Akik lemaradnak a Bitcoinról, a Green Bitcoin előértékesítésébe fektetnek

A kripto bikafutás erősen beindult a várva várt Bitcoin feleződés előtt. A rövid távú visszaesések ellenére a piacot rendkívüli mohóság jellemzi. És ezen a ponton a 100 000 dollár nem egy elrugaszkodott árfolyam-előrejelzés a BTC árfolyamát illetően.

Akik lemaradnak a Bitcoinról, a Green Bitcoin előértékesítésébe fektetnek

Azonban az egyik új kriptoprojekt, amely a már befutott szereplők, a BTC, az ETH és a SOL mellett igyekszik lendületet venni, az a Green Bitcoin.

Miért trendi most a Green Bitcoin?

A GBTC előértékesítése nagy forgalmat bonyolított az elmúlt napokban, mivel a befektetők elkezdték felhalmozni a tokent, hogy még jobban meglovagolják az előértékesítés előtti emelkedést.

A Bitcoin lehetséges 100 000 dollárra történő emelkedését övező, növekvő optimizmussal a befektetők keresik a lehetőségeket, hogy kihasználják a bikás hullámot és maximalizálják a hozamukat.

fear and greed index crypto market

Először is, a Bitcoin elképesztő, 1407,54 milliárd dolláros piaci kapitalizációja korlátozza a befektetési vonzerőt azok esetében, akik lemaradtak a nagy emelkedésről. Nekik korlátozott lehetőségeik vannak a jelentős nyereségre, az érme hatalmas árfolyama ellenére.

Az olyan feltörekvő projektek viszont, amilyen például a Green Bitcoin (GBTC), amelyeknek alacsonyabb a piaci kapitalizációja, itt kerülnek elő. A "Bitcoin" címke miatt a GBTC token kiegyensúlyozottan kapcsolódik a jelenlegi spekulációs őrületbe.

A Green Bitcoin előértékesítése eddig 4,2 millió dollárnyi finanszírozást gyűjtött össze. Az előértékesítés gyors előrehaladása pedig arra utal, hogy gyorsan elfogynak majd a tokenek. Azok, akik lemaradtak a lehetőségről, várhatóan a következő napokban a GBTC sikeres tőzsdei bevezetésére koncentrálnak majd.

GBTC stakelés

Ami azonban megkülönbözteti a Green Bitcoint a mém érméktől és más spekulatív érméktől, az a hasznosság ereje. Emiatt a Green Bitcoin megbízhatóbb alternatívát jelent a hosszú távú befektetőknek.

Előrejelzési piacok és a játékosított lekötés

A Green Bitcoin egy hasznosságban gazdag projekt, amelynek középpontjában az előrejelző piacok állnak. A token rendelkezik játékosított és passzív lekötést biztosító segédprogramokkal is. A felhasználók GBTC tokeneket tehetnek fel az előrejelzési piacokon, hogy esélyük legyen látványos jutalmakat szerezni. A napi és heti kihívások a Bitcoin árfolyamának alakulására épülnek. A pontos előrejelzésekért cserébe a felhasználók jutalmakat kapnak, amennyiben persze tétet tesznek fel.

Green staking

A Green Bitcoin által kitalált, játékosított lekötés nagy felhasználói bázist céloz meg, mivel kevésbé kockázatos, mint a kereskedés és a szerencsejáték. És kifizetődőbb is, mint a legtöbb játékplatform. Az ösztönök és a meglátások kombinációjával bárki csatlakozhat a versenyekhez.

Azoknak viszont, akiknek nincs idejük vagy nem érdeklődnek az árjóslási kihívások iránt, a passzív tétgyűjtés lehet a másik lehetőség a kedvező jutalmak megszerzésére. A befektetők bármilyen léptékű összeget feltölthetnek tokenek formájában a platformon, hogy akár 127 százalékos éves juttatást keressenek. A lekötés ráadásul támogatja az érme fenntartható árfolyam-mozgását, különösen szélesebb piaci visszaesések idején.

bitcoin ethereum

A GBTC érme előértékesítése még mindig él, és fix árakat kínál a tokenre. Több szakaszra osztották fel az eladást, és fokozatosan növekvő árstruktúrával kínálják a tokeneket. Ezzel kedveznek a korai résztvevőknek. Az előértékesítés növekvő forgalma azonban arra utal, hogy gyorsan elfogynak majd az érmék.

A projekt Ethereumra épülő, zöld alapja alternatívát kínál a proof-of-work tokenek, például a Bitcoin megvásárlásától óvakodó befektetőknek. A projekt azt tervezi, hogy a jövőben együttműködik fenntarthatósági projektekkel, hogy a hagyományos befektetőkhöz is eljusson.

Azok a befektetők, akik a jelenlegi előértékesítési szakaszban GBTC-t vásárolnak, passzív jutalomra jogosultak.

Érdekel a Green Bitcoin 

A mém érmék továbbra is a toplisták élén állnak

A mém érmék jelentik az egyik fő okát a növekvő kriptopiaci kapitalizációnak. Mind a magas, mind az alacsony kapitalizációjú mém érmék ugyanúgy versengenek a figyelemért.

Az olyan bevált mém érmék, mint a Pepe és a Shiba Inu ismét figyelemre méltó emelkedéssel kerültek a listák élére, felkeltve a mainstream média figyelmét is.

A stratégiai befektetők azonban az alacsony kapitalizációjú mém érméket tartják szemmel. Ezek viszont a jelentős áremelkedéseikkel hullámzást okoznak. Jó példa erre a Solana mém érme, a SMOG. Ez az érme egy hónap alatt lenyűgöző, 357 százalékos emelkedést produkált, megelőzve ezzel a Shiba Inu 244 százalékos emelkedését.

smog kriptó

A Solana kripto airdropja felpumpálta a sárkány témájú mém érme árát. A legutóbbi jelentés szerint 1,5 millió SMOG küldetést teljesítettek a résztvevők. A hivatalos SMOG weboldalon 10 százalékos OTC (Over the Counter, azaz „pulton át történő kereskedés”) kedvezményt indítottak a befektetőknek.

A Scotty the AI (SCOTTY) egy másik vírusként terjedő mém érme szenzáció. Az AI kriptó előértékesítése a hatalmas befektetői forgalomnak köszönhetően napokon belül, még a tervezett időpont előtt lezárult. A korai befektetőknek azonban van még korlátozott lehetőségük arra, hogy a SCOTTY érmét a közelgő tőzsdei bevezetés előtt kedvezményes, 0,01 dolláros, fix áron vásárolják meg. A SCOTTY azonban máris közel van a 10 millió dolláros előértékesítési mérföldkőhöz.

sponge kriptó

Egy rövid esés után a Sponge is elkezdett fellendülni. A Sponge most akár 460 százalékos APY-t elérő lekötési díjakat kínál a Polygon blokkláncon. A SpongyaBob témára épülő, play-2-earn játék indulását övező várakozás tovább növeli a piaci izgalmat.

Megnézem a Sponge oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

Mutatunk egy innovatív kriptoprojektet, amely a VR és az AR szektorra veti ki a hálóját

6+ kriptó, amely nagyobb lehet, mint a Bitcoin

A 10 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Nemzetünk értéke a kisbéri ménes

A magyarság hagyományainak, kultúrájának évezredek óta szerves része a ló, és századokon átívelő értéke a kisbéri ménes - jelentette ki Nagy István agrárminiszter a Kisbéri Lovarda Északi Istállójának átadásán, pénteken az Agrárminisztérium (AM) közleménye szerint.
2024. 05. 20. 13:00
Megosztás:

Hathektáros üvegházat adott át Ácson a GreenCoop

Átadta második magyarországi üvegházát Ács határában a szlovák és magyar tulajdonban lévő GreenCoop, a hathektáros létesítményben termálhő felhasználásával évente hozzávetőleg 12-14 millió darab kígyóuborkát termesztenek.
2024. 05. 20. 12:00
Megosztás:

Erősödés az ázsiai tőzsdéken

Erősödtek a vezető ázsiai tőzsdék hétfőn.
2024. 05. 20. 11:00
Megosztás:

Erősödéssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban indítottak a főbb nyugat-európai tőzsdemutatók hétfőn.
2024. 05. 20. 10:00
Megosztás:

2024-es bika piac legjobb kriptodevizája: Miért jobb választás a Rollblock (RBLK), mint a Binance Coin (BNB) és a Chainlink (LINK)?

Bár a kriptopiac az elmúlt néhány hónapban konszolidációban volt, az elemzők továbbra is optimisták, és úgy vélik, hogy a 2024-es bika ciklus messze nem ért véget.
2024. 05. 20. 09:00
Megosztás:

A 3 legjobb kriptodeviza, amit érdemes megvásárolni az NFT piac fellendülése előtt

Az NFT-ket komoly kritikák érik, de ennek oka az, hogy olyan emberek által lettek túlértékelve, akik nem értik a digitális eredetik lehetőségeit. Az NFT-ket széles körben alkalmazzák az online játék szektorban, amelynek értéke majdnem 250 millió dollár. Ez egy olyan piac, amit nem érdemes kihagyni. A legjobb kriptodevizák, amelyeket most érdemes megvásárolni, mind tartalmaznak valamilyen NFT elemet, mivel az NFT piac hamarosan az egekbe fog szökni.
2024. 05. 20. 08:05
Megosztás:

Vegyes forintmozgás reggel

Vegyesen alakult a forint árfolyama hétfő reggel a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 05. 20. 08:00
Megosztás:

Felújították a szegedi 4-es villamosvonal pályájának egy részét

Önkormányzati forrásból felújították a szegedi 4-es villamosvonal pályájának egy részét, így szombaton üzemkezdettől helyreáll a közlekedési rend a teljes vonalon - tájékoztatta a polgármesteri hivatal pénteken az MTI-t.
2024. 05. 20. 07:00
Megosztás:

Csökkent a Graboplast árbevétele tavaly

A Graboplast Zrt. árbevétele tavaly 20,3 milliárd forint volt, 1,4 milliárd forinttal kevesebb az előző évinél - tájékoztatta a magyar tulajdonú, padlóburkolatokat gyártó győri székhelyű vállalat pénteken az MTI-t.
2024. 05. 20. 06:00
Megosztás:

Átadták a Szegedi Tudományegyetem Energetikai Innovációs Tesztállomását

A Szegedi Tudományegyetem (SZTE) Science Parkjában többéves fejlesztési munka után átadták az SZTE Energetikai Innovációs Tesztállomását (EIT) - közölte az intézmény pénteken az MTI-vel.
2024. 05. 20. 05:00
Megosztás:

Együttműködési megállapodást kötött az Aeroplex és a Romaero

Együttműködési megállapodást írt alá az Aeroplex Közép-Európai Légijármű Műszaki Központ Kft. (ACE) és a román Romaero S.A. pénteken Budapesten, amely alapján a magyar vállalat saját megrendelői részére repülőgép-karbantartást végez a bukaresti Baneasa repülőtéren, ebbe bevonja a román repülőgép-karbantartó vállalat létesítményeit, infrastruktúráját, eszközparkját, szakembereit.
2024. 05. 20. 04:00
Megosztás:

Ságvári Pál lett az Energiaszabályozók Regionális Egyesületének alelnöke

Az Energiaszabályozók Regionális Egyesülete (ERRA) éves közgyűlésén ismét a szervezet alelnökévé választotta Ságvári Pált; a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) stratégiai és nemzetközi ügyekért felelős elnökhelyettese 2026-ig töltheti be a posztot - közölte a hivatal pénteken az MTI-vel.
2024. 05. 20. 03:00
Megosztás:

Kétszer gyorsabban nő a paradicsom palánta ezzel az ügyes trükkel...

A paradicsom termesztése nemcsak ízletes gyümölcsöket eredményez, hanem nagyszerű hobbi is, amely sok kertésznek örömet okoz. Azonban sokan szembesülnek azzal a kihívással, hogy a paradicsom palántáik lassan nőnek, és nem érik el a kívánt méretet a szezon végére.
2024. 05. 20. 02:00
Megosztás:

Ha sok a készpénzed otthon, bajba kerülhetsz Magyarországon!

Az elmúlt években a készpénzhasználat Magyarországon is növekedett, sokan a biztonság és a kényelem miatt döntenek úgy, hogy nagyobb összegeket tartanak otthon. Azonban ez a döntés komoly kockázatokat rejt magában, melyeket nem szabad figyelmen kívül hagyni. Jogszabályi háttér és az otthon tartott készpénz miatti ellenőrzés kockázata.
2024. 05. 20. 01:00
Megosztás:

A Toncoin jól teljesít, de van egy érme, ami simán lenyomhatja

Dunát lehet rekeszteni a kripto piacon elérhető érmékkel. Az óriási választékban azonban nem mindig egyszerű megtalálni a legjobb vételeket. A sok újonc előszeretettel hívja ki a régi motorosokat, ami különösen a mém érmékre igaz.
2024. 05. 20. 00:01
Megosztás:

Lassult az infláció áprilisban Ausztriában

Ausztriában a fogyasztói árak éves növekedésének mértéke az előzetesen közölttel összhangban 3,5 százalékra, 2021. szeptembere óta a legalacsonyabbra csökkent áprilisban az előző havi 4,1 százalékot követően - derült ki az osztrák statisztikai hivatal (Bundesanstalt Statistik Österreich - STAT) pénteken közzétett végleges adataiból.
2024. 05. 19. 23:00
Megosztás:

Megszűnt Bács-Kiskun vármegyében is a tűzgyújtási tilalom

A jelenleg is tartó esőzésnek és az elmúlt 24 órában lehullott csapadéknak köszönhetően május 18-tól Bács-Kiskun vármegyében is megszűnik a tűzgyújtási tilalom - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) pénteken az MTI-vel.
2024. 05. 19. 22:00
Megosztás:

Tüntetést tartanak jövő héten a cseh gazdák

Megtartják jövő szerdán a már korábban bejelentett kormányellenes tüntetéseiket a cseh gazdák, a cseh szakszervezetek szövetsége viszont bejelentette, hogy a keddre tervezett tiltakozó akciójukat lemondják, mert nem akarják tovább élezni a Robert Fico szlovák kormányfő elleni merénylet következtében kialakult feszültséget - közölték pénteken Prágában.
2024. 05. 19. 21:00
Megosztás:

High-tech fejlesztéseket adtak át Sárváron

A gazdaságélénkítő beruházások támogatásának köszönhetően a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) elősegíti a fenntartható és inkluzív gazdasági növekedést az egész országban, ezzel magasabb versenyképességet és új perspektívákat teremtve számos vidéki településen - írta pénteki közleményében az NGM.
2024. 05. 19. 20:00
Megosztás:

Intenzív fejlődés szakaszába lép a gazdaság

Az extenzív korszakot lezárva a magyar gazdaság egyre inkább átkerül az intenzív fejlődés szakaszába, amikor jelentősen nő a hozzáadott érték - mondta a pénzügyminiszter Kaposváron, ahol támogatásáról biztosította a városban tervezett okosipari beruházást.
2024. 05. 19. 19:00
Megosztás: