A Chainlink (LINK) közel 50%-os havi növekedést mutat, miközben a Tron (TRX) meredeken esik, az Everlodge (ELDG) friss listázással izgalmat kelt

A Chainlink (LINK) árfolyama jelentős növekedést mutat, ami emlékeztet egy korábbi emelkedésre tavalyról. Piaci kapitalizációja 2023. februárjában 3,5 milliárd dollárról több mint 11 milliárd dollárra ugrott, ami egy potenciális gyors árnövekedés eredménye. Mindeközben a Tron (TRX) érme meredek csökkenést él át, és tovább is zuhanhat, ha ellenállási szintjét elveszíti. Eközben az Everlodge (ELDG), egy új szereplő az ingatlan szegmensben, most került listázásra az Uniswap piacon, 0,035 dolláros kibocsátási áron. Mint egy innovatív kriptó-kezdeményezés, amelynek árfolyama hirtelen növekedést mutathat, az Everlodge a legjobb kriptók közé tartozik, amelyekre most érdemes lehet odafigyelni.

A Chainlink (LINK) közel 50%-os havi növekedést mutat, miközben a Tron (TRX) meredeken esik, az Everlodge (ELDG) friss listázással izgalmat kelt

A Chainlink (LINK) keményen száguld és optimistán halad az új csúcsok felé

A Chainlink ára az elmúlt 30 napban közel 40%-kal emelkedett, és még lenyűgözőbb, hogy az elmúlt héten 19,86%-kal növekedett. Az oracle hálózat őshonos tokenje november óta emelkedik, és még mindig kínál növekedési potenciált és esélyt új, esetleges történelmi csúcsokra.

Az elmúlt hét során a Chainlink árfolyam $15,56 - $19,64 között mozgott. A jelenlegi árnövekedés és árfolyamjóslatok figyelembevételével a Chainlink akár a hónap végéig új csúcsokat üthet meg.

Az a hatalmas bálna tevékenység, ami néhány napja történt a LINK tokenekkel is bizonyíték lehet arra, hogy a Chainlink további emelkedésre számíthat, és esetleg még idén elérheti új ATH-ját.

A Tron (TRX) jelentős eledási hullámmal szembesült a $0,1235-ös támasz-szint alatt

A Tron (TRX) egyenletesen pozitív teljesítményt mutatott az elmúlt 30 napban, jelentős 18,00%-os nyereséget ért el, és lenyűgöző 7,69%-os nyereséget az elmúlt héten. A Tron érme túllépte az előző támasz-szintet, ami $0,113 volt, és új heti kereskedési tartományt állított be $0,1133 és $0,1236 között.

Ez a felfelé mutató mozgás nemcsak a Tron erejét mutatja meg egy ingadozó piac közepette, hanem további növekedési potenciált is. Bár ez a tartomány magasabb lehetett volna, ha a Tron képes lett volna kitartani ezen támasz-szintje felett. A Tron jelenleg 1,54%-kal csökken egy éles fordulásban, amely néhány órával ezelőtt kezdődött.

Bár a Tron büszkélkedhet egy több mint $10,7 milliárdos piaci tőkével és egy növekvő TVL-el, ami $341 millió, a kriptó még mindig szembesül azzal a volatilitással, ami bármikor hirtelen fordulatot eredményezhet. Mindezeken túllépvel a Tron továbbra is jó kriptók között lehet, amelyeket most érdemes megvásárolni.

Az Everlodge (ELDG) izgalomba hozza a befektetőket a friss bevezetésével

Az Everlodge (ELDG) tokenek értékesítése az előzetes értékesítés során $0,01 és $0,029 közötti áron történt az előzetes értékesítés végéig. Azonban a Uniswap és más vezető első osztályú tőzsdéken való bevezetése hamarosan bejelentésre kerül, ahol elemzők akár 100x-os nyereséget is jósolnak. Ez egyre nagyobb izgalmat kelt, mivel az Everlodge helyet foglal magának a legjobb kriptó-befektetési lehetőségek között ingatlanok tulajdonlása és befektetése terén.

A blokklánc-technológia és a való élet eszközeinek (ingatlanok) összekapcsolásával és tokenizálásával (RWAs) az Everlodge kiterjesztett növekedést és innovációt nyit az ingatlaniparban. Luxusszállodaláncokkal és nyaralószolgáltatókkal kötött partnerségek révén a platform világszerte lehetővé teszi az ingatlanok töredékes tulajdonlását akár már $100 összegű kezdő befektetéssel.

Az Everlodge előértékesítésének útja magas szinten zárult le, izgalmas fejleményekkel. Különösen érdemes megjegyezni, hogy a token előzetes értékesítési kampányában 9 szakaszt követően a korai befektetők hatalmas, 190%-os megtérülést (ROI) kaptak.

Ez a zseniális megközelítés nemcsak lehetőségeket nyit meg a potenciális nyereségre az ingatlanok értéknövekedése révén, hanem az Everlodge-ot a legfelső kriptó-befektetési lehetőségek között pozícionálja, amelyek portfóliók diverzifikálását teszik lehetővé a világ különböző ingatlanaival, a fényűző szállodáktól a luxus nyarókig, villákig.

További információkért az Everlodge (ELDG) kapcsán kérjük, látogasson el a weboldalukra.

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Vegyesen mozogtak az ázsiai indexek

Vegyesen mozogtak a vezető ázsiai tőzsdék szerdán.
2024. 02. 21. 10:00
Megosztás:

Bizonytalan a kereskedés iránya

Bizonytalanul kezdődhet a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT), a tőzsdeindex iránykereséssel nyithat szerdán - írta az MTI-nek küldött előrejelzésében az Equilor Befektetési Zrt. elemzője.
2024. 02. 21. 09:30
Megosztás:

NFT-kkel kapcsolatos altcoinok vásárlása 2024. első negyedévében: Theta Network (THETA), Flow (FLOW) és Everlodge (ELDG)

Az NFT-k jelenleg robbanásszerű növekedést mutatnak, miután az elmúlt két év legmagasabb NFT-értékesítése épp most történt meg.
2024. 02. 21. 09:10
Megosztás:

Az ORDI és MINA árak emelkednek, míg a Meme Moguls (MGLS) előértékesítése egyre népszerűbb a kriptovaluta-rajongók körében

A kriptovaluták dinamikus világában az ORDI és MINA árfolyamainak emelkedése jól bizonyítja, hogy a kriptovaluta-rajongók körében növekvő érdeklődés tapasztalható az innovatív digitális eszközök iránt. Ez a fellendülés egybeesik a Meme Moguls (MGLS) előértékesítésének növekvő népszerűségével, amely magára vonja most a kriptóközösség figyelmét. Ahogy a befektetők és kereskedők körében növekszik ezeknek a tokeneknek a támogatása, a piac észrevehetően elmozdul az új és ígéretes projektek felé.
2024. 02. 21. 08:40
Megosztás:

Enyhe forintmozgás reggel

Minimálisan mozdult el a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben szerda reggelre kedd kora estéhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 02. 21. 08:30
Megosztás:

Drágulást hozott az év eleje az USA-nak

Elemzők által vártnál jelentősebben nőttek az amerikai termelői árak januárban a decemberi csökkenés után, ami annak a jele, hogy a gazdaságra továbbra is inflációs nyomás nehezedik.
2024. 02. 21. 08:00
Megosztás:

Drágább muzsika lesz a szabályszegés

A kormány megvédi a magyar munkahelyeket, ezért kiemelten kezeli a foglalkoztatáshoz kapcsolódó szabálytalanságok megelőzését is - hangsúlyozta pénteki közleményében a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
2024. 02. 21. 07:30
Megosztás:

Már a Budapesti Értéktőzsdén is kereskedhetőek az MBH Bank első nemzetközi, MREL-képes kötvényei

Az MBH Bank bevezette az első nemzetközi, MREL-képes kötvényeit a Budapesti Értéktőzsde hitelpapír szekciójába, így azok innentől a hazai szabályozott piacon is hozzáférhetővé válnak a befektetők számára. A hitelintézet első nemzetközi kötvényprogramja tavaly ősszel került felállításra, amelynek keretében 2023 októberében 350 millió EUR össznévértékben kötvényeket bocsátott ki. Az MBH Bank célja a kötvények BÉT-re való bevezetésével, hogy hozzájáruljon a hazai tőkepiac fejlesztéséhez, valamint a befektetők számára elérhető minél változatosabb befektetési eszköztár megteremtéséhez.
2024. 02. 21. 07:00
Megosztás:

10% fölött az ökogazdálkodás aránya az Európai Unióban

2024. február 13-16. között zajlott Nürnbergben a BIOFACH, a világ vezető bioélelmiszer vására és konferenciája. Itt, a biovilág seregszemléjén mutatták be a “The World of Organic Agriculture” című statisztikai évkönyvet, amely immár 25. alkalommal ad áttekintést az ökológiai mezőgazdaság globális fejlődéséről. A 2022-es évet felölelő legújabb kiadvány kiemeli, soha ilyen ütemben nem nőtt a világon az öko területek mérete. 2021-hez képest 26,6%-os a globális területbővülés, melyhez elsősorban Ausztrália járult hozzá, több mint 17 millió hektár mezőgazdasági terület öko művelésbe vonásával, melyet India (2 millió hektár) és Görögország (390.000 hektár) bioterület növekedése követett. Az Európai Uniót tekintve mérföldkő, hogy 10% fölé (10,4%) emelkedett az ökoterület-arány. Negatív rekord ugyanakkor, hogy - most először a statisztikai adatgyűjtés negyed évszázada alatt - csökkent az öko élelmiszerek kiskereskedelmi forgalma Európában. A globális piaci növekedés mindeközben töretlenül folytatódott, 12,8%-os bővüléssel 2021-hez viszonyítva.
2024. 02. 21. 06:30
Megosztás:

Közel 2 milliárd eurós beruházást tervez a Microsoft

A Microsoft amerikai technológiai vállalat 1,95 milliárd eurót fektet be Spanyolországban a következő két évben a digitális innováció előmozdítása és a mesterséges intelligencia (AI) felelős felhasználásának érdekében - közölte a spanyol sajtó kedden.
2024. 02. 21. 06:00
Megosztás:

Átlag felett teljesített Közép- és Kelet-Európában a cégvásárlási piac

A visszaesés ellenére a világátlag felett teljesített tavaly Közép- és Kelet-Európában a cégvásárlási piac (M&A, mergers and acquisitions) - közölte az MTI-vel kedden a Mazars.
2024. 02. 21. 05:30
Megosztás:

Nőtt az építőipari termelés az euróövezetben és az EU-ban is

Havi és éves összevetésben egyaránt nőtt az euróövezet és az Európai Unió építőipari termelése decemberben - közölte az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat kedden.
2024. 02. 21. 05:00
Megosztás:

Szeretnél vásárolni Binance Coin-t (BNB) egy dollár alatt? A Pullix (PLX) lehet, hogy még jobb 14 centért

A befektetők gyakran nosztalgiáznak az elszalasztott lehetőségek miatt, például a Binance Coin (BNB) egy dollár alatti vásárlása kapcsán. Azonban fontos pozitívnak maradni és figyelni a következő potenciális lehetőségekre a piacon. A Pullix (PLX) éppen az lehet, hiszen jelenlegi elővásárlási ára 0,14 dollár, és a jövő hónapban akár várhatóan 100-szorosára nőhet majd az indulásakor.
2024. 02. 21. 04:00
Megosztás:

Ismét megjelennek a befektetők az ingatlanpiacon - de merre érdemes nézelődniük?

Míg a korábbi években az állampapírpiac jelentős befektetői pénzt szippantott ki az ingatlanpiacról, addig a helyzet most változni látszik, mondják a szakértők, akik azzal kapcsolatban is adnak tanácsot, hogy merre és milyen típusú ingatlanok jöhetnek szóba befektetési célpontként.
2024. 02. 21. 03:30
Megosztás:

Milyen kocsik mennek most? Sebességbe kapcsolt januárban a használtautó-piac

Januárban a DataHouse előzetes adatai szerint több mint 74 900 személygépkocsi cserélt gazdát, ami 12 százalékkal haladja meg a tavaly januári 66 700-as szintet.
2024. 02. 21. 03:00
Megosztás:

Kriptobefektetések új szabályozása - jogi szakvélemény

Nagy hírt kavart az amerikai értékpapírfelügyelet (SEC) január 10-i döntése, amelyben engedélyezte egyes, bitcoinon alapuló termékek tőzsdei bevezetését. Az, hogy ez a fecske mennyiben csinál nyarat (azaz a SEC döntését mennyiben fogják követni hasonló jellegű lépések akár az európai, akár az amerikai értékpapírpiacokon) leginkább a részleteken múlik: többek között azon, hogy milyen nevet is aggatunk a kriptovalutákon alapuló termékekre. A Jalsovszky Ügyvédi Iroda összefoglalta a legfontosabb tudnivalókat.
2024. 02. 21. 02:00
Megosztás:

A magyar lízingpiacon nőtt a finanszírozott összeg és a szerződések száma

A magyar lízingpiacon a finanszírozott összeg 909,5 milliárd forintot tett ki 2023-ban, ami 5,5 százalékos bővülés az egy évvel korábbihoz képest, a szerződések száma pedig 2,6 százalékkal nőtt - ismertette a Magyar Lízingszövetség elnöke a szervezet keddi budapesti sajtótájékoztatóján.
2024. 02. 21. 01:30
Megosztás:

Íme az új KATA adózás és mutatjuk, hogy eddig hányan választották ezt az adózást

A korábban KATA adóalany vállalkozások jeletős része más adónemben működteti vállalkozását. De hányan vannak az új KATA adózás alatt?
2024. 02. 21. 01:00
Megosztás:

Budapestre látogat a svéd miniszterelnök

Orbán Viktor miniszterelnök meghívására munkalátogatásra Budapestre utazik Ulf Kristersson, Svédország miniszterelnöke február 23-án - jelentette be közleményében Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
2024. 02. 21. 00:30
Megosztás:

Ez a kriptó lehet a Bitcoin-bányászat jövője, és csak 0,02 dollár

Az Ethereum alapokra épülő Bitcoin Minetrix (BTCMTX) Stake-to-Mine platformjának csapata igen büszke lehet magára, hiszen előértékesítése már 11 millió dollár felett jár.
2024. 02. 21. 00:01
Megosztás: