A 8 legjobb De-Fi coin befektetés 2024 márciusában

A DeFi protokollok nyílt forráskódú modellen működnek, és túlnyomórészt az Ethereum láncára épülnek, mivel ez a DeFi piac szűlőhelye. Nagy hangsúlyt helyeződik a DeFi projektekre, mert céljuk a hagyományos pénzügyi iparág forradalmasítása. Ez a cikk azoknak a befektetőknek készült, akik a legjobb DeFi coinokat keresik a 2024. márciusi hónapra való befektetéshez.

A 8 legjobb De-Fi coin befektetés 2024 márciusában

- A DeFi piac az elmúlt hónapban 55%-kal emelkedett, elérve az 86 milliárd dolláros TVL-t.

- Az Aave továbbra is a legnagyobb kölcsönző DeFi érme, több mint 9,5 milliárd dolláros TVL-vel.

- A KangaMoon egy új DeFi projekt, amely felkavarja a meme coinok piacát az új social-fi koncepciójával.

- A JustLend a legjobb DeFi kriptó a Tronon, több mint 7 milliárd dolláros TVL-lel.

legjobb és legnagyobb DeFi protokolok

A DeFi protokollok nyílt forráskódú modellen működnek, és túlnyomórészt az Ethereum láncára épülnek, mivel ez a DeFi piac szűlőhelye. Nagy hangsúlyt helyeződik a DeFi projektekre, mert céljuk a hagyományos pénzügyi iparág forradalmasítása. Ez a cikk azoknak a befektetőknek készült, akik a legjobb DeFi coinokat keresik a 2024. márciusi hónapra való befektetéshez.

A DeFi Piac

Az Ethereum 2015-ben vezette be az okosszerződéseket, amelyek később a mai DeFi piac megszületéséhez vezettek. A DeFi hihetetlen ütemben bővült, 2021-ben csúcsára emelkedve, több mint 220 milliárd dollárra. Azonban 2023 októberében a piac értéke közel 36 milliárd dollárra zuhant az előző kriptó tél miatt. Az iparág azóta helyreállt, az elmúlt 30 napban több mint 55%-kal emelkedett ezzel meghaladva a 86 milliárd dollárt. Egy másik lenyűgöző fejlemény a DeFi projektek növekedése. Ma már több ezer DeFi projekt van a piacon, mindegyik saját egyedi kínálatával. Ebben a cikkben a négy legfontosabb kategóriát és az ezekbe való befektetési lehetőséget vizsgáljuk meg a legjobb két DeFi project alapján.

Fizetési és Passzív Jövedelem DeFi Protokollok

1. KangaMoon (KANG)

- Protokoll: KangaMoon

- Token Ticker: KANG

- Lánc: Ethereum

- Teljes Zárolt Érték (TVL):

Mi is az a KangaMoon?

kangamoon

A KangaMoon egy új DeFi projekt, amely egyedi koncepcióval állt elő, a Social-Fi-vel. Ez az új modell közösségközpontú platformként működik, mivel a felhasználókat az interakciójuk és elkötelezettségük szintje alapján jutalmazzák a projekten belül. A social-fi modell célja az, hogy a KangaMoon köré építse a legnagyobb és legaktívabb DeFi- és meme érme rajongói közösségét. A jutalmak a KANG DeFi érmében, NFT-kben és más izgalmas digitális eszközökben érkeznek. A KangaMoon egyedisége miatt az egyik legfontosabb DeFi projekt , amire érdemes figyelni 2024-ben. Egy 125%-os árnövekedés után a KANG token 0,01125 dollárra emelkedett. A kriptós szakértők még nagyobb nyereségeket prognosztizálnak, mivel várhatóan a KANG 2024-ben 0,5 dolláros csúcsot érhet el.

2. Pyth (PYTH)

Protokoll: Pyth

Token ticker: PYTH

Láncok: Pyth blokklánc

Teljes Zárolt Érték (TVL): 2,76 milliárd dollár

Mi is az a Pyth Hálózat?

A Pyth Hálózat egy új DeFi projekt, amely a legnagyobb professzionális kereskedőktől és tőzsdéktől származó magas minőségű, valós idejű piaci adatokat kapcsolja össze a felhasználóival. A kiváló pénzügyi szolgáltatások nyújtása kiemelkedő teljesítménnyel ruházta fel a Pyth-t a piacon. Ez a DeFi kriptó februárban 75%-os emelkedést mutatott. A Pyth oracle iránti kereslet növekedésével az altcoin árának várható növekedésére számíthatunk 2024-ben.

A Legjobb DEX Protokollok

A decentralizált tőzsdék, vagyis a DEX-ek, közvetlenül összekötik a kriptovaluta vásárlókat és eladókat egymással, egyenrangú piacokat kínálva. A központosított tőzsdékkel ellentétben a DEX-ek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy kezeljék saját privát kulcsaikat, és ellenálljanak a cenzúrának.

1. Uniswap (UNI)

Protokoll: Uniswap

Token ticker: UNI

Támogatott láncok: Ethereum, Arbitrum, Polygon, Optimism, Base, BSC, és Avalanche

Teljes Zárolt Érték (TVL): 5,92 milliárd dollár

Mi az az Uniswap?

Az Uniswap a legismertebb DEX, egy platformot kínálva, amely automatizálja a kriptó kereskedést, és mindenki számára nyitva áll világszerte. A DeFi project a likviditás javítása érdekében az uniswap megelőzte a hagyományos DEX-et az automatizált árjegyzők integrálásával.

2. dydx (DYDX)

Protokoll: dydx

Token ticker: DYDX

Lánc: Ethereum

Teljes Zárolt Érték (TVL): 339,3 millió dollár

Mi is a dydx?

A dydx az egyik leghíresebb DEX, mivel támogatja a folyamatos kereskedést. Ez egy hatékony kereskedési platform melynek előnyös tulajdonságai közé tartozik a fejlett kereskedési lehetőségek, alacsony díjak, mély likviditás és akár 20× tőkeáttétel. A tőzsde egyfajta zero-knowledge rollupot használ — zkSTARKS, ami gyorsabbá teszi a versenytársakhoz képest. A dydx a stabil alapokon felül saját láncra fog áttelepülni a következő hónapokban, így a DeFi árának növekedését prognosztizálják.

Legjobb hitelezés protokollok

Ezek a DeFi projektek arra szolgálnak hogy kriptokölcsönöket nyújtsanak az embereknek harmadik felek és közvetítők bevonása nélkül. A hitelezési protokollokkal az emberek a kriptovaluták tárolásából is kamatot kaphatnak.

1.JustLend (JST)

Protokoll: JustLend

Token ticker: JST

Támogatott láncok: Tron

Teljes Zárolt Érték (TVL): 7,04 milliárd dollár

Mit kell tudni a JustLend-ről?

A JustLend a Tron hálózaton működő DeFi projektek egyike. A JustLend egy algoritmuson alapuló piaci protokoll, ahol a felhasználók kölcsönözhetnek, kölcsönadhatnak, letétbe helyezhetnek pénzeszközöket, és eközben kamatot kereshetnek. A JustLend korszerű technológiát és magas kamatlábat kínál, és az év egyik legjobb DeFi projektjeként emelkedett ki. A platform JST tokenjének árfolyama folyamatosan emelkedik, az elmúlt négy hónapban több mint 55%-kal nőtt.

2. Aave (AAVE)

Protokoll: Aave

Token ticker: AAVE

Láncok: Ethereum, Arbitrum, Optimism, Polygon, Avalanche, Harmony és Fantom

Teljes Zárolt Érték (TVL): 9,5 milliárd dollár

Mi is az Aave?

Az Aave a legnagyobb DeFi hitelezési protokoll, több mint 9,45 milliárd dolláros TVL-lel. Annak ellenére, hogy az egyik legkiemelkedőbb DeFi projekt, az Aave továbbra is jelentős ütemben növekszik, az elmúlt 30 napban 39%-kal emelkedett. Az Aave lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kriptovaluta eszközeiket letétbe helyezzék az Aave likviditási pool-jábab. Más felhasználók pedig ezeket kölcsönvehetik, lehetővé téve ezzel az eredeti tulajdonosoknak a passzív jövedelem szerzését.

kripto staking protokollok

A Legjobb Staking Protokollok

A staking nagyon fontos folyamat a DeFi térben, mivel magában foglalja a kriptovaluta állományok zárolását annak érdekében, hogy részt vegyenek a blokklánc hálózat biztosításában, validálásában és blokk létrehozási folyamatában. Cserébe a stakingben részt vevő felhasználókat jutalmazzák érmékkel az adott hálózatból. A staking protokollok megkönnyítik a felhasználók számára ezen staking folyamatban való részvételt és jutalmazást.

1. Mantle (MNT)

Protokoll: Mantle

Token ticker: MNT

Láncok: Ethereum

Teljes Zárolt Érték (TVL): 1,75 milliárd dollár

Mi is a Mantle?

A Mantle az első DeFi projekt a Mantle Network-ön belül. Az új DeFi projektek egyike ügyfeleknek egy nem-kustodiális és engedély nélküli Ethereum likvid staking mechanizmust kínál. Az ügyletek olcsóbbak és gyorsabbak, mivel a Mantle nagyrészt egy skálázási hálózatot használ. Ez a kombináció, együtt a Mantle rendkívül magas, 7,2% -os APY-vel, az egyik legfontosabb likvid staking lehetőséggé tette. Ez a növekedés segítette az MNT DeFi érme árfolyamát is, amely egy hónap alatt 45%-kal emelkedett.

2. Rocket Pool (RPL)

Protokoll: Rocket Pool

Token ticker: RPL

Láncok: Ethereum

Teljes Zárolt Érték (TVL): 4,03 milliárd dollár

Mi is az a Rocket Pool?

A Rocket Pool egy decentralizált staking protokoll, amelyet úgy terveztek, hogy likvid és node staking termékeket biztosítson az Ethereum közösség számára. A Rocket Pool népszerűvé vált, lehetővé téve az ETH2 stakinget minden befektető számára. A DeFi projekt akár 6,36%-os APR-t is kínál, ami rendkívül jövedelmező platformot jelent a stakinghez. Az RPL, a saját DeFi érme is jelentős ütemben növekszik, februárban átlépte a 32 dolláros szintet. Növekedési ütemét figyelembe véve a Rocket Pool márciusban elérheti az 50 dollárt.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz a Telegram Közösségükhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A tehetségprogram célja a külföldön élő magyar fiatalok képzésének bővítése

A tehetségprogram elsődleges céljai között szerepel a külföldön élő egyetemista fiatalok megszólítása, és az, hogy hasznosítható képességeket nyújtson számukra - mondta a "Talent's Talk, a tehetségek fóruma" címmel megrendezett londoni program összegzéseként a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) fiatalokért felelős helyettes államtitkára.
2024. 04. 20. 19:00
Megosztás:

Mi lesz a Magyar Postával?

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül - mondta a nemzetgazdasági miniszter pénteki sajtótájékoztatóján Budapesten.
2024. 04. 20. 18:00
Megosztás:

Hamarosan kezdődik a fővárosi tavaszi nagytakarítás

Tavaszi nagytakarítást lesz április 21-én és 28-án a Nagykörúton és környezetében, továbbá a főváros számos forgalmas közterén és csomópontjában a BKM Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. és Budapesti Közlekedési Központ (BKK) együttműködésében.
2024. 04. 20. 17:00
Megosztás:

Ezért kapott bírságot az UniCredit Bank

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) több mint 28 millió forint bírságot szabott ki az UniCredit Bankra a pénzmosás- és terrorizmusfinanszírozás-megelőzési tevékenysége kapcsán feltárt hiányosságok miatt; a hiányosságok nem veszélyeztetik a hitelintézet biztonságos működését - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 16:00
Megosztás:

Kiderült, mennyire produktívak a magyar cégek

A hibrid munkavégzésre hosszabb távon is fel kell készülnünk: a magyar szellemi munkát végzők több mint egyharmada legalább egy-két napot otthonról dolgozik – ez is kiderül Magyarország első országos reprezentatív produktivitás-kutatásából. A megkérdezettek negyede arra számít, hogy amikor a vállalati IT-helpdeskhez fordul, nem fogják érteni egymást, mert más nyelvet beszélnek. A többség sem közös tudástárat, sem kollaborációs eszközt nem vesz igénybe a munkája során, a feladatok nyilvántartására és átadására pedig legtöbben Excelt használnak az erre kifejlesztett alkalmazások helyett. A kutatás alapján felállított produktivitás-index számszerűen is megmutatja, mennyire dolgoznak hatékonyan a magyar fehérgallérosok.
2024. 04. 20. 15:00
Megosztás:

Megállapodást kötött a Duna House és az OTP Ingatlanpont

Együttműködési megállapodást írt alá a Duna House és az OTP Ingatlanpont, ezáltal a két országos közvetítői hálózat a kizárólagos megbízásaiknál keresztértékesítési lehetőséget biztosít egymásnak - közölte a két szervezet közös közleményben pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 14:00
Megosztás:

Mennyivel drágább a benzin Magyarországon?

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt. A magyarországi átlagár 3,2 százalékkal magasabb a régiós átlagértéknél. A dízel üzemanyag heti átlagos ára Magyarországon 654 forint volt, ami 31 forinttal, 5 százalékkal haladta meg a régiós 623 forintos átlagárat - jelentette pénteken első alkalommal kiadott kísérleti üzemanyagár-statisztikájában a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 04. 20. 13:00
Megosztás:

Megnyitott Esztergom első McDonald’s étterme

A mai napon megnyílt Esztergom város első McDonald’s étterme. A beruházás megvalósítása közel kétszáz ember, több mint 7 hónapon át tartó összehangolt munkáját igényelte. A Simor János utcában kialakított egységben a „Jövő Élménye” koncepciónak megfelelően kiemelt szerepet kapott az innováció és a digitális fejlesztés. A korszerű étterem több mint 70 ember számára biztosít munkalehetőséget. Az akadálymentesített vendégtérben 90, a teraszon további 30 ülőhely várja a vendégeket, az új egységgel pedig a McCafé is megérkezett a városba.
2024. 04. 20. 12:00
Megosztás:

Bővült a falugazdász-hálózat és a kamarai tagoknak nyújtott szolgáltatások köre

Az új Közös Agrárpolitika jelentette kihívásokra reagálva átalakította és mintegy 700 fősre bővítette falugazdász-hálózatát a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara; a falugazdászok 2024 áprilisától falugazdász tanácsadóként az eddigieknél is szélesebb körben támogatják majd a gazdálkodók munkáját - jelentette be pénteki közleményében a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).
2024. 04. 20. 11:00
Megosztás:

Így emelkedtek a casco díjak az első negyedévben

Az idei első negyedévben megkötött teljes körű casco-szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, 5,9 százalékkal magasabb, mint az előző év hasonló időszakában - közölte a saját adatai alapján az Insura.hu biztosításközvetítő pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 10:00
Megosztás:

Növelte árbevételét a L'Oréal

A francia L'Oréal SA csoport, a világ egyik legnagyobb kozmetikai gyártójának árbevétele 11,24 milliárd euró volt az idei első negyedévben, 8,3 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. Összehasonlítható alapon az árbevétel 9,4 százalékkal nőtt.
2024. 04. 20. 09:00
Megosztás:

Az ellenglobalizáció és Kína külpolitikája

Április 18-án, a Lónyay-Hatvany villában megtartott Counter-Globalization and China’s Foreign Policy című előadás meghívottja Yan Xuetong, a Tsinghua Egyetem világhírű politológia professzora és az egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Intézetének dékánja volt. Miután felvázolta álláspontját azzal kapcsolatban, hogy miként látja Kína és az USA viszonyát, illetve a világ többi, kisebb gazdasági potenciállal rendelkező ország pozícióját, Dr. Eric Hendriks, a Danube Institute vendégkutatója és Dr. Eszterhai Viktor, a Lukács János Stratégiai és Politikai Intézet tudományos munkatársa intéztek hozzá kérdéseket.
2024. 04. 20. 08:00
Megosztás:

Bitcoin láz: a három legnépszerűbb altcoin, amit a kriptobálnák vásárolnak a felezés előtt

A Bitcoin felezési esemény körüli izgalom lázba hozta a befektetőket, az elemzők pedig jelentős növekedést jósolnak a kriptovaluták többségének. A kriptobálnák stratégiák szerint mozognak, ígéretes eszközöket halmozva fel. Jelenleg a KangaMoon (KANG), a Cardano (ADA) és az Ethereum (ETH) került a figyelmük középpontjába. Miközben az Ethereum és a Cardano már jól ismert nevek a top kriptovaluták között, a szakértők úgy vélik, hogy a KANG lehet a leginkább figyelemre méltó P2E érme a közelgő bikapiacban.
2024. 04. 20. 07:00
Megosztás:

Agrártámogatások: akár több évre is előfinanszírozást nyújt az MBH Bank

Tovább bővítette a mezőgazdasági támogatások előfinanszírozásának lehetőségeit az MBH Bank. A hitelintézetnél már nemcsak az aktuális évre, hanem akár egyszerre három évre is igényelhetik a gazdák az Egységes Kérelmek keretében járó támogatások előfinanszírozását. A gyors, egyszerű és rugalmas lehetőség megkönnyítheti az agrárvállalkozások számára, hogy forráshoz jussanak egy olyan időszakban, amikor még inkább megnőtt a likviditás biztosításának jelentősége a zökkenőmentes működés fenntartása érdekében.
2024. 04. 20. 06:00
Megosztás:

Héthavi csúcsra nőtt a spanyolországi fogyasztói bizalom

A spanyolországi fogyasztói bizalmi mutató héthavi csúcsra javult márciusban a spanyol Szociológiai Kutatóközpont (Centro de Investigaciones Sociológicas) pénteken közzétett adatai szerint.
2024. 04. 20. 05:00
Megosztás:

A jelenlegi munkaerőpiaci helyzet a bővülésre kész vállalatoknak kedvez

Továbbra is aktív munkavállalói jelenlét tapasztalható a hazai munkaerőpiacon. Az előző negyedévhez hasonlóan 2024 első három hónapja alatt közel 20%-kal több jelentkezés történt, mint egy évvel korábban. Nógrád és Bács-Kiskun vármegyék kivételével mindenhol nőtt a jelentkezések száma, legnagyobb arányban Jász-Nagykun-Szolnok, Borsod-Abaúj-Zemplén és Baranya vármegyékben – derül ki a Profession.hu legújabb negyedéves jelentéséből.
2024. 04. 20. 04:00
Megosztás:

A jelentős aranytartalék erősíti az ország stabilitását

A jelentős aranytartalék erősíti az ország stabilitását a gazdaság, a pénzügyi rendszer megítélését - írta Veres István, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) igazgatója az MNB pénteken közzétett szakmai cikkében, felhívva a figyelmet arra is, hogy az MNB a régió és a világ egészében megjelenő keresletnövekedést megelőzve többszörözte meg aranytartalékát.
2024. 04. 20. 03:00
Megosztás:

Elindult az új agrártámogatási honlap

Új honlapon, a kap.gov.hu oldalon érhetőek el a 2023-2027 közötti időszakra vonatkozó, magyar Közös Agrárpolitika Stratégiai Tervvel összefüggő információk - közölte az Agrárminisztérium csütörtökön az MTI-vel.
2024. 04. 20. 02:00
Megosztás:

Itt a bruttósított nyugdíjrendszer! Amikor a nyugdíjasok is adót fizetnek a nyugdíjból

Mit jelent pontosan a bruttósított nyugdíjrendszer? Ki járna jól és ki rosszul a bruttósított nyugdíjrendszer bevezetésével? Dr. Farkas András nyugdíjszakértő - akit sokan mint NyugdíjGuru ismernek - magyarázta ezt el az ATV egy korábbi műsorában mindenki számára érthetően.
2024. 04. 20. 01:00
Megosztás:

A CHP kriptó token robbanhat - 1 millió dolláros versenysorozat indul

A GambleFi szektor szupersztárja bejelentette garantált, 1 millió dolláros versenysorozatát. De mit jelent mindez a CHP kriptó token árfolyama számára?
2024. 04. 20. 00:01
Megosztás: