A Bitcoin és a FLOKI zöldben kereskedik, de a befektetők a 2024-es legjobb előértékesítési lehetőséget szemlélik

A Bitcoin árfolyama - a kriptopiac egészével párhuzamosan - konszolidációba kezdett a június eleje óta tartó medvepiac után - és az elemzők hihetetlen kriptovaluta rallyt jósolnak a token helyreállását követően. Érdekes módon a FLOKI veszteségei is mérséklődtek a piaci rallyra reagálva, és most felfelé ívelő tendenciát mutat.

A Bitcoin és a FLOKI zöldben kereskedik, de a befektetők a 2024-es legjobb előértékesítési lehetőséget szemlélik

Azonban a befektetők úgy tűnik, inkább azokat a befektetési lehetőségeket részesítik előnyben, amelyeket a legjobb figyelendő altcoinnak tartott Raboo (RABT) kínál, amely egyben a 2024-es év egyik legjobb előértékesítési coinja. Nézzük meg közelebbről a ígéretes Raboo-t, valamint a BTC-t és a FLOKI-t.

Bitcoin helyreállása a júniusi mélypont után; Az elemzők optimisták, hogy a BTC eléri a 100 000 dollárt

Miután a Bitcoin a legutóbbi hónapok legalacsonyabb szintjére, 58 601 dollárra esett, újra növekedésnek indult, és jelenlegi ára 61 031,97 dollár, ami körülbelül 4%-os emelkedést jelent június 24-e óta.

Érdekes módon sok elemzőt nem lepett meg a Bitcoin jelenlegi visszapattanása. Úgy vélik, hogy a BTC egy történelmi négyéves árfolyam-mintát követ, amely azon alapul, hogy a Bitcoin általában jelentős növekedést mutat a felezést követő évben.

Azokban az években, amikor felezés történik, a Bitcoin átlagosan körülbelül 125%-kal növekszik. Ha ez a minta folytatódik, akkor a Bitcoin év végéig 100 000 dollárra emelkedhet.

Nagy befektetés érdeklődést keltett és elemzői optimizmust mutat a Floki Inu

Nemrégiben egy nagyszabású befektető jelentős, 14 milliárd FLOKI tokent, értékben 2,36 millió dollárt tett tétre, miután két évig halmozta a FLOKI-t, amikor az ára 0,00001207 dollár volt.

Ilyen jelentős mennyiségű FLOKI tokennel a szakértők szerint a Floki Inu árfolyamára jelentős hatás lesz, mivel a tétel csökkentheti a FLOKI forgalomban lévő készletét, szűkösséget teremtve és potenciálisan növelve az értékét hosszú távon. Érdekes módon a FLOKI továbbra is veszteséget mutat, az elmúlt 24 órában 0,23%-os csökkenéssel, jelenleg 0,0001667 dolláron kereskedik a CoinMarketCap adatai szerint.

Raboo előértékesítés: A 60%-os nyereségen túl, az AI-alapú platform a legjobb figyelendő altcoinok közé emeli

Raboo token ico és bitcoin krptovaluta árfolyam elemzés

A szakértők számára meglepő módon úgy tűnik, hogy a népszerű coinok, mint a BTC és a FLOKI, nem tudták elterelni a jelentős érdeklődést, amit a Raboo előértékesítése vonz, amely már 60%-os hozamot hozott, és 233%-ra törekszik. Emiatt ajánlják a Raboo-t az év egyik legjövedelmezőbb előértékesítési coinjaként.

A Raboo kiválósága túlmutat az előértékesítésen; a platform széles körű hasznos funkciói, amelyeket innovatív technológia támogat, kiemelik az év legjobb figyelendő altcoinjai közé.

Például a Rabooscan technológia az egyik legnagyobb innováció a modern korban. A gépi tanulási algoritmusok és a természetes nyelv feldolgozása révén ez az AI-alapú rendszer átfésüli a digitális tájat, több millió mém vizsgálva, hogy felismerje azokat, amelyek a legnagyobb potenciállal rendelkeznek az elérésre és a vírusosságra.

A Raboo előértékesítésének 4. szakaszában jelenleg 0,0048 dolláron lehet tokent vásárolni. Az előértékesítéshez való csatlakozás ebben a szakaszban lehetőséget ad a befektetőknek, hogy figyelemre méltó hozamokat érjenek el, függetlenül attól, milyen szerény a befektetésük.

Összegzés

Ahogy a kriptoipar piaca és a FLOKI helyreáll, a Bitcoin továbbra is zöldben kereskedik, jelezve egy potenciális jövőbeli rallyt. Az igazi izgalom azonban a Raboo (RABT) előértékesítése körül összpontosul, egy ígéretes altcoin, amely már több mint 60%-os hozamot hozott, és várhatóan még nagyobb magasságokat ér el.

Csatlakozhatsz a Raboo előértékesítéséhez ITT

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal

Twitter: https://twiter.com/Raboo_Official

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Eléri a Bitcoin a 80 000 dollárt 2024-ben? Elemzők betekintést nyújtanak a jövőbeli ármozgásokba az Ethereum és a Solana mellett

Ahogy az idei év későbbi részében a bikaciklus teljes lendületet vesz, a potenciális 100-1000x lehetőségek gyakorivá válnak. Bár a Bitcoin valószínűleg nem fog új befektetőknek 2-3x-nél többet hozni, továbbra is a legbiztonságosabb kriptovaluta marad, mint az egész térség ékköve. Ha a Bitcoin eléri a 80 000 dollárt, ahogyan azt néhány kriptoelemző jósolja, egy hatalmas bikafutás következne, amely olyan érméket hajtana az egekbe, mint az Ethereum, a Solana és a Rollblock.
2024. 07. 13. 03:00
Megosztás:

Ha 1994-2006 közötti években születtél, kaphatsz 11 millió Ft-ot

Az államilag támogatott konstrukció maximális összege 2024-től egy millióval, 10 millióról 11 millió forintra változik, futamideje a továbbiakban is legfeljebb 20 év lehet. Házasok igényelhetik, akik mindketten elmúltak 18 évesek, de a feleség még nem töltötte be a 30. életévét. Nézzük a részleteket!
2024. 07. 13. 02:00
Megosztás:

Írja fel most! Változik az áram- és gázszolgáltatás ügyfélszolgálati elérhetőségei!

Az E.ON Hungária Csoport még 2022 áprilisában értékesítette egyetemes energiaszolgáltatást nyújtó leányvállalatát, az E.ON Áramszolgáltató Kft.-t az MVM Csoport részére, a cég 2024. június 30-án jogilag is beolvadt az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.
2024. 07. 13. 01:00
Megosztás:

Szakad a Bitcoin? Ezt a 3 kriptót nem érdekli

Az utóbbi időben nem nagyon lehet dicsekedni a BTC teljesítményével. A legnagyobb piaci kapitalizációjú érmére több frontról is rájár a rúd: az ETF-ekből folyamatos a kiáramlás, a dollár is viszonylag erős és a német kormány a hétvégén több mint 900 millió dollár értékben szabadult meg BTC-től. Ezek mind lefelé nyomják az árat, a digitális arany így a héten egy kis időre még az 55 000 dolláros szint alá is benézett.
2024. 07. 13. 00:01
Megosztás:

Védekezz természetes hatóanyagokkal a szúnyogok és a kullancsok ellen!

Szeretjük a nyarat, mert kellemes a hőmérséklet, így sokat tartózkodhatunk a szabadban, kitárhatjuk az ajtókat, ablakokat, azonban ezzel együtt a zavaró rovarok is megjelennek az otthonainkban, így a távoltartásukra is megoldást kell találni. 
2024. 07. 12. 23:30
Megosztás:

Csökkent májusban a hazai ipari termelés

Májusban az ipari termelés volumene 5,2, munkanaphatástól megtisztítva 4,9 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - erősítette meg pénteken kiadott második becslésében a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 12. 23:00
Megosztás:

Tizenhat civil szervezet részesül állami támogatásban

Tizenhat civil szervezet részesül támogatásban a százhatvanmillió forint keretösszegű, egészségügyi témájú pályázatból - közölte a Belügyminisztérium (BM) pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 12. 22:00
Megosztás:

Emelkedéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken.
2024. 07. 12. 21:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben péntek kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 07. 12. 20:00
Megosztás:

Az újszülöttkori oxigénhiány

Ez az állapot nemcsak a születés után következhet be, hanem már a harmadik trimesztertől, tehát a várandósság harmadik harmadától kezdve érintheti a magzatot, egészen a születés utáni 28. napig, tehát az újszülöttkor végéig.
2024. 07. 12. 19:45
Megosztás:

Az európai tőzsdékhez képest alulteljesítő volt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 191,4 pontos, 0,27 százalékos emelkedéssel 72 133,07 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 12. 19:00
Megosztás:

Oroszország a világ vezető búza- és árpaexportőre

Első helyen áll a világon a búza- és árpaexport tekintetében Oroszország a lezárt - 2023. július 1. és 2024. június 30. közötti - mezőgazdasági szezon eredményei szerint az előzetes adatok szerint - jelentette ki Alekszandr Malov, az orosz agrárminisztérium mezőgazdasági főosztályvezetője az orosz parlament felsőházának csütörtöki ülésén.
2024. 07. 12. 18:30
Megosztás:

Pluszban indítottak az amerikai tőzsdék

Erősödéssel nyitottak az amerikai értékpapírpiacok pénteken.
2024. 07. 12. 18:00
Megosztás:

Törökországban mélypontra csökkent a munkanélküliség májusban

Törökországban az előző hónapban jegyzett 8,5 százalék után májusban 8,4 százalékra, 2012. novembere óta a legalacsonyabb szintre csökkent a munkanélküliségi ráta a török statisztikai hivatal (Türkiye Istatistik Kurumu - TÜIK) által közzétett adatok szerint.
2024. 07. 12. 17:30
Megosztás:

Derűlátó a turisztikai szektor

Kitartó optimizmus jellemzi a magyarországi turisztikai szektort, az ágazat szereplői a helyzetüket pozitívnak érzékelték - közölte a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége (VIMOSZ) a GKI Gazdaságkutató közreműködésével végzett legfrissebb felmérése alapján az MTI-vel csütörtökön.
2024. 07. 12. 17:00
Megosztás:

Terjeszkedik az aszály

Különösen Magyarország középső területein fokozódik az aszály, a nyári növényeknek sürgősen esőre lenne szüksége - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.
2024. 07. 12. 16:30
Megosztás:

Már a magtárakban az árpa

Idén a száraz és meleg időjárás miatt az őszi vetésű szántóföldi növények betakarítása a szokásosnál mintegy két héttel korábban megkezdődött, és folyamatosan zajlik a hőségben is: az árpáé már be is fejeződött, a többi kultúra aratása is ütemesen halad, és lassan a végéhez közelít. Köszönet illeti a gazdákat szorgalmukért és kitartásukért - közölte az Agrárminisztérium (AM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 16:00
Megosztás:

A hétvégén éjszakára felfüggesztik a kamionstopot

A nehéz-tehergépjárművek hétvégi forgalomkorlátozása július 13-án (szombaton) 15 órától július 14-én (vasárnap) 22 óráig lett volna érvényben, azonban a kamionstopot a kiemelkedően magas hőmérséklet miatt az éjszakai időszakban szombat 22 óra és vasárnap reggel 6 óra között felfüggesztik - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 15:30
Megosztás:

Tovább mélyülnek az agrárkapcsolataink Azerbajdzsánnal

Oktatási, tudományos és állattartási kérdésekről is egyeztetett Nagy István tárcavezető, Majnun Mammadovval, Azerbajdzsán agrárminiszterével - közölte az Agrárminisztérium (AM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 15:00
Megosztás:

A Magyar Posta figyelemfelhívó kampányt indít

Postásnak lenni nem küzdősport szlogennel figyelemfelhívó kampányt indít a Magyar Posta a kézbesítők, a hivatalokban dolgozó ügyfélkapcsolati munkatársak védelme érdekében.
2024. 07. 12. 14:30
Megosztás: