Az Ethereum (ETH) és Ethereum Classic (ETC) bullish hangulatban, vajon a KangaMoon (KANG) árfolyama is megugrik?

Jelentős fejleményeket megélve az Ethereum (ETH), az Ethereum Classic (ETC) és a KangaMoon (KANG) izgalmas dinamikát mutatnak. Különösen az Ethereum (ETH) csökkent több mint 5,54%-kal a csúcsáról, ami 4000 dollár volt. Hasonlóképpen, az Ethereum Classic is visszaesést szenvedett el hálózatában. Ezzel szemben a KangaMoon, amely előértékesítésénél 180%-os ROI dinamikával rendelkezik, túllépve a 2,6 millió dolláros szintet, előre láthatólag kiemelkedik a vezető kriptovaluták közül.

Az Ethereum (ETH) és Ethereum Classic (ETC) bullish hangulatban, vajon a KangaMoon (KANG) árfolyama is megugrik?

Az Ethereum (ETH) ára jelentős akadályba ütközik a 3800 dollár feletti emelkedés során

A közelmúlt hírei szerint az Ethereum (ETH) token jelentős esést tapasztalt, több mint 5,54%-kal csúszva le a közelmúltban elért 4000 dolláros csúcsáról. Jelenleg az ETH ára 3500 dollár körül mozog, 400 milliárd dollárt meghaladó piaci kapitalizációval. Ennek ellenére az Ethereum közösség optimista marad, kiemelve a rezilienciát a piaci turbulencia közepette.

A jelenlegi heti ártartomány 3665 dollár és 3432 dollár között mozog, a piaci megfigyelők szorosan követik az ETH ármozgásait, különös figyelmet fordítva a kulcsfontosságú támasz és ellenállási szintekre. További felfelé irányuló lendület kihívhatja a kritikus 4000 dolláros ellenállást, utat nyitva a nyereségek felé a 4067 dolláros szintig.

Ethereum Classic (ETC) Árprognózis Turbulens Emelkedést Sejtet

Egy másik izgalmas hírben az Ethereum Classic árának előrejelzése iránti érdeklődés megugrott a befektetők körében, amit az idén tapasztalt figyelemre méltó teljesítménye táplál. Bár a múlt héten kisebb visszaesést is láthattunk az árfolyama a 26,9 dolláros mélypontról 32 dollár fölé jutott, ezzel heti szinten 4,43%-os nyereséget mutat az Ethereum Classic hálózat, mely az elmúlt hónapokban lenyűgöző értéknövekedést látott. Ez a reziliencia és növekedés óvatos optimizmussal tölti el a befektetőket, figyelembe véve a piaci volatilitást.

ethereum kriptó

Bár az Ethereum Classic ára jelenleg a valaha volt legmagasabb csúcsa alatt van, pozitív a jövőképre vonatkozó kilátás. A kriptovaluta lenyűgöző heti és havi nyereségeket mutatott, 15%-ot, illetve 47%-ot, amit a hálózatán belüli várható fejlesztések táplálnak. Ennek eredményeként az Ethereum Classic árjóslatok óvatos optimizmust tükröznek, az elemzők általában a szélesebb piaci trendek által befolyásolt fokozatos felívelést várva.

Elérheti-e a KangaMoon (KANG) a Bitcoin és az Ethereum magasságait?

A KangaMoon (KANG) korai előértékesítése lenyűgöző lendületet mutatott egy hatalmas 180%-os ROI-val. Ennek eredményeként a szakértők úgy vélik, hogy a token elérheti a legnagyobb kriptovaluták, mint az Ethereum és az Ethereum Classic szintjét. Ez a figyelemre méltó növekedés azonban jelentősen megerősítette a KangaMoon hírnevét.

Tekintettel a KANG előrejelzésére, nagy ígéretet tartogat a projektbe való befektetés az előértékesítési szakaszban, ahol a token jelenlegi ára mindössze 0,014 dollár. Ezen kívül a résztvevőknek lehetőségük van KANG tokeneket szerezni közösségi tevékenységek révén, mint például a projekt népszerűsítése a közösségi médiában vagy a Kangaverse platformon végzett aktivitásokban való részvétellel.

Eközben az elemzők azt várják, hogy a KANG ára az előértékesítés lezárásáig összesítve 220%-kal nő. A bevételi potenciál mellett a KangaMoon egy virágzó közösségi platformként működik, ahol a mémrajongók összejönnek a SocialFi szerkezetén keresztül. A projektbe beépítettek egy play-to-earn platformot, ahol a tagok jutalmakat szerezhetnek, beleértve az értékes játékbeli eszközöket és ajándékokat.

Ez a közösségvezérelt megközelítés, ötvözve a GameFi elemmel, nemcsak hogy a KangaMoont a piac egyik meghatározó erejévé teszi, de azt is lehetővé teszi, hogy az egyik legfontosabb mémcoin legyen a jelentős nyereségek szempontjából ebben az évben. Továbbá, a projekt terve, hogy egy Tier 1-es tőzsdén kerüljön listázásra a második negyedévben, összekapcsolva a sikeresen megszerzett több mint 2,6 millió dollárral és a hónap végéig megcélzott 3 millió dollárral, jelentős figyelmet és érdeklődést váltott ki.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozzon Telegram Közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

10 000%-os hozam? Ezzel csalogatja a befektetőket ez a környezetbarát kriptó

A Dogwifhat (WIF) befektetői most felfedezték az eTukTuk (TUK) nevű új, zöld előértékesítést, ami 2024-ben akár 10 000 százalékos potenciális nyereséget is hozhat. A WIF a közelmúltbeli csúcsról visszaesett, jelenleg 3,46 dollár körül kereskednek vele, ami közel 20 százalékos csökkenést jelent az eddigi legmagasabb árhoz képest.
2024. 04. 15. 00:01
Megosztás:

Szankciókat jelentettek be az orosz fémek árutőzsdei forgalmazására

Szankciókat jelentett be a brit és az amerikai kormány orosz fémek árutőzsdei forgalmazására.
2024. 04. 14. 23:00
Megosztás:

Az ESET az egészségügyi alkalmazások használatának kockázataira hívja fel az emberek figyelmét

Az egészségügyi alkalmazások kiberbiztonsági kockázataira hívja fel a figyelmet az ESET informatikai cég: az elemzés szerint az érzékeny személyes adatokat is gyűjtő és felhasználó egészségügyi appok (mHealth) piaca már most kétszámjegyű növekedést produkál, és 2030-ra a becslések szerint eléri a 861 milliárd dollárt.
2024. 04. 14. 22:00
Megosztás:

Bővült a pécsi Penthe Autóház

Bővítette telephelyét, az autók szervizeléséhez szükséges új eszközöket szerzett be, korszerűsítette raktárát az Opel, Isuzu, Land Rover márkák kereskedelmével és szervizelésével foglalkozó pécsi Penthe Autóház Kft.
2024. 04. 14. 21:00
Megosztás:

Elindult a Fertő-táj vonatjárat Ausztriába

Az idén április és augusztus között jár Sopron és az ausztriai Neusiedl am See között a Fertő-táj vonatjárat, hogy minél többen környezetbarát módon kereshessék fel az UNESCO világörökség részévé nyilvánított Fertő-táj magyar és osztrák oldalának településeit - közölte a vonatokat közlekedtető GYSEV Zrt. szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 14. 20:00
Megosztás:

Rekordszámú volt a bérlet- és jegyeladás márciusban

Márciusban rekordszámú, 932 ezer ország- és vármegyebérletet, valamint napijegyet váltottak az utasok - közölte a MÁV-VOLÁN-csoport szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 14. 19:00
Megosztás:

Nem számítanak idén javulásra a német vállalatok

A német vállalatok 2024-ben sem számítanak a gazdaság fellendülésére az IW (Institut der deutschen Wirtschaft) gazdaságkutató intézet legfrissebb, szombaton publikált felmérése szerint.
2024. 04. 14. 18:00
Megosztás:

A technológia fejlődés velejárója, hogy új kockázatok ütik fel a fejüket

A mesterséges intelligencia (MI) elterjedésével az információbiztonsági szakértők feladatai már kiterjednek az azzal kapcsolatos biztonsági kockázatok kezelésére is, mert újszerű kitettséget jelentenek az intelligens eszközök és az MI-vel ellátott folyamatautomatizálás is - ismerteti a Deloitte könyvvizsgáló és tanácsadó cég az MTI-nek küldött közleményében.
2024. 04. 14. 17:00
Megosztás:

3,6%-ra csökkent az infláció márciusban

A várakozásunknál minimálisan kedvezőbben alakulva 3,6%-ra mérséklődött az infláció éves üteme februárban. Ennél alacsonyabb inflációs rátát 2021. februárban közöltek legutóbb. Az előző hónaphoz képesti változás +0,8%-os volt, ami visszafogottabb év eleji átárazási dinamikát tükröz, mint amit az elmúlt két évben láthattunk. Enyhülő inflációs nyomást jelez, hogy a maginfláció 5,1%-ról 4,4%-ra mérséklődött.
2024. 04. 14. 16:00
Megosztás:

Zsarolóvírustól a „disznóvágás-átverésig”

A Visa közzétette félévente megjelenő, csalásokról szóló nemzetközi jelentésének 2024. tavaszi kiadását, amely a fogyasztókat és vállalkozásokat világszerte érintő legjellemzőbb fizetési veszélyekre hívja fel a figyelmet.
2024. 04. 14. 15:00
Megosztás:

Új kaparós sorsjegy jelent meg, a neve: Ajándék sorsjegy

Az ünnepi alkalmakat megédesítő, vidám hangulatú és a szemnek is vonzó kaparóssal bővül a Szerencsejáték Zrt. sorsjegykínálata.
2024. 04. 14. 14:00
Megosztás:

Romániában nőtt az első kéthavi folyó fizetésimérleg-hiány

Romániában 24,69 százalékkal nőtt az első kéthavi folyó fizetésimérleg-hiány éves összevetésben - közölte pénteken a Román Nemzeti Bank (BNR).
2024. 04. 14. 13:00
Megosztás:

A bortermeléshez elengedhetetlenek a környezetkímélő technológiák

Az agrártárca elkötelezett amellett, hogy Magyarországon minél kisebb környezetterheléssel járjon a szőlőtermesztés és minél energiahatékonyabban állítsuk elő a borokat - jelentette ki Nagy István agrárminiszter a Nemzetközi Szőlészeti és Borászati Szervezet 100. évfordulója alkalmából szervezett találkozón pénteken Bresciában a tárca közleménye szerint.
2024. 04. 14. 12:00
Megosztás:

Csendesen döntött csúcsot a hazai lakáspiac

Tavaly október-decemberben történelmi csúcsra ért az új otthonok árszintjét jellemző index a KSH legfrissebb, előzetes adatai szerint. Ugyanebben az időszakban a használt lakásoknál viszont árcsökkenést regisztrált a statisztika. Az ellentmondás ellenére az Eurostat adatai azt mutatják, hogy a hazai lakáspiac nagyjából belesimul az európai trendbe.
2024. 04. 14. 11:00
Megosztás:

Konferenciát rendezett a MÁV-Start

A MÁV-Start szervezésében rendezték meg pénteken az Európai Vasúti és Pályahálózat-működtetők Közössége (CER) CEO Coalition rendezvényt - tudatta a vasúttársaság az MTI-vel.
2024. 04. 14. 10:00
Megosztás:

Csökkent a külföldi befektetések értéke Romániában

Éves viszonylatban 8 százalékkal csökkent a külföldi befektetések értéke Romániában az év első két hónapjában - közölte pénteken a Román Nemzeti Bank (BNR).
2024. 04. 14. 09:00
Megosztás:

Emelkedő forgalomban nőtt a BUX a héten

Emelkedő forgalom mellett nőtt a héten a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 67 289,07 ponton, új történelmi csúcson zárt pénteken, 761,66 ponttal, 1,14 százalékkal magasabban, mint egy héttel korábban.
2024. 04. 14. 08:00
Megosztás:

A Bitgo támogatást nyújt az ARB-nek, a medve trend új mélypontra süllyeszti az ADA-t, míg a KANG szárnyal

Ez a cikk egy áttekintés a kriptopiac aktuális trendjeiről, kiemelve néhány vezető kriptovaluta fontos fejleményeit az iparban. Az egyik ilyen fejlemény, hogy a Bitgo partnerségre lépett az Arbitrum (ARB) tokennel. Eközben, miután a Cardano (ADA) veszített lendületéből, a token a piaci kapitalizáció alapján elvesztette kilencedik helyét legnagyobb kriptovaluták között.
2024. 04. 14. 07:00
Megosztás:

Romlott az amerikai fogyasztói hangulat áprilisban

Az elemzők által vártnál jelentősebben romlott a Michigani Egyetem amerikai fogyasztói hangulatindexe áprilisban.
2024. 04. 14. 06:00
Megosztás:

Új jelölési rendszert vezetne be a GVH

Megkönnyítené a tudatos fogyasztói döntést, ha környezetterhelést mutató jelölési rendszert kapnának az élelmiszerek - mondta a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) pénteken közzétett podcastjében a GVH vezető közgazdásza.
2024. 04. 14. 05:00
Megosztás: