A felhőre való áttérést támogató lépéseket jelentett be az SAP

Az SAP átfogó erőforrás-, szolgáltatás- és pénzügyi ösztönzőcsomagot jelentett be, amellyel támogatni kívánja az ügyfeleket a felhőre való áttérésben, valamint a felhőben megvalósítható innovációs lehetőségek maximális kihasználásában. A program a felhős migrációk két alapvető nehézségére – a költségekre és a projektek összetettsége miatti félelmekre – vonatkozóan tartalmaz új megoldásokat, és akár 50%-kal csökkentheti az áttérés költségeit, és lerövidítheti annak idejét.

A felhőre való áttérést támogató lépéseket jelentett be az SAP

A legfrissebb, RISE with SAP Migration and Modernization programmal a vezetők a legösszetettebb ERP-rendszereket is képesek lesznek a felhőbe vinni, mivel a program segít felszámolni a statikus adatsilókat, áramvonalasítani a túlzottan összetett folyamatokat, és megszabadulni az egykor egyedileg fejlesztett, kiszolgáltatottságot okozó programoktól.

"Az SAP tisztában van a felhőre való átállás során az ügyfelek előtt álló kihívások összetettségével, az új programmal szeretnénk elismerni a meglévő rendszereikbe történt korábbi befektetéseiket is. Ezért a RISE with SAP Migration and Modernization program nem csak gyakorlati útmutatóval szolgál, hanem anyagi ösztönzőkkel is támogatja a felhősítést” – foglalja össze a frissen bejelentett programok előnyeit Pintér Szabolcs, az SAP Hungary ügyvezetője, aki hangsúlyozza: "Minden eddiginél fontosabb, hogy az ügyfelek megkezdjék migrációs és modernizációs útjukat, hogy kiaknázhassák a legújabb felhőalapú innovációkban rejlő lehetőségeket, beleértve az AI-t és a fenntarthatósági megoldásokat."

A RISE with SAP Migration and Modernization program segít az ügyfeleknek abban, hogy innovációra készek legyenek, és a jövőben is azok maradjanak, és kihasználhassák a folyamatos frissítések és az innovációk előnyeit. Amint az ügyfelek üzleti folyamatai a felhőbe költöznek ugyanis, az SAP átveszi a menedzsment terheit, és egy kiszámítható, biztonságos és a szabályoknak megfelelő működést kínál amellett, hogy az üzleti adatokban rejlő lehetőségek maximális kihasználását is biztosítja az ügyfeleknek. Függetlenül attól, hogy a vállalatok jelenleg az SAP ERP Central Component (SAP ECC) vagy az SAP S/4HANA rendszerrel működnek, a program és a támogatott szolgáltatásai a felkészüléstől az indulásig tartó teljes folyamatot kezelik. Emellett egy sor új szolgáltatást és ösztönzőt is bevezet az SAP, hogy segítse az ügyfeleket a RISE with SAP megoldásra való áttérésben.

Ösztönzőprogram az áttérés és az átalakítás költségeinek csökkentésére

Az SAP ügyfelei befektetésének elismeréseként, valamint az áttérés és átalakítás költségeinek ellensúlyozására egy korlátozott ideig érvényes ajánlatot jelent be, amely akár 50%-kal csökkentheti az áttérés költségeit, és lerövidítheti annak idejét. A RISE with SAP vagy GROW with SAP megoldásra való áttéréskor az SAP S/4HANA és SAP ECC ügyfelek 2024 végéig olyan kreditekhez juthatnak hozzá, amelyek a karbantartás, a felhőszolgáltatások vagy a felhő-előfizetés költségeinek kiegyenlítésére fordíthatók. Ez az ösztönző az SAP S/4HANA Cloud és egyéb olyan üzletági megoldásokra vonatkozik majd, mint az ellátási lánc, a humánerőforrás, a kiadáskezelés, a CRM, az üzleti átalakítási eszközök és a bővíthetőséget biztosító üzleti technológiai platform.

A RISE with SAP módszertan konzisztenciát és minőséget biztosít

A projektek kiszámítható ütemezése érdekében minden bevezetés - mind az SAP tanácsadói, mind a partneri ökoszisztémán keresztüli - a RISE with SAP módszertant követi. Ez biztosítja a projekt előrehaladásának átláthatóságát a legfontosabb mérföldkövek ellenőrzésével. Ezt a módszertant az SAP szolgáltatásai és szakemberei támogatják, a tervezéstől kezdve egészen az éles indulásig. Az SAP képezi és validálja a partnereket a RISE with SAP módszertan használatára, és szorosan együttműködik velük a folyamatosan magas szintű minőség biztosítása érdekében.

Az SAP S/4HANA Cloud Safekeeper szolgáltatás bemutatása

Azon ügyfeleknek, akiknek több időre van szükségük a teljes migráció befejezéséhez, az SAP bevezeti az S/4HANA Cloud Safekeeper szolgáltatást. Ezt a szolgáltatást a RISE with SAP-t használó olyan ügyfelek számára fejlesztették ki, akik az SAP S/4HANA régebbi kiadásaihoz kapcsolódó ügyfélspecifikus karbantartást vesznek majd igénybe. Az SAP S/4HANA Cloud Safekeeper szolgáltatással az ügyfelek felkészíthetik rendszereiket az SAP S/4HANA legújabb verziójára való frissítésre, igényelhetnek frissítési szolgáltatásokat és az infrastruktúra optimalizálását, miközben jelenlegi rendszereik számára további két évig biztosítja az SAP az üzletmenet folytonosságát.

Szeptemberben a tisztán elektromos személyautók darabszáma is meghaladta a hatvanezret

Szeptemberben a leginkább környezetkímélő, tisztán elektromos személyautók darabszáma meghaladta a hatvanezret - jelentette be hivatalos Facebook-oldalán hétfőn az Energiaügyi Minisztérium (EM).
2024. 10. 08. 06:30
Megosztás:

Magyarországon elsőként hidrogénmeghajtású autóbuszt tesztel a BKV

Magyarországon elsőként a BKV teszteli a Mercedes-Benz új, elektromos-hidrogén hajtással rendelkező, városi csuklós autóbuszát, amelyen a tesztidőszakban ingyen lehet utazni - tudatta a BKV Zrt. közleményben az MTI-vel hétfőn.
2024. 10. 08. 06:00
Megosztás:

Nagy Márton: a versenyképességi fordulathoz pénz kell

Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter az OECD nagyköveteinek informális találkozóján tartott előadásában felhívta a figyelmet, hogy az Európai Uniónak fel kell vennie a küzdelmet az USA-val és Ázsiával szemben, ezért új versenyképességi paktumra van szükség, amely a soros magyar uniós elnökség napirendjének középpontjában áll.
2024. 10. 08. 05:30
Megosztás:

Az Airbnb szabályozás felülvizsgálata csak Budapestet fogja érinteni

A 26 turisztikai szervezet által megfogalmazott közlemény kapcsán a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) leszögezi, hogy Budapesten lakhatási probléma alakult ki, amely különösen sújtja a fiatalokat és fiatal családosokat. Ezért a kormány az Airbnb-szabályozásának felülvizsgálatát - hozzájárulva a lakásvásárlással és lakásbérléssel kapcsolatos problémák kezeléséhez - elsődleges prioritásként lakhatási kérdésnek tekinti - közölte az NGM hétfőn az MTI-vel.
2024. 10. 08. 05:00
Megosztás:

Augusztusban újra életjelet mutatott a kiskereskedelem

A havi alapú stagnálás megtört, és ismét a 2021-es szint fölé került a forgalom volumene. Legnagyobb mértékben az élelmiszer kereskedelem járult hozzá az éves bővüléshez, és havi alapon is csak ez a kategória tudott növekedni. A fogyasztói bizalom az augusztusi növekedés után szeptemberben hibahatáron belül csökkent. A nettó reálbérek növekedése továbbra is 9% felett alakult júliusban, várakozásunk szerint a többletjövedelem egyre nagyobb része csapódhat le a hazai kiskereskedelemben az év végéhez közeledve.
2024. 10. 08. 04:30
Megosztás:

Már egy éve folyamatosan nyer az állam a bankok elleni versenyben

Csaknem 330 milliárd forintot tettek félre a háztartások bankbetétben és értékpapírban augusztusban is. A kedvenc az állampapír volt, amelynek állománya immár egy éve meghaladja a teljes banki betétállományt - derül ki a Bank360.hu elemzéséből.
2024. 10. 08. 04:00
Megosztás:

3+1 pont a lakhatási válság enyhítésére

Szeptemberben kismértékben tovább emelkedtek az átlagos budapesti bérleti díjak, és elérték a 250 ezer forintot – derül ki a Rentingo legfrissebb elemzéséből. Ezzel együtt tovább nyílt az árolló a kínálati és a keresleti oldal között: az elmúlt hónapban ismét visszaesett a bérlők fizetőképessége, átlagosan 219 ezer forintért kerestek kiadó lakást. A piacon meglévő feszültséget felismerve a Kormány is kiemelten kezeli a megfizethető lakhatás témakörét, és megvizsgálják a lakbérszabályozásra vonatkozó nemzetközi gyakorlatokat.
2024. 10. 08. 03:00
Megosztás:

Fizikai munkás vagy és jól fizető munkát keresel? Akkor most jól figyelj

A fizikai munkát végzők munkaerőpiaci lehetőségeit tekintve az elmúlt években jelentős változások mentek végbe.
2024. 10. 08. 02:00
Megosztás:

Pozsony támogatja Ukrajna EU-csatlakozását, de ellenzi NATO-tagságát

Fico szavai szerint Szlovákia száz százalékban támogatja Ukrajna EU-csatlakozását, de "hűvös" a hozzáállása az ország NATO-tagságához.
2024. 10. 08. 01:30
Megosztás:

Visszatér a sparhelt a magyar háztartásokba! Ha okos vagy, Te is veszel egyet!

A tikkasztó nyár után gyorsan beköszöntött a hűvös idő és elindult a fűtési szezon. Az utóbbi években egyre többen fedezik fel újra a fatüzeléses kandallókat, kályhákat, sparhelteket és kazánokat, amelyek nem csak a meleget biztosítják, de különleges hangulatot is teremtenek az otthonokban.
2024. 10. 08. 01:00
Megosztás:

Innováció, passzív bevétel, 10-szeres potenciál? – Igen, ez mind megvan a Pepe Unchained-ben

A nagy felhajtás a bálnákat is a Pepe Unchained (PEPU) köré vonzotta, de joggal merülhet fel a kérdés, hogy vajon megfelel-e majd ez az új Layer 2 projekt az elvárásaiknak.
2024. 10. 08. 00:01
Megosztás:

Lemaradtál a Dogecoin és a Shiba Inu emelkedéséről? Íme 3 érme, amelyek készen állnak a következő bikapiacon való kitörésre

Sok befektető látta, ahogy a Dogecoin és a Shiba Inu az egekbe szökött, és most kíváncsiak, mi lesz a következő nagy dobás. Egy újabb piaci emelkedés küszöbén több ígéretes digitális valuta is felhívja magára a figyelmet. Ez a cikk három kiemelkedő eszközt mutat be, amelyek jelentős növekedést érhetnek el, friss lehetőségeket kínálva azoknak, akik a következő hullámot szeretnék meglovagolni.
2024. 10. 07. 23:30
Megosztás:

Több mint 200 kilométeres szakaszon fejleszti áramhálózatát az MVM

Az MVM fejleszti az Északkelet-Magyarországtól a Dél-Alföldig húzódó nagyfeszültségű áramhálózatának több mint 200 kilométeres szakaszát - közölte az MVM Démász Áramhálózati Kft. hétfőn az MTI-vel.
2024. 10. 07. 23:00
Megosztás:

Tőzsdei rally jöhet Amerikában a Goldman szerint

A Goldman Sachs 6.000-ről 6.300 pontra emelte az S&P 500 célárát a gazdaság stabil teljesítményére hivatkozva.
2024. 10. 07. 22:30
Megosztás:

MTA: a két kutató felfedezése a génszabályozás egy teljesen új mechanizmusára derített fényt

A génszabályozás egy teljesen új mechanizmusára derített fényt az orvosi-élettani Nobel-díj idei két kitüntetettje, Victor Ambros és Gary Ruvkun felfedezése - emelték ki a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) hétfői közleményében.
2024. 10. 07. 22:00
Megosztás:

A bérlakás szektor piacbarát szabályozását javasolja a Rentingo

A bérlakás- és kollégiumépítések inkább hosszabb távon enyhíthetik az albérletpiac feszültségeit, miközben a szektor piacbarát szabályozásával gyorsabban válhatnak többek számára megfizethetővé a bérlakások - írta hétfői közleményében a Rentingo.com közösségi albérletkereső, bérbeadó platform, amely ehhez kapcsolódóan javaslatokat is megfogalmazott.
2024. 10. 07. 21:30
Megosztás:

Elindította pénzügyi szemléletformáló kampányát az MNB

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) idén újra elindította pénzügyi szemléletformáló kampányát "Sok kicsi sokra megy" címmel, amely arra ösztönzi a lakossági ügyfeleket, hogy mindennapi pénzügyi szokásaik átgondolásával és megtakarítások képzésével nagyobb pénzügyi biztonságot érjenek el - közölte az MNB hétfőn az MTI-vel.
2024. 10. 07. 21:00
Megosztás:

Oroszbarát hackercsoport intézett támadást több belga kormányzati weboldal ellen

Több belga kormányzati weboldal ellen intéztek támadást hétfőn oroszbarát hackerek - jelentette a Belga nevű belgiumi hírügynökség.
2024. 10. 07. 20:00
Megosztás:

Csökkentek a nagykereskedelmi árak Ausztriában

Ausztriában a nagykereskedelmi árak havi és éves összevetésben egyaránt csökkentek szeptemberben az osztrák statisztikai hivatal, a Bundesanstalt Statistik Österreich hétfőn közzétett kimutatása szerint.
2024. 10. 07. 19:30
Megosztás:

60 helyszínen várják a látogatókat az idei Erőművek éjszakáján

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) az idén ötödik alkalommal szervezi meg az Erőművek éjszakáját, október 25-én különleges helyszínek és egyedülálló programok várják a látogatókat az ország több mint 60 pontján - közölte a hivatal hétfőn az MTI-vel.
2024. 10. 07. 19:00
Megosztás: