévben 72 ezer utasbiztosítási szerződést kötöttek a magyarok, 13 százalékkal többet, mint egy évvel korábban.
2024. 05. 20. 14:00
Megosztás:

Nemzetünk értéke a kisbéri ménes

A magyarság hagyományainak, kultúrájának évezredek óta szerves része a ló, és századokon átívelő értéke a kisbéri ménes - jelentette ki Nagy István agrárminiszter a Kisbéri Lovarda Északi Istállójának átadásán, pénteken az Agrárminisztérium (AM) közleménye szerint.
2024. 05. 20. 13:00
Megosztás:

Hathektáros üvegházat adott át Ácson a GreenCoop

Átadta második magyarországi üvegházát Ács határában a szlovák és magyar tulajdonban lévő GreenCoop, a hathektáros létesítményben termálhő felhasználásával évente hozzávetőleg 12-14 millió darab kígyóuborkát termesztenek.
2024. 05. 20. 12:00
Megosztás:

Erősödés az ázsiai tőzsdéken

Erősödtek a vezető ázsiai tőzsdék hétfőn.
2024. 05. 20. 11:00
Megosztás:

Erősödéssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban indítottak a főbb nyugat-európai tőzsdemutatók hétfőn.
2024. 05. 20. 10:00
Megosztás:

2024-es bika piac legjobb kriptodevizája: Miért jobb választás a Rollblock (RBLK), mint a Binance Coin (BNB) és a Chainlink (LINK)?

Bár a kriptopiac az elmúlt néhány hónapban konszolidációban volt, az elemzők továbbra is optimisták, és úgy vélik, hogy a 2024-es bika ciklus messze nem ért véget.
2024. 05. 20. 09:00
Megosztás:

A 3 legjobb kriptodeviza, amit érdemes megvásárolni az NFT piac fellendülése előtt

Az NFT-ket komoly kritikák érik, de ennek oka az, hogy olyan emberek által lettek túlértékelve, akik nem értik a digitális eredetik lehetőségeit. Az NFT-ket széles körben alkalmazzák az online játék szektorban, amelynek értéke majdnem 250 millió dollár. Ez egy olyan piac, amit nem érdemes kihagyni. A legjobb kriptodevizák, amelyeket most érdemes megvásárolni, mind tartalmaznak valamilyen NFT elemet, mivel az NFT piac hamarosan az egekbe fog szökni.
2024. 05. 20. 08:05
Megosztás: