A blokkláncok csatája: Solana vs Ethereum altcoinok

Ismét a blokkláncok csatájáról van szó. Ezúttal a versenyzők a Solana és az Ethereum altcoinok. Jelenleg az Ethereum altcoinok, mint a Pepe és a Shiba Inu ára a kriptopiac volatilitása miatt csökkent. A Pepe továbbra is pozitív jeleket mutat, míg a Shiba Inu az elmúlt hetekben nyomás alatt volt.

 A blokkláncok csatája: Solana vs Ethereum altcoinok

Ezzel szemben a Solana altcoinok, mint az Angry Pepe Fork, a Popcat és a Dogwifhat, az árdiagramokon szárnyalnak. A VanEck és a 21Shares nemrégiben indítottak új beadványokat egy Solana ETF-re, ami pozitív a Solana ökoszisztéma számára, és ezek az érmék most profitálnak ebből.

A Shiba Inu (SHIB) küzd a medvékkel

Az egyik legnagyobb altcoin az Ethereum blokkláncon, a Shiba Inu (SHIB), még mindig alszik, annak ellenére, hogy a piacra visszatért a pozitív lendület. A CoinMarketCap áradatai szerint a Shiba Inu ára hetente és havonta is medvés.

Azonban még nincs minden remény elveszve. A Shiba Inu érme éves szinten 126,8%-os nyereséggel bika trendet mutat. TraderDaink optimista a tokennel kapcsolatban, és előrejelzése szerint a Shiba Inu értéke az elkövetkező hónapokban 0,0000400 dollárra emelkedhet.

A Pepe (PEPE) talpon marad a medvés nyomás ellenére

Mindenféle hasznosítás nélkül a Pepe (PEPE) az év egyik legjobban teljesítő altcoinja. 2024 lassú indulásával a Pepe ára májusban 0,00001718 dollár csúcsra szökött fel. Bár Pepe az elmúlt hónapban veszteségeket szenvedett el, még mindig olyan kriptovaluta, amelyet nem szabad leírni. A Pepe ára heti és havi időtávokon a piros zónában van, de kéthetes és éves szinten zöld zónában.

A WhaleInsider bejegyzése szerint a bálnák felhalmozzák a Pepe Coin-t, ami annak jele, hogy még mindig optimisták. Az elemzők egy esetleges árnövekedést 0,00001903 dollárra jósolnak a közeljövőben.

Angry Pepe Fork: A következő nagy Solana meme érme, amely uralhatja a piacot

APORK, Popcat, dogwifhat, Pepe token árfolyam elemzés és előrejelzés

Míg az Ethereum érmék medvés nyomással küzdenek, az Angry Pepe Fork jól képviseli a Solana blokkláncot. Mint Solana alapú mém érme, az Angry Pepe Fork erős felhasználói közösséget épít, amely a MemeFi szektort a következő szintre viszi. Potenciálja és tulajdonságai felkeltették a kriptopiac legnépszerűbb YouTuberei, mint a CryptoDexWorld figyelmét.

Úgy vélik, hogy az Angry Pepe Fork arany lehetőség azok számára, akik lemaradtak korábbi érmékről, mint a Dogwifhat és a Bonk. Jelenleg előértékesítésének első szakaszában az Angry Pepe Fork ára 0,014 dollár, ami jó ár minden olyan befektető számára, aki komolyan gondolja a nyereséget idén. A piac figyelői előrejelzik, hogy az Angry Pepe Fork értéke a következő hónapokban 200%-kal emelkedik, és arra ösztönzik a kereskedőket, hogy ne vesztegessék az idejüket.

Az Angry Pepe Fork eddig több mint 180 ezer dollár finanszírozást gyűjtött előértékesítéséből, ami annak a jele, hogy nagy az érdeklődés a projekt iránt. A piaci szakértők úgy vélik, hogy ez az összeg július végére 500 ezer dollárra ugrik. Alapvetően az Angry Pepe Fork egy közösségvezérelt mémalapú projekt, amely uralhatja ezt a teret.

Egy figyelemre méltó tulajdonsága a "Conquer To Earn" jutalmazási mechanizmus. Itt a közösség tagjait APORK érmékkel ösztönzi, hogy összefogjanak és együtt stakeljenek tokenjeiket. Ahogy egyre több zombi mém érme kerül letaszításra, magasabb APY-k lesznek elérhetők mindenki számára. Emellett van egy stakelési protokoll, amelyet a közösség tagjai kihasználhatnak portfólióik növelésére. A tagok 30, 60 vagy 90 napra zárolhatják tokenjeiket vonzó hozamokért.

Ahogy az ökoszisztéma bővítésére irányuló partnerségek és együttműködések előkészítése folyamatban van, az Angry Pepe Fork egy jó Solana projekt, amelyhez érdemes csatlakozni. Az Angry Pepe Fork ütemterve szerint a SOLIDProof megvizsgálta a platform okosszerződéseit, hogy biztosítsa azok biztonságát. Így a befektetőknek nincs mitől tartaniuk, mert eszközeik biztonságban vannak.

Popcat (POPCAT) a soron, mi következik?

A Popcat (POPCAT) jelenleg a Solana blokklánc első számú mémérméje. Annak ellenére, hogy a legtöbb altcoin piros zónában van, a Popcat az elmúlt hetekben pozitív trendben volt.

A Popcat azon altcoinok egyike, amelyek a jövőben még nagyobb nyereséget hozhatnak a heti, kéthetes és havi időtávokon mutatott pozitív kilátások miatt. Capseyeth becslése szerint a Popcat ára 1 dollárra is emelkedhet, ha a pozitív ártendencia folytatódik. 0x_Freddie is hisz ebben az 1 dolláros árnövekedésben.

Dogwifhat (WIF) bikák visszatértek

A Dogwifhat (WIF) márciusban a kriptopiac beszédtémája volt. Ára alacsony, 0,21 dollárról rekordmagas, 4,85 dollárra emelkedett, ami sokkolta az egész kriptopiacot. Az egyik valószínű oka az árnövekedésnek a Dogwifhat kapcsolata lehetett a Solana blokklánccal. Az altcoin valószínűleg a hálózat hírnevére és potenciáljára alapozva érte el ezt a számot.

Bár a Dogwifhat ára a következő hónapokban csökkent, a bikák visszatértek. A CoinMarketCap árinformációi szerint heti szinten 16,1%-os és kéthetes szinten 7,5%-os nyereséget mutat.

Záró gondolatok

A Solana altcoinok, Angry Pepe Fork, Popcat és Dogwifhat nyerik ezt a kört. Felébredtek a közelmúltbeli szunyókálásból, és az elkövetkező hónapokban új csúcsokra emelkedhetnek. Ezzel szemben az Ethereum altcoinok, Shiba Inu és Pepe, még mindig a medvékkel küzdenek.

Ezen altcoinok közül az Angry Pepe Fork kiemelkedik. Ez a projekt valódi hasznossággal rendelkezik, míg a többi nem, ráadásul alacsonyabb piaci kapitalizációval büszkélkedhet. Ezért az Angry Pepe Fork sokkal gyorsabban fog emelkedni, mint társai. Ha érdeklődsz a projekt iránt, kövesd az alábbi linkeket, vagy nézd meg ezt a videót, hogy megtudd, hogyan vehetsz részt az előértékesítésben. Még ingyenes Angry Pepe Fork tokeneket is nyerhetsz, ha aktív közösségi taggá válsz, szóval ne hagyd ki ezt a lehetőséget.

Honlap:

https://angrypepefork.com/

Előértékesítés: Látogasd meg az Angry Pepe Fork előértékesítést

Telegram: https://t.me/AngryPepeFork

Twitter: https://x.com/AngryPorkCoin

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A kormány is segíteni tudná a bankokat a Revoluttal szembeni versenyben

Ha a kormány mentességet biztosítana a pénzváltásra most kivetett extra tranzakciós illeték fizetése alól a lakossági ügyfeleknek középárfolyamon váltást kínáló bankok ilyen tranzakcióra, a jelenlegi 3 helyett több bank kínálna ilyen szolgáltatást az ügyfeleknek – véli Gergely Péter.
2024. 07. 15. 17:00
Megosztás:

Az EY az egyik tanácsadója a reptér visszavásárlásának, amely a magyar gazdaság történelmének eddigi legnagyobb tranzakciója

A vevő oldali tranzakciós tanácsadás mellett a reptér értékelésében, üzleti terv készítésében, pénzügyi modellezésben, valamint kapcsolósó tanácsadásban is az EY segítette a magyar állam többségi tulajdonszerzését a nemzeti reptérben.
2024. 07. 15. 16:00
Megosztás:

Nyári szabadságolások: célszerű legalább az időarányos szabadságot kiadni

A vállalatoknak már most célszerű részletesen felmérniük, melyik munkavállalójuk hol tart az idei szabadságkeretének felhasználásában, és nyári időszakban célszerű legalább az időarányos szabadságot kiadniuk. Különösen azokban a szektorokban érdemes erre nagy figyelmet fordítani, ahol a munkaerőhiány miatt fel nem töltött létszámkeretek mellett kell megoldani a működést – figyelmeztet a Trenkwalder.
2024. 07. 15. 15:00
Megosztás:

Lassult a kínai GDP növekedése a második negyedévben

Lassult Kína gazdasági növekedése az idei második negyedévben éves összevetésben, és üteme elmaradt az elemzők által várttól.
2024. 07. 15. 14:00
Megosztás:

A Messer és a Toyota Tsusho a hidrogénmobilitás fejlesztésére közös vállalatot alapít

A "SympH2ony" közös vállalat átfogó megoldásokat kínál a hidrogénüzemű járműflottákra való egyszerű átálláshoz.
2024. 07. 15. 13:00
Megosztás:

Megérkeztek a kötelező biztosítások a rollerekre, akár kilencszázszoros különbségek is lehetnek a díjakban

Valamennyi biztosító, amely ajánl kötelező felelősségbiztosítást (KGFB-t), felkészült a július 16-i rajtra, amikortól már rollerre is kell kötelező felelősségbiztosítást kötni. Ez várhatóan 30-40 ezer rollert érint a Netrisk szerint. A kötelező felelősségbiztosítást nem érdemes kikerülni, részben az alacsony díj, részben pedig az akár többmillió forintos okozott károk miatt. A díjat azonban több tényező is befolyásolhatja, és jelentős különbségek vannak. Nem minden mikromobilitási eszköz érintett a törvénymódosítás szerint, a kötelező biztosítást azokra az eszközökre kell kötni, amelyeknek a tervezési sebessége meghaladja a 25 kilométer per órát, vagy 25 kilogrammnál nehezebbek és a legnagyobb tervezési sebessége meghaladja a 14 kilométer per órát.
2024. 07. 15. 12:00
Megosztás:

Vegyes mozgás az ázsiai tőzsdéken, a tokiói börzén nem volt kereskedés

Vegyesen mozogtak a vezető ázsiai tőzsdék mutatói hétfőn, amikor nemzeti ünnep miatt nem volt kereskedés a tokiói börzén.
2024. 07. 15. 11:00
Megosztás:

Gyengüléssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Mínuszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék hétfőn. A londoni FTSE100 index 0,54 százalékkal, a frankfurti DAX index 0,39 százalékkal, a párizsi CAC-40 index pedig 0,66 százalékkal gyengült a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 15. 10:00
Megosztás:

Iránykereséssel indulhat a kereskedés

Iránykereséssel indulhat a kereskedés hétfőn a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) az elemző szerint, a BUX 191,4 pontos, 0,27 százalékos emelkedéssel 72 133,07 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 15. 09:00
Megosztás:

Vegyes forintmozgás reggel

Vegyesen alakult a forint árfolyama hétfő reggel a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 07. 15. 08:00
Megosztás:

A felhőtechnológia több mint hétbillió forintos GDP-növekedést hozhat Magyarországnak

A felhőszolgáltatásokat használó magyar vállalatok egy alkalmazottra jutó éves bevétele közel 2,4 millió forinttal magasabb, mint az ilyen szolgáltatásokat nem használó versenytársaiké. A közelmúltban megjelent "Felhőtechnológiák Magyarországon: Gazdasági hatástanulmány" című, a Deloitte által az IVSZ számára az Amazon Web Services-szel (AWS) partnerségben készített felmérés szerint a felhőhasználat további növekedése évente átlagosan 1,7 - 2,7%-kal járul hozzá a magyar bruttó hazai termékhez (2023-hoz képest), attól függően, hogy a kormány semlegesen vagy támogatóan viszonyul-e a felhőhöz. Ennek a tartománynak a két végpontja közötti különbség 10 év alatt 7000 milliárd forint többlet GDP-t jelent.
2024. 07. 15. 07:00
Megosztás:

149.000 vizsgálatot folytatott le a NAV éves szinten: mennyi lett a bevétele?

A NAV 2023-as évkönyve részletes áttekintést ad az adóhatóság ellenőrzési gyakorlatáról, amelyből a jövőre vonatkozóan is értékes tanulságok szűrhetők le. A Deloitte szakértői a legfontosabb tudnivalókat foglalták össze.
2024. 07. 15. 06:00
Megosztás:

Elkezdte első metanol-üzemanyagú hajójának gyártását a Celebrity Cruises

Megkezdődött a Celebrity Cruises ötödik hajójának építése a díjnyertes Edge sorozatban. A Celebrity Xcel tengerjáró 2025. őszén indul útnak.
2024. 07. 15. 05:00
Megosztás:

Legnagyobb kriptovaluta nyertesek: A Cardano (ADA) és a Shiba Inu (SHIB) az elmúlt héten helyreálltak, de a Rollblock (RBLK) vezeti a mezőnyt

Ahogy az egész kriptovaluta piac helyreáll a legutóbbi árzuhanásból, a befektetők kezdenek olyan érméket keresni, amelyek a legnagyobb potenciális emelkedést mutathatják a fellendülés során. A nagy piaci kapitalizációjú tokenektől és memecoinoktól kezdve egészen az új DeFi és GameFi projektekig, a befektetők izgatottan várják azokat a hozamokat, amelyeket 2024 elején élvezhettek.
2024. 07. 15. 04:00
Megosztás:

Az ország legnagyobb spekulatív ipari ingatlana épül Budapest déli alpiacán

Hamarosan elkészül Magyarország legnagyobb spekulatív ipari ingatlana a HelloParks fejlesztésében. A 60.000 négyzetméteres BigBox típusú AN1 csarnok nyár végétől várja a bérlőket a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől mindössze 20 percre található HelloParks Alsónémediben. A 13,5 hektáros területen épülő ipari épület az M0 és M5 autópályák találkozásához közel, Budapest déli alpiacán, logisztika szempontjából az egyik legfrekventáltabb környéken helyezkedik el, így különösen vonzó célpont lehet többek között a Kecskemét-Szeged tengelyen mozgó autóipari beszállítóknak.
2024. 07. 15. 03:00
Megosztás:

Hatalmas pénzeket nyerhetsz Trump merényletével, ha tudod, hogyan kell - megmutatjuk!

A kriptovalutákról más sokan hallottak, de a többség a Bitcoin-nál megragadt. Pedig érdemes tudni, hogy komoly fejlesztések zajlanak a kriptovilág PoliFi szegmensében, olyannyira, hogy aki résen van, hatalmas nyereségeket érhet el nagyon rövid idő alatt olyan szörnyű események kapcsán is, mint például a Donald Trump elnökjelölt elleni fegyveres támadás. Hogyan is működik ez a piac?
2024. 07. 15. 02:00
Megosztás:

Váratlan pénz érkezik 4 csillagjegy számára is a héten! Heti Pénzhoroszkóp

Pénzügyi heti horoszkóp 2024. június 15 -21 időszakra. Megmutatjuk, hogy a csillagok állása szerint melyik lesz a héten a szerencsenapod, mik a szerencseszámaid és a szerencseállatod, ami pénzt is hozhat a házhoz könnyedén. Mindezen túl mutatunk Neked egy izgalmas pénzcsinálási lehetőséget is.
2024. 07. 15. 01:00
Megosztás:

VIDEÓRA vették a hónap tahóját Magyarországon

A belső sávban szabályosan közlekedő Toyotát először kiszorította egy száguldó Mercedes, majd dühösen reagált, amikor egy másik sofőr a veszélyes manővert fényjelzéssel jelezte. A Mercedes hirtelen fékezett és a leállósávban előzött. Videón bemutatva sokkal durvább a szituáció, görgess kicsit lejjebb.
2024. 07. 15. 00:30
Megosztás:

A Hamster Kombat és a Notcoin nagyon mennek, de mutatunk még pár P2E játékot

A Hamster Kombat a legújabb koppintgatós játék a TON-on, amely a brutálisan sikeres, a semmiből 1,6 milliárd dollárra felkapaszkodó Notcoint követi.
2024. 07. 15. 00:01
Megosztás:

Így lesz jó befektetés egy digitális mérleg!

A kereskedelemben és az iparban a pontos mérés elengedhetetlen. Egy megbízható bolti mérleg például nemcsak a vásárlók elégedettségét növeli, de hosszú távon a költséghatékony működéshez is hozzájárul.
2024. 07. 14. 23:00
Megosztás: