Akik lemaradnak a Bitcoinról, a Green Bitcoin előértékesítésébe fektetnek

A kripto bikafutás erősen beindult a várva várt Bitcoin feleződés előtt. A rövid távú visszaesések ellenére a piacot rendkívüli mohóság jellemzi. És ezen a ponton a 100 000 dollár nem egy elrugaszkodott árfolyam-előrejelzés a BTC árfolyamát illetően.

Akik lemaradnak a Bitcoinról, a Green Bitcoin előértékesítésébe fektetnek

Azonban az egyik új kriptoprojekt, amely a már befutott szereplők, a BTC, az ETH és a SOL mellett igyekszik lendületet venni, az a Green Bitcoin.

Miért trendi most a Green Bitcoin?

A GBTC előértékesítése nagy forgalmat bonyolított az elmúlt napokban, mivel a befektetők elkezdték felhalmozni a tokent, hogy még jobban meglovagolják az előértékesítés előtti emelkedést.

A Bitcoin lehetséges 100 000 dollárra történő emelkedését övező, növekvő optimizmussal a befektetők keresik a lehetőségeket, hogy kihasználják a bikás hullámot és maximalizálják a hozamukat.

fear and greed index crypto market

Először is, a Bitcoin elképesztő, 1407,54 milliárd dolláros piaci kapitalizációja korlátozza a befektetési vonzerőt azok esetében, akik lemaradtak a nagy emelkedésről. Nekik korlátozott lehetőségeik vannak a jelentős nyereségre, az érme hatalmas árfolyama ellenére.

Az olyan feltörekvő projektek viszont, amilyen például a Green Bitcoin (GBTC), amelyeknek alacsonyabb a piaci kapitalizációja, itt kerülnek elő. A "Bitcoin" címke miatt a GBTC token kiegyensúlyozottan kapcsolódik a jelenlegi spekulációs őrületbe.

A Green Bitcoin előértékesítése eddig 4,2 millió dollárnyi finanszírozást gyűjtött össze. Az előértékesítés gyors előrehaladása pedig arra utal, hogy gyorsan elfogynak majd a tokenek. Azok, akik lemaradtak a lehetőségről, várhatóan a következő napokban a GBTC sikeres tőzsdei bevezetésére koncentrálnak majd.

GBTC stakelés

Ami azonban megkülönbözteti a Green Bitcoint a mém érméktől és más spekulatív érméktől, az a hasznosság ereje. Emiatt a Green Bitcoin megbízhatóbb alternatívát jelent a hosszú távú befektetőknek.

Előrejelzési piacok és a játékosított lekötés

A Green Bitcoin egy hasznosságban gazdag projekt, amelynek középpontjában az előrejelző piacok állnak. A token rendelkezik játékosított és passzív lekötést biztosító segédprogramokkal is. A felhasználók GBTC tokeneket tehetnek fel az előrejelzési piacokon, hogy esélyük legyen látványos jutalmakat szerezni. A napi és heti kihívások a Bitcoin árfolyamának alakulására épülnek. A pontos előrejelzésekért cserébe a felhasználók jutalmakat kapnak, amennyiben persze tétet tesznek fel.

Green staking

A Green Bitcoin által kitalált, játékosított lekötés nagy felhasználói bázist céloz meg, mivel kevésbé kockázatos, mint a kereskedés és a szerencsejáték. És kifizetődőbb is, mint a legtöbb játékplatform. Az ösztönök és a meglátások kombinációjával bárki csatlakozhat a versenyekhez.

Azoknak viszont, akiknek nincs idejük vagy nem érdeklődnek az árjóslási kihívások iránt, a passzív tétgyűjtés lehet a másik lehetőség a kedvező jutalmak megszerzésére. A befektetők bármilyen léptékű összeget feltölthetnek tokenek formájában a platformon, hogy akár 127 százalékos éves juttatást keressenek. A lekötés ráadásul támogatja az érme fenntartható árfolyam-mozgását, különösen szélesebb piaci visszaesések idején.

bitcoin ethereum

A GBTC érme előértékesítése még mindig él, és fix árakat kínál a tokenre. Több szakaszra osztották fel az eladást, és fokozatosan növekvő árstruktúrával kínálják a tokeneket. Ezzel kedveznek a korai résztvevőknek. Az előértékesítés növekvő forgalma azonban arra utal, hogy gyorsan elfogynak majd az érmék.

A projekt Ethereumra épülő, zöld alapja alternatívát kínál a proof-of-work tokenek, például a Bitcoin megvásárlásától óvakodó befektetőknek. A projekt azt tervezi, hogy a jövőben együttműködik fenntarthatósági projektekkel, hogy a hagyományos befektetőkhöz is eljusson.

Azok a befektetők, akik a jelenlegi előértékesítési szakaszban GBTC-t vásárolnak, passzív jutalomra jogosultak.

Érdekel a Green Bitcoin 

A mém érmék továbbra is a toplisták élén állnak

A mém érmék jelentik az egyik fő okát a növekvő kriptopiaci kapitalizációnak. Mind a magas, mind az alacsony kapitalizációjú mém érmék ugyanúgy versengenek a figyelemért.

Az olyan bevált mém érmék, mint a Pepe és a Shiba Inu ismét figyelemre méltó emelkedéssel kerültek a listák élére, felkeltve a mainstream média figyelmét is.

A stratégiai befektetők azonban az alacsony kapitalizációjú mém érméket tartják szemmel. Ezek viszont a jelentős áremelkedéseikkel hullámzást okoznak. Jó példa erre a Solana mém érme, a SMOG. Ez az érme egy hónap alatt lenyűgöző, 357 százalékos emelkedést produkált, megelőzve ezzel a Shiba Inu 244 százalékos emelkedését.

smog kriptó

A Solana kripto airdropja felpumpálta a sárkány témájú mém érme árát. A legutóbbi jelentés szerint 1,5 millió SMOG küldetést teljesítettek a résztvevők. A hivatalos SMOG weboldalon 10 százalékos OTC (Over the Counter, azaz „pulton át történő kereskedés”) kedvezményt indítottak a befektetőknek.

A Scotty the AI (SCOTTY) egy másik vírusként terjedő mém érme szenzáció. Az AI kriptó előértékesítése a hatalmas befektetői forgalomnak köszönhetően napokon belül, még a tervezett időpont előtt lezárult. A korai befektetőknek azonban van még korlátozott lehetőségük arra, hogy a SCOTTY érmét a közelgő tőzsdei bevezetés előtt kedvezményes, 0,01 dolláros, fix áron vásárolják meg. A SCOTTY azonban máris közel van a 10 millió dolláros előértékesítési mérföldkőhöz.

sponge kriptó

Egy rövid esés után a Sponge is elkezdett fellendülni. A Sponge most akár 460 százalékos APY-t elérő lekötési díjakat kínál a Polygon blokkláncon. A SpongyaBob témára épülő, play-2-earn játék indulását övező várakozás tovább növeli a piaci izgalmat.

Megnézem a Sponge oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

Mutatunk egy innovatív kriptoprojektet, amely a VR és az AR szektorra veti ki a hálóját

6+ kriptó, amely nagyobb lehet, mint a Bitcoin

A 10 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Pénzhoroszkóp: Mesés pénzek jöhetnek a héten a Baknak és a Vízöntőnek, a Kos lottón nyerhet nagyot

Heti horoszkóp 2024. április 15-21. között. A csillagjegyek részletes heti horoszkópjai egy izgalmas hétre világítanak rá, ahol minden jegy számára kínálkozik lehetőség a szerencsejátékokban, új kapcsolatokban és pénzügyekben való sikerre egyaránt.
2024. 04. 15. 01:00
Megosztás:

10 000%-os hozam? Ezzel csalogatja a befektetőket ez a környezetbarát kriptó

A Dogwifhat (WIF) befektetői most felfedezték az eTukTuk (TUK) nevű új, zöld előértékesítést, ami 2024-ben akár 10 000 százalékos potenciális nyereséget is hozhat. A WIF a közelmúltbeli csúcsról visszaesett, jelenleg 3,46 dollár körül kereskednek vele, ami közel 20 százalékos csökkenést jelent az eddigi legmagasabb árhoz képest.
2024. 04. 15. 00:01
Megosztás:

Szankciókat jelentettek be az orosz fémek árutőzsdei forgalmazására

Szankciókat jelentett be a brit és az amerikai kormány orosz fémek árutőzsdei forgalmazására.
2024. 04. 14. 23:00
Megosztás:

Az ESET az egészségügyi alkalmazások használatának kockázataira hívja fel az emberek figyelmét

Az egészségügyi alkalmazások kiberbiztonsági kockázataira hívja fel a figyelmet az ESET informatikai cég: az elemzés szerint az érzékeny személyes adatokat is gyűjtő és felhasználó egészségügyi appok (mHealth) piaca már most kétszámjegyű növekedést produkál, és 2030-ra a becslések szerint eléri a 861 milliárd dollárt.
2024. 04. 14. 22:00
Megosztás:

Bővült a pécsi Penthe Autóház

Bővítette telephelyét, az autók szervizeléséhez szükséges új eszközöket szerzett be, korszerűsítette raktárát az Opel, Isuzu, Land Rover márkák kereskedelmével és szervizelésével foglalkozó pécsi Penthe Autóház Kft.
2024. 04. 14. 21:00
Megosztás:

Elindult a Fertő-táj vonatjárat Ausztriába

Az idén április és augusztus között jár Sopron és az ausztriai Neusiedl am See között a Fertő-táj vonatjárat, hogy minél többen környezetbarát módon kereshessék fel az UNESCO világörökség részévé nyilvánított Fertő-táj magyar és osztrák oldalának településeit - közölte a vonatokat közlekedtető GYSEV Zrt. szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 14. 20:00
Megosztás:

Rekordszámú volt a bérlet- és jegyeladás márciusban

Márciusban rekordszámú, 932 ezer ország- és vármegyebérletet, valamint napijegyet váltottak az utasok - közölte a MÁV-VOLÁN-csoport szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 14. 19:00
Megosztás:

Nem számítanak idén javulásra a német vállalatok

A német vállalatok 2024-ben sem számítanak a gazdaság fellendülésére az IW (Institut der deutschen Wirtschaft) gazdaságkutató intézet legfrissebb, szombaton publikált felmérése szerint.
2024. 04. 14. 18:00
Megosztás:

A technológia fejlődés velejárója, hogy új kockázatok ütik fel a fejüket

A mesterséges intelligencia (MI) elterjedésével az információbiztonsági szakértők feladatai már kiterjednek az azzal kapcsolatos biztonsági kockázatok kezelésére is, mert újszerű kitettséget jelentenek az intelligens eszközök és az MI-vel ellátott folyamatautomatizálás is - ismerteti a Deloitte könyvvizsgáló és tanácsadó cég az MTI-nek küldött közleményében.
2024. 04. 14. 17:00
Megosztás:

3,6%-ra csökkent az infláció márciusban

A várakozásunknál minimálisan kedvezőbben alakulva 3,6%-ra mérséklődött az infláció éves üteme februárban. Ennél alacsonyabb inflációs rátát 2021. februárban közöltek legutóbb. Az előző hónaphoz képesti változás +0,8%-os volt, ami visszafogottabb év eleji átárazási dinamikát tükröz, mint amit az elmúlt két évben láthattunk. Enyhülő inflációs nyomást jelez, hogy a maginfláció 5,1%-ról 4,4%-ra mérséklődött.
2024. 04. 14. 16:00
Megosztás:

Zsarolóvírustól a „disznóvágás-átverésig”

A Visa közzétette félévente megjelenő, csalásokról szóló nemzetközi jelentésének 2024. tavaszi kiadását, amely a fogyasztókat és vállalkozásokat világszerte érintő legjellemzőbb fizetési veszélyekre hívja fel a figyelmet.
2024. 04. 14. 15:00
Megosztás:

Új kaparós sorsjegy jelent meg, a neve: Ajándék sorsjegy

Az ünnepi alkalmakat megédesítő, vidám hangulatú és a szemnek is vonzó kaparóssal bővül a Szerencsejáték Zrt. sorsjegykínálata.
2024. 04. 14. 14:00
Megosztás:

Romániában nőtt az első kéthavi folyó fizetésimérleg-hiány

Romániában 24,69 százalékkal nőtt az első kéthavi folyó fizetésimérleg-hiány éves összevetésben - közölte pénteken a Román Nemzeti Bank (BNR).
2024. 04. 14. 13:00
Megosztás:

A bortermeléshez elengedhetetlenek a környezetkímélő technológiák

Az agrártárca elkötelezett amellett, hogy Magyarországon minél kisebb környezetterheléssel járjon a szőlőtermesztés és minél energiahatékonyabban állítsuk elő a borokat - jelentette ki Nagy István agrárminiszter a Nemzetközi Szőlészeti és Borászati Szervezet 100. évfordulója alkalmából szervezett találkozón pénteken Bresciában a tárca közleménye szerint.
2024. 04. 14. 12:00
Megosztás:

Csendesen döntött csúcsot a hazai lakáspiac

Tavaly október-decemberben történelmi csúcsra ért az új otthonok árszintjét jellemző index a KSH legfrissebb, előzetes adatai szerint. Ugyanebben az időszakban a használt lakásoknál viszont árcsökkenést regisztrált a statisztika. Az ellentmondás ellenére az Eurostat adatai azt mutatják, hogy a hazai lakáspiac nagyjából belesimul az európai trendbe.
2024. 04. 14. 11:00
Megosztás:

Konferenciát rendezett a MÁV-Start

A MÁV-Start szervezésében rendezték meg pénteken az Európai Vasúti és Pályahálózat-működtetők Közössége (CER) CEO Coalition rendezvényt - tudatta a vasúttársaság az MTI-vel.
2024. 04. 14. 10:00
Megosztás:

Csökkent a külföldi befektetések értéke Romániában

Éves viszonylatban 8 százalékkal csökkent a külföldi befektetések értéke Romániában az év első két hónapjában - közölte pénteken a Román Nemzeti Bank (BNR).
2024. 04. 14. 09:00
Megosztás:

Emelkedő forgalomban nőtt a BUX a héten

Emelkedő forgalom mellett nőtt a héten a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 67 289,07 ponton, új történelmi csúcson zárt pénteken, 761,66 ponttal, 1,14 százalékkal magasabban, mint egy héttel korábban.
2024. 04. 14. 08:00
Megosztás:

A Bitgo támogatást nyújt az ARB-nek, a medve trend új mélypontra süllyeszti az ADA-t, míg a KANG szárnyal

Ez a cikk egy áttekintés a kriptopiac aktuális trendjeiről, kiemelve néhány vezető kriptovaluta fontos fejleményeit az iparban. Az egyik ilyen fejlemény, hogy a Bitgo partnerségre lépett az Arbitrum (ARB) tokennel. Eközben, miután a Cardano (ADA) veszített lendületéből, a token a piaci kapitalizáció alapján elvesztette kilencedik helyét legnagyobb kriptovaluták között.
2024. 04. 14. 07:00
Megosztás:

Romlott az amerikai fogyasztói hangulat áprilisban

Az elemzők által vártnál jelentősebben romlott a Michigani Egyetem amerikai fogyasztói hangulatindexe áprilisban.
2024. 04. 14. 06:00
Megosztás: