A Bitcoin és a FLOKI zöldben kereskedik, de a befektetők a 2024-es legjobb előértékesítési lehetőséget szemlélik

A Bitcoin árfolyama - a kriptopiac egészével párhuzamosan - konszolidációba kezdett a június eleje óta tartó medvepiac után - és az elemzők hihetetlen kriptovaluta rallyt jósolnak a token helyreállását követően. Érdekes módon a FLOKI veszteségei is mérséklődtek a piaci rallyra reagálva, és most felfelé ívelő tendenciát mutat.

A Bitcoin és a FLOKI zöldben kereskedik, de a befektetők a 2024-es legjobb előértékesítési lehetőséget szemlélik

Azonban a befektetők úgy tűnik, inkább azokat a befektetési lehetőségeket részesítik előnyben, amelyeket a legjobb figyelendő altcoinnak tartott Raboo (RABT) kínál, amely egyben a 2024-es év egyik legjobb előértékesítési coinja. Nézzük meg közelebbről a ígéretes Raboo-t, valamint a BTC-t és a FLOKI-t.

Bitcoin helyreállása a júniusi mélypont után; Az elemzők optimisták, hogy a BTC eléri a 100 000 dollárt

Miután a Bitcoin a legutóbbi hónapok legalacsonyabb szintjére, 58 601 dollárra esett, újra növekedésnek indult, és jelenlegi ára 61 031,97 dollár, ami körülbelül 4%-os emelkedést jelent június 24-e óta.

Érdekes módon sok elemzőt nem lepett meg a Bitcoin jelenlegi visszapattanása. Úgy vélik, hogy a BTC egy történelmi négyéves árfolyam-mintát követ, amely azon alapul, hogy a Bitcoin általában jelentős növekedést mutat a felezést követő évben.

Azokban az években, amikor felezés történik, a Bitcoin átlagosan körülbelül 125%-kal növekszik. Ha ez a minta folytatódik, akkor a Bitcoin év végéig 100 000 dollárra emelkedhet.

Nagy befektetés érdeklődést keltett és elemzői optimizmust mutat a Floki Inu

Nemrégiben egy nagyszabású befektető jelentős, 14 milliárd FLOKI tokent, értékben 2,36 millió dollárt tett tétre, miután két évig halmozta a FLOKI-t, amikor az ára 0,00001207 dollár volt.

Ilyen jelentős mennyiségű FLOKI tokennel a szakértők szerint a Floki Inu árfolyamára jelentős hatás lesz, mivel a tétel csökkentheti a FLOKI forgalomban lévő készletét, szűkösséget teremtve és potenciálisan növelve az értékét hosszú távon. Érdekes módon a FLOKI továbbra is veszteséget mutat, az elmúlt 24 órában 0,23%-os csökkenéssel, jelenleg 0,0001667 dolláron kereskedik a CoinMarketCap adatai szerint.

Raboo előértékesítés: A 60%-os nyereségen túl, az AI-alapú platform a legjobb figyelendő altcoinok közé emeli

Raboo token ico és bitcoin krptovaluta árfolyam elemzés

A szakértők számára meglepő módon úgy tűnik, hogy a népszerű coinok, mint a BTC és a FLOKI, nem tudták elterelni a jelentős érdeklődést, amit a Raboo előértékesítése vonz, amely már 60%-os hozamot hozott, és 233%-ra törekszik. Emiatt ajánlják a Raboo-t az év egyik legjövedelmezőbb előértékesítési coinjaként.

A Raboo kiválósága túlmutat az előértékesítésen; a platform széles körű hasznos funkciói, amelyeket innovatív technológia támogat, kiemelik az év legjobb figyelendő altcoinjai közé.

Például a Rabooscan technológia az egyik legnagyobb innováció a modern korban. A gépi tanulási algoritmusok és a természetes nyelv feldolgozása révén ez az AI-alapú rendszer átfésüli a digitális tájat, több millió mém vizsgálva, hogy felismerje azokat, amelyek a legnagyobb potenciállal rendelkeznek az elérésre és a vírusosságra.

A Raboo előértékesítésének 4. szakaszában jelenleg 0,0048 dolláron lehet tokent vásárolni. Az előértékesítéshez való csatlakozás ebben a szakaszban lehetőséget ad a befektetőknek, hogy figyelemre méltó hozamokat érjenek el, függetlenül attól, milyen szerény a befektetésük.

Összegzés

Ahogy a kriptoipar piaca és a FLOKI helyreáll, a Bitcoin továbbra is zöldben kereskedik, jelezve egy potenciális jövőbeli rallyt. Az igazi izgalom azonban a Raboo (RABT) előértékesítése körül összpontosul, egy ígéretes altcoin, amely már több mint 60%-os hozamot hozott, és várhatóan még nagyobb magasságokat ér el.

Csatlakozhatsz a Raboo előértékesítéséhez ITT

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal

Twitter: https://twiter.com/Raboo_Official

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Erőteljesen teljesített a gépjárműpiac az első fél évben

Az első félévében a személyautók regisztrációjának száma jelentősen nőtt, az év első hat hónapjában 63 331 autót regisztráltak, szemben az előző év azonos időszakban regisztrált 56 594 autóval - közölte a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete (MGE) kedden az MTI-vel.
2024. 07. 02. 22:00
Megosztás:

5,4 százalékos volt a GDP-arányos hiány

Az előzetes adatok szerint 1068 milliárd forint, a GDP 5,4 százaléka volt a kormányzati szektor 2024. első negyedéves hiánya. Az egyenleg az előző év azonos időszakához képest 611 milliárd forinttal, GDP-arányosan 4,0 százalékponttal lett kedvezőbb - jelentette kedden a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 02. 21:30
Megosztás:

Mit jelent a lakáshitelt felvevőknek a kamatplafon megszűnése?

Július 1-ével véget ért az önkéntes kamatplafon időszaka. Ezzel párhuzamosan az OTP Bank a kevésbé hitelképes ügyfelei számára a korábbi plafonérték fölé emelte lakáshitelének kamatát. A Bankmonitor szakértői szerint ez hamarosan kisebb lavinát indíthat el, vagyis az igénylők a jelenleginél magasabb költséggel juthatnak majd lakáshitelhez.
2024. 07. 02. 21:00
Megosztás:

Mínuszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Csökkenéssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék kedden.
2024. 07. 02. 20:00
Megosztás:

Erősödött a forint kedd estére

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben kedden kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 07. 02. 19:30
Megosztás:

BÉT: Negatív hangulatban és gyengülés

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 832,23 pontos, 1,15 százalékos csökkenéssel, 71 456 ponton zárt kedden.
2024. 07. 02. 19:00
Megosztás:

IT Genetics Magyarország, 550.000 euró forgalom 2023-ban

Az IT Genetics Magyarország célja, hogy 2024-ben 30%-kal növelje forgalmát 2023-hoz képest. A vállalat online kiskereskedelmi piacvezetővé kíván válni a DC/POS termékszegmensben  Az IT Genetics Magyarország a 14,5 millió eurós romániai árbevétellel rendelkező az IT Genetics Group technológiai szolgáltató cégcsoport része.
2024. 07. 02. 18:30
Megosztás:

Mától nem gyárthatóak visszaváltási díjas logo nélküli italos palackok

Július elsejétől már nem hozhatóak forgalomba italos üvegek, PET-palackok és alumínium dobozok visszaváltási díjas logo nélkül. Erről, valamint az új visszaváltási rendszerről beszélgetett Áder János volt államfő Pethő Zsolttal, a MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt. vezérigazgatójával a Kék bolygó című podcastjának hétfőn közzétett legújabb adásában, amely elérhető a legnépszerűbb videómegosztó portálon is.
2024. 07. 02. 18:00
Megosztás:

Megnőtt a Ganz Transzformátor- és Villamos Forgógépgyártó árbevétele tavaly

Több mint másfélszeresére, 71,55 millió euróra nőtt a Ganz Transzformátor- és Villamos Forgógépgyártó Kft. nettó árbevétele 2023-ban a 2022-es 43,89 millió euróról, ezzel egyidejűleg az adózott eredménye 2,29 millió euróról 4,45 millió euróra emelkedett - közölte a társaság hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 02. 17:30
Megosztás:

Mínuszban indítottak az amerikai tőzsdék

Gyengüléssel nyitottak az amerikai értékpapírpiacok kedden.
2024. 07. 02. 17:00
Megosztás:

Rekordévet zárt a Ganz 2023-ban

Több mint másfélszeresére, 71,55 millió euróra nőtt a Ganz Transzformátor- és Villamos Forgógépgyártó Kft. árbevétele 2023-ban. A 2020-ban történő reorganizációt követően a magyar nehézgépgyártó vállalat egy sor energiahatékonysági és gyártástechnológiai fejlesztést indított el, amelynek köszönhetően a társaság új fejlődési pályára állt. A vállalat nemcsak hazai terepen teljesített jól, árbevételének fele az európai piacról származott 2023-ban.
2024. 07. 02. 16:30
Megosztás:

Júniusban erősödött az amerikai feldolgozóipar

Júniusban a vártnál kissé kevésbé, de javult a feldolgozóipari teljesítmény az Egyesült Államokban a londoni S&P Global Market Intelligence gazdaságkutató intézet beszerzésimenedzser-indexének (BMI) alakulása alapján.
2024. 07. 02. 16:00
Megosztás:

Csökkent Svájc feldolgozóipara júniusban

Gyorsuló ütemben - immár a 18. egymást követő hónapban - csökkent a feldolgozóipar teljesítménye Svájcban júniusban a svájci procure.ch - Fachverband für Einkauf und Supply Management beszerzési és logisztikai társaság és a UBS Switzerland AG pénzintézet beszerzésimenedzser-indexének alakulása alapján.
2024. 07. 02. 15:30
Megosztás:

Az AutoWallis csoport már Csehországban is jelen van

A cseh autókiskereskedelmi piacra is belépett az AutoWallis csoport, miután sikeresen lezárta a Stratos Auto három BMW márkakereskedésének felvásárlását - közölte az AutoWallis csoport hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 02. 15:00
Megosztás:

Magyar fejlesztés tehet a költséghatékony nyúlhústermelésért

Költséghatékony nyúlhústermelést tesz lehetővé az Állatorvostudományi Egyetem és a Tetrabbit Kft. digitális fejlesztése - közölte az egyetem hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 02. 14:30
Megosztás:

Júniusban több mint kilencezer adásvétel történt az ingatlanpiacon

Beköszöntött a nyár a hazai ingatlanpiacon, júniusban kilencezer-háromszázhuszonhárom ingatlan-adásvétel történt, ami az előző havinál 15 százalékkal kevesebb, miközben éves összevetésben 13,4 százalékos bővülés - közölte a saját adatain alapuló tranzakciószám-becslését a Duna House hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 02. 14:00
Megosztás:

Már benyújtható az eÁFA önellenőrzés

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) eÁFA-rendszerében már benyújthatók az újfajta bevallási lehetőséggel beadott bevallások önellenőrzései a webes felületen és a gép-gép kapcsolaton keresztül is - közölte a hivatal hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 02. 13:30
Megosztás:

Lassult a német infláció júniusban

Lassult a németországi infláció júniusban a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis előzetes adatokon alapuló hétfői jelentése szerint.
2024. 07. 02. 13:00
Megosztás:

A legtehetségesebb fiatalok tanulhatnak teljes ösztöndíjjal a világ száz legjobb egyetemén

A Pannónia Tehetségprogram támogatásával akár a világ TOP 100 egyetemének bármelyikén tanulhatnak fél, vagy egy éven át teljes ösztöndíjjal a kimagaslóan tehetséges diákok - jelentette be a Kulturális és Innovációs Minisztérium államtitkára hétfőn sajtótájékoztatón, Budapesten.
2024. 07. 02. 12:30
Megosztás:

Budapesten és még háromszázhuszonkét településen lesz szúnyoggyérítés

Budapest több kerületében és tizennégy vármegye 322 településén, csaknem 88 ezer hektáron gyérítik a héten a szúnyogokat - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 02. 12:00
Megosztás: