A Dogecoin20 lehet a következő mémérme ami berobban?

Pár napja lépett fel a kriptopiacra a Dogecoin20, amely az előértékesítésének első 24 órájában már több, mint 300 000 dollárt gyűjtött. De ahogy a mém érme szektor egyre növekszik, mi lehet a következő, amely sikert arat, talán a Dogecoin20?

A Dogecoin20 lehet a következő mémérme ami berobban?

Jelenleg most a legalacsonyabb az ára a Dogecoin20-nak a maga 0,00014 dolláros árával, amely az előértékesítésekhez hűen lépcsőzetesen emelkedni fog majd. De nézzük meg kicsit közelebből, hogy mi a DOGE20.

Mi az a Dogecoin20?

Ez a mém érme a mára már ikonikussá vált Dogecoinról inspirálódott. Arról az érméről, amely még ma is sokszor a hype középpontjába kerül. 

A Dogecoin20 projekt középpontjában a stake-to-earn mechanizmus áll, amely azon token tulajdonosokat jutalmazza, akik lekötik az érméiket. Ez növeli a projekt hasznosságát is, hiszen extra jutalmat lehet zsebre tenni a stakelés során.

A passzív jutalmak felajánlása egy nagy potenciállal rendelkező tokenre új paradigmát hoz létre, ami a tipikus spekulatív alapú mémérme keresleten kívüli vásárlási nyomást gerjeszt.

Jelenleg a stakerek körülbelül 1798%-os APY-t szerezhetnek. Ez azonban csökkenni fog, ahogy a staking pool növekszik, így azoknak, akik maximalizálni szeretnék a potenciáljukat, hogy minél magasabb hozamot generáljanak, nem érdemes várniuk.

dogecoin stake

További előny még, hogy a Dogecoin20 kínálatát 140 milliárd tokenben maximalizálták.

Ehhez képest az eredeti Dogecoin nem rendelkezik kínálati plafonnal, ami inflációval jár, és a tokenek felhígulásának kockázatát jelenti.

A Dogecoin-t eredetileg viccből hozta létre a két szoftvermérnökök, Billy Markus és Jackson Palmer 2013-ban. A mémérmék piacának érésével azonban a Dogecoin20 egy kifinomult alternatívát mutat be a legmodernebb tokenomikával és hasznossággal.

Mindazonáltal a projekt megtartja elődjének szórakoztató, közösség által irányított vonzerejét, megtestesítve a Dogecoin szlogenjét: "Mindennap csak jót tegyél".

A Dogecoin20 az Ethereum blokkláncban honos, kényelmes és zökkenőmentes hozzáférést kínálva a kripto legjelentősebb okosszerződés-hálózatán keresztül.

Megnézem a DOGE20 oldalát

Berobbanhat a Dogecoin20?

A nagymértékű mémérme-piaci dinamika miatt nehéz megjósolni, hogy a Dogecoin20 meddig juthat el. Mégis, számos ígéretes tényező arra utal, hogy ezt az ICO-t nem szabad kihagyni.

Például az, hogy a nyitó órákban több mint 200 ezer dollárt gyűjtött össze, az értékkereső kereskedők élénk érdeklődését tükrözi. Ilyen lendület mellett az ICO valószínűleg gyorsan el fog fogyni, ami FOMO-hoz és izgalomhoz vezet a tőzsdei bevezetéskor.

Emellett a jelenlegi mémérme-piaci tájkép optimális időzítést jelent az új projektek indításához.

A teljes meme coin piaci tőke 59 milliárd dollár, így csak egy töredék része is katapultálná a $DOGE20 árfolyamát. A legtöbb mém érme pedig le is körözi az eredeti Dogecoint, miért ne tehetné ugyanezt a DOGE20?

tradingview memecoin árfolyamok

Eközben a Dogecoinhoz való viszonya azonnali felismerhetőséget biztosít, míg a piacvezetővel szembeni előnyei meggyőző narratívát kínálnak a közösség számára, amely mögé felsorakozhat.

Végül pedig a projekt zseniális tokenomikai megközelítése hosszú távú sikert ígér, és a Dogecoin20-t az innováció élvonalába helyezi.

Megnézem a DOGE20 oldalát

Dogecoin20 tokenomika és előértékesítés

Miközben tiszteleg az OG mémérme előtt, a Dogecoin20 új, eddig ismeretlen területekre lép, és robusztus tokenomikával törekszik a tartós relevanciára.

A projekt a kínálat 25%-át az előértékesítésre, 25%-át marketingre, 25%-át a projekt kincstárára, 15%-át a lekötési jutalmakra, 10%-át pedig a tőzsdei likviditásra szánja.

Ez az elosztás tökéletes egyensúlyt teremt a közösség felhatalmazása és az ökoszisztéma fejlesztése között.

dogecoin token információk

A befektetők a $DOGE20 tokent ahogy korábban is írtuk, az előértékesítés első szakaszában 0,00014 dollárért vásárolhatják meg. Ez az ár azonban a kampány során fokozatosan emelkedni fog, a következő emelkedés kevesebb, mint 3 nap múlva következik majd be.

Az előértékesítésben részt vevő befektetők azonnal megkezdhetik a tokenjeik letétbe helyezését, ami tovább ösztönzi a korai vásárlókat.

Ne hagyd ki tehát a jelenlegi legalacsonyabb $DOGE20-as árat. Kövesd a Dogecoin20 X-fiókját vagy csatlakozz a Telegramhoz, hogy naprakész maradj. Alternatívaként látogass el a projekt weboldalára a tokenek megvásárlásához és lekötéséhez.

Megnézem a DOGE20 oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

Akik lemaradnak a Bitcoinról, a Green Bitcoin előértékesítésébe fektetnek

A Bitcoin még márciusban elérheti a 80 ezer dollárt, míg egy másik projekt a tőzsdére megy

A 15 legjobb feltörekvő kriptovaluta 2024-ben

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

10 000%-os hozam? Ezzel csalogatja a befektetőket ez a környezetbarát kriptó

A Dogwifhat (WIF) befektetői most felfedezték az eTukTuk (TUK) nevű új, zöld előértékesítést, ami 2024-ben akár 10 000 százalékos potenciális nyereséget is hozhat. A WIF a közelmúltbeli csúcsról visszaesett, jelenleg 3,46 dollár körül kereskednek vele, ami közel 20 százalékos csökkenést jelent az eddigi legmagasabb árhoz képest.
2024. 04. 15. 00:01
Megosztás:

Szankciókat jelentettek be az orosz fémek árutőzsdei forgalmazására

Szankciókat jelentett be a brit és az amerikai kormány orosz fémek árutőzsdei forgalmazására.
2024. 04. 14. 23:00
Megosztás:

Az ESET az egészségügyi alkalmazások használatának kockázataira hívja fel az emberek figyelmét

Az egészségügyi alkalmazások kiberbiztonsági kockázataira hívja fel a figyelmet az ESET informatikai cég: az elemzés szerint az érzékeny személyes adatokat is gyűjtő és felhasználó egészségügyi appok (mHealth) piaca már most kétszámjegyű növekedést produkál, és 2030-ra a becslések szerint eléri a 861 milliárd dollárt.
2024. 04. 14. 22:00
Megosztás:

Bővült a pécsi Penthe Autóház

Bővítette telephelyét, az autók szervizeléséhez szükséges új eszközöket szerzett be, korszerűsítette raktárát az Opel, Isuzu, Land Rover márkák kereskedelmével és szervizelésével foglalkozó pécsi Penthe Autóház Kft.
2024. 04. 14. 21:00
Megosztás:

Elindult a Fertő-táj vonatjárat Ausztriába

Az idén április és augusztus között jár Sopron és az ausztriai Neusiedl am See között a Fertő-táj vonatjárat, hogy minél többen környezetbarát módon kereshessék fel az UNESCO világörökség részévé nyilvánított Fertő-táj magyar és osztrák oldalának településeit - közölte a vonatokat közlekedtető GYSEV Zrt. szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 14. 20:00
Megosztás:

Rekordszámú volt a bérlet- és jegyeladás márciusban

Márciusban rekordszámú, 932 ezer ország- és vármegyebérletet, valamint napijegyet váltottak az utasok - közölte a MÁV-VOLÁN-csoport szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 14. 19:00
Megosztás:

Nem számítanak idén javulásra a német vállalatok

A német vállalatok 2024-ben sem számítanak a gazdaság fellendülésére az IW (Institut der deutschen Wirtschaft) gazdaságkutató intézet legfrissebb, szombaton publikált felmérése szerint.
2024. 04. 14. 18:00
Megosztás:

A technológia fejlődés velejárója, hogy új kockázatok ütik fel a fejüket

A mesterséges intelligencia (MI) elterjedésével az információbiztonsági szakértők feladatai már kiterjednek az azzal kapcsolatos biztonsági kockázatok kezelésére is, mert újszerű kitettséget jelentenek az intelligens eszközök és az MI-vel ellátott folyamatautomatizálás is - ismerteti a Deloitte könyvvizsgáló és tanácsadó cég az MTI-nek küldött közleményében.
2024. 04. 14. 17:00
Megosztás:

3,6%-ra csökkent az infláció márciusban

A várakozásunknál minimálisan kedvezőbben alakulva 3,6%-ra mérséklődött az infláció éves üteme februárban. Ennél alacsonyabb inflációs rátát 2021. februárban közöltek legutóbb. Az előző hónaphoz képesti változás +0,8%-os volt, ami visszafogottabb év eleji átárazási dinamikát tükröz, mint amit az elmúlt két évben láthattunk. Enyhülő inflációs nyomást jelez, hogy a maginfláció 5,1%-ról 4,4%-ra mérséklődött.
2024. 04. 14. 16:00
Megosztás:

Zsarolóvírustól a „disznóvágás-átverésig”

A Visa közzétette félévente megjelenő, csalásokról szóló nemzetközi jelentésének 2024. tavaszi kiadását, amely a fogyasztókat és vállalkozásokat világszerte érintő legjellemzőbb fizetési veszélyekre hívja fel a figyelmet.
2024. 04. 14. 15:00
Megosztás:

Új kaparós sorsjegy jelent meg, a neve: Ajándék sorsjegy

Az ünnepi alkalmakat megédesítő, vidám hangulatú és a szemnek is vonzó kaparóssal bővül a Szerencsejáték Zrt. sorsjegykínálata.
2024. 04. 14. 14:00
Megosztás:

Romániában nőtt az első kéthavi folyó fizetésimérleg-hiány

Romániában 24,69 százalékkal nőtt az első kéthavi folyó fizetésimérleg-hiány éves összevetésben - közölte pénteken a Román Nemzeti Bank (BNR).
2024. 04. 14. 13:00
Megosztás:

A bortermeléshez elengedhetetlenek a környezetkímélő technológiák

Az agrártárca elkötelezett amellett, hogy Magyarországon minél kisebb környezetterheléssel járjon a szőlőtermesztés és minél energiahatékonyabban állítsuk elő a borokat - jelentette ki Nagy István agrárminiszter a Nemzetközi Szőlészeti és Borászati Szervezet 100. évfordulója alkalmából szervezett találkozón pénteken Bresciában a tárca közleménye szerint.
2024. 04. 14. 12:00
Megosztás:

Csendesen döntött csúcsot a hazai lakáspiac

Tavaly október-decemberben történelmi csúcsra ért az új otthonok árszintjét jellemző index a KSH legfrissebb, előzetes adatai szerint. Ugyanebben az időszakban a használt lakásoknál viszont árcsökkenést regisztrált a statisztika. Az ellentmondás ellenére az Eurostat adatai azt mutatják, hogy a hazai lakáspiac nagyjából belesimul az európai trendbe.
2024. 04. 14. 11:00
Megosztás:

Konferenciát rendezett a MÁV-Start

A MÁV-Start szervezésében rendezték meg pénteken az Európai Vasúti és Pályahálózat-működtetők Közössége (CER) CEO Coalition rendezvényt - tudatta a vasúttársaság az MTI-vel.
2024. 04. 14. 10:00
Megosztás:

Csökkent a külföldi befektetések értéke Romániában

Éves viszonylatban 8 százalékkal csökkent a külföldi befektetések értéke Romániában az év első két hónapjában - közölte pénteken a Román Nemzeti Bank (BNR).
2024. 04. 14. 09:00
Megosztás:

Emelkedő forgalomban nőtt a BUX a héten

Emelkedő forgalom mellett nőtt a héten a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 67 289,07 ponton, új történelmi csúcson zárt pénteken, 761,66 ponttal, 1,14 százalékkal magasabban, mint egy héttel korábban.
2024. 04. 14. 08:00
Megosztás:

A Bitgo támogatást nyújt az ARB-nek, a medve trend új mélypontra süllyeszti az ADA-t, míg a KANG szárnyal

Ez a cikk egy áttekintés a kriptopiac aktuális trendjeiről, kiemelve néhány vezető kriptovaluta fontos fejleményeit az iparban. Az egyik ilyen fejlemény, hogy a Bitgo partnerségre lépett az Arbitrum (ARB) tokennel. Eközben, miután a Cardano (ADA) veszített lendületéből, a token a piaci kapitalizáció alapján elvesztette kilencedik helyét legnagyobb kriptovaluták között.
2024. 04. 14. 07:00
Megosztás:

Romlott az amerikai fogyasztói hangulat áprilisban

Az elemzők által vártnál jelentősebben romlott a Michigani Egyetem amerikai fogyasztói hangulatindexe áprilisban.
2024. 04. 14. 06:00
Megosztás:

Új jelölési rendszert vezetne be a GVH

Megkönnyítené a tudatos fogyasztói döntést, ha környezetterhelést mutató jelölési rendszert kapnának az élelmiszerek - mondta a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) pénteken közzétett podcastjében a GVH vezető közgazdásza.
2024. 04. 14. 05:00
Megosztás: