A 8 legjobb De-Fi coin befektetés 2024 márciusában

A DeFi protokollok nyílt forráskódú modellen működnek, és túlnyomórészt az Ethereum láncára épülnek, mivel ez a DeFi piac szűlőhelye. Nagy hangsúlyt helyeződik a DeFi projektekre, mert céljuk a hagyományos pénzügyi iparág forradalmasítása. Ez a cikk azoknak a befektetőknek készült, akik a legjobb DeFi coinokat keresik a 2024. márciusi hónapra való befektetéshez.

A 8 legjobb De-Fi coin befektetés 2024 márciusában

- A DeFi piac az elmúlt hónapban 55%-kal emelkedett, elérve az 86 milliárd dolláros TVL-t.

- Az Aave továbbra is a legnagyobb kölcsönző DeFi érme, több mint 9,5 milliárd dolláros TVL-vel.

- A KangaMoon egy új DeFi projekt, amely felkavarja a meme coinok piacát az új social-fi koncepciójával.

- A JustLend a legjobb DeFi kriptó a Tronon, több mint 7 milliárd dolláros TVL-lel.

legjobb és legnagyobb DeFi protokolok

A DeFi protokollok nyílt forráskódú modellen működnek, és túlnyomórészt az Ethereum láncára épülnek, mivel ez a DeFi piac szűlőhelye. Nagy hangsúlyt helyeződik a DeFi projektekre, mert céljuk a hagyományos pénzügyi iparág forradalmasítása. Ez a cikk azoknak a befektetőknek készült, akik a legjobb DeFi coinokat keresik a 2024. márciusi hónapra való befektetéshez.

A DeFi Piac

Az Ethereum 2015-ben vezette be az okosszerződéseket, amelyek később a mai DeFi piac megszületéséhez vezettek. A DeFi hihetetlen ütemben bővült, 2021-ben csúcsára emelkedve, több mint 220 milliárd dollárra. Azonban 2023 októberében a piac értéke közel 36 milliárd dollárra zuhant az előző kriptó tél miatt. Az iparág azóta helyreállt, az elmúlt 30 napban több mint 55%-kal emelkedett ezzel meghaladva a 86 milliárd dollárt. Egy másik lenyűgöző fejlemény a DeFi projektek növekedése. Ma már több ezer DeFi projekt van a piacon, mindegyik saját egyedi kínálatával. Ebben a cikkben a négy legfontosabb kategóriát és az ezekbe való befektetési lehetőséget vizsgáljuk meg a legjobb két DeFi project alapján.

Fizetési és Passzív Jövedelem DeFi Protokollok

1. KangaMoon (KANG)

- Protokoll: KangaMoon

- Token Ticker: KANG

- Lánc: Ethereum

- Teljes Zárolt Érték (TVL):

Mi is az a KangaMoon?

kangamoon

A KangaMoon egy új DeFi projekt, amely egyedi koncepcióval állt elő, a Social-Fi-vel. Ez az új modell közösségközpontú platformként működik, mivel a felhasználókat az interakciójuk és elkötelezettségük szintje alapján jutalmazzák a projekten belül. A social-fi modell célja az, hogy a KangaMoon köré építse a legnagyobb és legaktívabb DeFi- és meme érme rajongói közösségét. A jutalmak a KANG DeFi érmében, NFT-kben és más izgalmas digitális eszközökben érkeznek. A KangaMoon egyedisége miatt az egyik legfontosabb DeFi projekt , amire érdemes figyelni 2024-ben. Egy 125%-os árnövekedés után a KANG token 0,01125 dollárra emelkedett. A kriptós szakértők még nagyobb nyereségeket prognosztizálnak, mivel várhatóan a KANG 2024-ben 0,5 dolláros csúcsot érhet el.

2. Pyth (PYTH)

Protokoll: Pyth

Token ticker: PYTH

Láncok: Pyth blokklánc

Teljes Zárolt Érték (TVL): 2,76 milliárd dollár

Mi is az a Pyth Hálózat?

A Pyth Hálózat egy új DeFi projekt, amely a legnagyobb professzionális kereskedőktől és tőzsdéktől származó magas minőségű, valós idejű piaci adatokat kapcsolja össze a felhasználóival. A kiváló pénzügyi szolgáltatások nyújtása kiemelkedő teljesítménnyel ruházta fel a Pyth-t a piacon. Ez a DeFi kriptó februárban 75%-os emelkedést mutatott. A Pyth oracle iránti kereslet növekedésével az altcoin árának várható növekedésére számíthatunk 2024-ben.

A Legjobb DEX Protokollok

A decentralizált tőzsdék, vagyis a DEX-ek, közvetlenül összekötik a kriptovaluta vásárlókat és eladókat egymással, egyenrangú piacokat kínálva. A központosított tőzsdékkel ellentétben a DEX-ek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy kezeljék saját privát kulcsaikat, és ellenálljanak a cenzúrának.

1. Uniswap (UNI)

Protokoll: Uniswap

Token ticker: UNI

Támogatott láncok: Ethereum, Arbitrum, Polygon, Optimism, Base, BSC, és Avalanche

Teljes Zárolt Érték (TVL): 5,92 milliárd dollár

Mi az az Uniswap?

Az Uniswap a legismertebb DEX, egy platformot kínálva, amely automatizálja a kriptó kereskedést, és mindenki számára nyitva áll világszerte. A DeFi project a likviditás javítása érdekében az uniswap megelőzte a hagyományos DEX-et az automatizált árjegyzők integrálásával.

2. dydx (DYDX)

Protokoll: dydx

Token ticker: DYDX

Lánc: Ethereum

Teljes Zárolt Érték (TVL): 339,3 millió dollár

Mi is a dydx?

A dydx az egyik leghíresebb DEX, mivel támogatja a folyamatos kereskedést. Ez egy hatékony kereskedési platform melynek előnyös tulajdonságai közé tartozik a fejlett kereskedési lehetőségek, alacsony díjak, mély likviditás és akár 20× tőkeáttétel. A tőzsde egyfajta zero-knowledge rollupot használ — zkSTARKS, ami gyorsabbá teszi a versenytársakhoz képest. A dydx a stabil alapokon felül saját láncra fog áttelepülni a következő hónapokban, így a DeFi árának növekedését prognosztizálják.

Legjobb hitelezés protokollok

Ezek a DeFi projektek arra szolgálnak hogy kriptokölcsönöket nyújtsanak az embereknek harmadik felek és közvetítők bevonása nélkül. A hitelezési protokollokkal az emberek a kriptovaluták tárolásából is kamatot kaphatnak.

1.JustLend (JST)

Protokoll: JustLend

Token ticker: JST

Támogatott láncok: Tron

Teljes Zárolt Érték (TVL): 7,04 milliárd dollár

Mit kell tudni a JustLend-ről?

A JustLend a Tron hálózaton működő DeFi projektek egyike. A JustLend egy algoritmuson alapuló piaci protokoll, ahol a felhasználók kölcsönözhetnek, kölcsönadhatnak, letétbe helyezhetnek pénzeszközöket, és eközben kamatot kereshetnek. A JustLend korszerű technológiát és magas kamatlábat kínál, és az év egyik legjobb DeFi projektjeként emelkedett ki. A platform JST tokenjének árfolyama folyamatosan emelkedik, az elmúlt négy hónapban több mint 55%-kal nőtt.

2. Aave (AAVE)

Protokoll: Aave

Token ticker: AAVE

Láncok: Ethereum, Arbitrum, Optimism, Polygon, Avalanche, Harmony és Fantom

Teljes Zárolt Érték (TVL): 9,5 milliárd dollár

Mi is az Aave?

Az Aave a legnagyobb DeFi hitelezési protokoll, több mint 9,45 milliárd dolláros TVL-lel. Annak ellenére, hogy az egyik legkiemelkedőbb DeFi projekt, az Aave továbbra is jelentős ütemben növekszik, az elmúlt 30 napban 39%-kal emelkedett. Az Aave lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kriptovaluta eszközeiket letétbe helyezzék az Aave likviditási pool-jábab. Más felhasználók pedig ezeket kölcsönvehetik, lehetővé téve ezzel az eredeti tulajdonosoknak a passzív jövedelem szerzését.

kripto staking protokollok

A Legjobb Staking Protokollok

A staking nagyon fontos folyamat a DeFi térben, mivel magában foglalja a kriptovaluta állományok zárolását annak érdekében, hogy részt vegyenek a blokklánc hálózat biztosításában, validálásában és blokk létrehozási folyamatában. Cserébe a stakingben részt vevő felhasználókat jutalmazzák érmékkel az adott hálózatból. A staking protokollok megkönnyítik a felhasználók számára ezen staking folyamatban való részvételt és jutalmazást.

1. Mantle (MNT)

Protokoll: Mantle

Token ticker: MNT

Láncok: Ethereum

Teljes Zárolt Érték (TVL): 1,75 milliárd dollár

Mi is a Mantle?

A Mantle az első DeFi projekt a Mantle Network-ön belül. Az új DeFi projektek egyike ügyfeleknek egy nem-kustodiális és engedély nélküli Ethereum likvid staking mechanizmust kínál. Az ügyletek olcsóbbak és gyorsabbak, mivel a Mantle nagyrészt egy skálázási hálózatot használ. Ez a kombináció, együtt a Mantle rendkívül magas, 7,2% -os APY-vel, az egyik legfontosabb likvid staking lehetőséggé tette. Ez a növekedés segítette az MNT DeFi érme árfolyamát is, amely egy hónap alatt 45%-kal emelkedett.

2. Rocket Pool (RPL)

Protokoll: Rocket Pool

Token ticker: RPL

Láncok: Ethereum

Teljes Zárolt Érték (TVL): 4,03 milliárd dollár

Mi is az a Rocket Pool?

A Rocket Pool egy decentralizált staking protokoll, amelyet úgy terveztek, hogy likvid és node staking termékeket biztosítson az Ethereum közösség számára. A Rocket Pool népszerűvé vált, lehetővé téve az ETH2 stakinget minden befektető számára. A DeFi projekt akár 6,36%-os APR-t is kínál, ami rendkívül jövedelmező platformot jelent a stakinghez. Az RPL, a saját DeFi érme is jelentős ütemben növekszik, februárban átlépte a 32 dolláros szintet. Növekedési ütemét figyelembe véve a Rocket Pool márciusban elérheti az 50 dollárt.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz a Telegram Közösségükhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Budapesten 148-250 ezer forint között mozognak a legkedvezőbb bérleti díjak

A fővárosban 148-250 ezer forint között mozognak a legkedvezőbb havi bérleti díjak, amelyek például a IX., a XI., és a XVII. kerületben találhatóak, a vidéki egyetemvárosok piacán pedig 90 és 195 ezer forint között érhetőek el a legolcsóbb albérletek - közölte saját adatai alapján az ingatlan.com szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 27. 02:00
Megosztás:

Minimálbér 2025 - 12%-os emelés után mennyi lesz a minimálbér?

2025 lehet az a fordulópont, ahol a minimálbér átlépheti a 300 ezer forintos lélektani határt.
2024. 07. 27. 01:00
Megosztás:

A legjobb mém érmék, amelyeket mindenképp nézz meg augusztusban

A nap még mindig éget, a mém érmék pedig még mindig dübörögnek. Ahogy közeledik a nyár utolsó hónapja, úgy nő egyre inkább egy esetleges bika futam esélye. A kripto térben mindig találni felkapott tokeneket, a mém érmék pedig különösen jól teljesítenek idén. Hoztunk is négy olyan mém érme előértékesítést, amelyek nagyot mehetnek a közelgő tőzsdei listázás után.
2024. 07. 27. 00:01
Megosztás:

Shiba Inu (SHIB) és Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben; a Minotaurus ($MTAUR) előértékesítése felpörög

A Shiba Inu (SHIB) és a Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben ezen a héten. A tokenek forgalomból való kivonása és a legutóbbi eredmények ellenére a Shiba Inu (SHIB) értéke 10%-kal csökkent. A Dogwifhat (WIF) is küzd; át kell törnie az ellenállási szinteket, hogy megállítsa a zuhanást.
2024. 07. 26. 23:20
Megosztás:

A Harro Höfliger GmbH felvásárolta a Manz AG debreceni leányvállalatát

A főként gyógyszeripari és orvostechnológiai gépeket gyártó dél-németországi Harro Höfliger vállalat nyolcmillió euróért megvásárolta a Manz AG magyarországi leányvállalatát, a debreceni Manz Hungary Kft.-t; erről szerdán Debrecenben írták alá a megállapodást a két német cég vezetői.
2024. 07. 26. 22:00
Megosztás:

Több mint ötven fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.
2024. 07. 26. 21:00
Megosztás:

Nyereséges zárás az európai tőzsdéken

Vegyes kezdésből nyereségbe fordultak zárásra pénteken a főbb európai értékpapírpiacok árfolyamindexei.
2024. 07. 26. 20:00
Megosztás:

Emelkedett a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 428,81 pontos, 0,59 százalékos emelkedéssel 73 174,10 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 26. 18:10
Megosztás:

Csökkent az LVMH nyeresége és bevétele az idei első fél évben

A világ legnagyobb luxuscikk-gyártójának számító LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton SA nyeresége 14 százalékkal, a bevétele pedig 1 százalékkal csökkent az idei első fél évben a tavalyi azonos időszakkal összevetve.
2024. 07. 26. 17:00
Megosztás:

Az építőipar megújulásához kell az egyetemek és a szakma fokozottabb együttműködése

Az építőipar megújulásához az ágazat számára mérnökképzést végző egyetemi karok, a kormányzat és az építőipari vállalkozások szorosabb együttműködése is szükséges. Az ÉVOSZ nyolc hazai egyetemmel készít elő koordinált együttműködést az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) és a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) támogatásával. Az egyetemek nyitottak az oktatott tananyagok fejlesztésére és a gyakorlati képzés közös megszervezésére - közölte az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 26. 16:00
Megosztás:

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipari átállás a növekedés három fő pillére

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipar átállása a három fő pillére Magyarország hosszútávú gazdasági növekedésének, amelyek mind a kormány azon vállalásából fakadnak, hogy hazánk 2050-re karbonsemlegessé váljon - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Bukarestben.
2024. 07. 26. 15:00
Megosztás:

Májusban több mint tíz százalékkal nőttek a reálbérek

A célzott és hatékony kormányzati lépések hatására az infláció töretlenül alacsony, ennek eredményeként 2023. szeptembere óta, tehát már 9 hónapja folyamatosan nőnek a reálbérek, májusban 10,4 százalékkal emelkedett a fizetések vásárlóereje - állapította meg Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán a legfrissebb kereseti adatokat értékelve.
2024. 07. 26. 14:00
Megosztás:

Javult a GfK augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe

Az elemzők által vártnál erőteljesebben javult a nürnbergi GfK gazdaságkutató intézet augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe.
2024. 07. 26. 13:00
Megosztás:

Nőtt a bruttó átlagkereset idén májusban az egy évvel korábbihoz képest

Idén májusban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 652 000 forint, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 448 700 forint volt. A bruttó átlagkereset 14,8, a nettó átlagkereset 14,6, a reálkereset pedig 10,4 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 26. 12:00
Megosztás:

Nagyon durva átverés terjed, száznál több ügyfél nevében félmilliárd forint hitelt vettek fel a csalók

Már több százszor igényeltek gyanútlan banki ügyfelek nevében személyi kölcsönt kiberbűnözők Magyarországon. A pénzintézetek a kísérletek egy részét időben észlelték, de száznál is több ügyfélnek nemcsak a számláját nullázták le a csalók, hanem még átlagosan négymillió forintos adósságba is belevitték őket - írja a Bank360.hu.
2024. 07. 26. 11:00
Megosztás:

Bitcoin ETF jelentése: Mi az a Bitcoin ETF?

A kriptovaluták világában a Bitcoin (BTC) az egyik legismertebb és legfontosabb digitális eszköz. Azonban sokan még mindig nem értik teljesen, hogy mi az a Bitcoin, és még kevésbé, hogy mi az a Bitcoin ETF. Ennek a cikknek a célja, hogy érthetően bemutassa a Bitcoin és a Bitcoin ETF fogalmát, azok működését, valamint a piacon lévő legnagyobb Bitcoin ETF-eket.
2024. 07. 26. 10:30
Megosztás:

Vegyesen nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken. A londoni FTSE100 index 0,47 százalékkal erősödött, a frankfurti DAX-30 index 0,34 százalékkal gyengült, a párizsi CAC-40 index pedig 0,19 százalékkal emelkedett a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 26. 10:00
Megosztás:

Iránykereséssel nyithat a tőzsde

Iránykereséssel nyithat pénteken a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint.
2024. 07. 26. 09:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 26. 08:00
Megosztás:

Romániában indít digitális szolgáltatást a Gránit Bank

Elsőként a román piacra lép be a Gránit Bank, amely várhatóan még a harmadik negyedévétől első magyarországi bankként nyújt majd határon átnyúló, úgynevezett cross border szolgáltatást. A román piacra kifejlesztett, háromnyelvű applikáción keresztül szelfivel nyithatnak majd az ügyfelek lej- és devizaszámlát és válthatnak kedvező árfolyamon devizát - jelentette be az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében a pénzintézet.
2024. 07. 26. 07:00
Megosztás: