A Chainlink (LINK) közel 50%-os havi növekedést mutat, miközben a Tron (TRX) meredeken esik, az Everlodge (ELDG) friss listázással izgalmat kelt

A Chainlink (LINK) árfolyama jelentős növekedést mutat, ami emlékeztet egy korábbi emelkedésre tavalyról. Piaci kapitalizációja 2023. februárjában 3,5 milliárd dollárról több mint 11 milliárd dollárra ugrott, ami egy potenciális gyors árnövekedés eredménye. Mindeközben a Tron (TRX) érme meredek csökkenést él át, és tovább is zuhanhat, ha ellenállási szintjét elveszíti. Eközben az Everlodge (ELDG), egy új szereplő az ingatlan szegmensben, most került listázásra az Uniswap piacon, 0,035 dolláros kibocsátási áron. Mint egy innovatív kriptó-kezdeményezés, amelynek árfolyama hirtelen növekedést mutathat, az Everlodge a legjobb kriptók közé tartozik, amelyekre most érdemes lehet odafigyelni.

A Chainlink (LINK) közel 50%-os havi növekedést mutat, miközben a Tron (TRX) meredeken esik, az Everlodge (ELDG) friss listázással izgalmat kelt

A Chainlink (LINK) keményen száguld és optimistán halad az új csúcsok felé

A Chainlink ára az elmúlt 30 napban közel 40%-kal emelkedett, és még lenyűgözőbb, hogy az elmúlt héten 19,86%-kal növekedett. Az oracle hálózat őshonos tokenje november óta emelkedik, és még mindig kínál növekedési potenciált és esélyt új, esetleges történelmi csúcsokra.

Az elmúlt hét során a Chainlink árfolyam $15,56 - $19,64 között mozgott. A jelenlegi árnövekedés és árfolyamjóslatok figyelembevételével a Chainlink akár a hónap végéig új csúcsokat üthet meg.

Az a hatalmas bálna tevékenység, ami néhány napja történt a LINK tokenekkel is bizonyíték lehet arra, hogy a Chainlink további emelkedésre számíthat, és esetleg még idén elérheti új ATH-ját.

A Tron (TRX) jelentős eledási hullámmal szembesült a $0,1235-ös támasz-szint alatt

A Tron (TRX) egyenletesen pozitív teljesítményt mutatott az elmúlt 30 napban, jelentős 18,00%-os nyereséget ért el, és lenyűgöző 7,69%-os nyereséget az elmúlt héten. A Tron érme túllépte az előző támasz-szintet, ami $0,113 volt, és új heti kereskedési tartományt állított be $0,1133 és $0,1236 között.

Ez a felfelé mutató mozgás nemcsak a Tron erejét mutatja meg egy ingadozó piac közepette, hanem további növekedési potenciált is. Bár ez a tartomány magasabb lehetett volna, ha a Tron képes lett volna kitartani ezen támasz-szintje felett. A Tron jelenleg 1,54%-kal csökken egy éles fordulásban, amely néhány órával ezelőtt kezdődött.

Bár a Tron büszkélkedhet egy több mint $10,7 milliárdos piaci tőkével és egy növekvő TVL-el, ami $341 millió, a kriptó még mindig szembesül azzal a volatilitással, ami bármikor hirtelen fordulatot eredményezhet. Mindezeken túllépvel a Tron továbbra is jó kriptók között lehet, amelyeket most érdemes megvásárolni.

Az Everlodge (ELDG) izgalomba hozza a befektetőket a friss bevezetésével

Az Everlodge (ELDG) tokenek értékesítése az előzetes értékesítés során $0,01 és $0,029 közötti áron történt az előzetes értékesítés végéig. Azonban a Uniswap és más vezető első osztályú tőzsdéken való bevezetése hamarosan bejelentésre kerül, ahol elemzők akár 100x-os nyereséget is jósolnak. Ez egyre nagyobb izgalmat kelt, mivel az Everlodge helyet foglal magának a legjobb kriptó-befektetési lehetőségek között ingatlanok tulajdonlása és befektetése terén.

A blokklánc-technológia és a való élet eszközeinek (ingatlanok) összekapcsolásával és tokenizálásával (RWAs) az Everlodge kiterjesztett növekedést és innovációt nyit az ingatlaniparban. Luxusszállodaláncokkal és nyaralószolgáltatókkal kötött partnerségek révén a platform világszerte lehetővé teszi az ingatlanok töredékes tulajdonlását akár már $100 összegű kezdő befektetéssel.

Az Everlodge előértékesítésének útja magas szinten zárult le, izgalmas fejleményekkel. Különösen érdemes megjegyezni, hogy a token előzetes értékesítési kampányában 9 szakaszt követően a korai befektetők hatalmas, 190%-os megtérülést (ROI) kaptak.

Ez a zseniális megközelítés nemcsak lehetőségeket nyit meg a potenciális nyereségre az ingatlanok értéknövekedése révén, hanem az Everlodge-ot a legfelső kriptó-befektetési lehetőségek között pozícionálja, amelyek portfóliók diverzifikálását teszik lehetővé a világ különböző ingatlanaival, a fényűző szállodáktól a luxus nyarókig, villákig.

További információkért az Everlodge (ELDG) kapcsán kérjük, látogasson el a weboldalukra.

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Melyik a legjobb hajbeültetési módszer?

A kopaszodás egy igen széles réteget érintő probléma, hiszen a férfiak 50%-a találkozik ezzel a jelenséggel még 50 éves kora előtt. Mivel a folyamat külső beavatkozás nélkül nem visszafordítható, egyre többen élnek olyan modern eljárásokkal, mint a hajbeültetés.
2024. 06. 13. 19:30
Megosztás:

A nemzetközi hangulat miatt esés volt a tőzsdén

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 214,85 pontos, 0,31 százalékos csökkenéssel, 70 022,97 ponton zárt csütörtökön.
2024. 06. 13. 19:00
Megosztás:

Veszteséges zárás az európai tőzsdéken

Gyenge kezdés után nagy veszteséggel fejezték be a csütörtöki kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok.
2024. 06. 13. 18:30
Megosztás:

Gyengült csütörtökön a forint

Gyengült csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.
2024. 06. 13. 18:03
Megosztás:

Megfelelő stratégiával a cápákkal szemben is van esélyed!

Az e-kereskedelem felpörgésével egyes piacokon kiéleződött a helyzet, számtalan konkurens verseng a vevők kegyeiért, és közülük előnyben vannak azok a meghatározó piaci szereplők, akik jókora összeget költenek marketingre.
2024. 06. 13. 17:30
Megosztás:

Döntött a Fed, maradnak a magas kamatok

Az amerikai jegybank nem változtatott a jelenlegi irányadó kamaton, így az továbbra is az 5,25-5%-os tartományban marad. Ez megfelelt a piaci várakozásoknak, így nem okozott meglepetést.
2024. 06. 13. 17:00
Megosztás:

Hogyan szállítsuk biztonságosan az üveget?

Törékeny dolgokat szállítani mindig kihívás – pláne akkor, ha egy nagy értékű, nagy méretű üveglapról van szó vagy akár többről. A megrendelést követően pedig sok esetben magunknak kell gondoskodni a helyes fel- és lerakodásról, ezért nem árt lépésről lépésre tisztában lenni a rögzítés és illesztés technikáival.
2024. 06. 13. 16:30
Megosztás:

Budapesten ülésezett a 25 éves Magyar-Szlovák Mezőgazdasági Munkacsoport

Az agrárium aktuális kihívásait és a gazdálkodók érdekérvényesítési lehetőségeit is áttekintették a Magyar-Szlovák Mezőgazdasági Munkacsoport ülésének résztvevői szerdán az Agrárminisztériumban (AM) - erről közleményben tájékoztatta az MTI-t a szaktárca.
2024. 06. 13. 16:00
Megosztás:

A többség elégedett a biztosító társaságokkal

Az ügyfelek több mint négyötöde elégedett a biztosító társaságok működésével, azoknak is jó a véleményük, akiknek az elmúlt 5 évben volt káreseményük - közölte a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 13. 15:30
Megosztás:

Akár közvetlenül a bankszámlára is utalható az italcsomagolás visszaváltási díja

A MOHU Mol Hulladékgazdálkodási Zrt. által bevezetett REpont rendszer országosan biztosítja, hogy az italcsomagolások visszaváltási díját egyenesen a bankszámlára is lehet utalni - közölte a MOHU az MTI-vel.
2024. 06. 13. 15:00
Megosztás:

Nem értünk egyet a kínai elektromos autógyártókat sújtó európai büntetővámokkal

Nem értünk egyet a kínai elektromos autógyártókat sújtó brutális európai büntetővámokkal, a túlzott protekcionizmus nem megoldás - nyilatkozta Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter a tárca szerdai közleménye szerint.
2024. 06. 13. 14:30
Megosztás:

Cseh konzorcium vásárolta meg a Foxpost csomagküldő szolgálgatót

A cseh Packeta csomagküldőt is tulajdonló pénzügyi befektetőkből álló konzorcium vásárolta meg a szektortárs Foxpostot magyar tulajdonosaitól - tájékoztatták az MTI-t szerdán a felek.
2024. 06. 13. 14:00
Megosztás:

A jó irodai forgószék ergonomikus, kényelmes és tartós

Biztos számodra is egyértelmű, hogy nem csak azért érdemes minőségi és modern forgószékeket használni az irodai adminisztratív munkák végzésekor, mert stílusosak és professzionális megjelenést kölcsönöznek az irodatérnek, hanem mert sok más számos előnnyel is jár a beszerzésük.
2024. 06. 13. 13:30
Megosztás:

Mérséklődött az ingatlanpiaci forgalom májusban

Mérséklődött a magyarországi ingatlanpiaci forgalom májusban áprilishoz képest, de 2023. azonos időszakát 7,5 százalékkal felülmúlta, és a 2022-esnél is magasabb volt - közölte a Duna House (DH) szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 13. 13:00
Megosztás:

Átadták Az utazó magazin legjobb turisztikai szolgáltatóknak járó díjait

Átadták Az utazó magazin szavazása alapján 2023-as teljesítményüket értékelve a legjobb magyarországi és határon túli turisztikai szolgáltatóknak járó díjakat szerdán Budapesten.
2024. 06. 13. 12:30
Megosztás:

Gyorssegéllyel támogatja a Katolikus Karitász a vihar sújtotta településeket

Ötmillió forint gyorssegéllyel támogatja a Katolikus Karitász az ország nyugati felének azon településeit, ahol az elmúlt napok viharai a legnagyobb pusztítást okozták.
2024. 06. 13. 12:00
Megosztás:

Az előző év a korrekcióé volt a biztosítók, a pénztárak, a tőkepiaci szereplők számára

A korábbi jelentős eszközleértékelődés után a tavalyi a korrekció éve volt a biztosítóknál, pénztáraknál, valamint a tőkepiacokon, és a háztartások bruttó pénzügyi vagyona is jelentősen emelkedett - mondta Szeniczey Gergő, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten.
2024. 06. 13. 11:30
Megosztás:

Az elektromos járműgyártás Kínában tisztességtelen támogatásokban részesül

Az Európai Bizottság vizsgálata szerint az akkumulátoros elektromos járműgyártás Kínában tisztességtelen támogatásban részesül, ami gazdasági kárral fenyegeti az Európai Unió elektromos járműgyártásban érdekelt vállalatait, valamint hátrányos lehet a kínai gyártmányok uniós importőreire, felhasználóira és fogyasztóira, ezért ideiglenes kiegyenlítő vámok bevezetését helyezte kilátásba - tájékoztatott az uniós bizottság szerdán.
2024. 06. 13. 11:00
Megosztás:

Az elektromos járműgyártás Kínában tisztességtelen támogatásokban részesül

Az Európai Bizottság vizsgálata szerint az akkumulátoros elektromos járműgyártás Kínában tisztességtelen támogatásban részesül, ami gazdasági kárral fenyegeti az Európai Unió elektromos járműgyártásban érdekelt vállalatait, valamint hátrányos lehet a kínai gyártmányok uniós importőreire, felhasználóira és fogyasztóira, ezért ideiglenes kiegyenlítő vámok bevezetését helyezte kilátásba - tájékoztatott az uniós bizottság szerdán.
2024. 06. 13. 11:00
Megosztás:

A NAV több ezer hamis alkatrészt és autódiagnosztikai eszközt szűrt ki a piacról tavaly

Csaknem 3000 hamis autóalkatrészt, autódiagnosztikai eszközt és szoftvert szűrt ki a piacról tavaly a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a Járműipari Forgalmazók Szellemi Tulajdonvédelmi Szakmai Egyesületének (JAF) szakmai támogatásával.
2024. 06. 13. 10:30
Megosztás: