A felhőre való áttérést támogató lépéseket jelentett be az SAP

Az SAP átfogó erőforrás-, szolgáltatás- és pénzügyi ösztönzőcsomagot jelentett be, amellyel támogatni kívánja az ügyfeleket a felhőre való áttérésben, valamint a felhőben megvalósítható innovációs lehetőségek maximális kihasználásában. A program a felhős migrációk két alapvető nehézségére – a költségekre és a projektek összetettsége miatti félelmekre – vonatkozóan tartalmaz új megoldásokat, és akár 50%-kal csökkentheti az áttérés költségeit, és lerövidítheti annak idejét.

A felhőre való áttérést támogató lépéseket jelentett be az SAP

A legfrissebb, RISE with SAP Migration and Modernization programmal a vezetők a legösszetettebb ERP-rendszereket is képesek lesznek a felhőbe vinni, mivel a program segít felszámolni a statikus adatsilókat, áramvonalasítani a túlzottan összetett folyamatokat, és megszabadulni az egykor egyedileg fejlesztett, kiszolgáltatottságot okozó programoktól.

"Az SAP tisztában van a felhőre való átállás során az ügyfelek előtt álló kihívások összetettségével, az új programmal szeretnénk elismerni a meglévő rendszereikbe történt korábbi befektetéseiket is. Ezért a RISE with SAP Migration and Modernization program nem csak gyakorlati útmutatóval szolgál, hanem anyagi ösztönzőkkel is támogatja a felhősítést” – foglalja össze a frissen bejelentett programok előnyeit Pintér Szabolcs, az SAP Hungary ügyvezetője, aki hangsúlyozza: "Minden eddiginél fontosabb, hogy az ügyfelek megkezdjék migrációs és modernizációs útjukat, hogy kiaknázhassák a legújabb felhőalapú innovációkban rejlő lehetőségeket, beleértve az AI-t és a fenntarthatósági megoldásokat."

A RISE with SAP Migration and Modernization program segít az ügyfeleknek abban, hogy innovációra készek legyenek, és a jövőben is azok maradjanak, és kihasználhassák a folyamatos frissítések és az innovációk előnyeit. Amint az ügyfelek üzleti folyamatai a felhőbe költöznek ugyanis, az SAP átveszi a menedzsment terheit, és egy kiszámítható, biztonságos és a szabályoknak megfelelő működést kínál amellett, hogy az üzleti adatokban rejlő lehetőségek maximális kihasználását is biztosítja az ügyfeleknek. Függetlenül attól, hogy a vállalatok jelenleg az SAP ERP Central Component (SAP ECC) vagy az SAP S/4HANA rendszerrel működnek, a program és a támogatott szolgáltatásai a felkészüléstől az indulásig tartó teljes folyamatot kezelik. Emellett egy sor új szolgáltatást és ösztönzőt is bevezet az SAP, hogy segítse az ügyfeleket a RISE with SAP megoldásra való áttérésben.

Ösztönzőprogram az áttérés és az átalakítás költségeinek csökkentésére

Az SAP ügyfelei befektetésének elismeréseként, valamint az áttérés és átalakítás költségeinek ellensúlyozására egy korlátozott ideig érvényes ajánlatot jelent be, amely akár 50%-kal csökkentheti az áttérés költségeit, és lerövidítheti annak idejét. A RISE with SAP vagy GROW with SAP megoldásra való áttéréskor az SAP S/4HANA és SAP ECC ügyfelek 2024 végéig olyan kreditekhez juthatnak hozzá, amelyek a karbantartás, a felhőszolgáltatások vagy a felhő-előfizetés költségeinek kiegyenlítésére fordíthatók. Ez az ösztönző az SAP S/4HANA Cloud és egyéb olyan üzletági megoldásokra vonatkozik majd, mint az ellátási lánc, a humánerőforrás, a kiadáskezelés, a CRM, az üzleti átalakítási eszközök és a bővíthetőséget biztosító üzleti technológiai platform.

A RISE with SAP módszertan konzisztenciát és minőséget biztosít

A projektek kiszámítható ütemezése érdekében minden bevezetés - mind az SAP tanácsadói, mind a partneri ökoszisztémán keresztüli - a RISE with SAP módszertant követi. Ez biztosítja a projekt előrehaladásának átláthatóságát a legfontosabb mérföldkövek ellenőrzésével. Ezt a módszertant az SAP szolgáltatásai és szakemberei támogatják, a tervezéstől kezdve egészen az éles indulásig. Az SAP képezi és validálja a partnereket a RISE with SAP módszertan használatára, és szorosan együttműködik velük a folyamatosan magas szintű minőség biztosítása érdekében.

Az SAP S/4HANA Cloud Safekeeper szolgáltatás bemutatása

Azon ügyfeleknek, akiknek több időre van szükségük a teljes migráció befejezéséhez, az SAP bevezeti az S/4HANA Cloud Safekeeper szolgáltatást. Ezt a szolgáltatást a RISE with SAP-t használó olyan ügyfelek számára fejlesztették ki, akik az SAP S/4HANA régebbi kiadásaihoz kapcsolódó ügyfélspecifikus karbantartást vesznek majd igénybe. Az SAP S/4HANA Cloud Safekeeper szolgáltatással az ügyfelek felkészíthetik rendszereiket az SAP S/4HANA legújabb verziójára való frissítésre, igényelhetnek frissítési szolgáltatásokat és az infrastruktúra optimalizálását, miközben jelenlegi rendszereik számára további két évig biztosítja az SAP az üzletmenet folytonosságát.

Pluszban zártak csütörtökön az európai tőzsdék

Pozitív kezdés és némi ingadozás után indexemelkedéssel fejezték be a csütörtöki kereskedést a vezető európai értékpapírpiacok.
2024. 04. 18. 19:00
Megosztás:

Alulteljesítő volt ma a BÉT

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 441,01 pontos, 0,67 százalékos csökkenéssel, 65 674,41 ponton zárt csütörtökön.
2024. 04. 18. 18:30
Megosztás:

Milliárdok sorsa dőlhet el az 1%-ok felajánlása által

Legtöbben személyi jövedelemadójuk 1+1 százalékát gyermekek gyógyítására és állatmenhelyekre szánják, a támogatott szervezeteknek óriási segítséget jelentenek az adóforintok, a felajánlók évről évre milliárdok sorsáról dönthetnek - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-nek küldött közleményében.
2024. 04. 18. 18:00
Megosztás:

A segédmotoros kerékpárra is kell ám kötelezőt kötni!

A robogótulajdonosok jelentős része továbbra sincs tisztában azzal, hogy biztosítási kötelezettség nem csupán a rendszámmal ellátott járművekre, hanem minden olyan segédmotoros kerékpárra is kiterjed, amely részt vesz a közúti forgalomban - hívta fel a figyelmet a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) csütörtökön az MTI-nek küldött közleményében.
2024. 04. 18. 17:30
Megosztás:

Márciusban csökkent az eladott új autók száma az Európai Unióban

Csökkent a forgalomba helyezett új autók száma márciusban az egy évvel korábbihoz képest az Európai Unióban az európai autógyártók szakmai képviseleti szervezete, az ACEA honlapjára csütörtökön fölkerült adatok szerint.
2024. 04. 18. 17:00
Megosztás:

Felújítják a Hotel Silvanust

Március elején égett le a térség egyik leglátogatottabb szállodájának, a visegrádi Silvanus Hotelnek a legfelső szintje és tetőszerkezete, a jelentős tűzkárt szenvedett, több mint 100 embert foglalkoztató, 4 csillagos szálloda helyreállítása elkezdődött, amelyhez a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) 60 millió forinttal járul hozzá.
2024. 04. 18. 16:30
Megosztás:

Megkezdődött az uniós csúcstalálkozó a gazdasági versenyképességgel a középpontban

Megkezdődött szerda este az uniós csúcstalálkozó Brüsszelben, az Európai Tanácsot alkotó vezetők gazdasági és versenyképességi kérdésekről.
2024. 04. 18. 16:00
Megosztás:

Kiderült, mennyire produktívak a magyar cégek

A hibrid munkavégzésre hosszabb távon is fel kell készülnünk: a magyar szellemi munkát végzők több mint egyharmada legalább egy-két napot otthonról dolgozik – ez is kiderül Magyarország első országos reprezentatív produktivitás-kutatásából.
2024. 04. 18. 15:30
Megosztás:

Fejlesztés ment végbe a Gyep-Mester Kft.-nél

Csaknem 180 millió forintból fejlesztett a parkfenntartással és kertépítéssel foglalkozó Gyep-Mester Kft. - közölte a társaság szerdán az MTI-vel.
2024. 04. 18. 15:00
Megosztás:

A csok plusz nagyot lendített az ingatlanpiacon az év elején

A 2024. január 1-jétől elérhető csok plusz segített abban, hogy az ingatlanpiac egy kicsit beinduljon az év elején - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára szerdán Budapesten.
2024. 04. 18. 14:30
Megosztás:

Nő a Közép- és Dél-Amerikából érkező cseppfolyósított földgáz szerepe

A Közép- és Dél-Amerikából érkező cseppfolyósított földgáz (LNG) egyre nagyobb szerepet fog játszani az Európai Unió ellátásában, s ebben Trinidad és Tobago kulcsszereplő lesz. Az együttműködés alapjait már lerakták, a végrehajtás megkezdése pedig a magyar elnökség idejére fog esni - közölte a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán a szigetország fővárosában, Port of Spainben.
2024. 04. 18. 14:00
Megosztás:

Nagyobb beruházást tervez a BioTechUSA

Idén ötmilliárd forint vagy azt meghaladó összegű beruházással számol a tisztán magyar tulajdonú BioTechUSA cégcsoport, amely 2023-ban több mint kilencvenmilliárd forint árbevételt ért el.
2024. 04. 18. 13:30
Megosztás:

Élénkül idehaza a gasztroturizmus

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit - vélekedett a Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke az MTI-nek.
2024. 04. 18. 13:00
Megosztás:

Megújul az Egert Szilvásváraddal összekötő út

Szeptember 4-8. között Szilvásvárad ad otthont a négyesfogathajtó világbajnokságnak, amelyhez kapcsolódóan megújul az Egert Szilvásváraddal összekötő út - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szerdán az MTI-vel.
2024. 04. 18. 12:30
Megosztás:

Újabb támogatást kapott az MVM Mobiliti

Csaknem 1,2 milliárd forint támogatást kapott elektromos töltők telepítéséhez az MVM Mobiliti Kft. - közölte a társaság szerdán az MTI-vel.
2024. 04. 18. 12:00
Megosztás:

Ma rendezik meg a Logisztika Napját

Ma rendezik a hazai ellátási lánc szakma egyik legnagyobb, országos eseménysorozatát, a Logisztika Napját - tájékoztatta az MTI-t a a szervező Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT).
2024. 04. 18. 11:30
Megosztás:

Fejlesztések kezdődnek Martfűn

Komplex fejlesztés kezdődik Martfűn a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP Plusz) pályázatán elnyert 363 millió forint támogatásból - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei város önkormányzata az MTI-vel.
2024. 04. 18. 11:00
Megosztás:

Pluszban kezdtek a vezető nyugat-európai tőzsdék

Erősödéssel indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.
2024. 04. 18. 10:30
Megosztás:

Pozitív nyitás várható a magyar tőzsdén

Pozitív nyitás várható csütörtökön a Budapesti Értéktőzsdén az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője szerint.
2024. 04. 18. 10:00
Megosztás:

Erősödtek az ázsiai indexek

Erősödtek a vezető ázsiai tőzsdék csütörtökön.
2024. 04. 18. 09:30
Megosztás: