A Bitcoin (BTC) történelmi 3 hónapos emelkedésre készül – A legjobb altcoinok befektetésre: Toncoin (TON), Ripple (XRP) és IntelMarkets (INTL)

Az év utolsó három hónapja várhatóan a kriptopiac legnagyobb robbanását hozza.

A Bitcoin (BTC) történelmi 3 hónapos emelkedésre készül – A legjobb altcoinok befektetésre: Toncoin (TON), Ripple (XRP) és IntelMarkets (INTL)

Ahogy a Bitcoin (BTC) történelmi 3 hónapos emelkedésre készül, a három legjobb altcoin, amelyekbe érdemes befektetni, a Toncoin (TON), a Ripple (XRP) és az IntelMarkets (INTL).

Ezek a kriptovaluták egyedülálló ajánlataikkal a Layer-1, a határokon átnyúló fizetések, a DeFi és a mesterséges intelligencia területén működnek, előkészítve az utat a hatalmas növekedéshez. Emellett költséghatékonyabbak is, így a Bitcoinhoz képest vonzóbb alternatívák.

IntelMarkets (INTL): Egy új DeFi projekt, amelyre érdemes fogadni

Az IntelMarkets (INTL) az egyik legújabb ICO, amely nagy potenciállal rendelkezik. Alacsony piaci értékű gyöngyszemként, amelynek nincs bikapiaci múltja, a növekedési kilátásai lenyűgözőek, felülmúlva a Toncoin (TON) és a Ripple (XRP) lehetőségeit. Ráadásul, az alacsony, 0,009 dolláros áron, a belépési költség rendkívül kedvező a nagy nyereségekhez.

Az előértékesítés nemrég indult, és jelenleg az első szakaszban van. A növekvő kereslet és bizalom közepette közel 300 000 dollárt gyűjtöttek össze az első finanszírozási körben. Emellett további 500 000 dollár érkezett Fortune 500-as befektetőktől és Szuverén Vagyonalapoktól.

Az előértékesítésen való részvétel várhatóan 11-szeres megtérülést hoz a nyilvános kibocsátás időpontjára. Ugyanakkor, egy 75-szörös árfolyam-emelkedés jósolható az 1. szintű tőzsdékre történő bevezetést követően, így ez az új DeFi projekt mindenképpen figyelemre méltó.

Az előre jelzett nyereségek mellett az IntelMarkets átalakítja a globális kriptokereskedelmi piacot, amely 264 milliárd dollárra becsült. Az AI-alapú okos kereskedési platformként a mesterséges intelligenciát integrálja minden kereskedési szinten, amit az iparági szakértők az első valódi modern-generációs kereskedési platformnak tartanak. További vonzerőt jelent a különféle eszközpárok és az akár 1000-szeres tőkeáttétel.

Bitcoin és Toncoin árfolyam előrejelzés és Intel Markets kriptovaluta presale

Toncoin (TON): egy befektésre alkalmas kriptovaluta

A Toncoin (TON), a Telegram-alapú Layer-1 kriptovaluta, kötelezően beszerzendő érmének számít az év utolsó negyedévére készülve. Az idei évben figyelemreméltó potenciált mutatott, és várhatóan az év utolsó három hónapjában felülmúlja korábbi teljesítményét.

Az év elején a Toncoin ára 2,3 dollárról 8,24 dollárra emelkedett júniusban, ami az eddigi legmagasabb árfolyama. Bár azóta 30%-kal csökkent az árfolyam, ez jó belépési pontot vagy kedvezményt jelent. A vezető elemzők több árfolyam-felfedezést is jósolnak a negyedik negyedévben, amelyek akár 15 dollárt is elérhetnek.

A Toncoin árfolyam-előrejelzés sok izgalmat váltott ki, és a tapasztalt befektetők már előre készültek erre az izgalmas utazásra. Nem érdemes kihagyni.

Ripple (XRP): Új csúcs felé tartva

A Ripple (XRP), a határokon átnyúló fizetési protokoll, a top 10 kriptovaluta között szerepel. Mivel az SEC-től származó szabályozási vizsgálatok megszűntek a bíróság végleges döntése után, a valódi potenciálja csak az év utolsó negyedévében fog igazán kibontakozni. A keresletet tovább növeli a nemrégiben bejelentett Grayscale XRP Trust, amelyet várhatóan egy ETF követ majd.

A szakértők szerint a Ripple (XRP) az év végére új történelmi csúcsot fog elérni. A jelenlegi XRP árfolyam több mint 80%-kal alacsonyabb, mint a 3,84 dolláros csúcsa, így jelentős kedvezményt kínál, és bőven van hely az emelkedésre.

Az elkövetkező néhány hónap izgalmas menetet ígér, amely hasonló lesz a Bitcoin robbanásszerű növekedéséhez. Az intézményi kereslet az XRP érme iránt szintén hozzájárul majd az emelkedéséhez – ez az egyik legjobb kriptovaluta, amelybe érdemes befektetni. Tovább növeli a vonzerejét a költséghatékonysága, hiszen az írás idején kevesebb, mint 0,6 dolláron kereskednek vele.

Összegzés

Ahogy a Bitcoin (BTC) készül megugrani az év utolsó három hónapjában, a legjobb altcoinok, amelyekbe érdemes befektetni, a Toncoin (TON), a Ripple (XRP) és az IntelMarkets (INTL). Ezek a kriptovaluták jelentős növekedési lehetőséget kínálnak, különösen az INTL, amelyet az év egyik áttörő sztárjának tartanak – kihagyhatatlan érme.

További információk az IntelMarkets-ről:

Előértékesítés:

https://intelmarketspresale.com/

Vásároljon az előértékesítés során: https://buy.intelmarketspresale.com/

Telegram: https://t.me/IntelMarketsOfficial

Twitter: https://x.com/intel_markets

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas

Sakkforradalmat hozott Budapestre Polgár Judit és Rubik Ernő

Inspiráló sakkprogramok 2 napon át 3 helyszínen: telt házat hozott a Világsakkfesztivál első napja – több mint 6000-en látogattak el a Magyar Nemzeti Galériába szeptember 17-én. A fesztivál második napján az InterContinental Hotel előadóterme oktatási szakemberekkel, a BOK Csarnokban a Polgár Judit Sakk Alapítvány standja pedig sakkrajongókkal telt meg.
2024. 09. 19. 15:30
Megosztás:

Erős lépés a Fed-től, zuhanó értékesítés

A tegnapi 50 bázispontos, 4,75-5,0 százalékra történő kamatvágás csak enyhén lepte meg a piacokat, hiszen a várakozás 41 bázispont volt.
2024. 09. 19. 15:00
Megosztás:

Az 5G iránti kereslet továbbra is csak mérsékelt

Évről évre markánsan nő Magyarországon a mobilinternet-felhasználók száma mind a lakossági, mind a vállalati felhasználók körében, közülük pedig egyre többen térnek át az 5G-technológia használatára. A korábban számos negatív hiedelem által övezett 5G társadalmi megítélése is számottevően javult az elmúlt években, a felhasználók döntő többségben semleges vagy kedvező benyomásokról számoltak be - derült ki a Századvég Konjunktúrakutató Zrt. Digitális Üzletága által 2024 első félévében végzett közvélemény-kutatásból.
2024. 09. 19. 14:30
Megosztás:

Számos árvízvédelmi beruházás valósult meg a Szigetközben

Számos árvízvédelmi beruházás valósult meg a Szigetközben a 2013-as, történelmi árvíz óta - mondta az agrárminiszter csütörtökön a Facebook-oldalára feltöltött videójában.
2024. 09. 19. 14:00
Megosztás:

Sebezhető lett a dollár

Az EURUSD mozdulatlan maradt tegnap a Fed döntés előtti kivárás jegyében. Az amerikai jegybank végül meglepetésre az 50 bázispontos kamatcsökkentés mellett tette le a voksát, az irányadó Fed Funds rate ezzel a 4,75-5 százalékos sávba került.
2024. 09. 19. 13:30
Megosztás:

A Deltát vezető mesterséges intelligencia képek szerkesztésében is részt vesz

Nemcsak a Delta műsorvezetője a Bíró Ada nevű mesterséges intelligencia, már a műsor képeinek szerkesztésében is részt vesz - hangzott el az M1 aktuális csatorna csütörtöki adásában.
2024. 09. 19. 13:30
Megosztás:

Bezuhantak az európai autóeladások

Augusztusban 18,3 százalékkal estek az Európai Unióban az új autó eladások.
2024. 09. 19. 13:00
Megosztás:

A szakértő szerint a Bitcoin bikapiaca októberben kezdődik, íme a legjobb befektetés

Történelmi adatok alapján egy neves kriptoszakértő azt állítja, hogy a Bitcoin (BTC) bikapiaca a következő napokban kezdődhet. Különösen figyelemre méltó, hogy a Bitcoin (BTC) bikapiaca általában hatással van más altcoinokra is a kriptopiacon, ami sikeres kereskedési ciklust eredményez.
2024. 09. 19. 12:00
Megosztás:

Háromszoros árat fizet a háztartási napenergiával termelt áramért egy új magyar aggregátor vállalkozás

Magyarországon egyedülálló lehetőséget kínál a magánszemélyek számára a PentaSun, amely elindította az ország első aggregátori szolgáltatását a lakossági 50kVA alatti napelemes energiatermelés területén. A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a bruttó elszámolásban részt vevő háztartások a jelenlegi állami vételárnál magasabb, akár háromszoros áron értékesítsék a megtermelt villamosenergiájukat, növelve ezzel a beruházásaik megtérülését.
2024. 09. 19. 11:30
Megosztás:

A Fed döntését követően először gyengült, majd visszaerősödött a dollár az euróval szemben

A Fed tegnap nagy, 50 bázispontos lépéssel elindította kamatcsökkentési ciklusát, emellett idénre további 50, jövőre pedig még 100 bázispontos kamatcsökkenést valószínűsített, miközben a makrogazdasági pályára vonatkozó előrejelzésein csak kismértékben változtatott.
2024. 09. 19. 11:00
Megosztás:

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát - jelentette ki a miniszterelnök csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón az árvíz elleni védekezés hetedik napján. Orbán Viktor beszámolt arról is, lassú apadásra kell számítani a Dunán, de továbbra sem várható csapadék a folyó ausztriai szakaszán a következő egy hétben.
2024. 09. 19. 10:30
Megosztás:

3 altcoin, amelybe érdemes befektetni október és április között, a legbullishabb időszakban: Uniswap (UNI), Pepe (PEPE) és DTX Exchange (DTX)

A kriptovaluták „fellendülési időszaka” történelmileg október és április közé esik. Ahogy egy teljes körű bikapiac közeledik, a megfelelő pozicionálás kulcsfontosságú.
2024. 09. 19. 10:00
Megosztás:

Csökkentek tegnap a főbb amerikai indexek; 50 bázispontos vágással kezdte meg a Fed kamatcsökkentési ciklusát

Közvetlenül a Fed kamatdöntése után még a pozitív tartományban állt a három fő amerikai index, de ezt követően lefelé vették az irányt és végül csökkenéssel zártak. A Fed 50 bázisponttal csökkentette alapkamatát, ami megfelelt a piaci szereplők többsége által vártnak.
2024. 09. 19. 09:30
Megosztás:

Csökkenéssel zártak tegnap a főbb nyugat-európai indexek

Csökkenéssel zártak tegnap a főbb nyugat-európai indexek a Fed kamatdöntése előtt. Az angol jegybank mai kamatdöntése előtt tegnap kiderült, hogy az Egyesült Királyság éves inflációja augusztusban a vártnak megfelelően 2,2% volt, ami megegyezik a júliusi adattal.
2024. 09. 19. 09:00
Megosztás:

Vezérigazgatóváltás a Béres Gyógyszergyárnál

Szeptemberben új vezérigazgató érkezett a családi tulajdonú gyógyszeripari vállalat élére: a Béres Gyógyszergyár vezérigazgatói posztján a nyugdíjba vonuló Major Ferencet Sipos Balázs váltja - közölte a vállalat szerdán az MTI-vel.
2024. 09. 19. 08:30
Megosztás:

Ülésezett a Turisztikai Tanácsadó Testület

Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter vezetésével megtartotta első őszi ülését a Turisztikai Tanácsadó Testület - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) az MTI-vel szerdán.
2024. 09. 19. 07:30
Megosztás:

Magyar kutatók a C-vitamin növényi anyagcsere-folyamatokban betöltött szerepét vizsgálták

A C-vitamin nemcsak a növények oxidatív stresszel szembeni védelmében játszik kulcsfontosságú szerepet, hanem az anyagcsere számos folyamatát is szabályozza, mutatták ki a HUN-REN Szegedi Biológiai Kutatóközpont (HUN-REN SZBK) munkatársai.
2024. 09. 19. 07:00
Megosztás:

A Cazeus sikerének feltárása: Innovatív üzleti stratégiák a digitális szórakoztatóiparban

A digitális szórakoztatóipar az elmúlt években robbanásszerű növekedésnek volt tanúja, köszönhetően az olyan innovatív platformoknak, mint a Cazeus. Mivel a fogyasztók egyre inkább a lekérhető, interaktív és magával ragadó élményeket keresik, azok a vállalatok, amelyek kiszolgálják ezeket a preferenciákat, jó helyzetben vannak a sikerhez.
2024. 09. 19. 06:55
Megosztás:

Épül Magyarország legnagyobb prémium spaszállodája

Egyedi építészeti megoldásokkal épül Magyarország legnagyobb, ötcsillagosra tervezett spaszállodája, közel 34 milliárd forintos hazai beruházással - tájékoztatta szerdán a leendő hotel üzemeltetője az MTI-t.
2024. 09. 19. 06:30
Megosztás:

Még több iskoláshoz juthat el a Digitális Tudatosság program

Még több gyermekhez, illetve iskoláshoz juthat el a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) Digitális Tudatosság programja, miután együttműködést írt alá a GVH a Tanítsunk Magyarországért program megvalósítóival, a Nemzeti Tehetség Központ Közhasznú Nonprofit Kft.-vel és a Tanítsunk Magyarországért Alapítvánnyal.
2024. 09. 19. 06:00
Megosztás: