A CHP kriptó token robbanhat - 1 millió dolláros versenysorozat indul

A GambleFi szektor szupersztárja bejelentette garantált, 1 millió dolláros versenysorozatát. De mit jelent mindez a CHP kriptó token árfolyama számára?

A CHP kriptó token robbanhat - 1 millió dolláros versenysorozat indul

A GambleFi szektor számára jelentős lépésként a legjobb kriptokaszinó, a CoinPoker egy 1 millió dolláros, garantált versenysorozatot indított. Annak érdekében, hogy növelje a natív CHP tokenjének értékét.

A Crypto Series of Online Poker (CSOP) kizárólagos szervezőjeként a CoinPoker bebiztosította a verseny színvonalát, amit néhány szakértő "az év legnagyobb kriptopóker eseményének" nevezett.

Az április 19. és 28. között zajló CSOP Spring 10 napon keresztül, összesen 41 magas oktánszámú versenyt kínál. A freerollok már el is kezdődtek.

Mire számíthatsz a CoinPoker CSOP Spring-en?

Ne hagyd ki a lehetőséget, érdemes részt venni a CSOP Spring versenyen, hiszen akár 1 000 000 dollár összdíjazású nyereményt, és további 10 000 dollár értékű plusz juttatást is nyerhetsz.

A több száz résztvevő két héten keresztül küzd majd egymással, az esemény a freerollok indításával kezdődött április 18-án. Az izgalmas, 20 dolláros CSOP Opener és az 50 dolláros MonsterStack versenyek szintén elkezdődtek.

Ha ez nem lenne elég, akkor megteheted, hogy a PKO-akcióhoz csatlakozol, a jelentős GTD eseményeken keresztül a PKO-napokon keretében. A versenysorozat középső napjain még különleges PLO-versenyek is lesznek, amelyek drámai módon építik fel a várva várt, nagy tétekkel zajló CSOP versenyeket. Mindez egy átütő összecsapásban csúcsosodik ki a Grand Finale eseményen, ahol a high roller akció megvalósul.

Az új CSOP ranglista akár 10 ezer dollárnyi extra nyereményt is generálhat

Azoknak a résztvevőknek, akik vállalják az 500 dolláros nevezési díjat, lehetőségük nyílik arra, hogy feljebb lépjenek a nyilvános CSOP ranglistán. Ez a lista a részvétel, a pénzdíjas helyezések és a legfelső körös helyezések alapján szerzett pontok szerint rangsorolja a játékosokat.

A cél az, hogy megteremtsék a tökéletes versenykörnyezetet a játékosoknak gyarapodásához, és bármely CSOP-versenyen való részvétel felkerüljön a tabellára. Ami pedig nem csak az aktuális dicsekvésre szolgál, hanem a tábla első 20 játékosa egy 10 000 dolláros nyereményalapból is kap. Ez egy nagyobb összegű jutalmat jelent, és azzal a további lehetőséggel jár, hogy a játékos nevezési jogot is kap a júliusi Summer Showdown sorozatra.

Csatlakozz a CSOP-hoz itt

A CHP árfolyam elemzése: a tavaszi CSOP felturbózza a CHP token árát?

A cikk írásának idején a CHP token nagyjából 0,059 dolláros piaci áron kereskedik, ami 24 óra alatt +0,10 százalékos változást jelent.

Egy pillantás a CHP árdiagramjára megmutatja a közelgő, tavaszi CSOP felturbózó hatását, amely életet lehelt a küzdelmes árfolyam-araszolásba, és felfelé irányuló mozgást váltott ki.

CHP USD árfolyam

Ez a CHP árfolyam dinamikáját a bikás hangulat felé tolja el, és az árfolyam most konszolidálja a közelmúltbeli nyereséget a 0,0575 dollár feletti magasabb támaszszint tetején.

Az esemény bejelentése miatt megnövekedett vételi nyomás (az elmúlt 24 órában a tranzakciók 91 százaléka) további felfelé irányuló mozgásokat táplálhat. Különösen a volumen látható növekedése közepette.

És láthatjuk, hogy a 16,24 millió dolláros piaci sapkával nem tűnik valószínűtlennek, hogy a CHP akár 5-szörös nyereséget is felszabadíthat az elkövetkező hónapokban.

Hogyan válhat a CSOP a póker örökség részévé?

Ha részt veszel a CoinPoker tavaszi CSOP-ján, akkor a GambleFi térben egy jelentős pókerörökség részévé válhatsz. És akár élvonalbeli játékosként pozícionálhatod magad a tér innovációjának egyik izgalmas helyszínén.

A korábbi CSOP-rendezvényeken nagy nevek tűntek fel, és egyértelmű, hogy a CSOP 2024-es versenyen legendák születnek majd.

Nem érdemes tovább keresni Tony Guogát, a CoinPoker ("a póker otthona a Web3-on") alapítóját, a World Series of Poker veteránját és litván politikust. A Tony G néven ismert Guoga 15 alkalommal ért el pénzdíjas helyezést a World Series-en, és kétszer szerepelt a World Poker Tour döntő asztalánál. Részt vett a történelem legnagyobb online pókergyőzelmében (7 750 000 dollár a CoinPoker-en), így mondani sem kell, hogy ez az ember ért a kártyához.

Ennek köszönhetően Guoga irányította az iparág legnépszerűbb kriptokaszinójának létrehozását, több tízezer játékossal világszerte. Jelenleg a CoinPoker 100 százalékban decentralizált, és országhatárok nélkül működik.

A CoinPokert a pókertér legjobb véleményező oldalai is ajánlják, amilyen például a Rakeback.

Tony sokéves pókeripari tapasztalatának hatása jól látható. Az eredmények magukért beszélnek a teljesen anonim, azonnali kifizetéses platformon, amelyet 33 százalékos rakeback és 1100 USD üdvözlő bónuszok támogatnak.

Nem érdemes kihagyni a GambleFi legnagyobb eseményét, amely már elindult, és április hónap legnagyobb online szerencsejáték parádéja lesz.

Csatlakozz a CSOP-hoz itt

Ez is érdekelhet:

Beindult a visszaszámlálás: már csak 9 nap maradt megvenni ezt a kriptót

Elkapkodták a Dogecoin20-at az előértékesítésen, hamarabb jön a DEX listázás

A 11 legjobb crash casino oldal Bitcoin kaszinó bónuszokkal 2024

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Nagyszabású fejlesztést hajtott végre a LEDFAK Kft.

Komplex, 260 millió forintos fejlesztést hajtott végre mezőtúri telephelyén a LEDFAK Gyártó és Szereléstechnikai Kft., amely a beruházásra csaknem 182 millió forint feltételesen visszatérítendő támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz (Ginop Plusz) pályázatán - közölte az MTI-vel az áramelosztó, szabályozó készülékek gyártásával foglalkozó cég.
2024. 05. 02. 19:30
Megosztás:

Vegyesen változott csütörtök estére a forint árfolyama

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben csütörtök estére a reggeli szintekhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 05. 02. 19:00
Megosztás:

BÉT - Elemző: "oldalazás" jellemezte a magyar piac mozgását

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 18,03 pontos, 0,03 százalékos csökkenéssel 68 123,99 ponton zárt csütörtökön.
2024. 05. 02. 18:30
Megosztás:

Nagyot ugrott a Kometa'99 adózott nyeresége tavaly

Az olasz többségi tulajdonban lévő Kometa'99 Zrt. nettó árbevétele tavaly 21,2 százalékkal 93,569 milliárd forintra nőtt, adózott eredménye 153 százalékkal 2,914 milliárd forintra emelkedett egy év alatt - közölte a kaposvári székhelyű húsipari társaság éves jelentésében a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.
2024. 05. 02. 18:00
Megosztás:

Az MVM megnövekedett adózott eredménnyel zárt tavaly

Az MVM 369 milliárd forint adózott eredménnyel zárt tavaly a 2022-es 72,7 milliárd forint után - derül ki a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján kedden közzétett konszolidált éves jelentésből.
2024. 05. 02. 17:30
Megosztás:

A Budapesti Ingatlan Nyrt. nem fizet osztalékot

A Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. (BIF) nem fizet osztalékot, erről a társaság kedden tartott éves rendes közgyűlésén döntöttek - közölte a BIF kedden a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.
2024. 05. 02. 17:00
Megosztás:

Már lehet pályázni a kamatmentes, uniós forrású beruházási hitelre

A vállalkozások keddtől igényelhetik az uniós forrású kamatmentes beruházási hitelt, legfeljebb százmillió forint értékhatárig - tájékoztatta a programot lebonyolító Magyar Fejlesztési Bank (MFB) az MTI-t.
2024. 05. 02. 16:30
Megosztás:

Még egy ideig nem csökkentene a Fed, de legalább nem is emel

Tegnap este fejeződött be a Fed kétnapos kamatdöntő ülése, ahol– egyhangúlag – az 5,25-5,5 százalékos szinten tartották a kamatsávot, ami megfelelt a piac és az elemzők várakozásainak.
2024. 05. 02. 16:00
Megosztás:

A PannErgy Nyrt. nem fizet osztalékot

A PannErgy Nyrt., nem fizet osztalékot a tavalyi év után, a társaság adózott eredményét teljes egészében az eredménytartalékba helyezi - közölte a PannErgy kedden a Budapesti Értéktőzsde honlapján a közgyűlés határozatát.
2024. 05. 02. 15:30
Megosztás:

Kedvezőtlen volt az április a fogyasztói bizalomra nézve az Egyesült Államokban

Romlott áprilisban, immár a harmadik egymást követő hónapban a Conference Board gazdaságkutató intézet Egyesült Államokra vonatkozó fogyasztói hangulatindexe.
2024. 05. 02. 15:00
Megosztás:

Jelentősen nőtt az Eximbank nyeresége

A Magyar Export-Import Bank Zrt. (Eximbank) 2,25 milliárd forintról 18,583 milliárd forintra növelte a nyereségét tavaly éves összevetésben - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján kedden közzétett beszámolóban.
2024. 05. 02. 14:30
Megosztás:

Csalódást keltő előrejelzés miatt ütötték az AMD-t

Nagy figyelem övezte az Nvidia legfőbb vetélytársának számító vállalat első negyedéves gyorsjelentését.
2024. 05. 02. 14:00
Megosztás:

Nagyot lendített az EU-tagság Közép-Európa gazdaságán

Jelentős felzárkózási lendületet adott az EU-tagság eddigi húsz éve a közép-európai uniós gazdaságoknak - áll az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) kedden Londonban ismertetett tanulmányában.
2024. 05. 02. 13:30
Megosztás:

Az OMV jobb eredménye a MOL részvényárát is növelheti

Az OMV idei első negyedéves gyorsjelentése kedvező képet nyújtott a cég tevékenységéről.
2024. 05. 02. 13:00
Megosztás:

A kereskedők belementek az üzemanyagárak csökkentésébe

A kormány üdvözli, hogy az üzemanyag-kereskedők megértették és elfogadták a kormány szándékait, és önkéntesen csökkentették az áraikat - mondta a Facebook-oldalára feltöltött videóban Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter kedden.
2024. 05. 02. 12:30
Megosztás:

Megtekinthető a 2024-2028-as Konvergencia Program

A kormány fokozatosan csökkenti a költségvetési hiányt és az államadósságot a következő években, miközben a magyar gazdaság az egyik legnagyobb növekedést érheti el az Európai Unióban - áll a Pénzügyminisztérium (PM) által az Európai Bizottságnak megküldött Konvergencia Programban a szaktárca keddi tájékoztatása szerint.
2024. 05. 02. 12:00
Megosztás:

Történelmi jelentőségű a kínai államfő budapesti látogatása

Hszi Csin-ping kínai államfő jövő heti hivatalos magyarországi látogatása mérföldkő lesz a két ország közötti kapcsolatok történetében és új lendületet adhat az együttműködés erősítésében, valamint fontos globális hatásokkal is jár - jelentette ki Gong Tao, Kína magyarországi nagykövete kedden sajtótájékoztatón, Budapesten.
2024. 05. 02. 11:30
Megosztás:

Az 5 legjobb mémcoin, amelyeket nem szabad kihagynod ebben a piaci visszaesésben

A jelenlegi kriptopiaci visszaesés számos lehetőséget kínál a profitszerzésre. A mémcoinok éppen a kriptovilág középpontjában állnak. Ma az öt legígéretesebb mémcoinról fogunk beszélni: KangaMoon (KANG), Dogecoin (DOGE), Pepe (PEPE), Shiba Inu (SHIB) és Bonk (BONK). Nézzük meg, miért ők a legjobb mémcoinok, amelyeket érdemes most vásárolni.
2024. 05. 02. 11:05
Megosztás:

A Eurowag üzemanyagtöltő hálózatot épít ki Európában

A Eurowag üzemanyagtöltő-állomás hálózatot épít ki Európa legfontosabb tranzitútvonalain, amelynek szolgáltatásai kizárólag tehergépjárművek számára érhetőek el - közölte a társaság kedden az MTI-vel.
2024. 05. 02. 11:00
Megosztás:

Hatással vannak-e a nagyobb kulturális események a részvényárakra?

Aki még ismerkedik az értékpapírok, a tőzsde világával annak az egyik első dolog, amit meg kell tanulnia, hogy az nem önmagában működik, külső hatások nélkül. Az értékpapírok árára, a tőzsdei mozgásokra mindennemű globális, sőt néha lokális események hatással lehetnek.
2024. 05. 02. 10:30
Megosztás: