A 7 legjobb altcoin, amely áprilisban csilloghat

A Bitcoin (BTC) még mindig fürdik a legújabb történelmi csúcsának bűvöletében, mely során értéke felment 73,750.07 dollárig. Hasonló szint közelébe a 2021-es bikapiac óta még csak nem is jutott. Azóta viszont már az altcoinok piacát is megérintette ez a hullámzás.

A 7 legjobb altcoin, amely áprilisban csilloghat

A Solana-alapú mém érmék számítanak a legnagyobb sztároknak. Példának okáért a SLERF, a WIF és a BONK csúcspontjukon több mint 100-szorosára növekedtek, és milliókat ajándékoztak így a legkorábbi befektetőknek.

A most befektetni készülők előtt a fenti projektek jó példával járnak elől, és igyekeznek olyan mém érmék mellett dönteni, amelyekkel legalább akkora nyereséget érhetnek el, mint a korábbi befektetők.

Több száz új token elemzése után - átnézve a tokenomikájukat, megismerve a fejlesztőcsapatukat, és a közösségi támogatottságuk mértékét - a következő projekteket tartjuk a legjobbaknak: Dogecoin 20 (DOGE20), Slothana (SLOTH), Sponge V2 (SPONGEV2), Smog (SMOG), 5th Scape (5SCAPE). Ezeknek az érméknek 50-szeres vagy annál nagyobb a hozama. 

Vizsgáljuk meg őket közelebbről!

Ezek az idei április legtündöklőbb altcoin csillagai – gyors elemzés

Mielőtt belemennénk a részletekbe, tekintsük át a legfontosabb információkat a 7 legjobb projektről: 

1. Dogecoin20 (DOGE20) – Több mint 10 millió dollárt gyűjtött össze az ICO-ja során

2. Slothana (SLOTH) – A népszerű mém érme mögött tapasztalt csapat áll

3. Sponge V2 (SPONGEV2) – P2E mechanizmusával és a staking bridge segítségével túltesz elődjén

4. Smog (SMOG) – Még mindig 10% kedvezménnyel vehetsz a csúcsán 300 millió dolláros piaci kapitalizációt elért érméből

5. 5th Scape (5SCAPE) – A blokklánc és az AAA VR játékok mixe a magas szintű élményért

6. ApeCoin (APE) – A majmos érme metaverzumot kíván indítani

7. Dogecoin (DOGE) – Zsúfolt bikafutam várható a felezési esemény és a DOGE-nap után

Ez a 7 projekt fog aratni áprilisban - mélyreható elemzés

Az alapok átfutása után ideje rátérnünk az egyes érmék tüzetesebb vizsgálatára:

1. Dogecoin20 (DOGE20) – Több mint 10 millió dollárt gyűjtött össze az ICO-ja során

A DOGE20 nem titkoltan a Dogecoin-ból merített ihletet, de mégis eltérőek az alapjai, hiszen Ethereum blokkláncra építkezik.

dogecoin

A Dogecoin energiaigényes Proof-of-Work bányászatára fittyet hányva a DOGE20 az Ethereum sokkal hatékonyabb Proof-of-Stake protokollját használja, és élvezi annak számtalan előnyét. Nézzük csak, mik ezek!

Először is, az Ethereum hálózat a Dogecoin üteméhez képest sokkal gyorsabb tranzakciós sebességet biztosít.

Ezenkívül inkább számít környezetbarát választásnak, már csak abból kifolyólag is, hogy a Proof-of-Stake kevesebb energiát emészt fel a bányászatnál. Plusz ERC-20 érmeként a DOGE20 kiaknázza az Ethereum ökoszisztémáját és decentralizált közösségét.

De a legnagyobb előny mégis a DOGE20 lekötési jutalmazási rendszere. A Dogecoin nem, viszont a DOGE20 felajánlja a befektetők számára, hogy leköthessék a tokenjeiket, és két év alatt a teljes tokenkínálat 15%-át is kiosztják.

A csapat biztosítja a teljes átláthatóságot, ami érinti a tokenomika felosztását is: kiterjed az előértékesítésre, a marketingre, a projekt kincstárára valamint a tőzsdei likviditásra.

Abban egyetértünk, hogy a Dogecoin legutóbbi 2021-es bikafutama igen vad volt, de szembesülnünk kell a korlátaival is. Olyanokra gondolunk itt, mint például a csigalassú tranzakciók és a lekötési jutalom teljes hiánya. A DOGE20 vele szemben gyorsabb tranzakciókat, jövedelmező staking rendszert és energiatakarékos beállításokat ad.

Mivel a Dogecoin bálnák szemezgetnek a magasabb ROI-val rendelkező kriptókkal, a DOGE20 ideális helyzetben van ahhoz, hogy a következő nagy kutyás mém érme lehessen. Mivel a DOGE20 egyesíti a Dogecoin népszerűségének előnyeit az alacsonyabb kapitalizációval, a nyeresége is sokkal busásabb lehet.

Vásárold meg a Dogecoin 20 tokent most

2.Slothana (SLOTH) – A népszerű mém érme mögött tapasztalt csapat áll

Ha figyelemmel követed a mém érme-őrületet, akkor valószínűleg hallottál már a legújabb versenyzőről, a Slothana (SLOTH) tokenről. Ez a Solana-alapú érme még igen fiatal, de ahhoz képest elég nagy a felhajtás körülötte. 

slothana kriptó

Ez a lajhár témájú projekt pár nap alatt már 7,8 millió dollárt gyűjtött össze előértékesítése során.

Az ICO-nak nincsenek szakaszai,  a befektetőknek csak SOL tokeneket kell küldeniük egy kijelölt pénztárcacímre, hogy az induláskor SLOTH tokenekhez jussanak egy airdrop során. A folyamat tehát egyszerű, és a célközönség úgy tűnik, vevő rá. 

A Slothana egyértelműen az ICO-ja által próbálja bevonzani a befektetőket.

A projekt időzítése tökéletes, hiszen a SLOTH érme április 20-a előtt indul majd a tőzsdéken, ez pedig egy olyan dátum, amelyet a mém-fanok csak "Doge-napként" emlegetnek.

A 2024-es Doge-napnak óriási jelentősége van, mert párhuzamosan zajlik a Bitcoin régóta várt feleződési eseményével. Ez egy olyan mérföldkő, amely eddig a történelem során mindig megelőzte a hatalmas bikafutamokat.

A Slothana képzett csapata ugyan még nem vállalta fel magát, de egyesek azt rebesgetik, hogy a sikeres Smog projektet is ők felügyelik.

A lajhár témájú token különleges előértékesítésének, jó időzítésének, és remek csapatának hála valószínűleg a következő nagy durranása lehet a Solana láncnak.

Vásárold meg a Slothana tokent most

3.Sponge V2 (SPONGEV2) – P2E mechanizmusával és a staking bridge segítségével túltesz elődjén

Ez a mém érme elődjének, a Sponge-nak a felfrissített V2-es verziója. A Sponge V2 célul tűzte ki, hogy lekörözi a Sponge 100-szoros, 100 millió dolláros piaci csúcsát, és biztos ami biztos alapon mellé toldott még némi hasznosságot is.

sponge kriptó

A Sponge V2 beveti magát a play-to-earn játéktérbe, és fűszerezesként P2E játéka jutalmakat kínál. Aztán akad még itt csattanó, ami nem más, mint az új stake-to-bridge technológia.

A cél a Sponge V2 számára a nagy kriptotőzsdéken való megjelenés, mint a Binance és az OKX. A Sponge csapata a BONK és a MEME mém érmékhez hasonlóan kész meghódítani a csúcsot.

A játéklehetőség, a jövedelmező lekötési jutalmak és a nagy tőzsdei listázások világos ütemterve olyan helyzetet teremt a Sponge V2-nek, mely során minden esélye megvan arra, hogy hatalmas nyereséget érjen el a mostani bikás hangulatú mém érmék piacán.

Vásárold meg a Sponge V2 tokent most

4.Smog (SMOG) – Még mindig 10% kedvezménnyel vehetsz a csúcsán 300 millió dolláros piaci kapitalizációt elért érméből

Most jöjjön az az érme, amit a SLOTH kapcsán már említettünk. A Smog szerintünk igenis sokat adhat a kriptopiacnak. 

smog token

Amióta a SMOG felkerült a Jupiter nevű decentralizált tőzsdére, hatalmasat növekedett. A token jelenleg 0,21 dollár feletti értéket csillant, és piaci kapitalizációja 170 millió dollárra rúg. Ha továbbra is ilyen szép eredményeket ér el, akkor könnyen egy olyan Tier 1 tőzsdén találhatja magát, mint amilyen a Binance is.

Ha pedig már szerepel a Binance felületén, az a SMOG-tulajdonosok és a mém érme rajongók számára is hatalmas motivációt jelent, és a legnagyobb magasságokba repítheti a sárkányos érmét.

A Smog lehetőségei már csak azért is ennyire erősek egy tomboló bikafutam esetén, mert élvezi a közösség támogatását, és hasznossága is példaértékű.

Az érme igazán közösségorientált, hiszen a csapat folyamatosan motiválja az érdeklődőket és a befektetőket.

A projekt airdropja mindig  kínál új feladatokat és jutalmakat a résztvevők számára, és ezzel elősegíti a kulcsfontosságú hosszú távú fenntarthatóságot.

A Smog a multi-chain funkciók integrálásával kész kiaknázni az Ethereum ökoszisztémát. Merülj el te is a token vonzerejében és hasznosságában!

Vásárold meg a Smog Tokent most

5. 5th Scape (5SCAPE) – A blokklánc és az AAA VR játékok mixe a magas szintű élményért

A 5thScape feltörekvő projektje egyesíti az AAA VR-játékok világát a blokklánc-technológia erejével, és láthatóan képes gyorsan elnyerni a kriptósok és a játékosok kegyeit.

A 5thScape ökoszisztémájában hemzsegnek a hiperrealisztikus VR-játékok, a hipermodern hardverek, és emellett a lekötéseken át passzív jövedelemlehetőségek is a rendelkezésünkre állnak. A kínálat részei az adrenalint felturbózó harci játékok, a versenyszimulációk, és az olyan sportos címek, mint az Epic Cricket Arena.

De a 5thScape több, mint a szoftverek halmaza. A csapat saját fejlesztésű, kristálytiszta vizuális megjelenítéssel bíró, és intuitív vezérlésű VR-headset-en és egy ergonomikus, nagy mozgásteret adó integrált játékszéken is dolgozik.

A 5SCAPE érme az egész ökoszisztéma táplálójaként mutatkozik be. A birtokosok lekötési jutalmakban részesülhetnek, és élethosszig tartó hozzáférést kapnak a 5thScape játékkönyvtárához. A csapat ezen kívül tervez egy decentralizált piacteret is, ahol a tehetséges alkotók saját tartalmak fejlesztésével tehetnek szert komoly jövedelemre.

A 5thScape remek helyzetben van ahhoz, hogy sikert arasson. Először is, a VR-játékpiac hihetetlenül gyorsan növekszik, az elemzők prognózisai szerint 2030-ra 109 milliárd dolláros piacot jelenthet.

A projekt okosszerződéseit gondosan ellenőrizték, és a fejlesztőcsapat KYC-ellenőrzésen is átment.

A 5thScape blokklánc-alapú VR játékplatform jelenleg is tartó ICO-ja már 3,8 millió dollárt gyűjtött össze. A befektetők nagyon várják a tőzsdei bevezetést is.

Vásárold meg a 5th Scape tokent most

6.ApeCoin (APE) – A majmos érme metaverzumot kíván indítani

A Bored Ape Yacht Club NFT-k csapata álmodta meg az ApeCoin (APE) ERC-20 tokent, amely kormányzási jogokkal ruházza fel a tulajdonosait az ApeCoin DAO-n belül. Ami viszont leginkább megfogja a befektetőket, az az, hogy az APE integrálódhat a Yuga Labs közelgő Otherside metaverzumába.

Tavaly az Otherside-ba való röpke bepillantás 4,5 dollárra lőtte ki az APE értékét, tehát ha az Otherside élesben is elindul, valószínűleg hatalmas lendületet vesz, és minden korábbi csúcsot túlszárnyal majd.

Bár azóta az APE visszahőkölt, jelenleg 1,74 dollár körül mozog, de ez az alacsonyabb árfolyam még előnyös lehet a hosszú távú tartáshoz.

Ha minél előbb szeretnél beszállni a metaverzum játékokba, mindenképp kövesd figyelemmel az ApeCoin fejleményeit. 

7.Dogecoin (DOGE) – Zsúfolt bikafutam várható a felezési esemény és a DOGE-nap után

Úgy gondoljuk, hogy a Dogecoin-t már nem kell bemutatnunk. A 2013-ban indult érme elég sokáig viszonylagos nyugalomban élt, és csak a 2021-es bikafutam során mutatta be igazán, hogy mit tud.

Sikere után hirtelen több száz hasonló érme lepte el a piacot, köztük volt a Shiba Inu is.

Ma az internetes mémként indult  DOGE már elmondhatja magáról, hogy egy szilárd alapokkal és nagy hasznossággal rendelkező legitim kriptovaluta, azaz széles körben elfogadott fizetési mód a kriptoökoszisztémában és még azon kívül is.

A potenciálisan április 19-én bekövetkező Bitcoin feleződés pedig szuper alkalom lesz ahhoz, hogy a DOGE még a 20-i Doge Day előtt ráérezzen a nagy lendültre.

Következtetés

A mém érmék körüli befektetői zsongás egyre nagyobb, és a kripto bikafutam is tovább zajlik. Azonban nem árt vigyázni, hiszen a piacon a shitcoinok is hemzsegnek, és nehéz köztük meglelni a legjobbakat.

Ha masszív profitra vágysz, elemzésünk szerint a Dogecoin 20 (DOGE20), a Slothana (SLOTH), a Sponge V2 (SPONGEV2), a Smog (SMOG), és a 5th Scape (5SCAPE) tűnnek a lehető legjobb választásnak.

A legjobb rész az, hogy ezek az érmék még mindig az előértékesítésüket tartják, mely során kedvező árat kínálnak. Ne feledd azonban, hogy ezek a tokenek várhatóan gyorsan elfogynak, így ha teheted, cselekedj gyorsan.

Ezek is érdekelhetnek:

A legjobb 2024-es RWA projektek, amelyekre érdemes lecsapni

A Slothana ICO-ja nagy eséllyel több multimilliomost is szülhet

A 10 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Június végére nyithat újra a parajdi sóbánya

Június végére befejeződnek a parajdi sóbánya biztonságossá tételét célzó munkálatok, és újranyit a létesítmény - nyilatkozta szerdán Irina Muller, a román Országos Sóipari Társaság (Salrom) termelési igazgatója a Marosvásárhelyi Rádiónak.
2024. 05. 30. 11:30
Megosztás:

A MakTel több mint kétmilliárd macedón dénár osztalékot fizet a 2023. évi üzleti év után

A Magyar Telekom leányvállalata, a Makedonski Telekom AD - Skopje (MakTel) a 2023. üzleti év után 2,21 milliárd macedón dénár (mintegy 13,8 milliárd forint) osztalékot fizet - közölte a Magyar Telekom szerdán az MTI-vel.
2024. 05. 30. 11:00
Megosztás:

Ebben a hónapban emelkedett a németországi infláció

Emelkedett az infláció májusban a várakozásoknak megfelelő mértékben a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis szerdán publikált előzetes adatai alapján.
2024. 05. 30. 10:30
Megosztás:

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak - derül ki a kiberbiztonsággal foglalkozó Sicontact Kft. és a gkid közös felméréséből.
2024. 05. 30. 10:00
Megosztás:

Véget vethet az élelmiszer-pazarlásnak az inflációs sokk

Sokkal jobban odafigyelnek a megvásárolt termékek, így a zöldségek és gyümölcsök mennyiségére is a fogyasztók a mindennapos kiadások emelkedési miatt. A vásárlók egyre tudatosabbak és nem csak az árra, hanem a megvásárolt mennyiségre is ügyelnek – derül ki az 500 szentesi termelőt tömörítő DélKerTÉSZ összefoglalójából. Az eddiginél is erőteljesebb az a trend, hogy az akciók tudnak lényeges elmozdulást hozni a fogyasztásban. A magyar zöldségtermelők számára ezért kiemelten fontos, hogy minél több boltláncban elérhetőek legyenek a magyar termékek, és olyan áron, ami a termelők számára is jövedelmező. Ehhez az is fontos, hogy minél jobb hozammal és minél jobb minőségben, egyre hatékonyabban tudjanak termelni.
2024. 05. 30. 09:30
Megosztás:

A Standard Chartered úgy véli, hogy az XRP ETF 2025-ben jöhet; az Algotech (ALGT) kihasználja az egészséges piaci trendeket az előértékesítési fejlődés érdekében

Jelentős fejlemény a DeFi szektorban, hogy a Standard Chartered optimistán nyilatkozott egy XRP ETF 2025-ös lehetséges bevezetéséről, ami a kriptovaluta piac növekvő bizalmát tükrözi. Ezzel egyidejűleg az Algotech (ALGT) kihasználja a robusztus piaci trendeket, és figyelemre méltó előrehaladást mutat az előértékesítési szakaszban.
2024. 05. 30. 09:00
Megosztás:

Így alakult a forint reggelre

Vegyesen mozgott a forint a főbb devizákkal szemben csütörtök reggel a szerda kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 05. 30. 08:00
Megosztás:

Családi kerti medence építés: hogyan vágjunk bele?

Ahogy közeledik a meleg, mindenki elkezd gondolkodni a medencén. Hosszú távra azonban kizárólag az épített családi változat válik be, hiszen ez az, amely évtizedekig szolgálhatja a kényelmünket.
2024. 05. 30. 08:00
Megosztás:

Milyen programok vannak egy prémium masszázsfotelen?

Mindenki szeretne magának otthonra egy olyan helyet, ahol a munka után ellazulhat és felfrissülhet.
2024. 05. 30. 07:30
Megosztás:

Átadták a Gyulai Várfürdő átalakított főépületét

Átadták a Gyulai Várfürdő átalakított főépületét szerdán, a Békés vármegyei város egymilliárd forint hazai forrást fordított a beruházásra.
2024. 05. 30. 07:00
Megosztás:

Nem mindenkinek jutnak EU-s források

(Újra)Indul idén nyáron a 2021-2027-es EU költségvetéshez kapcsolódó pályázati idény, hiszen 2023 év végén az ún. Igazságügyi reform Bizottsági elfogadásával jelentős, 10,4 mrd euró összegű forrást szabadítottak fel Magyarország számára. Ennek eredményeként több, a gazdasági szereplők által is már nagyon várt operatív program pályázatai nyílhatnak meg. A kohéziós források mellett energetikai fejlesztések támogatására szolgáló pályázatok kiírására számíthatunk még az idén – hangsúlyozták a Niveus Consulting Group pályázatírási és tanácsadási üzletágának szakértői.
2024. 05. 30. 06:30
Megosztás:

A MNB elővigyázattoságot javasol az OTP Banknak oroszországi működése kapcsán

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) több elővigyázatossági intézkedés megtételét javasolja az OTP Banknak oroszországi leánybankja tevékenysége kapcsán, a lépések hozzájárulhatnak a bankcsoport további stabil, eredményes, megbízható működéséhez - közölte a jegybank szerdán az MTI-vel.
2024. 05. 30. 05:30
Megosztás:

Mintaüzemet néztek meg a GINOP Plusz Monitoring Bizottság tagjai

A Ferzol Kft. mintaüzemét nézték meg a GINOP Plusz Monitoring Bizottság tagjai szerdán Tápiószőlősön.
2024. 05. 30. 05:00
Megosztás:

Hasít az Erste Lakástakarék: 20 ezer szerződés egy év alatt

Újra érdemes lakástakarékban gondolkodni, ha megtakarításról van szó, és ezt egyre többen felismerik: az Erste Lakástakarék termékének értékesítési eredményei a legszebb éveket, az állami támogatás megszűnése előtti időszakot idézik. Tavaly májusban indult az akár 30 százalékos kamatbónuszt fizető előtakarékossági rendszer, azóta az ügyfelek 20 ezer új szerződést kötöttek összesen közel 200 milliárd forint értékben. Nőtt a hosszabb megtakarítási időt választók aránya, a megtakarítók pedig most átlagosan 40 ezer forintot tesznek félre havonta, szemben a korábbi 17 ezerrel.
2024. 05. 30. 04:30
Megosztás:

Extravagáns, színes és szupermodern művekkel rúgja be a nyarat a Virág Judit Galéria

Extravagáns és modern dupla nyári kiállítással jelentkezik a Virág Judit Galéria. A május 31-én nyíló ingyenes tárlaton Vető Orsolya Lia fiatal festőművész vitalitástól duzzadó, életigenlő színes képeit, valamint kilenc keramikus 21. századi, izgalmas kreációit láthatják az érdeklődők. A kiállított művek egytől-egyig megvásárolhatóak.
2024. 05. 30. 04:00
Megosztás:

Az ultragyors kiszállítás tündöklése és bukása: a gyorsaság önmagában már nem elég

Az élelmiszerek és egyéb kereskedelmi termékek azonnali kiszállítását ígérő gyorskereskedelem 2020-ban vált iránymutató trenddé, azonban napjainkra már elérte fejlődésének határait. Peter Menky, a DODO okoslogisztikai vállalat globális kereskedelmi igazgatója szerint a kizárólag ultragyors kiszállítási modellre alapozó vállalatok mára veszteségesen, üzletileg nem fenntartható módon működnek. A fenntartható városi logisztika szakértője jelentős európai szereplők példáján keresztül mutatja be, milyen út vezetett idáig.
2024. 05. 30. 03:30
Megosztás:

Balatoni ingatlanpiac: a négyzetméterárak stagnálnak, a kínálat a harmadával nőtt májusban

Májusban a Balaton környékén meghirdetett ingatlanok négyzetméterára közel azonos (+0,2%), mint tavaly az év ugyanezen időszakában, miközben az északi és déli parton is jóval több a meghirdetett ingatlanok száma. Az északi parton közel 23, míg a déli parton több mint 10%-ot nőtt a kínálat. Az ingatlan.com májusi adatai, valamint az aktuális hazai ingatlanpiaci trendek alapján a money.hu összegyűjtötte, hol lehet érdemes most nyaralót vásárolni, és hogyan finanszírozható akár hitelből is egy balatoni víkendház.
2024. 05. 30. 03:00
Megosztás:

Megdöbbentő, ahogyan a magyar vállakozó gondolkodik

Kiugróan megnőtt a megélhetés mint a vállalkozás motivációja, és érezhető némi negatív várakozás, ugyanakkor vállalkozni továbbra is vonzó dolog Magyarországon – ez derül ki többek között a világ legnagyobb vállalkozáskutatása, a Global Entrepreneurship Monitor (GEM) frissen közzétett magyar eredményeiből.
2024. 05. 30. 02:30
Megosztás:

Lottó és szerencse horoszkóp a hétvégéig - melyik csillagjegyre vár nagy nyeremény?

Pénzügyi horoszkóp a hét hátralévő részére (május 30. - június 2.) Ezen a héten az univerzum különleges üzeneteket küld minden csillagjegy számára, tele pénzügyi csodákkal és szerencsés találkozásokkal! Olvasd el részletes és izgalmas horoszkópunkat, hogy megtudd, milyen váratlan lehetőségeket rejtenek a csillagok számodra a jövő hétre! Tudd meg, melyik nap lesz a legkedvezőbb a lottózásra, és mely szerencsés állat jelzi a bőséget az életedben!
2024. 05. 30. 02:00
Megosztás:

Melyik most a legjobb állampapír? Számoljuk ki!

Június 3-tól a Magyar Állampapír Plusz megújult formában lesz elérhető: jelentősen megemelték a befektetés kamatát, így az öt évre vetített éves átlagos hozam 6,73% lesz. Felmerül a kérdés, hogy az új befektetési lehetőség mennyire alakítja át az állampapírpiacot. A Bankmonitor szakértői most összehasonlítják a jelenleg kapható állampapírokat, így MÁP Plusz mellett a FixMÁP, BMÁP, PMÁP, a DKJ és az 1MÁP is az elemzés része. Melyik a legjobb kamatozású állampapír most?
2024. 05. 30. 01:00
Megosztás: