A CHP kriptó token robbanhat - 1 millió dolláros versenysorozat indul

A GambleFi szektor szupersztárja bejelentette garantált, 1 millió dolláros versenysorozatát. De mit jelent mindez a CHP kriptó token árfolyama számára?

A CHP kriptó token robbanhat - 1 millió dolláros versenysorozat indul

A GambleFi szektor számára jelentős lépésként a legjobb kriptokaszinó, a CoinPoker egy 1 millió dolláros, garantált versenysorozatot indított. Annak érdekében, hogy növelje a natív CHP tokenjének értékét.

A Crypto Series of Online Poker (CSOP) kizárólagos szervezőjeként a CoinPoker bebiztosította a verseny színvonalát, amit néhány szakértő "az év legnagyobb kriptopóker eseményének" nevezett.

Az április 19. és 28. között zajló CSOP Spring 10 napon keresztül, összesen 41 magas oktánszámú versenyt kínál. A freerollok már el is kezdődtek.

Mire számíthatsz a CoinPoker CSOP Spring-en?

Ne hagyd ki a lehetőséget, érdemes részt venni a CSOP Spring versenyen, hiszen akár 1 000 000 dollár összdíjazású nyereményt, és további 10 000 dollár értékű plusz juttatást is nyerhetsz.

A több száz résztvevő két héten keresztül küzd majd egymással, az esemény a freerollok indításával kezdődött április 18-án. Az izgalmas, 20 dolláros CSOP Opener és az 50 dolláros MonsterStack versenyek szintén elkezdődtek.

Ha ez nem lenne elég, akkor megteheted, hogy a PKO-akcióhoz csatlakozol, a jelentős GTD eseményeken keresztül a PKO-napokon keretében. A versenysorozat középső napjain még különleges PLO-versenyek is lesznek, amelyek drámai módon építik fel a várva várt, nagy tétekkel zajló CSOP versenyeket. Mindez egy átütő összecsapásban csúcsosodik ki a Grand Finale eseményen, ahol a high roller akció megvalósul.

Az új CSOP ranglista akár 10 ezer dollárnyi extra nyereményt is generálhat

Azoknak a résztvevőknek, akik vállalják az 500 dolláros nevezési díjat, lehetőségük nyílik arra, hogy feljebb lépjenek a nyilvános CSOP ranglistán. Ez a lista a részvétel, a pénzdíjas helyezések és a legfelső körös helyezések alapján szerzett pontok szerint rangsorolja a játékosokat.

A cél az, hogy megteremtsék a tökéletes versenykörnyezetet a játékosoknak gyarapodásához, és bármely CSOP-versenyen való részvétel felkerüljön a tabellára. Ami pedig nem csak az aktuális dicsekvésre szolgál, hanem a tábla első 20 játékosa egy 10 000 dolláros nyereményalapból is kap. Ez egy nagyobb összegű jutalmat jelent, és azzal a további lehetőséggel jár, hogy a játékos nevezési jogot is kap a júliusi Summer Showdown sorozatra.

Csatlakozz a CSOP-hoz itt

A CHP árfolyam elemzése: a tavaszi CSOP felturbózza a CHP token árát?

A cikk írásának idején a CHP token nagyjából 0,059 dolláros piaci áron kereskedik, ami 24 óra alatt +0,10 százalékos változást jelent.

Egy pillantás a CHP árdiagramjára megmutatja a közelgő, tavaszi CSOP felturbózó hatását, amely életet lehelt a küzdelmes árfolyam-araszolásba, és felfelé irányuló mozgást váltott ki.

CHP USD árfolyam

Ez a CHP árfolyam dinamikáját a bikás hangulat felé tolja el, és az árfolyam most konszolidálja a közelmúltbeli nyereséget a 0,0575 dollár feletti magasabb támaszszint tetején.

Az esemény bejelentése miatt megnövekedett vételi nyomás (az elmúlt 24 órában a tranzakciók 91 százaléka) további felfelé irányuló mozgásokat táplálhat. Különösen a volumen látható növekedése közepette.

És láthatjuk, hogy a 16,24 millió dolláros piaci sapkával nem tűnik valószínűtlennek, hogy a CHP akár 5-szörös nyereséget is felszabadíthat az elkövetkező hónapokban.

Hogyan válhat a CSOP a póker örökség részévé?

Ha részt veszel a CoinPoker tavaszi CSOP-ján, akkor a GambleFi térben egy jelentős pókerörökség részévé válhatsz. És akár élvonalbeli játékosként pozícionálhatod magad a tér innovációjának egyik izgalmas helyszínén.

A korábbi CSOP-rendezvényeken nagy nevek tűntek fel, és egyértelmű, hogy a CSOP 2024-es versenyen legendák születnek majd.

Nem érdemes tovább keresni Tony Guogát, a CoinPoker ("a póker otthona a Web3-on") alapítóját, a World Series of Poker veteránját és litván politikust. A Tony G néven ismert Guoga 15 alkalommal ért el pénzdíjas helyezést a World Series-en, és kétszer szerepelt a World Poker Tour döntő asztalánál. Részt vett a történelem legnagyobb online pókergyőzelmében (7 750 000 dollár a CoinPoker-en), így mondani sem kell, hogy ez az ember ért a kártyához.

Ennek köszönhetően Guoga irányította az iparág legnépszerűbb kriptokaszinójának létrehozását, több tízezer játékossal világszerte. Jelenleg a CoinPoker 100 százalékban decentralizált, és országhatárok nélkül működik.

A CoinPokert a pókertér legjobb véleményező oldalai is ajánlják, amilyen például a Rakeback.

Tony sokéves pókeripari tapasztalatának hatása jól látható. Az eredmények magukért beszélnek a teljesen anonim, azonnali kifizetéses platformon, amelyet 33 százalékos rakeback és 1100 USD üdvözlő bónuszok támogatnak.

Nem érdemes kihagyni a GambleFi legnagyobb eseményét, amely már elindult, és április hónap legnagyobb online szerencsejáték parádéja lesz.

Csatlakozz a CSOP-hoz itt

Ez is érdekelhet:

Beindult a visszaszámlálás: már csak 9 nap maradt megvenni ezt a kriptót

Elkapkodták a Dogecoin20-at az előértékesítésen, hamarabb jön a DEX listázás

A 11 legjobb crash casino oldal Bitcoin kaszinó bónuszokkal 2024

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A MakTel több mint kétmilliárd macedón dénár osztalékot fizet a 2023. évi üzleti év után

A Magyar Telekom leányvállalata, a Makedonski Telekom AD - Skopje (MakTel) a 2023. üzleti év után 2,21 milliárd macedón dénár (mintegy 13,8 milliárd forint) osztalékot fizet - közölte a Magyar Telekom szerdán az MTI-vel.
2024. 05. 30. 11:00
Megosztás:

Ebben a hónapban emelkedett a németországi infláció

Emelkedett az infláció májusban a várakozásoknak megfelelő mértékben a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis szerdán publikált előzetes adatai alapján.
2024. 05. 30. 10:30
Megosztás:

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak - derül ki a kiberbiztonsággal foglalkozó Sicontact Kft. és a gkid közös felméréséből.
2024. 05. 30. 10:00
Megosztás:

Véget vethet az élelmiszer-pazarlásnak az inflációs sokk

Sokkal jobban odafigyelnek a megvásárolt termékek, így a zöldségek és gyümölcsök mennyiségére is a fogyasztók a mindennapos kiadások emelkedési miatt. A vásárlók egyre tudatosabbak és nem csak az árra, hanem a megvásárolt mennyiségre is ügyelnek – derül ki az 500 szentesi termelőt tömörítő DélKerTÉSZ összefoglalójából. Az eddiginél is erőteljesebb az a trend, hogy az akciók tudnak lényeges elmozdulást hozni a fogyasztásban. A magyar zöldségtermelők számára ezért kiemelten fontos, hogy minél több boltláncban elérhetőek legyenek a magyar termékek, és olyan áron, ami a termelők számára is jövedelmező. Ehhez az is fontos, hogy minél jobb hozammal és minél jobb minőségben, egyre hatékonyabban tudjanak termelni.
2024. 05. 30. 09:30
Megosztás:

A Standard Chartered úgy véli, hogy az XRP ETF 2025-ben jöhet; az Algotech (ALGT) kihasználja az egészséges piaci trendeket az előértékesítési fejlődés érdekében

Jelentős fejlemény a DeFi szektorban, hogy a Standard Chartered optimistán nyilatkozott egy XRP ETF 2025-ös lehetséges bevezetéséről, ami a kriptovaluta piac növekvő bizalmát tükrözi. Ezzel egyidejűleg az Algotech (ALGT) kihasználja a robusztus piaci trendeket, és figyelemre méltó előrehaladást mutat az előértékesítési szakaszban.
2024. 05. 30. 09:00
Megosztás:

Így alakult a forint reggelre

Vegyesen mozgott a forint a főbb devizákkal szemben csütörtök reggel a szerda kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 05. 30. 08:00
Megosztás:

Családi kerti medence építés: hogyan vágjunk bele?

Ahogy közeledik a meleg, mindenki elkezd gondolkodni a medencén. Hosszú távra azonban kizárólag az épített családi változat válik be, hiszen ez az, amely évtizedekig szolgálhatja a kényelmünket.
2024. 05. 30. 08:00
Megosztás:

Milyen programok vannak egy prémium masszázsfotelen?

Mindenki szeretne magának otthonra egy olyan helyet, ahol a munka után ellazulhat és felfrissülhet.
2024. 05. 30. 07:30
Megosztás:

Átadták a Gyulai Várfürdő átalakított főépületét

Átadták a Gyulai Várfürdő átalakított főépületét szerdán, a Békés vármegyei város egymilliárd forint hazai forrást fordított a beruházásra.
2024. 05. 30. 07:00
Megosztás:

Nem mindenkinek jutnak EU-s források

(Újra)Indul idén nyáron a 2021-2027-es EU költségvetéshez kapcsolódó pályázati idény, hiszen 2023 év végén az ún. Igazságügyi reform Bizottsági elfogadásával jelentős, 10,4 mrd euró összegű forrást szabadítottak fel Magyarország számára. Ennek eredményeként több, a gazdasági szereplők által is már nagyon várt operatív program pályázatai nyílhatnak meg. A kohéziós források mellett energetikai fejlesztések támogatására szolgáló pályázatok kiírására számíthatunk még az idén – hangsúlyozták a Niveus Consulting Group pályázatírási és tanácsadási üzletágának szakértői.
2024. 05. 30. 06:30
Megosztás:

A MNB elővigyázattoságot javasol az OTP Banknak oroszországi működése kapcsán

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) több elővigyázatossági intézkedés megtételét javasolja az OTP Banknak oroszországi leánybankja tevékenysége kapcsán, a lépések hozzájárulhatnak a bankcsoport további stabil, eredményes, megbízható működéséhez - közölte a jegybank szerdán az MTI-vel.
2024. 05. 30. 05:30
Megosztás:

Mintaüzemet néztek meg a GINOP Plusz Monitoring Bizottság tagjai

A Ferzol Kft. mintaüzemét nézték meg a GINOP Plusz Monitoring Bizottság tagjai szerdán Tápiószőlősön.
2024. 05. 30. 05:00
Megosztás:

Hasít az Erste Lakástakarék: 20 ezer szerződés egy év alatt

Újra érdemes lakástakarékban gondolkodni, ha megtakarításról van szó, és ezt egyre többen felismerik: az Erste Lakástakarék termékének értékesítési eredményei a legszebb éveket, az állami támogatás megszűnése előtti időszakot idézik. Tavaly májusban indult az akár 30 százalékos kamatbónuszt fizető előtakarékossági rendszer, azóta az ügyfelek 20 ezer új szerződést kötöttek összesen közel 200 milliárd forint értékben. Nőtt a hosszabb megtakarítási időt választók aránya, a megtakarítók pedig most átlagosan 40 ezer forintot tesznek félre havonta, szemben a korábbi 17 ezerrel.
2024. 05. 30. 04:30
Megosztás:

Extravagáns, színes és szupermodern művekkel rúgja be a nyarat a Virág Judit Galéria

Extravagáns és modern dupla nyári kiállítással jelentkezik a Virág Judit Galéria. A május 31-én nyíló ingyenes tárlaton Vető Orsolya Lia fiatal festőművész vitalitástól duzzadó, életigenlő színes képeit, valamint kilenc keramikus 21. századi, izgalmas kreációit láthatják az érdeklődők. A kiállított művek egytől-egyig megvásárolhatóak.
2024. 05. 30. 04:00
Megosztás:

Az ultragyors kiszállítás tündöklése és bukása: a gyorsaság önmagában már nem elég

Az élelmiszerek és egyéb kereskedelmi termékek azonnali kiszállítását ígérő gyorskereskedelem 2020-ban vált iránymutató trenddé, azonban napjainkra már elérte fejlődésének határait. Peter Menky, a DODO okoslogisztikai vállalat globális kereskedelmi igazgatója szerint a kizárólag ultragyors kiszállítási modellre alapozó vállalatok mára veszteségesen, üzletileg nem fenntartható módon működnek. A fenntartható városi logisztika szakértője jelentős európai szereplők példáján keresztül mutatja be, milyen út vezetett idáig.
2024. 05. 30. 03:30
Megosztás:

Balatoni ingatlanpiac: a négyzetméterárak stagnálnak, a kínálat a harmadával nőtt májusban

Májusban a Balaton környékén meghirdetett ingatlanok négyzetméterára közel azonos (+0,2%), mint tavaly az év ugyanezen időszakában, miközben az északi és déli parton is jóval több a meghirdetett ingatlanok száma. Az északi parton közel 23, míg a déli parton több mint 10%-ot nőtt a kínálat. Az ingatlan.com májusi adatai, valamint az aktuális hazai ingatlanpiaci trendek alapján a money.hu összegyűjtötte, hol lehet érdemes most nyaralót vásárolni, és hogyan finanszírozható akár hitelből is egy balatoni víkendház.
2024. 05. 30. 03:00
Megosztás:

Megdöbbentő, ahogyan a magyar vállakozó gondolkodik

Kiugróan megnőtt a megélhetés mint a vállalkozás motivációja, és érezhető némi negatív várakozás, ugyanakkor vállalkozni továbbra is vonzó dolog Magyarországon – ez derül ki többek között a világ legnagyobb vállalkozáskutatása, a Global Entrepreneurship Monitor (GEM) frissen közzétett magyar eredményeiből.
2024. 05. 30. 02:30
Megosztás:

Lottó és szerencse horoszkóp a hétvégéig - melyik csillagjegyre vár nagy nyeremény?

Pénzügyi horoszkóp a hét hátralévő részére (május 30. - június 2.) Ezen a héten az univerzum különleges üzeneteket küld minden csillagjegy számára, tele pénzügyi csodákkal és szerencsés találkozásokkal! Olvasd el részletes és izgalmas horoszkópunkat, hogy megtudd, milyen váratlan lehetőségeket rejtenek a csillagok számodra a jövő hétre! Tudd meg, melyik nap lesz a legkedvezőbb a lottózásra, és mely szerencsés állat jelzi a bőséget az életedben!
2024. 05. 30. 02:00
Megosztás:

Melyik most a legjobb állampapír? Számoljuk ki!

Június 3-tól a Magyar Állampapír Plusz megújult formában lesz elérhető: jelentősen megemelték a befektetés kamatát, így az öt évre vetített éves átlagos hozam 6,73% lesz. Felmerül a kérdés, hogy az új befektetési lehetőség mennyire alakítja át az állampapírpiacot. A Bankmonitor szakértői most összehasonlítják a jelenleg kapható állampapírokat, így MÁP Plusz mellett a FixMÁP, BMÁP, PMÁP, a DKJ és az 1MÁP is az elemzés része. Melyik a legjobb kamatozású állampapír most?
2024. 05. 30. 01:00
Megosztás:

Az új play-to-earn mém érme már 250.000 dollárt gyűjtött az előértékesítés során, vajon legyűri a Flokit?

A Doge mém érmék már egy ideje igazi nagykutyák a kripto világban, úgy, ahogy a play-to-earn (P2E = játssz, hogy keress) GameFi kriptovaluták is.
2024. 05. 30. 00:01
Megosztás: