A Slothana ICO-ja nagy eséllyel több multimilliomost is szülhet

Az új Solana kriptó, a Slothana (SLOTH) előértékesítése sikeres ICO-ja kellős közepén már a CEX-en való indulásával szemezget.

A Slothana ICO-ja nagy eséllyel több multimilliomost is szülhet

A lajhár témájú mém érme büszke lehet a gyűjtési teljesítményére, melyet csupán néhány nap alatt ért el. 

A Slothana a Book of Meme (BOME) és a Slerf (SLERF) nyomvonalán lépdelve a Slothana egy meglehetősen laza előértékesítést tart. Árazása nem szakaszos, tehát nem nő, hanem fixen van meghatározva. 

A SLOTH-oz kétféleképpen juthatsz hozzá:

1. SOL érmét küldesz az ökoszisztéma pénztárcájának címére: EnSawje2vQSQKtGbPYdXEuYKm2sHgeLKJTqCmrDErKEA

2. A Slothana honlapján csatlakoztatod a személyes tárcádat, és direkt módon vásárolsz.

Az ICO nagy sikere főként annak köszönhető, hogy a projekt nem közölte a közönségével, hogy milyen hard cap-et határozott meg. Sőt, mivel időzítő sincs az oldalon, az előértékesítés gyakorlatilag akármikor véget érhet, tehát aki szeretne részesülni a lajháros érmékből, mielőbb a tettek mezejére kell lépnie. 

A CEX indítás a küszöbön állhat 

Az, hogy a Slothana ennyire sikeres, közeli rajongói számára egyáltalán nem meglepő. A csapat az X-en pár nappal ezelőtt megkérdezte a közösségét, hogy szerintük megvesse-e a lábát a Slothana a decentralizált tőzsdéken, vagy ezen túl induljon-e a központi tőzsdéken is.

Jelen állás szerint az 5,778 szavazó 77,1%-a szeretne CEX és DEX indítást is, tehát a nagyobb terjeszkedés még bőven előnyére válhat a SLOTH-nak.

A SLOTH-nak köze van a SMOG érméhez?

A februárban induló Smog a 100-szorosára emelkedett, és 200 millió dollár feletti piaci kapitalizációt villantott meg. Szóval ha bebizonyosodik, hogy a lajháros érme valóban kapcsolatban áll a SMOG-gal, és ugyanaz az alapító csapata, akkor az igen bikás folyamatokat indíthat el. 

Saját védelmünkre szóljon, hogy ez nem csupán egy légből felkapott pletyka. Nézd csak a Slothana első X posztját, melyhez hozzászólt a Smog X-fiókja akkor, amikor még alig lézengett 50 követő az oldalán. Szóval annyi biztos, hogy valamilyen szinten a csapatok kapcsolatban vannak egymással.

A Slothana egyébként nagyon titokzatos érme, és kevés információt oszt meg magáról a hivatalos oldalán. A honlapon arra biztatja a nagyérdeműt, hogy ölelje magához a lajhár életet; és hagyja, hogy a SOL szárnyaljon a Slothanával.

Az, hogy a projekt ekkora teret enged a fantáziának, erősíti titokzatos vonzerejét, és ez az egyik fő oka annak, hogy a befektetők miért részesítik előnyben.

Nézd meg a Slothana előértékesítését

A Slothana is elérheti a BOME sikereit

A Slothana pozícióját csak erősíti a tény, hogy napról napra igen szépen emelkedik az ICO-ján gyűjtött összeg. Az érme eddig 5,9 millió dollárt gyűjtött össze, ami azt jelzi, hogy már biztosan beszállt a projektbe néhány nagy bálna. 

A befektetői közösség tehát láthatóan áment mondott a Slothanára, és szemrevaló tény, hogy ez az összeg már most meghaladja a Book of Meme előértékesítési bevételét.

Emlékezzünk csak vissza, a Book of Meme még márciusban indult el a tőzsdéken az ICO után, és hihetetlenül gyorsan, két nap leforgása alatt érte el az 1 milliárd dolláros piaci értéket. Eredményei azóta is figyelemre méltóak, hét napos eredménye majdnem 10%-os emelkedés, és a piaci kapitalizációja 867,226,627 dollár. 

A BOME számtalan multimilliomost szült: a blokklánc-elemző LookOnChain X-hírfolyamában kihangsúlyozta, hogy több előértékesítésben részt vevő 7-8 számjegyű összeget keresett az akkor öt számjegyű befektetéséből.

A legszerencsésebb Book of Meme befektető például 72 ezer dollárból “varázsolt” 30 millió dollárt.

Egy másik bölcs befektető az ICO során 19 ezer dollárból 6,58 millió dollárt verbuvált. 

https://x.com/lookonchain/status/1769021136254443734?s=20

Ez csak pár kiragadott példa, de ettől jóval többen kaszáltak igen nagyot az előértékesítésen való részvétel miatt.

Szóval akkoriban a Book of Meme ICO-ja alig alig több mint 2 millió dollárt szedett össze, és most itt van a Slothana, mely már karcolgatja a 6 millió dollárt.

Az tiszta sor, hogy nem tudjuk garantálni azt, hogy a Slothana majd túlszárnyalja a BOME-t a tőzsdéken való indulásakor, de a nagyobb összbevétel, és a Smoggal való kapcsolatai szép jövőt pedzegetnek meg a számára.

Figyelj azért oda, hiszen az ICO bármikor véget érhet, így meglehet, hogy nagyon gyorsan kell cselekedned.

Kövesd a Slothana-t az X-en, így minden fontosat fogsz tudni róla. 

Látogasd meg a Slothana honlapját

Ezek is érdekelhetnek:

A kriptoelemzők sasszeme ezen a friss VR érmén csüng

Ez a lajháros, humoros kriptó egy profitmágnes?

A 10 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Nem számítanak idén javulásra a német vállalatok

A német vállalatok 2024-ben sem számítanak a gazdaság fellendülésére az IW (Institut der deutschen Wirtschaft) gazdaságkutató intézet legfrissebb, szombaton publikált felmérése szerint.
2024. 04. 14. 18:00
Megosztás:

A technológia fejlődés velejárója, hogy új kockázatok ütik fel a fejüket

A mesterséges intelligencia (MI) elterjedésével az információbiztonsági szakértők feladatai már kiterjednek az azzal kapcsolatos biztonsági kockázatok kezelésére is, mert újszerű kitettséget jelentenek az intelligens eszközök és az MI-vel ellátott folyamatautomatizálás is - ismerteti a Deloitte könyvvizsgáló és tanácsadó cég az MTI-nek küldött közleményében.
2024. 04. 14. 17:00
Megosztás:

3,6%-ra csökkent az infláció márciusban

A várakozásunknál minimálisan kedvezőbben alakulva 3,6%-ra mérséklődött az infláció éves üteme februárban. Ennél alacsonyabb inflációs rátát 2021. februárban közöltek legutóbb. Az előző hónaphoz képesti változás +0,8%-os volt, ami visszafogottabb év eleji átárazási dinamikát tükröz, mint amit az elmúlt két évben láthattunk. Enyhülő inflációs nyomást jelez, hogy a maginfláció 5,1%-ról 4,4%-ra mérséklődött.
2024. 04. 14. 16:00
Megosztás:

Zsarolóvírustól a „disznóvágás-átverésig”

A Visa közzétette félévente megjelenő, csalásokról szóló nemzetközi jelentésének 2024. tavaszi kiadását, amely a fogyasztókat és vállalkozásokat világszerte érintő legjellemzőbb fizetési veszélyekre hívja fel a figyelmet.
2024. 04. 14. 15:00
Megosztás:

Új kaparós sorsjegy jelent meg, a neve: Ajándék sorsjegy

Az ünnepi alkalmakat megédesítő, vidám hangulatú és a szemnek is vonzó kaparóssal bővül a Szerencsejáték Zrt. sorsjegykínálata.
2024. 04. 14. 14:00
Megosztás:

Romániában nőtt az első kéthavi folyó fizetésimérleg-hiány

Romániában 24,69 százalékkal nőtt az első kéthavi folyó fizetésimérleg-hiány éves összevetésben - közölte pénteken a Román Nemzeti Bank (BNR).
2024. 04. 14. 13:00
Megosztás:

A bortermeléshez elengedhetetlenek a környezetkímélő technológiák

Az agrártárca elkötelezett amellett, hogy Magyarországon minél kisebb környezetterheléssel járjon a szőlőtermesztés és minél energiahatékonyabban állítsuk elő a borokat - jelentette ki Nagy István agrárminiszter a Nemzetközi Szőlészeti és Borászati Szervezet 100. évfordulója alkalmából szervezett találkozón pénteken Bresciában a tárca közleménye szerint.
2024. 04. 14. 12:00
Megosztás:

Csendesen döntött csúcsot a hazai lakáspiac

Tavaly október-decemberben történelmi csúcsra ért az új otthonok árszintjét jellemző index a KSH legfrissebb, előzetes adatai szerint. Ugyanebben az időszakban a használt lakásoknál viszont árcsökkenést regisztrált a statisztika. Az ellentmondás ellenére az Eurostat adatai azt mutatják, hogy a hazai lakáspiac nagyjából belesimul az európai trendbe.
2024. 04. 14. 11:00
Megosztás:

Konferenciát rendezett a MÁV-Start

A MÁV-Start szervezésében rendezték meg pénteken az Európai Vasúti és Pályahálózat-működtetők Közössége (CER) CEO Coalition rendezvényt - tudatta a vasúttársaság az MTI-vel.
2024. 04. 14. 10:00
Megosztás:

Csökkent a külföldi befektetések értéke Romániában

Éves viszonylatban 8 százalékkal csökkent a külföldi befektetések értéke Romániában az év első két hónapjában - közölte pénteken a Román Nemzeti Bank (BNR).
2024. 04. 14. 09:00
Megosztás:

Emelkedő forgalomban nőtt a BUX a héten

Emelkedő forgalom mellett nőtt a héten a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 67 289,07 ponton, új történelmi csúcson zárt pénteken, 761,66 ponttal, 1,14 százalékkal magasabban, mint egy héttel korábban.
2024. 04. 14. 08:00
Megosztás:

A Bitgo támogatást nyújt az ARB-nek, a medve trend új mélypontra süllyeszti az ADA-t, míg a KANG szárnyal

Ez a cikk egy áttekintés a kriptopiac aktuális trendjeiről, kiemelve néhány vezető kriptovaluta fontos fejleményeit az iparban. Az egyik ilyen fejlemény, hogy a Bitgo partnerségre lépett az Arbitrum (ARB) tokennel. Eközben, miután a Cardano (ADA) veszített lendületéből, a token a piaci kapitalizáció alapján elvesztette kilencedik helyét legnagyobb kriptovaluták között.
2024. 04. 14. 07:00
Megosztás:

Romlott az amerikai fogyasztói hangulat áprilisban

Az elemzők által vártnál jelentősebben romlott a Michigani Egyetem amerikai fogyasztói hangulatindexe áprilisban.
2024. 04. 14. 06:00
Megosztás:

Új jelölési rendszert vezetne be a GVH

Megkönnyítené a tudatos fogyasztói döntést, ha környezetterhelést mutató jelölési rendszert kapnának az élelmiszerek - mondta a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) pénteken közzétett podcastjében a GVH vezető közgazdásza.
2024. 04. 14. 05:00
Megosztás:

Segély helyett lehetőséget kell nyújtani a vállalkozásoknak

Az ország első, kifejezetten hátrányos helyzetű emberek támogatására, mentorálására létrehozott vállalkozásfejlesztési központja segély helyett lehetőséget nyújt - jelentette ki a nemzetgazdasági miniszter az intézmény pénteki átadásán, Kiskunhalason.
2024. 04. 14. 04:00
Megosztás:

A fehér kenyér maga a méreg?! A kenyérevés egészségügyi kockázatai, amelyekről tudnia kell

A fehér kenyér, az asztalok állandó kedvence, első pillantásra ártalmatlan alapélelmiszernek tűnhet, ám a finomított búzalisztből készült pékáru fogyasztásának számos, kevésbé ismert egészségügyi kockázata van. Az egészséges táplálkozás iránt érdeklődők és a tudatos fogyasztók számára fontos, hogy tisztában legyenek ezekkel a potenciális veszélyekkel.
2024. 04. 14. 03:00
Megosztás:

Mennyi a tökéletes vérnyomás érték 30, 40, 50, 60, 70 és 80 éves korban?

A vérnyomás az életkor előrehaladtával változó élettani paraméter, amely fontos szerepet játszik a szív- és érrendszeri egészség fenntartásában. E tanulmány célja, hogy bemutassa az ideális vérnyomásértékek életkori trendjeit, különös tekintettel a nemek közötti különbségekre.
2024. 04. 14. 02:00
Megosztás:

A nyugdíjprémiumot sajnos el lehet felejteni, nem lesz!

A kormány és a Kopint-Tárki egyformán csak 2,5 %-os gazdasági növekedést jósolnak idén Magyarországon. Emiatt nyugdíjprémiumra nincs lehetőség, és - ahogy a Pénzügyminisztérium külön kiemelte - már az is jelentős eredmény, hogy az állam biztosítja a nyugdíjak fenntartásához szükséges pénzügyi alapot. Lássuk a részleteket, hogy van-e bármilyen remény...
2024. 04. 14. 01:01
Megosztás:

A SMOG már 110 ezer felhasználót számlál és 1 millió dolláros airdropot hirdetett

A SMOG, a Solana blokkláncon futó, rendkívül népszerű mém érme jelentős mérföldkőhöz érkezett. Az 1 millió dolláros airdrop program első fázisát éppen most zárta le. A Smog gyors felfutása egészen a 110 000 felhasználóig azt bizonyította, hogy képes megnyerni a közösséget a zsúfolt mém érme térben.
2024. 04. 14. 00:01
Megosztás:

A Wizz Air zöld üzemanyagra szeretne váltani

A Wizz Air az évtized végére járatainak 10 százalékát tervezi üzemeltetni fenntartható repülőgép-üzemanyaggal (SAF) - közölte a légitársaság pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 13. 23:00
Megosztás: